Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 278 279 280 281 282 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,136 do 18,200 z 30,541 ]

18,136 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-23 13:51:46)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Hej Alu a już myślałam że nikogo nie ma smile Dzięki za objaśnienia big_smile
Ciesze się że czereśnie smakowały hehe
Ja tez bym tak chciała z tym plecakiem i w szeroką tongue ale za bojaźliwa jestem smile no i samej to tak smutno trochę. Bym musiała jakiegoś towarzysza podroży wziąć ze sobą big_smile
heheh  przy 1 tylko mówisz eee to dam rade big_smile hehe takie ogłupienie fajna rzecz smile marzy mi się smile
Co do tej rzeki zgadzam się big_smile trzeba tez uważać żeby czasem do tej rzeki nie wpaść heh bo się można nieźle zamoczyć smile

Zobacz podobne tematy :

18,137

Hej różyczko smile no to rzeczywiście miałaś zapracowany dzień smile fajne z tymi tunikami tongue ja też je uwielbiam i to jeszcze po dychu taka OKAZJA big_smile szalałabym ehhe

18,138

Paulinko daj czereśni ładnie prosi   uwielbiam te letnie owoce , mogła bym nic innego nie jeść.

Z wchodzeniem do tej samej rzeki to różnie bywa,czasem powrót się udaje, ale ludzie muszą być emocjonalnie na równym wtedy poziomie.

Co do spraw z teściową, ja swoja podziwiam za to jak sobie radzi w życiu.. Na początku chyba mnie nie lubiła , zabrałam jej ukochanego synka daleko 150km dalej , nie dam jej tez wnuków. ale z czasem zasłużyłam sobie na jej szacunek, jest wrażliwa i dotarłam za ten mur nie dając się sprowokować.Widzi ze syn zadbany szczęśliwy to i doceniła mnie.

Poza tym mam tricka na nią jak pojadę to wypytam ja o wszystko,
ona się czuje lepiej bo ktoś się nią interesuje przejmuje.
I jest zadowolona i tylko czeka kiedy przyjadę.

18,139

Różyczko proszę bardzo <podaje czereśnie> smile tez mogłabym jeść je tonami big_smile
Dobrze, że dogadujesz się ze swoja teściowa, wiadomo, że ciężko jest im (teściowym) rozstać się z ukochanymi dziećmi. A ten trick to jest dobry pomyl smile wiadomo że doceniamy odrobinę zainteresowania swoja osobą ze strony innych smile taka nasza ludzka próżność i potrzeba czucia się potrzebnym.

18,140

Tak nie łatwo jest wejść do nowej rodziny dostać teściowa zwłaszcza taka która uważa ze jest po to by dziecko chronić przed mężem żoną...
Ale gdy wszystko zawodzi  to wtedy lepiej zachować spokój, nie dać się wyprowadzić z równowagi i zrobić swoje.

18,141

Wyobrażam sobie, że nie jest to łatwe...  a akceptacja przychodzi z czasem hmm ciekawe na jaką teściową JA w przyszłości natrafię (jeśli oczywiście odnajdę moja druga połowę smile )

18,142

Paulinko odnajdziesz, miłość zazwyczaj przychodzi gdy kompletnie się jej nie spodziewamy, nie chcemy to wtedy się pojawia i burzy ustalony świat.
Okres gdy nie masz faceta potraktuj jako przygotowanie do bycia z kimś.. Zapełnij do minuty dni, żebyś nie miała na nic więcej sił a wtedy zobaczysz zjawi się niespodziewane.
Wierze w to że człowiek mający pasję hobby i jest jeszcze uśmiechnięty wesoły przyciąga dobrych ludzi, i dobra energie.
Lece sprzątać, ale zajrzę jeszcze pozdrawiam odwiedzających ale tez ciebie Paulino

18,143

Dziękuje za mile słowa smile Jest dużo racji w tym co mówisz , na pewno kiedy ma się jakaś pasję, spełnia się w czymś to szybciej i milej mija czas smile a ludzie dostrzegają błysk w oczach takich ludzi i ich życiowa energie tongue  pa różyczko do zobaczenia
dzięki za rozmowę :*

18,144

Nie do końca się zgodzę z Róza. Co prawda zapełnianie czasu  jest b. ważne żeby nie myśleć o tym.
Ale nie aż tak żeby nie mieć sił- bo wtedy będzie  o uśmiech b. trudno.
W każdym razie Paulinko bądz dobrej myśli. Samotne wędrówki też mają swój urok wink ( przekorna dziś jestem wybaczcie Kochane smile ).

