Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 286 287 288 289 290 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,656 do 18,720 z 30,541 ]

18,656

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Coś znajdziemy. Tak się grzebię, że synek się obudził i idzie ze mną.

Jemu też będę musiała coś kupić smile

Zobacz podobne tematy :

18,657

No a jak... smile Dlatego idzie. big_smile

18,658 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:16:45)

smile

18,659

Tośka to nic. big_smile

A kto wie kiedy Shrek będzie w kinach?

18,660

Natalio... 9 lipca przecież!

Mam dla Ciebie czekoladę kokosową, może być? wink

18,661

No właśnie nie wiedziałam. big_smile Kto z was pójdzie? smile

Oczywiście, że może być Aniu. big_smile

18,662 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:12:37)

smile

18,663

No ciągle jestem sama jak już tu jestem.. Ja nie wiem... hmm
Ja chyba w przyszłym tygodniu w piątek sobie pojadę z moim M. smile

18,664 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-06 14:15:25)

Hej Ja jestem wink Natalio czasami nie uciekaj wink Witaj Tosiu :*

U mnie się rozpadało. Świetne powietrze teraz jest wink

Ja zabieram się za wycenę książek i ciuszków na allegro... Ehhh nie chce mi się tego robić sad

Natalio, a co tam u Ciebie? Nie lepiej kupić jakiś gotowy peeling bądź maseczkę?

18,665 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:13:07)

smile

18,666

Ale miałam na myśl8i to, jak ciebie nie ma Tośka. big_smile Jesteś baaaardzo widzialna. big_smile

Witaj Marta, na razie nigdzie nie uciekam. smile
Co u Ciebie? big_smile

18,667 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:13:28)

smile

18,668

Yyyy... Tośka kto to Bestia? tongue

18,669

Odpisałam wyżej, poprzez edycję wink

Tośka, twój telefon ma cię chyba dość,że numery dostają nóg i uciekają gdzie pieprz rośnie big_smile lol

18,670

Ale te numery. big_smile
Wiesz co Marta, mam dwa peelingi, ale zawsze chciałam zrobić taki domowy. Słyszałam, że akurat ten jest niezły i przekonam się dosłownie na własnej skórze. big_smile
No i w dodatku wszystkie składniki mi potrzebne do tego mam także dlaczego nie. smile

18,671 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:14:00)

smile

18,672

No jak muszę, to mogę zostać Bestią. big_smile

No to uciekaj jak musisz, miłego dnia Tosiu. big_smile

18,673

Marta, książki po tak utalentowanej osobie powinny być w cenie złota. big_smile Pomyśl nad tym. lol

18,674 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-06 14:44:45)

Heh ;* a może zrobisz foto i pokażesz nam jak wyglądałaś w tych fusach big_smile big_smile lol

Utalentowanej Buuhaha lol Nie rozbrajaj mnie... Haha big_smile tongue

Wracaj do nas Tośka, gdzie uciekasz?

18,675 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-06 14:58:03)

Haha. smile Jak będzie co oglądać to może. big_smile Ogólnie po ostatnim ciężkim dość tygodniu lenia jakiegoś złapałam, a jutro do pracy.. tongue

Marta no pewnie, że tak! Jaką miałaś średnią na zakończenie roku?

Czy ja znowu zostałam sama czy mi się wydaje??? tongue

18,676 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-06 15:00:11)

5,17, ale w klasie kumpela miała większą 5,24 big_smilelol

Jestem tutaj cały czas, tylko zaglądam jeszcze na allegro wink

18,677

Ile???? Matko.. Możesz się z Einsteinem równać. big_smile
Ja właśnie tą maseczkę przyrządzam. smile

18,678

Ehh z wielu przedmiotów to akurat zasłużyłam, ale na przykład z biologii to mi zawyżyła ocenę, podobnie było z religią i w-fem.

18,679

Miłego dnia wink

18,680

Co z tego, jak i tak masz mega wysoką średnią Marta, a te przedmioty nie są takie super ważne. Podziwiam, podziwiam...  smile :*

Zrobiłam sobie ten peeling. Jest zaje..... . smile Aż poszłam do sklepu dokupić cynamon i kawę i zrobiłam sobie na zapas. smile
Skórę mam jak niemowlę. big_smile

Witaj Afrodytko, co u Ciebie? big_smile

A co tu w ogóle tak pusto? Nie było mnie tyle czasu, a tu tylko dwa posty się pojawiły? Nieładnie tak zaniedbywać kafejkę. tongue

Ta przyczepa też już przyjechała, także dalej mogę się lenić. big_smile

18,681 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-06 17:59:40)

Jak pupcia niemowlęcia mówisz? długo musiałaś ją mieć na sobie?

