Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 283 284 285 286 287 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,461 do 18,525 z 30,541 ]

18,461

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)
London69 napisał/a:

A ja jednak mam dziś wolne i zaczynam pracę od poniedziałk, czyli tak jak miało być. smile Bo moja pracodawczyni powiedziała wyrodnej babci, że jeśli ona nie chce pilnować dziś i jutro małej to kto inny się nią zajmie. Babci się chyba głupio zrobiło i stwierdziła, że jednak zostanie z niuńką.

Nati jakie plany masz na dziś ? smile

Hehe, nieźle... tongue
Ja jak cały ten tydzień muszę do stajni, kowal dzisiaj będzie.. hmm

Zobacz podobne tematy :

18,462

Nati wysłałam Ci e-mail z poradą jak możesz dodać tu fotkę wink

Kurcze, ciekawe co kowal powie... Jak będziesz coś już wiedziała to napisz co i jak.

18,463

Oooo dziękuję Karolinka. smile
No właśnie boję się, że będzie jeszcze jakiś problem z tym kopytem..

18,464

Natka a jak się nie uda to co się stanie z konikiem??
Dziekuję za życzonka :*

18,465 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-01 10:08:17)

Pewnie z treningu nici do końca wakacji. On ogólnie ma straszne problemy z kopytami także bez podków ani rusz.. A podobno przez najbliższy czas nie będzie mógł ich nosić. Wydaje mi się, że w tym chorym kopycie zapalenie ustaje, ale nadal bardzo wyraźnie kuleje. sad
Do tego wszystkiego reszta kopyt strasznie mu się kruszy bez podków. Boję się co to będzie.. sad Jeśli w ciągu trzech dni beż podków są takie zmiany, to co to będzie przez najbliższe 2 miesiące? Na razie smaruję mu je dwa razy dziennie specjalny olejem, ale za wcześnie na rezultaty. Zobaczymy. sad
http://img818.imageshack.us/img818/7492/dsc00174j.jpg

18,466

Trzeba być dobrej myśli... A o której ten kowal przyjeżdża go sprawdzić ?

18,467 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-01 10:17:52)

o 14 niestety, choć wolałam z rana... A te koniki powyżej to moje dwa pierwsze. Tego z chorą nóżką tu nie ma.

Dobra dziewczynki, idę się szykować, coś zjeść, pieniążki wygrzebać i idę. Miłego dnia. big_smile

18,468

Śliczne koniki, ten biały to taki bajkowy. smile

A u mnie awaria już naprawiona. smile Nie ma to jak wziąć porządny prysznic. wink

18,469 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:26:39)

smile

18,470

No ładnie... Jak ja tak mogłam Tośka... big_smile:D Wybaczysz mi ?? <prosi> lol

18,471 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:27:08)

smile

18,472

Właśnie Tosia miałem pisać. Kategorycznie przestań się uśmiechać, tak nie można. W tej chwili przestań! Słyszysz?!? Możesz się uśmiechać góra trzy dni w tygodniu smile

Piękny flirt, można by rzec klasyczny big_smile Ten facet też nienajlepszy skoro Twoja mama tak zbiła go z tropu, że nie potrafił jakoś inteligentnie wybrnąć albo wrócić do tematu wieczoru smile

Mój dobry kolega był w podróży poślubnej na Malediwach. Też oglądałem zdjęcia. Mówili, że było pięknie, ale ja mam pewnie setkę miejsc, które wolałbym bardziej zobaczyć smile Domki na wodzie faktycznie uroczo wyglądają wink

18,473 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-01 11:40:27)

Psss tacy ludzie są beznadziejni przez to, że nie potrafią choćby prosto w 'twarz' tu na forum tego 'powiedzieć'. Nienawidzę czegoś takiego. A Ty się nie przejmuj. smile Co masz płakać ? Wiesz, to pewnie wygląda tak... Komuś jest po prostu żal, że on nie potrafi się tak uśmiechać i rozsiewać wkoło optymizm tak jak Ty. wink

