Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 420 421 422 423 424 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,366 do 27,430 z 30,541 ]

27,366

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

,Beata pewnie U Zołz ,Jaga na randce , truskawka pewnie w kinie big_smile
A reszta nie wiem hmm

Zobacz podobne tematy :

27,367 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-09-12 22:02:05)

Paweł-1979 napisał/a:

,Beata pewnie U Zołz

Zołzy sobie napisały, że wstęp tylko dla kobiet sad.
Prawdziwe zołzy mad big_smile.

27,368

Siema smile

Reszta się pałęta gdzieś po forum, tak jak ja smile

27,369

Dobrze pamiętacie smile Byliśmy w kinie i było świetnie, na tej komedii "Millerowie" i na początku wydawało się jednak średnie.. ale potem fajnie się rozkręciła ta komedia, śmiesznie no i Jennifer Aniston, którą bardzo lubię w komediach smile

27,370

truskaweczka19 napisał/a:

no i Jennifer Aniston, którą bardzo lubię w komediach smile

Moja miłości w nowym filmie big_smile już zasysam smile

Strzałka czytałem twój temat o przyjaciołach ,mam podobnie jak ty. Ręce opadywują w nie których postach ,dla tego nic nie pisałem ,szkoda słów...

27,371

YOGI bear napisał/a:

Zołzy sobie napisały, że wstęp tylko dla kobiet sad.
Prawdziwe zołzy mad big_smile.

Wiesz w końcu to ich forum ,dobrze że w ogóle nas tu wpuściły i tolerują tongue

27,372

Paweł-1979 napisał/a:

Strzałka czytałem twój temat o przyjaciołach ,mam podobnie jak ty. Ręce opadywują w nie których postach ,dla tego nic nie pisałem ,szkoda słów...

Hm...to w sumie witaj w klubie smile
W sumie to bałam się zaczynac tego tematu, bo pomyślałam, że ludzie tutaj uznają mnie za jakiegosc odmieńca.

27,373

Czy to było o fałszu?Coś tam tez napisałam.Jeśli to jest to o czym myśle.

27,374

Tak o fałszu.

27,375

Paweł-1979 napisał/a:

no i Jennifer Aniston, którą bardzo lubię w komediach smile

Moja miłości w nowym filmie big_smile już zasysam smile

Jeśli chcesz online lub ściągnąć, to nie wiem czy dostępne już smile To też ją lubisz, fajnie? Jeśli podoba Ci się też, to będziesz zadowolony, bo co nieco tu widać, bo jest tutaj striptizerką big_smile

27,376

Ale gdzie dokładnie opadły, bo mnie to zaciekawiło?

27,377

Co opadło? smile

Paweł, a Ty mieszkasz z żoną na swoim? Pytałam Ciebie o to ostatnio.

27,378

To też ją lubisz, fajnie? Jeśli podoba Ci się też, to będziesz zadowolony, bo co nieco tu widać, bo jest tutaj striptizerką big_smile

Ja jej nie lubię ,ja ją KOCHAM ,wszystkie filmy z nią widziałem, dla tego się podnieciłem ,nic nie wiedziałem o premierze z nią .

Strzałka ,Zwykle w takich tematach jest   wysyp moralistów i tych porad podręcznikowych typ: Jak se pościelesz tak się wyśpisz ,na przyjaźń trzeba zasłużyć ITP. Napisz coś z życia, to cię zakraczą encyklopedią "Jak ŻYĆ i odnieść sukces w życiu" big_smile  .
I innym pseudo psychologicznym bełkotem..
Fajny temat ,ale lepiej w kameralnym gronie smile

27,379

Co opadło? smile
Paweł, a Ty mieszkasz z żoną na swoim? Pytałam Ciebie o to ostatnio.

Tak na swoim  ,a czemu?

