Witaj nawrócona Karolinko.
Wnioskuję z twojego posta, że pielgrzymka się udała i była niezła "impreza"..
![]()
Kurde znowu jak ja jestem to nikogo nie ma wszyscy gdzieś wyemigrowali..
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 280 281 282 283 284 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
![]()
Kurde znowu jak ja jestem to nikogo nie ma wszyscy gdzieś wyemigrowali..
Witam wszystkich
dziś mam dzień radości
Zdjęli mi to cholerstwo jejejejeje
Nareszcie wolna jeszcze muszę przez pewien czas o kulach chodzić ale najważniejsze że pozbyłam się tego wstrętnego gipsiora
Natalio gratuluje zakończonych praktyk na 5 ![]()
Karolka to fajnie, ze pielgrzymka udana
Witaj Mia 89 Paula z tej strony
wstyd sie przyznać ale ja do tej pory prawka nie mam hehe jakoś nie widzę się za kółkiem
żaden ze mnie Kubica
ale może kiedyś się przełamie kto wie ![]()
Ale się ciesze
przesyłam wam buziaki robaczki :*
W końcu jakaś dusza w kafejce. ![]()
Wiem o czym mówisz Duszo nie masz pojęcia jak ja się cieszyłam, jak pozbyłam się tego diabelstwa.
Witajcie
WAKACJE !!! Świadectwo odebrane, nagrody też
I słoneczko świeci
coco59 napisał/a:A powiedz ci z lekkimi wyrokami (nie seryjni) to tacy co chcieli zabic ale ofiara odżyła (żart)
I tak szliscie sobie ulicami i nawet ktos przygrywał na gitarce,a jakie przyspiewki?
Ło Matko tylko nie zostan ta zatonnica,one nosza długie derdoki...i gdzie nogi pokażesz...A tak naprawde ciesze sie że jestes ALLELUJA!!!!!!!
A na Jasna Gore wybiore sie z Toba...i też pecherzy nie dostane(to pewne)Jest ktos chetnyyyyy?
Coco hahaha dobry żarcik
Przyśpiewki różne takie wesołe i skoczne
"Weź do ręki swą gitarę... Wydaj z siebie dźwięków parę... Proste chwyty, proste słowa... Proste Bogu się podoba... Hej lalala to dla Ciebie dobry Boże pioseneczka ta"
![]()
Ala nie ma za co dziękować
Miłego dnia !
P.S. Podobno ma być program o naszej pielgrzymce w TVP1
reportaż
Wakacje.....To sie przyznaj ile dwój ha ha ha
Ciebie nie da sie nie Kochac.....
Dzieki kochana za te zdjecia z oceanarium...dopiero dzisiaj je wkleiłam
Jedno jest jako tapeta w moim komputerze Miłego Dnia !!!
Czesc Natalka Vinnga i reszta chałastry....
Witaj coco. :*
OO Paulinka bez gipsu ,tylko nie wyfrun na disco...
Do MIłego??
Witaj Grażynko i Natalko
dzis ja szlam do lekarza to widziałam jaka nasza młodzież zadowolona ze świadectwami wracała
ciekawe czy tacy zadowoleni z ocen na świadectwach czy tego, że przyszły wakacje
ehhe
I tak sobie wspominałam toasty ruskim szampanem ehhe z okazji początku wakacji
ah te czasy szkolne
fajnie powspominać ![]()
Nie na disco o kulach to tak trochę niewygodnie by było hehe ![]()
haha chałastra rozumiem zgraja ale to określenie? skąd
?
Karola tylko się przyznaj kiedy i o której nagram
![]()
Paulina a Ty teraz wracasz do pracy? Czy zaliczyć egz. na studiach? bo umknęło mi co robisz w życiu..
Ja idę zrobić sobie jedzonko.
Miłego dnia.
