Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 289 290 291 292 293 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,851 do 18,915 z 30,541 ]

18,851 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-07-14 12:29:53)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ala nad morzem to ja lubię przede wszystkim spacery, plaża, kąpanie wiadomo smile Nie przepadam za biernym opalaniem, w ruchu przecież też słońce chwyta. Imprezowanie odpada. Jadę właśnie odpocząć od tłoku, miejsc przepełnionych dymem papierosów. No i musi być kilka miejsc gdzie można pyszną rybkę wciągnąć tongue Od pewnego czasu wybieram takie mniejsze miejsca. Mniejsze niż Łeba, Ustka, Międzyzdroje, Sopot czy Władysławowo. Kiedyś człowiek się bawił. Jak był piękny i młody smile teraz jeździ odpocząc od pracy i dużego miasta głównie smile

Tosia - mądry ten kolega wink moim zdaniem to, że facet zauroczony kobietą myśli o niej bez przerwy jest oczywiste. Nie ma niczego, co mogłoby te myśli jemu z głowy przewiać. A z kolei kobiety też myślą, ale często stosują gierki typu "niech żyje w niepewności" albo "nie będę się podawała na talerzu, niech się bardziej postara". Czyli facetowi zależy musi to pokazywać bez przerwy. Ale kobiecie, której zależy wolno tego nie okazywać smile Ot taka niesprawiedliwość naszych czasów smile

P.S. Dodam jeszcze, że pustawa plaża ma swoje uroki tongue Więcej nie powiem wink

P.S. 2 Miłego "Pani kelnereczko" tongue

Zobacz podobne tematy :

18,852 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:54:43)

smile

18,853

Teraz jaki jestem? Niestety tylko piękny big_smile Ach kobieto słyszałaś o ironii, żartach? wink Wiek podkreślam jako, że w tej kafejce raczej do starszyzny się zaliczam, ale kompleksów z tego powodu nie mam smile A teraz napiszę zupełnie serio. 28 lat to cudowny wiek dla faceta smile Boje się dopiero czterdziestki big_smile Uwaga!!! To był żart big_smile Od teraz będę ostrzegał wink

A co do plaży to dokładnie o tym myślałem. Oddać się marudzeniu w błogiej ciszy, przerywanej jedynie szumem fal rozbijających się dostojnie o brzeg, czując lekką bryzę na swoim marudzącym obliczu big_smile Taaaaak, wymarzone wakacje...... smile

18,854

Ale facetom faktycznie odbija w okolicach 40 -stki... Jak się ustrzeżesz to będziesz zaliczał się do mniejszości smile Jak zwykle zresztą smile Już sam fakt bycia normalnym facetem przecież czyni z ciebie obiekt unikatowy smile

To był żart. Też będę ostrzegać wink

A całkiem serio - inne są potrzeby ludzika tuż powyżej 20-stki a inne jak te "tuz powyżej" się wydłuża smile Ja też to obserwuję na sobie, mimo, że generalnie w zachowaniu to mój stateczny wiek nijak się nie przejawia. W tym roku podczas delegacji zahaczyłam o Rowy. Baaaardzo mi się tam spodobało. Tyle, że ja nigdy nie lubiłam miejsc turystycznych, więc nie mogę powiedzieć, że na starość wolę ciszę i spokój wink

18,855

Haha Tośka ja to bym się bała takiej tygrysicy jak moja sąsiadka, wylać kubeł zimnej wody na łeb lol Jeszcze by mnie potraktowała swoim piskliwym głosem lol

Zgodzę się z tym, że faceci ok. 40stki wariują... Z pewnością są jakieś wyjątki, ale niektórym po prostu odbija... Zaczynają się jakieś "skoki w bok", głupie zachowania itp. itd. Może ta 40stka to taki powrót do młodości big_smile

18,856 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-07-14 20:21:12)

Heja ! big_smile

Beatko teoria o zabach jak najbardziej trafiona. Kiedy pisalam posta,to twojego o zabach jeszcze nie bylo smile

Grazynko juz teraz bede czesciej zagladac smile :**

Dzieki Marta smile Dzien byl mily :*

Beata,ze ja niby jak kometa ? lol Abym to ja jeszcze miala czym zablysnac lol tongue

