Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,886 do 1,950 z 30,541 ]

1,886

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Piękna tongue:P:P

Zobacz podobne tematy :

1,887

Ja mam problem ze studiami i z mamą co nie jest łatwe.
Już sama nie wiem co z nią mam zrobić.

Córka jej koleżanki ze szkoły 2 miesiące temu urodziła dziecko dziewczyna o 2 lata młodsza ode mnie.
I ona teraz ma z tym takie problem sama nie wiem co z nią zrobić.

Bo w jednej chwili dzwoni do mnie że nie ma zamiaru być babcią przed 50 mama ma niecałe 46 lat, a później żali się do mojego brata że nie chce dłużej słuchać o moim staropanieństwie.
Ona jest za młoda na klimakterium, a już ma takie schizy

1,888 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:52:03)

.

1,889

no_nam napisał/a:

Martynko ja wierzę .. że dostanę...
Marzenko ogólnie z tej branży
Mnie kiedyś facet próbował pocałować .. sperdal....... jak mogłem .. pobiłem chyba jakiś rekord na 100m sad:( - działacz Pomarańczowej Rewolucji

Chcialabym to zobaczyc big_smile  niezly jazz  ! Moze chcial tylko buziaczka? big_smile

Z branzy...

Mialam sytuacje dosc zabawna jako kelnerka :

Podalam facetowi jedzenie do stolika,a on mnie poglaskal po tylku,kiedy to zrobil moja dlon wyladowala na jego twarzy,ale ja tego nie planowalam,to bylo jak automat...!!! Boze,jak mi bylo glupio ;/  Popatrzylam na niego,przeprosilam go i poszlam.

Zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1,890

No nam dlaczego mam czekać na Ciebie 5 lat??

1,891 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:52:12)

.

1,892 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:52:21)

.

1,893

Daniel ma racje,nie znam calej sytuacji,ale z tego co tu napisalas to zgadzam sie z Danielem.

1,894

Tak i ja też chce skończyć studia jedne drugie, chce się zrealizować spełnić marzenia.

Tyle że jakiś czas temu powiedziałam jej "że to przez nią że do świętej pamięci wujka zawsze mówiła, że ja mam się uczyć a wtedy moje koleżanki zaczynały teraz to ja jestem za stara jak na pierwszy raz"

No może ja przesadziłam, może nie powinnam.
I teraz mam z nią same problem sad

1,895 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:52:33)

.

1,896

Daniel w sumie mozemy sobie podac reke smile Oboje bylismy molestowani w pracy....:P

1,897 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:52:43)

.

1,898

Ona jest bardzo konserwatywna nie chce, żebym była sama a chce zarazem żeby się tylko uczyła.
Jak jej powiem, że poszłam ze znajomymi na drinka i są tam koledzy to zaraz jest tekst czemu się szlajasz, nie po coś mnie twoja edukacja tyle kosztuje żebyś to zmarnowała.

A jak przyjadę do domu to zaraz jest no masz jakiegoś kolegę, no wiesz że ja byłam nie wiele starsza jak wyszłam za twojego ojca.

Nie mogę się do niej nie odzywać, ale jak jej powiem to źle jak nie powiem to też źle. Co mam ją okłamywać??

1,899 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:52:52)

.

1,900 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:53:04)

.

1,901

No nic, nie mogę się na niczym skupić stale myślę tylko co się stanie jak zajadę do domu, co ja jej powiem.
Byłam u lekarza no i okazało się że mam taką chorobę przenoszoną drogą płciową u mnie zarażenie było od czegoś innego, ale zaraz usłyszałam, że nie tak Cię wychowałam "dupczysz" się z kim popadnie.

Od jakiegoś czasu spotykam się z kolegą męczy mnie to że wiem iż prowadzi podwójne życie, on u mnie nie ma szans bo wiem że ma problem z monogamią i też stale mnie to dręczy.