Alu wracam do bezrobocia eh
pisałam ze szukam pracy na razie mam zwolnienie póki co, ale i tak szukam a co tam powysyłać cv nie zaszkodzi
studia jakiś czas temu skończyłam, jak na razie licencjat ale myślę żeby zrobić mgr tylko zastanawiam się czy dalej ciągnąc ten sam kierunek.
Smacznego nati ![]()
Dziękuję Paulinko.
I miłego dnia. Margo Cię pozdrawia Alu i chce, żebyś po trochę poczochrała...
Ale bez zboczeństw... On ogon miał na myśli.. ![]()
![]()
Udała, udała.
Lepiej mi się szło na przodzie więc zawsze albo niosłam krzyż albo kręciłam się koło "Zatomnicy" i jej gitarki i mruczałam coś tam do mikrofonu.
Po prostu z przodu było tempo, a z tyłu wszyscy się wlekli. ![]()
Wakacje.....To sie przyznaj ile dwój ha ha ha
Ciebie nie da sie nie Kochac.....
Dzieki kochana za te zdjecia z oceanarium...dopiero dzisiaj je wkleiłam
Jedno jest jako tapeta w moim komputerze Miłego Dnia !!!
Czesc Natalka Vinnga i reszta chałastry....
Dwójki żadnej.
Nie ma za co dziękować Grażynka , miło mi, że masz nawet na tapecie jedno ze zdjęć. ![]()
To co Paulina jak zdjęte cholerstwo to wreszcie wolność. ![]()
Haha Ala sama nie wiem kiedy i o której, ale może gdzieś za tydzień.
Chciałam powiedzieć coś do kamery ale jedno dziewcze mi się wkręciło przed obiektyw i już było za późno... ![]()
Karolka żebyś wiedziała że wolność eheh
od razu lżej
A to ty zdolna że tak do mikrofonu wyłaś?
czy wszystkim uszy powiędły
heh
Natalko również miłego dzionka ![]()
natalia1710 napisał/a:Witaj nawrócona Karolinko.
![]()
Udała, udała.
Lepiej mi się szło na przodzie więc zawsze albo niosłam krzyż albo kręciłam się koło "Zatomnicy" i jej gitarki i mruczałam coś tam do mikrofonu.
Po prostu z przodu było tempo, a z tyłu wszyscy się wlekli.
Zatomnica...
Ja byłam na jednej takiej pielgrzymce i też wspominam, że tył się wlókł, ale tylko dlatego, że ja tam byłam.
![]()
Zatomnica pierwsze słyszę
słyszałam o pingwinach
i innych określeniach ale tego nie ![]()
a proboszcz mojej parafii to batman. ![]()
Hehe a z tym batmanem to w sumie się nie dziwie
Pamiętam jak ksiądz kiedyś jak był u mnie w domu na kolędzie przejrzał się w dużym lustrze w przedpokoju zatrzepotał sutanna z tekstem" batman"
skoro sami tak na siebie mówią ![]()
hehe.
Nieźle.. Na mojego tak mówią, bo jak chodzi to sutanna strasznie mu z tyłu trzepoce. ![]()
I tak zostało..
Czas na drugą porcję frytek. ![]()
Niby zdolna...
![]()
O historii Zatomnicy wspominałam stronkę wcześniej.
Chłopiec, który przyjmował nas z rodzicami na nocleg w Cedyni mówił zatomnica zamiast zakonnica.
I tak się przyjęło. ![]()
Jakie plany na weekend macie dziewczyny ? Ja jutro do klubu z koleżanką, a w niedziele może nad morze. ![]()
Jutro na pewno do stajni. A potem z moim M. pójdziemy na kawkę do moich znajomych. A niedziela pewnie gdzieś na mieście albo w domku. Chyba, że odwiedzę moją babcie. W końcu została całkiem sama... ![]()
Aha to już rozumie skąd ta zatomnica
Ja nie mam planów jako takich na weekend. O tych kulach to raczej nie poszaleje heh
Może seans filmowy z przyjaciółką sobie zrobię
babski wieczorek ![]()
Natalko na pewno babci jest teraz ciężko, należy ja wspierać w tych trudnych chwilach ale myślę, że bez przesadnego narzucania się. Chociaż to zależy od osoby, każdy przeżywa to inaczej jedni wola być sami inni potrzebują żeby ktoś był obok...na wszystko potrzeba czasu z czasem będzie lepiej. Czas leczy rany...
moje ostatnie 5 frytek musiałam oddać mojej małej siostrze... ![]()
A jej nie potrafię odmówić.
