Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 282 283 284 285 286 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,396 do 18,460 z 30,541 ]

18,396

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Hehe dzięki. smile
Ogólnie nie liczę na to, że zadam za pierwszym ale nadzieję można mieć. big_smile

Zobacz podobne tematy :

18,397 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-29 16:37:37)

Witam Was ;*
Ale upalnie big_smile Byłam dziś rwać truskawki i myślałam, że tam padnę smile Jeszcze jutro i wolne (jakis czas)
Marzenko, będziemy trzymać kciuki smile a kiedy praktyczny?

Ja już jeżdżę od roku wink

Właśnie, DZIĘKUJĘ za życzenia urodzinowe big_smile jestem już stara haha lol

Natalio liczy się pozytywne nastawienie. Zdałam za 2 razem.. za każdym razem miałam strasznego stresa tongue, noga na sprzęgle mi sie trzęsła i ja też big_smile ale się udało... najgorzej jest na placu zaś na mieście -to pikuś. Pan Pikuś

18,398 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-29 16:41:05)

To zależy niektórzy zdają za pierwszym tongue

Elnett ty stara to co ja mam powiedzieć big_smile haha
W ogóle to najlepszego bo chyba przeoczyłam smile 100 lat!

No skwar jest niemiłosierny , usmażyć jajko sadzone chyba na kamieniu idzie hehe tongue
juz nie moge sie doczekać morza, brodzenia w wodzi eehhh rozmarzyłam sie smile

Karola zazdroszczę tego leżenia na plaży tongue

18,399

Elnett witaj kochana. smile
Moja siostra chodzi na truskawki od 2 dni i tak się spaliła, że szok. tongue
Ja podejrzewam, że mi nawet włosy będą się trząść ze strachu. big_smile
Konie dzisiaj też miały dosyć. Mój Wulkan biedactwo moje, dwa razy wylał na siebie wielki pojemnik na wodę na wybiegu. Temu to na prawdę było ciepło.
Kopytko mu się już strasznie wyszczerbiło. hmm I dalej okropnie kuleje. Co zrobić.

18,400

Ja kiedyś na wakacjach u babci żeby dorobić  chodziłam na wiśnie , truskawki to nie dla mnie zwłaszcza że mam problemy z kręgosłupem. a z tym prawkiem będzie dobrze, wszyscy się trzęsą przed egzaminami a potem jakoś tam zdają  jak nie za pierwszym to za kolejnym itd big_smile

18,401 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-29 16:52:36)

Natalia   proszę <daje truskawkową czekoladkę> haha big_smile

Marta moja kuzynka kiedyś była na truskawkach to nie dość, że spalona na raczka to na dodatek poraniona, bo na kolanach zrywała i o różne cholerstwa się zaczepiala.

Paulina Ty sobie też niedługo poleżysz big_smile

Z prawkiem to trzeba być naprawdę skupionym, moja znajoma ostatnio zdawała i wyobraźcie sobie już miała końcówkę egzaminu, 43 minuta bodajże, przejechała na pomarańczowym świetle nie rozglądając się czy coś jedzie i oblała.

18,402

Najważniejsze, to nie zrobić jakiegoś głupiego błędu. I nie należy zapominać sprawdzić, czy egzaminator ma pasy, bo moja koleżanka właśnie dlatego oblała. tongue

Karolinko dziękuję, dziękuję. big_smile Mam nadzieję że wzięłaś dwie, jakbym chciała jeszcze jedną. smile

18,403

Dziękuję Paula smile Nic nie szkodzi, że przeoczyłaś wink Mój chłopaka zapomniał sad to ty możesz tym bardziej smile

Natalio, nie ma co myśleć o stresie przed egzaminem zawczasu  wink

Współczuję jednak tym którzy zdają po kilka razy i zdać nie mogą. Kumpel ma 20 lat i zdawał już 19 razy i nadal ma siły by próbować dalej...

Ja na szczęście się nie spaliłam... od kilku dni zrywam truskawki w bawełnianej koszuli. Mam jasną karnację i spaliłabym się na pewno...
Ale dziś upał był nie do zniesienia.