27,380 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-12 22:55:58)

To super, to koniecznie obejrzyj, jak teraz nie znajdziesz, to na pewno za jakiś czas będzie online do ściągniecia czy do kupienia- jak to wolisz. Ja cieszę się, że byliśmy w kinie, bo dawno nie byliśmy, a na taką komedię nie szkoda pieniędzy smile
Ja wszystkich filmów z nią nie oglądałam, ale jest świetna, to fakt smile W każdą rolę, zwłaszcza te komediowe umie świetnie się wczuć, jest do tego stworzona. Lubię też w komediach np Kate Hudson smile

Pytałam Ciebie w kontekście naszej rozmowy, czy my chcemy na swoim czy nie, wiadomo, u nas to dopiero plany, ale byłam ciekawa jak jest u Ciebie.

27,381

Paweł, ja mam też takie wrażenie, że może jakaś blokada przed ludzmi, tkwi też we mnie. Ale nie czuję takiej potrzeby, żeby to zmienic.
Może nie powinnam, ale zasłaniam sie trochę moją przeszłością, w której przez wiele problemów musiałam przejśc sama.
Kiedyś liczyłam na innych, na najbliższych, jak ja im ufałam, tymczasem oni wszyscy zostawili mnie samą ze wszystkim, już jako dziecko. Potem to już tylko były następne odrzucenia i kolejne porażki i zdanie wyłącznie na siebie. Najbliżsi zawsze byli wrogami i już teraz nie potrafię tego oddzielic. Ufam ludziom, ale tylko takim jak tutaj, tym daleko ode mnie. A w tych ludziach na codzień spotykanych widzę fałsz i to niejednokrotnie jest prawdą. Wolę trzymac się z daleka, wolę byc tylko ze swoją rodziną. Nie tęsknię za czymś innym.

27,382

Truskawka ,rozważam nawet czy by nie iść do kina z żoną na to, ale ona wie że ja ją ubóstwiam więc.. Mogą być perturbacje big_smile

My odziedziczyliśmy dom po dziadkach,znaczy dom.. To tylko przypominało dom.. Bardzo zapuszczona Chatynka na wsi , paręnaście lat wyrzeczeń i pracy było by doprowadzić to do stany używalności .. Tym bardziej ciężko, bo my wychowani w mieście w wygodach, ale da się jak się chce smile

27,383

Strzałka nawet nie wiem co napisać a rzadko się to zdarza big_smile
Po prostu mam identycznie (za wyjątkiem dziecka)  Więc jeśli jest ksero między nami to co tu pisać?

27,384 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-12 23:18:22)

Paweł-1979 napisał/a:

Truskawka ,rozważam nawet czy by nie iść do kina z żoną na to, ale ona wie że ja ją ubóstwiam więc.. Mogą być perturbacje big_smile

My odziedziczyliśmy dom po dziadkach,znaczy dom.. To tylko przypominało dom.. Bardzo zapuszczona Chatynka na wsi , paręnaście lat wyrzeczeń i pracy było by doprowadzić to do stany używalności .. Tym bardziej ciężko, bo my wychowani w mieście w wygodach, ale da się jak się chce smile

Rozumiem smile No cóż.. plus taki, że o aktorkę raczej nie musi być zazdrosna, bo ona daleko.. daleko i raczej nigdy się nie spotkacie. No, ale wiadomo, z zazdrością to różnie bywa.

To fajnie smile W sumie też bym chciała odziedziczyć, ale raczej za późno, mieszkanie po ciotce ma moja siostra tongue Tzn ta ciotka żyje nadal, ale mieszka gdzie indziej i jakoś im przepisała. Spłacają jej to, ale w jakichś ratach. W sumie to moja siostra bardzo chciała coś swojego, a wiedziała, że z tymi zarobkami w tym kraju to nie dorobi się.. pewnie emigracja zostanie. No to moja sprytna mama coś tam pomyślała, pogadała z ciotką i udało się. 