Jestem pełna i zaraz pęknę. ![]()
Za godzinkę do moich parzystokopytnych się wybieram.
Tez uwielbiam frytki mimo że są trochę kaloryczne
nie potrafię sobie ich odmówić
Wszystko jest dla ludzi heh
Natalko z avatara i wypowiedzi wnioskuje, że uwielbiasz konie
to ładne i mądre zwierzęta . Choć powiem Ci, ze trochę się ich boje pary razy byłam w stajni i głaskałam je i podziwialam ale z daleka
ale jak dla mnie są trochę "duże"
A długo już jeździsz konno ?
Masz racje, są duże. ![]()
A najlepsze jest to, że mój kochany M. nigdy wcześniej konia nawet nie dotknął, bo się strasznie ich bał.. Dopóki mnie nie poznał.
Teraz normalnie jeździ ze mną czasem na spacery konne i w ogóle nawet przytrzyma konia jak musi. ![]()
Konno jeżdżę jakieś 5 lat, wcześniej pomagałam przy jazdach, potem niektóre z nich prowadziłam, następnie jeździłam na zawody aż w końcu mam pod opieką trzy kochane zwierzątka. ![]()
A konie to moje ulubione zwierzęta, nigdy się ich nie bałam. I właśnie lubię duże zwierzęta. Duże psy, konie. Sama jestem wysoka. ![]()
Ja lubię duże zwierzęta ale nie aż tak
np takie rasy psów jak york czy Chihuahua to nie dla mnie
A ja też mała nie jestem mam 176 cm wzrostu
może jakbym więcej zaczęła z końmi przybywać to bym zmieniła zdanie, kto wie ![]()
Hej dziewczyny...
Mam wyjątkowo beznadziejny dzien, wczoraj w nocy (dzisiaj w nocy?) pokłóciłam sie ostro z moim R... I dzisiaj najchetniej caly czas bym płakała i tylko kryje się po kątach, aby rodzice nic nie zczaili...
Nati, tez dzisiaj jade na koniki, choc nie mam ochoty...
Nie wymawiajcie przy mnie rasy yorkshire terrier bo krew mnie zaleje.. Moja ciotka za ścianą ma takie dwa ..... . Na korytarzu spadnie mi but a one już rwą się pod drzwi i szczekają jak najęte.. Potwory a nie psy.. ![]()
Konie to coś dla mnie.
Lubię adrenalinę i zapewniać im opiekę. W końcu tyle tych pięknych zwierząt trafia na rzeź... ![]()
Hej Paula, tak to jest w związkach, jakbyście się nie kłócili to by dopiero dziwne było
A o co poszło jeśli można zapytać? Przejdzie wam i się ładnie pogodzicie ![]()
Hej dziewczyny...
Mam wyjątkowo beznadziejny dzien, wczoraj w nocy (dzisiaj w nocy?) pokłóciłam sie ostro z moim R... I dzisiaj najchetniej caly czas bym płakała i tylko kryje się po kątach, aby rodzice nic nie zczaili...
Nati, tez dzisiaj jade na koniki, choc nie mam ochoty...
Ms jeździsz konno?
Nie martw się. Jeśli się mocno kochacie to taka kłótnia przeminie z wiatrem. Będzie dobrze.
To jest problem który się ciągnie za nami od bardzo dawna.. chodzi o palenie.. nie, nie papierosow..
juz rozumiecie..
to jest tak skomplikowane... ze nie mam sil..
Jezdze, a wlasciwie wracam do jazdy po bardzo dlugiej przerwie..