18,404

Jak to sprawdzić czy egzaminator ma pasy? On nie może mieć... musi reagować na niedopuszczalne błędy zdającego np. szarpnąć kierownicą..., aby tamten gdzieś nie wjechał...

18,405

No upał dzisiaj jest nie do zniesienia, na prawdę...
19 razy?! Ja już przy 10 bym zrezygnowała. tongue
A prawko bym chciała mieć już bardzo, bo kocham samochody. big_smile Taka trochę blachara ze mnie. big_smile
Ja już uciekam się kąpać a potem chcemy z M. nad jeziorko wyskoczyć. Miłego dnia. smile :*

18,406

Elnett napisał/a:

Jak to sprawdzić czy egzaminator ma pasy? On nie może mieć... musi reagować na niedopuszczalne błędy zdającego np. szarpnąć kierownicą..., aby tamten gdzieś nie wjechał...

No ale ona właśnie nie zdała za to, że nie zauważyła, że egzaminator ma pasów.

18,407

Karola no już niedługo tez poplażuje smile A ja tez mogę ta truskawkową czekoladkę big_smile  <prosi>chociaż kostkę tongue No z prawkiem to udręka jest ale za to jaka radość jak już zdasz smile domyślam się bo ja mimo mojego podeszłego wieku big_smile nie przystąpiłam jeszcze do kursów na prawo jazdy , nie ciągnie mnie jakoś do jeżdżenia hehe  tongue

18,408 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-29 17:05:03)

To nie prawda. Ten co mnie uczył jeździć to sam pasów nie zapinał i sam kiedyś mówił, że egzaminator równiez tego nie robi...
Jestem jednak zdania, że są tacy egzaminatorzy, którzy jak chcą kogoś ulać to i tak uleją, nawet gdy zdający umiałby jeździć...

natalio, miłego popołudnia...

Paula, wierz mi jazda autem to jest super rzecz wink

18,409

Natalio miłego wypadu życzę, fajnie masz z lubym nad jeziorko smile

Marta domyślam się ze fajnie tak sobie pomykać furką w dodatku swoją smile ale ja chyba nie jestem stworzona do tego tongue gumowe drzewa jakby rosły to czemu nie eheh big_smile
raz w życiu jechałam po polu no i za dobrze mi nie poszło tongue

18,410

natalia1710 napisał/a:

Wpadłam na  jeszcze trochę do Was. smile Ale znowu chyba nikogo oprócz mnie nie ma...
Ładnie się wykąpałam i niedługo jadę.
Afro jeśli tak bardzo lubisz ten zapach mogę ci załatwić pracę w stajni. big_smile Wtedy to poczujesz dosłownie na własnej skórze. big_smile

Ależ bardzo chętnie big_smile

Miłego wieczorka wszystkim wink

18,411

Zmykam :* Miłego dnia :*

18,412

Miłego Marta i Afro smile

18,413

Dziewczyny, jasne częstujcie się tą czekoladką mam zapas lol

Ja juz się nie mogę doczekać kursów i egzaminów... Ciekawie za którym razem zdam big_smile Ale dobra, nieważne- pożyjemy zobaczymy big_smile

18,414

Samotna, widziałaś, że dziewczyna o nicku kotuś10 ma taki sam awatarek jak Ty ?

18,415

O kurcze rzeczywiście, nie natknęłam się na nią do tej pory tongue no nic trzeba będzie zmienić smile
Karola za którymś na pewno heh big_smile trzeba być dobrej myśli tongue
dziękować za czekoladkę big_smile pychaa big_smile

18,416

To się cieszę że Ci smakuje. big_smile

Ja też zmykam na razie dziewczyny. Buziaki smile

18,417

Pa Karolka smile miłego big_smile

18,418

Witajcie dziewczatka!
Zapraszam na nalesniki z truskawkami  >>>na masle>>
Paulinka ładny ten avatarek,jak miałas pierwsza to nie zmieniaj??
Miłego Wieczorka!