18,474 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:27:28)

smile

18,475

Wzajemnie Tosiu smile

18,476

Dzień dobry wszystkim jeszcze raz serdecznie dziękuje za wszystkie życzenia z wczoraj i z dziś..Jestem ogromnie wzruszona czytając.. buziaczki

18,477

haahaahhaahhahaha - Tośka nie przejmuj się panną czepialską tongue dobrze że ja nie dostaję podobnych laurek (chociaż.. lol )
Buziaczek odwzajemniony wink

18,478 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:27:49)

smile

18,479

Hej placuszki moje kochane big_smile

Dawno mnie nie bylo, ale juz jestem big_smile

Wczoraj odebrałam wyniki matury! Jest tak jak przewidywałam, wprawdzie na medycyne nie mam szans, ale na inżynierie środowiska i owszem big_smile Od trzech dni pije - znaczy swietuje big_smile We wtorek z przyjaciółkami, w srode kumpelkami a dzisiaj z R. Kurde musze do domu wrocic jutro xD

Słuchajcie, ja odnosze wrażonko (!) big_smile, że faceci cos nie umieja teraz wyrywac big_smile Siedzimy wczorajw  kanjpie, przy drineczkach, podbija dwóch typów, jeden do mojej kumpeli taki tekst "Hej, nie pamietam Twojego imienia, ale pamietam ze chdziliśmy razem do gimnazjum, co u Ciebie? " xD drugi do mnie"a Ty koleżanko gdzie na studia chcesz iśc <i tu takie dziwne duże oczy zrobił> xD" Nie no szok.. Jakos sie ulotnili big_smile

Tośka, kurde, zajebiste masz poczucie humoru i nie waż mi się go zmieniać bo zawsze przy Twoich postach się uśmieje big_smile

Różyczko, spóźnione, ale  szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO! :*

London - ja tez poprosze instrukcyjke na maila jak wkleić zdjęcie big_smile

No.. To tyyyle.. Wybaczcie błędy... ale rozumiecie - świętuuuuje:D
Czekam aż R. wróci z pracy i świętujemy!

Ja przesyłam słoneczko z mega gorącego Wrocka!

Co tam u Was tak wogole ?:D

ps. Ja to bym chciala na wyspy Bora Bora big_smile

18,480

Do Widzenia Dziewczatka,co złego to nie ja....Toska miej gdzies te uwagi >>>Fajne dziewczyny Górą>>
Bede około niedzieli...
Trzymajcie sie...Buziaczki

18,481

A więc najlepszy kowal jakiego znam powiedział mi, że koń musi stać przynajmniej tydzień w boksie... sad i znowu będę musiała być następny cały tydzień w stajni. hmm Bez dnia wolnego.. Można się wkurzyć. I kuć będzie można, ale dopiero jak przestanie kuleć. Zobaczymy.. Jutro ognisko mamy w stajni i wypad w teren.
A jak wam mija dzień?

18,482 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-01 18:50:45)

MB odezwij się na e-mail do mnie to wtedy Ci wyślę, bo nie masz widocznego meila. smile

Ja byłam na ławce, właśnie wróciłam przed chwilką, ale się uśmiałam z towarzystwem. big_smile Słoneczko nam już tak przygrzało, że z najnormalniejszych rzeczy robiliśmy komedie lol lol

A jutro nad morze. smile <jupi> smile

18,483 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-07-01 20:30:58)

Witajcie :*
coco pomagałam rodzicom kumpeli zrywać truskawki... Zarobiłam sobie ale się nie opaliłam. Cały czas zrywałam owoce w bawełnianej koszuli, mam jasna karnację i prawie co roku spiekę się na raka sad

Różyczko wszystkiego najlepszego Kochana ;*
http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/urodzinowe_serduszka_pamelki.jpg

smacznego smile

Natalio, śliczne koniki wink Jeszcze tylko książę i masz księcia na białym koniu... mam na myśli twojego M*

Tośka zabraniam Ci przestawać się uśmiechać i  żartować... Heh

Co u Was słychać?