1,902

no_nam napisał/a:
Ema napisał/a:

Daniel w sumie mozemy sobie podac reke smile Oboje bylismy molestowani w pracy....:P

czy to jakiś rodzaj gry wstępnej ? tongue:P nieznany mi wcześniej ?

Tak...tak...tak    musze sie wczuc co do podjecia pracy u ciebie tongue

I nie pal tyle tongue

Moj net mnie dobija !!!!!!!!!

1,903 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:53:13)

.

1,904 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:53:23)

.

1,905

Yes yes yes kojarzy mi sie z Marcinkiewiczem z rzadu smile  tongue tongue tongue

1,906

To jest dla mnie trudne nie mam problemu zeby komuś obcemu powiedzieć coś nie miłego, ale mamie nie umiem.

Co do faceta to olewam to totalnie widocznie nie jest mi to pisane i nie mam zamiaru się tym przejmować.

1,907 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:53:32)

.

1,908 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:53:43)

.

1,909

Musze zmykac,wlaczyc pranie i troche posprzatac ;/    Zajrze pozniej.

dzieki za konwersacje big_smile  pa pa

1,910 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:48:41)

.

1,911

Tak bardzo bym chciała, żeby mi dała z tym spokój. Ona nie może tego pojąć, że ja podjęłam taką a nie inną decyzję, że to, że nie będę mieć dzieci czy męża to moja sprawa a nie jej, wiem że jest jej przykro kiedy jedyna córka tak mówi.

Tyle, że co ja mam zrobić??

1,912 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:48:50)

.

1,913

Witam smile
Dziś mogę śmiało rzec, że cały dzień leniuchowalam tongue A co tam raz na jakiś czas się należy tongue
Nie mogłam się dziś wybudzić i choć dziecko się koło mnie bawiło i oglądało bajki ja zapadłam w najlepszy sen tongue
Poteeeem pyszniutki obiad MNIAM big_smile
No a po obiedzie kawka i seans filmowy smile

No i w końcu jestem smile

1,914 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-10 14:48:40)

Z przyjemnoscia przeczytalam Wasze popoludniowe wypociny smile:):):)

Vinnga tekst o cytatach- swietny

Daniel- 11 minut- fajna ksiazka ale specjalnie bym jej nie kupowala, szybko sie czyta. Najnowszej Browna nie mialam jeszcze w rece.

Martyna- dobrze mowi D. pogadaj z mam. Wydaje mi sie ze Ona generuje Twoje pb w swerze zwiazkow.

Życze milego wieczoru!!

JULKA- zglos sie!!!!
Bianko, Pauli, Rozyczka- buzka smile

1,915 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-02-02 21:23:07)

Czesc Ala smile smile Jestem online wink Jaki to likierek?hmmm...:)

I co za sutuacja w pracy ???

1,916 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-10 14:49:06)

hej

1,917

Pewnie ze, poczekam na te historie big_smile   Zapisalam nazwe likieru,dziekuje bardzo smile

1,918 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-10 14:49:36)

smile

1,919

alaclaudie napisał/a:

kosztuje na nasze okolo 60 zl. za 750 ml. nie ma sprawy moze kiedys sie nim poraczymy smile
historia wyzej

I nawet cene podalas,super smile Zastanawiam sie tylko czy to u siebie znajde...zobaczymy smile

1,920

i wiesz kto mocowal sie z klamka?

1,921 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-10 14:50:42)

.

1,922

Cześć dziewczynki smile

1,923

Witka Beata smile:)

1,924

Nie było mnie 6 godzin a czytania, że uuuu wink

1,925

Dobrze ze szefa nie posluchalas,bo bys miala towarzystwo na noc,albo co gorsza by ci cos zrobil.

Ja tez bym drzwi zamknela.

1,926

Hej Beatka  smile

1,927 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-10 14:51:20)

Co u WAS??

