Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 425 426 427 428 429 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,691 do 27,755 z 30,541 ]

27,691 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-09-16 12:49:49)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Paweł-1979 napisał/a:

A jak ktoś ma taki balkon? lol
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/sb/r … 4SDWHX.jpg

To ma pecha tongue.
Ale jakaś korzyść jest- nie musi kupować suszarki do ubrań, bo przecież balkon jest suszarką big_smile.

Zobacz podobne tematy :

27,692

YOGI bear napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

Jak ty byś to chciał zrobić ?

Podnieć nieco poziom balkonu

Ach te literówki...
I nie ma tylko literki "ś", a jak to zabrzmiało big_smile wink.
No i mam skojarzenia big_smile tongue.

27,693

Jaga Baba07 napisał/a:

To już nie lepiej trawą prawdziwą, a nie sztuczną?

Trzeba byłoby dać ziemię, a to mogłoby za bardzo obciążyć płytę balkonu sad.
Zresztą to miało funkcjonować tylko w lecie, a trawa musiałby rosnąć dość długo.

Jaga Baba07 napisał/a:

Taki balkon to mi się podoba.
http://img197.imageshack.us/img197/7210/aow4.jpg

Aż takiego dużego, to nie mam.

27,694

Jaga Baba07 napisał/a:
YOGI bear napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

Jak ty byś to chciał zrobić ?

Podnieć nieco poziom balkonu

Ach te literówki...
I nie ma tylko literki "ś", a jak to zabrzmiało big_smile wink.
No i mam skojarzenia big_smile tongue.

Na dobrą sprawę, to wersja bez tej literki zazwyczaj poprzedza wersję z literką big_smile.
Miło mi, że masz te skojarzenia przy okazji mojej osoby big_smile big_smile big_smile.

27,695

U moich rodziców jest taki, no może prawie taki, balkon (w bloku) 5mx1,2m. Przy ścianie pod blokiem posadzony jest czarny winogron, wcześnie owocujacy, przez 15 lat dorosł do 3. piętra a potem niestety odnawiali cały blok i zerwali sad . Ale u nas się utrzymał, bo rodzice codziennie sprawdzali czy pędy sa nadal ładnie na trawniku ułożone big_smile no i po 2 latach znów była dżungla na balkonie. Do tego jeszcze donice z ziołami, kwiarami itp. Jak się patrzyło na nasz blok to w miejscu naszego mieszkania była taka zielona plama big_smile

Tylko moja mama zawsze się złościla, bo wróble się lubiły chować w tym winogronie i cała poręcz od balkonu paskudzily big_smile

Zresztą wszystkie drzewa wokół bloku były sadzone przez moich rodziców, bo moja matka ma lekkiego fiola na punkcie zieleni big_smile

27,696

Iceni napisał/a:

Tylko moja mama zawsze się złościla, bo wróble się lubiły chować w tym winogronie i cała poręcz od balkonu paskudzily big_smile

Ja mam na balkonie 4 gniazda jaskółek i wcale na nie nie narzekam smile.

Iceni napisał/a:

Zresztą wszystkie drzewa wokół bloku były sadzone przez moich rodziców, bo moja matka ma lekkiego fiola na punkcie zieleni big_smile

Roślinki popieram, ale drzewa przed oknami bloków (szczególnie czteropiętrowych) potrafią zasłonić większość światła.

27,697

Mam kupę roboty a nic mi się nie chce http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif
Zróbcie coś żeby mi się bardziej chciało chcieć !

27,698

Wokół bloku to nie znaczy pod oknami tongue zresztą wiele z tych drzew to głogi, jarzębiny, dzikie sliwy i dużo drzew ozdobnych, a jedyne duże drzewa to 3 brzozy które jednak rosną w odległości kilkunastu metrów co najmniej. Niemniej 20-letnie brzozy też nie są kolosalne.

