Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 280 281 282 283 284 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,266 do 18,330 z 30,541 ]

18,266 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-25 11:40:26)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Witaj nawrócona Karolinko. big_smile Wnioskuję  z twojego posta, że pielgrzymka się udała i była niezła "impreza".. tongue big_smile

Kurde znowu jak ja jestem to  nikogo nie ma wszyscy gdzieś wyemigrowali..

Zobacz podobne tematy :

18,267

Witam wszystkich big_smile dziś mam dzień radości tongue tongue Zdjęli mi to cholerstwo jejejejeje smile smile Nareszcie wolna jeszcze muszę przez pewien czas o kulach chodzić ale najważniejsze że pozbyłam się tego wstrętnego gipsiora tongue

Natalio gratuluje zakończonych praktyk na 5 smile

Karolka to fajnie, ze pielgrzymka udana big_smile

Witaj Mia 89 Paula z tej strony smile wstyd sie przyznać ale ja do tej pory prawka nie mam hehe jakoś nie widzę się za kółkiem tongue żaden ze mnie Kubica smile ale może kiedyś się przełamie kto wie big_smile

Ale się ciesze big_smile przesyłam wam buziaki robaczki :*

18,268

W końcu jakaś dusza w kafejce. lol
Wiem o czym mówisz Duszo nie masz pojęcia jak ja się cieszyłam, jak pozbyłam się tego diabelstwa.

18,269

London69 napisał/a:

Witajcie smile

WAKACJE !!! Świadectwo odebrane, nagrody też lol I słoneczko świeci smile

coco59 napisał/a:

A powiedz ci z lekkimi wyrokami (nie seryjni) to tacy co chcieli zabic ale ofiara odżyła (żart) tongue
I tak szliscie sobie ulicami i nawet ktos przygrywał na gitarce,a jakie przyspiewki?
Ło Matko tylko nie zostan ta zatonnica,one nosza długie derdoki...i gdzie nogi pokażesz...

A tak naprawde ciesze sie że jestes ALLELUJA!!!!!!! big_smile
A na Jasna Gore wybiore sie z Toba...i też pecherzy nie dostane(to pewne) tongue Jest ktos chetnyyyyy? big_smile

Coco hahaha dobry żarcik lol Przyśpiewki różne takie wesołe i skoczne smile "Weź do ręki swą gitarę... Wydaj z siebie dźwięków parę... Proste chwyty, proste słowa... Proste Bogu się podoba... Hej lalala to dla Ciebie dobry Boże pioseneczka ta" lol lol

Ala nie ma za co dziękować smile

Miłego dnia !

P.S. Podobno ma być program o naszej pielgrzymce w TVP1 lol reportaż tongue

Wakacje.....To sie przyznaj ile dwój ha ha ha
Ciebie nie da sie nie Kochac.....
Dzieki kochana za te zdjecia z oceanarium...dopiero dzisiaj je wkleiłam
Jedno jest jako tapeta w moim komputerze   Miłego Dnia !!!
Czesc Natalka Vinnga i reszta chałastry....

18,270

Witaj coco. :*

18,271

OO Paulinka bez gipsu ,tylko nie wyfrun na disco...
Do MIłego??

18,272 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-25 12:28:29)

Witaj Grażynko i Natalko smile dzis ja szlam do lekarza to widziałam jaka nasza młodzież zadowolona ze świadectwami wracała big_smile ciekawe czy tacy zadowoleni z ocen na świadectwach czy tego, że przyszły wakacje big_smile ehhe 
I tak sobie wspominałam toasty ruskim szampanem ehhe z okazji początku wakacji tongue ah te czasy szkolne tongue fajnie powspominać big_smile

Nie na disco o kulach to tak trochę niewygodnie by było hehe big_smile

18,273

haha chałastra rozumiem zgraja ale to określenie? skąd tongue ?
Karola tylko się przyznaj kiedy i o której nagram lol big_smile
Paulina a Ty teraz wracasz do pracy? Czy zaliczyć egz. na studiach? bo umknęło mi co robisz w życiu..

18,274

Ja idę zrobić sobie jedzonko. tongue Miłego dnia.