Tosia,skleroza w tym wieku ? oj znam to skads tongue

Karolcia to sasiedzi ci nocke urozmalicili wink

Raf,ty juz przestan cwiczyc moja cierpliwosc tongue Dwie zolte kartki oznaczaja czerwona czyc nie ? big_smile Wiec musi ci wystarczyc jedna zolta smile tongue  Przykro mi..nie pozbedziesz sie mnie tak latwo lol

Natalia,to jestes busy girl ! Tylko sie nie zajedz wink

hahaha lol ale sie usmialam czytajac Tosia VS Rafix lol lol oj zabawni jestescie :**

Alik kiss kiss :** smile

Panowie ok.40 na karku,to sa jeszcze mlodzi chlopaczkowie big_smile Co to jest lat 40 ? To jest nic.. A oni jakis kryzys wieku sredniego przezywaja i chca sobie udowadniac pewnie rzeczy..zachowuja sie jak dzieciaki..ale w sumie zawsze sie tak zachowuja lol tongue hahaha 
A my kobiety mamy ta przyjemnosc kryzysu wieku sredniego? Czy nas to nie dotyczy?

Pozdrawiam smile

18,857 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-14 20:56:43)

Ema napisał/a:

A my kobiety mamy ta przyjemnosc kryzysu wieku sredniego? Czy nas to nie dotyczy?

Ja myślę, że raczej kobiet to dotyczy w mniejszości... Chociaż niektóre w tym wieku marudzą okroopnie i mają swoje fochy... big_smile

Witaj Emcia :*

18,858

Czesc Karolino smile :****  Ja pewnie bede w tej mniejszosci big_smile hihi  Co slychac? Wyhaczylas ostatnio jakies ciacho? Dawno mnie nie bylo,wiec nie jestem na biezaco..

18,859

A wiesz nad morzem ostatnio wpadł mi w oko jeden lol Ale oczywiście był zajęty... Uwielbiam jeździć nad morze... Tyle ciach! Ach, żeby tak któreś... Było moje big_smile

A jak tam u Ciebie kochana ? wink

18,860

Zmykam..

Dobranoc :*

18,861 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:51:59)

smile

18,862

Karolka napisał/a:

A jak tam u Ciebie kochana ? wink

Karolka..tyle ciach naokolo i zadne twoje..ehh zycie jest okrutne tongue   A u mnie wszystko super smile Byle do przodu smile :**

Tosia.....zabawne to jest to,ze cos czesto ci sie ta ladowarka gubi tongue Kup sobie smycz lol Albo Gps-a zalatw lol ja juz mowilam raz ...jak posprzatasz w pokoju dokladnie,usuniesz te sterty ciuchow,wyniesiesz resztki pizzy z przed tygodnia tongue  i poukladasz ksiazki..to ladowarke znajdziesz w trzy sekundy tongue lol hahaha <zart>  Lubie cie ty skrzacie jeden maly :** tongue hmmm  pewnie jestes wyzsza niz ja..hmm smile

DOBRANOC LUDZIE  :**************************************************************************

18,863 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-07-15 06:46:59)

Hallo dziewczyny i rodzynek!
U mnie po burzy,zrobiło sie chłodno..Emcia kochana Pozdrawiam,Buziaczki..
Karolina,w koncu poderwij to Ciacho? ile bedziesz siedziec na ławce hmm..
Alicja dzisiaj sie zdecyduj,konkurencja czeka?
Antonina Ty dziewcze sie zabiegasz w tym wszystkim,
Bardzo Miłego Dnia dla wszystkich....Lubie Was a może kocham??
A gdzie Rożyczka....Pozdrawiam Cie i Paweł kogutek (ech zablokowałes kafejke) no no masz focha??

18,864

Czesc smile

Grazynka a tobie GG dziala czy co sie dzieje? Ja do ciebie pisze,a ty nie odpisujesz sad A moze to twoj Pawel cos tam kreci? Nie wiem...sprawdz to jak mozesz smile

Dzisiaj mam wolne,ale jade do miasta za chwile na zakupy drobne.. smile  Dziewczynki kochane i nasz Rodzynku uroczy zycze wam milego dnia smile :*******

PS> Mam nadzieje,ze nie bedzie padac hmm Buziaczki i przytulaski :**

18,865 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-15 10:17:39)

Hej. smile

A ja dziś znów mam fuchę. big_smile Na 15:00 idę do tego klubu pomóc w przygotowaniach  18stki, bo jakaś dziewczyna robi tam dla rodziny. wink I znowu wpadną grosiki do mej skarbonki. big_smile

No widzisz Grażynka jakoś nie mogę wyrwać. big_smile Albo raczej mi się nie chce lol W sobotę może idę na impreze i znowu będę widziała pełno ciach.... Życie jest ciężke. lol

Miłego dnia !

