Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 279 280 281 282 283 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,201 do 18,265 z 30,541 ]

18,201

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Czesc dziewczyny,ja mysle że  jak bardzo sie kocha to o zdracie nie ma mowy,chyba że ?????
Wiecie,napiszcie mi jak np. chce zacytowac jedno zdanie z innego posta,i dac odpowiedz to co mam zrobic?
U mnie goraco,

Zobacz podobne tematy :

18,202

Grażynko, musisz usunąc reszte posta, a zostawic to co na poczatku i na koncu postu (posta ? big_smile) jest, takie w kwadratowym nawiasie trzeba zostawic, a reszte usunac i zostaw zdanie ktore chcesz.

18,203

Breez musisz 1 go udostępnic smile haha mozesz do mnie napisać podając swój.
Bianko ale Ci się trafił "kolega". Z tego co zrozumiałam on chce tak swoją dziewczynę przekabacić zeby myslała ze to normalne yikes??
Witaj Mia89 napisz coś o sobie smile
Grażynko cytuje się tak: masz tekst:
qqqq eeeee rtrttt
chcesz zacytować eeeee wiec robisz tak [ quote = Krab ]eeee [ / quote ]
oczywiście bez spacji.

UWAGA!! dziś jest dzień przytuuuulania! wiedzieliście? Ciekawe kto mnie naprogramowo przytuli lol <przytulaski dla Was>

18,204 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-24 16:07:01)

właśnie zobaczyłam w tv ze dzisiaj dzień przytulania!

A mojego R nie ma! grrr..

wink

Alu, juuz wink

18,205

Witajcie maleństwa.:* Jutro ostatni dzień praktyk. Szykuję się piąteczka.. tongue
Czuję się już lepiej.
Ala ja Cię przytulę dwa razy trzeci gratis. smile
Dzisiaj robię sobie wolne. Wczoraj byłam także starczy.

18,206 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-24 16:25:53)

Hejka dziewczyny smile

Alik no bo ta dziewczyna, nawet bliska znajoma moja, wmawia mi że to tylko kontakt fizyczny, a że ją kocha zawsze będą razem.
JA sie z tym nie zgadzam, myśle ze nie wiedza co to jest zdrada jak sie kogos kocha. Zapytałam Was jakie macie zdanie na ten temat, bo może ja jestem zacofana, ale z tego co widzę, myślicie tak jak ja smile

A co myślicie o tym:
Kocha sie za nic, nie istnieje żaden powód do miłosci.
Czy waszym zdaniem istnieje miłosc bezinteresowna?

Ja myśle, ze ta miłosc jest tylko miedzy rodzicami a dziecmi.
Od partnera zawsze cos oczekujemy, kochamy za cos smile

18,207

Moim zdaniem i tak i nie wink Nie umiem w sumie odpowiedziec, ale wydaje mi sie ze oczekujemy czegos od kazdej osoby na ktorej nam zalezy czy to rodzina czy ukochany. Ja kocham za to, że jest, za to ze wspiera, kocham bo on mnie kocha.. Ciezko mi to wytłumaczyc w sumie..

18,208

My się wydaje, że taka miłość do partnera nie jest bezinteresowna.. Inaczej moglibyśmy kochać każdego faceta. A swojego kocha się choćby za piękne oczy, czy za troskliwość...

Miłość bezinteresowna jest chyba tylko i wyłącznie pomiędzy rodzicem a dzieckiem. Dla nich zawsze dziecko jest najpiękniejsze i najmądrzejsze na świecie.

18,209

Cześc dziewczyny! czyzby dzis cos o miłośći?

18,210

Czesc Kasik smile

jakoś mnie tak naszło na temat miłosci smile

kurna Ola mi klawisze pourywała z laptopa, a wyszłam tylko na chwile do łazienki smile

18,211

A to urwisek mały smile mi Nikola spi juz druga godz. to chyba na ta pogode

18,212

Moja dziś strasznie żywa, właśnie poszła do tatusia smile

Za chwile wychodzę z nia na spacerek, chociaż okrutnie zimno, ale sie jakos teraz rozjaśniło smile
P. w pracy?

18,213

tak w pracy!u mnie cały czas leje wiec niestety nie ma szans na spacer...własnie wstała i koniec przerwy big_smile

18,214

Ooo dzień przytulania powiadacie? No to chyba będę musiała wyjść z domu i przytulić swoją drugą połówkę:) A Was także przyjacielskim uściskiem tuuuulę:D

Czy istnieje bezinteresowna miłość??Hmm może w znaczeniu czysto materialnym tak-tzn. kochamy kogoś za to jaki jest, a nie po grubości portfela, samochodzie, czy mieszkaniu...A z drugiej strony miłość sprowadza się do tego, że kochamy kogoś za coś i pomimo wszystko,czyli z jego wadami i zaletami, choć nie uznałabym tego za interesowność...

