Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 281 282 283 284 285 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,331 do 18,395 z 30,541 ]

18,331

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Miłego wieczorka big_smile

Zobacz podobne tematy :

18,332

Wróciłam. Zła, zła, zła!!! W sklepach nie ma dla mnie kiecek. Chyba w dżinsach przyjdzie mi pójść sad

A tu puuusto...

18,333

Nie martw się Beatka na pewno coś dla siebie znajdziesz. smile Jeśli jest u was sieć sklepów BEST to proponuje. Tam jest od groma sukienek i w każdym rozmiarze. smile

18,334

Czesc smile

Co slychac ????  smile

18,335

Marzena! Zjawa jakaś czy co?

Karola, to nie do końca o rozmiar chodzi. W większość jednak się mieszczę smile Nie umiem wybrać niczego, co by mi sie podobało i w co by mi się biust zmieścił i nie zasłaniał całej mojej osoby... Obecne kroje przewidują często odcięcie pod biustem, tyle, że nad odcięciem miejsca na biust za dużo nie ma... Albo jakieś kokardki, falbanki - dla mnie fuj, fuj, fuj!
I ta długość... Albo do ziemi (fuj, fuj, fuj - plącze się między nogami), albo za kolana (dla mnie najgorsza długość ze wzgledów estetycznych smile ). A jak chciałam coś krótkiego to opcja taka, ze tyłek mi widać... Nic pomiędzy...

Naprawdę trudno jest kupić sukienkę dla niekobiecej kobiety...

18,336

Hej Vinngus :* Jakby sie tak przyjrzec,to dzisiaj zjawe moge przypominac .

To prawda z tymi sukienkami..ja tez mam z tym problem..wszystko pod jeden styl idzie,albo jest za dluga,za brzydka,za falbaniasta i rozne takie.. Ja bardzo lubie takie sukienki na dzien powszedni,z kolnierzykiem,rekawkami,zapinana od gory do dolu i taka przed kolanko :)Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ? <niektorzy mowia na to fason zolnierski-damski>   Trudno taka tu dostac..wogole trudno ja gdzies dostac..  a juz nie mowie nic o sukienkach na wyjscia...Czy naprawde wszystko musi byc takie samo?? Wszedzie tylko te gorsety,ze cale plecy gole i trzeba bolerko dokupowac...ehh !

18,337

Zjawko, ja dzisiaj akurat sporo takich sukienek widziałam smile Sprawdza się powiedzenie, że jak czegoś nie chcesz to tego dużo... Ja też lubię takie damskie - żołnierskie, aczkolwiek dopiero przymierzam się do zakupu takowej smile Jak na razie moja "kobieca" garderoba wygląda tak: 1 spódnica mini (noszę ją czasem do glanów i czerwonych rajstop, żeby przypadkiem kobieca nie była), 1 sukienka "biznesowa" - kupiłam kiedys za pół wypłaty, nigdy nie nosiłam, siostra ode mnie pozycza na jakieś kolacyje firmowe smile

Dziwnie mi dzisiaj... Spędzam właśnie pierwszy od kilku lat samotny wieczorek smile Zawsze albo była Żaba, a jak Żaby nie było to mnie też nie było bo się szwendałam po mieście w podejrzanym lub mniej podejrzanym towarzystwie smile A dzisiaj sama...

18,338 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-26 21:38:17)

Marzenko u mnie nic ciekawego hehe tongue Właśnie szykuję się na balety. smile Co do tej sukienki, to wiem o jaką Ci chodzi, moja mama takie nosi. smile

Beatka, nie miałam na myśli zbytnio rozmiaru, bo nie wątpię, że nie masz z tym problemu.. smile A z tymi fasonami to szlag trafia... Mi się podobają takie jakby bombki ale skracają mi nogi i wyglądam w nich jak jakaś choinka...