18,484

U mnie co słychać można doczytać się we wcześniejszych postach. smile

Dobranoc skarbki idę spać bo jutro wstaje po 7:00 i nad morze. smile

18,485

Dobranoc Karolinko. :*

Elnett wyobraź sobie, że nasza druga randka była ciepłym listopadowym wieczorem, w mojej stajni przy blasku pełni księżyca i M. jeździł na Białej właśnie... smile To były piękne czasy. smile

Byłam w sklepie, zrobiłam zakupy na jutrzejsze ognisko. Przy okazji pogadałam sobie z kumpelą. Jutro cały dzień w stajni, także zakupy były spore. big_smile A co... smile tongue

18,486

Witam Kobietki!!!!:)

18,487

Witaj Darinia. big_smile

18,488

Co tam u Ciebie Natalio?? big_smile

18,489

Dużo pisać, wszystko w sumie opisałam wcześniej. big_smile

18,490

Pierwsza, pierwsza ! wink

Życzę wszystkim udanego i słonecznego dnia, mykam nad morze, wracam wieczorkiem. smile

18,491 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:23:51)

smile

18,492

Witam wszystkich smile Ciąg dalszy pięknej pogody i do tego mamy weekend za pare godzin wink Oczywiście nie wszyscy, bo część ma już wakacje i nie zauważają nawet, a inni niestety pracują.

Tosia śniadanie do łóżka? Żeby nakruszyć? No wiesz...... big_smile

Plan mam taki, by w poniedziałek niczego nie żałować siedząc w biurze i patrząc przez okno na ludzi paradujących w strojach jak na plaży wink

Miłego dnia smile

18,493 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:24:19)

smile

18,494

Cześć Tosia wink

Dobrego planu nie można zdradzać publicznie, nigdy nie wiadomo kto czyta smile

Pytanie natury filozoficznej - lepiej nakruszyć i później sprzątać czy może nie kruszyć i mieć czas na coś przyjemniejszego niż sprzątanie? wink

Jakie miejsce byś poleciła każdemu, by je koniecznie zobaczył? Może być coś co osobiście widziałaś lub o czym czytałaś lub słyszałaś.

18,495

Witam :*
Moje plany... ehh dziś wieczorem wybieram się na spotkanie klasowe w pewnej knajpie. Nie zabaluję, jestem kierowcą sad Jutro będę siedzieć w domu sad R* całą sobotę w pracy. Zobaczymy się późnym wieczorem. Niedziele przesiedzę tam, gdzie wielu osobom nie chce się iść... (w komisji wyborczej)
Nudy i tyle...
W tym roku to ja chyba nigdzie nie wyjadę na wakacje sad

A Wy gdzieś wyruszacie?

18,496

Cześć Marta smile

Jestem pewien, że znajdziesz czas na chwilę odpoczynku w wakacje. W końcu nie kończą się za tydzień, jeszcze troszkę potrwają wink Też napisz, czy masz jakieś miejsce, które poleciłabyś zobaczyć każdemu. Oczywiście jeśli masz ochotę wink

Ja wyjeżdzam nad Polskie morze, na początku sierpnia.

18,497

Osobiście podobają mi się mazurskie jeziora, Sudety a najbardziej chciałabym wrócić do Słowacji gmina Velky Meder - baseny i krajobrazy...
Jest tam wiele basenów o różnorodnej temperaturze. Dobrze jest tam jechać zimą, można się kąpać na zewnątrz w ciepłej wodzie wink
Sami spójrzcie...
http://przewodnik.onet.pl/_i/slowacja/niesacr_velky_meder.jpg
w środku tego budynku jest basen, sauna i inne atrakcje

http://www.sportove-centrum.sk/images/centra/167-termalpark-velky-meder2.jpg

http://www.slovakia.travel/data/Resources/Upload/Images_watermark/SportAAktivnaDovolenka/SportoveArealyAZariadenia/Kupaliska/TermalneKupaliska/Velky%20Meder_jpg.jpg

http://velkymeder.info/img/4.jpg

18,498

No robi wrażenie. Szczególnie przedostatnia fota smile Do tego blisko i tanio na Słowacji. O takie spostrzeżenia mi chodziło. Dzięki smile