18,145

Dzień dobry?

Jak tam Wam dzionek mija?
Ja właśnie obrałam 4 koszyczki truskawek xD

18,146

Msbr.....robisz kompot,marmolade,czy w całosci mrozisz...ech ja lubie truskawki....Rożyczka to teraz masz kreacje na całe lato....okazja super
A ja kupiłam bikini,stanik za mały gacie za duże >ubiore odwrotnie>żart<
Witajcie Pauliny...dziobki
Ala ale by była wyprawa ,plecak troche łachow no i pieniedzy i w droge...na pieszo ,przez las prosto do Roży...
A wiesz przydał by sie taki wypad>>>>dla mnie>>>wczoraj byłam precz to dzisiaj jestem dzika ,ciagle w chałupie...wsrod sterty serwetek ,dzbankow i starych wiader do malowania,ale dzisiaj znowu byłam buszowac...wszystko schowałam za łożko...haha

Do usłyszenia kochane dziewczatka...

18,147

mamcia kompociki robi big_smile

hehe, coco to jak Ty to bikini kupowałas? smile

oj wyprawa jak najbardziej.. choc wolałabym autkiem tongue

18,148

msbreezerka napisał/a:

mamcia kompociki robi big_smile

hehe, coco to jak Ty to bikini kupowałas? smile

oj wyprawa jak najbardziej.. choc wolałabym autkiem tongue

Ja kupiłam przez internet,rozmiar na mnie,tylko figura smiesznawa hahahah

18,149

Witajcie.. :* Wczorajszy dzień był paskudny.. Dzisiaj dzień ojca a mój tata właśnie wczoraj swojego ojca pochował. sad

18,150

Witajcie smile

Natalii trzymaj sie :*

18,151

Witaj Blanko. Jak mija dzień?

natalio, jak się czujesz?

Heh, ja też dziś robiłam kompociki z truskaweczek, z takich dużych i słodziutkich ;*

Samotno_duszo, jak masz na imię? Wpadam tutaj ostatnio tylko na chwilkę i to info przegapiłam.
Marta jestem ;* ;*

Zgadzam się z Różyczką... nie szukaj miłości na siłę. Ona zazwyczaj pojawia się w niespodziewanym i  przez nas momencie ... Z moim i R* uczuciem było podobnie...

18,152 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-23 20:08:31)

Czesc Marta smile

Jestem dzis zmeczona, mało spałam bo Ola mi nie dała.
Jak byla powódż, połamało drzewa, i dziś pakowalismy te drewno na przyczepke znajomemu. Tzn. ja mnie musiałam tego robic, ale sam ubiór kaloszy dla nie to frajda, bo ja mieszkam w bloku, i obce mi takie palenie w piecu smile Moze dlatego mi sie to tak podoba smile

A co dobrego u Ciebie? smile

Beatko a Ty co robisz? smile

No i gdzieś polazły smile tongue

18,153

Wybacz, buszowałam na forum :*

Zajadam właśnie czereśnie. Byłam dziś w pracy, przy truskawkach i stasznie bolą mnie plecy, pośladki i kolana. Dobry masażysta by mi sie przydał... a nie mam takowego w pobliżu tongue

18,154

JA właśnie zabrałam sie za szycie.. Chyba jestem za nerwowa do tego..  smile

Oj, ja nie przepadam za czereśniami, ale morele moge jesć kilogramami smile

18,155

A truskawki lubisz? Też mam :* Mogę się podzielić wink

Heh ja też nie lubię szyć... mozolna robota, a co szyjesz? Czy coś zaszywasz? big_smile

18,156

Szyję koleżance rybaczki smile Ale dzis nie mam weny a jutro chciałabym je jej dać.
Truskawki, lubię, a słodkie masz, czy sobie je pocukrzyłaś? tongue

18,157

Ja odpisuję na bogatą zawartość mojej skrzynki pocztowej smile I wsuwam truskawki smile

Jako wiejskie dziewczę umiem palić w piecu. Mimo, że robiłam to setki razy i tak zawsze mi się podobało smile

18,158 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-23 20:40:24)

Witaj Beatko ;* smacznego ;*

Słodziutkie, nie lubię z cukrem... są aż bordowe wink

A jak twoja Oleńka się miewa?

