Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 414 415 416 417 418 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26,976 do 27,040 z 30,541 ]

26,976 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-08 00:38:25)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Jaga Baba07 napisał/a:
strzała napisał/a:

A ja stoję z boku i patrzę się na Was, jak się cmoktacie smile

Podglądaczka tongue. Ale nie masz ubranej pończochy, jak w thrillerach tongue?

Monia napisał/a:

Ja też chcę cmoka, Yogi!!!

Żeby to kobieta się o cmoka upominała tongue. Yogi! Już proszę ładnie wycmokać wszystkie panie tongue.

A no, pewnie! Sprawiedliwość w kafejce musi być tongue tongue A nie że tylko dla Jagi, wiem Jaga chciałabyś całuski tylko dla siebie, ale nie ma tak dobrze tongue big_smile

Wiem wiem strzała, żartuje tongue ale i tak wstawanie po 4, nawet blisko 5 to straszna sprawa.
No co? Szalejemy tongue Wymiana płynów ustrojowych, hehe big_smile Strzała przyłącz się, najpierw musisz wycmokać zanim pójdziesz tongue

Zobacz podobne tematy :

26,977

Oj tam, już dziwnie tongue.

Muszę się wycmokać, bo w sumie znów nie mam humoru. Takie odreagowanie.

Smażysz śliwki, czyli robisz powidła...Moja mama pewnie chętnie by się na to załapała wink. W sumie to nasze dwie śliwy szlag trafił i nie mamy owoców.
Ale pomidory jeszcze są ;P. Tylko z nich powideł nie zrobimy.

26,978 Ostatnio edytowany przez strzała (2013-09-08 00:41:47)

O kurcze, to ja się wstydzę tongue Tak wszyscy naraz ?

To ja już wolę nie spac hmm

Tak, tak Jaga, dżem się robi smile A ja bardzo lubie dżem i moja córka jeszcze bardziej smile

26,979

Co się dzieje Jaga? Może coś doradzimy?

Tak, naraz tongue hehe tongue

Nie no, śpij śpij :* Jutro nadrobisz tongue

26,980

Jaga Baba07 napisał/a:

Yogi! Już proszę ładnie wycmokać wszystkie panie tongue.

Proszę mnie łaskawie ominąć...

Zamiast się tu ślinić to nauczylibyście się grać w Mahjonga... Porządnych przeciwników mi tam dzisiaj brakuje smile

26,981

truskaweczka19 napisał/a:

wiem Jaga chciałabyś całuski tylko dla siebie, ale nie ma tak dobrze tongue big_smile

A gdzie tam, ja nie jestem zaborcza tongue. Poza tym Yogi cmoka wyłącznie panie 35+, także Ania- uważaj wink.

Monia całuśna napisał/a:

Wymiana płynów ustrojowych, hehe big_smile

Ja o cmokaniu, a ta o lizaniu tongue.

26,982

O cholera...nie, chyba nie hmm

Ale, jak tu iśc spac jak tutaj tyle ciekwego się dzieje. smile\
Nawet Vinnga przyszła, he he zaraz ucieknie smile

26,983 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-08 00:45:25)

To Paweł napisał i się zaśmiał z tych płynów tongue

Ok Beata, spróbuję się nauczyć grać w mahjonga smile Wtedy możemy razem zagrać.

Jaga, no nie wiem, nie wiem, Ty przecież nie jesteś 35 plus smile

No wiem Strzała, ale ja też zaraz lecę. Też mi się powoli oczka zamykają.

26,984

Ćmmmmmmok smile smile smile

wielki jak śmok big_smile big_smile big_smile.

26,985

vinnga napisał/a:

Proszę mnie łaskawie ominąć...

Spokojnie, nie agresywnie i tak się nie załapujesz z racji wieku tongue. Za smarkata jesteś, zresztą jak większość tutaj tongue.

Beata napisał/a:

Zamiast się tu ślinić to nauczylibyście się grać w Mahjonga... Porządnych przeciwników mi tam dzisiaj brakuje smile

Ja gram w Mahjonga, ale tylko w systemie, nie w necie. Poza tym jeszcze trochę mi brakuje do perfekcji.