Ja mogę polecić fajne miejsce w Pieninach. Szczawnica się nazywa. Idealna lokalizacja dla osób, które lubią klimat górski, ale nie chcą się zagonić na trudnych szlakach. Pieniny to góry dla wszystkich. Można wypocząć i zobaczyć troszkę niezapomnianych widoków. Nie jest też tak drogo jak w np w Tatrach czy Karkonoszach. Oprócz tego polecam stamtąd fajne i zdrowe wody mineralizowane. Mają tam uzdrowiska więc można jechać się także podkurować wink

18,499

Szczawnica coś mi to mówi. Rodzice mojej kumpeli mają tam domek i co roku  jadą tam całą rodzina na wakacje wink Ciekawe miejsce wink

Ja zmykam ;* Miłego dnia :*

18,500

No bardzo ciekawe. Również na lato jak i na zimę smile

Również miłego dnia. Ja wracam do pracy smile

18,501 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:24:53)

smile

18,502 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:25:26)

smile

18,503 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-07-02 13:57:11)

Dzień dobry wszystkim smile
Jak pięknie dziś u mnie słonko grzeje, mógłby być większy zefir ale jest oki smile szkoda tylko, że te kule wadzą heh  hmm byle do wtorku, wtorek, wtorek ehhe powtarzam jak mantrę to słowo tongue
Co do avatara skoro wam się źle kojarzy to zmieniam na inny tongue tongue mam się wam dobrze kojarzyć big_smile

Tośka ja tez bym chciała taki ślub nad morzem na wygrzanym słońcem piasku wśród palm kokosowych? smile Oglądałam fotki w necie rzeczywiście Malediwy są cudowne, te domy na wodzie, bosko ale ja bym się bała ze mnie zaleje hihih tongue Tośka ty za grzeczna big_smile nie wierzę ehhe tongue A ten Pan X niezły bajer do czasu tongue wkroczenia mamuśki hih big_smile Aha co do tej ?czepialskiej? nie przejmuj się jak to sie mówi są ludzie i taborety albo parapety ?jakoś tak big_smile Mi się właśnie podoba twoja pogoda ducha smile od razu humor się poprawia jak się czyta twoje posty big_smile

Grażynko fajny motyw z tą nimfą smile podoba mi się tak romantycznie eh smile

Rafał te śluby pod woda tez niezły pomysł ale ja nigdy nie nurkowałam wiec to u mnie odpadałoby heh big_smile poza tym rekiny i inne bestie morskie big_smile hehe za duże ryzyko tongue

Natalia przepiękne koniki smile ten biały jak pegaz tyle, ze bez roga smile
Fajnie masz ognisko, zazdroszczę uwielbiam te klimaty smile wolę ogniska niż grille tongue

Różyczko a proszę bardzo, nie ma za co dziękować  smile buziak :*

Paula gratuluje zdanej matury smile Hehj co do podrywu owych Panów w knajpie to rzeczywiście nie postarali się równie dobrze mogliby wyrywać na tekst :? Hej, nie pamiętam Twojego imienia, ale pamiętam, że bawiliśmy się razem w piaskownicy , budowaliśmy zamki z piasku, co tam u ciebie księżniczko" tongue

Karola a ty znowu nad morze hehhe udanego wypadu i dużo słoneczka smile

Oj Marta nie dobrze jest być kierowcą tongue min. dlatego nie spieszy mi się do prawka ehhe
Fajne te kurorty, które przesłałaś chętnie bym się wybrała ale brak funduszy, może kiedyś tongue