18,159

A gdzie masz swojego R. Marta?

G. mój chodzi po domu i wpaja Oli do głowy, z dziś tatusia święto, ma w nocy spokojnie spać, a nie sikać i za włosy go ciągnąć big_smile

18,160

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111,78 … 63921.html Tutaj można ogladac prace rekodzieła,sliczne....

18,161

Wraca właśnie w tej chwili z pracy. My Bianko razem nie mieszkamy, widzieć się więc nie będziemy dziś sad

Ja byłam zanieść znicz na grób mojego taty...

śliczne Grażynko :*

18,162 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-23 20:57:52)

Ja nie będę sie wypowiadać ne temat mojego ojca, bo szkoda mi słów, zresztą nie wiem co mogłabym o nim napisac..

Jutro urodziny. Oli. Drugie.
Kurna, a tak nie dawno była taka malutka, 2 kg. Jej głoka mieściła sie w mojej dłoni, od zawsze miała mała głowe, a dziś merda nia na różne strony, i zaraz pewnie o coś walnie i bedzie ryk.. ech..
Chciałam bardzo te chwile małe zapamietac, a pamiętam tylko to że miałam zapamietać smile

he he smile teraz to po niej widze jak leci ten czas smile

18,163 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-23 21:06:16)

Bianko, masz rację. Przyznam, że to właśnie po dzieciach widać, jak ten czas szybko upływa...- mama mi to zawsze powtarzała...

Mój tata zmarł na zawał jak miałam 6 lat sad
więc nie wiem jak to jest mieć ojca i spędzać z nim czas...
Mój tata był w miarę dobrym ojcem, ale mężem już nie... mama bardzo cierpiała...

18,164 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-23 21:09:01)

JA od mamy słysze, ze jak byłaś mała to ja Ci robiłam to i tamto, a Ty zawet Oli sama nie pokarmisz porządnie tylko jej dajesz tak ze ona to wszystko i tak porozpieprza po całej kuchni..
Oj czasami mam zgrzyty w domu, ze za dużo od małej wymagam, no ale jak nie bede to bede tak ja karmic do nie wiem dokąd tongue smile

Od stycznia daje ja do przedszkola specjalnego smile

Marta, każdy ma tam za sobą jakąś historię..

18,165

wiem... nie ma chyba nikogo, kto miałby życie różami usłane...

18,166

Nie czuje lata. Dziś mimo słońca było zimno od wiatru.
Kwiatki mi na balkonie przez to nie kwitną!!

18,167 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-23 23:11:25)

Marta dlaczego Ty jeszcze nie śpisz?

Witaj Róza smile

No i gdzieś Marta znowu uciekła!

18,168

Hej dziewczynki :*

Ja mojemu tatusiowi dałam w antyramie, takiej a4 zdjecie swojego wnusia ukochanego jedynego (a mojego chrześniaka <dumniak> ), które strasznie mu się podobało smile

Byłam też na rowerku, w ramach zmiany stylu życia wink

To prawda co mówi Elnett, ze nie ma nikogo, kto ma życie usłane różami. Każdy ma jakies przykre wspomnienia. Ale tak już jest..
Natalko trzymaj sie :* <przytula>
Bianka, to ekstra wiek tej małej smile żywa, energiczna i pewnie rozgadana smile Fajnie smile Masz pewno urwanie głowy z takim szkrabem smile
U mnie było niby słoneczko, ale też chłodno, przez wiatr, strasznie silny i chłodny.
Byłam też u koników big_smile Wracam do jazdy, w piatek mam pierwsza jeszcze pod okiem znajomego, bedzie trzeba sobie poprzypominac smile

18,169

Ooo! smile

Jakaś dusza, która jeszcze nie śpi smile
Ja nie śpie, bo Ola mi jeszcze wariuje, skacze po cioci, która też jeszcze nie spi smile

18,170

nie spie nie spie smile
Za jakis czas pojde wziac szybki prysznic a potem znowy na forum wink
Uzależniłam sie smile
a Ola ukochała tatusia dzisiaj wink ?

