Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 288 289 290 291 292 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,786 do 18,850 z 30,541 ]

18,786

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Prawie 15 a ja druga? Operdzielacie się ludziki wink

Marzenko, spójrz na to z drugiej strony - masz więcej czasu, żeby poćwiczyć przed praktycznym smile

Ja na razie w domku. Na przemeblowania mnie wzięło smile A na dworze taki upał, że nie wiem czy chce mi się wychodzić. Ale chyba muszę, bo Żaba mi świeżo przemeblowane mieszkanie rozniesie smile

Ala, nie przypal się smile Swąd spalonej skóry do najmilszych nie należy smile

Zobacz podobne tematy :

18,787 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-11 15:19:39)

Hejo smile

A ja już wróciłam znad morza, bo taki upał, że nie da się wysiedzieć. Szok normalnie.

Marzenko, nie przejmuj się na pewno poradzisz sobie za drugim razem, tylko czasem nie rezygnuj ! wink A ja dzwoniłam dzisiaj do mojej nauki jazdy i od 30 sierpnia rozpoczynam kurs. wink 6 dni teorii i później już jazdy.

Swąd spalonej skóry trochę kojarzy mi się z takim spalonym ostro kurczakiem. Ba, z jakimś mega sfajczonym kurczakiem haha lol

18,788

Hejka.

Alus,ale ja bylam przygotowana. Test ogolnie byl bardzo latwy,tylko bylo kilka pytan takich,ktorych nie mialam w swoich materialach...wiec nie dziwne ze nie znalam odpowiedzi.No nic,bedzie sie trzeba podszlifowac smile

Beatus...masz racje...ale ja nie umiem poslugiwac sie biegami..prubowalam ostatnio..ja niewiem kiedy one sa na 2 a kiedy na 3 i jak je przestawiam to nawet nie wiem,jak mam je ustawiac... hmm

Karolko..Na pewno nie zrezygnuje !  Jak to masz 6 dni teori ??????  Nie rozumiem... hmm

18,789 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-11 22:22:04)

No tak mam Emcia. smile Pn, wt, śr po 2-3 godzinki kursu teoretycznego (prowadzonego przez byłego egzaminatora) przez te dni w jednym tygodniu i w drugim tak samo,  a później zaczynam jazdy- 30 godzin. Zrobię sobie tak z 3 razy w tygodniu po 2h. smile U nas tak jest.

Dobranoc kochani.

18,790

Teoria na 6 dni ?! hmm dziwne to.. u nas jest inaczej.. Uczysz sie w domu sama.    Potem jedziesz na test komputerowy,masz 45 minut czasu i to wszystko. 
To ten gosc bedzie was teori uczyl??  Bez sensu..kurcze ciesze sie ze zdaje to prawko tutaj a nie w tym pokreconym kraju PL tongue

18,791 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-11 22:31:26)

jak masz pb z biegami wejdz sobie do auta nacisnij sprzęgło i po kolei zmieniaj aż się nauczysz
Karol nie pachnę sfajczonym kurczaczkiem <sukces> lol dobranoc smile

18,792

Alik hey smile   To dobry pomysl...ale napewno nic nie zepsuje?  I jaki kolorek uzyskalas?

18,793 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-11 22:44:41)

Haj wink
a co tam masz do psucia? Wcisnij jedynie sprzęgło do oporu. Tylko niech Cię ręka boska broni od wsadzania kluczyków do stacyjki!!
Przy okazji nauczysz się ustawiac lusterka i fotel. Ku pamięci pasy też zapnij wink
Lekki brąz czyli to co tygryski lubią najbardziej smile

18,794

Fotel juz ustawilam smile DO oporu haha lol Z tymi lusterkami masz racje...dzieki za rady cenne :**

Lekki braz..muuuaaaa  wink

18,795 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-11 22:57:48)

cos się dzisiaj mniej slinisz wink <buziaczek>
Ty pisałaś że jesteś niska także sobie go podnieś. acha warto byś się zapoznała z tym co masz na "panelu kontrolnym".
miłej nocki.. Leniwce (hahaha) smile

18,796

Tak zapoznam sie ze wszystkim smile Dobranoc :*

18,797 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-12 09:59:31)

Hej kochani smile

Pierwsza, pierwsza ! lol

Lato jest ok, ale te upały to już lekka przesada... Wczoraj pół dnia siedziałam z chłodnym ręcznikiem na karku, taka niewyróbka była. Podobno jutro ma być troszkę mniej stopni, burza i deszcz. Niech lepiej tak będzie...