Chociaż była o jedna z nich batalia, bo sąsiad z góry się żalił, że mu słońce zasłaniają (choć faktycznie zaslanialy mu widok na jego miejsce parkingowe big_smile ) ale się okazało, że drzewo rośnie już w takiej odległości od bloku, że się go nie da ruszyc tongue

27,699

Paweł-1979 napisał/a:

Mam kupę roboty a nic mi się nie chce http://emotikona.pl/emotikony/pic/0what.gif
Zróbcie coś żeby mi się bardziej chciało chcieć !

Ja piłem 20g koniaku i z podniesionym ciśnieniem, rzucałem się w wir pracy smile.

27,700

Iceni napisał/a:

Chociaż była o jedna z nich batalia, bo sąsiad z góry się żalił, że mu słońce zasłaniają (choć faktycznie zaslanialy mu widok na jego miejsce parkingowe big_smile ) ale się okazało, że drzewo rośnie już w takiej odległości od bloku, że się go nie da ruszyc tongue

Wiesz, ja pamiętam batalie o zlikwidowanie dużych, liściastych drzew, rosnących w odległości nie większej niż 5-ciu metrów od bloku. Gałęzie wchodziły na balkon, a dwa okna od tamtej strony były zasłonięte zupełnie przez liście.
Skończyło się na podlewaniu kwasem, bo nikt nie chciał wydać pozwolenia na wycinkę.

27,701 Ostatnio edytowany przez Iceni (2013-09-16 14:07:52)

No te nasze rosną tak gdzieś w odległości 7-8. No alle to są brzozy - drzewa z natury o dość ażurowym ulistnieniu.  Jakby to była lipa, kasztan  czy topola albo jakiś buk  to co innego, ale to tylko brzózki big_smile

Toto chociaż ma 20 lat to nie wiem czy konary ma dalej niż 2 metry wokół pnia. Zresztą gałęzie miały skracane. Do ściany bloku to jeszcze z 5 metrów luzu jest.

Ale co innego jest przyciąć gałęzie, a co innego ściąć w ogóle bo ktoś se samochodu z okna nie widzi tongue

27,702

Iceni napisał/a:

No te nasze rosną tak gdzieś w odległości 7-8. No alle to są brzozy - drzewa z natury o dość ażurowym ulistnieniu.  Jakby to była lipa, kasztan  czy topola albo jakiś buk  to co innego, ale to tylko brzózki big_smile

Ja tam drzew (poza kilkoma nie odróżniam), ale to było chyba coś w kierunku topoli, miało całkiem spore liście (i gęste), nie miało zbyt grubego pnia, ale w dwa lata wystrzeliło na wysokość drugiego piętra (zasłoniło tam okno).

Iceni napisał/a:

Ale co innego jest przyciąć gałęzie, a co innego ściąć w ogóle bo ktoś se samochodu z okna nie widzi tongue

Ja tam lubię swój samochód, bardziej od nieznanego mi drzewa big_smile big_smile big_smile.

27,703

YOGI bear napisał/a:

Ja tam lubię swój samochód, bardziej od nieznanego mi drzewa big_smile big_smile big_smile.

A ja wolę drzewo od jakiegoś sztucznego blaszanego pudła na gumowych, sztucznych oponach tongue.

Nie rozumiem takiego podejścia roll, jakie ma sąsiad Iceni...
Potem nam rosną brzydkie blokowiska bez skrawka zieleni, bo wiele osób chce parkingi albo widzieć samochód, co by mu nikt nie zapaskudził, zarysował. Bo samochód to przecież w dzisiejszych czasach piękny widok.

Dwa lata temu przy blokach, które są w pobliżu mojego domu ścięto wszystkie wierzby płaczące(było ich cztery) i dwa orzechy. To były stare, piękne i wielkie drzewa. Żadne nie było chore, orzechy rok rocznie obradzały. Ja jeszcze jako dziecko wspinałam się po tych drzewach, na wierzbie bawiliśmy się w Tarzana.