Sama nie spodziewałam się, że moja siostra może mieć takie szczęście, szczęście, bo gdyby nie ten pomysł i pogadanie, to nie mieszkałaby tam. Wcześniej wynajmowała z z koleżankami, ale jej facet nie chciał wynajmować.

27,385

Pawełku to...witaj bracie tongue
Uśmiechnęłam się.
Rozumiemy się bez słów smile

27,386

Pawełku to...witaj bracie tongue
Uśmiechnęłam się.
Rozumiemy się bez słów smile

27,387

Strzałko witaj siostro smile (fajnie bo mam tylko brata) big_smile
Dlatego czasem nagabuje na spotkanie ,fajnie by było po przebywać z NORMALNYMI smile
No cóż ,pożyjemy zobaczymy smile

27,388 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-09-12 23:44:18)

Hej, wróciłam big_smile. Było fajnie, pochodziliśmy po moim mieście, ale zaczęło kropić, więc poszliśmy w stronę mojego domu. Lecz nie dotarliśmy, tzn. dotarliśmy w pobliże mojej chacjendy, ale postanowiliśmy jeszcze pogadać po jednym z klonów na mojej ulicy, bo liście nie dopuszczały kropel...I zaczęłam z zimna szczękać zębami, więc grzaliśmy się w objęciach smile. Tzn. on postanowił mnie ogrzać big_smile.

Nie pałętałam się po forum tongue. Ale teraz zamierzam.

27,389

Truskawka , fajnie to by było odziedziczyć Chatę do której można by było się wprowadzić.
Dziś nie wielka działka pod miastem nie jest to jakiś koszmarny koszt ,byle by była budowlana i doprowadzony prąd i woda (to są koszty)
Taką działkę u nas widziałem już za 15 tysięcy ,no i ciułanie na resztę ,samemu też trzeba zakasać rękawy i po pracy tyrać ... O przyjemnościach ,wypadach itd. Nawet nie wspomnę..
ALE przyjdzie taki dzień że powiesz jestem na swoim wink Nikt ci tego nie zabierze ,nikomu nie musisz płacić "myta "

27,390

Ja Paweł, nie rozwijałam tematu, jak wtedy rozmawialiście z Monią o jej planach i pójściu na swoje.
Wspominałam, że mnie ta przyjemność już ominęła, ponieważ ten dom, w którym mieszkam będzie tylko mój, więc bez sensu byłoby myślenie o kupnie działki, czy też domu lub mieszkania w momencie, kiedy mam naprawdę swój wielki.

Jest umiejscowiony nie w centrum, ale do centrum mam jakieś 600 metrów, okolica bardzo spokojna, ośrodek zdrowia mam po drugiej stronie ulicy.
Działka pod domem ma 12 arów.
Jestem jedynaczką.

27,391

Jaga Baba07 napisał/a:

Jestem jedynaczką.

Panna Dziedziczka big_smile.
Cieszę się, ze poczuliście ciepło smile.

27,392

YOGI bear napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

Jestem jedynaczką.

Panna Dziedziczka big_smile.

Na włościach big_smile.

Ale przy tak wielkim domu jest naprawdę sporo pracy roll.
Co chwila coś...

27,393

Jaga 12 000 m2 ? yikes ,to co wy z tym robicie?? Ja mam 0,5 hektara i nie wiem co z tym robić w połowie drzewa owocowe i trawa..

27,394

Jaga Tobie to dobrze z tym domem smile
Macie rację, na swoim to na pewno jest już radość, nawet jeśli wcześniej wymaga to wielu wyrzeczeń.

27,395

Faktycznie.. wow... ogromny teren.. wink

27,396

12 arów-1200 m 2 , ja mam 2500 m 2 i tam będę się budowac , kawałek lasu też już tam jest.

27,397

strzała napisał/a:

12 arów-1200 m 2 , ja mam 2500 m 2 i tam będę się budowac , kawałek lasu też już tam jest.

jasne ,popitoliły mi się zera.. sad Jeszcze nie wyzdrowiałem ,na łeb mi padło sad

27,398

W życiu mnie nikt nie namówi na "manie" domu !

