Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 291 292 293 294 295 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,981 do 19,045 z 30,541 ]

18,981

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Wisienko, dziękuję za pamięć, ale NIE CHCĘ TAKIEGO AVATARKA smile

Wiecie co ona mi przysłała?
No wiecie?

SURYKATKĘ!!! W lateksowym przebranku w dodatku!

Zobacz podobne tematy :

18,982

Hahaha. lol
Nieźle. smile

18,983 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-07-20 18:57:16)

Witajcie big_smile  Ha ha ale sie usmialam jak was poczytalam dzis lol   Ludzie nawet nie wiecie ile dobrego tym pisaniem  zdzialiscie ?! Bo poprawiliscie mi humor o 100% !
W pracy jakis mnie taki nabuzowany humor nie do poskromienia zlapal,ze bylam zdolna wszystko rzucic i wyjsc,no wszystko mnie draznilo i wkurzalo myslalam ze juz nie wytrzymam w tej robocie !Tez tak czasem macie??  Z tego nabuzowania stluklam szklanke.. ZNOWU ! jeszcze chwila i bede musiala caly komplet odkupic lol 

Jak sie ciesze ze tu wlazlam :*******

Ala ta kawa musi  byc pychota !!! Karola ja tez nie wchodzilam na czaty nigdy. Wczoraj weszlam i pozalowalam hmm Ale pewnie nie wszedzie tak jest ......chyba?? hmm  Z tymi 5 osobami mi sie fajnie gadalo smile

Tosia zarumienilas sie, ale nie odpisalas czarownico tongue <zart> hahaha A z tym czatem to taki jeden napisal,cytuje :,,czy sa tu jacys normalni ludzie,ktorzy potrafia pogadac o czym innym niz seks ????!!! ''   Uznalam sie za taka osobe wiec przeszlam na priva big_smile I bardzo fajnie nam sie gadalo smile Okazalo sie ze on tez pisze pierwszy raz smile Reszte zostawie dla siebie hahaha tongue tongue Tylko bez zadnych nieczystych mysli prosze smile Bylo normalnie i na poziomie smile

Toska a ty nie balas sie z nim spotkac ???!!!  Alez ty nieostrozna kobieto ! yikes Sorry ja to chyba jak zawsze panikuje...a taka juz jestem spolka z.o.o big_smile hahaha

Darinia a ty znowu udajesz ze gotowac potrafisz? tongue <zart> haha   Przyznaj sie ze kombinujesz jak przyrzadzic jedzenie i pozbyc sie meza lol hahahah <zart>  Kurcze,,,tak jakby mi sie ,,cos''od Toski udzielilo lol

Rozyczka napisał/a:

Dzień dobry wszystkim ciepło... Co ja czytam nasza droga drobinka nasza nimfa irlandzka  po  chatach chodziła?

I jeszcze  tyle osób psuło nasza Em?/ A już myślałam ze to tylko Tosieńka zdolna do szaleństw a tu proszę..
Em ma i różki ten nasz aniołek...

Roza nie slodz mi tak, bo mi glupio tongue :***   Rozki mam i owszem lol nie zawacham sie ich uzyc hahaha
Ale aureola czesciej jest widoczna big_smile
Kochana trudno mi doradzic co powinnas wybrac czy staz czy kurs ?hmmm  No bo jak wybierzesz kurs,to otworzy ci sie droga do wiesz czego..i tak dlugo na to czekasz juz !!  A staz,no racja wcale nie gwarantuje pracy,ale moze byc i tak ze wlasnie dzieki stazowi ta praca bedzie ....Decyzja nalezy do ciebie smile

Natalia jak mozesz mowic o kolezance ,,wiesniara''? haha lol doprowadzacie mnie do lez hahaha ze smiechu oczywiscie lol
Kon jest przepiekny !! smile  I teraz sie tak zastanawiam ??  Pytac nie pytac..pytac???  Moze nie powinnam ??  Ale jak nie zapytam to nie bylabym soba przeciez....a ja lubie byc soba lol  no chyba spytam..najwyzej nie odpowiadaj,albo odpowiedz wymijajaco lol    Czy to ty na tym koniu ???  <sorry..ciekawosc mnie pozera> haha  tak wiem,wiem..to pierwszy stopien do piekla lol  Ale jak jeszcze po czatach polaze to napewno tam trafie hahaha lol

Kurcze ta moja ciekawosc jest nieznosna !! Teraz mnie pozera jaki atawarek Ala proponuje Beacie ???  big_smile Moje oczy pewnie go nie ujrza ?? <pyta z nadzieja> big_smile

Vinnga napisał/a:

Czaty... Oj bywało się, bywalo smile Ten charakterystyczny schemat rozmowy:
<ktos>cze, skad klikasz
<ja>wawka
<ktos>masz fotke
<ja>nie mam
<ktos zakonczyl rozmowe>

DOKLADNIE TAK BYLO  !!  yikes

albo

<ktos>czesc,skad klikasz
<ja> czesc zaa oceanu
<ktos> jak masz na imie?
<ja> Mirella   <<hahaha>>
<ktos> masz skypa?
<ja> nie dziala...
<ktos> ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lol hahahaha 