18,339

Nie boisz sie ,ze ta garderoba rozwali ci szafe? lol haha Ja nawet nie bede pisac jak wyglada moja ,,kobieca''garderoba,bo miejsca braknie lol haha

Dlaczego rajstopy czerwone ?? Nie lubisz sinokoperkowych w rozowe kropki ? tongue

A ile ja sobie kupilam sukienek,ktorych do dzis dnia nie nosze..ehh

No to sie zgralysmy wiesz ? Bo ja sie tez dzis dziwnie czuje...Mialam wyjscie dzis wieczorem,ale pewna osoba mnie olala konkretnie i nic  z tego nie bedzie..jestem zla !!!! mad Szkoda,ze powiedziala mi,ze nie idzie kiedy ja juz bylam gotowa sad Ale mnie wkurzyla....Mialam wyjsc,wiec i moj dostal wychodne..pojechal na ryby....a teraz co?  SAMA siedze ...Ale zemsta bedzie slodka ..

Najgorsze to to,ze nie ma nikogo innego,kto moglby ze mna isc..a przeciez sama nie bede szla...Wszystkie naokolo maja dzieci,wiec nie moga isc sad 16latki ze soba ciagnac nie bede....mam kolezanke<po 40>ale ona nie moze wychodzic z domu,bo sobie limo nabila i sie nie pokazuje na miescie lol Inne dziewczyny malo interesujace....ja chce do Polski .....

18,340

Bombka i choinka nawet pasuje smile

Karola - z rozmiarami też miewam problem, bo zasadniczo noszę M/L lub 40 a w przemyśle odzieżowym chyba preferują S i XS smile A dzisiaj miałam problem odwrotny - takie wyjściowe kiecki są w mamusinych rozmiarach! 42-46... Zdziwko normalnie. Za to jak się wepchałam w 38 to bardzo ładnie się wślizgnęła, ale zdjąć? O matko, jak ja się namęczyłam, żeby wstydu nie robić i nie wołać obsługi, żeby mnie z kiecki wyjęła... Oczywiście przez biust mi przeleźć nie chciała...

Balety... W sumie tez dawno nie byłam. Jak to źle byc zajętą kobietą smile Dzisiaj miałam wprawdzie propozycję nocnej imprezy plenerowej w klimatach psy goa trance ale nie mogę, bo o 4:00 jadę nad morze i to w roli kierowcy...

18,341

London69 napisał/a:

Marzenko u mnie nic ciekawego hehe tongue Właśnie szykuję się na balety. smile Co do tej sukienki, to wiem o jaką Ci chodzi, moja mama takie nosi. smile

Beatka, nie miałam na myśli zbytnio rozmiaru, bo nie wątpię, że nie masz z tym problemu.. smile A z tymi fasonami to szlag trafia... Mi się podobają takie jakby bombki ale skracają mi nogi i wyglądam w nich jak jakaś choinka...

Szykowanko ? smile Idz baw sie dziewcze poki masz z kim,bo potem na stare lata ci towarzystwa braknie ...
Nie nos tych babek ... hmm Ty powinnas nosic kruciotkie mini,bo masz zgrabne nozki smile

18,342

Emuś, z szafy wyłażą mi dżinsy i rzeczy kupione na czas "po schudnięciu" , który jakoś nastąpić nie może smile

Rajstopy w kropki? Fuj! Dlaczego czerwone? Bo lubię czerwony, no i do glanów pasuje smile Wyglądam jak całkiem oryginalna pankówa smile Aczkolwiek moja mama mówi, że jak bocian hmm

Marzenko, ja chodziłam ostatnio na imprezy z koleżanką lat 21. Jak sobie odejmiesz od mojego szacownego wieku to wychodzi tak jak tobie i 16-latce smile Musiałam chodzić z małolatą, bo jej siostra (a moja przyjaciółka) uznała, że jest za stara na takie akcje smile A my się bawiłyśmy fenomenalnie smile Mimo, że przyjaciółka zabroniła mi demoralizować swojej siostry - to chyba niestety postąpiłam wbrew przykazowi wink