Tośka zazdroszczę ci tych podroży może kiedyś też sobie pozwiedzam, ekipę zbiorę i w długą smile tyle ze najpierw zarobić na to musze hehe trochę potrwa to moje poszukiwanie pracy pewnie  hmm ehh ciężko humanistom w życiu tongue

Pozdrawiam wszystkich cieplutko,
idę pomóc mamie robić kopytka mniam smile
miłego dzionka i wieczorka :*

Tosiu wrócę niebawem jak uporam się z kopytami ehhe

18,504 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:25:54)

smile

18,505 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-07-02 17:45:18)

Wiem zamuliłam tongue ale trochę trwało to rozciąganie ciasta big_smile krojenie kopyt tongue, potem gotowanie i smażenie. A jak już się mały żarłoczek Paula dorwała do talerza to tak się objadła, że padła hehe big_smile big_smile
I na nic siły nie miała nawet do kompa siąść tongue ah to obżarstwo , mam za swoje tongue ale wieki kopytek nie jadłam big_smile to mnie usprawiedliwia troszkę tongue
Szkoda, że zwiałaś już Tośka smile a ja teraz mam problem jaki awatar wybrać tongue tyle mi się podoba hmm chyba jeszcze będziecie przez pewien czas skazani na ten heh tongue

A w ogóle jak można nie lubić kopytek tongue

18,506

Witajcie. smile
Nasz wspaniały kowal czyni cuda dzisiaj Wulkan czuje się już lepiej. smile
Ognisko mega, najadłam się tak, że nie mogłam wstać przez godzinę. big_smile

Marta na pewno gdzieś się wybierzecie. smile Fajne te miejsca na fotkach.

Ogólnie jestem padnięta, nawet pisać mi się nie chce. tongue

18,507

Natalcia znam ten ból przeżarstwa hehe big_smile sama niedawno co przez to przeszłam big_smile ale kiełbaską i to jeszcze z ogniska bym nie pogardziła tongue
Dobrze, że konik ma się lepiej smile

18,508

No pyszne wszystko było.. smile
Wulkan już dzisiaj wyszedł z boksu na 10 minut, ale tylko dreptał sobie. A tak ogólne to jest szaleniec. tongue
Czyli musi go jeszcze boleć... sad Ale przynajmniej nie kuleje już tak strasznie.

18,509

No wiesz to jeszcze świeża rana ale na pewno niebawem się zagoi wink i będzie śmigał jak dawniej big_smile

18,510

właśnie stara, ale taki specjalny gwóźdź (podkowiak) uszkodził mu kopytko wewnątrz i dlatego tak. Kowal ładnie wyrównał kopyto wczoraj i jest o niebo lepiej. smile
A jak tobie minął dzień? smile

18,511

Aha no ale najważniejsze, że już lepiej się ma smile
Minął mi leniwie zresztą jak przez ostatni miesiąc heh we wtorek już będę mogla chodzić bez kul, próbuje już powoli nawet stawać już na ta lewa nogę, coraz lepiej mi idzie jak twojemu konikowi heh wink
Wstałam kolo godz. 11 ogarnęłam się, zjadłam śniadanko, pobawiłam się z moim futrzakiem smile posiedziałam trochę na tarasie z książka smile potem zasiadłam do komputera, wstąpiłam na chwilę na netkobiety smile a potem z mama robiłam kopytka a jak się objadłam to nie wiem ile leżałam heh tongue nie miałam na nic sił  eehhe. A tobie widzę przyjemnie dzionek minął ognisko eheh big_smile super

18,512

Do tego się troszeczkę opaliłam. smile
Ale i tak nie leniuchowałam. tongue Robię sobie weekend wolny i mam wbite, niech się dzieje co chce. smile
Tobie też dobrze dzień minął widzę, ja już dawno tak się nie obijałam. tongue
No to już niedługo będziesz brykać. big_smile