18,419

Lato w pełni big_smile wrócę jesienią wink jakby co to wiecie gdzie mnie szukac smile

18,420

Śliczny awatarek Paulinko masz. smile

Dobranoc kochani miłej nocki. smile

18,421

Hej robaczki smile
Za duzo się nie napisaliście jak mnie nie było smile Wstyd smile

Samotna duszko (Monika? - chyba sobie ściągę z imion zrobię i na głośniku przyczepię smile ) - teraz masz śliczny avatarek! Tamten mnie jakoś straszył wink

Ala - co ty tu grozisz rozstaniem do jesieni?

Dlaczego ja wróciłam a tu nie ma komitetu powitalnego???

18,422

Ostatnia i pierwsza?

Gdzie wy wszyscy?

Miłej środy życzę smile

18,423

Witam smile Życzę wszystkim udanych wakacji! Obyście trafili z wyjazdami, urlopami itp itd.  Bawcie się dobrze, czy to nad polskim morzem czy na Kanarach, w górach czy nad jeziorem wink

Pozdrawiam.

P.S. Miło Was poczytać znowu wink

18,424

Witam smile

Już środa, za szybko ten czas leci smile

Ja właśnie wstałam i... się nie wyspałam.  Przez co bede mieć cały dzień pewnie taki byle jaki tongue
Znowu zaczeły sie upały, taka pogoda nie dla nie.. tongue smile

Beatko  Ty kiedy jakis urlopik?
Miłego dnia smile

18,425

Witajcie puchacze!
Ala co ty sie żegnasz,albo masz focha?
Zorro my Tobie ,no ja życze udanych wakacji,nie czytaj tylko pisz posty he?
Czesc Bianka ja też sie nie wyspałam,dreczy mnie mysl że moje dzieci...mnie sobie kojarza tylko z pieniedzmi....
Czesc Vinnga!

18,426

alaclaudie napisał/a:

Lato w pełni big_smile wrócę jesienią wink jakby co to wiecie gdzie mnie szukac smile

Ala gdzie Cię szukać? tongue
Witajcie Beatko, Coco, Bianka..
Ja dopiero wstałam tongue
Zaraz do stajni zmykam.

18,427

Witajcie kochani smile

A ja się wyspałam, środa słoneczna. Właśnie sobie robię w mikrofali zapiekankę z masełkiem czosnkowym lol Później może pójdę do fryzjera a opalanie dziś sobie odpuszczę, bo jutro chyba nad morze jadę. smile

Miłego dnia !

18,428

Karolina miłego dnia. smile
Paulinko ja jeszcze nie widzę twojego nowego avatarka... hmm

18,429

Ojoj co Wy tacy bez humoru??
Po prostu teraz będę miała dużo mniej czasu wiec sie na zapas usprawiedliwiłam.
W żadnym wypadku nie strzeliłam focha bo i powodu nie było tongue
Natka ja mam aktywną usługę e-mail wink
Rafi hahahahhaa kanary.. chyba te w sklepie z o.o. bądz jak się uda dorwać syna Gates'a ale na to to jeszcze 3ba poczekac z dyszkę tongue big_smile

18,430

Ala ok, będę pamiętać. big_smile
Boże, ja muszę już powoli iść a w ogóle mi się nie chce...

18,431

to tak na wszelki wypadek.. wink
Bozia Ci w tym nie pomoże ale kopniaczek przyjacielski w przydatek - tak big_smile zatem <szerokiej drogi> smile:)

18,432

Hehehe. big_smile Pomogło, pomogło... smile
Dobra, to idę, miłego dnia. big_smile

18,433 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:30:23)

smile

18,434 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:30:45)

smile

18,435

Z kolorem nic nie robię Tośka, pójdę tylko troszkę podciąć. smile

18,436

Bianko - w biurze podróży nie miewa się urlopów w wakacje smile Ale może coś wyrwę pod koniec sierpnia smile