18,275 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-25 12:27:43)

Alu wracam do bezrobocia eh big_smile pisałam ze szukam pracy na razie mam zwolnienie póki co, ale i tak szukam a co tam powysyłać cv nie zaszkodzi smile studia jakiś czas temu skończyłam, jak na razie licencjat ale myślę żeby zrobić mgr tylko zastanawiam się czy dalej ciągnąc ten sam kierunek.

Smacznego nati smile

18,276

Dziękuję Paulinko. smile I miłego dnia. Margo Cię pozdrawia Alu i chce, żebyś po trochę poczochrała...
Ale bez zboczeństw... On ogon miał na myśli.. big_smile

18,277 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-25 12:48:18)

natalia1710 napisał/a:

Witaj nawrócona Karolinko. big_smile Wnioskuję  z twojego posta, że pielgrzymka się udała i była niezła "impreza".. tongue big_smile

Udała, udała. big_smile Lepiej mi się szło na przodzie więc zawsze albo niosłam krzyż albo kręciłam się koło "Zatomnicy" i jej gitarki i mruczałam coś tam do mikrofonu. lol Po prostu z przodu było tempo, a z tyłu wszyscy się wlekli. tongue

18,278 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-25 12:47:51)

coco59 napisał/a:

Wakacje.....To sie przyznaj ile dwój ha ha ha
Ciebie nie da sie nie Kochac.....
Dzieki kochana za te zdjecia z oceanarium...dopiero dzisiaj je wkleiłam
Jedno jest jako tapeta w moim komputerze   Miłego Dnia !!!
Czesc Natalka Vinnga i reszta chałastry....

Dwójki żadnej. lol Nie ma za co dziękować Grażynka , miło mi, że masz nawet na tapecie jedno ze zdjęć. smile

To co Paulina jak zdjęte cholerstwo to wreszcie wolność. big_smile

Haha Ala sama nie wiem kiedy i o której, ale może gdzieś za tydzień. lol Chciałam powiedzieć coś do kamery ale jedno dziewcze mi się wkręciło przed obiektyw i już było za późno... tongue

18,279 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-25 12:52:34)

Karolka żebyś wiedziała że wolność eheh big_smile od razu lżej tongue
A to ty zdolna że tak do mikrofonu wyłaś? tongue czy wszystkim uszy powiędły tongue heh

Natalko również miłego dzionka smile

18,280

London69 napisał/a:
natalia1710 napisał/a:

Udała, udała. big_smile Lepiej mi się szło na przodzie więc zawsze albo niosłam krzyż albo kręciłam się koło "Zatomnicy" i jej gitarki i mruczałam coś tam do mikrofonu. lol Po prostu z przodu było tempo, a z tyłu wszyscy się wlekli. tongue

Zatomnica... lol
Ja byłam na jednej takiej pielgrzymce i też wspominam, że tył się wlókł, ale tylko dlatego, że ja tam byłam. big_smile lol

18,281

Zatomnica pierwsze słyszę tongue słyszałam o pingwinach tongue i innych określeniach ale tego nie smile

18,282

a proboszcz mojej parafii to batman. lol

18,283

Hehe a z tym batmanem to w sumie się nie dziwie smile Pamiętam jak ksiądz kiedyś jak był u mnie w domu na kolędzie przejrzał się w dużym lustrze w przedpokoju zatrzepotał sutanna z tekstem" batman" big_smile skoro sami tak na siebie mówią big_smile

18,284

hehe. big_smile Nieźle.. Na mojego tak mówią, bo jak chodzi to sutanna strasznie mu z tyłu trzepoce. tongue
I tak zostało..
Czas na drugą porcję frytek. smile

18,285

Niby zdolna... big_smile big_smile

O historii Zatomnicy wspominałam stronkę wcześniej. big_smile Chłopiec, który przyjmował nas z rodzicami na nocleg w Cedyni mówił zatomnica zamiast zakonnica. tongue I tak się przyjęło. tongue

Jakie plany na weekend macie dziewczyny ? Ja jutro do klubu z koleżanką, a w niedziele może nad morze. smile

18,286

Jutro na pewno do stajni. A potem z moim M. pójdziemy na kawkę do moich znajomych. A niedziela pewnie gdzieś na mieście albo w domku. Chyba, że odwiedzę moją babcie. W końcu została całkiem sama... sad

