Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 284 285 286 287 288 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,526 do 18,590 z 30,541 ]

18,526

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Witajcie Leniwce tongue smile
Beata życzę dobrej zabawy a przede wszystkim gratulacje Tobie się ten status należy jak mało komu! smile
Tośka jak humorek? dobrze sie wczoraj zabawiłas?
Nastka zazdroszczę tej wyprawy pod namioty smile:)
Pozdrawiam Was i daję każdemu po buziaczku pa!

Zobacz podobne tematy :

18,527

Witam wszystkich:)

Beata wybaw się na tym weselu! Mam nadzieję, że znalazłaś wymarzoną kreację, jestem pewien że tak wink No i oczywiście gratulacje stuprocentowa netkobieto smile

Karolina - jadę do Pustkowa. Okolice Rewala. Bywałem już w tamtym rejonie, ale nigdy w Pustkowie. Zobaczymy jak będzie smile Podobno piękna plaża.

Em - chyba ostatnio masz sporo pracy, rzadko zaglądasz. W każdym razie pozdrawiam smile

Natalia - udanego namiotowania wink

Tosia - ciekawe jak polowanie smile A raczej ile trofeów myśliwskich zdobyłaś wink

Ala - ja Ci dam leniwca tongue

Bawcie się dobrze drogie Panie. Miłego dnia. Pozdrawiam

18,528

Czesc kochani smile Ja juz po pracy..staram sie uporzadkowac pokoj troche hmm glodna jestem jak wilk! Ide zaraz spalaszowac smile  A wieczorem byc moze wyjde sie zabawic smile

Gratuluje Beatko smile Dziwie sie ze tak pozno ci ten status przyznali... o wiele,wiele wczesniej na niego zasluzylas smile :*

Raf no tak,mam sporo pracy i roznych spraw,dlatego rzadko tu zagladam.. sad Wkurza mnie,ze nie mam na to czasu.. ale teraz mam chwile wiec jestem smile  Buziaczki :***********************************dla wszystkich smile

Ala twoj buziak jakis taki klejacy..co jadlas? tongue

18,529 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-03 17:02:38)

Witajcie kochani smile

Emcia słońce, pewnie zapracowana jesteś hm ? <przytula> Ale po ciężkiej pracy należy Ci się imprezka dziś. Baw się dobrze. smile :*

Tosia jak tam imprezka ? Udana czy... ? tongue

Natalia fajnie macie, że pod namioty jedziecie. Ja ostatni raz pod namiotem byłam jak miałam 12 lat. W Dziwnowie nad morzem, pole namiotowe Viking. big_smile

Beatka to już dziś to wesele ?! A mam wrażenie jakby to wczoraj Ala pytała Ciebie czy Ty nie na weselu i okazało się, że za tydz. jedziesz. Już straciłam rachubę haha lol Baw się dobrze ! Gratuluje statusu !

Ala a u Ciebie co tam ? Jak lato mija ? wink

Rafał ani w Rewalu ani w Pustkowie nie byłam, ale pewnie jeszcze kiedyś tam zawitam. smile Wczoraj i dziś byłam w Pobierowie, akurat była jakaś imprezka na plaży "Akademia Lata". big_smile Mi to zawsze się trafi coś fajnego. big_smile Zimne piwko nawet za darmo rozdawali z budki akademii lol lol

Miłego wieczoru wszystkim życzę ! smile

18,530 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-07-03 20:27:30)

Czesc Karolka <przytulaski i caluski> smile jeszcze nie wiem czy pojde,sie okaze wieczorem smile Ja pod namiotem nie bylam nigdy ! hmm
*****************************************************************************************************

To znowu ja... smile Zajrzalam sobie,ale widze,ze nikogo nie ma...ani jednej duszyczki ehh ..
Spruboje sobie poczytac co popisaliscie wczesniej smile

No nic..weekend jest,pewnie wszyscy sie bawia gdzies smile  Zycze spokojnej nocy smile DOBRANoc :*

PS> wiecie...tesknie za wami..