Alaclaudie-coś o sobie powiadasz...to może a propo miłości, zakochana od dobrych 5m-cy studentka administracji...Wieczna optymistka:D Z roku na rok, niestety co raz to i starsza:P

18,215 Ostatnio edytowany przez kasia31a1 (2010-06-24 17:19:19)

Wiecie co bo ja sie tak zastanawiam za co ja moge kochac swojego męza i nie moge znalesc konkretnego powodu...poprostu kocham go i juz!czasami to sie nawet temu dziwie big_smile

18,216 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-24 17:21:40)

Witaj Monika smile

Wciskaj spacje przed emoty, a wyjdzie Ci buzka smile

Ja jestem Bianka, i też lubie słodycze, i morele smile Ale co ma w sobie ma arbuz? smile

Ty Kaśka tak dużo nie myśl nad tym bo jeszcze nie wymyślisz tongue i może byc problem big_smile Kochasz go za to że jest smile

18,217

bianka25 napisał/a:

Ty Kaśka tak dużo nie myśl nad tym bo jeszcze nie wymyślisz tongue i może byc problem big_smile Kochasz go za to że jest smile

Czasami sobie lubie pomyslec , to taka odskocznia od normalnośći big_smile

18,218

No ja też lubie myśleć, tylko Grzesiek nie lubi.
Czasem mam wrażenie, jakby sie bał, ze mogę coś wymyślic tongue

No nie, chodzi za mną hod-dog..

18,219

samotna~dusza napisał/a:

Hej Afrodyto jak masz na imię? smile Paula z tej strony smile również życzę milej nocy tongue no i dnia dzisiejszego już smile

A witam, witam wink Gosia z tej strony smile Miło poznać wink

Tulę dziś wszystkich mocno big_smile

18,220

bianka25 napisał/a:

No nie, chodzi za mną hod-dog..

Oj to  dobrze czy źle bo nie wiem w jakim sensie za Toba chodzi big_smile

18,221 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-24 17:34:11)

NO troche zle, bo próbuje sie odchudzić, ale jak to KArola powiedziała, skoki w boki nikomu jeszcze nie zaszkodziły big_smile

Więc, pewnie sobie nie odmówię, zreszta ja za bardzo nie potrafie sobie odmawiać przyjemnosci, bo w końcu jedno mam życie smile

Gosia czesc smile

18,222

Hejka Bianka smile

Jak Wam mija dzionek??

18,223

A tam sie bedziesz odchudzac...kochanego ciałka nigdy za wiele smile a jak cos za kimś chodzi no to trzeba to cos zjesc nie ma wyjśćia smile

18,224

Ha nie wspominaj Bianka nic o arbuzie-bo osobiście potrafię 2kilowy kawałek zjeść w ciągu 1dnia big_smile
Oj Kasiu faktycznie nie myśl za dużo-kochasz go za to jaki jest i w ogóle za to, że jest i niech tak zostanie smile

18,225

AfRoDyTa19 napisał/a:

Jak Wam mija dzionek??

U mnie w porządeczku jak narazie tyle ze pogoda straszna sad a jak tam u Ciebie?

18,226

mmmm arbuzy teraz to za mna bedzie arbuz chodził big_smile a jak narazie to mam tylko trustawki

18,227

Witam nową Mia-Monikę smile

Kocha się za coś. Historie, jak to facet pije, bije i się puszcza a kobieta go kocha i zostawić nie może uważam za głupotę nie za miłość...

Dzień przytulania? Ale fajnie! R*się nie wykręci dzisiaj - mam dobry pretekst smile

18,228

kasia31a1 napisał/a:
AfRoDyTa19 napisał/a:

Jak Wam mija dzionek??

U mnie w porządeczku jak narazie tyle ze pogoda straszna sad a jak tam u Ciebie?

U mnie też pochmurno, ale ogólnie w porządku big_smile

18,229

Dziś Dzień Przytulania i dodatkowo mam miesięcznicę he he big_smile

18,230

Pa ja wychodze smile

18,231

http://iv.pl/images/00614185933738163865.jpg

18,232

Uciekam tongue

18,233

Czesc Dziewczyny...
Gizela Witaj masz chec polac to dalej,a tak podgladasz czy chcesz sie zakolegowac??????
Witajcie.Bianka ,Afrodytka,Mia,Kaska ,Vinnga...