26,986

Wow to może zróbcie Pidżama party tongue Ja popatrzę z boku tongue

26,987

Monia, to ucz się smile
Jaga, nie wiem jak się gra w systemie, ale pewnie tak samo jak w necie, więc się przestaw.
Ale się pochwaliłam i właśnie haniebnie przegrałam. Znaczy, że też powinnam koniecznie iść spać.

Anka, Ty strasznie twarda jesteś ze swoim nie-spaniem. No, ale podobno starsi ludzie potrzebują mniej snu tongue
Ja robię śliwki od 3 dni. Cały czas te same smile Na tę okoliczność teraz mnie wnerwiają te małe muszki, które po mnie łażą jak im ponownie jedzenie podgrzewam i nie mogą na śliwkach siedzieć...

26,988 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-08 00:50:52)

YOGI bear napisał/a:

Ćmmmmmmok smile smile smile

wielki jak śmok big_smile big_smile big_smile.

Hehe, no to trochę się zrehabilitowałeś smile

Pidżama party tongue Mam nadzieję, że skoro pidżama party, to już wszyscy w pidżamkach? smile

26,989

strzała napisał/a:

Wow to może zróbcie Pidżama party tongue

Nie posiadam żadnej piżamki...

26,990

strzała napisał/a:

Wow to może zróbcie Pidżama party tongue Ja popatrzę z boku tongue

Ohhhhhhh jaaaaaa pedzioł Krecik big_smile.

Wchodzę w tą pidżama party big_smile.

Konkurencji mieć nie będę, bo Pawełka żona pewnie nie puści big_smile.

Strzałeczko: cmoczek w uszko dla Ciebie smile.

26,991

Co się dzieje Jaga? Może coś doradzimy?

Nie, mój adorator się rozpływa, jak kamfora. W sumie bzdura, bo naprawdę mam o wiele więcej poważniejszych problemów. Także nie ma, czym się martwić.
Aczkolwiek było miło wyskoczyć gdzieś w weekendy.

Ania napisał/a:

Ja popatrzę z boku

Chyba zboku big_smile.

26,992

Ja robię już kolejną porcję, dzisiaj znowu wstawiłam świeże i też smażę po trzy dni. Właśnie jest trochę tych muszek, ale one jeszcze przyszły od arbuza i od gruszek.
Na dzisiaj już starczy tym śliwkom, poczekają sobie do potem. Zaraz ich wyłącze.

26,993

vinnga napisał/a:
strzała napisał/a:

Wow to może zróbcie Pidżama party tongue

Nie posiadam żadnej piżamki...

Zaczyna się robić niegrzecznie big_smile.

To my w pidżamkach, a Beata bez wink.

26,994

vinnga napisał/a:

No, ale podobno starsi ludzie potrzebują mniej snu tongue

Ja Ci dam: starsi mad mad mad big_smile.

vinnga napisał/a:

Na tę okoliczność teraz mnie wnerwiają te małe muszki, które po mnie łażą jak im ponownie jedzenie podgrzewam i nie mogą na śliwkach siedzieć...

Dziwne jest to, ze w lecie ich nie miałem, a od jakiś dwóch tygodni wysyp muszek w kuchni.
Zauważyłem, ze topią się w nocy w talerzach postawionych w zlewie. Zostawiłem więc jeden zalany płynem do mycia, żeby się odmoczył do rana i jeden zalany wodą ze sokiem z malin.
Rano popatrzyłem i... zgłupiałem. Talerz z płynem był czarny od muszek samobójców, a w talerzu z sokiem nie było ani jednej roll roll roll.

26,995

Vinnga załóż same glany, piżame pożycz od Żaby, aby głowa weszła. Można przecież poszerzyc dziurkę smile

Yogi nie, bo aż mnie ciarki przeszły hmm

Jaga, nie smuc się, masz tego całusa :*

Monika ja jeszcze w stroju domowym smile

26,996

Rozumiem Jaga, jak doceni takiej babki jak Ty, to zawsze możesz spotkać się z Yogim albo jeszcze z kimś innym. Na brak adoratorów nie narzekasz i jesteś fajna dziewczyna, po prostu smile

26,997

Yogi, bo Twoje muszki nie chcą jeść. One mają Cię po prostu dosyć i pragną się potopić.