Wracam pewnego dnia ze szkoły i patrzę, jak ekipy je ścinają.
Powodem było, że zasłaniały komuś okna roll Teraz mają okropną patelnię i niech się smażą w tych swoich bloczyskach!

A u nas wszystkie brzoskwinie obrodziły. Owoce soczyste, słodziutkie, pycha big_smile.

27,704 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-16 18:45:57)

vinnga napisał/a:

Wstawać, nocne marki smile

Dzisiaj czeka mnie aktywny dzień (strasznie dużo spraw do załatwienia), więc nie będę do was za bardzo zaglądać.

Na żadne seriale się nie skuszę, choćby były najbardziej ciekawe. Kiedyś zaczęłam oglądać "Na Wspólnej" - przypadkiem. Wystarczył jeden przypadkowy odcinek i się wciągnęłam. Głupie to jak nie wiem co, można było oglądać co 20 odcinek i wiedzieć o co chodzi - ale jak się zacznie to jest przymus śledzenia. I tak ze 2 lata oglądałam...

Też oglądałam, ale teraz w sumie nie mam takiego przymus śledzenia, czasem obejrzę, czasem nie. Mam już tak z wieloma serialami np z "Pierwszą miłością", którą w miarę lubię, ale nie czuję potrzeby, by zawsze koniecznie obejrzeć. No, ale jak jest czas, ochota, to wtedy tak. Nie zawsze jednak smile No i mam tak, że prawie żadnego z tych serialów nie oglądałam od początku, nie chciało mi się, dopiero w trakcie zaczęłam tongue

Ja daaawno wstałam (choć jak pisałaś to jeszcze trochę spałam, nocne marki lubią pospać tongue), no ale wiecie... nie zawsze melduję się w kafejce, zazwyczaj jednak wieczorkiem wchodzę wink

Byłam w bibliotece, bo przetrzymałam parę książek, wypożyczyłam też parę, będzie co czytać smile

Jaga ten balkon świetny, ale niestety wiele ludzi ma takie balkony jak wstawił Paweł. No, ale lepszy rydz niż nic smile

27,705

truskaweczka19 napisał/a:

ale niestety wiele ludzi ma takie balkony jak wstawił Paweł. No, ale lepszy rydz niż nic smile

Kiedyś nazywano takie balkony "Rzygownik" Jak sama nazwa wskazuje służą jedynie do tego żeby sobie hafcika puścić jak ktoś przegnie na imprezie big_smile

27,706

Jaga Baba07 napisał/a:

A u nas wszystkie brzoskwinie obrodziły. Owoce soczyste, słodziutkie, pycha big_smile.

Ty wiesz że u nas wyjątkowo też? Jest tego tyle że soki z nich robię tongue

27,707

Hey.A ja kiedyś robiłam sok z aronii.Pycha był na zimę. U wujostwa wyjątkowo wtedy aronia obrodziła.

27,708

Aronia to fajna sprawa na przeziębienia ,lekarze często zalecają pić z nich sok.Niestety nie mam aronii sad Może posadzę na jesień hmm

27,709

Paweł-1979 napisał/a:

Aronia to fajna sprawa na przeziębienia ,lekarze często zalecają pić z nich sok.Niestety nie mam aronii sad Może posadzę na jesień hmm

Tylko to trzeba robić razem z sokiem z cytryny, bo inaczej bedzie czuć za dużo tej charakterystycznej goryczki. Zimą dodawałam ten sok do herbaty.

27,710

rossanka napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Tylko to trzeba robić razem z sokiem z cytryny, bo inaczej bedzie czuć za dużo tej charakterystycznej goryczki. Zimą dodawałam ten sok do herbaty.

Właśnie wyallegrowałem aronia za 5 zyli krzak, to z 5 kupię i z 5 borówki .
A do herbaty pigwę próbowałaś? tongue

27,711

Paweł-1979 napisał/a:

Własnie nie.A do czego to podobne w smaku?