Marzenko , mi się podoba, że tak u nas jest, bo przynajmniej wiem czego mam się spodziewać na egzaminie. tongue Np. u nas w Szczecinie jest pewne tak zagmatwane rondo i niestety sam nikt by nie dał rady nauczyć się jakie manewry na nim wykonywać, kto ma pierwszeństwo itd. Tak więc fajnie jak ktoś nam wszystko wytłumaczy. smile Do tego dostajemy książeczkę z testami, znakami i uczymy się w domu. smile Najwcześniej w dniu 18stych urodzin można zdawać egzamin teoretyczny (test) i praktyczny (symulator). A później już państwowy, czyli 45 min na ulicy. wink

Ala to pewnie niedługo będziesz czeko-czekoladka haha lol

Miłego dnia !

Ale mi się nie chce iść dzisiaj do tej pracy... Fakt, tylko dwie godziny, ale w taką pogodę to o 2 godziny za dużo. tongue

18,798

a własnie że ja byłam 1 potem Beata tyle że żadnej z nas nie chciało się skrobać 3bobry tongue:P ( w końcu co to za radość codziennie być pierwszym wink )
Czeko-czekoladki i Kokoski mam dla Was propozycję wink
Otóż zainteresował mnie film: Inception. Gat.: thiller sf. Oto opis:
"Incepcja" to film opowiadający o możliwościach ingerowania w ludzki umysł dzięki zaawansowanej technologii. Głównym bohaterem filmu jest Cobb (Leonardo DiCaprio), który jest szefem zespołu specjalizującego się w dokonywaniu podróży do umysłów innych osób. Dzięki tej możliwości może zarówno pozyskiwać informacje, jak i wprowadzać nowe dane.
W filmie występuje również Elen Page (znana z Juno) która wyrosła na niczego sobie kobietkę. Muszę również przyznać że Leo jest jak wino wink szkoda że w Hameryce wink
Podłączam się do życzeń Karolki.

18,799

Miłego dnia tongue

18,800

Witam Was Kochani smile

Ale mam dziś muła..
Moja Ola chyba tez ma muła, bo okropnie marudzi, no i chyba jeszcze przeszła na dietę, nie chce nic jesc. A wazy tylko 11kg lol

18,801

Mm kocham thrillery więc chyba skuszę się na ten film. smile

Witam wszystkich, którzy się pojawili i tych, którzy dopiero tu zawitają. wink

18,802 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:58:58)

smile

18,803

Witam Wszystkich w ten upalny dzień big_smile

18,804

Witam was ludki smile

Ala, jakie skrupulatne śledzenie mojej obecności smile

Ooo, Bianka smile 11 kg to nie kościotrupek, więc jej dobrowolna dieta nie zaszkodzi smile Może za mało ją nosisz i Ola wymyśliła, że jak będzie lżejsza to mamie na dłużej sił wystarczy? wink

Zabieram się do pracy. Chwilowe zmulenie mnie dopadło, więc zajrzałam smile

18,805

Naprawdę Bianko nie masz się czym martwić. smile Waga idealna. wink Mój kuzyn ma prawie 7 lat i waży 21kg... Taki chudzielec z niego, że szok ! Jak mu zrobisz dwie kanapki z szyneczką, to stwierdzi, że głodny nie jest, ale jakbyś zrobiła dwie z Nutellą albo dala dwie czekoladki, to by prosił o więcej ! big_smile Za dużo nie je, ale za to energii ma tyle, że wszyscy padną a on dalej szaleje. big_smile