Ala ty dobra jestes haha lol specjalnie wracasz aby tylko sie odszczekac napalencowi hahaha :**
Ala a wiesz co ....?  jak cos moze pozytywnie opadac ?? tongue  hahaha dobra nie odpowiadaj haha zadalam to pytanie aby nie bylo ze go nie zadalam.. hahaha

Vinnga...a ty moze wiesz gdzie podziewa sie UV ?? Nie zebym cos tego,tylko on czasem tu zagladal a teraz nic ?? hmm wakacje moze jakies...a moze praca..... amoze to nie moja sprawa ?? big_smile

Najlepsze antidotum na ,,nabuzowanie i smutki'' ???   Kafejka big_smile big_smile big_smile

Vinnga napisał/a:

Wisienko, dziękuję za pamięć, ale NIE CHCĘ TAKIEGO AVATARKA smile

Wiecie co ona mi przysłała?
No wiecie?

SURYKATKĘ!!! W lateksowym przebranku w dodatku!

Pisalam dlugo i dopiero teraz to zauwazylam smile

Buahahahaha lol A to swietne lol Prosze pozwolcie mi tez to zobaczyc <prosi> lol Moze pekne ze smiechu i bedzie spokoj haha lol 

A teraz spadam....ide na kawe do szfagierki i pobawic sie z chrzesniakiem big_smile On jest taki kizi-mizi i kuci-muci big_smile

18,984

Hej Wam ponownie!!!! smile

Natalio piękne koniki!!! wink Kiedyś interesowałam się troszeczkę konikami dopóki koleżanka się nie wyprowadziła (opiekowała się w stajni konikami) smile

Droga Marzenko a żebyś wiedziała że dziś były kombinacje co zrobić na obiad ale oczywiście się nie narobić tongue
I zrobiłam naleśniki z twarogiem, które mój mąż i dziecko uwielbiają big_smile

18,985 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-20 21:50:43)

Emka, Emka przecież Natalia napisała że prowadziła skoro prowadziła lekcję nie mogła być w siodle.
Proponuje jakiś magnez, wit. z gr. B krzyżówki, scrabble wink tongue
Pozytywnie opadają..- niech każdy dokończy a ja zripostuje smile
Beata no co tongue super jest ubrana- surykatka ver. hard lol zauważyłaś jaki ona ma błysk w oku big_smile Jak ją zobaczyłam od razu mi się skojarzyło z Tobą. A nie mam pb ze wzrokiem - małe literki z powodzeniem czytam hahaha (...) ja wiem czemu ona Ci się nie podoba smile gacie ma za duże hahaha
Daria mi się dzisiaj chciało naleśników z serem i borówkami. Jak Ci zostało trochę to chociaż zdjęcie wrzuć smile

18,986

Ja tak na chwilkę tylko życzyć dobrej nocki. Miałam małą sprzeczkę z sąsiadem-gówniarzem i biedny... tak na niego nakrzyczałam że pewnie będzie w nocy się z płaczem budził lol Mało co do rękoczynów nie doszło hahaha ale tak serio to ja opanowana jestem tongue Czasem trochę mnie ponosi big_smile

Dobranoc :*

18,987

Hello ! big_smile

darinia288 napisał/a:

Droga Marzenko a żebyś wiedziała że dziś były kombinacje co zrobić na obiad ale oczywiście się nie narobić tongue
I zrobiłam naleśniki z twarogiem, które mój mąż i dziecko uwielbiają big_smile

Mmmmmm nalesniczki mniamm big_smile Maz i dziecko przezyli?  tongue  <zart> haha Oj zjadlabym sobie nalesnika...

alaclaudie napisał/a:

Emka, Emka przecież  Natalia napisała że prowadziła skoro prowadziła lekcję nie mogła być w siodle.
Proponuje jakiś magnez, wit. z gr. B krzyżówki, scrabble wink tongue
Pozytywnie opadają..- niech każdy dokończy a ja zripostuje smile

Ala ty to zawsze mnie na ziemie sprowadzisz tongue  Wyszlo na to ze,ze mnie niezla ,,wiesniara'' lol haha Takie przeoczenie? Moze jakas kara? lol
O tych witaminach to do mnie??  tongue  Biore zelazo,magnez i witamine B tongue tongue Chyba starczy? lol
Pozytywnie opadaja- hmmm jezeli cos opada,to jak to moze byc pozytywne?? Liscie na jesien...to raczej smutne,chociaz piekne,snieg na zime opada i jest zimno hmm na starosc tez cos opada i to tez nie pozytyw... tongue Kiedy rece opadaja to raczej nie z radosci... lol
Pozytywnie opadaja chyba tylko wlosy na ramiona hahahaha tongue lol Wiem zawiodlam ehh  az sie boje tej riposty <strach> tongue

Karola ciekawe co ten sasiad ci zrobil ?? Biedne dziecko ehh tongue

London69 napisał/a:

tak serio to ja opanowana jestem:P

Mam tak na slowo uwierzyc??  lol

18,988

Wpadłem życzyć wszystkim dobrej nocy wink

Beata jest jeszcze dzisiaj więc zdążyłem tongue

Nie odniosę się do tego co pisaliście, bo czasu nie miałem całości poczytać smile Może jutro.