18,234

alaclaudie napisał/a:

Breez musisz 1 go udostępnic smile haha mozesz do mnie napisać podając swój.
Bianko ale Ci się trafił "kolega". Z tego co zrozumiałam on chce tak swoją dziewczynę przekabacić zeby myslała ze to normalne yikes??
Witaj Mia89 napisz coś o sobie smile
Grażynko cytuje się tak: masz tekst:
qqqq eeeee rtrttt
chcesz zacytować eeeee wiec robisz tak [ quote = Krab ]eeee [ / quote ]
oczywiście bez spacji.

UWAGA!! dziś jest dzień przytuuuulania! wiedzieliście? Ciekawe kto mnie naprogramowo przytuli lol <przytulaski dla Was>

No Alicjo dziekuje,ale nie moge znalezc tych haków...d****zimna..
A przytulic Cie moge....ech tak mocno

Miłego wieczorka słodkie czarodziejki....

18,235

Witajcie ponownie. Miłego wieczorka coco.
Witaj Monika. smile
Afro sobie poszła... hmm

18,236

Łaaa ten szampan i truskawki są strasznie kuuuszące big_smile
Truskawki są smaczne, ale to właśnie arbuza nie mogę sobie nigdy odmówić, także jakby co znajdziecie go zawsze u mnie haha ;D

Jak tam mija Wam wieczorek? :-)

18,237 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-24 19:49:52)

Szybko mi minął. Jutro ostatni dzień do biura i wakacje smile

Gdzie są wszyscy? sad

To ja sobie idę...

18,238 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-24 20:24:59)

Witam.

bianka napisał/a:

Czy waszym zdaniem istnieje miłosc bezinteresowna?

A ja myślę, że istnieje big_smile. Oczywiście codzienność to trochę przytłacza. Czym jest miłość interesowna? Najpiękniejsze rzeczy dzieją się jak druga osoba robi coś dla nas spontanicznie i bezinteresownie. Przede wszystkim chce to robić z własnej nieprzymuszonej woli i czuje się przy tym szczęśliwa. A z drugiej strony, obydwie strony muszą mieć podobny poziom tzw. chcicy robienia i zrozumienia. Przecież w innym wypadku byłoby się męczennikiem.

Vinnga - nie ma to jak dzień przytulania, oficjalnie ogłoszony smile Ja dowiedziałem się od żony. Hmm, ciekawe dlaczego. Sytuacja bez wyjścia awaryjnego? wink
I nie dlatego tu się pojawiłem, że jest dzień przytulania tongue;)

Temat zdrady. Sami sobie dyktujemy granice tolerancji i to co uważamy za słuszne, a inne poglądy prowadzą do spięć. Granica, sprowadza się już do pocałunku o reszcie wspominać nie trzeba. Druga strona też musi odzwierciedlać naszą granicę, by nie było spięć. To musi być jasne bez słów. Buziak to nic złego, zresztą to ogólnoprzyjęte i nawet nie wiadomo czy wyraża emocje, po prostu tak wypada. Szkoda, że czasami nie wiążę się z tym co naprawdę myślimy o danych osobach, bo zatraca się pewne wyrażanie sympatii.

Pozdrawiam tych, którzy mnie trochę poznali i tych którzy mnie nie znają smile

18,239 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-24 20:54:35)

Wiiitamy was alleluja, wiitamy was alleluja ! big_smile <- tak, tak, właśnie to śpiewaliśmy na pielgrzymce wchodząc do każdej miejsowości big_smile

Witam kochani ! :* Tęskniliście ?? Wymodliłam się za was wszystkich lol

Pielgrzymka była świetna. Super klimat, siostra zakonna (zatomna- jak to mówiło jedno dziecko z pielgrzymki big_smile) grała na gitarce, śpiewaliśmy w drodze, ale nie jakies tam litanie tylko same skoczne pioseneczki lol Wszyscy na pielgrzymce mieli ogromne i okropne pęcherze na stopach już po pierwszym dniu a ja... NIE ! Ha ! Ktoś mi powiedział, ze jak się do końca pielgrzymki nie ma pęcherza to się zostanie zakonnicą/księdzem... Ups. lol Haha nie no, ja mam inne powołanie. big_smile Z noclegiem problemów nie mieliśmy, spaliśmy w szkołach a w ostatnią noc ludzie nas pobrali do domów, nakarmili, umyli lol haha umyliśmy się sami big_smile. Ludzie przyjęli nas z dobrego serduszka, oczekiwali w zamian zwykłego "dziękuję" i błogosławieństwa od Zatomnicy lol (Zakonnicy). smile Pielgrzymowała z nami również grupa z Zakładu... Karnego lol Tzw. "10ciu wspaniałych i ich wychowawca" haha big_smile Ale w porządku ludzie, nie jacyś seryjni mordecy, tylko Ci z 'lżejszymi' wyrokami. lol Przez to, że nie miałam pęcherzy, to jestem chętna na pielgrzymkę na Jasną Górę za rok. lol Łoo matko co ze mną zrobiły te codzienne msze święte sad:( big_smile:D Żarcik big_smile:D