18,806

Żaba ma niecałe 4 lata i waży 21 kg... Ciężko się nosi taką bestyjkę, ale na szczęście po mamie ma ducha włóczęgi, więc noszenia nie wymaga smile

Podobno zamiłowanie dzieci do słodyczy ma wytłumaczenie naukowe - jako stworzenia kierujące się instynktem dzieci wybierają do jedzenia to, co im da najszybszy zastrzyk energii i ma dużo kalorii, żeby zapasy zrobić na wypadek okresu głodu smile

18,807

Beata a ja powoli przekonuję sie ze faktycznie kawałeczek pieczystego jest smaczniejszy od heh rurki z kremem smile
Wow 21 kg - silna jesteś smile
Skrupulatna - a kto pierwszy odgadł ze pracuję w ABW wink hahahaha
Tośka a gdzie płomnienny opis piątkowej randki- ja tu cały weekend usycham z ciekawości i co czytam - 3bobry lol popraw się tongue:*
Bianko muł przez ten gorąc zapewne.
Afro - miłego jutra, popojutra, popopojutra wink big_smile
P.S.: czyzby ostatni z aktywnych Rodzynków rzekł BASTA! ??

18,808 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-07-12 16:30:10)

alaclaudie napisał/a:

Afro - miłego jutra, popojutra, popopojutra wink big_smile

Ojjj zaszalałaś lol
No, ale dziękuję big_smile

18,809

Hej smile
Co tam u Was?
Ja już umieram od tego gorąca. Z pogodą w Polsce można zwariować. Z jednej skrajności w drugą tongue

18,810 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:59:31)

smile

18,811

Bonjour smile
Tosia wiesz że patrzę na świat pogodniej, myślałam że jesteś tak mocno zauroczona iż zapomniałaś zdać relejszyn wink
Nic w takim razie nie mówię. A zastanawiałaś się może czy on jest do *upy przy bliższym poznaniu czy po prostu królik jest atrakcyjny tylko do czasu wyznaczenia spotkania? - to taka moja wolna wink myśl. Wystarczy mi odp.: tak/nie.
Nie wiem co Ci ci ludzie nagadali. Wiem za to że pokora w życiu pomaga. Nie posłuszność. Pokora.
Jeśli chodzi o mądralińskich haha trafiłaś na mojego konika wink. Właśnie miałam napisać o tym gdzieś. Bardzo mnie irytuje np.:
babka jest zakochana (szczęśliwie) i prakrycznie w każdej wypowiedzi pisze czy to na początku, w środku czy pod koniec:
Z misiem jesteśmy 1,5 roku.  Jest taki kochany. Słucha mnie. Daje tyyyyle czułości. <---- tak się czasem zastanawiam: może ci faceci wiedzą że ich panny mają tu konto? I przez to są "zobligowane" by każdego mniej bądz bardziej przypadkowego czytacza o tym informować?! Nie ważne że jest to wątek dziewczyny co jest świerzo po rozstaniu, zdradzie, jest sama i nie wierzy że znajdzie chłopaka. To dla mnie zwyczajny brak taktu!! I jak to mówią syty głodnego nie zrozumie. Bądz jak kto woli- nie pamięta wół jak cielęciem był.
Mała Diablico właśnie wkroczyłaś na niebezpieczne wink wody smile. zatem proszę coś o sobie napisać. Przy bliższym poznaniu dojdziesz do wniosku że to wcale nie głupi wymóg wink smile Masz rację ukrop niemiłosierny. Od rana.
Afro - wink.