27,712

Witajcie wieczorem smile
Muszę sobie zrobić krótką przerwę w pracy, bo padnę.

Rossanka wyczytałam, że czytasz "Lalę" Dehnela? Podoba Ci się? Czytałaś inne jego książki?

27,713 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-16 20:43:30)

Sok z aronii czy nawet napój- pycha. Taki kwaskowy jak dobrze pamiętam smile No i jak piszecie zdrowy.

Kiedyś średnio lubiłam np z owoców gruszki czy banany, teraz często rodzice kupują i chętnie jem smile Ostatnio też jeżyny jadłam, kupili tongue smile Świetne i rano do jogurtu sobie też ich dodałam.

27,714

luc napisał/a:

Witajcie wieczorem smile
Muszę sobie zrobić krótką przerwę w pracy, bo padnę.

Rossanka wyczytałam, że czytasz "Lalę" Dehnela? Podoba Ci się? Czytałaś inne jego książki?

Tak, już drugi raz czytam (nawet bardzo mi się podoba).Innych ksiązek nie czytałam niestety ;/ Coś byś poleciła?
Wiecie, ostatnio nadrabiam zaległości czytelnicze, bo się opuściłam okrutnie hmm

27,715

"Lala" też mi się bardzo podobała. Właściwie od tej książki zainteresowałam się Dehnelem.
Podobały mi się też: "Balzakiana", "Rynek w Smyrnie" i "Saturn".

27,716

luc napisał/a:

"Lala" też mi się bardzo podobała. Właściwie od tej książki zainteresowałam się Dehnelem.
Podobały mi się też: "Balzakiana", "Rynek w Smyrnie" i "Saturn".

Czy one są napisane w stylu "Lali"? I czy się z nią łaczą fabułą?

27,717

rossanka napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Własnie nie.A do czego to podobne w smaku?

Pigwa ma wyraźny cierpki, kwaskowy smak i wspaniały aromat.
kroisz zasypujesz cukrem jak puści soki to dolewasz do herbaty ,rewelacja tongue

27,718

Paweł-1979 napisał/a:

Pigwa ma wyraźny cierpki, kwaskowy smak i wspaniały aromat.
kroisz zasypujesz cukrem jak puści soki to dolewasz do herbaty ,rewelacja tongue

Surową?Myślałam, ze to trzeba najpierw jakoś obrobić i zawekować w słoju yikes

27,719

Żadna z wymienionych przeze mnie książek Dehnela nie wiąże się fabułą z "Lalą".
"Rynek w Smyrnie" to chyba opowiadania pisane najwcześniej. Miały różne oceny. Niektórzy recenzenci uważali styl za zbyt napuszony. Na pewno nie są idealne, ale mnie się podobały. Jedne mniej inne bardziej. Osadzona we Włoszech.
"Balzakiana" pisane w stylu "Lali" (choć inna fabuła). Też w polskich realiach.
"Saturn" o życiu Goi. Chyba najbardziej specyficzna z wymienionych.
Lubię styl Dehnela, choć czasem zbyt "barokowy", jego piękną polszczyznę.

27,720

luc napisał/a:

Żadna z wymienionych przeze mnie książek Dehnela nie wiąże się fabułą z "Lalą".
"Rynek w Smyrnie" to chyba opowiadania pisane najwcześniej. Miały różne oceny. Niektórzy recenzenci uważali styl za zbyt napuszony. Na pewno nie są idealne, ale mnie się podobały. Jedne mniej inne bardziej. Osadzona we Włoszech.
"Balzakiana" pisane w stylu "Lali" (choć inna fabuła). Też w polskich realiach.
"Saturn" o życiu Goi. Chyba najbardziej specyficzna z wymienionych.

To już wiem, co następnym razem wypożyczę smile

luc napisał/a:

Lubię styl Dehnela, choć czasem zbyt "barokowy", jego piękną polszczyznę.