Tośka - skromnie bo zmęczona byłam wczoraj, a dzisiaj zapracowana smile Delegacyjka męcząca jak cholera, ale towarzystwo o dziwo świetne. Mając wroga w samochodzie trzeba się z nim zintegrować smile No więc mój wróg okazał się świetną towarzyszką podróży, tylko za dużo kłapie paszczą. Przez 1300 km buzia jej się nie zamykała, około 500 km się przyzwyczaiłam smile

Sporo było zabawnych sytuacji - np blondynka upierała się, że umie gps ustawić. Przy 3 okrążeniu Płocka zauważyłam, że ustawiła tego gpsa tak, że prowadził nas po Płocku i wracał w miejsce wyjazdu smile

Albo blondynka za kierownicą. W pewnym momencie zauważyłam, że świeci nam się rezerwa rezerwy paliwa. Blondynka nie umiała powiedzieć jak długo jedziemy na oparach, bo stwierdziła, że za krótko jechała tym samochodem, żeby się zorientować gdzie jest wskaźnik paliwa... No fakt - jechała zaledwie 200 km wtedy, a wskaźnik zajmował zaledwie pól tablicy rozdzielczej zamiast całej...

18,437

A myślałem Beata, że pracownicy biur koszystają z najlepszych last minut, bo mają rozeznanie na rynku wink Pewnie Ty najszybciej z tej kafejki zawitasz na Kanary smile Nawet wrzesień potrafi być piękny, w niektórych częściach globu to i grudzień wink

Na maila odpiszę wkrótce, dopiero go zauważyłem smile

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia!

18,438

Refleks to ty masz gorszy ode mnie smile

Kanary - nieeee... Nie lubię turystycznych miejsc. Ja jestem włóczęga a nie plażowy placek. I zupełnie inne klimaty mnie kręcą. Skandynawia, Bajkał, Syberia...

Co do lastów - okazji jest mnóstwo. Często są takie kwiatki jak np Grecja czy Sycylia za 999 za 12 dni... Ale ja i tak wolę rower z przyjaciółką niż zorganizowaną wycieczkę smile

18,439 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:28:26)

smile

18,440

Witam Was Kobietki!!!:) Co tam u Was???;) Jak tam spędzacie wakacje??? tongue

18,441 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:28:48)

smile

18,442

Ja się opalałam a teraz ledwo mogę się ruszać bo jestem taka spalona!!!!:P

18,443 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-30 13:05:50)

Haha Beata no cóż takie już są niektóre blondynki... big_smile Moja mama czasem też potrafi zaskoczyć swoją "inteligencją". tongue Ale w przeciwieństwie do stereotypów jej się zdarza to raz na jakiś czas haha. big_smile Mature zdała, studia ma za pasem a człowiek to tylko człowiek- pomyłki się zdarzają... big_smile Ale czasem to ja już nie mam siły na te jej 'pomyłki' lol

I już po fryzjerze. smile Niby tylko mi lekko pocieniowała (na długość dosyć mało, bo nie chcialam skracać zbyt dużo) a ja już tęsknie za tymi paroma obciętymi cm. lol Praktykantka, która mi myła włosy i później modelowała była strrrasznie podobna do naszej MARZENKI ! Normalnie szok big_smile A jeszcze w tle leciała sobie Cheryl Cole "Fight for this love" która mi się kojarzy z Marzenką, bo pisała kiedyś, że podoba jej się ta nutka. lol

Witajcie dziewczyny smile

18,444 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-30 17:38:50)

Tośka, biedne to one by były beze mnie. tongue
Paulinka już widzę twój avatar. smile Ładny, ładny.. Ale Tośka ma racje, horrorem zajeżdża. tongue
Za godzinkę jadę na lotnisko po moją kasę, spotykam się tam z właścicielką jednego z moich koni. Przez chwilkę będę bogata. smile

