Alu proszę bardzo <podaje całą michę czereśni>
smacznego, co do podpisu dzięki też mi się podoba
a twój opis również fajny, taki oryginalny, odzwierciedla on twoją wędrowniczą duszę ? Powiem ci, że jak za dzieciaka oglądałam Muminki to najbardziej lubiłam właśnie Włóczykija
fajnie miał ciągle gdzieś ganiał z tym swoim plecakiem 
Droga Grażynko dzięki
Paula jestem, miło mi
Co do tej samotności powiem Ci tak? nieraz bardzo mi doskwiera min. dlatego zarejestrowałam się na tym forum? w chwili większego dołka chciałam pogadać z kimś. Często lepiej rozmawia się z kimś kogo się nie zna. Mam rodzinę (rodzice, siostra), przyjaciół, znajomych ale to nie to samo co bliska osoba obok Ciebie, brakuje mi miłości, jakoś tak się dzieje że nie mogę trafić na tą swoja połówkę pomarańczy (chyba ją gdzieś wcięło hehe
może na innym kontynencie kto wie
) No ale nie tracę nadziei, że w końcu się odnajdziemy
zazdroszczę Ci tego zakochania 
Aha Fajnie ze niemiecka imprezka się udała
jedzonko polskie najlepsze wiadomo
A dasz troszkę tej twojej pizzy ?
Paula cieszę się , z tego twojego zakochania po uszy
Ah i też bym chciała być szczęśliwa , zakochana na zabój, głupia z tego zakochania 
Heheh Beatka dopiero teraz doczytałam o tych twoich Muminkach
(wyżej w poście do Ali wspominałam o Włóczykiju
) Twoja Żabka wie co dobre
ja uwielbiałam ta bajkę
(i nadal uwielbiam
) Co do tego królika współczuje biedakowi , ja tez posiadam królika w domu heh ciekawe jak by on zareagował na takowa kąpiel
myślę ze raczej nie był by zachwycony
ale najważniejsze że królik przeżył to bliskie spotkanie z płynem do okien 
Co do tych teściowych nie wiem jak to jest, nigdy takowej nie posiadałam
Myślę, że dużo zależy od pierwszego spotkania, jak ?zaiskrzy? to wtedy chyba z Górki
ale jak mówiłam nie mam ?doświadczenia? także mogę się mylić
Daria a może teściowa darzy Cię wielką sympatią tyle, że skrywaną
będzie dobrze 
A jak czytałam o tych naleśnikach wczoraj to też namówiłam mamę żeby zrobić na obiad
mniam z twarożkiem pycha
Hej Marta nie martw się przejdzie jej, teściowe miewają humorki a kto ich nie miewa
może gorszy dzień miała i szukała tylko pretekstu żeby się na kimś wyładować i niestety traf chciał ze byłaś to ty .
Witam Biankę (co za Olka?
i Marzenkę
miłej pracy
Paula miłego spacerku
fajne postanowienia życzę powodzenia :w realizacji