18,287 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-25 13:37:09)

Aha to już rozumie skąd ta zatomnica smile Ja nie mam planów jako takich na weekend. O tych kulach to raczej nie poszaleje heh tongue Może seans filmowy z przyjaciółką sobie zrobię smile babski wieczorek tongue

Natalko na pewno babci jest teraz ciężko, należy ja wspierać w tych trudnych chwilach ale myślę, że bez przesadnego narzucania się. Chociaż to zależy od osoby, każdy przeżywa to inaczej jedni wola być sami inni potrzebują żeby ktoś był obok...na wszystko potrzeba czasu z czasem będzie lepiej. Czas leczy rany...

18,288

moje ostatnie 5 frytek musiałam oddać mojej małej siostrze... hmm
A jej nie potrafię odmówić.
Jestem pełna i zaraz pęknę. tongue
Za godzinkę do moich parzystokopytnych się wybieram.

18,289

Tez uwielbiam frytki mimo że  są trochę kaloryczne tongue nie potrafię sobie ich odmówić smile Wszystko jest dla ludzi heh
Natalko z avatara i wypowiedzi wnioskuje, że uwielbiasz konie smile to ładne i mądre zwierzęta . Choć powiem Ci, ze trochę się ich boje pary razy byłam w stajni i głaskałam je i podziwialam ale z daleka smile ale jak dla mnie są trochę "duże" smile  A długo już jeździsz konno ?

18,290

Masz racje, są duże. big_smile
A najlepsze jest to, że mój kochany M. nigdy wcześniej konia nawet nie dotknął, bo się strasznie ich bał.. Dopóki mnie nie poznał. big_smile Teraz normalnie jeździ ze mną czasem na spacery konne i w ogóle nawet przytrzyma konia jak musi. big_smile
Konno jeżdżę jakieś 5 lat, wcześniej pomagałam przy jazdach, potem niektóre z nich prowadziłam, następnie jeździłam na zawody aż w końcu mam pod opieką trzy kochane zwierzątka. smile
A konie to moje ulubione zwierzęta, nigdy się ich nie bałam. I właśnie lubię duże zwierzęta. Duże psy, konie. Sama jestem wysoka. big_smile

18,291

Ja lubię duże zwierzęta ale nie aż tak big_smile np takie rasy psów jak york czy Chihuahua to nie dla mnie  big_smile
A  ja też mała nie jestem mam 176 cm wzrostu smile może jakbym więcej zaczęła z końmi przybywać to bym zmieniła zdanie, kto wie smile

18,292

Hej dziewczyny...

Mam wyjątkowo beznadziejny dzien, wczoraj w nocy (dzisiaj w nocy?) pokłóciłam sie ostro z moim R... I dzisiaj najchetniej caly czas bym płakała i tylko kryje się po kątach, aby rodzice nic nie zczaili...

Nati, tez dzisiaj jade na koniki, choc nie mam ochoty...

18,293

Nie wymawiajcie przy mnie rasy yorkshire terrier bo krew mnie zaleje.. Moja ciotka za ścianą ma takie dwa ..... . Na korytarzu spadnie mi but a one już rwą się pod drzwi i szczekają jak najęte.. Potwory a nie psy.. tongue
Konie to coś dla mnie. smile Lubię adrenalinę i zapewniać im opiekę. W końcu tyle tych pięknych zwierząt trafia na rzeź... sad

18,294

Hej Paula, tak to jest w związkach, jakbyście się nie kłócili to by dopiero dziwne było smile
A o co poszło jeśli można zapytać? Przejdzie wam i się ładnie pogodzicie smile

18,295

msbreezerka napisał/a:

Hej dziewczyny...

Mam wyjątkowo beznadziejny dzien, wczoraj w nocy (dzisiaj w nocy?) pokłóciłam sie ostro z moim R... I dzisiaj najchetniej caly czas bym płakała i tylko kryje się po kątach, aby rodzice nic nie zczaili...

Nati, tez dzisiaj jade na koniki, choc nie mam ochoty...

Ms jeździsz konno?
Nie martw się. Jeśli się mocno kochacie to taka kłótnia przeminie z wiatrem. Będzie dobrze.