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i witam nowe osoby- Karolina jestem ! smile

18,240

Witam ponownie!!! smile

18,241

Witaj Karolina ale z wielką pąpą wpadłas,to cudownie że nie masz pecherzy...jakis Boski znak...i dziekujemy za modlitwy big_smile
A powiedz ci z lekkimi wyrokami (nie seryjni) to tacy co chcieli zabic ale ofiara odżyła (żart) tongue
I tak szliscie sobie ulicami i nawet ktos przygrywał na gitarce,a jakie przyspiewki?
Ło Matko tylko nie zostan ta zatonnica,one nosza długie derdoki...i gdzie nogi pokażesz...

A tak naprawde ciesze sie że jestes ALLELUJA!!!!!!! big_smile
A na Jasna Gore wybiore sie z Toba...i też pecherzy nie dostane(to pewne) tongue Jest ktos chetnyyyyy? big_smile

18,242

No Karola wrócila big_smile Ależ natchniona energią  - boska ręka Cię dotknęła! ? Także tez Cie witamy ALLELUJA! big_smile
Ja na Jasna Gore pieszo sie nie nadaje, ja wogole nie nadaje sie na długodystansowe chodzenie wink

Heeeej Daria smile

Jak Wam dzien minął?

18,243

U mnie dziś było stresowo. Dziś robiłam za instruktora jazdy!!! smile

18,244

Tak Bianko uważam że istnieje. Ponieważ tylko taka jest prawdziwa.
Niestety często jest skrzywiona ( urobienie "partnera" na własną modłę, stosowanie przeróżnych gierek, zwyczajne udawanie w celu poprawienia sobie życia, "uwieszenie się" na człowieku). Bezinteresownie też jest gdy się kocha ale pozwala się odejść tej osobie bądz gdy nie łamie się jej dotychczasowego życia (osoba którą pokochaliśmy jest już w związku).
Karol <braaawo braaawo bravissimo!!> świetnie opisałaś tą pielgrzymkę smile może ze wzgl. na brak boloków haha. Dziękuję za modlitwę.
Adam zgadzam się z Tobą. Musi być równy bądz zrównany poziom chęci działania i zrozumienia (chcicy oczywiście też wink ).
Dziewuszki dziękuję za <misia> big_smile
Daria kogo uczyłaś jezdzić?
Paulina- masz wiadomość smile

18,245 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-24 23:28:21)

Właśnie Daria jaki instruktor? smile
Dziewczyny dalej wprowadzam mój zdrowy styl życia :] Jestem z siebie dumna i musiałam sie tym podzielic wink
A dzien mam jakis dzisiaj takis beznadziejny tongue
Oby jutro juz byl lepszy..
Alu, juz patrze..

Ala jak ta kobieta wygladala? Widzialas to serce? Jak wygladał mężczyzna? Czy sama jestes w ciazy? wink
drożdżówke? xD   

sorka ze tu pisze, sprobuj odpowiedziec mi jakos wink

18,246

Sąsiadkę która robiła 20 lat temu prawo jazdy i teraz postanowiła na nowo wsiąść za kółko. wink

18,247

Ło to ekscytujaca jazda byla, co nie? smile

18,248

Ja uczyłam jeździć ciocie. Wszyscy mówili, że ona jest strasznie nieudana w tej dziedzinie i że instruktor ma jej dość ale pomyslałam, że na pewno przesadzają. Ojej, jak się cieszę, że nie dałam jej samochodzika w lesie tak jak miałam zamiar, tylko w szczerym polu... I bardzo się cieszyłam, że pojechał z nami mój wielki zmutowany brat - sama bym tego samochodu z żyta chyba nie wyciągnęła...

18,249

No tak!!! Tak Spocona i zestresowana z auta nigdy jeszcze nie wysiadłam!!!   Totalny szok!!!!

18,250

Czaicie na 4 biegu wjeżdżała na rondo wszędzie miała pierwszeństwo!!! A jak Wyjeżdżałam to do męża powiedziałam że ma za mnie zmówić modlitwę!!!!!!