W mieszkaniu, to najwyżej elektrykę i hydraulikę naprawię, a w takim  budynku, to mój jkolega stale musi coś poprawiać. To dobre dla ludzi, którzy lubią grzebać stale przy czymś.
Ja mam "home" po to, by móc się wygodnie wyspać i z kimś spotkać.
A swoją chęć tworzenia realizuję w firmie smile.

27,399 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-09-13 00:07:35)

Obiecałam Beacie, ze przytoczę mojego mało kulturalnego posta, o którym wspominała Żyworódka.
Post jest z 31. października 2012 roku.

Wkurzona Jaga napisał/a:

Ja pier...lę, ale się wkurw.łam od samego rana. Podwiozłam mamę do pracy, i żeby zawrócić w stronę domu, muszę zrobić rundkę dookoła szkoły. I oczywiście trafiłam na ten gorący czas, kiedy to kochający rodzice powożą swoje bachory do szkoły! Całą ulicę zastawili z jednej strony swoimi furami, więc musiałam przeczekać za jedną chwilę, zrobiło się pusto w miarę, więc heja, pojechałam, w tym momencie na ulicę wjeżdżają kolejni, ja nie mam za bardzo pola manewru, więc musiałam wjechać na parking nauczycieli, gdzie oczywiście durni rodzice również wjeżdżają, bo przecież bachor musi być podwieziony pod same drzwi!
Ale dobra, stwierdziłam-"Uspokój się, za chwilę wyjedziesz", a gula mi już latała, już miałam wyjść i krzyknąć do tych durni-"Kur.a, dajcie mi do cholery wyjechać, bo dzieciaka nie mam, a muszę czekać, aż łaskawie wysadzicie swoje rozwydrzone pociechy, a chcę tylko przejechać i wyjechać z tej pierd...nej ulicy!"...
A oni zamiast znikać, przybywali, było ich więcej i więcej...W końcu nie wytrzymałam i stwierdziłam, że mam ich wszystkich tam, gdzie nikt nie zagląda i zaczęłam wycofywać z tej bramy, która oczywiście była zastawiona i znowu czekam, aż łaskawie pojawi się debil, przez którego nie mogłam wyjechać. W tym czasie w bramę chcieli wjechać kolejni debile ze swoimi bachorami, a ja stoję zastawiona.
Suma sumarum czekałam dobre 10 minut, aż w końcu wymusiłam na którymś z debilnych rodziców pierwszeństwo. Ale wyjeżdżałam stamtąd z piskiem opon i gazem do dechy,wkurw..na do granic wytrzymałości.

Więc apeluję do wszystkich, którzy mnie kiedykolwiek zastawią podwożąc swojego bachora- Ja pierd..ę, ja Wam, kur.. pokażę, gdzie raki zimują! Niech mi któryś z Was zastawi moją Astrę, to Wasze Carrery, Insignie, Audi Q7, Passaty cc i inne tego typu fury będą porysowane!

A do wszystkich, którzy to czytają- przepraszam za tego posta, ale jestem wkurzona.

I odpowiedź Żyworódki :

Gdy emocje już opadną, to zastanów się nad sobą!!!
Bo czytając Cię, odniosłam wrażenie, że trafiłam na łamy jakiegoś brukowca.
Jesteś bardzo odważna w GĘBIE, gdy nikt Cię nie widzi. I bardzo żałosna, w swoim wkurzeniu!

Po pierwsze - trzeba było nie podwozić mamy do pracy, w czasie, kiedy troskliwi RODZICE, podwożą swoje kochane DZIECI do szkoły.
Po drugie, trzeba było wysiąść z samochodu i wykrzyczeć DEBILNYM RODZICOM BACHORÓW, co o nich myślisz.
Ale wtedy, prawdopodobnie twoja Astra byłaby porysowana.