18,343

Kupujesz ciuchy na czas po schudnieciu ?? lol  hahaha Moje rzeczy na czas po schudnieciu leza juz dwa lata i sie doczekac nie moga zainteresowania hmm

Czerwony ladny,ja tez lubie smile   hahahaha  z tytm bocianem to dobre lol

Vinnga,mi nieszkodzi ze ta 16latka jest tyle mlodsza,tylko ze nie moge jej zaciagnac tam,gdzie ja lubie przebywac,no i ona nie bedzie mogla zostac tak dlugo jak ja lubie zostawac . Pozatym jej mama by mnie chyba zabila,jakby sie dowiedziala,gdzie zabralam jej coreczke .. czasem sie czuje jak jakis odludek...serio...ludzie sa dziwni ..

18,344

Marzenko, nie do końca na "po schudnięciu". One z reguły były kupione jak się na mnie mieściły smile Jakoś tak w mojej historii mam sporo pobytów w szpitalu. Wtedy chudnę. Najwięcej 10 kg. Potem wychodzę i okazuje się, że we wszystkim wyglądam jak w workach. Więc robię zakupy. Ale wyniszczenie chorobą nijak się ma do schudnięcia, więc zaczynam jednocześnie jeść wszystko jak odkurzacz i po 2 miesiącach w nic z moich nowych rzeczy się nie mieszczę smile No, ale przecież mam schudnąć smile Ale żeby schudnąć to chyba codziennie powinnam chodzić po sklepach z ciuchami. Nic nie działa lepiej na motywację jak przymierzenie kilku za małych ciuchów smile

16-latka faktycznie różni się od dziewczyny lat 21, która juz nie mieszka z rodzicami tylko z siostrą, która czuje się odpowiedzialna za jej morale smile Ale pociesz się Emuś, że za 5 lat będziesz miala z niej doskonałego kompana do wypadów smile

A ten Twój jak jeździ na ryby to chociaż jakiś łup przywozi?

18,345

Oj z tymi rozmiarami Beata to człowiek szału moze dostać... hmm Jak przymierzam S/M to nogawki za krótkie... Biore L i co ? nogawki w sam raz a szerokość spodni jak po tacie lol lol tongue

Marzenko właśnie u mnie to jest tak, ze nie przepadam ani za sukienkami ani za mini... Więc jak znajomi mnie w czymś takim widzą to nie wierzą własnym oczom lol Dziś też nie uwierzą big_smile

Spadam dziewczyny, bo mi zaraz ostatni dzienny autobus spier...dzieli. smile

Miłego wieczoru, a właściwie to już nocy, Wam życzę. :*

18,346

Sporo pobytow w szpitalu??! Dlaczego?   No tak jak sie cos przymierza i sie to nie miesci..to jest bardzo dobra motywacja lol <na dwa dni lol >

Za 5 lat to jej tu nie bedzie... W tym roku wraca do PL do szkoly.

Teraz jest sezon na makrele..i zawsze cos tam przywiezie ze soba.Ostatnio zlowil tyle,ze sasiadow obdarowac musielismy smile Nienawidzie jak on je filetuje ! Niedosc,ze nioe pachnie pieknie,to jeszcze nie sprzata po sobie dokladnie ! Samiec jeden ! wink

Karola z tymi rozmarami to nie tylko ciuchy..tydzien temu weszlam do sklepu a one juz na mnie patrzyly ! Tak pieknie wygladaly w tym swietle...Biale sandalki na obcasie,z kwiatuszkiem opruszone leciutko brokatem..NO BOSKIE..ide...zblizam sie..biore do reki i YES to moj numer 36 !!!!  <JUpii> Przymierzam..i co ????????????????????????????????????????????????? ZA DUZE !!!!!!  Niedowierzylam..zdjelam buta,spojrzalam jeszcze raz na rozmiar,,nadal byl 36..przymierzylam jeszcze raz..i wciaz za duzy...Pierwszy raz w zyciu mi sie to zdarzylo,aby moj numer byl na mnie za duzy ! Z nadzieja podeszlam do babeczki i pytam ja czy ma mnijeszy rozmiar..ona galy na mnie i mowi ze mniejszych juz nie ma...ja znalam odpowiedz,ale musialam to uslyszec od niej..Pytam czy napewno   napewno ehh. Ostatnie spojrzenie...i musialam wyjsc .. hmm   Uwierzycie?