18,513

Dobrze, że opaliłaś a nie przypaliłaś od ogniska heeh big_smile
A no będę brykać big_smile jak już rzucę te przeklęte kule to poszaleje big_smile big_smile to cholerstwo tak człowieka ogranicza, że masakra po przejściu  małego dystansu zwłaszcza w taki upał ledwo zipie tongue w dodatku za bardzo nie umiem o kulach chodzić to wyobraź sobie big_smile
ale już niedługo tongue tongue

18,514

Wyobrażam sobie. big_smile
Nie, nie od ogniska. big_smile
Kule są ograniczające, to fakt. tongue

18,515

Ludzie co wy.. Nie można tak netkafejki zaniedbywać. tongue

18,516

Wróciłam ! wink Opalona i zadowolona. smile

Rafał a w jakie miejsce konkretnie się wybierasz nad morze ? smile

Martuś ja w te wakacje raczej tylko praca i weekendowo morze. Wystarczyła mi majowa wycieczka na Lazurowe i ta cudowna pielgrzymka lol A Ty jakieś konkretne plany na wakacje ? wink

Tośka ile tych miejsc big_smile Ja polecam Francję, Lazurowe oczywiście. big_smile W Grecji polecam małą miejscowość przy plaży (prawie że na plaży big_smile) Korinos- byłam tam, urocze miejsce, blisko do Aten, blisko na cudny rejs na równie cudną wyspę Skiathos z piaskiem o konsystencji pyłku. smile Byłam, sprawdziłam i polecam. smile

Paulinko jak to znowu ?! big_smile Dopiero drugi raz w tym sezonie haha. big_smile Jutro będzie trzeci. lol A Ty mieszkasz bliżej Świnoujścia, Dziwonowa, Międzyzdroi itd czy bliżej Trójmiasta ?

Natalka cieszę się, że z konikiem już lepiej. smile Super ! smile

18,517

Witaj Karolinko. big_smile Też się dzisiaj trochę opaliłam i przytyłam po tym grillu. smile
My jutro nad morze się chyba wybieramy. smile Raczej Gdynia. smile Oby nie było dużo ludzi. hmm Bo pamiętam, ze w zeszłym roku to była masakra tak w połowie lipca. Nie było gdzie przejść.
Też się cieszę, że jest lepiej. smile
Trzeba będzie zadzwonić do kowala cudotwórcy, żeby szykował podkowy za tydzień. big_smile Koniecznie złote. lol

18,518 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-02 20:15:15)

Oj będzie trzeba, będzie. big_smile

O, to fajnie, że też nad może się wybieracie. Woda w morzu jak zupa. Cieplutka. smile

18,519 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-02 21:31:48)

Ale tu pusto aż w oczy razi. big_smile

Zmykam kochani odezwę się jutro wieczorkiem jak już wrócę znad morza. smile

18,520

Dobry wieczor kochani smile Wpadlam zerknac co slychac smile

18,521 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:22:52)

smile

18,522 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-02 23:36:31)

Powodzenia Tosiu. big_smile Ja się za moment wybieram do łóżka. Miłego jutrzejszego dnia Karolinko. big_smile
Tośka nie zapomnij nam koniecznie napisać czy upolowałaś jakąś bezbronną zwierzynę. lol

Wszyscy poszli spać? To straszne. To ja też. Aaaa.. Oprócz Tośki. big_smile

Dobranoc. smile :*

18,523

Witajcie. big_smile
Właśnie wstałam. PIERWSZA, PIERWSZA!! Hehe.. smile
O 10 będzie u mnie mój M. i jedziemy. smile
Miłego dnia.

18,524

Dzień dobry ludki smile

Ja tylko na chwilkę. Zaraz podjedzie dyliżans i wyruszam na weselicho do odległej wsi Poznań smile

Miłego weekendu wam życzę smile

18,525

No to będzie wiejska impreza. :d
Baw się dobrze Beatko. smile
A mu zmieniamy plany i jedziemy na weekend ze znajomymi pod namioty.

Posty [ 18,461 do 18,525 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 283 284 285 286 287 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024