I znowu jestem tu sama, co za pech.. tongue

18,445

Czesc Dziewczatka...słodkie z was ludziki i mieciutkie jak kaczuszki! big_smile
A ja odpoczywałam na leżaku..i tak jak podciagnełam ciuchy,tak mam opalone tzn. jedna noga opalona za kolano,druga wyżej pół dekoldu...i całe szczescie że zdjełam okulary bo bym miała koła na buzi,chyba mi sie przysneło....:P
Toska super z Ciebie facetka,założyłas kafejke ale pomimo to zagladasz tutaj i zawsze jestes Miła...jakby powiedział moj Paweł>>>szacun>>
Enett gdzie kochana pracujesz?
Emcia pewno odwala fuchy na czarno ha ha Pozdrawiam:P
Pauliny co u Was Buziaczki big_smile
Ala wroci jesienia, Buziaczki:P
Vinnga ,ZORRO,Rafik,Londonek,Bianeczka,Natalia,Darinia Serdeczne Pozdrowionko Całusinki.... big_smile

Rożyczko dzisiaj Twoje urdzinki życze Ci kochana Wszystkiego Najlepszego, big_smile

18,446 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-30 22:42:05)

W takim razie dołączam się do życzen dla Róży. smile

Ach a ja jestem wściekła bo coś z kanalizą u nas nie tak i całą kuchnie i łazienkę mam zalaną, zgłaszam awarię a oni na to, że jutro rano ktoś przyjedzie ! A mi tu woda leci za każdym razem gdy jakiś sąsiad spuszcza wodę z wanny, kranu czy obsr***** kibelka !! Wrrr mam dosyć ! Nie mam zamiaru całej nocy ze szmatą warować. Niby zaraz ma przyjechać hydraulik zakręcić zawór główny, ale to zaraz trwa już od... hmmm powiedzmy godzinki, półtorej :[ Dobranoc ! :*

18,447 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-30 22:48:47)

http://liczniki.org/gif/H/a/HappyF20BirthdayF20-cc0000ffffff352-2-2-8-DCglit85.gif

http://liczniki.org/gif/R/o/RozyczkoF20F21F21F21-cc0000ffffff352-2-2-8-DCglit85.gif

Życzenia już Ci na pewno składali
twarz twoja była uśmiechnięta
ale jest jeszcze jedna osoba,
która o Tobie pamięta
Ona właśnie Tobie życzy
wiele szczęścia i słodyczy
wiele wspomnień, miłych wrażeń
i spełnienia wszystkich marzeń smile :*******I duzo zdrowka !!!! :**

http://image.lagata.pl/images/52567524980599156858.jpg

18,448 Ostatnio edytowany przez różyczka (2010-06-30 23:39:25)

Kochane moje Coco i Em i Tosieńko i Karola, serdecznie dziękuje za pamięć i ciepło w ten dzień... Jesteście Koffane i bardzo mnie wzruszyłyście dziś... Całuje mocno i lecę w objęcia i nie Morfeusza bynajmniej ....

18,449

Witam wszystkich cieplutko smile Wpadłam tylko na chwilkę big_smile w sumie trochę późno ale co tam smile Cieszę się, że podoba się wam mój nowy avatar zobaczymy na jak długo ten zagości na forum heh  smile Tamten był  straszny ? big_smile ee tam widziałam straszniejsze  tongue 

Alu jakie do jesieni ? tongue zaglądaj tu tongue

Beatka Paulina jestem smile Monika tez ładnie ale jednak wolę swoje  big_smile

Rafał dzięki  big_smile tobie również udanych wakacji i ładnej pogody życzę  smile

Tośka ten nowy Cie przeraża? Ja już nie wiem  tongue  jednych przerażał stary innych nowy hehe  big_smile  no chyba źle wybieram i niedługo znowu zmienię hehe big_smile  Tośka a czemu akurat Malediwy? Mi się za to marzy Jamajka big_smile

Natalko jakim horrorem? Następna big_smile , czepiacie się tongue tongue ładna fotka, kolorek jasny jakby był czarny, mroczny to ok tongue ale taki błękitny  smile chyba Azjatek nie lubicie hehe, za dużo Ringu tongue

Grażynko słodzisz, słodzisz tu nam  big_smile  jakoś leci, odliczam dni do zrzucenia zbędnego balastu w postaci kul i jestem free big_smile już nie mogę się doczekać big_smile