18,296

To jest problem który się ciągnie za nami od bardzo dawna.. chodzi o palenie.. nie, nie papierosow.. 
juz rozumiecie..
to jest tak skomplikowane... ze nie mam sil..
Jezdze, a wlasciwie wracam do jazdy po bardzo dlugiej przerwie..

18,297

Rozumiem.. na pewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia. Bo na pewno Ty jesteś od tego ważniejsza.
Muszę zaraz wychodzić do stajni, a tak mi się nie chce.. hmm

18,298 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-25 14:28:10)

Dobra... Już jest tak późno, że ja muszę iść bez żadnego ale i nie zatrzymujcie mnie. big_smile
Miłego. big_smile

Wybaczcie, że napisałam posta pod postem, ale za późno zorientowałam się, że ostatni tu post był mój.. tongue

18,299

Paula nie przejmuj się jakoś to będzie smile Na razie masz doła i widzisz świat w czarnych barwach , jestem pewna, że twój R zmądrzeje i odstawi to świństwo.
Przyznam się, że za młodu tez z tym eksperymentowałam nie nałogowo ale na imprezach zdążało się, z wiekiem człowiek mądrzeje smile Twój R pewnie jest jeszcze młody i chce spróbować wielu rzeczy w życiu z czasem przejdzie mu nie martw się smile chyba, ze należy do tej grupy palaczy, z którymi ja się kiedyś zadawałam i i większość z nich pali zioło do dziś, ale ja go nie znam wiec trudno mi coś na ten temat powiedzieć.
pozdrawiam i trzymaj się

18,300

Pa Nati udanej jazdy smile

18,301

Paula.. on od wielkiego dzwonu. Raz na jakies 2,3 miechy.. Moje argumenty nie trafiaja do niego, a jego do mnie.. I ma w tym troche racji, ze nie moge stawiac siebie i zielska na jednej szali. Tylko ja jakos nie moge tego zaakceptowac... i stanelo na tym ze raz na jakies 2, 3 miechy ale ja bede wtedy.. Nie wiem czy dobrze robie.. Nie mam juz sił.. Tyle było rozmow, nigdy wiecej, pieprzenia.. A po tem wychodzi ze raz czy dwa zapalił.. nie mówił bo nei chcial dymu.. wiesz jak jest..

18,302 Ostatnio edytowany przez no_nam (2010-06-25 15:00:45)

Czesc ....

U mnie wszystko ok.

Praca jak praca raz lepiej raz go..... , z wynagrodzenia jestem zadwolony, pogoda czasami jest przeszkoda (35-40*C) ale sie przyzwyczajam..., rozrywka - jest ale nie wiem jak wyglada (pracuje codziennie), ceny kosmiczne smile (czekolada 20 zl sad((((( )...... i chyba to tyle ....

Pozdrawiam .. i do uslyszenia ..

Daniel.....

18,303

Cześć smile

Miłego dnia życzę wszystkim smile

Daniel a gdzie Ty teraz żyjesz?

18,304

Witam wszystkich serdecznie, miłego dnia życzę wink

18,305

Czesc ....
Cypr ...

18,306

Witam Was Kochani :*

U mnie śliczna pogoda i jako na poprawę humoru idę się opalać wink Mam nadzieje, że wrócę brązowa Haha

Wyobrażacie sobie, że moja szkoła "zeszła na psy". Jest zakończe, rozdają świadectwa z wyróżnieniem, same podziękowania, żadnego podarku w postaci książki, nic... Za każdym razem dostawano upominki książkowe, a teraz totalne zero. Szkoła podobno nie ma pieniędzy sad Hańba i tyle...

Paula, napisz do mnie na maila. Chciałabym Ci jakoś pomóc, doradzić.

Natalio, z pewnością ty i twoja rodzina wiecie jaka jest wasza babcia i co może w tej sytuacji od was oczekiwać. Bądźcie przy niej blisko, aby czuła, że się o nią troszczycie i zależy wam na niej. Pozdrawiam ;*

18,307

Czesc Enett,Afrodytka,Samotna Natalka,Daniel.....
Chałastra-to chałasliwe ludziki....ale my jestesmy cichactwo...lepiej sie słyszy????