18,866

Witajcie, wczoraj byłam na zakupach, kupiłam sobie spodnie, mega krótkie spodenki(M. tak chciał tongue) i różne bzdety z drogerii. Ogólnie wydałam tyle kasy, że szok. tongue
Po za tym pierwszy dzień od tygodnia wstałam o przyzwoitej godzinie czyli o 9 a nie po 10 czy nawet po 12. tongue

Ale zaraz wychodzę do stajni i będę miała 4 jazdy... Matko chyba zedrę sobie gardło..

Miłego dnia wszystkim. big_smile

18,867 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:52:41)

smile

18,868

Czesc smile

Zyczę Wam miłego dnia smile

Znalazłam sobie zajęcie, na 15 pomykam do małego sklepiku z fajna odzieżą dla każdego i w taki sposób wpadnie mi parę groszy dla samej siebie.

Bardzo sie z tego ciesze, fajne oderwanie od codzienności smile

18,869

Marzenko moje gg działa tylko Pawlisko ciagle siedzi,i nie moge sie dostac...tesknie za Toba.....ech trzeba poplotkowac....
Karolina obok mnie mieszka taki Lorenzo....ciacho z bita smietana...a jaki motor....cos dle Ciebie bo ja już za s*****.....hmmmm
Natalia ,krotkie spodnie opalone nogi wow?
Miłego Miłego....reszty dnia...do usłyszenia
Bianka a sprzedajesz w tym sklepie,czy kupujesz ciuszki....
Antoninka,musze podlgladnac twoja kafejke haaaha

18,870

coco59 napisał/a:

Buziaczki dla Paulin Afrodyty i dla wszystkich kuss kuss!!!!

Dziękuję... wink

Miłego dzionka smile

18,871 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-15 20:17:41)

Było na prawdę ciężko dzisiaj.. hmm Jestem padnięta a jutro nie 4 ale 3 jazdy.. Jakoś to będzie. Strasznie się opaliłam, chociaż to jest ten plus.. tongue
Ogólnie oczy mi się zamykają. Chyba się wykąpie i pójdę spać.

A to widzę też świeci pustkami.. sad
Szkoda. No cóż to dobranoc. smile :*

Bianka taka praca fajna sprawa. smile

18,872

Ja też się zmęczyłam po tej pracy... Ale jutro sobie odpocznę. smile

W sobotę na imprezkę nie idę, bo... Szczerze ? Nie chce mi się. Jeszcze się zdążę nachodzić. smile

18,873

To tak jak ja. Też chciałam pójść z M., ale chyba nie dam rady. hmm Wszystko mi opada. tongue

18,874

Dobranoc laski. big_smile :*

18,875

Dobranoc big_smile

jakie pustki :C to może zagadam sama do siebie lol

Ktoś: Hej, Martuś, co słychać? Jak ci minął dzień big_smile
Ja: W porządku, byłam dziś na zakupach, kupiłam najpotrzebniejsze rzeczy w sam raz na wypad w góry i wzbogaciłam się o kolejną parę butów i wszelkiej bielizny big_smile Jedyne co mnie trapi to, to skaleczenie na nodze (wpadłam ma gwóźdź) i swędząca wysypka na rękach od słońca. Zyrtec, calcium i fenistil nie pomagają, jak na razie... A za kilka dni wyjazd i zupełnie nie mam pojęcia, jak "to" mam chronić przed słońcem, czy krem z wysokim filtrem pomorze ?
ktoś: ehh, ja nie wiem, powinien...
ja: oby. a co u ciebie? pytanie dla Was
ktoś: wasza wypowiedź
ja: muszę zmykać sad Dobranoc :*
ktoś: Pa, trzymaj się :*