Karola a w co sie ubralas na dzis ??  smile No i poleciala smile Baw sie swietnie i wyrwij cos wink

18,347

Ja tylko na moment ,WITAJCIE wink
Dzięki wielkie Karola i Gosiu za życzenia Ehh 30 lat minęło jak 1 dzień sad
Kurczaczku tęsknie za rozmowami z tobą....Troszkę nam się urwało sad

18,348 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-26 23:01:34)

Hej Pawel,nie wiedzialam ze urodziny miales.Wszystkiego najlepszego smile :***

Pawel to pisz na gg do mnie .. smile   I co juz uciekasz ?

Ja sie juz pozegnam kochani ..DOBRANOC. :******

18,349 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2010-06-26 23:12:05)

No tak.. Nie miałem ,tylko mam,niestety 31 pękło sad Ostatnio na kompa mam mało czasu  (i piszę z komórki) ze względu na przygotowania do ślubu,zawsze coś obrączki,sala,ubrania itd. Szał jak nie wiem co a to jeszcze PONAD miesiąc!!!! Zmęczony już tym jestem sad
Dobranoc kurczaczku sad

18,350 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:32:07)

smile

18,351 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-27 09:44:07)

Witajcie.. :*
Tak w ogóle to jestem prawie pierwsza, gdyby nie to, że Tośka się przebudziła nad ranem.

Wczoraj w stajni to była jakaś tragedia...
Jeden z moich koni zgubił jedną przednią podkowę i później zaczął automatycznie kuleć na tylnią(a w tym kopycie miał ubytek, bo się kiedyś uderzył). Nie wiedziałam co robić, a najgorsze jest to, że jego właścicielka jest w delegacji w Turcji chyba... Próbowałam się do niej dodzwonić i nic.. W końcu oddzwoniła i zadzwoniła od razu po weta i kowala.. Jak przyjechał wet to stwierdził, że w tym kopycie już jest ropa i trzeba migiem zdjąć podkowy. A kowal będzie dopiero dzisiaj rano.. Tak się martwię. sad
Wczoraj stałam wieczorem z 20 minut chłodziłam mu to kopyto bo było strasznie gorące i nic.. Dzisiaj już ma zdjęte podkowy i nie może pod żadnym pozorem wychodzić na wybieg.. sad
Jak widzę, jak on cierpi, to mi się płakać chce. A jeszcze wczoraj na nim jeździłam i wszystko było w porządku. sad

Później mój M. postawił mi drinka i było mi trochę lepiej. smile
Teraz szykuje mi się cały tydzień na dyżurze w stajni.. Jakby ta sytuacja miała miejsce w roku szkolnym, to ja nie wiem, jak ja bym to ogarnęła. hmm

Karolinko ja też nie lubię takich ciuchów.. Chyba, że ktoś mnie mocno do tego zmusi. Przez to mój M. jest czasem zły, że nie pokazuję swoich niby pięknych i długich nóg.. tongue

Ema szok. ! Żeby 36 były jeszcze za duże. smile
Ja mam 41 z racji tego, że jestem wysoka. tongue

Ja nie będą pisać sama ze sobą. tongue tongue Miłego dnia.

18,352

Witajcie kochane robaczki....
Kochany Pawciu Wszystkiego Najlepszego....badz szczesliwy!!
Emcia lubi kolor czerwony...ja mam tylko krotkie spodnie tego koloru,a mieszcze sie w rozmiar 40 i 42....zalezy jak sie najem pizzy to katastrofa z brzuchem...
Wczoraj byłam na zakupach i wychaczyłam fajne rzeczy do mojego hobby,wogole tu można kupic fajne dekoracje...ale też patrzyłam na alegro...musze przemyslec...
No dziewczynki Miłej Niedzieli...i pozdrawiam....
Natalia zazdroszcze Ci pracy przy koniach..cos dla mnie ech pomarzyc można....