Miłego Wieczorka

18,308 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-25 20:16:09)

natalia1710 napisał/a:

Nie wymawiajcie przy mnie rasy yorkshire terrier bo krew mnie zaleje.. Moja ciotka za ścianą ma takie dwa ..... . Na korytarzu spadnie mi but a one już rwą się pod drzwi i szczekają jak najęte.. Potwory a nie psy.. tongue

O nie... big_smile Wypraszam sobie tongue Ja mam Yorka i nie jest taka szczekliwa. To zależy jak się wychowa psa. Moja wie kto rządzi w domu, czasem ma swoje humory, ale sąsiedzi nie narzekają. smile Jak człowiek gada to i pies szczekać musi. tongue

18,309

Witam Wszystkie Panie!!!!:)

18,310

London69 napisał/a:
natalia1710 napisał/a:

O nie... big_smile Wypraszam sobie tongue Ja mam Yorka i nie jest taka szczekliwa. To zależy jak się wychowa psa. Moja wie kto rządzi w domu, czasem ma swoje humory, ale sąsiedzi nie narzekają. smile Jak człowiek gada to i pies szczekać musi. tongue

No u mnie jest tak, że ta młodsza bardzo zmieniła tą starszą i zrobiło się z niej paskudne stworzenie.. Gryzie mojego psa, rzuca się na ludzi, szczeka jak opętana. Nie, nie nie... Zraziłam się do tych piesków.
Ja jestem zwolenniczką dużych psów. Golden, lablador, rottweiler (miałam kiedyś tego ostatniego. Był milusi, kochany, nikogo nigdy nawet nie wystraszył. Ale zmarł na jakiegoś raka. sad )

Elnett moja babcia na pare dni pojechała do mojej ciotki(jej córki) i jej chłopaka. Myślę, że takie wsparcie dobrze jej zrobi. Zal mi jej, została w pustym mieszkaniu.. sad

Witaj Darinia. smile
Ale się napracowałam dzisiaj... Normalnie wszystko mnie boli. A jutro taki sam wycisk.. hmm
Przynajmniej koniki sobie troszkę popracują i będą nakarmione. smile
Witaj Afro i Bianka. smile

Ms wcale Ci się nie dziwię. Nie poddawaj się staraj się rozmawiać z nim. Wiem, że ciężko, ale postaraj się mu to wytłumaczyć, że tobie się to nie podoba, że boli Cię to... I niech zrobi to dla Ciebie i nie pali..

18,311

Natalia a Ty masz swojego konika czy na razie tylko się opiekujesz ? wink

18,312

Jednego jestem współwłaścicielem a na tych dwóch tylko jeżdżę, karmię, opiekuję się i w sumie traktuję je jak własne ale tylko uczuciowo. smile
Chciałabym mieć już własnego konia, ale nie miałabym dla niego wystarczająco dużo czasu, a swoim koniem to ja będę zajmować się codziennie. Nie chce widzieć go raz czy dwa razy w tygodniu tak jak właścicielki moich koni.
Ja będę wzorową właścicielką. big_smile

18,313

Nie wątpię, że będziesz wzorową właścicielką. smile Na pewno w końcu doczekasz się swojego konika. Ja lubię konie, ale trochę się ich boje. big_smile Kiedyś jak byłam u mojej cioci, to ze stajni sąsiada uciekły konie. Musiałam się schować za drzewo, bo by mnie staranowały i od tamtej pory mam taki strach. tongue Konie to piękne zwierzęta, ale jak coś je wystraszy to biegną przed siebie i mogą niestety nawet nieświadomie zrobić krzywdę.

18,314

To prawda.. Można tek koński strach opanować i nauczyć go, że nie ma tak panikować w takich sytuacjach. tongue big_smile
Ale niestety nie każdy koń jest w stanie się tego nauczyć. W końcu to zwierzę stadne dziko żyjące..

A Ty Karolinko masz jeszcze jakieś zwierzątka oprócz uroczego yorka? smile

18,315 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-25 22:18:39)

Nie już nie mam. Miałam chomiczka ale bidulka zdechła na raka. A pieska mam od października zeszłego roku. Teraz ma 10 miesięcy. smile

18,316

To w sumie jeszcze dzidziuś. big_smile
Ja już uciekam spać. Padam na twarz....
Do jutra, dobranoc. smile :*

18,317

Ja też spadam bo właściwie to za bardzo się dziś nie wyspałam.