Jak czytam Lalę, to każde słowo zawarte w tej książce ma swój sens i jest uzyte dokładnie wtedy i w tym miejscu kiedy trzeba, nie masz takiego wrażenia?
I cała książka jest taka plastyczna i kolorowa wyrazowo.NIe wiem , czy jasno się wyraziłam.

27,721

rossanka napisał/a:

Surową?Myślałam, ze to trzeba najpierw jakoś obrobić i zawekować w słoju yikes

To  jest podobne do cytryny tylko troszkę inny smak i mocniejszy aromat..

27,722

Witajcie wieczorem smile.

27,723

YOGI bear napisał/a:

Witajcie wieczorem smile.

Witoj kamracie ,jak dzionek?

27,724

Paweł-1979 napisał/a:

Uczciwie przepracowany z jednym małym sukcesem smile.
Tylko znowu nos mi sam zapada się w poduszkę sad.

27,725

YOGI bear napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Uczciwie przepracowany z jednym małym sukcesem smile.
Tylko znowu nos mi sam zapada się w poduszkę sad.

I znowu mnie samego w kurniku zostawisz sad

27,726 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-09-16 21:51:04)

Paweł-1979 napisał/a:

I wszystkie przepióreczki będą Twoje big_smile.
Nabrałeś w końcu ochoty do pracy?
Mi minęła koło 17-nastej sad.

27,727

YOGI bear napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

I wszystkie przepióreczki będą Twoje big_smile.
Nabrałeś w końcu ochoty do pracy?
Mi minęła koło 17-nastej sad.

Tak zrobiłem co swoje z bólem ale, ta zmiana pogody mnie wykańcza ,Jezu gadam jak stary dziad sad
Tym bardziej przepiórką nie dam sam rady big_smile

27,728

Paweł-1979 napisał/a:

Tym bardziej przepiórką nie dam sam rady big_smile

Jakby co, to dla mnie Jagę zostaw big_smile. Jedna przepióreczka mi wystarczy big_smile big_smile big_smile.
A pogoda rzeczywiście zmienia się nadzwyczaj szybko.
Wszystko wygląda tak, jak w analizach sprzed ćwierć wieku. Zaczynamy mieć klimat równikowy, bez wiosny i jesieni, a mi zawsze podobał się klimat umiarkowany smile.

27,729

YOGI bear napisał/a:

Jakby co, to dla mnie Jagę zostaw big_smile. Jedna przepióreczka mi wystarczy big_smile big_smile big_smile.

Dobra Jaga sprzedana ,jeszcze kogoś dorzucić w ramach promocji? big_smile ( lol zaraz będzie jazda tongue )

YOGI bear napisał/a:

A pogoda rzeczywiście zmienia się nadzwyczaj szybko.
Wszystko wygląda tak, jak w analizach sprzed ćwierć wieku. Zaczynamy mieć klimat równikowy, bez wiosny i jesieni, a mi zawsze podobał się klimat umiarkowany smile.

Ehh komu by taki klimat nie pasował ,najlepiej ciepły w granicach normy i wilgotny ,myślisz że tylko ino mrozy i upały nas czekają? sad

27,730

Paweł-1979 napisał/a:

Ehh komu by taki klimat nie pasował ,najlepiej ciepły w granicach normy i wilgotny ,myślisz że tylko ino mrozy i upały nas czekają? sad

Wg analiz, przy których sam kiedyś pracowałem, to czekają nas głownie takie ekstrema sad.
Tak swoją drogą, to gdy u nas będzie klimat równikowy (albo podzwrotnikowy, bo prawdę mówiąc nazwy nie pamiętam sad), to jaki klimat będzie tam?

27,731

Paweł-1979 napisał/a:

Dobra Jaga sprzedana ,jeszcze kogoś dorzucić w ramach promocji? big_smile ( lol zaraz będzie jazda tongue )

Oj, będzie tongue

27,732

luc napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Oj, będzie tongue

To ja chcę Ciebie w ramach promocji big_smile.