Ehh, prawie samo wystarczalna jestem lol

18,876

Witam Rozleniwione Dziewczynki wink

18,877

Widzę że dzieci poszły spać tongue wink

Natalko - Tobie może zwisać i powiewać tongue hahaha
Karola ma dość wygibasów- gdzie to napisać ?!
Martusia- rozchódz sobie te buty (jakie kupiłaś?) na tą wysypkę moze Alantan? spróbuj. to skaleczenie mam nadzieję ze dobrze oczyściłaś.
Daria- oj jakby mnie tak położył i pogłaskał po pleckach to w 3 min bym zasnęła wink
U mnie: miłe zdarzenie- poznałam nową ciekawą os. niestety płeć pozostawia wiele do życzenia tongue lol ale przeżyję wink big_smile
życzę upojnej nocki chyba że ktośśśśś się pojawi wink smile

18,878 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-15 22:09:04)

Ja też wam życzę dobrej nocki dziewczynki. smile I kolorowych. wink

Ala, moi rodzice i znajomi też niedowierzają, że mam dość. lol Uprzedzam możliwe podejrzenia- TO NIE PRZEZ PIELGRZYMKĘ ! big_smile

18,879

Tak ta ranka dobrze zdezynfekowana smile

A w tych bucikach co kupiłam raczej chodzić nie będę po szlakach big_smile to japonki

18,880 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-15 23:27:17)

haha nawet by mi nie przeszło przez mysl ze to przez wędrowanie do miejsca kultu. Ale uśmiałam sie smile
noo japonki też trzeba rozchodzic lol
dobranoc smile Emm- buziaczki.

18,881 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-07-15 23:43:21)

Hejka smile

Karolka,a jak skarbonka sie napelni,to co dalej? smile Jakies plany?
Cos sie rozleniwilas dziewczynko...niechce ci sie podrywac ani na imprezki chodzic ?!  <oczy wyszly z orbit> yikes

Natalia,ja tez bylam na zakupach i poszalalam ostro <upss> moj budzet sie wyraznie skurczyl...i teraz bedzie post zakupowy ehh hmm  No ale co mialam zrobic,kiedy tyle promocji na okolo,i co druga witryna wielki napis ,,50% off'' ,,70%off'' ...przejsc obok ?!  lol ha ha

Tosia ja mam skromne 156cm smile Jak samopoczucie? smile

Bianka,zazucilas informacje i teraz sie wszyscy zastanawiaja,czy sprzedajesz czy kupujesz? tongue Ale myslac logicznie,jesli na tym zarabiasz,to sprzedajesz ciuszki tak ? Tylko swoje? Fajnie smile POzdrawiam .

Grazynka a na swoim kompie nie zainstalowalas GG ? Trudno sie do ciebie dobic kobieto sad A tak bym sobie pogadala ....  jak tam twoje dziela?? 

Afrodytka a co slychac u ciebie ?????  smile

Marta twoja samowystarczalnosc mi zaimponowala smile I ty tez bylas na zakupach ...a japonki jaki kolor maja?
I cos ty robila,ze na gwozdz wpadlas?? Przyznaj sie,gdzie sie szlajalas tongue Wspolczuje ci z powodu wysypki <przytula>. A to uczulenie jest gdy sie na sloncu opalasz,czy wogole jak chodzisz wszedzie??

Darinia,,,no rozpisalas sie kobieto !!  lol Dalas z siebie wiecej niz wszystko tongue Nie zameczaj nas wiecej takimi dlugimi wypowiedziami,,kto to bedzie czytal...haha lol smile

Alik,jeszcze jedno dziecko nie spi i buszuje po nocach big_smile Dobre z tym zwisaniem i powiewaniem haha usmialam  sie lol
A to ze Karolka ma dosc wygibasow to moze zamiescimy to na tablicy ogloszen lol hihi
fajnie ze poznalas kogos nowego smile Ale ze plec pozostawia wiele do zyczenia..to nie wiem jak mam to rozumiec... ?? tongue

Mambunia przestala do nas zagladac sad Ciekawe gdzie ta laseczka sie podziewa ?

Dobranoc wszystkim,ktorzy juz sie zwineli do lozeczek smile :****  ja sobie moze poszperam jeszcze to tu ,to tam smile

PS> Alik dopiero teraz zauwazylam twoje buziaczki <slodkie jak zawsze> Posta produkowalam smile

18,882

Pierwsza, pierwsza smile

Moja znikomą obecność ostatnio tutaj usprawiedliwiam tym, że w domku nie mam internetu sad Wstrętna siostra nie zapłaciła i nie ma sad
Ale już rachunki uregulowane, wystosowałam odpowiedniego maila błagalnego z błaganiem o natychmiastowe włączenie neta takiemu nałogowcowi jak ja. Zobaczymy dzisiaj wieczorem...

