YOgi Bear napisał/a:Dlaczego piszesz o mnie per Pan ?
A nie wiem w sumie?! Może dlatego,że w nicku YOGI jest tak groźnie z dużych liter?
A masz więcej niż 30 lat,jeśli to nie są tajne dane? 
YOGI bear napisał/a:Czemu pisałaś listy do Ukraińca w więzieniu i w jakim języku (jeżeli oczywiście mogę o to zapytać smile) ?
Kto pyta nie błądzi 
To długa historia,ale w wielkim skrócie to było tak,że kiedyś miałam 16 lat,( dobre!
) wtedy na przeciwko mojego bloku stał hotel robotniczy. Do pracy przyjechała grupa Z Ukrainy. I tak się złożyło,że ze swoimi braćmi zapoznaliśmy się z nimi,bo często siedzieli na ławce przed hotelem. Jeden z nich (około 35l) nie dawał mi spokoju,ciągle chciał mnie wiedzieć,gadać ze mną itd. Dałam mu wyraźnie do zrozumienia,że między mną a nim nic nie będzie,ale on sobie coś tam ubzdurał. 
Na szczęście coś narozrabiał i posadzili go. Nie wiedziałam o tym,dopóki nie napisał do mnie listu...
Odpisałam na dwa i przestalam. Po jakimś czasie on wyszedł i przyjechał się pożegnać. Chyba liczył na coś,ale pozbyłam się go najszybciej jak mogłam. Nie było to łatwe,bo w jakiś sposób go darzyłam sympatią,ale musiałam tak postapić i basta. Nie żałuję,ale czasem go wspominam.
Taka oto historia 
PS> Listy były po Polsku.