Dobranoc smile

18,989

Wow dziekuje.. smile Ja tobie tez zycze,chociaz juz sobie poszedles tongue Szpieg widzial Beate na forum a ona sie nawet nie ujawnila ???  hmm tongue No ja glupia...przeciez w jej lozku pewnie lezy znowu swierze miesko big_smile wink

Raf super,ze chociaz na chwilke zajrzales smile Dobranoc.

18,990 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-07-21 07:35:41)

Pierwszy smile Dziś Cie wyręczę Beata wink

Witam kafejkowiczów! Pogoda po krótkim załamaniu wróciła do normy (przynajmniej u mnie), więc zapewne siedzicie na plażach i opalacie się. Sam siedzę w pracy, nieraz po godzinach nawet. Okres urlopowy jest ciężki jak wiadomo. Ale trzeba żyć myślą o własnym urlopie.

Tosia - co do zagraconego mieszkania racja. Dziś zabieram się za sprzątanie tongue Zacznę od parapetu big_smile  I zadawaj pytania, ja zawsze odpowiem chętnie wink

Ala - skecz o pudełkach jest fantastyczny smile kilka razy oglądałem i zawsze bawi smile choć opis funkcjonowania mózgu kobiety jest dopiero zabawny smile

Co do czatów dziewczyny nigdy nie korzystałem, watpię bym się kiedyś skusił wink

Konie? Dla mnie są wszystkie podobne do siebie (wybacz Natalia tongue ). Może dlatego, że w okresie szkolnym często wakacje spędzałem na wsi, gdzie było pełno koni. I wszystkie jednego ubarwienia i podobnej wielkości smile

Beata - surykatka w lateksie? Lepiej zostań przy pumce smile

Róża - fajnie, że zajrzałaś. Co do stażu wybierz tak jak czujesz. Czasem warto zdać się na intuicję smile

Em - nie szalej po czatach smile Widzę, że troszkę więcej masz czasu ostatnio na forum wink

Karolina - ktoś musi wychowywać małoletnich sąsiadów smile

Wszystkich pozdrawiam i życzę miłego dnia smile

18,991

O wrrr - zorro był szybszy smile Właściwie to o minutę,  w czasie kiedy zajęłam się czytaniem innego tematu... I jak wróciłam na stronę główną to już widziałam, że palma pierwszeństwa mi uciekła smile

Marzenko - mięsko wczoraj siedziało przy komputerze, nie ja smile Więc szpieg ma utrudnione zadanie, bo mi się netkobiety włączają razem z netem  -więc jestem online niezależnie kto i co robi na kompie wink

Opadanie - opadanie liści jest bardzo pozytywne - przecież to śliczny widok. I można poszurać stopami w suchych listkach... A z bardziej pozytywnych - opadanie emocji. A opadanie rąk jest najbardziej pozytywne. Wystarczy sobie wyobrazić jak wrogowi opadają ręce smile A jeśli wróg jest mężczyzną to można sobie jeszcze wyobrazić, jak mu coś innego opada wink I nie mam na myśli liści wink

Miłego dni, ludziki.

18,992 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-07-21 08:32:04)

Co???  Trzecia ?????  Hmmm Rafix sie bezczelnie wbil jako pierwszy  tongue Hey you,pierwsza Vinnga potem ja a pozniej ewentualnie reszta big_smile  To zarty oczywiscie lol

Raf poslucham cie jak grzeczna dziewczynka i nie bede szalec wiecej po czatach ! Nie mam juz ochoty tam wchodzic .. hmm

Vinnga a czy ty nie spoznilas sie dzis do pracy tak czasem??  tongue <7.55 twoj post>
Ahaaaaaaaaaaaa takie buty z twoim kompem...to miesko i inne rzeczy potrafi niz tylko dobrze wygladac w lozku tongue ??  Wow ! tongue lol
Masz racje opadajace liscie to piekny widok,bardzo lubie jesien big_smile Opadajace emocje..no rzeczywiscie o tym nie pomyslalam.<punkt dla ciebie wink >  Co do opadajacych rak,nadal uwazam ze nie moga odpadac pozytywnie <no wiesz,ja przeciez nie moge byc taka ugodowa tongue > haha Co do wroga...jak mu opada...to sie zgadzam lol haha

U mnie chyba bedzie padac ....ZNOWU...masakra z ta pogoda...slonce prawie nie ma,ale duszno jest i ten deszcz..ehh Ale nic najwyzej potancze na deszczu wink Kto wie..moze jeszcze urosne?

Roza....ahh Roza :***********************************************

MILEGO DNIA KOCHANI !

18,993 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-21 10:00:13)

Hej wszystkim wink

A Marzenko, po prostu sobie u mnie młody nagrabił i tyle. big_smile Masz rację Raf, ktoś musi ich wychowywać. tongue Niech wiedzą kto tu rządzi. big_smile

Antoninaa napisał/a:

Hahaha... lol  Karolinko, rozbawiłaś mnie:*  Ja się nie mszczę, jak mogłaś tak napisać? tongue <przytula> smile

Oj, wiesz że żartowałam. big_smile :**

Miłego dnia wszystkim. smile

Ja dziś się zabiorę za mega sprzatanie i pójdę na zakupy, bo jutro koleżanki odwiedzają mnie, a później przyjeżdża ciocia z kuzynką na parę dni, więc wypada żeby czysto było big_smile smile

18,994

Cześć Wam Dziewczynki!!! smile

Ema napisał/a:

Mmmmmm nalesniczki mniamm big_smile Maz i dziecko przezyli?  tongue  <zart> haha Oj zjadlabym sobie nalesnika...