27,400

Oj Paweł nie jesteś wcale chory, każdemu czasem coś pada tongue

27,401

Wieczorem, gdy emocje już faktycznie opadły, w bardziej kulturalny sposób wyjaśnilam sprawę, jednakże Żyworódka już nie odpowiedziała.

Jednakże zapamiętała i już teraz mam u niej "przechlapane" tongue big_smile.

27,402

YOGI bear napisał/a:

W życiu mnie nikt nie namówi na "manie" domu !

To dobre dla ludzi, którzy lubią grzebać stale przy czymś.

Dlatego przy wyborze partnera kieruję się również obserwowaniem kandydata pod względem jego wiedzy na temat różnych napraw, hydrauliki i nie tylko smile.

W każdym razie facet "zielony" w sprawach majsterkowania jest skreślony tongue.

27,403

Jaga lubię Cię i oprócz tego też lubię i szanuję Żyworódkę, która pierwsza ''stawiała'' mnie na nogi, gdy byłam w ciężkim dołku.
Dlatego też nie chcę stawac po niczyjej stronie i nie wypowiem się w tym temacie.
Ale uważam, że zawsze w takich sytuacjach można się dogadac i zakopac topór wojenny.
Czyż nie milej byłoby dla wszystkich?

27,404

Nie, oczywiście, Strzałko, że nie chciałam nawet ego, by ktokolwiek stawał po czyjejś stronie.
Nawet nie toczę wojny, czy sporu.

Tylko nie lubię, gdy ktoś ocenia mnie po jednej z wypowiedzi.
A to robi Żyworódka, do której nie mam nic, tylko proszę, by nie skreślała nikogo. A widać, że zapamiętała tylko tą wypowiedź. Dlatego napisałam, że jest specyficzna.
Tym bardziej, że wtedy byłam naprawdę rozemocjonowana i zdenerwowana.

Może mogłaby wejść do moich wątków o babci, poznać człowieka i dopiero później wydawać opinię.

27,405

OOO Jaguś ,ja też mam Astrę smile INO "F" big_smile

Nie wiem czemu przeliczyłem 1 ha = 1000m2
To ja mam większą działkę tongue ,potrzebne mi to jak świni siodło.. sad

27,406

O to ja też mam Astre smile Tylko nie wiem jak dalej...się nazywa, tzn nie aż jakiś luksus, coś tam jest 1,7 DTL.

Paweł duża działka to luks, przecież możesz komuś odsprzedac częsc, jak Ci za dużo. Albo ktoś kiedyś bedzie mógł tam jeszcze się pobudowac smile

27,407

Jaga Baba07 napisał/a:

A to robi Żyworódka, do której nie mam nic, tylko proszę, by nie skreślała nikogo. A widać, że zapamiętała tylko tą wypowiedź. Dlatego napisałam, że jest specyficzna.

Mnie publicznie zwyzywała od tępych buców (że reszty wyzwisk, przez grzeczność nie zacytuję big_smile), więc nie mam do niej sentymentu.
Poza tym mogłaby wreszcie zmienić tekst, a nie ciągle powtarzać: Ożeszszszszsz...............facet, co Ty jeszcze robisz na FORUM, a przynajmniej w tym wątku!!!
Pytam się Ciebie, dokąd będziesz tutaj, tak bezkarnie obrażał kobiety???????????
.
Mam dziwne wrażenie, że ona to po prostu kopiuje i wkleja big_smile.
Nawet boję sie napisac jej nicku, żeby przypadkiem jej nie przywołać big_smile.

Zaraz muszę zasnąć. Dobrej nocy Mili Ludkowie smile.

27,408

Siostra yikes Jeszcze czego ,po to uciekłem z miasta żeby sąsiadów na łeb sobie zwalać? A budować się będzie latami i hałasować ?? yikes
Nie wiem żona ma jakieś plany ,robi jakieś ścieżki , ozdobne płoty itp. Może coś kiedyś coś z tego będzie ..
Astra z którego roku ?