1,928

Opowiem wam masakryczna historię, która mi sie wczoraj przytrafiła. Tylko cierpliwości, bo długawa jest i trochę czasu mi zajmie napisanie

1,929

I co tam slychac jeszcze dziewczyny? smile

1,930

Nie moge sie doczekac tej histori Vinnga smile

1,931

Ala co slychac? Posprzatalam troche chate,zrobilam pranie i nakarmilam kota he he....

1,932

Nie wiem jak wy się na to zapatrujecie, ale wg mnie jest coś nie tak z niektórymi dziewczynami na tym forum.
Kobiety mające po 18 lat a ich faceci 19 i są zbulwersowane że to nie jest poważny związek, na miłość Boską niech nie oczekują od facetów w tym wieku oświadczyn.

Mam znajomych w przeróżnym wieku i szczerze jak można mówić o poważnych partnerskich relacjach kiedy się jest uzależnionym od rodziców?!

Kiedy jednej w owych panien powiedziałam że może by się wzięła za naukę to dostałam odpowiedź że ona ma prawo do szczęścia u boku mężczyzny.
Nie wiem albo ja jestem zacofana albo one zbyt posunięte do przodu

1,933

No więc wyszłam ze sklepu i zatrzymałam się przed drzwiami na papierosa. Podeszła do mnie jakaś kobieta, taka na oko jakieś 35 lat, typ lekko meliniasty. I od razu, ze ona nie chce pieniędzy ale czy bym ją mogła papierosem poczęstować. No to wyjęłam paczkę a ona czy mogę 2 jej dać, bo ten s*******n j****y 2 dni temu poszedł i jej 2 złote zostawił, a ona przecież dziecku jedzenie musiała kupić, a nie fajki. Trzymała w ręku 2 kajzerki. Chyba musiałam mieć wymowną minę bo zaczęła się usprawiedliwiać "nie, nie, dziecko jadło dzisiaj, zupę gotowałam wczoraj". Chcąc niechcąc wysłuchałam, ze jest po rozwodzie, że teraz ma drugiego faceta, że nie wrócił do domu od 2 dni i telefonu nie odbiera i ona s*******na nie wpuści. Jak próbowałam się wymknąć to z płaczem się rzuciła, czy jej 3 papierosa dam, bo on jej pieniędzy nie zostawił, a ona nie wie kiedy on wróci. Dałam jej całą paczkę, którą miałam zaczętą i w kieszeń włożyłam jej wędlinkę, którą sobie na kolację kupiłam. Dla dziecka. Nie zaprotestowała. Powiedziała, że dobry człowiek jestem. A ja odeszłam w głębokim szoku. Niesamowicie żal mi tych kobiet uzależnionych od facetów, patologicznych, bez pracy. A najbardziej żal mi tego dziecka. Córka, 12 lat. Cholera, co z niej wyrośnie? Jak ona się musi czuć w warszawskiej szkole wśród snobistycznych dzieci kasiastych rodziców, głodna, pewnie w starych, poszarpanych ubraniach, z taką matką? ZGROZA!

1,934 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-02-02 22:01:54)

Ema: praca, spotkanie, troche prac domowych. jakiego masz kotka??
zaczynam czytac przez e-booka smile:)

Vinnga okrutne. Zwykla wykorzystywaczka ta pancia. Dziecka szkoda sad:(

Martyna glowa muru nie przebijesz wink
mozna byc uzaleznionym od rodzicow a sie na prawde kochac- nie ma na to reguly.
a tak poza tym : czesc to za drzwiami zostawilas <nono> wink

1,935

Ogromnie mi jest żal takich dzieci, jest ich mnóstwo. Część z nich trafia do domu dziecka. Jeszcze większą patologią jest to że jak trafiają się ludzie chcący adoptować takie dziecko, to nasze państwo tak i to ułatwia, że procedura zajmuje ponad rok a czasem i 3 lata.