Żyją i czują się świetnie i nawet się najedli he lol

18,995

Witajcie. big_smile

Emuś ale miałaś zarąbisty humorek wczoraj. lol . To już nie jest moja koleżanka Marzenko. tongue Chyba nigdy nie była. smile
Na koniu siedzi mój jeździec który na moich koniach jest na dobrej drodze do sukcesu. big_smile Wcale się nie chwalę. tongue

Zaraz idę do stajni, jeszcze muszę trochę posprzątać i makijaż zrobić.

Miłego dnia. smile

Nie mam za dużo czasu żeby obczaić wasze posty nad czym bardzo ubolewam. sad

18,996 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-21 10:39:46)

Beata Em - na Was zawsze można liczyc big_smile
opadające liście?? niektóre z nich w życiu nie spadną <Babciu> big_smile
Lubię jak opada gniew, generalnie złe wyniszczające emocje. Oraz opadające łuski z oczu uważam za wielkie szczęście ( w chwilowym nieszczęsciu).
Albo jak opadają siły gdy zamierzam się położyć smile
Em jakby mi się chłop tylko dobrze w łóżku prezentował to by spadł z roli chłopa do ew. kochanka tongue
Rafał co do opisu kobiety - to szczera prawda wink za to pudełko nicości to zagracanie miejsca tongue
Karola jak posprzątasz u siebie to daj znać big_smile
Daria naleśnikami się szybko najesz. 1- wypaśny bądz 2 i po obiedzie hehe.
Jaka będzie żeńska forma od patałach?
Natalko na taki upał idziesz na wybieg w makijażu?! ojoj.

18,997

Ala to tylko tusz i eyeliner. tongue big_smile Damy radę. smile Jazdy mam koło 16 dopiero także już takiego skwaru nie będzie. smile

18,998

Żeńska forma patałacha to pierdoła wink
Albo patałaszka (kojarzy się z babskimi fatałaszkami)
Albo patałażka (z papuga rozgadaną się kojarzy, czyli też do stereotypu kobiety pasuje ) smile smile smile

Alu, co do degradacji ról męskich mam takie samo podejście. Mięsko wylegujące się w łóżku nadaje się tylko, żeby przelecieć i do domu odesłać wink

Aha, jeszcze w kwestii męskich odmian - szef dzisiaj powiedział, że jestem kobieton. Kobieton to taka istota płci żeńskiej, która uważa, że robi wszystko lepiej od mężczyzn wink

18,999

haha a może
patałacha (od księzniczek które łaskę robią, udają delikatne istotki będąc w rzeczywistosci harpiami polujacymi na wrażliwych fajnych (jeszcze) M.)
nie sądze zebym takiego do domu zaprosiła - jeszcze by miał pb z wyjsciem lol
Beata zrób mu na złość - ubierz spódnicę, zrób makijaż i powiedz ze wczoraj cos się stało w nocy i nie potrafisz 40 rzeczy z którymi dawałas sobie radę <trzepocze rzęsami> hahaha
a pierdoła to ok. męskie na niemęskiego tongue

19,000 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-07-21 11:09:12)

Ala, ja nie umiem udawać kobiety smile Tak się składa, że właśnie prowadzę pogawędkę z przyjaciółką na temat męskich zajęć smile I ona mi wypomina, że ja reaguję przerażeniem na niektóre męskie zajęcia smile Jako przykład podała, że przeraża mnie wizja wniesienia roweru na 4 piętro i naprawa cieknącego kaloryfera z uwzględnieniem, że nie pozwalam też kaloryfera innej kobiecie (czyli jej) naprawić smile
W sumie prawda, z taką uwagą, że po wniesieniu roweru jestem strasznie posiniaczona, a pod tym kaloryferem miałam materac i bałam się, że jak go rozgrzebiemy to będę spała pod fontanną smile Więc owinęłam kaloryfer szmatą i czekałam na hydraulika smile

A generalnie to lubię "męskie" zajęcia smile Lubię posługiwać się wiertarką, rozgrzebywać rower, kopać ogródek i inne takie. Do samochodów się tylko nie zabieram smile

19,001

ciężko udawać kogoś kim się jest wink Beata Ty masz tyle talentów- poradziłabyś sobie koncertowo smile
lubię malować, wiertarki nie obsługiwałam, a samochód - pozostanę przy polerowaniu haha
za to lubię strzelać i przekomarzać się
do pozniej smile

19,002 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:39:53)

smile

19,003

Tośka, do 13:00 dużo czasu, więc dawaj - pociągniemy temat podnoszenia smile

No więc: co się może podnosić?

19,004

Toska miałam do wyboru - falowanie i spadanie doszłam do wniosku  ze to 2 jest bardziej interesujące tongue
szkoda ze nie mam chetnego kolegi na taki kurs smile.
Seksualne może w momencie opasc- patrz watek -co nas zniecheca do seksu?
podnosi się człowiek po porażce.