Rozumiem.. na pewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia. Bo na pewno Ty jesteś od tego ważniejsza.
Muszę zaraz wychodzić do stajni, a tak mi się nie chce.. ![]()
Dobra... Już jest tak późno, że ja muszę iść bez żadnego ale i nie zatrzymujcie mnie. ![]()
Miłego. ![]()
Wybaczcie, że napisałam posta pod postem, ale za późno zorientowałam się, że ostatni tu post był mój.. ![]()
Paula nie przejmuj się jakoś to będzie
Na razie masz doła i widzisz świat w czarnych barwach , jestem pewna, że twój R zmądrzeje i odstawi to świństwo.
Przyznam się, że za młodu tez z tym eksperymentowałam nie nałogowo ale na imprezach zdążało się, z wiekiem człowiek mądrzeje
Twój R pewnie jest jeszcze młody i chce spróbować wielu rzeczy w życiu z czasem przejdzie mu nie martw się
chyba, ze należy do tej grupy palaczy, z którymi ja się kiedyś zadawałam i i większość z nich pali zioło do dziś, ale ja go nie znam wiec trudno mi coś na ten temat powiedzieć.
pozdrawiam i trzymaj się
Pa Nati udanej jazdy ![]()
Paula.. on od wielkiego dzwonu. Raz na jakies 2,3 miechy.. Moje argumenty nie trafiaja do niego, a jego do mnie.. I ma w tym troche racji, ze nie moge stawiac siebie i zielska na jednej szali. Tylko ja jakos nie moge tego zaakceptowac... i stanelo na tym ze raz na jakies 2, 3 miechy ale ja bede wtedy.. Nie wiem czy dobrze robie.. Nie mam juz sił.. Tyle było rozmow, nigdy wiecej, pieprzenia.. A po tem wychodzi ze raz czy dwa zapalił.. nie mówił bo nei chcial dymu.. wiesz jak jest..
Czesc ....
U mnie wszystko ok.
Praca jak praca raz lepiej raz go..... , z wynagrodzenia jestem zadwolony, pogoda czasami jest przeszkoda (35-40*C) ale sie przyzwyczajam..., rozrywka - jest ale nie wiem jak wyglada (pracuje codziennie), ceny kosmiczne
(czekolada 20 zl
((((( )...... i chyba to tyle ....
Pozdrawiam .. i do uslyszenia ..
Daniel.....
Cześć ![]()
Miłego dnia życzę wszystkim ![]()
Daniel a gdzie Ty teraz żyjesz?
Witam wszystkich serdecznie, miłego dnia życzę ![]()
Czesc ....
Cypr ...
Witam Was Kochani :*
U mnie śliczna pogoda i jako na poprawę humoru idę się opalać
Mam nadzieje, że wrócę brązowa Haha
Wyobrażacie sobie, że moja szkoła "zeszła na psy". Jest zakończe, rozdają świadectwa z wyróżnieniem, same podziękowania, żadnego podarku w postaci książki, nic... Za każdym razem dostawano upominki książkowe, a teraz totalne zero. Szkoła podobno nie ma pieniędzy
Hańba i tyle...
Paula, napisz do mnie na maila. Chciałabym Ci jakoś pomóc, doradzić.
Natalio, z pewnością ty i twoja rodzina wiecie jaka jest wasza babcia i co może w tej sytuacji od was oczekiwać. Bądźcie przy niej blisko, aby czuła, że się o nią troszczycie i zależy wam na niej. Pozdrawiam ;*
Czesc Enett,Afrodytka,Samotna Natalka,Daniel.....
Chałastra-to chałasliwe ludziki....ale my jestesmy cichactwo...lepiej sie słyszy????
Miłego Wieczorka
Nie wymawiajcie przy mnie rasy yorkshire terrier bo krew mnie zaleje.. Moja ciotka za ścianą ma takie dwa ..... . Na korytarzu spadnie mi but a one już rwą się pod drzwi i szczekają jak najęte.. Potwory a nie psy..