Martuś - wysypka po słońcu znika tylko jeśli tego slońca przez pewien czas nie ogląda. Kup sobie filterek 50 lub 60 i smaruj. Dzięki temu możesz korzystać z wyjazdu a wysypka sama zniknie. Ze specyfików przyspieszających proces znikania - ja stosuję pantenol. Taką piankę z witaminą B.

Miłego dnia wam wszystkim smile

18,883

Czesc żółwiki!
Zaczyna sie robic goraco(u mnie)babcia sie ciagle pyta skad te dzieci,a sa już u mnie 2 tygodnie....
No Paweł dzisiaj jedzie do Polsski....nudzi mu sie....szkoda znowu bede tesknic?
Emcia ten mały laptop trzeba zainstalowac,jest wszystko po Niemiecku a ja nie bede grzebac,a tak  pozatym narobiłam tych rekodzieł i co dalej?
Wiecie przestałam palic,i ze strachu że przytyje przestałam jesc i schudłam 2 kg....ja zawsze twierdze że ze  mnie dziwny cudok....
A Różyczka co sobie mysli,chyba też na urlopie...
No no Alicja cos poderwała....jakiegos ktosia???
Enett unikaj na troche słonca i smaruj sie kremami...zreszta ja też mam wypryski ,ale opalanie jest silniejsze odemnie..

Pozdrawiam wszystkich Miło...
Wesołego Dnia..

18,884 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-16 10:37:22)

Druga big_smile

Co ja robiłam, że na gwóźdź wpadłam ehh  szkoda gadać. Szłam rozwiesić na dworze pranie i zahaczyłam nogą o stojącą deskę w której był ten gwóźdź. Zrobiłam burzę w domu, że już kiedyś musiałam wynosić stamtąd tę deskę, ale ktoś znów ją tam przyniósł i stała z gwoździem na wierzchu i czekała chyba na mnie... Wiecie co usłyszałam, że ja łazić nie umiem i, że sama mogłabym ją sprzątnąć... tylko jak sprzątnęłam ją tydzień temu to na drugi dzień już była w tym samym miejscu. Ja mam się łazić nauczyć, umiem, tylko jak miałam coś widzieć niosąc przed sobą miskę z praniem.

Ta wysypkę mam przez cały czas. Podobnie jak w zeszłym roku zejdzie mi ona jak słońca będzie mniej. Bowiem nie mam możliwości aby nie mieć tego lata styczności ze słońcem.

Miłego dnia :*

Grazynko,a kiedy nam pokażesz te cudeńka?
Powinnaś się cieszyć, że schudlaś big_smile
I ogromne brawa za to, że rzuciłaś palenie big_smile Pieknie A jednak można ;D

18,885

Martuś - wysoki filtr robi ci taką sytuację, jakbyś styczności z tym słońcem właśnie nie miała. Taka blokada promieni. Wiem o czym mówię, bo ja też nie toleruję słońca. Wcale.

18,886

Wiem Beatko, ale kupiłam tylko z filtrem 30, większego nie było ... sad

18,887 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-07-16 10:53:57)

Witam Was smile

Ostatnio sie tylko mijam z wami, no ale to ze jestem zabiegana, sprawia, że czuję ze żyje lol
Miłego dnia smile

18,888

Witajcie big_smile

Marta dobra jesteś w gadaniu ze sobą. tongue

Marzenko ja miałam dokładnie to samo, mój budżet się skurczył, ale nie na tyle, żeby zagościł post. big_smile Jadę w weekend do mojego kochanego new yorkera. big_smile

A teraz powoli pakuję się do pracy. Dzisiaj 3 jazdy także... Ostatnio dziewczyna mi spadła. Kompletnie nie umiała jeździć, a dowiedziałam się, że uczyła ją tylko instruktorka z mojej stajni. yikes  Chciałam dodać, że ona twierdzi, że ja nie mam doświadczenia. Otóż mam chyba większe od niej skoro ta dziewczyna jeździła też wczoraj i jest duża poprawa.. tongue

Bianeczko ja jak jestem taka zabiegana i zapracowana to czuję, że już nie mogę. tongue tongue tongue :*