Jaga, co za różnica - jeden adorator mniej czy więcej? Jestem przekonana, że zaraz pojawi się kolejna konkurencja dla Yogiego...

Ania, ja nie robię tego specjalnie, żeby 3 dni się pitrasiły. Mi się po prostu nie chce wsadzić ich do słoików... Więc wyłączam, włączam, żeby muszki przegonić, znowu wyłączam... Chyba będę miała przez to bardzo profesjonalne powidła.

26,998

Żaba też nie ma piżamy...

Glany? Tańcować nie będę mogła bo sąsiadów z dołu pobudzę...

26,999

Oj tak tak Beata, to Ty może porób tak jeszcze z tydzień te śliwki to będziesz miała całą szarańcze, jeszcze Ciebie zjedza big_smile

O szok tongue ale ja bym płakała za Tobą hmm

27,000

strzała napisał/a:

Można przecież poszerzyc dziurkę smile

Poza tym jesteście Wy i Wasze teksty takie, jak ten powyższy big_smilelol
Ania, wie, że nie chciałaś, żeby tak to zabrzmiało, ale wybacz, mi się od razu skojarzyło tongue.

Beata napisał/a:

Jaga, co za różnica - jeden adorator mniej czy więcej? Jestem przekonana, że zaraz pojawi się kolejna konkurencja dla Yogiego...

Nie, ja nigdy nie byłam taką, co to wianuszek adoratorów zaznaczał teren pod moim domem tongue.
A samotna nie jestem smile.
Wychodzę z założenia, że jak się ma coś trafić, to się trafi. Warto realizować swoje pasje, zainteresowania, czy tam robić, co się podoba, a jakiś chłystek i tak się znajdzie tongue.
Poza tym moim marzeniem nigdy nie była biała suknia, welon, weselicho, mąż u boku, itp.

27,001

Hehe, teraz to i ja się śmieje z tego tekstu wink

W takim razie w czym śpi Żaba, w koszuli nocnej? Czy sypiacie nago? wink
Ja w piżamce, ale jak cieplej to czasem koszula nocna wink

27,002 Ostatnio edytowany przez strzała (2013-09-08 01:21:24)

He he, dobra przyznaję się bez bicia smile
Jaga wybaczam, bo po napisaniu tego, ten tekst też mi się tak skojarzył, ale już go nie usuwałam.

Kilka razy spałam nago . Jak były upały to tylko w majtkach. A na codzien + koszulka z krótkim rękawem.

Dobranoc wszystkim :*

27,003

W takim razie w czym śpi Żaba, w koszuli nocnej? Czy sypiacie nago? wink
Ja w piżamce, ale jak cieplej to czasem koszula nocna wink

Żaba śpi w koszulce i gatkach.
Ja śpię w koszulce na ramiączka (żeby Mięsko mogło miziać po łapce) i majtkach. A jak jest ciepło to w stringach tongue

27,004

Ja śpię w majtkach i t-shircie latem, a zimą zamiast majtek długie spodenki, ale czasem dziadek tak hajcuje w piecu, że nie da się wyrobić. Najbardziej lubię bokserki do spania, oczywiście damskie wink.
Jak spałam z chłopakiem, to w stroju Adama i Ewy tongue.

27,005

A ja nie umiem zasnąć w stroju Adama i Ewy hmm Muszę jakieś pozory ubrania mieć na sobie...
Dobra, najwyższy czas udać sie w kierunku łóżka.
Dobranoc, robaczki.

27,006

Ja też kilka razy spałam nago, szczególnie w te ogromne upały. Wtedy nawet w cieniutkiej koszulce było gorąco. No, ale jakoś przyzwyczaiłam się do piżamki. Dla facet czasem coś bardziej sexy wink
Ja też powoli idę, zieeewam, dobranoc smile

27,007

Ja tam nie lubię jak dziewczyna przy mnie śpi w majtkach sad.
To takie "utrudnienie dostępu" sad.

Dobrych snów zasypiającym smile.

27,008

YOGI bear napisał/a:

Ja tam nie lubię jak dziewczyna przy mnie śpi w majtkach sad.
To takie "utrudnienie dostępu" sad.

Yogi, Ty byś od razu przechodził do sedna sprawy, a pozory muszą być wink.