Nawet natalia uciekła

W te wakacje jakoś wszystko w tej kafejce się wyczerpało. Brak ludzi, brak tematów.
Gdzie wy jesteście wszyscy?

18,682 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-06 18:29:19)

Haha o nie ja się cieszę z mojej średniej 4,65 ale widzę, że nie mam z czego lol Gratuluje Martuś i podziwiam :*

Witajcie ! smile

Co my tak wcześnie chodzimy spać ? Bo rano wcześnie wstajemy. tongue Więc trzeba się jakoś wyspać i być rześkim do pracy. smile

Ania ! A ja myślałam, że Ty gdzies nad Polskie morze lol Miłego wypoczynku. smile

Ja kiedyś robiłam peeling z kawy, podobnie jak Ala . smile Tylko coś mi się ta sól nie przypomina żebym dodawała... Tak więc nie wiem.

Natalia ja się wybiorę na pewno na Shreka z moim kuzynkiem. smile

Ja piernicze ! Dopiero sobie teraz uświadomiłam, że dostałam całusa od Beatki ! Beatka czuję się zaszczycona i jeszcze raz dziękuję ! big_smile

18,683 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-06 19:16:56)

Martuś nie uciekłam, ale net mi tak zmulił, że szkoda gadać.

Witaj Karolinko. big_smile To najwyżej jak M. nie będzie chciał ze mną pójść z jakiś przyczyn, to wybiorę się z Wami. big_smile

I co, tak wszyscy sobie poszli znowu?

To ja też sobie pójdę. tongue Zaraz idę do stajni zobaczyć, czy wszystko gra, po drodze spotkam się na chwilkę z kumpelą, a potem przyjedzie po mnie do stajni naszą bryką mój M. kochany. Podobno przez te dwa dni strasznie się stęsknił i mnie "potrzebuje" big_smile No dobra to ja spadam.
Pewnie mnie już dzisiaj nie będzie, więc do jutra myszki moje. big_smile big_smile

I dobranoc od razu. smile :*

Papa.

18,684 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-06 21:19:20)

Dobranoc.:)

18,685

Jakie pustki sad

Dobranoc :*

18,686

jak sie korzysta z net kafejki? ja tu pierwszy raz....jesli mogę  smile

18,687

Lolka przedstaw się najpierw, napisz coś o sobie. Czym sie interesujesz, czym sie zajmujesz.

18,688

Jestem Ula:) mam niedługo 29 smile sad lat no i narazie mam wakacje:) a za 3 tygodnie egzamin:( trzymajcie kciuki żeby się udało:) a co tu ciekawego się dzieje?

18,689 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:09:00)

smile

18,690

Witaj Tosieńka :*
Już jestem wink Ale dziś miałam zabawną pobudkę wink Mama małą kaczuszkę wsadziła mi do łózka. Myślałam, że sie zsiusiam ze śmiechu wink lol

a co u Ciebie słychać?

Witaj Ula, w wakacje mamy tutaj takie pustki, jak widać sad

18,691 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:09:31)

smile

18,692 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-07 11:59:31)

Heh a co ci robiła kosmetyczka, że tak bolało? HeH pewnie coś wyrywała big_smile
Nauka mówisz, a ja się byczę do września, a zaś będę z siebie wyciskać energię  jak sok z cytrynki do nauki przed maturą lol big_smile A ty do kiedy zakuwasz?

Był ktoś może w Bukowinie Tatrzańskiej (koło Zakopanego). Myślę wybrać się tam z R* na kilka dni i chciałabym wiedzieć jak oceniają to miejsce turyści wink

Tośka, jesteś Małpa, uciekasz bez słowa lol

18,693 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:09:55)

smile

18,694 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-07 12:30:14)

Hej. smile

Ja dziś tylko do 12:00 pracowałam, bo babcia dzieciaków przyjechała zza granicy i odwiedziła ich, więc wcześniej mogłam iśc do domku. smile

Przejeżdżałam kiedyś koło Bukowiny Tatrzańskiej, ale nie byłam tam, więc nie mogę powiedzieć nic o tym miejscu...

Marta , to my chyba razem będziemy pisały maturkę . wink

Witaj Ula smile Karolina jestem, miło mi Cię poznać. smile

Ooo widzę Tośka odwiedziła dziś salon urody lol Bolało mówisz ? Ale zapewne opłacało się i efekty są zadowalające big_smile

Miłego dnia !