O nie...
Wypraszam sobie
Ja mam Yorka i nie jest taka szczekliwa. To zależy jak się wychowa psa. Moja wie kto rządzi w domu, czasem ma swoje humory, ale sąsiedzi nie narzekają.
Jak człowiek gada to i pies szczekać musi. ![]()
Witam Wszystkie Panie!!!!:)
natalia1710 napisał/a:Nie wymawiajcie przy mnie rasy yorkshire terrier bo krew mnie zaleje.. Moja ciotka za ścianą ma takie dwa ..... . Na korytarzu spadnie mi but a one już rwą się pod drzwi i szczekają jak najęte.. Potwory a nie psy..
O nie...
Wypraszam sobie
Ja mam Yorka i nie jest taka szczekliwa. To zależy jak się wychowa psa. Moja wie kto rządzi w domu, czasem ma swoje humory, ale sąsiedzi nie narzekają.
Jak człowiek gada to i pies szczekać musi.
No u mnie jest tak, że ta młodsza bardzo zmieniła tą starszą i zrobiło się z niej paskudne stworzenie.. Gryzie mojego psa, rzuca się na ludzi, szczeka jak opętana. Nie, nie nie... Zraziłam się do tych piesków.
Ja jestem zwolenniczką dużych psów. Golden, lablador, rottweiler (miałam kiedyś tego ostatniego. Był milusi, kochany, nikogo nigdy nawet nie wystraszył. Ale zmarł na jakiegoś raka.
)
Elnett moja babcia na pare dni pojechała do mojej ciotki(jej córki) i jej chłopaka. Myślę, że takie wsparcie dobrze jej zrobi. Zal mi jej, została w pustym mieszkaniu..
Witaj Darinia. ![]()
Ale się napracowałam dzisiaj... Normalnie wszystko mnie boli. A jutro taki sam wycisk.. ![]()
Przynajmniej koniki sobie troszkę popracują i będą nakarmione. ![]()
Witaj Afro i Bianka. ![]()
Ms wcale Ci się nie dziwię. Nie poddawaj się staraj się rozmawiać z nim. Wiem, że ciężko, ale postaraj się mu to wytłumaczyć, że tobie się to nie podoba, że boli Cię to... I niech zrobi to dla Ciebie i nie pali..
Natalia a Ty masz swojego konika czy na razie tylko się opiekujesz ? ![]()
Jednego jestem współwłaścicielem a na tych dwóch tylko jeżdżę, karmię, opiekuję się i w sumie traktuję je jak własne ale tylko uczuciowo. ![]()
Chciałabym mieć już własnego konia, ale nie miałabym dla niego wystarczająco dużo czasu, a swoim koniem to ja będę zajmować się codziennie. Nie chce widzieć go raz czy dwa razy w tygodniu tak jak właścicielki moich koni.
Ja będę wzorową właścicielką. ![]()
Nie wątpię, że będziesz wzorową właścicielką.
Na pewno w końcu doczekasz się swojego konika. Ja lubię konie, ale trochę się ich boje.
Kiedyś jak byłam u mojej cioci, to ze stajni sąsiada uciekły konie. Musiałam się schować za drzewo, bo by mnie staranowały i od tamtej pory mam taki strach.
Konie to piękne zwierzęta, ale jak coś je wystraszy to biegną przed siebie i mogą niestety nawet nieświadomie zrobić krzywdę.
To prawda.. Można tek koński strach opanować i nauczyć go, że nie ma tak panikować w takich sytuacjach.
![]()
Ale niestety nie każdy koń jest w stanie się tego nauczyć. W końcu to zwierzę stadne dziko żyjące..
A Ty Karolinko masz jeszcze jakieś zwierzątka oprócz uroczego yorka? ![]()
Nie już nie mam. Miałam chomiczka ale bidulka zdechła na raka. A pieska mam od października zeszłego roku. Teraz ma 10 miesięcy. ![]()
To w sumie jeszcze dzidziuś. ![]()
Ja już uciekam spać. Padam na twarz....