18,531 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-03 20:55:16)

Na pewno będziesz miała jeszcze nie jedną okazję Emcia na namiotowanie. smile

My też za Tobą baaaardzo tęsknimy słonko. :*

18,532

Dobranoc. smile

18,533 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-07-03 23:47:39)

Dobry wieczór wszystkim smile

Karolka A no znowu heh jak się nie podoba tongue to zmieniam nie będę ludzi straszyć hih tongue Fajnie, że spędziłaś miło czas nad naszym pięknym morzem smile Ja jeżdżę zazwyczaj w takie nadmorskie miejscowości jak: Jantar ,Stegna, Sztutowo ewentualnie Krynica Morska (tam mam troszkę dalej tongue ) do trójmiasta mam dalej niż w te miejscowości ale też czasem bywam w Sopocie np. big_smile ale to już rzadziej.

Tośka czekam na sprawozdanie z imprezy smile

Beatko Ty też zdaj relacje z weselicha big_smile aj tez bym poszalała na jakimś weselu oczywiście już bez kul heh big_smile bo by to śmiesznie wyglądało lol

Natalka super , ja też uwielbiam biwakować big_smile udanej wycieczki i wspanialej pogody smile

Ala jakie leniwce ehhe tongue dzięki za buziak odsyłam :*

Marzenko miło, że zajrzałaś my też tęsknimy smile

Przesyłam wszystkim buziaki na dobranoc :* :*
http://th.interia.pl/50,bce7690981869615/dobranoc2.jpg

piękny kiciuś nie mogłam się oprzeć hehe big_smile

18,534

London69 napisał/a:

Witajcie kochani smile

Rafał ani w Rewalu ani w Pustkowie nie byłam, ale pewnie jeszcze kiedyś tam zawitam. smile Wczoraj i dziś byłam w Pobierowie, akurat była jakaś imprezka na plaży "Akademia Lata". big_smile Mi to zawsze się trafi coś fajnego. big_smile Zimne piwko nawet za darmo rozdawali z budki akademii lol lol

Miłego wieczoru wszystkim życzę ! smile

Kurcze, ale traf i to London. Bo ja za 2 tyg. wybieram się do Pobierowa. A nic o tym miejscu nie wiem... Napisz, jak tam jest, proszę.

18,535

Hej kochani smile

A widzisz Junior za dwa tyg. to i ja może tam zawitam. smile Szczerze mówiąc to wczoraj i przedwczoraj byłam tam pierwszy raz. Fajna miejscowość, plaża super i nawet imprezki na plaży często się zdarzają. smile Za tydzień też tam będę. Fajnie, że postawiłeś na tę miejscowość, polecam gorąco. wink

Dziś rano jak wstałam i spojrzałam w lustro to się przeraziłam hahaha lol ... Już dawno nie byłam tak mocno opalona lol tongue

Jakie macie plany na dziś kochani ?

Ja chyba zabiore mamcię na deser. smile Dziś totalny odpoczynek i relaks, bo jutro do pracy... Już to widzę jak moi podopieczni mi dadzą w kość... tongue

Miłego dnia !

18,536

Miłego dzionka big_smile

18,537 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:18:26)

smile

18,538

Cześć smile

Na główki wam się coś rzuci od nadmiaru słońca - bo wnioskuję, że się opalacie od wczoraj, skoro tu tak mało waszej twórczości smile

Co do statusu - podoba mi się wink Tylko dziwię się trochę, że dostałam go po miesiącu największej kłótliwosci na forum wink

Weselicho - no cóż, raczej małe wesele w kameralnym gronie. Oczywiście było super smile Pozytywnie się zaskoczyłam, bo myślałam, że 30-kilka osób to nudno będzie i do północy impreza nie dotrwa smile Tymczasem zamykaliśmy imprezkę jak widno było smile Za to dzisiaj chodzenie sprawia mi dużą przykrość wink A kreacji specjalnej nie miałam. W końcu pożyczyłam zwykłą czarną spódnicę od koleżanki (okrutnie krótką wink), kupiłam sobie jakąś mało uroczystą bluzkę i buty - buty akurat uważam za zakup rewelacyjny - dłuuugo w nich wytrzymałam smile
Generalnie więc weekendzik udany, tylko mało wypoczynkowy... Tydzień urlopu by się przydał na rekonwalescencję, tymczasem jutro do pracy...