18,812

Hej wszystkim smile

Witam nową koleżankę Diablicę. wink

Ale się rozpisałaś Tośka, tego mi brakowało lol Ja myślę tak- nie ważne ile ma się lat, ważne co ma się w głowie. smile Nieraz 19latka potrafi rozsądniej postępować od np. 20-paro latki, albo na odwrót. Takie życie. smile

Ja dziś pójdę na małe zakupy. wink Muszę sobie kupić ciut ciemniejszy podkład od tego który mam, bo w sobotę wybieram się chyba na imprezkę a jestem już tak opalona, że jakbym się pomalowała moim aktualnym to aż nienaturalnie bladą twarz bym miała haha lol Może jeszcze zainwestuje w coś ciekawego. wink

Pogoda u mnie o niebo lepiej, ale nie NAJlepiej. W nocy zrobiłam sobie przeciąg i jak okno trzasnęło to myślałam, że ktoś się włamał do domu big_smile

Miłego dzionka !

18,813 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:56:11)

smile

18,814

Czesc Alusie Bianki Rożyczka Enett Emma Rafix Diabliczka Antonina Karolina(ale z Ciebie Ciacho)ogladałam zdjecia na nk ,no Emcia też wkleiła zdjecie...jak fajnie siedzi na skale ,czy cos tam innym....u mnie tak samo jak u was...ale sie troche opaliłam i nie widac tych nożek troche tłustych...przestałam palic i chyba mi d*** rosnie...co tu wybrac....robie te swoje cudenka wkrotce wkleje wam zdjecia....
Ach Rożyczka..Paweł mi w<kasował skypa...i musze znowu szukac znajomych i dodac kontakty....a pozatym cały czas siedzi na kompie ....wczoraj kupiłam taki mały laptop to bede mogła czesciej klikac...
Pozdrawiam was serdecznie i bardzo bardzo miłego dnia....
Buziaczki dla Paulin Afrodyty i dla wszystkich kuss kuss!!!!

18,815

Witajcie :* Jaki skwar sad Już od 2 dni modlę się, aby padało ...

Tośka, rzeczywiście należy Ci się porządny kopniak, byś w końcu powróciła do rzeczywistości smile

Ja tylko na chwilkę... muszę jechać do apteki. Może będziecie się śmiać, ale mam uczulenie na słońce, na rękach mam mnóstwo czerwonych krostek które strasznie swędzą...

W niedziele w góry, a ja z tym czymś na rękach sad Ehh, ...

Miłego dnia :*

18,816

Witam wszystkich smile Ciężko wysiedzieć w pracy w takim upale, ale nie będę narzekał. Niektórzy muszą przecież pracować fizycznie na świeżym powietrzu. Troszkę mnie tutaj nie było, ale wiadomo był weekend itd itp smile

Karolina pisałaś kiedyś, że byłaś w Pobierowie. Jak tam jest? Zdradź jakieś szczegóły. I nie przesadzaj z opalaniem smile

Ala - tylko osoba, która sama musi siebie przekonywać podkreśla na każdym roku jak bardzo jest zakochana smile A co do pokory zgadzam się, choć nie można pokory utożsamiać z brakiem pewności siebie.

Tosia - <klaps> tongue Zmień na jakiś czas ludzi, otoczenie, zacznij żyć inaczej. I nie przesadzaj z lekturą forum, można się zarazić problemami "skrzywdzonych" wink

Coco - gratuluje decyzji rzucenia papierosków smile Troszkę się pomęczysz, ale szybko dostrzeżesz pozytywy smile

Pytanie jakie mnie nurtuje po przeczytaniu kilkunastu wątków na forum. Czemu niektóre kobiety usilnie wmawiają, że wcale nie szukają tzw. niegrzecznych chłopców, a mimo tego żalą się, że zostały porzucone/zdradzone/pobite/znieważone po raz enty w życiu. Znam wielu fajnych, porządnych chłopaków bez drugiej połówki. I nie znam żadnego tzw. niegrzeczngo chłopca, który byłby aktualnie sam. Właściwie znam takich 3 niegrzecznych chłopców i każdy z nich w zasadzie ciągle z kimś jest. Oczywiście rotacja kobiet jest duża. Wydaje mi się, że dla sporej częsci kobiet mogę być nieatrakcyjny - nie piję, nie palę, nie zażywam narkotyków ani nie mam tatuaży. Do tego nie miałem nigdy problemów z prawem i mam stałą pracę. Aaa i nie jeżdżę motorem smile Jak czytam historie na forum wydaje się sam sobie wielkim nudziarzem. Jednak z lektury forum można wyciągnąć inny wniosek. To ja powinienem uważać, by się nie znudzić kobiecie smile W końcu niewiele w sobie mam z takiego dwudziestoparoletniego urwisa, za którym niektóre Panie szaleją smile