27,009 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-09-08 01:43:30)

Jaga Baba07 napisał/a:

Yogi, Ty byś od razu przechodził do sedna sprawy, a pozory muszą być wink.

Ale jak pozory mają nogawki, to stają się prawdziwym utrudnieniem dostępu big_smile.
Na takich bawełnianych, bez nogawek, to się nawet przyjemnie rękę w nocy trzyma smile.

Jaguś smile: Tobie, to ja bym pod żadnym pozorem, nie pozwolił chodzić w pozorach po domu big_smile.
W końcu jakaś przyjemność oczkom też się należy big_smile.

27,010

Yogi, i tym optymistycznym akcentem postanawiam udać się w krainę snu pozornego tongue.

Ja nie lubię, jak mi ktoś trzyma rękę. Przeszkadza mi to. Tzn. czuję się ograniczona, co mnie wkurza.

27,011

Jaga Baba07 napisał/a:

Yogi, i tym optymistycznym akcentem postanawiam udać się w krainę snu pozornego tongue.

Co to: sen pozorny ?

Jaga Baba07 napisał/a:

Ja nie lubię, jak mi ktoś trzyma rękę. Przeszkadza mi to. Tzn. czuję się ograniczona, co mnie wkurza.

Z ciekawości zapytam: jak spałaś ze swoim chopem, to byłaś twarzą zwrócona do niego, czy odwrotnie big_smile ?
Nie lubisz, gdy ktoś Cię w nocy przytula?

Kiedyś przenocowałem znajomą. Nic między nami nie zaszło, ale w nocy złapała mój palec, a ja wcale nie miałem zamiaru jej go wyrywać smile.
Ludzie zawsze szukają bliskości smile.

27,012

Widzę, że ja zamknąłem lokal i ja go ponownie otworzę big_smile.

Więc w nowym dniu big_smile:
Witajcie w nowej bajce, słoń zagra na fujarce,
Pinokio nam zaśpiewa, zatańczą wkoło drzewa,
Tu wszystko jest możliwe, zwierzęta są szczęśliwe,
A dzieci wiem coś o tym latają samolotem.

Nikt tutaj nie zna głodu, nikt tu nie czuje chłodu
I nawet ja nie kłamię, nikt się nie skarży mamie.

Witajcie w naszej bajce, słoń zagra na fujarce,
Pinokio nam zaśpiewa, zatańczą wkoło drzewa,
Bo z wami jest weselej, ruszymy razem w knieje,
A w kniejach i dąbrowach przygoda już się chowa.

My ją znajdziemy sami, my chłopcy z dziewczętami,
A wtedy daję słowo, że będzie kolorowo.

big_smile big_smile big_smile

27,013

Yogi, skąd ten tekst jest? Bo za cholerkę nie mogę sobie przypomnieć...

Odnośnie szukania bliskości - ja dziwna jestem. Moją strefę komfortu mogą przekraczać wyłącznie faceci. Kiedy dotyka mnie jakaś baba to czuję się bardzo niekomfortowo smile
Dlatego mój osobisty mężczyzna ma przechlapane, bo sam musi zaspokoić całą moją potrzebę bliskości. Ewentualnie mógłby podzielić się obowiązkami z jakimś innym, ale jakoś mu ten pomysł się nie spodobał smile

Za palec? Jeśli to nie jest ten palec, który ja czasem trzymam przed snem to dziwną masz znajomą...

27,014

vinnga napisał/a:

Yogi, skąd ten tekst jest?

Dziadzio Brzechwa big_smile.

27,015

YOGI bear napisał/a:
vinnga napisał/a:

Yogi, skąd ten tekst jest?

Dziadzio Brzechwa big_smile.

Na Wyspach Bergamutach.

Utwór był w "Akademii Pana Kleksa" smile.

27,016

vinnga napisał/a:

Odnośnie szukania bliskości - ja dziwna jestem. Moją strefę komfortu mogą przekraczać wyłącznie faceci. Kiedy dotyka mnie jakaś baba to czuję się bardzo niekomfortowo smile

Nie jesteś w swoim dziwnym zachowaniu odosobniona smile.