Daria nie przesadzaj z tym opalaniem bo można nabawić się poparzeń, z umiarem big_smile
jak ze wszystkim big_smile

Karolka współczuje tego wycieku , znam ten ból pamiętam jak u nas łazienkę zalało, eh wszystko w wodzie, dobrze ze mój tato się zna na hydraulice troszkę więc sam dał rade, nie byliśmy skazani n a powolnych fachowców.  Mam nadzieje ze zrobią wszystko jak trzeba  i będzie ok smile kolorowych snów mimo wszystko :*

Przyłączam się do życzeń NAJLEPSZEGO różyczko smile

http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/tort-urodzinowy.jpg

100 lat!!! big_smile big_smile

Dobranoc wszystkim ! pchły na noc big_smile

18,450 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:29:19)

smile

18,451

Witajcie dziewczynki,troche posłodze,taka jestem i nic nie zrobie ciesze sie jak ludzie sa szczesliwi,nigdy nie byłam zazdrosna...i wszystko (no prawie) co robie to z mysla o innych...
Emcia Miłego Dnia >przytulam>
Antonina a wiesz z tym slubem na plaży to jest swietny pomysł, cos pieknego lubie odskocznie do krainy szalenstw....
Córka mojej znajomej teraz wychodzi za maż ,i bedzie ubrana za nimfe...z wiankiem z kwiatów polnych...i chyba na bosaka...pan młody podobnie ale bez wianka ha ha a goscie dostali tylko powiadomienia...i bedzie tylko poczestunek bez alkoholu...potem młoda para udaje sie nad (jezioro-żart)w podróż poslubna a gdzie to >zapomniałam>ech
Rożyczka,ciekawe jak po romantycznym wieczorze...Pozdrawiam

Dla wszystkich bardzo,bardzo Miłego Dnia!
Acha....nie wyspałam sie bo syn sasiada miał zakonczenie gimnazjum,i miał party ooooo nawet mieli magnet...z muzyka....ale tylko w meskim gronie....no nie powiem fajnie sie bawili troche sie smiali...i poszli spac do namiotku...

To narazie!!!

18,452

Witam smile

Różyczko - wszystkiego naj z okazji urodzin! Niech się Tobie wszystkie marzenia spełnią. Wybacz, że dopiero dziś.

Tosia - byłaś kiedyś na Malediwach? I ten ślub na plaży to na takich Malediwach czy polską Łebę też byś zniosła? wink Kiedyś widziałem, co prawda na Seszelach, ale organizowali śluby pod wodą. Para młoda i ksiądz w maskach do nurkowania i z podręcznymi butlami. To dopiero pomysł fajny smile Gorzej jak zawiadomienie o śłubie dostaną rekiny smile

Wszystkim życzę przyjemnego dnia smile

18,453

Dzień dobry wszystkim smile

Ślub pod wodą? A jak tam się mówi? Bo z tego co mi wiadomo przysięga małżeńska jest jakimś elementem ślubu? smile

Mnie jakoś śluby nie kręcą... Dopiero bym miała problem z wyborem kiecki, skoro wybór na ślub koleżanki od miesiąca mi sen z powiek spędza smile

Stwierdzam, że moja praca wymaga wygłaszania nieakceptowalnych społecznie haseł typu: niech już się skończą te cholerne wakacje hmm

18,454

Cześć Beata smile Wiesz ślub zawiera się wg przepisów regulujących małżeństwo w danym kraju. Wystarczy zapis odpowiedni, że np wystarczy, iż ksiądz pokaże zapisaną na jakiejś tablicy wodoodpornej treść przysięgi, a para potwierdzi to międzynarodowym gestem wszystkich nurków wskazującym na to, że jest ok smile Kto nurkował kiedyś albo ogląda filmy wie jaki to gest wink

Ja wygłoszę bardziej akceptowalne hasło - niech się wreszcie zaczną te wakacje smile

18,455

No faktycznie - mózg mam jak paczka siana, więc nie pomyślałam o tych indiańskich zwyczajach wiązania sobie sznurków na nadgarstku itp, itd w ramach ślubu, albo murzyńskich zwyczajach przyprowadzenia krowy i zabrania panny młodej smile Jak byłam młodsza to mamuś mówiła, że ona by nawet i krowę dała, byleby tylko ktoś mnie chciał zabrać:)

Wakacje... Ktoś musi pracować, żeby ktos mógł odpoczywać.... Tylko dlaczego ja?