18,171

Tak bardzo,ze tatuś już dawno śpi, a ona dalej rozrabia big_smile smile

Życze miłej nocy, ja pomykam na balkon, dotlenić sie przed snem tongue
Jutro dzien biegania mi się zapowiada smile

Pa

18,172

Papa, dobranoc :*

18,173

Dzieci kochane która z Was ma sennik w domu i ma czas i ochotę zająć sie interpretacją??
Bianko MArta poszła spać smile

18,174 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-23 23:45:26)

Alu ja mam, taki wielgaśny przy łóżku, a co?

18,175

Miłego dnia tongue lol

18,176 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-24 00:08:41)

Dzieki Afrodyta xD moze wczesniej milej nocki ? tongue

lecę wziąć kąpiel, bedę później tongue

18,177

Witam wszystkich nocnych Marków smile Jakoś tak nie mogę zasnąć, min. przez koty, które zagryzają się w ogródku tongue Także wstąpiłam na forum tongue

Alu staram się być dobrej myśli smile Z tymi samotnymi wędrówkami masz trochę racji, człowiek odpoczywa wtedy od ludzi i jest sam ze swoimi myślami smile Alu niestety nie posiadam sennika w swojej biblioteczce smile ja używam tych w internecie ale wiadomo, że to nie to samo smile

Paulinko to żeś się naobierała tych truskaweczek dziś smile ale za to pyszne kompociki będą big_smile obok czereśni to moje drugie ulubione owoce tongue mniam. Świetnie, że wprowadzasz swoje postanowienia w życie tongue

Witaj Grażynko smile no tak nieraz jest z tymi zakupami przez internet też parę razy zamówione ciuszki nie były na mnie dobre. Ta galeria jest świetna, szklane świeczniki są boskie!

Natalko jestem z Tobą trzymaj się :*

Witaj Marta smile Mam na imię Paulina smile Ah wiem nie szukam miłości rozpaczliwie tongue nie rzucam się na każdego nowo napotkanego faceta big_smile to nie moja natura heh wole być zdobywana niż zdobywać smile

Bianka pewnie sama radość taka córcia smile ah te dzieci pełne energii, życia powinnyśmy brać z nich przykład smile

Hej Afrodyto jak masz na imię? smile Paula z tej strony smile również życzę milej nocy tongue no i dnia dzisiejszego już smile

Kolorowych snów wszystkim, którzy uciekli już do ciepłych łóżek big_smile

18,178 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-24 01:05:29)

Dobry wieczorek smile Ja tylko na sekunde. Caly dzien bylam zajeta...mam nadzieje,ze jutro znajde chwile i wpadne tutaj i poczytam co naprodukowaliscie od dzisiaj rana smile 

A teraz weszlam na chwile zostawic cos dla Grazynki,obiecane. Kochana przepraszam,ze tak dlugo musialas czekac na to i ze to nie bedzie takie pieknie jak bym chciala...ale dla ciebie z pewnoscia liczy sie to co w srodku mnie wiec prosze,to z DEDYKACJA dla ciebie smile

Wiesz dla Grazynki...>>>

Bo nadzieja umiera i nie ma juz nic..
Czy warto jeszcze wierzyc? Czy warto zyc?
Czy nadzieja powroci,kiedy przyjdzie czas?
Pomoze odnalesc droge i czy znajdzie nas...?

A kiedy znajdzie,to czy sie przyda?
Czy wesolym okiem do nas zamryga ?
Czy sila w nas bedzie wystarczajaca.
aby isc na poczatek,zaczynajac od konca ?

Bo nadzieje umiera i nie ma juz nic...
Lecz warto jest wierzyc i warto jest zyc.
Nadzieja powraca,gdy nadchodzi czas.
Pomaga znalezc droge i znajduje nas .

A kiedy znajdzie to sie nam przyda,
Wesolym okiem do nas zamryga,
Sila sie znajdzie wystarczajaca,
Dotrzemy na poczatek,zaczynajac od konca.