18,353 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-27 10:50:10)

Coco a to twoje hobby to jakie? smile
Wiesz praca przy koniach fajna, ale z czasem wykańczająca.. Jeszcze teraz Wulkan mi kuleje i długo nie wróci do treningu.. sad

Dobra teraz muszę zmykać się trochę odkrzaczyć, bo mój M. chce jechać nad jeziorko się poopalać.. Jemu nie przegadam... Jak nad jezioro to muszę jechać i koniec.. tongue

18,354 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-27 13:54:00)

Hej wszystkim smile

Ale dziś piękna pogoda ! Jakbym wcześniej wstała to bym nad morze pojechała... Ale niestety już jestem po śniadanio-obiedzie więc trochę za późno. lol

Ema napisał/a:

Karola a w co sie ubralas na dzis ??  smile No i poleciala smile Baw sie swietnie i wyrwij cos wink

W taką małą czarną. wink I tak jak mówiłam, jak spotkaliśmy się przed klubem to oczywiście było: "No prooszę, ktoś tu ubrał sukienkę, NIE DO WIARY !". big_smile

A więc tak... Wybawić się wybawiłam, ale nie jakoś super. Muzyka była słaba, a ciacha ? Żadnych ! Nawet nie było w czym wybierać. big_smile

Paweł nie ma za co dziękować. :*

Natalia to i tak masz dobrze... Moja koleżanka ma 44 nr buta i biedna ile ona się zawsze nachodzi po Ryłko (bo tam mają XXL rozmiary) i po innych 'dużych' sklepach... Ja też do niskich nie należę, ale nogę mam neutralną. lol Tj. 38/39. smile

Emcia znam ten ból... Kiedyś chciałam kupić takie śliczne czarne balerinki z kokardką i był numer 37 i 40... 37 za ciasny, nie ma szans na włożenie stopy, a 40 za duży... Ale za to dojrzalam inne śliczne balerinki w moim numerze i dzielnie się spisują na mojej nóżce. lol

Miłego dnia wszystkim ! smile

18,355

Cześć smile
Paweł najlepszego smile Matra odbierz życzenia w pm smile
śliczna pogoda!! w końcu!!
Dziewczyny a Wy znów o kieckach big_smile to się chyba zakończy dopiero w okolicach listopada haha!
Życzę Wam fantastyczej niedzieli ( przynajmniej jej 2giej połowy) smile:)

18,356

Witam Kobietki!!! U mnie również piękna pogoda!!!! wink
Paweł wszystkiego najlepszego!!!!:)

18,357

Miłego Dnia Wszystkim big_smile

18,358

A ja zrobiłem sałatkę gyros. Co prawda z małą pomocą kogoś, ale jestem zadowolony wink
Że nie tylko herbatę potrafię zrobić, heh.
Dzień fajny tylko okropnie duszno i moja ulubiona drużyna piłkarska znowu szybko jedzie do domu. Anglia mam na myśli.
No i tak, to miałem fajnego grilla niedawno w pracy, a teraz czekam na wyjazd na kilka dni nad morze. By sobie pospacerować... I oby tylko pogoda była ładna.
Pozdrowionka

18,359

A ja sobie byłam na plaży z przyjaciółką. smile  Jutro chyba też pojadę, bo ma być ładnie.

Wszystkiego najlepszego Martuś. :* http://img571.imageshack.us/img571/4569/urodziny.gif

18,360

Dziękuję Kochane :*:*

Zmykam spać, jutro do pracy i chcę być wypoczęta smile
Zajrzę tutaj jutro :*
KW  :*

18,361

Dobranoc. smile

18,362

Dzien Dobry!
Miłego Dnia!