18,456

Hej kochani smile

Różyczko nie ma za co dziękować, sama przyjemność składać komuś życzenia, a żeby jeszcze się spełniły, to dopiero luksus ! wink

Paulinka mi tak jak Tośce się kojarzy z RingI big_smile Ale ładny, ładny. tongue

Coco, Rafał, Beatka, Em i pozostali- miłego dnia i całuski :* smile

Ja dziś idę na 10:30-15:00 pracować, co prawda miałam od 5.07 (moje imieninki lol), ale dziś taka nagła sytuacja i muszę zostać z małą. tongue

Buziaki ! <wysyłam słonko z zach.pomorskiego> smile

18,457 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-07-01 09:44:11)

Różyczko wszystkiego dobrego. big_smile Karolinka ma racje. smile

Tośka ja z nimi gadam jak głupia jakaś, czasem się zastanawiam czy jestem normalna. big_smile Buźki też im czasem dam w im milusie pysio. big_smile Parskają, rżą.. Niektórzy moi znajomi mówią, że jeden z moich koni drży, bo strasznie mu się przy tym brzuch trzęsie. tongue Co do terapeutycznego stanowiska masz rację. Hipoterapia działa cuda. big_smile

Ale koniec gadania, dzisiaj kowal i dowiem się kiedy mój konik wyjdzie z tego. sad

Paulina, ale ta jasna postać..... Brrrr.... big_smile

A ja wysyłam słonko z chmurkami z z pomorskiego. big_smile

Beatka, ja mam podobnie jak Ty. Butów zimowych w tym roku szukałam bardzo intensywnie 3 dni. Mój M. miał dosyć, dobrze, że wolne miała akurat. tongue

Dziewczęta jak wstawić zdjęcie na forum?????????

18,458 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-07-01 09:47:25)

Różyczko!-->Lilia rozkwita, róża opada,
Piękny tulipan listeczki rozkłada.
A ja Ci składam szczere życzenia:
Życzę Ci szczęścia i powodzenia!!

o jakim obrazku Wy mówicie? ja widze tylko ten stary Pauliny.
Beata a ja bym nie weszła do wody w sukni!! zamowiłabym sobie śliczny biały kombinezonik tongue
jednak najbardziej mi się podoba tak: w górach jakiś mały kościól rodzice, swiadkowie i my. Bez pompy. Piękna sceneria i romantico smile
Zyczę Wam obrzydliwie przyjemnego czwartku big_smile
aa mam jeszcze coś smiesznego a popros małżeństwa (przykazania):
1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom.
2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły.
3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach.
4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co?
5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora.
6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa rozpalajcie.
7. Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta.
8. U sąsiadki wrót nie stójcie,  tajemnice swe szanujcie.
9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek
10. A gdy siwe obie głowy - damy Wam poradnik nowy.

18,459 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-07-01 09:46:52)

A ja jednak mam dziś wolne i zaczynam pracę od poniedziałk, czyli tak jak miało być. smile Bo moja pracodawczyni powiedziała wyrodnej babci, że jeśli ona nie chce pilnować dziś i jutro małej to kto inny się nią zajmie. Babci się chyba głupio zrobiło i stwierdziła, że jednak zostanie z niuńką.

Nati jakie plany masz na dziś ? smile

Ala, wzajemnie big_smile:D

18,460

My Tobie również Ala życzymy paskudnie przyjemnego czwartku. big_smile

Kto wie jak wstawić fotkę??? hmm

Posty [ 18,396 do 18,460 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 282 283 284 285 286 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024