Taka luźna refleksja faceta czytającego dziesiątki historii o zdradzonych i porzuconych kobietach smile

Miłego dnia wszystkim życzę!

18,817 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-13 11:46:45)

Toskaa a to takie buty widzę.. Niespokojny duch- dowiedz się dlaczego taka jesteś co Cię motywuje do takiego działania.
Grażynka- Ala jest tu jedna lol czekam na foty.
Martuś - uczulenie na słońce- jak dla mnie nic śmiesznego.
Rafał nie utożsamiam. Pokora + niska samoocena--> taki człowiek może być niebezpieczny..

Mnie nie kręcą "niegrzeczni" - możesz dać namiary na kolegów? tongue wink ( no nie była bym sobą gdybym nie zapytała wink )
Wiele kobiet żyje marzeniami. Za prędko wchodzi w związki i obowiązki. Na dnie serca jest jednak wspomnienie bajek podsycane filmami czy serialami wiadomej jakości. Druga sprawa jest taka że ludzie traktują siebie jako własność i mniej się starają.
A jeśli Twoja pani jest podobna do tych krejzolek z forum- dokończę na pw.

18,818 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:56:49)

smile

18,819 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-13 15:01:47)

Ooo Grażynka spryciula z Ciebie skoro mnie na nk podglądałaś haha big_smile smile

Rafał w Pobierowie już byłam parę razy i mnie się tam naprawdę podoba. smile Jest to miejscowość nadmorska, taka typowo uzdrowiskowa. Plaże w Pobierowie są b. szerokie, co mi się również podoba. smile Woda czysta, jak na polskie morze. wink Nie wiem czy wiesz (ale pewnie nie wiesz big_smile), że Pobierowo otrzymało Błękitną Flagę, która wyróżnia za walory wypoczynkowe, czystość i bezpieczeństwo dla turystów. W wakacje można natrafić tam na różne festyny rodzinne, turnieje sportowe i koncerty- to wszystko na plazy rzecz jasna wink Jest też dużo knajpek, kafejek, lodziarni, no ale niekoniecznie jeździmy nad morze, żeby się najeść. wink Drogo tam nie jest, darmowa toaleta przy plaży lol Co do jedzenia to polecam bar Fala na ul. Grunwaldzkiej tongue Niedrogo i smacznie. smile W razie gdybyś miał jeszcze jakieś pytania to pisz na e-mail, chętnie pomogę. smile

18,820

Hello Everybody ! big_smile

18,821

Witajcie!!!! wink U mnie pogoda się zmieniła i troszkę popadało zaraz inne powietrze!!!! smile

18,822

Czesc Darinia smile U mnie tez powietrze takie swierze smile

Odpisuje troszke z opoznieniem,poniewaz net mi muli hmm

18,823

U mnie jest to samo a zwłaszcza jak pada deszczyk wtedy jest masakra!!! tongue

18,824

Co slychac u ciebie? Moze znajdziemy sobie jakis temat? hmmm tylko jaki?  roll

18,825

Mam zamiar namówić męża żebyśmy pojechali zjeść sobie coś na miasto ale narazie ćwiczy wink więc muszę poczekać!!!

18,826

Hej smile

A co Ty Em masz wolne? Dawno cię nie wiedziałam tak wcześnie w kafejce smile

18,827 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-07-13 20:00:09)

No Darinia to czekaj tongue

Hej Bianka,nie mam wolnego he he smile Jestem po pracy juz dawno smile ja tez cie dawno nie widzialam..ale tak to bywa,,kazdy ma swoje zajecia smile

Co slychac?