19,005 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:40:30)

smile

19,006 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-07-21 11:36:25)

Podnosi się ciśnienie jak ktoś mnie wkurzy
Podnosi się oczy ku niebu jak ktoś gada niewyobrażalne głupoty
Podnosi się kurz po przejechaniu samochodem po pustej leśnej drodze
Podnosi się żagle
Podnosi się samolot z pasu startowego

Tosia - o oczywistych rzeczach nie mówimy wink Ja wiem, że każda kobieta na słowo "podnosi" pomyślała o przyjacielu swojego przyjaciela wink

19,007 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:40:57)

smile

19,008 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-21 12:22:38)

Kochana ale mój przykład jest szalenie optymistyczny smile
haha lubie jak na 21 palec mowią przyjaciel - prawie jak współpracownik lol, doradca wink , towarzysz hahaha
chcialabym uslyszec choc jedno takie pytanie w ich kierunku z Twoich ust Tosia big_smile

19,009 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:41:19)

smile

19,010

bo Ty masz nieprzeciętne pomysły hehe. Nie smieję się smile lubie pomysłowych ludzi którzy wykraczają poza sztywne schematy.
uroczy Tatuś smile

19,011 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:37:58)

smile

19,012

Hmm ciekawy temat, że aż musiałem się pojawić big_smile Co się podnosi? Hmm pierwsze to chyba oczywiste i nie muszę pisać co mi najpierw przyszło na myśl wink Poza tym podnosi się poziom wody w rzece, stopa życia w Polsce (ahahahahahaha, wybaczcie dobry żart big_smile), podnosi się z podłogi pies na widok swojego pana/pani, podnosi się adrenalina gdy włącza się telewizor a tam sejm, podno się poziom cukru we krwi i podnosi się swoje kwalifikacje smile

21 rączka? chyba 21 palec big_smile Oj  Ala potrafisz rozbawić wink Doradca też ładnie, zwłaszcza jak doradzi zawsze gdy potrzeba wink

Tosia - o parapet pytasz? Hmm kilka doniczek się stłukło w życiu wink Poza tym wszystko zależy od wysokości parapetu. Nieraz do niczego się go nie wykorzysta tongue

Rumba chyba najciekawszy taniec latino i w ogóle. Dlaczego? Wystarczy spojrzeć na ruchy kobiety wink

19,013

Hejka widzę że tematy ciekawe od rana. miłego pisanie moje drogie, mimo iż nie ma mnie czasem dłużej to czytam was serdecznie.
Natalio konis piękny i ja kocham te piękne zwierzęta.

Alunie i Toska buziaczki.

Em cieszę się że spodobał ci sie pisałam z serca. smile

19,014

Podnosi się pupa jak się wstaje tongue

Rumba mmm... Trenowałam prawie 4 lata taniec towarzyski, coś pięknego smile Tosia zdaj relacje jak tam Włoch big_smile

Idę dalej sprzątać ale będę Was podglądała tongue

19,015 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:38:27)

smile

19,016

Różyczko a co myslisz na temat stazu cosmy sie wczoraj z Kotkiem rozpisali??
Toska tongue podejżane to są Twoje myśli jak myslisz że ja jestem az taaaak interesowna. Może i bym chciała ale nie od Kobiety tongue haha
cwana bestia z Ciebie - i dobrze wink
Rafał to Ty jesteś zabawny tongue tak to jest jak się robi parę rzeczy na raz. Tak patrzę na tą rączkę i mysle nie mozliwe. Juz poprawiam smile
Parapet ma sens tylko wtedy gdy mieszkamy w bloku tongue:P  hehe

19,017

Karola - a opada na starość big_smile Wiem wiem brzydki żart wink

Róża - nie czytaj tylko pisz smile

Tosia - w kwestii parapetów wstydzę się napisać za dużo. Poza tym jeszcze bym zobaczył, że szyba brudna i nie mógłbym się dalej skupić wink A rumba jest gorąca jak partnerzy coś do siebie czują smile Nie mówię, że zaraz pożądanie (choć wtedy jest najlepiej), ale przynajmniej musi być jakaś nić porozumienia między nimi, inaczej staje się tylko kolejnym tańcem przytulańcem tongue za ten wyrok odgryze się w swoim czasie tongue

Ala - nie chciałabyś od kobiety? Nie wiesz co tracisz smile Patrzysz na tą rączkę? czyli masz tam kogoś tongue pochwal się wink a jak mieszkamy w bloku ale na parterze? big_smile

19,018 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:39:02)

smile

19,019 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-21 12:42:44)

Rafał a próbowałes z facetami? tongue:P:P
yy na parterze to dopiero jest adrenalinka. na pięterku i wyżej- niby na osobności wink podobno wraz ze wzrostem ludzi w wieku poprodukcyjnym podniosła sie sprzedaż lornetek. Nawet tych od Ruskich tongue:P
Tosia pyknę ze 2 posty, ale to Cię pewnie nie zaspokoi tongue wink- jednak poprzestanę na tym. nie jestem uzdolniona w prowadzeniu monologów smile.