27,017

I jeszcze odnośnie bliskości...
Bardzo nie lubię tańczyć. Jednym z powodów jest to, ze nie potrafię, ale dlatego nie potrafię, bo blokuje mnie to, że gdy wyjdę (jeżeli już się to zdarzy, a nie zdarza się tongue) z koleżankami, to jestem narażona na kontakt z obcą osobą.

Jak już mam tańczyć to tylko z kimś, kogo bardzo dobrze znam.

No i z tego samego powodu nie poszłabym z obcym facetem do łóżka. Nie nadawałabym się na miano panienki zaliczającej panów tongue.

27,018

Tak mi się kojarzyło z "Akademią Pana Kleksa", ale nie chciałam wyjść na głupka smile

Jaga, jesteś dziwna inaczej niż ja. Dotyk kobiet przeszkadza mi zawsze. Nie wyobrażam sobie np. przytulać się z przyjaciółką. Znoszę ewentualnie jakieś buziaki czy objęcie przy składaniu życzeń.  Nie przeszkadza mi natomiast dotyk obcych facetów. Ale wyłącznie w sytuacji, kiedy ja o tym decyduję. Nie znoszę jak się jakiś rozkraczy na siedzeniu w autobusie i mnie dotyka chociażby kolanem. Z ww wymienionych powodów tańczyć lubię (bo jak mnie dotknie jakiś "niepożądany" to zwiewam i już). A jeśli już z jakimś decyduję się iść do łóżka to dlatego, że bardzo chcę, żeby akurat ten mnie podotykał tongue Nawet jeśli go nie znam.

27,019 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-08 21:24:14)

Hej smile Piszę dopiero, bo podziębiłam się i kiepsko się czuję. Wiem Jaga miałam dzisiaj pisać w netkafejce dla nkinomaniaków, ale kompletnie nie mam siły. Co u Was?

Ja też bym nie mogła pójść z obcym do łóżka czy z kimś kogo zaledwie lubię. To dla mnie za mało. A co do koleżanek to raczej nie obściskujemy się, chyba, że akurat dawno się nie widziałyśmy czy urodziny, w policzek też się nie witamy, też nie przepadam za tym. Ze znajomymi facetami podobnie, chyba trzymam dystans pewny tongue Co nie oznacza, że nie lubię tych osób, po prostu tak mam, mój facet zaspokaja potrzebę przytulania, hehe. Tak już mam jakoś. W końcu każdy ma inną potrzebę bliskości z innymi, inne upodobania. Co do tańca, to też wolę z kimś kogo znam, choć parę razy na dyskotekach tańczyłam z kimś kogo znałam tylko z widzenia. Niby taniec wolny, ale nic przyjemnego to nie było. Ot zgodziłam się i tyle. A co innego było tańczyć z chłopakiem, który akurat się podobał tongue Z koleżankami czasem też się tańczyło, jak panowie nie byli skorzy zapraszać do tańca, bo tak często, to zapraszana nie byłam.

Z rodziną też tak bardzo nie przytulam się. Z facetem- wiadomo. Widocznie taka 'niedotykalska' jestem wink hehe

27,020

vinnga napisał/a:

Jaga, jesteś dziwna inaczej niż ja. Dotyk kobiet przeszkadza mi zawsze. Nie wyobrażam sobie np. przytulać się z przyjaciółką. Znoszę ewentualnie jakieś buziaki czy objęcie przy składaniu życzeń.

O ja też. Jekieś cmok cmok z pzryjaciółką w czasie składania życzeń, no może być objęcie.Ale żadnych przytulań.Z rodziną tak samo.
Z facetem tylko tym , z którym jestem w zwiazku.Obcy faceci niech się trzymają z łapami z dala.Chyba, ze w tańcu.Jakoś przeżyję.

27,021

Ja też bym nie mogła pójść z obcym do łóżka

A wiecie co? po dłuższym zastanowieniu... Ja bym mógł ,BAAA bardziej nie mógł bym móc iść z obcą do łóżka lol
---
Trzaskawka, mnie tam żaden film nie podszedł z tej listy więc i wypowiadać się nie będę ,poczekam aż coś podejdzie ..
A najgorszy to ten horror o tym dźwiękowcu, dzizaas, 2 razy do niego podchodziłem i nie wytrzymałem ,cały film tam się ktoś drze ehh

27,022

Heh, ja ani z obcym ani z obcą. Nie nadaje się do skoków z kwiata na kwiat.