No ja musze leciec....papa :**

18,828

Wpadłam wam życzyć dobrej nocki i kolorowych snów. smile

18,829 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:57:26)

smile

18,830

Hej Tośka!!! wink co tam u Ciebie???

18,831 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:57:46)

smile

18,832

Już dawno mi zasnęła. A u mnie to samo co i u Ciebie big_smile !!! Ale byłam tak jak wcześniej napisałam na mieście na jedzonku!!! tongue

Mało Nas tu ostatnio jest wink No tak w końcu są wakacje czego się spodziewać smile

18,833

Oki muszę lecieć!!!:)

Dobranoc Wszystkim wink

18,834 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:58:18)

smile

18,835

Antoninaa napisał/a:

Kobiety pragną pewnych siebie Mężczyzn, którzy rzadko przepraszają i nie starają się wywrzeć na Nich wrażenia tylko za pomocą uprzejmego zachowania

powinien przeprosic wtedy kiedy zawini- wystarczy.
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie uprzejmość to norma. Jesli jej nie ma trzeba na typa uważać - mylę się ?

Tośka napisał/a:

Najlepszy sposób na wzbudzenie w Kobiecie pożądania seksualnego to pomaganie Jej w rozwiązywaniu problemów, wysłuchiwanie Jej oraz udowodnienie, że jest się wspaniałym przyjacielem. Prawda czy fałsz? smile

moze odpowiem zatrem - w filmie nawiedzona narzeczona ( fajnie można się pośmiać) facet podbija do kobiety udając geja. ona go wzieła za homoseksualiste tylko dlatego ze w przeciągu tyg. spotkan on jej nie pocałował.
Mysle ze samym byciem blisko i pomocą żaru namiętnosci wzbudzic się nie da. wiec dla mnie fałsz. musi byc ta "iskra". z obu stron. trzeba zaznaczac ze jest sie kobietą nie tylko przyjaciółka.

18,836

Pierwsza, pierwsza!

Ja tu niewyspana nieziemsko, a zagadki widzę... Ale oczywiście odpowiem. Jeśli mój facet zachowuje się tak jak opisane w zagadce to faktycznie wywołuje to we mnie w końcu kosmate myśli, ale jeśli "obcy" facet tak się zachowuje, to natychmiast wyląduje w szufladce z napisem "przyjaciel - nie patrzeć jak na faceta". A taka jakaś skomplikowana babska natura...
A swoją drogą to filozofiami z Marsjan i Wenusjanek mi zagadka zajeżdża wink

Rafix - co do Twoich rozważań o niegrzecznych chłopcach - kiedyś mi utkwiła pod czupryna taka teoria (możliwe, że też z Marsjan i Wenusjanek smile ), że faceci nie rozróżniają emocji. Zarówno pozytywna, jak i negatywna dawka wrażeń wywołuje u nich podniecenie seksualne. I tak sobie myślę, że u kobiet jest w zasadzie podobnie. Taki "niegrzeczny chłopiec" to maksymalna dawka emocji. Codziennie nowe, codziennie silne. I biedna, głupia kobieta nie zauważa, kiedy z silnych dobrych emocji robi się równowaga między dobrymi i złymi emocjami, jakie wywołuje facet - a w końcu zostają tylko złe, ale kobieta wydaje się tego nie zauważać i dalej uwielbia tego "niegrzecznego chłopca".
Narzuca mi się jeszcze teoria o żabach, ale siostra wyrzuca mnie do pracy, więc zmykam smile

18,837

Witam wszystkich smile

Tosia - moja odpowiedź to prawda. Chciałbym wierzyć, że prawda smile I nie dręcz Misia, on też chce pospać big_smile

Beata - ciekawa teoria. Osobiście zawsze wolałem zrobić coś szalonego dla podniesienia adrenaliny niż wpakować się w związek z toksyczną kobietą, ale może kobiety mają inaczej wink A faceci rozróżniają emocje bardzo dobrze, przynajmniej niektórzy smile Rozwiń później teorię o żabach.