I gdy dotrzemy na sam poczatek,
Czy wtedy zaswieci nam jasno slonce ?
Czy cieszyc sie bedziemy potrafili?
Z terazniejszosci,z obecnej chwili?

Czy docenimy co posiadamy?
Zechcemy kochac i byc kochani?
Gdy oddamy serce komus na dloni,
czy w razie potrzeby bedzie nas bronil?

I gdy dotrzemy na sam poczatek,
wtedy zaswieci nam jasno slonce.
Cieszyc sie bedziemy potrafili,
z terazniejszosci,z obecnej chwili.

I docenimy co posiadamy.
Bedziemy kochac i bedziemy kochani.
Oddamy serce komus na dloni,
w razie potrzeby bedzie nas bronil.

Nadzieja zawsze blisko nas krazy,
Nie pozwoli upasc i sie pograzyc.

<<By Ema>> 

Pozdrawiam wszystkich nocnych markow i marcysie smile   Ja ide do lozeczka, bo padam na pysk ! Buziaczki,badzcie grzeczni big_smile papa

18,179 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-24 01:15:59)

Hej Paula tu Paula ;]

Twardo staram sie trzymac nowych postanowien, R. powiedzial ze bedzie mnie wspiarac wiec super smile Moja mama tez wiec mam dobre zaplecze.

Co tam u Ciebie kochana? Dawno tu Tośki nie było.. no i chłopaków..

no i klops, wszyscy śpią wink to ja tez ide dobranoc :*

18,180 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-24 01:40:32)

Hej Paula smile buszuje po forum i nie zauważyłam że odpisałaś tongue to dobrze, że masz wsparcie w bliskich to najważniejsze smile
A jest tu więcej chłopaków big_smile? zdążyłam poznać tylko Rafała, no Tośka pewnie gdzieś gna i nie ma dla nas czasu tongue mimo że jestem tu krotko zdążyłam zauważyć ze ma ADHD haha big_smile U mnie jakoś smile noga nadal w gipsie ale niewygodnie się śpi z tym cholerstwem sad

Śliczny wierszyk Marzenko masz talent smile pozdrawiam

Noto Paula zwiała tongue zostałam sama?? halooo puk puk jest tu kto big_smile

To ja też idę do wyrka

kolorowych robaczki :*

18,181

Tak późno a i tak pierwsza?

Dzień dobry wszystkim smile

Mój dzień zaczyna się źle - od ochrzanu szefa w sumie nie wiem za co smile

18,182

Czesc Kochani pisałam posta i internet uciekł...

Emcia dziekuje za wierszyk piekne rymy...masz talent malutka..

Paulinka nie smuc sie wszystko przed Toba..

Vinnga no to swietnie Ci sie zaczał dzien pozdrawiam..

Miłego Dnia żubrusie(nie ma byczka)

18,183

Salut smile
Śliczna pogoda wiec mam ochotę żeby żyć
Paulinko- Breezko wyslę Ci coś jak bedziesz miała trochę czasu to się zabawisz w analizę wink.
Paulinko- Duszo ale tylko trochę wink potrzeba być z sobą sam na sam. Ale też jest przykro gdy potrzeba 2-go a mamy wakat na stanie hmm
Grażynka chętnie bym zaszła do Różyczki wink na pewno by było i miło i ciekawie.
Beata takie opieprzki tylko dodają energii wink
Em ładny wiersz smile
Wiecie co przeczytałam teraz ze są podobno prezerwatywy dla kobiety z zębami które mają chronić przed gwałtem. Jakoś nie jestem przekonana. Quasi facet powiedzmy waży z 90 kg. Jest psychopatą. Może wpaść w szal i nawet zabić. Makabra. Najlepszy jest chyba gaz pieprzowy.
Co Wy o tym myślicie?? może jakiś pan też się wypowie??

18,184

Czesc smile

No na reszcie sie wyspałam i odespałam to co miałam odespać big_smile
teraz robię sobie kawke.. smile

18,185

Tyle mówi sie o zdradzie, a co Wy dziewczyny uważacie za zdrade?
Stosunek płciowy, pocałunek, a moze zdrade taka jak fastynacja inna dziewczyna, bo ona jest taka i taka, zakochanie sie w innej, zadrada emocjonalna? hym..?

A może coś innego? JA wymieniłam tylko to co ja uważam za zdrade.