18,363

Witajcie, właśnie wstałam i zaraz muszę do stajni zmykać schłodzić nóżkę Wulkanowi. sad
byłam wczoraj na chwilę , bo mój M. się uparł na koncercie Afromental.
Kupiłam sobie koszyk truskawek i zjadłam na pół z M. i dziwne, że nawet brzuch mnie nie bolał. tongue

Wszystkiego dobrego Martuś.. :*
A gdzie pracujesz Marta?

London niby nad morze nie mam daleko a będę dopiero w przyszłym tygodniu, bo zbytnio czasu nie mamy..
U mnie też ładna pogoda i podejrzewam, że będzie bardzo ale to bardzo gorąco.. hmm

18,364 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-28 10:05:28)

Hej kochani smile

Dziś sobie troszkę posprzątam w domu, później zaniosę książki do antykwariatu i poopalam się na balkonie (bo słoneczko mam na balkonie dopiero tak po 14:00 tongue)

Natalia ja też zawitam nad morzem w przyszłym tygodniu, na pewno w sobotę. Może jeszcze w czwartek albo piątek pojadę z chrzestną i kuzynem. smile A Ty do jakiej miejscowości nad morze ?

Miłego dnia !! smile

18,365 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-28 10:27:53)

Witaj Karolinko. smile
Ja do Gdyni bądź Sopotu, zależy jeszcze od tego ile gdzie jest ludzi.. smile
A Ty London?
Jak wrócę ze stajni to też mam zamiar się poopalać. smile

Czy ja znowu zostałam sama? tongue

18,366

A ja to pewnie Dziwnów albo Świnoujście. smile Coś z tych mniejszych miejscowości, bo tam mam bliżej. smile

18,367

Witajcie smile

za moim oknem dziś duszno, boli mnie głowa.  Juz 13, czas na kawę.. smile

Życzę miłego dnia wszystkim smile

18,368

Miłego dnia Wszystkim big_smile

18,369 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-28 14:20:31)

Witaj Afro i Bianka. smile
Ja właśnie wróciłam ze stajni. Mój Wulkan czuję się co raz gorzej, a powinno być lepiej. sad
U mnie gorąco ale wieje taki delikatny wiaterek dzięki Bogu. tongue

Karolinko, w Świnoujściu byłam, ale i tak wolę Gdynię. smile Z resztą mam 20 razy bliżej. smile

Ludzie ja nie wiem gdzie wy wszyscy jesteście? tongue
Ża dwie godzinki jadę do miasta pozałatwiać pare spraw i potem jadę z M. do fryzjera.

18,370

Słoneczka mało, za to duszno u mnie tongue

18,371 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-28 14:32:08)

A u mnie całe szczęście nie... Tyle czasu było duszno... Ile można... tongue
U mnie pogoda jest w miarę idealna. smile

A jakie masz plany na dzień Afro?

18,372 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-06-28 14:34:54)

Hmmm ogólnie nie wiem, zobaczymy co to będzie tongue

Jak mój wróci z pracy to pójdę na pocztę, później może spacer, albo gdzieś się przejedziemy, a jak nie to posiedzimy sobie w domku tongue

A Ty jakie masz plany na dziś??

18,373

Wymieniłam wyżej. big_smile
Ja ogólnie jestem już zmęczona dzisiejszym dniem po tych akcjach ostatnich w stajni. Masakra. hmm

18,374

A co się stało??

18,375

Mój konik rozwalił sobie kopyto. sad Też opisywałam to wcześniej... sad I szykuje mi się cały tydzień w stajni..  No ale cóż.  tygodni bez treningu.. Masakra.
Wczoraj byłam pierwszy raz nad jeziorem i woda już jest w miarę ciepła.  Zaraz pójdę się wykąpać bo końmi zajeżdżam. big_smile A o 16 muszę być już gotowa.