Daje się takim ludziom zasiłki które przepiją zamiast dawać produkty żywnościowe czy jedzenie, żeby było pewne, że trafi do dzieci a nie na fajki czy wódkę

1,936

No przepraszam, że nie powiedziałam cześć ale byłam zbyt zbulwersowana na te dziewczyny. A później się dziwią czemu 15 latki mają dzieci czy 16 letnie samotne matki ale to była wielka miłość.

Mówię część wszystkim smile

Jupi na reszcie mam normalny status, już nie mogłam na tamten patrzyć wink

1,937

A mi się potwornie mój status nie podoba sad

1,938

Beata co za historia !  A z ciebie bardzo dobry czlowiek. A ta kobieta musiala sie komus wygadac i padlo na ciebie....
Biedne sa te kobiety i dzieci sad Moja szfagierka ma faceta ktory nie pracuje,zeruje na niej,len,pijak i wogole facet bez perspektyw...
I ona non stop mi sie zali ze nie chce z nim byc,ale go kocha i nie potrafi go zostawic.Zal mi jej,ale wszystko co moglam jej poradzic to poradzilam i juz nie mam sily na nia...Ona i tak nikogo nie slucha...

1,939

Czesc Martyna smile

1,940

Mi kiedyś tata powiedział (chyba dość mała byłam, ale pamiętam), że dziewczyna powinna się uczyć, żeby nigdy nie być zależna od faceta... Teraz świetnie rozumiem, co miał na myśli.

Ja sporo takich dzieci znam, zwłaszcza na wsi, skąd pochodzę . W Warszawie mniej rzucają się w oczy. Ale dopiero ta sytuacja mi uświadomiła jakie to straszne

1,941

Vinnga lepszy taki niż szamanka,
Mnie się podobał Słodka Czarodziejka i Woman In Red smile

1,942

Ale zwróćcie uwagę, że na forum też jest sporo takich kobiet, które poniżane i olewane przez faceta uparcie się go trzymają... Ja w sumie je trochę rozumiem, bo też długo tkwiłam w idiotycznym związku, ale jednak z innych pobudek...

1,943 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-02-02 22:15:43)

Dobra Martyna ale te 15 letnie dzieci sie naogladaly seriali, poczytaly co lepsze ( wink ) "ksiazki" i tez tak chca. do tego dochodzi zywnosc przetworzona chemicznie ( szybszy ogolny rozwoj fiz.) poza tym nikomu nie zabronisz.. zyj tak by z Toba pb nie bylo smile:)

jest sporo bo jak sie czlowiek zakocha to poswieca sie uczuciu, na za duzo pozwala a facet to wykorzystuje.. Tata Twoj  ma swieta racje!

1,944

Szamanka mi się bardzo podobał smile Mi nie kojarzy się ze Steczkowską, bo takiej muzyki raczej nie słucham, za to z magicznymi klimatami, które uwielbiam wink

1,945

Twoj tata ma swieta racje!!!    Zgadzam sie z nim smile   Ja tez znam sporo takich dzieci,wlasciwie sama pochodze z takiego otoczenia,ale niewazne.   Takie dzieci maja trudne zycie,wyrastaja bez poczucia bezpieczenstwa.:(

1,946

Nie wiem może mnie się łatwo mówi, że "kopłabym go w cztery litery" bo nigdy nie kochałam, no ale sorry w patologii nie da się żyć

1,947 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:47:58)

.

1,948

Cześć staruszku wink

1,949

Martyna777 napisał/a:

Nie wiem może mnie się łatwo mówi, że "kopłabym go w cztery litery" bo nigdy nie kochałam, no ale sorry w patologii nie da się żyć

W patologi nie da sie zyc.ale niektorzy nie maja wyjscia.

Mysle ze kobiety tak tkwia w tych zwiazkach,bo boja sie ze zostana same sad

1,950 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-02-27 15:48:08)

.

Posty [ 1,886 do 1,950 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024