Dalczego to pytanie Znajomy proponuje mi seks, mówiąc ze to tylko "przyjemność fizyczna", nastawiając swoją dziewczynę do ewentualnej takiej sytuacji, gdzie Ona sie godzi, myślac, ze jak mężczyznie sie nie zakazuje to On nie siega po ten "owoc"

Ja. Odmawiam, gdyz mam za duzo do stracenia... i potrafie zdrdzic tych co kocham..ha, nawet o tym nie myśle..

18,186

Hej placuszki!

Emcia przepiękny wiersz! Naprawde.. :]

Alu zapodaj mi na maila to się zabawie xD coś wypłodze z Twojego snu wink
I tez uważam ze lepszy gaz, zawsze masz chwile aby uciec.

Bianka, zdrada to bardzo ciezki temat, ja za zdrade juz uwazam pocałunek, a seks z inną jest dla  mnie nie od wybczenia.

Dziewczyny jaki ja miałam dzisiaj koszmar.. Rano jak wstałam myslalam ze sie poplacze. Otoz jest taka malpa, wredna dziewczyna która strasznie przystawiala sie do mojego R. Juz od dluzszego czasu si enie odzywa nic, nie gada z nia, R jej wytlumaczyl co nie co big_smile Ale koszmar i tak mialam.. Śniłomi sie ze sa razem, jak czule mowi jej ze ja kocha, przytula, całuje, byli razem na wakacjach a nawet sie kochali. Mowie Wam to byl jeden z najwiekszych koszmarow w moim zyciu! Ale R. rano zadzwonil (teleptia czy co? ) i jakos lepiej jak z nim pogadałam.. ale tą wredną małpe całujaca mojego R mam przed oczami..

18,187

Pocałunek to dla mnie taka sama zdrada jak seks. Oczywiście nie mówię o przyjacielskim cmoknięciu w policzek. Zaangażowanie uczuciowe wykraczające poza ramy przyjaźni uważam za zdradę. Nie uważam za zdradę delikatnego flirtu słownego/pisanego jeśli jest tylko zabawą.

18,188

Dokładnie tak :] Tylko pocałunek moge wybaczyc, tak mysle (?), ale seksu w życiu.
Co tam Beatko? Jak dzien mija?

18,189

Witam Dziewczynki!!!! Co tam u Was???

18,190

Hej Daria.. no ja juz opisałam, kiepsko mi sie ten dzien zaczał <sen>, pogoda tez marna..
Za jakis czas lece z psem na spacer w ramach zdrowego trybu zycia.
A co u Ciebie?

18,191

Hej hej smile  Co tam kobietki??
U mnie nieciekawie... chora jestem, jest paskudna pogoda i wszystko do bani sad

18,192

hej siłaDuszy! Jak masz na imie bo chyba gdzies mi umknęło? wink Paula jestem.
No to widze ze wiekszosc z Nas jakos nie ciekawie dzien zaczeło. Ja tez nie mam zbyt dobrego dnia. Pogoda do bani, pochmurno, ale na szczęscie nie pada.

18,193

U mnie na razie na pogodę nie mogę narzekać. A potem na zakupy się wybieram!!!! tongue
SiłaDuszy to życzę szybkiego powrotu do zdrowia bo już nie długo wakacje!!!! wink

18,194

Zakupy ciuchowe czy spożywcze? smile

18,195

Spożywcze ale na te Drugie również nie długo muszę się wybrać tongue

18,196

Przedstawiać się muszę za każdym razem jak coś tutaj napiszę tongue
MONIKA
Wakacje..już nie dla mnie tongue

18,197 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-24 12:38:15)

Czemu nie dla Ciebie?

uciekam na spacerek, papa smile

18,198

Ja również muszę zmykać robić obiadek!!!! Później zajrzę do Was!! big_smile

18,199

Oprócz szkoły jeszcze pracuję...

18,200

Witam dziewczyny! Kolejna Monika z tej strony:D
U nas niestety też zapowiada się na deszcze, ale nic mi nie zepsuje humoru...Ostatni egzamin tego roku na studiach mam za sobą...Uff tylko ciekawe kiedy wyniki będą:)

Posty [ 18,136 do 18,200 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 278 279 280 281 282 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024