18,376

Aha, przykro mi sad

Sorki ja dziś nie mam głowy chyba...  lol Pewnie zapach zajefajny big_smile

18,377 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-28 14:48:07)

Znudził mi się po tylu latach. big_smile
I muszę się go pozbyć, bo nie każdy go lubi, a na pewno nie w urzędzie. tongue

To ja zmykam i życzę udanego dnia. big_smile

18,378 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-06-28 14:55:05)

He he tam to na pewno nie tongue

Ja lubię lol

Miłego dzionka big_smile

Ja też mykam na razie tongue Papa wink

18,379

Wpadłam na  jeszcze trochę do Was. smile Ale znowu chyba nikogo oprócz mnie nie ma...
Ładnie się wykąpałam i niedługo jadę.
Afro jeśli tak bardzo lubisz ten zapach mogę ci załatwić pracę w stajni. big_smile Wtedy to poczujesz dosłownie na własnej skórze. big_smile

18,380 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-28 16:17:09)

Witam wszystkich tak czytam o tych kieckach , imprezach wyjazdach nad morze smile fajnie macie , ja jeszcze o kulach chodzę i za bardzo szaleć nie mogę hmm ale już niedługo odbije sobie! tongue a co tam big_smile a, że do morza mam blisko to tez się wybiorę i zamoczę co nieco big_smile hehe .

Paweł gratuluje ślubu no i spóźnione życzenia urodzinowe big_smile mnie to czeka we wrześniu tongue w sensie urodziny smile bo do ślubu to nie wiem kiedy pójdę tongue jak na razie kandydata na męża brak niestety.

Pozdrawiam wszystkich cieplutko i milego dzionka  big_smile !

18,381

Dobranoc. smile

18,382 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-28 23:00:35)

Hej placuszki!

Dawno mnie tu nie było.. Ale wiele się działo i nie miałam głowy do odwiedzin wink

Wiesz Nati, mój koń tez ma kontuzje! Jak byłam na jazdach w piatek, to zgubił przednia podkowe(podkute ma przednie nogi bo kopie w boksie) i tylnią nadrepnal ta podkowe i sie skaleczył paskudnie sad ropień mu sie zrobił.. Jej wink Myślę, że w piatek bede mogła dopiero pojeździć..

Widze, że mieszkacie blisko morza! Ach jak ja kocham morze.. Smażenie na płazy.. mm.. Wiecie ze do konca tygodnia beda temperatury powyżej 30stopni?! Ekstra big_smile

Ja na dolnymśląsku to tylko jakies zalewy mam -  bieda wink

Jutro jade do przyjaciólki na kilka dni i zawoże jej szczeniaczka big_smile Ale bedzie ubaw big_smile

A co tam u Was? Marnie Wam pisanie idzie wink

PS. Vinnga, odezwij sie do mnie na gg, wysyłam nr na maila!

18,383 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-29 01:25:23)

Czesc ..dobry wieczor,czy dzien dobry ?

Wpadlam zerknac tu i tam...czasu brak sad  Wykonczona jestem..nic mi sie juz nie chce..Jutro znowu do pracy na rano.Oczy mnie cos bola ostatnio..ehh  zasypiam na siedzaco,wiec ide spac..

Pozdrawiam wszystkich i zycze milego wtorku . Buziaczki :****

18,384

Witajcie boberki..Cos mało was na kafejce,każdy gdzies ucieka....ja też zmeczona oczy mnie bola jak Emcie...ciagle cos robie czasu za mało by ogrnac to wszystko,Pogoda piekna by sie poleżało na plaży....hmmmm
Miłego Dnia!

18,385

Witajcie. smile

Duszyczko a gdzie nad morze się wybierasz? Już sobie wyobrażam jak rzucasz kulę i lecisz na imprezę. big_smile

Ms mój Wulkan ma kute wszystkie nogi, w dodatku w tej tylnej, którą nadepnął na podkowę z tej przedniej, ma taki stary dosyć ubytek, bo jakieś dwa miesiące temu uderzył się w to kopytko i miał okropną dziurę. hmm A nasz kowal zrobił trochę błąd, bo wbił mu podkowiaka prawie w tą dziurę. Teraz już podkowy zdjęte, ale dalej jest źle. sad Zobaczymy dzisiaj, za godzinkę idę do stajni. Wczoraj jak się tarzał to nie mógł wstać potem, serce mi się krajało.