P.s. Ale fajnie się ułożyły pogrubione imiona lol Tak po skosie lol

18,695

Dzieńdoberek smile

Witam nową Ulę smile

Byłam w Bukowinie, ale służbowo, nie wypoczynkowo. Niewiele pamiętam, za to ówczesny wójt gminy Bukowina był suuuuper tongue

18,696 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:10:25)

smile

18,697

Ależ ja się nie śmieje Tosieńko lol Sama bym sobie poszła do kosmetyczki. Serio tongue big_smile

Chce ktoś czekoladkę z bombonierki ? Bo ja się właśnie rozkoszuje lol Tzn. wyjadam te najlepsze, więc szybko wciągajcie ! Nie wiem które jak smakują, bo nie ma opisu z tylu, dlatego najpierw nadgryzam. big_smile

18,698 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:10:44)

smile

18,699

Witam wszystkich smile

Nie było mnie, bo same problemy zwaliły mi sie na głowę.. Dziś nie jest dobrze, ale nie jest tak strasznie zle smile

Przede wszystkim witam nowe osoby w kafejce smile

U mnie szaro i ponuro, popijam kawkę..

18,700

Bianko - a ja się zastanawiałam gdzie ciebie wcięło...

Tośka - wójt był CIACHO. Mój typ - wielki i długowłosy smile

Karola - za czekoladkę podziękuję. Wczoraj wyczerpałam limit słodyczy na najbliższy miesiąc zjadając 2 kawałki ciasta. Fuj, jak mi potem było niedobrze...

18,701 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-07 15:05:39)

Właśnie sobie niedawno myślałam o Tobie Bianka. smile Trzymaj się, cokolwiek jest źle- bądź silna ! <przytula>

Haha Tośka data ważności 08.2008 lol Przykro mi... Żartuję ! tongue 10.2010 big_smile

Chciałabym zjeść tylko dwa kawałki i już nie móc... Ale nie, u mnie na dwóch się niestety nie kończy lol tongue

18,702 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:11:09)

smile

18,703 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-07-07 17:01:07)

Witam wszystkich  !! smile
Wiem nie było mnie trochę na usprawiedliwienie dodam, iż chodzę już bez kul big_smile nie biegam na razie tongue ale jest coraz lepiej. W poniedziałek już odstawiłam na dobre także szybciej niż myślałam smile no i nadrabiam zaległości hehe Nawet na jednej rozmowie  w sprawie pracy dziś byłam heh Nawet nieźle mi poszło smile trzymajcie kciuki może się uda big_smile

Widzę ze nowe duszyczki pojawiły się na forum, witaj Aniu i Ulu smile czujcie się tu dobrze smile

Marta mnie zazwyczaj królik budzi smile skacze po mnie, liżę żebym wstała Heh big_smile

Karolka a chętnie smile tą czekoladkę heh ale tylko jedna trzeba dietę trzymać tongue

Beatko fajny masz typ smile widzę ze lubisz zarośniętych, męskich facetów big_smile tak trzymaj, jak ja widzę dzisiejszych  co niektórych "facetów"  to płakać mi się chcę tongue bardziej zrobieni, niż niejedna babeczka hehe

Bianko mam nadzieje, że Ci się wszystko ułoży , ściskam :*

Tośka paintball mówisz smile zawsze chciałam tego spróbować big_smile życzę udanego, trafnego strzelania  tongue eheh (uważaj co by Cię nie ustrzelili, tongue bo podobno boli tongue )

buzioleeeee dla wszystkich :* :*

Ps. Jak się podoba mój nowy avatar ehehhe tongue więcej nie zmienię heh

miłego wieczorka smile

18,704

Śliczny avatar masz Paulinko smile

A propo tych "facetów" to ja im stanowczo mówię N I E ! Facet nie może mieć więcej kosmetyków ode mnie i spędzać więcej czasu przed lustrem niż ja lol

18,705

To skoro narzucił się temat o facetach to go chwilowo pociągnę smile Sama ze sobą - naśladując Tośkę wink

Nie mam nic przeciwko, żeby facet spędzał w łazience więcej czasu ode mnie. Przyczyna jest prosta - ja spędzam tam niewiele czasu smile Ale zasada jest taka, że musi być bardziej męski ode mnie smile Fizycznie i osobowościowo. Ciężkie zadanie, ale czasem tacy chodzą po świecie smile

Ideał fizyczny mi się często zmienia - tu jestem chyba typową babą, która przedkłada wnętrze faceta nad jego wygląd. Jeśli osobnik podoba mi się z jakiś powodów wewnętrznie to jakoś mu to na urodę wpływa w moich oczach smile Generalnie zawsze podobali mi się indywidualiści i cudaki - również demonstrujący to w wyglądzie zewnętrznym smile

To tyle.