Guglnąlem sobie te klimaty i żaden nie odpowiada, temu, co nas czeka. Widocznie chodziło tylko o jakieś elementy charakterystyczne dla tych klimatów (jak np. duże różnice temperatur w bardzo krótkim inerwale czasowym).

27,733

YOGI bear napisał/a:

OOJ Lucyna to Pewex ino za dulary lol
Ale kiedyś też bywały takie skrajności i też prorokowano zmianę klimatu,noo na efekt cieplarniany to nie za bardzo mi się chce wierzyć..

27,734

YOGI bear napisał/a:

Lizus tongue
Nawet w promocji nie byłoby Cię stać tongue

27,735

Paweł-1979 napisał/a:

Ale kiedyś też bywały takie skrajności i też prorokowano zmianę klimatu,noo na efekt cieplarniany to nie za bardzo mi się chce wierzyć..

Klimat zmieniał się zawsze. Problem leży w tym: w jaki sposób te zmiany zachodzą.
Nie będę się wymądrzał, bo niewiele już z tamtych czasów pamiętam, ale żyjąc trochę na tym świecie pamiętam ogromne upały i siarczyste mrozy. Tu nie chodzi o ekstremalne temperatury, ale o szybkość przejścia z mega upałów w mega mrozy. To właśnie ulega zmianie. Przynajmniej mi się tak wydaje.

27,736 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-09-16 22:25:07)

luc napisał/a:
YOGI bear napisał/a:

Nawet w promocji nie byłoby Cię stać tongue

Dlatego o uiszczeniu zwykłej ceny już nawet nie marzyłem big_smile.
Będę musiał zadowolić się promocją miodu, który dzisiaj kupiłem big_smile. Dobry jest smile.

27,737

luc napisał/a:

Lizus tongue

I to jaki big_smile big_smile big_smile.

27,738

Hehe, a mnie chcecie? tongue No ale bez promocji, za wiele jestem warta big_smile

Dla mnie masakra z tą pogodą. Wydaje mi się, że odkąd żyje, to nie było takich zmian pogody jak teraz. Zima długa, mroźna, a lato średnie i krótkie, szkoda sad

27,739

Hehe, a mnie chcecie? tongue No ale bez promocji, za wiele jestem warta big_smile

Ale Ty przecież masz już "Właściciela" big_smile.
Ja chcę obiecane fotki, z czasów, gdy byłaś okrąglutka smile.

27,740 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-16 22:29:43)

Luc też ma, a nie gardzisz tongue hehe

Wiesz co, jednak nie mam tych zdjęć, dlatego nie mogę wysłać sad
No nic, szkoda, ale i tak uważam, że teraz wyglądam lepiej smile

27,741

Luc też ma, a nie gardzisz tongue hehe

Ja nie pogardziłbym żadną z was big_smile.

Luc ma swojego "właściciela" już tak długo, że może zgodziłby się odsprzedać big_smile.

Jak myślisz Luc-iu smile ?

27,742

No nic, szkoda, ale i tak uważam, że teraz wyglądam lepiej smile

Mi się podobasz smile.

27,743

Spoko, fajnie smile Sobie też teraz się podobam, co najważniejsze smile
Uważam się za taką nie grubą, nie chudą teraz, w sam raz.
A Luc, no w sumie faktycznie.. próbuj wink Rutyna małżeńska i te sprawy, hehe smile

27,744

A Luc, no w sumie faktycznie.. próbuj wink Rutyna małżeńska i te sprawy, hehe smile

Ja myślę, że jej ta rutyna nie przeszkadza big_smile.
I chyba ją rozumiem smile.

27,745

Wiem, wiem i rozumiem, tylko żartowałam smile

27,746

.. próbuj wink Rutyna małżeńska i te sprawy, hehe smile

haha lol  Trzaskawka z tej strony cię jeszcze nie poznałem  wink ..