Ja w sumie nie mam planów na dzisiaj i ogólnie jeszcze bym sobie pospała. tongue Ale szkoda dnia.

Ema jak tylko znajdziesz więcej czasu, to napisz do nasz co u ciebie. smile

18,386 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-29 09:13:51)

Czesc i czolem kluski z rosolem big_smile

Ha ha boberki ? lol slodko Grazynko smile Wlasnie ja tez ciagle cos robie..i dzien za krotki zawsze. W ciagu kilku dniu zalatwilam prace trzem osobom smile  Oj caly czas cos jest do roboty,a to praca,a to po pracy nastepna praca <fuszka> a to jeszcze jakies inne zajecie...ehh..czlowiek wraca do domu a tu juz 22 sad
Ja sie chyba jeszcze nie chwalilam,ze mam juz termin na test teoretyczny na prawo jazdy ?  A moze juz wspominalam? Nie pamietam... hmm  W kazdym badz razie 10 lipca ide na test..trzymajcie kciuki smile Jak zdam to zaczne sie rozgladac za autem big_smile Kupilam juz sobie ,,L"dla motywacji haha smile
U mnie ladna pogoda,jak na lato przystalo..

ZYCZE WSZYSTKIM MILEGO DNIA smile Przesylam sloneczko z Irlandii :****

18,387

Ja na prawko wybieram się w sierpniu. To powodzenia Ema. smile

18,388

Dziekuje :* Ja bede trzymac kciuki za ciebie smile

18,389 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-29 09:46:43)

W ogóle śniło mi się dzisiaj, że jeżdżę samochodem. smile
A tak długo nie byłam za kółkiem, że trochę się boję. smile Chyba będę musiała poprosić tatę albo M., żeby dali mi na moment kluczyki od samochodu. big_smile
A teorię na pewno zdasz. smile

Ludzie no bez takich.... tongue  Znowu mam pisać sama do siebie? tongue

18,390

Hej kochani !

Em będę trzymała kciuki. smile Ja na prawko idę pod koniec sierpnia albo na początku września.

Taka ładna pogoda, że szkoda marnować dnia, więc mykam na plażę.

Buziaki ! smile

18,391

Witaj Karolinka. smile To tak samo jak ja smile

18,392

hejka :*

Ja juz na szczescie z rok prawko mam i całe stresy za mną tongue

Miłego dnia!

18,393 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-29 15:46:30)

Ach, jak to miło poleżeć sobie beztrosko na plaży... smile Gdyby nie te dzieci sypiące nieświadomie piachem biegając, to już w ogóle byłby raj... lol

Upał nie do zniesienia... hmm Mojemu piesulkowi nawet gorąco i leży kruszynka na kafelkach w przedpokoju. hmm

A jak tam u was z pogodą ? smile Lecę po wodę i coś słodkiego do sklepu, ale jeszcze tu wrócę big_smile:D

18,394

Możesz mi kupić czekoladkę truskawkową, marze o niej dzisiaj cały dzień. tongue

Wyobraźcie sobie, że dzisiaj musiałam jeździć w tym upale dwa razy po 40 minut... hmm

18,395

Natalia nad to morze to pewnie Jantar lub Stegna ewentualnie Krynica Morska ( choć tam trochę dalej mam ) No na razie to taras mam heh a nie morze, ale jeszcze tylko 7 dni i rzucam te cholerne kule tongue a imprezka na pewno jakaś będzie ehhe big_smile
U mnie tez upał, troszkę poleżałam na balkonie ale taki skwar, ze schowałam się już do domu.
Ema i reszta babeczek, które wybierają się na prawko POWODZENIA życzę i trzymam piąstki, nie kciuki, bo pechowe  big_smile
buziole :*

Posty [ 18,331 do 18,395 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 281 282 283 284 285 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024