Miłego dnia. smile

18,889

Na krótką metę "zabieganie" jest fajne. wolę być zabiegana towarzysko a nie urobiona w róznych pracach haha ale chyba Wy też tak macie wink
Bianka fajnie że coś znalazłaś wiem że bardzo chciałaś tego- gratki smile
Em i Grażyna- czytajcie ze zrozumieniem wink ok tongue lol
Natka a może by tak zmienic jej instruktora skoro uważa że jest mądrzejsza od osoby która w tym lata siedzi? da sie??
Matrus idz do drogerii. Bodajże Soyara ma w ofercie krem z filtrem 60 i kosztuje coś ok. 30 zł.
a Pantenol jest na potem ( srodek na oparzenia).

18,890

Hej wszystkim smile

Ema napisał/a:

Karolka,a jak skarbonka sie napelni,to co dalej? smile Jakies plany?
Cos sie rozleniwilas dziewczynko...niechce ci sie podrywac ani na imprezki chodzic ?!  <oczy wyszly z orbit> yikes

A to ze Karolka ma dosc wygibasow to moze zamiescimy to na tablicy ogloszen lol hihi

Co do skarbonki, to zbieram ale jeszcze nie wiem na co. smile Na skarbonce mam napis oczywiście... "Na imprezy" haha big_smile

Dziewczyny, wiedziałam, że ciężko będzie w to uwierzyć... lol Moja przyjaciółka miała wczoraj opis na gg "Ludzie! Karola nam ginie sad:( big_smile" ... Ja nie wiem... To już nie może się nie chcieć ? big_smile

Marta na tą wysypkę też Ci polecam wysoki filtr, a jak jesteś w domu, to możesz smarować takim antybiotykiem Tribiotic (czy jakoś tak), w każdej aptece go dostaniesz, a jest on na wszystko prawie... Ja kiedyś smarowałam jak mi się dziurka w nosie od kolczyka paprała- raz użyłam i zagojone. Mam uczulenie na metal (np. metalowe klamerki od paska do spodni nie mogą dotykać mi gołego ciała, bo zaraz mam wysypkę) i jak mam uczulenie to też tym smaruje smile

Miłego dnia !

18,891

Alu, byłam skarbie i kupiłam właśnie Soraya z filtrem najwyższym i był tylko 30?
Jak myslicie starczy z takim filtrem?

Heh, Karola, ten stan to pewnie tymczasowy smile Ale żeby nie mieć ochoty na imprezy latem - niewiarygodne. Jakbyś nie miała jej zimą to zrozumiałe big_smile

18,892 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-16 14:19:59)

To pewnie przez te upały Martuś. tongue Wiesz, słoneczko mi przygrzało i te sprawy. big_smile

Jakie plany na dziś i na weekend ludzie ? wink

18,893

Heh ja muszę dziś poprasować ciuszki swoje i R*, nagrać muzę, posprzatać w domu. Jutro się pakuję, robimy ostatnie zakupy i w niedzielę w nocy wyruszamy na Bukowinę big_smile
Tak wygląda mój weekend ;D

18,894

A no tak, bo Wy przecież już wyjeżdżacie niebawem. smile

Ja dziś się leniuchuje, jutro miałam jechać nad morze, ale chyba nie pojadę... Mają być burze, ma padać, a z resztą w takie upały, to nawet nad morzem się nie chce siedzieć... Tydzień temu jak byłam, to zero wiatru...

W czwartek przyjeżdżają koleżanki do mnie, bo będą w Szczecinie. Nie widziałam się rok z nimi... Myślcie co chcecie ale jak dla mnie rok niewidzenia się z nimi to długi okres czasu tongue

18,895 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-16 16:08:26)

Martus to popros o krem z filtrem dla dziecka czyli 60tkę. jak nie bedzie w tej to w innej wink jest taki na pewno!!
ach jakby mi tak chłop poprasował haha w samym fartuszku lol tongue
wrzuć tu potem parę pejzaży smile
ja pewnie gdzieś sobie pójde i będę pracowała nad brązikiem smile.
pewnie Karol że rok to długo tym bardziej jak to są fajne osóbki big_smile
miłego weekendu!!