27,747

Wiem, wiem i rozumiem, tylko żartowałam smile

A ja nie dawno uświadomiłem sobie, że gdyby moja żona nie była taka głupia, to bylibyśmy razem już ponad ćwierć wieku. A tak, ani ona normalnej rodziny nie ma, ani ja sad.

27,748 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-16 22:46:37)

No nie mam męża, ale wiecie.. tongue Może luc skorzysta i da się odsprzedać tongue

No niestety, ale wierzę, że znajdziesz inną, wartościową kobietą. A to co na co się dłużej czeka, chyba jeszcze lepiej smakuje smile

27,749

YOGI bear napisał/a:

Luc ma swojego "właściciela" już tak długo, że może zgodziłby się odsprzedać big_smile.
Jak myślisz Luc-iu smile ?

Kto wie? Niby materialistą nie jest, ale wiadomo, za dużą kasę....
A co do rutyny. Jeżeli ją rozumieć jako pewną stabilizację, to jest pożądana.
Jeśli ją rozumieć jako znudzenie to już ja się staram żeby jej nie było tongue
Przy czym to "staranie", to nie tylko same miody tongue
Kiedyś zachorowałam na zapalenie krtani. Przez tydzień nie mogłam mówić. Mój mąż westchnął: wreszcie tongue
Do dziś z sentymentem wspomina tamten tydzień.

27,750

wierzę, że znajdziesz inną, wartościową kobietą. A to co na co się dłużej czeka, chyba jeszcze lepiej smakuje smile

Tyle, że z wiekiem ma sie coraz mniejsza ochotę na poznawanie nowych smaków big_smile sad.

27,751

luc napisał/a:

A co do rutyny. Jeżeli ją rozumieć jako pewną stabilizację, to jest pożądana.
Jeśli ją rozumieć jako znudzenie to już ja się staram żeby jej nie było tongue
Przy czym to "staranie", to nie tylko same miody tongue
Kiedyś zachorowałam na zapalenie krtani. Przez tydzień nie mogłam mówić. Mój mąż westchnął: wreszcie tongue
Do dziś z sentymentem wspomina tamten tydzień.

Czy jako człek pozostający w dłuższych związkach mogę powiedzieć... że go doskonale rozumiem big_smile ?

Głupie jest to, że dla niektórych kobiet już sama stabilizacja utożsamiana jest ze znudzeniem sad. Widziałem (niestety sad) na własne oczy sad.

27,752

Może luc skorzysta i da się odsprzedać tongue

Nie skorzystam tongue
Pomijając wszystkie zalety mojego męża (wady też) to ma najważniejszą cechę: wytrzymuje ze mną tongue

Yogi coraz mniejsza ochota na poznawanie nowych smaków?
Oj, bo Ci uwierzę tongue

27,753

luc napisał/a:

Przez tydzień nie mogłam mówić. Mój mąż westchnął: wreszcie tongue

http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Taka gaduła z ciebie ?

27,754

Pożartowałam, a tak naprawdę stabilizacja też nie kojarzy mi się z nudą. To dla mnie poczucie bezpieczeństwa, owszem może i znasz świetnie tę osobę, ale jesteś z nią szczęśliwy jak z nikim innym. To piękno tego co się razem zbudowało. Dlatego luc pięknie piszesz o sobie i swoim mężu, myślę jednak, że Twój mąż jednak pewnie tak naprawdę odetchnął z ulgą, gdy w końcu mogłaś mówić. Faceci też chcą, byśmy do nich mówiły, też potrzebują bliskości, wiadomo smile

27,755

luc napisał/a:

Yogi coraz mniejsza ochota na poznawanie nowych smaków?
Oj, bo Ci uwierzę tongue

Coraz większa obawa przed wpuszczeniem nowego smaku do własnego domu smile.

Posty [ 27,691 do 27,755 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 425 426 427 428 429 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024