19,020

Alunia tez myślę ze wiedza nowa i papier przyda mi się bardziej niż wyzysk na stażu z urzędu pracy. W piątek będę wiedzieć co i jak to napisze wam więcej. Może będzie staż od września to by mi nie kolidowało z wyjazdem zobaczymy.
Co do podnośników i parapetów hmmm tez bym mogła wiele powiedzieć ale lepiej zamknę buzie.

Tosiu pamiętasz? Oj skarbie jakaś ty milutka ... < przytula><ściska><ekkkhh dusi>  oj juz juz puszczam wolno.

19,021 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-21 12:43:47)

Haha Rafał to smutne, ale niestety prawdziwe lol Często to co się podnosi, później niestety opada... big_smile

A ja Tośka najlepiej z całego towarzystkiego lubię właśnie rumbę no i salsę. wink Z tym że między mną a moim partnerem raczej była nienawiść. big_smile Przynajmniej z mojej strony haha ale niestety takiego mi przydzielili to musiałam się z tym pogodzić... I tańczyć z zakochanym w sobie egoistą hmm tongue

Witaj Różyczko :*

Właśnie Raf... ja np. mieszkam na parterze big_smile

19,022

Kurde - muszę was rozczarować, ale nie mam nic do powiedzenia w kwestii parapetów... Dziwne - JA nie mam nic do powiedzenia? Oprócz tego, że mój kolega słowa "parapet" używa jako synonimu "zakuty łeb", "tuman" smile

A ja pracuję, jakby ktoś miał wątpliwości smile W dodatku walczę z kwestiami prawnymi tongue Do moich obowiązków należy odpisywanie na reklamacje smile

O rączkach, przyjacielach i doradcach w tej kafejce już pogawędka była wink Tylko wtedy były pytony i dżdżowniczki o ile dobrze pamiętam wink Ale to czasy przedRafixowe, więc Zorro może się teraz wykazać wink

19,023

O widzę że jednak w kafejce są ludziki big_smile długo już nie widziałam Takiego tłoku lol

19,024 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-21 12:53:01)

Rózyczka pisz!! pisz kobieto!! nic tak nie ucieszy czytacza jak Twoja opowiesc <nieDajSieProsic>
w takim razie czekamy do pt. na relację. Poza tym Ty miałaś inne plany związane z życiem zawodowym po kursie.
Widać Rafix nie musi sobie dodawac objętosci (słowem pyton) hahaha
Beata ja tak samo mówie na "ciemną masę".
Karolka - by nie opadła trzeba cwiczyc "klepanie, spinanie i rozluznianie" lol

19,025

Tosia - wyszalej się na tej rumbie, bo Tobie ewidentnie szaleństwa brakuje big_smile  Ja tam nie narzekam w tej kwestii wink Poszłaś? Ufff w końcu..... big_smile O nie! Miałem tylko pomyśleć, a nie napisać tongue Baw się dobrze na tańcach smile

Ala - z facetami nie próbowałem i nie sądzę by byli lepsi smile Wolę kobiece usta smile właśnie na pięterku niby na osobności smile Mieszkam w bloku na 2 piętrze. Naprzeciwko moich okien z sypialni jest drugi blok. Często widzę ludzi z tamtego bloku przez okno dość dokładnie, raz nawet widziałem niezłą scenkę wink Ciekawe czy mnie kiedyś ktoś podejrzał tongue Lornetkę mam ale nigdy nie myslałem jej tak wykorzystać, może dzisiaj..... smile

Róża - zewsząd słyszę, że staże urzędu pracy to wyzysk. Jeśli masz alternatywę ciekawszą nie wahaj się.

Karola - zgadzam się, co się podnosi często opada ale zawsze może się podnieść ponownie smile no tak nie wszystko da się podnieść ponownie big_smile Nienawiść to też mocne uczucie, więc w takich tańcach mogło być ciekawie wink Najgorsza jest obojętność partnerów.

19,026 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-21 13:00:47)

haha i na co Ci to przyszło Rafi stać z "lornetką" w rece lol obok okna - nie sorry wiem trochę niesmaczne ale nie mogłam sie powstrzymac.
Daria- jest KArol jest impreza wink

eh zawiedziona jestem. Różyczka sie nam spięła wink pewnie dlatego ze mrok jeszcze ziemi nie ogarnąl.

Nienawiść podobno cienką granicę ma z miłoscią jednak mysle ze od tej 2 strony. jak sie ma do czynienia z narcyzem to raczej nie mozliwe.

19,027

Zawsze jak wychodzę zapalić na balkon wieczorem to gapię się w okna naprzeciwko. Szczególnie w tych niżej wszystko widać smile I zawsze wtedy przychodzi mi do głowy, że w sumie niezłe atrakcje czasem zapewniam tym co mieszkają naprzeciwko wyżej smile

19,028

Ha ha ha ha dzdzowniczki dobre Beatko smile

Karolina witaj słoneczko, jak mijają wakacje? Szybko prawda połowa za nami.

19,029

Rafał jest tak czasem ze się nadepnie na to co opadnie na dół i wtedy czasem się nie podniesie...Ała zabolało od wyobrażenia.

Alu owszem noc mi służy , a raczej mojej amatorskiej pseudo twórczości. Pisałam wiersze wczoraj nocą..