Karola - dzięki za odpowiedź. Ja się wybieram do Pustkowa, to po sasiedzku, tyle że mniejsze niż Pobierowo chyba. No i nie wiem jak tam będzie z bazą gastronomiczną choćby, więc muszę poznać okolicę. Samochodem to tam jest wszędzie 3min drogi wink Jakby mi jakieś pytanie przyszło do głowy jeszcze to na pewno się odezwę.

Bianka, Em - pozdrawiam smile

Wszystkim życzę miłego dnia.

18,838

Teoria o żabach - podobno biologicznie potwierdzone jest to, że żaby umieszczone w płytkim zbiorniku, w którym wodę stopniowo się podgrzewa tak bardzo przystosowują się do sytuacji, że nie wyskakują z wody nawet jak się ona robi bardzo gorąca. Giną ugotowane, mimo, że w pełni sprawne, mogły z tej wody wcześniej wyskoczyć. Do tych żab można porównać kobiety, które tkwią w toksycznym związku i nie umieją same ocenić momentu, kiedy trzeba z tego związku wyskoczyć, żeby nie zrobić sobie krzywdy ani nie zginąć. Kobieta w związku z "niegrzecznym chłopcem" jest taką żabą. Na początku jest fajnie, więc żaba siedzi w wodzie, moczy się i rozkoszuje sytuacją. Ale pojawiają się zawirowania w związku, wychodzą na wierzch wady niegrzecznego chłopca, woda się podgrzewa a kobieta - żaba dalej siedzi. I, mimo, że w końcu relacje w związku stają się pełną patologią, woda parzy - żaba tkwi w niej. I zostaje tam dotąd, aż gorąca woda - toksyczny związek ją zniszczy.

18,839

Trzecia,trzecia tralalala big_smile

Wychodze do pracy,wpadlam sie przywitac smile i rozeslac troche buziaczkow :*************************

Raf w takim razie dziekuje i ja ciebie tez pozdrawiam <miales sie odezwac,ale to nic> smile

Tosia...powiedz mi dziecko,czy ty znalazlas ta ladowarke od kompa ??  big_smile A moze cos lub ktos bardziej interesujacy cie zatrzymal w nocy co? tongue big_smile hi hi hi

PS> Beatka ja tez jestem ciekawa teorii o zabach smile

Pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim ! smile

18,840

Witam!
Co mam pisac znowu goraco,nalałam wody do basenu,i ide troche sie pomoczyc...
Karolina nad morzem to super,a Alicja gdzies wyjeżdza....wejdz na poczte
Jest Paweł u mnie na wakacjach,i troche sie nudzi,no w koncu jest dorosły 16lat,nie jego klimaty...
Emcia kochana mało zaglada Buziaczki..
Pozdrawiam wszystkich...Miłego Dnia

18,841 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-14 09:56:15)

Witam smile

Beatka, podoba mi się ta teoria o żabach. Co poniektórym koleżankom musiałaby ją opowiedzieć... lol

Witaj, Raf Nawzajem miłego dnia big_smile

Em, pojawiasz się i znikasz sad Miłego dnia Skarbie :*

Dziś będę siedzieć wyłacznie w domu. Z tym uczuleniem na rękach czuję się paskudnie, ciągle swędzi i piecze sad

Miłego dnia :*

Witaj Grażynko, widzę, że ktoś cię odwiedził smile świetnie big_smile a tak, co u Ciebie?

18,842

Marzenka to teraz jak kometa - pojawia się, zabłyśnie i znika smile Teorię o żabach masz nad swoim postem kobieto.

Martuś - ja też mam uczulenie na słońce. Też robią mi się jakieś skórne rewelacje i do tego strasznie mnie słoneczko przymula i męczy. Ale da się z tym żyć smile

Zabieram się do pracy, ale jakoś weny nie mam...