Buziaki. :*

18,318

Oj czyżby wszyscy już myknęli stąd?
Wpadnijcie, bo nie chcę zasypiać jeszcze ;D

18,319

Witajcie króliczki!
No gdzie jest panna Em i Rożyczka?

Ja już pije kafke ze smietanka odtłuszczona,na dworze slicznie...
Co was tak wymiotło z wieczorka,nimom co czytac...Jade dzisiaj na zakupy ale bedzie skromnie w portfelu cienko....chyba sie zaprzyjaznie z ktosiem?
Karolinka yorki żywotne pieski,ja mam Sonie suczke kundelka,ale jest taka kochana i madra....tesknie za nia....
Na wakacje mam pełno gosci,tylko beda sie zmieniac..na raz to za dużo....Moj Pawełek nic nie meldował jakie swiadectwo...może ma nagrode (za uciekanie z w-f )Narazie dam mu pospac,ale pozniej zadzwonie ha ha

Miłego Dnia!
Witaj Mia....

18,320

Dzien dobry smile  Grazynka pierwsza smile

U mnie dzien piekny smile Wczoraj 11 godz.pracy sad Dzisiaj znowu do roboty....  Ale moze potem uda mi sie pojsc nad ocean i pomoczyc nozki w wodzie big_smile

BARDZO mi internet szwankuje sad Mam wielki problem,aby sie dostac na jakakolwiek strone.Wiec dopoki sie to nie poprawi,bedzie mnie tutaj mniej hmm   Tak wiem....ciezko wam bedzie bezemnie ehh hahaha hahaha lol

POzdrawiam wszystkich i caluje :*****

18,321

A żebyś wiedziała, że smętnie bez ciebie, Emus...

Ja się jeszcze pałętam po domu ale zaraz wyruszam pożyteczne rzeczy robić smile Jutro bladym świtem wyjeżdżam w delegację nadmorską i nie będzie mnie chyba do wtorku. Albo do środy. w sumie nie wiem po co tam jadę, więc chyba usprawiedliwione jest to, że nie wiem kiedy wrócę smile
Ale nóżki w Bałtyku pomocze. A co smile

Miłego dnia wszystkim smile

18,322 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:34:54)

smile

18,323

Tosia - w sprawie rybek możemy się dogadać. Oddasz mi potworę, ja wrzucę do mojego akwarium i obejrzę za pół roku czy urosła (tyle mniej więcej wynosi częstotliwość mycia przeze mnie akwarium, szybkość zarastania ścianek głonami - 2 tygodnie). Mogę przyjechać z córą - wtedy szanse, że kiedykolwiek do naszego akwarium dotrze znacznie zmaleją. A Ty będziesz mogła spać spokojnie smile

18,324

Czesc smile

Vinnga a Ty dziś nie idzisz na wesele?

18,325 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-26 13:04:18)

Witam wszystkich smile

Wróciłam właśnie z zakupów, kupiłam sobie bolerko czarne z długim rękawkiem, różyczkę do włosów zieloną (ech prawie na każdych zakupach kupuję coś do włosów big_smile) i rajstopki na dziś. smile Tak, tak idę dziś na imprezkę lol Tzw. Ice Party lol

U mnie pogoda dziś taka sobie... Ciepło, ale słonko za chmurkami.

Miłego dnia... ! smile

18,326 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:35:43)

smile

18,327 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:36:11)

smile

18,328

Potrzebne bo jak w nocy będę wracała to zmarznę lol No chyba że koleżanka mnie ogrzeje..... big_smile

18,329 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:36:41)

smile

18,330

Tośka - ja i ciacho? Fuj. na mięsko to bym się zaprosić może dała...

Bianko - na wesele idę za tydzień. Jakoś mi się daty pomerdały smile Za to dzisiaj mam jeszcze w planach spacerek po sklepach w poszukiwaniu tej nieszczęsnej kiecki...

Posty [ 18,266 do 18,330 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 280 281 282 283 284 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024