27,023

vinnga napisał/a:

Za palec? Jeśli to nie jest ten palec, który ja czasem trzymam przed snem to dziwną masz znajomą...

To była daleka znajoma big_smile.

A jeśli chodzi o tamten paluszek, za który lubisz trzymać przed snem big_smile, to mieszkałem kiedyś z uroczą dziewczyną znającą się na seksie tantrycznym big_smile.
Każdego wieczora pochłaniała mój paluszek, przez całą noc dbała, by mu nie było zimno i samotnie, a rankiem sprawiała, że pełen energii zaczynałem nowy dzień smile.
Kobiety o takich zdolnościach nie spotkałem nigdy wcześniej, ani później big_smile.

27,024

Jaga Baba07 napisał/a:

Bardzo nie lubię tańczyć.

Z każdym twoim zdaniem wielbię Cię coraz bardziej big_smile big_smile big_smile.

Jaga Baba07 napisał/a:

No i z tego samego powodu nie poszłabym z obcym facetem do łóżka. Nie nadawałabym się na miano panienki zaliczającej panów tongue.

Jakby co, to ja już chyba nie jestem taki zupełnie obcy big_smile ?

27,025

Hej :)Co u Was?

U mnie dzisiaj smutny dzień sad. Druga doba klątwy tatusia big_smile.

Ja też bym nie mogła pójść z obcym do łóżka czy z kimś kogo zaledwie lubię. To dla mnie za mało.

A ja bym mógł big_smile. Tylko... na seks bym ochoty nie miał, bo obce baby mi... śmierdzą sad.

Dziwny chyba jakiś jestem, bo wszystkie zapachy kobiety, którą kocham, działają na mnie jak afrodyzjak, a wszystkie zapachy kobiet obcych wręcz przeciwnie sad.

Ile razy, będąc samotny, doprowadzałem do przytulenia jakiejś pięknej dziewczyny, zaciągałem się zapachem jej włosów, jej skóry na szyi i...
odechciewało mi się wszystkiego sad.
Chyba jestem zboczony sad.

27,026

Witajcie nocne marki smile

27,027

Jakie nocne? Wieczorne smile

Luc, jak było? Co widziałaś? Pierwszy raz czy kolejny?

Yogi, oj dziwny Ty, dziwny smile

27,028 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-09-08 23:06:14)

vinnga napisał/a:

Yogi, oj dziwny Ty, dziwny smile

...Oj, naiwny, naiwny, naiwny,
Jak dziecko we mgle,
Jak goliat na pchle,
Mól w otchłani wód,
Który liczy wciąż na cud.
Oj, naiwny, naiwny, naiwny,
Dziecko w kwiecie sił.
Choć w intencjach
To w zasadzie pozytywny....

27,029

No raczej naturalne, że bliska kobieta pachnie dla nas przyjemniej, wyzwala inne emocje, tak ma każdy, bez względu na to z kim sypia wink To przecież zapach podobno ma duży wpływ kogo wybierzemy na partnera, podobno jeżeli facet jest dla kobiety atrakcyjny, to nawet ona woli jego zapach lekko spoconego tongue Ja też uwielbiam zapach swojego faceta, właśnie taki bliżej naturalności niż taki od razu po prysznicu, wypachniony. Wtedy nie czuć feromonów hehe tongue

27,030

No własny facet pachnie swojsko, bezpiecznie. Obcy - tajemniczo i niebezpiecznie smile Oczywiście, zależy od feromonów smile

Ehh, ten mój ciągle feromony zmywa i zapsikuje jakimiś pachnidłami... Normalnie aż by się chciało powąchać jakiegoś budowlańca tongue

27,031

No raczej naturalne, że bliska kobieta pachnie dla nas przyjemniej, wyzwala inne emocje, tak ma każdy, bez względu na to z kim sypia wink To przecież zapach podobno ma duży wpływ kogo wybierzemy na partnera, podobno jeżeli facet jest dla kobiety atrakcyjny, to nawet ona woli jego zapach lekko spoconego tongue Ja też uwielbiam zapach swojego faceta, właśnie taki bliżej naturalności niż taki od razu po prysznicu, wypachniony. Wtedy nie czuć feromonów hehe tongue

Ja tam chyba wolę, gdy facet jest po prysznicu.