19,030

A tak a propo ostatnio rozmawiałam z mężem przez telefon (było późno) i patrze (przypadkiem) a na przeciw sąsiedzi  grubo po 50 gonią się nago. lol

19,031 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-21 13:13:11)

Różyczko myslałam ze nocną porą była bys bardziej skłonna do opowiedzienia "parapetowej przygody" niż teraz.
Romantyczka z Ciebie.
Daria i swietnie! ja i za 50 lat zamierzam się ganiac! nie ma nic gorszego od- nie wypada, to nie dla mnie, za stara jestem.

19,032

Daria - taaaaak każdy patrzy przypadkiem, ja też tongue i przypadkiem ta lornetka w ręcę (taka od ruskich, bez żadnych dwuznacznych myśli proszę tongue )

Ala - boje się Twojej wyobraźni Ala big_smile

Beata - takie życie, raz my komuś atrakcje, raz ktoś nam smile Pyton to kiedyś słyszałem ale kojarzy mi się typowo z leczeniem kompleksów smile A dżdżowniczka pierwsze słysze i raczej się u mnie nie przyjmie tongue Zorro nie chce się wykazać, woli czytać Wasze określenia smile

Róża - aż mnie zabolało, na co Ty nadepnęłaś w swojej wyobraźni? wink

19,033 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-07-21 13:19:34)

Alu ja nie dowierzałam i zgadzam się z Twoją wypowiedzią nigdy nie jest za późno wink

Rafix kiedyś przyznam się grzecznie podglądałam ale to było dawno temu i dla jaj big_smile

19,034 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-21 13:28:13)

Rafał nie bój się, przełam sie smile nie jest taka straszna przynajmniej mi (i nie tylko) nie grozi nuda wink
wiecej inicjatywy Kolego - my sie juz naprodukowałysmy big_smile hehe
Dzięki za fantastyczne urozmaicenie dnia pracy.

19,035

Rafi na dzdzownice chyba? Miękkie było  ha ha ha w aucie wszystko może się zdarzyć, uprzedzę drugiej randki nie było, ciekawe czemu??/?

Jesteście fantastyczni buzia zaraz wesoła.

Alu na innym forum założyłam watek z wierszami , tu jakoś bałam się to tylko moje gryzmołki , myśli .

19,036 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-07-21 13:34:59)

Muszę uciekać nakarmić rodzinkę i nad jeziorko ruszyć big_smile A potem do szwagierki na kawkę jadę bo obiecam jej od 2 miesięcy big_smile  Później wpadnę wink  Miłego Dzionka smile

19,037

Różyczko - jeśli nie wątek, to przynajmniej wrzuć nam tutaj jakiś przykład twoich gryzmołków. Proszę, proszę, proszę smile

Coś miękkiego wink No nie mogę wink wink wink Strasznie mi wyobraźnia podąża za tymi wszystkimi obrazkami i wybuchłam śmiechem do monitora. I złudzenie, że pilnie pracuję nieodwołalnie na dzisiaj zniknęło smile

19,038

Wedle życzenia Beatko prosze...

Twoje usta na mej skórze
Moje dłonie takie drżące
Ciepło westchnień tamtej nocy
Wciąż powraca w każdym śnie

Zmięta pościel, moje włosy
Dwa kieliszki w blasku świec
Nie zapomnę tej rozkoszy
Będzie we mnie gdzieś na dnie.

Dać Ci wszystko, dać Ci niebo
Poznać wszystkie tajemnice
Ucałować w środek serca
I zatracić się w zachwycie

Być dla Ciebie dziś wyzwaniem
W normalności i świątecznie
Wsparciem, czasem przyjaciółka
Kiedy nie czujesz się bezpiecznie?

Dawać, co dzień inspiracje
Grzać, gdy zimno, chłodzić latem
Pokazywać każdej chwili
Ukochany tyś mi światem

19,039

Różyczko - ja jestem istota mało wrażliwa, więc z reguły poezji na forum nie komentuję. A nawet nie czytam. Ale twój wiersz mi się autentycznie podoba! To nie są gryzmołki, Różyczko...

19,040

Strasznie zawstydzona ale szczęśliwa dziękuje za ciepłe słowa...

19,041

Mnie się spodobała jedna metafora szczególnie - "ucałować w środek serca" smile Podobno pisanie uszlachetnia, a pisanie poezji uwrażliwia. Nie znam się Róża na poezji, ale z pewnością nie są to gryzmołki smile

Ja niestety muszę znikać z forum. Miło spędziłem z Wami czas smile

Miłego popołudnia i wieczoru!

19,042

Jak mówiłam to są amatorskie wiersze wiec wiele w nich błędów. Ale przekazują coś ze środka mnie i to chyba ważne.

Raf miło mi ze i ty wyraziłeś zdanie jako nasz rodzynek...

Zmieńmy temat lecę robić zupę ogórkową ohhh moja ulubiona wiec pa pa

19,043

Kiedy zmieniłabym na gdy

a poza tym... piękny jest! wyraża emocje i uczucia smile Twój mąż to szczęściarz bo na ile Cię znam nie wyrażasz ich tylko na papierze.

miłego!