18,843 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:53:34)

smile

18,844 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-14 11:01:21)

Hej ludziska smile

Muszę przyznać, że ciekawa ta teoria o żabkach Beatko. tongue

Ja się dziś nie wyspałam przez moich sąsiadów... Dziewczyna przed blokiem kłóciła sie ze swoim chłopakiem, darła się na niego jak nienormalna... Jeszcze taki piskliwy głos ma lol Masakra... Z dobre dwie godziny tego krzyku było... Szkoda mi tego chłopaka lol

Nie wiem co dziś będę robiła... Chyba posprzątam w łazience i zetre kurze... Bo wychodzić się nie chce w taką pogodę nigdzie... hmm Miłego! wink

18,845

Tosia - napisałem, że chciałbym wierzyć, że prawda wink Wiem, że fałsz, bo kobieta najpierw chce widzieć w mężczyźnie kochanka, później ewentualnie przyjaciela smile Moja odpowiedź była z przymrużeniem oka. Trochę to pokrętne, ale jak się nam żalicie to czasem lepiej to zbyć milczeniem albo odpowiedzieć zdawkowo niż bawić się w terapeutę. Oczywiście jeśli mamy swój jasno okreśłony cel czyli oczarować kobietę smile

Zawsze gdy na pierwszej albo drugiej randce kobieta się jakoś mocno otwierała i mówiła dużo o swoich problemach, rozterkach i słabościach, wiedziałem że nic z tego nie będzie smile Bo jeśli jest chemia, to są inne tematy na początku.

A zagadka ma troszkę podwójne dno, bo gdy mówimy o związku np z 10letnim stażem, to może być własnie tak, że na kobietę działa to, że facet jest taki mądry i doświadczony, potrafi rozwiązywać wszystkie problemy i zawsze jest obok i pomoże smile Kolejny etap związku to często kolejne fascynacje smile

Karola mam takich sąsiadów. Bez przerwy się kłócą. Kobita ma taki głos, że jakby się na mnie taka darła to chyba bym się kulał po podłodze ze śmiechu big_smile

Beata teoria żab zaiste ciekawa. I nawet mi pasuje do tematu wink

Em - czyżbym dostał żółtą kartkę? Boję się liczyć która to, ale obawiam się że czerwoną już mam smile

18,846

Witajcie ludzi. smile
Nie mam na nic czasu jestem tak zabiegana i męczona wszystkim, że nawet was nie mam czasu odwiedzić. sad
Po tym weselu byłam wykończona a jeszcze musiałam na poprawiny pójść na chwilkę. Faktycznie starsi panowie byli nie do zniesienia... Ciągle słyszałam tekst "Pani kelnereczko.... ".
A w stajni mam ciągle jazdy czasem nawet 4 dziennie. Dzisiaj mam na szczęście jedną tylko.
No cóż idę coś zjeść i do stajni. Głowa mnie boli od tego wszystkiego.. Jak coś pisać na maila.
Pozdrawiam Was i miłego dnia życzę. smile

18,847 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-14 12:11:18)

Beata przykład z żabkami jest wyborny!! trudno o bardziej precyzyjne porównanie.
Grażynko za chwilę wejde na poczte.
Karol żal nie wiadomo czy współczuć Tobie słuchania tego wyjca czy Im.
Tosia uświadom przyjaciela! może to zapoczątkuje cośśśś smile
Martuś współczuję.
Rafał a Ty wolisz się bawic, chodzic po knajpach czy pluskać w czasie wolnym?
BiankO -buziaczki smile.
Natalko poznałaś urok pracy wśród pierrrników lol wypocznij kobito bo weekend sie zbliża smile.

18,848 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 21:54:07)

smile

18,849

Mam taki zamiar wypocząć dopiero w weekend, do piątku i prawdopodobnie w sobotę też szykują mi się jazdy. roll

18,850

Dobra, ja uciekam, bo jeszcze pokój muszę ogarnąć i samą siebie też z resztą. hmm Miłego. big_smile

Posty [ 18,786 do 18,850 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 288 289 290 291 292 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024