18,251

ŁOO Daria to rondo to juz hardcore xD na głęboką wode rzuciłaś sąsiadke wink
Beatka jak dzien?

18,252

Raczej ona mnie big_smile

18,253

Paula - dzień jak codzień smile Strasznie dużo pracy mam teraz i rzeczy na głowie, więc każdy dzień robi się męczący smile

Idę spać, kobiety. Po męczącym dniu i przed męczącym dniem trzeba się wyspać smile Dobranoc smile

18,254 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-24 23:43:21)

Dobranoc Vinnga!!!:)

Ja również idę  spać po dzisiejszych przeżyciach napewno zasnę szybko tongue Dobranoc Wszystkim!!! wink

18,255 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-25 11:05:11)

Paulinaaaa wez mi siary na forum nie rób lol
Daria powiedz jej ze za jezdzenie na pałę dostanie bogaty mandat w i osr. WORDU bedzie miec przekichane jak im doniosą.
Przepraszam ale jedyne skojarzenie- wariatka! i możesz życie stracic- bo hamulca nie masz po swojej str...
Beata Twoje wspomnienie też niezłe lol

Dobranoc Daria i Beatka smile

18,256

big_smile:D:D

18,257 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-25 00:16:36)

No nie wierze,ze jestem tu w koncu !! 24 razy wchodzilam,a raczej probowalam wchodzic !!!!!  mad    O..nie ...net nie bedzie ze mna wygrywal...!  Marzena gora smile

Ala,Bianka i Tosia nie dostalyscie moich wiadomosci na gg ????

Dobra,zlewka..Dobranoc.

18,258

Nie Emm ja nie dostałam. Skoro tyyyyle razy próbowałaś się połączyć dlaczego myślisz że ktoś Cię olał?!
Dobranoc

18,259

Czesc dziewczynki....Prawojazdy mam 10 lat ale boje sie auta,mam stracha...mysle że tego lata bede probowac jazdy????
Miłego Dzionka i Buziaczki *

18,260

Witajcie smile

Marzenko, a już myślałam, że jakiegoś focha strzeliłaś i opuściłaś to miejsce... No i ak jak mogłam tak pomyśleć smile

Zabieram się do pracy sad

18,261

Hej dziewczyny!
Osobiście planuję zrobić prawko na następne lato-choć jak widzę ile ludzi teraz oblewa, to troszkę strach...Ale czego się nie robi by móc śmigać własnym autkiem po świecie ;D

18,262

Witajcie. smile Już odebrałam ocenę z praktyk i.... Dostałam 5.. big_smile
A koleżanka z którą chodziłam ma 3. tongue A nie było jej tylko jeden dzień.
JUŻ MAM WAKACJE. smile
Do stajni dzisiaj muszę iść a tak mi się nie chce, że szok.

Ja prawko będę robić w sierpniu.

18,263

Gratki Natalia smile
Wyczesz za mnie im siersc (?) smile
Miłego dnia i weekendu Czytacze wink big_smile

18,264

Spoko spoko. smile
A mojemu Margo powiem, że ma pozdro od cioci Ali. big_smile

18,265 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-25 11:29:08)

Witajcie smile

WAKACJE !!! Świadectwo odebrane, nagrody też lol I słoneczko świeci smile

coco59 napisał/a:

A powiedz ci z lekkimi wyrokami (nie seryjni) to tacy co chcieli zabic ale ofiara odżyła (żart) tongue
I tak szliscie sobie ulicami i nawet ktos przygrywał na gitarce,a jakie przyspiewki?
Ło Matko tylko nie zostan ta zatonnica,one nosza długie derdoki...i gdzie nogi pokażesz...

A tak naprawde ciesze sie że jestes ALLELUJA!!!!!!! big_smile
A na Jasna Gore wybiore sie z Toba...i też pecherzy nie dostane(to pewne) tongue Jest ktos chetnyyyyy? big_smile

Coco hahaha dobry żarcik lol Przyśpiewki różne takie wesołe i skoczne smile "Weź do ręki swą gitarę... Wydaj z siebie dźwięków parę... Proste chwyty, proste słowa... Proste Bogu się podoba... Hej lalala to dla Ciebie dobry Boże pioseneczka ta" lol lol

Ala nie ma za co dziękować smile

Miłego dnia !

P.S. Podobno ma być program o naszej pielgrzymce w TVP1 lol reportaż tongue

Posty [ 18,201 do 18,265 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 279 280 281 282 283 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024