18,539

A widzisz Beatka, nie ważne ile osób, jak jest fajne towarzystwo to i zabawa będzie dobra. smile

Ja idę pod prysznic i spać, od jutra zaczynam pracę od 7:00-15:00... dobranoc. smile

18,540

Pierwsza, pierwsza smile

Ja już w pracy. Tyle, że nie pracuję, bo serwer padł i trzeba poczekać na kogoś mądrzejszego, kto mi pracę umożliwi smile A na razie działa tylko internet smile

W dodatku szef na urlopie smile A mnie już dzisiaj stopy nie bolą smile Jak na razie całkiem miły poniedziałek smile

18,541 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:19:02)

smile

18,542

Toska - a coś ty taka mało wylewna? Podmienili cię w nocy czy jak?

18,543 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:20:16)

smile

18,544

Dobry wam smile
sad poniedziałek wrrrr
I aby do 15ej...No i jeszcze wtorek,środa,czwartek,piątek...Ehh tongue

18,545 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:20:45)

smile

18,546

no jak do 18ej to sobie przynajmniej rano pospałaś..A nauka czysta przyjemność by? mądrym ..hehe.. smile rownież miłej pracy smile

18,547 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:21:05)

smile

18,548

Tosia - królik żyje, dziecko w pełni sił witalnych...
Porycz sobie w tą poduszkę. To czasem bardzo nastrój poprawia.

Ja ogarniam wariatkowo w pracy i w ramach relaksu sobie tu zajrzałam smile

18,549

Jakie wieją tutaj pustki sad

Beatka przyjmij moje serdeczne gratulacje smile Zasłużyłaś na ten status wink

U mnie pogoda się popsuła, zaczyna kropić.
Praca się skończyła i na razie myślę kilka dni odpocząć zrobić porządki w kompie, książkach i finansach, a potem szukać nowej pracy wink Jak jej nie znajdę to się chyba zanudzę wink

Zmykam ;*

Niech się ktoś odezwie do mnie na gg bądź maila, z nudów chyba padnę dziś Haha

18,550

no to jak musisz się pluskać (w sumie 2 godziny) to się nie dziwię..ja tam bym wolał ten czas na spanko przeznaczyć..A do szkoły to siłą ktoś cię przymusza?Dobrze wiesz że to inwestycja w siebie,byś nie musia rypać od 6ej fizycznie za marne grosiki wink

18,551 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:21:33)

smile

18,552 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-05 13:10:41)

Zgadzam się z Tosią, można zostać w łóżku dłużej jak osobnik płci męskiej w nim również pozostaje... Samej to jakoś tak nudno big_smile

Miłego dnia Dziubaski ;*

Zmykam ;* Robić fryteczki wink

18,553 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2010-07-05 13:59:49)

hehe,ja to dopiero się wysypiam jak mojej niema...Żarcik wink
Wiem dokładnie oco wam chodzi...

18,554

Witajcie. smile Pod namiotami było super, jechało 10 osób, poznałam nowych ludzi, upiłam się troszkę a woda w jeziorze zarąbista. smile Było ognisko, siedzieliśmy do 2 nad ranem i gadaliśmy. Jedni z naszych pseudo znajomych (jedyni ludzie którzy mi nie podpasowali) w biały dzień poszli do namiotu(namiot mieli tak duży, że aż jednoosobowy tongue) się zaspokoić. Przez 30 minut namiot ruszał się jak szalony, gdzie my piliśmy piwko przy ognisku. tongue
W końcu ktoś powiedział coś w stylu, że na to to jeszcze za jasno, w dodatku przy nas. A ten typ do nas- "A co? Namiot się rusza?" My wszyscy ryliśmy ze śmiechu. Jak skończyli to przyszli i się nie odzywali. tongue A obydwoje tacy paskudni byli, że szok. tongue Nie wiem kto ich tam sprowadził, ale zrobił wieeeelki błąd. lol