Odpowiedziało echo wink

18,706 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-07 20:25:35)

Witajcie. big_smile

No Paulinko avatarek masz super. big_smile Trzymam kciuki, fajnie, że rozstałaś się z kulami.

Witaj Ula w netkafejce, mam nadzieje, że jesteś osobą pełną życia i nie użalasz się nad sobą. tongue big_smile

Karolinka co do facetów masz świętą rację. big_smile

Tośka, paintball? Czaaaaaad... lol Fajnie, też bym chciała spróbować, ale nie z moim M., bo jak w coś gramy, nawet w głupie karty, to mi zawsze coś chamskiego zrobi. tongue Albo położy kartę która mnie zrujnuje, albo coś. Także z nim paintball byłby niewypałem. big_smile

Beata czyli taka praca to nie praca tylko przyjemność. lol

Bianka, będzie dobrze kochana, musi być. :*

Boże pryszcz mi wyskoczył, pierwszy od bardzo dawna!!! To straszne!!! tongue lol

Byłam dzisiaj na wyrywaniu chwastów z ziemniaków... hmm Dwa razy się położyłam, tak mnie plecy bolały, moja kumpela też wymiękała... Pracowało się okropnie. Beznadziejnie chamscy ludzie, jedną babkę zjechałam,
bo najpierw kazała mi robić coś, o co później mnie zjechała, że zrobiłam... tongue Chory film mówię wam. Jutro do stajni, normalnie od wczoraj się stęskniłam za moimi maleństwami..

Wulkana wczoraj trochę poganiałam. W stępie prawie nie kuleje w kłusie gorzej. Ale jak mi uciekł do stajni, to wcale w galopie nie kulał. tongue big_smile To nie wiem czy on ściemniał czy nie. tongue Jutro będzie wet go oglądał.

A ta przyczepa będzie fajnie pomalowana. Graffiti będzie i będzie namalowany taki śmieszny hamburger. big_smile Także pomysł mega fajny.

Czekam teraz na M. będziemy z moimi rodzicami półfinał oglądać. big_smile

Co z wami??? Ja zaraz będę uciekać.

18,707

Właśnie to miałam na myśli odnośnie facetów. Bo jak spotykam nieraz takich "facetów", to czuję się bardziej męska od nich haha lol

Dobranoc. smile

18,708

Tośka, tak masz rację, czasami  jesteś taką słodką Marudą, Małpeczką lol Haha

Karola, pliss nie mów mi o maturze hmm Dobranoc :* Słodkich snów wink

Natalia, pryszcz mówisz... Haha ja mam koszmar na twarzy w połowie cyklu i kilka dni przed okresem lol Masakra Haha
Ehh, wiem co to jest praca na polu, czasami pracuje się z miłymi ludźmi, jednak zdarza się , że są takie wredne baby, że z chęcią bym im tę dziabkę w zadek wsadziła.:lol:

Bianeczko, trzymaj się skarbie :*

Paulino, ten avatar jest uroczy wink
Ja też chcę takiego króliczka co bedzie mnie lizał i budził wink Uu miałby ze mną dobrze wink

18,709 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-07-07 22:44:21)

Fajnie, że się podoba heh smile Ja jestem świeżo po meczu moja boska Hiszpania wygrała dokopali Niemcom jejejejejeej !! big_smile big_smile Ale wynikł mógł być lepszy niż 1:0, parę akcji skopali ale najważniejsze ze wygrali big_smile:D

Natalia dzięki smile a pryszcze znikną hehe a jeden to tam pal go licho tongue użyj afrodyty hehe smile

Marta jak chcesz to ci go wypożyczę hehe tongue bo dziś mi taka sznytę na reku zrobił, że masakra.
Trzeba mu pazury obciąć.

dobranoc wam laseczki :*

18,710 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:11:57)

smile

18,711

smile

18,712

Dzień dobry!