27,409

Dobranoc Yogi smile

27,410

Ooo, to sporo z nas ma Astry big_smile.

Moja ziemia pod domem to wielkie podwórko i wielki ogród, w którym uwielbiamy z mamą w letnie poranki pijać kawę. Powoje wtedy tak pięknie się rozwijają smile.
Malwy mamy, same się rozsiewają i wiele, wiele innych kwiatów.

27,411 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-09-13 00:37:16)

Moja Astra ma 20 lat roll.
Ale "dojeżdżę" ją i zmieniam na VW albo Chryslera.

Dobranoc Yogi, karaluchy pod poduchy big_smile.

27,412

Mi się marzy Frontera B sport ,też YPEL big_smile

27,413

Fronterę miała moja koleżanka i jej narzeczony...
Narzekali, szybko ją zmienili na Hondę.

27,414

Kwestia gustu , Hondy o wiele droższe o utrzymaniu nie wspomnę..  Nie dla psa kiełbasa big_smile

27,415 Ostatnio edytowany przez strzała (2013-09-13 00:43:29)

Moja Astra, yyy juz czar trochę pryska tongue jest z 2000 r, ale jest zadbana, teraz jest u lakiernika i będzie jak cukiereczek tongue i na razie nie planuje jej zmieniac smile

A Twoja Paweł z którego?

Kiedyś będe miała lepszą brykę tongue

27,416

Strzałka to ty masz już 2kę ,Burżujka big_smile
F to jedynka z 92 roku sad

27,417

Ano jak kto chce.

Ja tam się Passatem B5 lub B5 fl, New Beetlem (o starym Garbusku nie wspominam- moje marzenie smile ) albo Chryslerem pt Cruiserem zadowolę.

27,418 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-13 00:46:22)

Jaga Baba07 napisał/a:

Nie, oczywiście, Strzałko, że nie chciałam nawet ego, by ktokolwiek stawał po czyjejś stronie.
Nawet nie toczę wojny, czy sporu.

Może mogłaby wejść do moich wątków o babci, poznać człowieka i dopiero później wydawać opinię.

O tak, zgadzam się. Nieładnie oceniła Cię po jednym poście. Mogłaś się zdenerwować, rozumiem Cię. A nie powinno się nikogo tak pochopnie oceniać...

A gdzie nasza Beata? smile

27,419

Tak, Moniu smile. Cieszę się, że się rozumiemy. Już więcej na ten temat nie chcę pisać, bo nie widzę problemu. Wyjaśniłam, o co mi chodzi i koniec smile.

Ten film, na którym byłaś, muszę koniecznie obejrzeć.
Ale byliście na filmie, czy w kinie wink?

No to Paweł, przybij piąteczkę, ja co prawda mam auto z 93 roku, ale to w końcu to samo tongue.
Strzałka, faktycznie się wozi tongue. A jak skromnie nam napisała, żeby nam się przykro nie zrobiło, ze auto ma z 2000 roku big_smile.

27,420

E tam , żadna burżujka tongue to nie fura jakaś ful wypas smile Ale ładna jest jak umyta, wtedy tak pięknie lśni.

Jak byłam dzieckiem to pamiętam, że oglądałam się za jakimiś naprawdę lepszymi samochodami, nawet nie wierzyłam, że kiedy kolwiek będę miec nawet taką Astrę.
A teraz zdarza się, że i za moim autem się oglądają.
Najbardziej to jeszcze jest pożywka dla bezdomnych z pod Biedronki, bo oni patrzą kto czym przyjechał i nieraz zaczepiają mnie, żeby kupic im coś do jedzenia. I kupuje im zawsze ,gdy o to proszą.