Poza tym byłam w stajni, Wulkan dalej kuleje, biedactwo i musi w stajni stać. sad
W pewnym momencie było tak duszno, że jak czyściłam moją Białą, to odstawiłam ją do stajni i poszłam nad jeziorko się wykąpać. (A jeziorko jest tuż za stajnią, prywatne, ale właściciel ten sam co stajni, także mogłam). A tanmta woda to poezja... Nawet się porządnie nie schłodziłam, taka cieplutka. No wszystko fajnie, ale trzeba było pójść do stajni wsiąść na Białą. tongue

18,555

Witam wszystkich smile Upały mogłyby się skończyć tak do piątku, większość by się cieszyła pewnie. A tu czytam, że ma być około 35 stopni w czwartek/piątek. Bosko po prostu big_smile

Życzę wszystkim miłego popołudnia i wieczoru wink

18,556

Hej kochani !

Ja już po pracy. Nie było tak źle jak myślałam, nie dali mi dziś w kość dzieciaki. lol Za to mile mnie zaskoczyli. smile No dobra powiem wam... lol Bo mam dziś imieniny... I chłopczyk skitował mnie że idzie na rower a za chwilkę wrócił i dali mi z dziewczynką bukiet kwiatków. Było mi głupio i zarazem miło hahaha lol

Strasznie u mnie parno, mogłoby tak pod wieczór popadać albo przez noc...

Miłego popołudnia smile

18,557

Karolinko piękny gest z ich strony. big_smile
Wszystkiego dobrego... big_smile :*****

18,558

Dziękuję.. smile :*

18,559 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-05 16:56:36)

Proszę bardzo. smile Mnie jeszcze kac męczy. Chociaż jest już lepiej. smile Więc na opijanie imieninek mnie nie namówisz. lol
No chyba, że wstawisz na forum jakieś ciasto pyszne z truskawkami na przykład. big_smile

Gdzie wy wszyscy się podzialiście?

18,560

Jak sobie dziewczyny radzicie z tym upałem? Ja popijam lemoniadę z lodem... i ze 4 razy brałam zimny prysznic.

18,561 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-05 17:08:18)

Natalio, Ty się upiłaś tongue No ładnie, ładnie ;P
Jak tak można w dzień pod namiotem świntuszyć, fuj... lol

Szkoda konika, boli go, a tu jeszcze takie upały.

Karola, pomysłowe te dzieciaki smile
Witaj Rafix ;* Upały wg mnie mogą byc przez całe wakacje czasami tylko wieczorami niech troszkę zagrzmi i popada wink

Natalio, ja jestem wink Pewnie po tej wyprawie na namioty ci się spodobało, kiedy następny wypad?

Jak radzę sobie z upałem... wietrzę pokój, piję wodę z lodem, wciągam arbuza wink Heh

18,562

Witajcie smile O jakich upalach wy mowicie ?  U mnie zadne takie zjawisko nie ma miejsca ..ehh tongue

18,563

Masz szczęście Emo... ja się gotuję.

18,564

Witaj Słodka Marzenko :*

Kochana, przyjedz do polski, jak masz jasną karnację, a jak pamietam masz, to sie lekko sparzysz... Heh mnie te upały odpowiadają, zaleznie również od mojego humoru i humorków Haha big_smile

18,565

Witaj Ania 701 smile  Marzena jestem smile Albo jak kto woli Nimfa<jak to ladnie Rozyczka mowi> hehe

Przyjechalabym z mila checia do PL Martunia..teraz w lato..ale sie nie da...znowu zastane zime okrutna ehh.. hmm

18,566

Zima, nie jest taka straszna Marzenko! Przyjedź do mnie, jak będzie śnieg, porzucamy się śnieżkami, chyba, że za tym nie przepadasz...