18,713

Witam wszystkich smile

Tosia piękna relacja z meczu, które mnie jednak osobiście rozczarował. Myślałem, że Niemcy bardziej się postawią i zmuszą Hiszpanów do większego wysiłku smile Przyznaj się który piłkarz hiszpański się Tobie najbardziej podoba, że tak uważnie oglądasz ;P

Paintball to superzabawa. Strasznie czas tam ucieka. Ani się nie obejrzysz a już biegasz po lesie z karabinkiem 2 godziny smile A dostać farbą np w maskę bezcenne big_smile

Czy lubię facetów którzy o siebie dbają? Nieeeee. Wolę zadbane kobiety smile Sam chyba o siebie dbam tyle ile potrzebuje. Uważam, że w przypadku mężczyzn kosmetyczka to już przegięcie. Żadnych manicure i tym podobnych wink Ja chodzę dość często do fryzjera. Często jak na faceta, bo co 3tyg mniej więcej. O resztę dbam sam. Kiedyś widziałem jakieś dane statystyczne o polskich facetach i wynikało z tego, że całkiem spora ilość kąpie się 3 razy w tygodniu i zmienia bielizne 2-3 razy w tygodniu. To dopiero masakra:D Od takiego brudasa chyba każda z Was wolałaby takiego co spędza w łazience więcej czasu niż Wy smile

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

18,714

Dzień dobry smile

Tośka bardzo obrazowa relacja z wczorajszego meczu big_smile heh a no wygrała nasza boska drużyna smile <przybija piątkę>  Cieszę się, że bieganie po lesie udane tongue Fajna sprawa taki paintball musze kiedyś żebrać ekipę i wybrać się eheh tongue

Hej coco i Ania smile jak tam wam dzień leci ?

Rafał fakt heh już bym wolała takiego , który dłużej siedzi w toalecie a nie jakiegoś flejtucha fuj! tongue

Również życzę miłego dzionka wszystkim big_smile
Lecę się ogarniać bo niedawno wstałam smile

Do potem big_smile

18,715

Witam wszystkich big_smile, właśnie wstałam i zaraz muszę iść do stajni, a plecy mnie bolą niemiłosiernie. hmm
Co zrobić, koniki chcą w końcu poszaleć zapewne.

Hiszpania wygrała big_smile Ale ja w finale chyba będę za Holandią. Muszę się jeszcze zastanowić. smile

18,716

Witam :* Całuśnie :*:* smilebig_smile

Jestem za Hiszpanią smile Nie interesuję się piłką nożną, za to mój Luby bardzo wink Nie mogę więc kibicować komu innemu smile czyli Holandii tongue:/

Rafix mój R* też odwiedza fryzjera raz na 3-4tyg. Włoski bardzo szybko mu rosną big_smilelol

Fuj, nie mogłabym być z takim co ma brud za paznokciami, pali fajki i majtki zmienia 2 razy na tydzień tongue na samą myśl robi mi się niedobrze smile Mnie jednak coś takiego nie grozi, R* dba o siebie, ale bez przesadyzmu.

Paintball chętnie bym się w to zabawiła. Jednak biegając z babkami, bo z facetami to nie mam szans tongue
Jednak nikt w pobliżu nie organizuje tych imprez.

pierw myślimy o wypadzie nad jezioro pod namiot( może w tym tyg.), potem góry i później koniki smile

Heh, kaczuszkę już mi odebrano, chciałabym coś swojego, mam chomiczka, ale on mnie skubany nie budzi hmm

18,717

Hejka smile

Nigdy nie bawiłam się w paintball, a strasznie bym chciała... Ja dla odmiany chciałabym poganiać się z facetami - lubię tylko silniejszych przeciwników smile

Co do brudnych facetów - nie macie czasem kosmatych myśli pod kątem umorusanego budowlańca? Bo mi się zdarzało wink

18,718 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:04:58)

smile

18,719 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-08 11:08:55)

haha co za temacik tongue:P
Beata jest subtelna różnica między panem upozorowanym na ubrudzonego, spoconego a zwykłym brudasem od którego "jedzie".
Te nasze kobiece fantazje ha dobrze ze w nich nic nie czuć tongue
Podobno tylko 2% kobiet na całym świecie podnieca prawdziwy smród - także drodzy czytacze zastanówcie się zanim zaczniecie próbować czy wasza wybranka do nich należy lol ja na pewno nie! (jakby ktoś pytał big_smiletongue).

Natalia pogoń częsciej wulkana to się przekonasz czy z niego ściemniacz wink
Martuś bukowina jest.. nie do opisania!  na pewno nie pożałujesz smile
Paulina wcale mi się nie podoba atavarek <zart>
Tośka tego mega długiego posta nie jestem w stanie strawic wink proszę o streszczenie tongue
Pani Prezes trzymam za Was kciuki! Postaram się byc wieczorem to pogadamy.
Ms Breez - dalej świętujesz?
Witaj Ula powodzenia na egzaminie!

18,720

Hej Dziewczynki!!! big_smile Ja również byłam za Hiszpanią !!!! tongue Co tam u Was słychać? U mnie na 3 dni internet siadł miałam nerwy jak cholera!!!!:)

Posty [ 18,656 do 18,720 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 286 287 288 289 290 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024