27,421

Na filmie, na filmie smile Sporo ludzi wokół, no wiesz... tongue Hehe, nie no, poważnie, jak chodzimy na film to na film, dawno czegoś w kinie nie oglądaliśmy smile

27,422

A gdzie nasza Beata? smile

Ponoć u Zołz zaległa i już więcej jej tu widać nie było tongue. A to zołza jedna big_smile!

Mnie tam bezdomni zaczepiają nawet na widok mojego auta, a za piękne ono nie jest tongue.
Tzn. nie przywiązuję wagi do tego, jakie mam auto.

A ja zawsze oglądałam się za zabytkowymi autami albo Garbuskami...Te nowe mnie nie kręcą, są po to, by jeździć.
Takie zabytkowe już musi wyglądać.

27,423

Przybijam wink Jaga a garażujesz ? Jak tam rdza od spodu ? bo u mnie już to tragicznie wygląda sad

Strzałka u nas pod Biedronką to się za Insygnią oglądają jak już mówimy o Oplu.. big_smile

Mi się marzy taką terenówką pośmigać na offroad hmm

27,424

Wiecie co? Idę spać.
Wczoraj do późna się jeszcze uczyłam, co i tak było niepotrzebne, bo z tą wiedzą, którą miałam przed nocnym czytaniem i tak dostałabym te cztery z plusem tongue.
A mogłam pospać...I znowu głupia myślałam, że mogę noc zarwać tongue.

Ja też nigdy nie chodziłam do kina, a na film.
Na pierwszej randce z byłym poszliśmy na film i cała sala była pusta, można było korzystać tongue.
Ale to była pierwsza randka, więc odpadało takie zachowanie. Zresztą na drugiej, trzeciej, czy czwartej też bym nie skorzystała tongue.

Dobranoc smile.

27,425

Dobranoc, ja już też wysiadam smile

27,426

Paweł-1979 napisał/a:

Przybijam wink Jaga a garażujesz ? Jak tam rdza od spodu ? bo u mnie już to tragicznie wygląda sad

U mnie też tragicznie wyglądało, szczególnie od strony kierowcy, ale w lipcu dałam auto do zrobienia.
wyniosło mnie to 300 zł i mam problem z głowy, a za rok- dwa do wymiany auto- tak mechanik powiedział. Zresztą, jesteśmy na to przygotowane. Dziadek też zaczyna odkładać, bo teraz już coś porządniejszego chcemy.
Mieliśmy w tym roku zmieniać, ale jak udało się to zrobić, to nie ma sensu. Tym bardziej, ze przegląd i ubezpieczenie opłacone.

Tak, mam garaż, więc garażuję. Mimo tego rdza się pojawiła. Typowe dla Opli z tego okresu.

27,427

DObranoc , co tak będę sam siedział sad też w kimono  ..

27,428 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-13 01:10:01)

Aaa. Jaga, no właśnie... gratuluję 4 plus smile
A Beata dostanie rózgę jak przyjdą święta za to, że nas zdradza z zołzami tongue
No właśnie, czasem i zdarza się prawie pusta sala w kinie. Dziwnie to wygląda zwłaszcza w tych dużych sieciówkach, my akurat teraz w takim byliśmy- Multikino. No, ale ludzi akurat sporo, co nic dziwnego, bo czwartek, 16:40, to już może być sporo, zwłaszcza, że film dopiero co wyszedł i naprawdę fajny, śmieszny, a ludzie w kinach często chcą odprężenia smile

Ja też kładę się. Dobranoc smile

27,429

No gdzie ja was zdradzam? Czy ktoś mnie nocną porą widział u zołz? Ja tylko dostałam znowu niemoralną propozycję, a tego typu propozycje mają to do siebie, że są niezmiernie ograniczone czasowo. Albo się korzysta natychmiast, albo za 10 min. ma się śpiące zwłoki w łóżku...