19,044 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-21 14:55:18)

różyczka napisał/a:

Ucałować w środek serca
I zatracić się w zachwycie

Aż mnie dreszczyk przeszedł wink Cudowny wiersz Różyczko, gratuluję wink :*

Tak jak Ala- kiedy zamieniłabym na gdy smile

Ufff wreszcie uporałam się z porządkami. lol Zakupy zrobione, więc teraz nie pozostało mi nic innego jak pełen odpoczynek hihi wink

19,045 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-07-21 18:52:20)

Hejka ?

Karolka mega sprzatanie oznacza dokladnie co? Czyszczenie pojedynczo kazdego wlokna z dywanu?? lol I niszczenie domkow pajakow??  Hihi
Darinia to znaczy,ze potrafisz gotowac smile
Natalko  zapewne jestes dobra trenerka wink

alaclaudie napisał/a:

Beata Em - na Was zawsze można liczyc big_smile

Nie ma sprawy wink Podobaja mi sie twoje przyklady na opadanie smile A co do chlopa,ktory sie dobrze prezentuje w lozku to masz racje smile Na co komu tylko kochanek tongue
Zenska forma od patalach ? - Patalacha big_smile
VinngaKobieton ?!  hmm lol Kreatywny szef wink  A on to niby co?? Facetka ? haha
Ala lubisz strzelac ?? Strzelac fochy czy gafy ?? Ha ha ha lol tongue

Tosia napisał/a:

Hey smile  Spada/opada powoli napięcie seksualne - może być? smile Kolega podpowiada, a raczej rozbawia, że opada jeszcze szczęka. Ala, a dlaczego właściwie temat "opadanie"? tongue

Hmm nawet nie jestem zdziwiona ze takie mysli sie ciebie trzymaja lol Kolega..znowu on ! ehh wink Hmmm <podejrzonko> hi hi hi Juz ty wiesz o co mi chodzi big_smile Tosia rozumiem,ze romansow gg-owych dzis nie bedzie,spoko smile Idz dziewczyno romansowac z kolega i baw sie dobrze lol Oj ja czuje ze to nie jest zwykly kolega,a nawet jesli nim jest to po tym wspolnym tanczeniu wskoczy na wyzsza range big_smile Taniec przeciez zbliza tongue
A odpowiedz moja na pewne pytanie,mam nadzieje powedruje z Toba do grobu ??! haha Ona nie moze ujrzec swiatla dziennego lol

Vinnga napisał/a:

No więc: co się może podnosić?

Waga ciala hmm
Rachunek za telefon tongue
Poziom zabawy big_smile
Mozna podniesc smiecia z ulicy big_smile albo pijaka lol
Moze sie podniesc cisnienie,kiedy znajdujemy buty w swoim rozmiarze i kiedy sie okazuje,ze jednak sa za duze ! lol
Podnosci sie ciasto kiedy rosnie smile I inne rzeczy hahaha
Podnosi sie poziom sliny po cukrze big_smile

Tosia napisał/a:

Mężczyzny przyjaciel dość często się podnosi, czasem wyłącznie myśląc, że się podnosi hahahaha.... :lol:O Matko tongue

Wlasnie ..o matko ! hahaha ale sie usmialam lol
A twoi koledzy nie sa szczerzy,tylko sie podlizuja tongue tongue

alaclaudie napisał/a:

lubie jak na 21 palec mowią przyjaciel - prawie jak współpracownik lol doradca wink  , towarzysz hahaha

ha ha ha to tez dobre lol

Rafix napisał/a:

Hmm ciekawy temat, że aż musiałem się pojawić big_smile

Ahaaa...czyli ty sie z nami nudzisz lol No i sie wydalo... hahahahaha tongue

Rozyczka napisał/a:

Em cieszę się że spodobał ci sie pisałam z serca. smile

Bardzo mi sie spodobal :*** Dziekuje smile Niesamowita jestes !

London69 napisał/a:

Podnosi się pupa jak się wstaje tongue

No nie chce byc inaczej tongue

Ala napisał/a:

Rafał a próbowałes z facetami? tongue tongue tongue

Ha ha ha znowu mam sie z czego dzis posmiac lol

Vinnga napisał/a:

O rączkach, przyjacielach i doradcach w tej kafejce już pogawędka była wink Tylko wtedy były pytony i dżdżowniczki o ile dobrze pamiętam wink  Ale to czasy przedRafixowe, więc Zorro może się teraz wykazać wink

Ha ha pamietam ! lol
Tak was czytam i czytam i zazdrosc mnie ogarnia,ze ja nie mam na co a raczej kogo ,,przypadkiem ''popatrzec lol ehh tongue

Vinnga napisał/a:

Coś miękkiego smile No nie mogę wink wink wink Strasznie mi wyobraźnia podąża za tymi wszystkimi obrazkami i wybuchłam śmiechem do monitora.

Moja wyobraznia juz bucha od czytania was lol haha usmialam sie ze hoho smile  A to co sie dzialo w wyobrazni zostawie dla siebie lol
Roza Piekny wiersz,powtarzam po raz 100 ! :**Takze zwrocilam szczegolna uwage na ,,calowanie w srodek serca'' smile Piekne.
A tego ,,kiedy'' ja bym nie zmieniala,bo to juz nie bedzie to samo smile

Pozdrawiam wszystkich .

Posty [ 18,981 do 19,045 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 291 292 293 294 295 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024