18,896

Ala, nie ma sprawy ;D Na pewno coś tutaj wrzucę big_smile

Nareszcie skończyłam prasować <jupi> teraz robię listę zakupów big_smile

Powiedzcie mi Kochane, czy ten krem z filtrem30 mi starczy? Innego już kupować nie będę hmm

18,897

Vinnga ja bym ta wsterna siostre za takie powazne przewinienie z domu wyrzucila tongue lol jak tak mozna,,no nie rozumiem smile Hmm,ale kto wtedy placilby druga polowe czynszu ? hmm  tongue

Grazyna ty to jestes wariatka moja kochana...a babcia to jest dopiero zakrecona..usmialam sie lol
Pawlowi az tak sie nudzi,ze wyjezdza?! yikes Bezczelny..ehh <przytulam>
To nie grzebaj w laptopie smile  Ale moglabys sie pochwalic co natworzylas? Wklej jakies foteczki??  smile :**Moze da rade gdzies to sprzedawac??
Grazynko dobrze,ze przestalas palic..ale nie powinnas przestac jesc ! 2kg w tak krotkim czasie to niedobrze... A co to bedzie dalej? Znikniesz nam..  No wiec..prosze cos porzadnego zjesc :*

Marta,bo trzeba bylo ta deske wziac i przywalic komu trzeba tongue I ja tez pragfne ujrzec foteczki z wycieczki big_smile bardzo,bardzo :**
Matko..jak ja nienawidze prasowac ! yikes

Bianeczko no to ZYJ ! smile

Natalka nie daj sobie w kasze dmuchac ! Ustaw dziewuszke do pionu smile tongue

Alik ...czytac ze zrozumieniem...no postaram sie...ale twoja wypowiedz nic nie wyjasnila ehh tongue

Karolka...biedna skarbonka,,na imprezy'' sad Taka sama tam stoi nie dotykana.. lol Poglaskaj ja chociaz...nie badz taka smile
A moze ty sie juz wyszalalas i wyroslas z imprezek co??  tongue Wierze,ze w tym upale sie nic nie chce....ale chociaz przez chwile i ja bym chciala to lenistwo odczuc..bo u mnie pada juz kolejny dzien  hmm
Jak ci wiatru brak,to przyjedz do mnie !! TUtaj jest go pod dostakiem i mam go juz serdecznie DOSC ! yikes
Rok to bardzo dlugo,fajnie ze przyjezdzaja smile Hmmm  im tez odmowisz wyjscia na imprezke ?? tongue lol

Moje plany na weekend ?  Zobaczmy.. Dzis wieczor czeka mnie kolacja we dwoje big_smile Jutro i w niedziele ide do pracy...a wieczorami  bede sama..ehh Ale zawsze mozna cos zorganizowac i gdzies wyjsc smile Albo sobie poczytam? A wlasnie czytal ktos ksiazke Katarzyny Grocholi pod tytulem ,,Krysztalowy aniol'' ? Jesli tak,to napiszczcie co sadzicie??  smile Pozdrawiam was i caluje :****

18,898 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-16 18:36:16)

Ja myślę Martuś , że jednak lepiej by było jakbyś chociaż w 50tkę zainwestowała... Chociaż może i z tą 30stką będzie ok. wink

Emcia ta skarbonka stoi na biurku na drukarce także dotykam ją co jakiś czas... big_smile Np. jak wycieram kurze... To chyba nie za często... sad big_smile Może i wyrosłam ? Mam koleżankę, która chodziła na imprezek sporo przed 18stką i później jej się już odechciało. tongue Ale pewnie u mnie to chwilowe big_smile

Koleżanki przyjeżdżają do cioci jednej z nich we wtorek i w sobotę już wyjeżdżają... Tak więc może uda nam się na jakaś piątkową imprezkę, a jak nie to niestety.... tongue Ale odmówić bym nie odmówiła big_smile

Z książek Grocholi czytałam "Trzepot skrzydeł" i b. mi się podobała... Moja mama sobie chwali jej książki, ale wspomnianej przez Ciebie w domku nie mamy, i raczej nie czytałam. smile

Jadę z mamą na małe zakupy, bo nasza lodówka taka biedna, pusta... big_smile

Macie foteczke mojej wredotki: http://img695.imageshack.us/img695/3403/kopiadsc03491.jpg  http://img805.imageshack.us/img805/8676/kopiadsc06339.jpg  smile Z kokardką specjalnie dla Ciebie Martuś, bo na nk pisalaś o kokardce... big_smile