Jaga, to ja tego posta jednak widziałam. Odpowiedź też. Widocznie nie zrobił na mnie należytego wrażenia smile
Ale...rano pod szkołą Żaby występuje ten sam problem. I często sobie myślę o tych ludkach nie jak o troskliwych rodzicach, ale o nierozumnych rodzicach. Pod szkołę wiedzie wąska dróżka długości ok. 150m, max 200m. Ze wszystkich stron obstawiona samochodami. Po południu zwykle jest w miarę, da się wjechać i wyjechać. Ale przed 8 to jest cyrk. Każde wolne miejsce na dróżce jest zastawione z obu stron, środkiem 2 auta nie mają szans się wyminąć. Więc jak ktoś usiłuje wyjechać to stoi sznureczek chętnych do wjazdu, sznureczek się przedłuża, blokuje prostopadłą ulicę, bo nie da się skręcić, ci z przodu sznureczka nie mogą wycofać, ci chcący wyjechać nie mają jak. Tymczasem wystarczyłoby zaparkować np. na parkingu osiedla obok (gdzie do drzwi szkoły też jest jakieś 200m) a miejsc przed 8 sporo i spokojnie przejść ten odcinek...

Paweł, tak jeszcze myślałam o trujących kurkach i uświadomiłam sobie, że Ty kilka dni wcześniej pisałeś, że masz kurki. A więc jeśli Ty je trzymałeś kilka dni przed przyrządzeniem jajecznicy to ja się nie dziwię, że Ci zaszkodziły.

Jejuuuu, tu są same mieszczuchy smile Powiedzcie mi, dlaczego wolicie mieszkanie w mieście od wiejskiego domu? Dla mnie to zupełnie niezrozumiałe i nie potrafię sobie wyobrazić, ze ktoś może świadomie dokonać takiego wyboru. Mieszkam w mieście i moim największym marzeniem jest jakaś chałupa na wsi. Nie pod miastem (tych klimatów nibywieś, nibymiasto nie lubię), ale na prawdziwej wsi. Lub w malutkim miasteczku na obrzeżach gdzieś. Wielkość działki też bym chciała jak największą... Jak można nie chcieć wielkiej działki?

Ehhh, Jaga, a coś z tego rycerskiego przytulania wynikło? Albo z rozmów? W sensie czy masz trochę rozjaśnioną dalszą wizję waszej znajomości czy dalej nie wiesz nic?

27,430 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-09-13 10:06:26)

No właśnie, Beata, mnie denerwuje to, że oni albo parkują na parkingu dla nauczycieli, albo bezmyślnie zastawiają bramę do tego parkingu. Dobrze, że na kopercie dla szkolnego autobusu jeszcze nie stawiają, chociaż kilka razy widziałam takich pomysłowych rodziców.
A uliczka też wąska.
No i nie można by się było denerwować, gdyby nie mieli wielkiego parkingu. Ale mają parking, jest jakieś 50-70 metrów od szkoły, więc dla rodziców to za daleko roll.

Beata, moim największym marzeniem jest posiadanie drewnianego domku na podlaskiej wsi. Z okiennicami, z malwami pod oknami.
Z tym że jak mam dom w opolskim, małym miasteczku, to przecież szaleć nie będę tongue.
Ten na Podlasiu sobie daruję tongue.
Toć rodziny i domu się nie wybiera big_smile.
A wybrzydzać nie będę.
Mam wokół porządnych sąsiadów, m.in. dwie rodziny lekarzy, do których chodzę. Jeden to internista, który wiele nam pomógł w sprawie babci, a drugi to ginekolog tongue.
Z tym drugim jeszcze muszę się bliżej zapoznać, a nie tylko na jego fotelu tongue.

Z naszą znajomością...hmm...Nie zahaczałam o temat tej "przyjaźni", bo stwierdziłam, że to za wcześnie.
Ale wiem, że Sylwestra chce spędzić ze mną.
I jak potem napisał, nie da mi nigdy zmarznąć tongue.

Posty [ 27,366 do 27,430 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 420 421 422 423 424 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024