Do jutra, dobranoc.
:*
Ja też spadam bo właściwie to za bardzo się dziś nie wyspałam.
Buziaki. :*
Oj czyżby wszyscy już myknęli stąd?
Wpadnijcie, bo nie chcę zasypiać jeszcze ;D
Witajcie króliczki!
No gdzie jest panna Em i Rożyczka?
Ja już pije kafke ze smietanka odtłuszczona,na dworze slicznie...
Co was tak wymiotło z wieczorka,nimom co czytac...Jade dzisiaj na zakupy ale bedzie skromnie w portfelu cienko....chyba sie zaprzyjaznie z ktosiem?
Karolinka yorki żywotne pieski,ja mam Sonie suczke kundelka,ale jest taka kochana i madra....tesknie za nia....
Na wakacje mam pełno gosci,tylko beda sie zmieniac..na raz to za dużo....Moj Pawełek nic nie meldował jakie swiadectwo...może ma nagrode (za uciekanie z w-f )Narazie dam mu pospac,ale pozniej zadzwonie ha ha
Miłego Dnia!
Witaj Mia....
Dzien dobry
Grazynka pierwsza
U mnie dzien piekny
Wczoraj 11 godz.pracy
Dzisiaj znowu do roboty.... Ale moze potem uda mi sie pojsc nad ocean i pomoczyc nozki w wodzie
BARDZO mi internet szwankuje
Mam wielki problem,aby sie dostac na jakakolwiek strone.Wiec dopoki sie to nie poprawi,bedzie mnie tutaj mniej
Tak wiem....ciezko wam bedzie bezemnie ehh hahaha hahaha
POzdrawiam wszystkich i caluje :*****
A żebyś wiedziała, że smętnie bez ciebie, Emus...
Ja się jeszcze pałętam po domu ale zaraz wyruszam pożyteczne rzeczy robić
Jutro bladym świtem wyjeżdżam w delegację nadmorską i nie będzie mnie chyba do wtorku. Albo do środy. w sumie nie wiem po co tam jadę, więc chyba usprawiedliwione jest to, że nie wiem kiedy wrócę ![]()
Ale nóżki w Bałtyku pomocze. A co ![]()
Miłego dnia wszystkim ![]()
![]()
Tosia - w sprawie rybek możemy się dogadać. Oddasz mi potworę, ja wrzucę do mojego akwarium i obejrzę za pół roku czy urosła (tyle mniej więcej wynosi częstotliwość mycia przeze mnie akwarium, szybkość zarastania ścianek głonami - 2 tygodnie). Mogę przyjechać z córą - wtedy szanse, że kiedykolwiek do naszego akwarium dotrze znacznie zmaleją. A Ty będziesz mogła spać spokojnie ![]()
Czesc ![]()
Vinnga a Ty dziś nie idzisz na wesele?
Witam wszystkich ![]()
Wróciłam właśnie z zakupów, kupiłam sobie bolerko czarne z długim rękawkiem, różyczkę do włosów zieloną (ech prawie na każdych zakupach kupuję coś do włosów
) i rajstopki na dziś.
Tak, tak idę dziś na imprezkę
Tzw. Ice Party ![]()
U mnie pogoda dziś taka sobie... Ciepło, ale słonko za chmurkami.
Miłego dnia... ! ![]()
![]()
![]()
Potrzebne bo jak w nocy będę wracała to zmarznę
No chyba że koleżanka mnie ogrzeje..... ![]()
![]()
Tośka - ja i ciacho? Fuj. na mięsko to bym się zaprosić może dała...
Bianko - na wesele idę za tydzień. Jakoś mi się daty pomerdały
Za to dzisiaj mam jeszcze w planach spacerek po sklepach w poszukiwaniu tej nieszczęsnej kiecki...
Strony Poprzednia 1 … 280 281 282 283 284 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024