Poza tym in plus jest, gdy facet wie, że sam żel nie wystarcza.
No i gdy używa wody toaletowej, to na mnie działa wink.

YOGI bera napisał/a:

Z każdym twoim zdaniem wielbię Cię coraz bardziej big_smile big_smile big_smile.

Oj, Yogi, nie rób ze mnie Lotty tongue.

Muszę Cię rozczarować...:P.

Paweł-1979 napisał/a:

Trzaskawka, mnie tam żaden film nie podszedł z tej listy więc i wypowiadać się nie będę ,poczekam aż coś podejdzie ..

Paweł, a jakie tytuły musiałby się znaleźć, żeby Ci podeszły?

27,032

Jaga Baba07 napisał/a:

Muszę Cię rozczarować...:P.

sad sad sad

27,033

http://www.netkobiety.pl/t58989.html

Czytaliście?
Jestem tolerancyjna, mam naturę liberalną, ale to chyba przerasta mój liberalizm...

27,034

Mojego nie przerasta. Dla mnie to tylko głupota dzieciaka. Pytanie czy teraz już dorosła?

27,035

Jaga Baba07 napisał/a:

Paweł, a jakie tytuły musiałby się znaleźć, żeby Ci podeszły?

Remembrance.2011, pierwszy lepszy ostatnio oglądany ,i można by było w nieskończoność o nim mówić.. ALE Ojciec Chrzestny? Tak stary szlagier wyświechtany , nie umniejszam broń Boże ,ale równie dobrze można by było "Niewolnice Izaurę" Wrzucić.. smile
Moim zdaniem ,te filmy (big bitowe) najmniej poddają się obróbce analizy z perspektywy mnie ,zwykłego zjadacza chleba ,no chyba że bawimy się w filozofię (kopiuj wklej ,komentarz krytyka)

27,036 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-08 23:45:04)

Jaga Baba07 napisał/a:

http://www.netkobiety.pl/t58989.html

Czytaliście?
Jestem tolerancyjna, mam naturę liberalną, ale to chyba przerasta mój liberalizm...

Mój też, bo jednak w tym wieku 24 partnerów to bardzo duża liczba. Tylko tak naprawdę ciężko oceniać nie znając osoby. Wiadomo, jej łóżko, jej.. smile Każdy robi jak uważa. No i wiadomo, nie decyduje to o tym jaką będzie też osobą, bo ona w sumie kształtuje się.

Ja powoli kładę się, trochę mniej zakatarzona już na szczęście, ale osłabiona. Dobranoc :*

27,037

Jaga Baba07 napisał/a:

A co dokładnie Cię tak bulwersuje?

27,038

Vinnga w Sudetach byliśmy wielokrotnie, a tym razem pojechaliśmy w Góry Sowie. To właściwie górki, nie góry, bo nie sa zbyt wysokie (najwyższa Wielka Sowa ma niewiele ponad 1000 m.)

Obiecałam jakieś widoczki z Albanii.
http://vpx.pl/i/2013/09/08/P10100483B7Xb.jpg
widok z naszego hotelu w Kruje (i moja głowa).

http://vpx.pl/i/2013/09/08/P1010090XBl6T.jpg
jedna z "naszych" plaż.

http://vpx.pl/i/2013/09/08/P1010096PrX1g.jpg
zjazd przełęczą Llogara.

http://vpx.pl/i/2013/09/08/P1010155XyETQ.jpg
gaj oliwny - przez niego szło się na plażę.

27,039

Ja powoli kładę się, trochę mniej zakatarzona już na szczęście, ale osłabiona.

Łyknij miodu spadziowego z letnią herbatą (nie gorącą).

27,040

YOGI bear napisał/a:

Ja powoli kładę się, trochę mniej zakatarzona już na szczęście, ale osłabiona.

Łyknij miodu spadziowego z letnią herbatą (nie gorącą).

Ja brałem miód spadziowy na zatoki , REWELACJA!  ale jak kiedyś przeczytałem z czego jest Uhmmm się wzdrygłem.. sad

Posty [ 26,976 do 27,040 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 414 415 416 417 418 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024