18,899

Hmm ..widze czarna nitke,komputer,szklanke z reszta herbatki,jest i lyzeczka,skrawek talerzyka i cos czarnego,ale nie wiem co to? ..OOoo  I PIESEK jest...prawie nie zauwazylam lol Ale fajny ten twoj psiniek...a gdzie ona sobie tak wysoko chodzi! yikes I ta gustowna wstazeczka mmm smile

18,900

To czarne coś to od głośników haha big_smile Aaa widzisz ona tak lubi... Wskakuje na moje krzesło, na biurko i później z biurka wchodzi sobie na parapet. big_smile

Dobranoc kochani :*

18,901 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:50:08)

smile

18,902

Dziękuję Karola za foteczki big_smile Zakochałam się w twoim piesku słodkim. Urocza taka...

Muszę zmykać big_smile Napiszę jeszcze jutro przed wyjazdem wink

18,903 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-16 23:51:00)

Martus nie dam Ci gwarancji że nic sie nie stanie z 30stką. Panthenol w kazdym razie spakuj
nikt nie zauważył ramki ze zdięciem? lupę pożyczyć wink tongue
Karol pieska masz cudacznego. Mam nadzieje ze pod pachą go nie nosisz wink <taki zarcik>
Emm to przeczytaj jeszcze raz wink

18,904

Oj Alik dam sobie siana jzu z tym lepiej,nie bede wchodzic z butami w nie swoje sprawy smile

18,905

Oj Em przecież napisałam drukowanymi.
Ja z chęcią wejdę (przecież wiesz tongue) narobiłas mi smaka tą kolacją to zdradz jeszcze z kim ona była minęła?

18,906

Oj Alik,,kolacji nie bylo sad   Miala byc z moim M. ale pojechal pomoc znajomym instalowac telewizje,bo sami nie umieli i mu zeszlo... a bardzo nalegali.. Ehh

18,907

czy on dalej jest na tej robocie?
Tak Tosiiiia ta nocka est przecódowna. gfiasdy spajają haha i rogalik skrył sie za hmóramiii. goronco rze shock. ale lato i tak jest słitaśśśne, nie ? ( pismo dzieci Emo celowe).

18,908 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:50:46)

smile

18,909

Ala a coz to za pismo z kosmosu ???  kurcze,,,ale bykow lol

Nie juz wrocil z roboty..

Tosia ty kokietko tongue Melduje ze cie dostrzeglam !!  :****** i dalam buziaki :*** i wiecej...i zeby Ala nie byla zazdrosna tez jej dam :****

MMMMMMMM,, wink

18,910

Ala nie jest zazdrosna. O netowe buziaczki wink
No to mogliscie chociaż posiedziec i winko wypic..
ja dzis nie całuje tongue wink

18,911 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:47:43)

smile

18,912

Toska sprawdzony sposób- sciana (byle nie nośna) i drzwi - napieraj az się zmęczysz tongue haahhahaah

18,913

Mozesz mi dac klapsa ewentualnie tongue  A co bys jeszcze chciala ??  Tak bez zaproszenia na herbate nawet??  Leeeeee  tongue

18,914 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:48:12)

smile

18,915 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-17 01:16:26)

Antoninaa napisał/a:

Aaaaaaa...... Kiedy mam się zacząć śmiać?

mniej wiecej w 2 sek po przeczytaniu tongue

Toska napisał/a:

I jak to dziś nie całujesz? Wcześniej całowałaś

widzisz doszłam do wniosku ze całowanie jest złe. co dopiero dawanie buziaków kobietom w wieku rozrodczym tongue

Toska napisał/a:

Przy ścianie, to ja już wiele razy próbowałam

ojej jednak to prawda tongue

Toska napisał/a:

.. Oczywiście, stać hahahahaha.....

nie wszystko musisz roztłumaczac lol

Toska napisał/a:

Szkoda, że na gadu takie cudownie słodkie dziewcze z Ciebie

ze niby masz zamiar sie zakochac? tongue

Toska napisał/a:

Ja tu powinnam focha strzelić hahahaah.....

tylko nie zadługo.. czas minął tongue

Marzenka ja Cię zapraszam na czekoladę jak po niej dasz w pupę pstryczja zrobić wink

Dobranoc cudowne, słodkie, przemiłe Istotki smile.

Posty [ 18,851 do 18,915 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 289 290 291 292 293 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024