Witaj Aniu, nie zauważyłam Cię, jesteś nowa wink Witaj Kochana i przepraszam za moją nieuwagę. Nie przywitałam Cię wink

18,567

Witaj Aniu smile Napisz nam cosik o sobie smile

A Ema to wcale nie tylko Nimfa jest smile Jeszcze Kurczakiem zwana czasem smile

Karola - wszystkiego naj, naj! I buziak :* Szczególnie tego buziaka doceń, bo wiesz, że ja z babami to tylko od święta się całuję smile

Upały... Nie cierpię. Ja jestem zimnolubna. Ale w tym roku tyle czasu było zimno, że obecna temperatura wciąż mnie cieszy smile Inna sprawa, że w czasie, kiedy jest najwiekszy upałek ja siedzę w klimatyzowanej temperaturce 21 st wink

18,568

ZIMA jest straszna..zimna i wogole jest taka ......zimna tongue Z calje zimy to lubie na lyzwach sobie pojezdzic smile I popatrzec na puchaty snieg..ale nic wiecej..

A sniezki ? Hmm czemu nie smile  A ty mnie tak nie zapraszaj,bo jeszcze przyjade tongue

18,569

Zima jest śliczna... Zresztą tak samo jak wiosna, lato i jesień wink

Zima - trzaskający mróz, tak ślicznie i wyraźnie wtedy widać gwiazdy... Świat staje się czysty, biały i mieciutki... A las z białymi, oszronionymi drzewami zamienia się w bajkową krainę. Na szybach robią się obrazki, które zawsze budzą we mnie pytanie - skąd natura ma taką wyobraźnię?

18,570

Nie, to ja się tak wprosiłam, wepchałam i nawet dzień dobry nie powiedziałam tongue

Zatem witajcie dziewuszki!

Ja uwielbiam lato, ciepło, ale to co się dzieje to przesadza. W ogóle się nie opalałam a już się opaliłam wink

Za tydzień jadę nad morze i już sama nie wiem po co, skoro się opaliłam przed domem.

18,571

vinnga napisał/a:

Witaj Aniu smile Napisz nam cosik o sobie smile

A Ema to wcale nie tylko Nimfa jest smile Jeszcze Kurczakiem zwana czasem smile

Karola - wszystkiego naj, naj! I buziak :* Szczególnie tego buziaka doceń, bo wiesz, że ja z babami to tylko od święta się całuję smile

Upały... Nie cierpię. Ja jestem zimnolubna. Ale w tym roku tyle czasu było zimno, że obecna temperatura wciąż mnie cieszy smile Inna sprawa, że w czasie, kiedy jest najwiekszy upałek ja siedzę w klimatyzowanej temperaturce 21 st wink

Czesc Beatka smile A roznie mnie zwa smile Ostatnio nawet powiedziano do mnie -cytuje: ,,Hey..you.. " big_smile Tworcze prawda? hahaha

Karola ma urodziny ??  Co chwile ktos.. smile NO TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WIEWIORECZKO smile SPELNIENIA MARZEN ! i MNOSTWO BUZIACZKOW I PRZYTULASKOW  :***************************************************

Klima jest niezdrowa....podobno..

18,572

Witam Was Dziewczyny!!!:) U mnie też bardzo ciepło nie ma się gdzie schować przed tym prażącym słońcem wink

18,573

Imieniny ma Karolcia smile

Klima może i niezdrowa, ale 35 w cieniu bardziej mi szkodzi smile

18,574

Marzenko, klima jest niezdrowa, ale bez niej - zwłaszcza w aucie - zwariować idzie. Przy ponad 30 st. ciepła!

Zresztą co jest zdrowe? wink Wszystko, co przyjemne jest niezdrowe.

18,575

Beatka jak tak czytam jak slicznie opisalas pania zime..to calkiem ladna pora roku sie wydaje smile Tylko te zimno!! Ja lubie cieplo..byle nie za cieplo tongue

Bardzo luuubie Jesien ! te wszystkie kolory.. smile

Ania milo cie poznac :*  To pojedz w inne miejsce sobie smile

18,576

Oj Marzenko! Zapłacone wszystko, zaklepane... szkoda, żeby przepadło. Poza tym dzieci by mi nie darowały.

18,577

Czesc Darinia smile

Kochane laseczki,to zapraszam do mnie smile U mnie chlodno jest,zero slonca..i pada deszczyk smile dajecie... big_smile

Wlasnie,co jest zdrowe ? Nic...prawie.. 

Nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze mam w koncu troche czasu z wami popisac smile :***

18,578

Ema, będę zapraszać, a co myślisz, że dla mnie byłoby to jakoś uciążliwe jakbyś przyjechała? Skąd. big_smile

Rozwodzimy się nad tymi upałami, ja siedzę na razie w domu i mam upały gdzieś wink Chłodno, fajnie w pokoiku smile Ale dziś to już, mam nadzieję, że przyjedzie jakaś burza i deszczyk smile

Aniu, nie zgodzę się z Tobą wink że wszystko co przyjemne jest nie zdrowe... jest tyle, rzeczy, czynności co są przyjeme i w pełni zdrowe wink Heh

Witaj Beatko i dario ;*
Daria, co słychać?

18,579

Ania701 napisał/a:

Oj Marzenko! Zapłacone wszystko, zaklepane... szkoda, żeby przepadło. Poza tym dzieci by mi nie darowały.

Aha... hmmm o niech dzieci sobie jada lol a ty sie zrelaksuj w ciszy smile

18,580

Byłam kilka dni nad morzem wink i w końcu zakupiliśmy z mężem samochód!!! big_smile

18,581

Marta..bo skorzystam <to byla grozba lol > hahaha  A skad ty jestes,bo nie pamietam ?

18,582

Dzieci teraz odpoczywają ode mnie, tzn. córki, bo synuś biega gdzieś tu pod nogami. Ale on akurat jest cichy i spokojny. Córki co innego, zamęczą samym gadaniem... ale to chyba po mnie mają :>

18,583

Em, sprawdź na nk, tutaj nie podam smile

do wieczora ;*

18,584 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-07-05 18:48:59)

Darina gratuluje zakupu smile

Ania a moge spytac w jakim wieku sa twoje pociechy? smile

No nic ,sama ze soba rozmawiac nie bede raczej ..chociaz z drugiej strony czemu nie..w pracy moge a tutaj nie > lol

18,585 Ostatnio edytowany przez Ania701 (2010-07-05 18:50:54)

Synek ma 5 lat, córki 13 i 16.

Ja tam ciągle ze sobą gadam, w pracy to przede wszystkim smile

18,586

I jak ci sie rozmawia ze soba? Bo ja to sie ciagle ze soba kloce .. tongue

W fajnym wieku twoje dzieci sa smile Czy bunt trwa? tongue   <moja mama jest w podobnym wieku,wczesnie zaczela haha >

18,587

Dobrze mi się rozmawia ze sobą. Lubię siebie słuchać, brzmienie swojego głosu wink
Czemu miałabym się ze sobą kłócić, skoro wszystko wiem najlepiej? tongue

Bunt trwa w najlepsze, na szczęście tylko u najstarszej córy, ale przygotowuję się do kolejnej fali. Nie jest źle, nie zaczęła chodzić w glanach ani robić dziwnych rzeczy. Częściej się stawia i w zasadzie tyle... Częściej ma własne zdanie. Zresztą zawsze była silną osobowością.

18,588

Ja siebie  tylko nonstop strofuje..mowie sobie,ze nie powinnam czegos robic,po czym na zlosc robie ! tongue A potem wysluchuje samej siebie,ze lepiej bylo tego nie robic .ehh tongue

18,589

Ja tam siebie nie strofuję. Wyczerpuję limit strofując innych smile

18,590

Ha ha a to dobre lol

Posty [ 18,526 do 18,590 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 284 285 286 287 288 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024