Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 276 277 278 279 280 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,006 do 18,070 z 30,541 ]

18,006

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Hej!!! nie wszystkie!!!! wink

Zobacz podobne tematy :

18,007

Czesc Dziewczyny! smile

Wróciłam z rowerka, co tam u Was??

Różyczka w malarza sie zabawiasz? co na biało? Pierdyknij jakims ekstra kolorkiem smile

Elnecik, no musiałam tak postąpić, bo to bardzo złożona sytuacja była i mimo wszystko nie da się wszystkiego opisać na forum wink

Tośka, widze jak zwykle dzikie szaleństwo big_smile Dziewczyno tam gdzie mieszkasz to chyba inne powietrze jest big_smile

Ja sobie postanowiłam, że skoro siedzę w domu to zmienie się w grzeczną dziewczynke (!), hehe... bede sprzatac, sprobuje gotowac. No i mocne postanowienie wstawania wczesniej big_smile

Afrodytko, najważniejsze to cieszenie z rzeczy małych smile

18,008 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:47:44)

smile

18,009 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-22 00:04:08)

Co tam dziewczynki słychać!!!!?????

Witaj Tosiu!!!! wink

18,010 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-22 00:05:11)

no pięknie, Tośka się już nawet ze mną nie przywita

no foch!

Daria, no nic ciekawego, a co u Ciebie?

też mi się gg nie chce włączyć... grrr....

18,011

U mnie również nudy. Oglądam powtórki meczy i popijam małe piwko. big_smile

18,012 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:43:51)

smile

18,013

ja popijam herbatke smile

Tosia, no lepiej wink

No właśnie kurde się nie włącza i dostane szału zaraz bo mój R. nie długo bedzie a tu dupa , wrrrr...

18,014 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:44:17)

smile

18,015

Moje gg działa jak należy wink

18,016 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-22 00:23:24)

uruchomiło się! big_smile o victorio big_smile

no nie wiem.. hmm..
jestes od czegoś uzalezniona? ;> no przyyyznaj sie Tosia.. nie wstydaj wink

zabił mnie ten demot big_smile http://demotywatory.pl/1784373/Tak-wygl … oi-koledzy

18,017

Paulinko ja u matki mojej malowałam , u siebie na pewno bym walnęła kolorek..Ona ma w łazience biało niebiesko i właśnie malowałam.

18,018 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:44:39)

smile

18,019 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-22 00:31:52)

A jeszcze przeglądam nie które posty i zaglądam do Was co chwilkę!!!

Tosiu dopiero zauważyłam że również założyłaś netkafejkę!!!!

18,020 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:45:04)

smile

18,021

A u mamy malowałas... a to jestes usprawiedliwiona;)

Ja to uzależniona od demotów jestem! xD

np, ten http://demotywatory.pl/1772787/Z-pewna- … esmialosci

18,022 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-22 00:37:54)

Moim chyba też big_smile A tak na poważnie to najlepiej żyć z dnia na dzień i życie to nam już pokazało!!!! Cieszyć się każdą chwilą i drobnostką!!! Jestem tego zdania!!!

18,023 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:45:27)

smile

18,024

Ja mam tyle marzeń,  że nie umiem ich zliczyć.. big_smile

Ale m.in. bezludna wyspa, no moze być jakas tam służba, piekny hotel, ciepla woda w morzu i kranie xD Tylko ja i R... Pyszne drinki, jedzonko, owoce i bita śmietana big_smile ach kosmate mam myśli wink

Albo.. miec otwarte centrum handlowe tylko dla siebie i mieć możliwość wzięcia wszystkiego co tylko bym chciała nie płacąc big_smile

18,025

Tosiu zarzuć jakiś ciekawy temat to zobaczysz jak się rozpiszą!!! wink

18,026

Właśnie Tośka wrzuć temat, bo mnie demoty wciągaaaająąąą.. co raaaaz głęęęęębiej i głęęęęębiej xD

18,027

Oj msbreezerka nie jedna by się skusiła na Twoje kosmate mysli. Ta wyspa by nie była już bezludna big_smile

18,028

A nasza Tośka w ciszy myśli co tu zapodać big_smile

18,029 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-22 00:44:49)

aż się rozmarzyłam a R kurde gdy potrzebny to go ni ma wink

w ciszy i pełnym skupieniu big_smile

18,030 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:45:52)

smile

18,031

w mężczyznach ? czy w moim R.. ? big_smile
Ja wogóle w realu dogaduje się lepiej z facetami, moze dlatego, że jestem za wredna do delikatnych dziewczyn big_smile A ogolnie z moim moge gadac dosłownie o wszystkim. Kurcze nie mam takich snów, a chciałabym big_smile

18,032 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-22 00:51:33)

W sumie to może snów nie mam!!! Ale przyznam mojemu A mogę powiedzieć i porozmawiać o wszystkim. A co mnie kręci wszystko!!!:P

18,033 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-22 00:53:49)

Mnie to kręci jak mój R ma na sobie takie boskie czarne bokserki big_smile ach..

i tylko bokserki..

18,034

Co nasza Tosia na ten temat odpowie oczywiście liczymy na szczerą odpowiedź!!?? tongue

18,035

Tosia a Ty co tak milczysz ;> ?

18,036 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:41:28)

smile

18,037

Tosiu to prawda jeżeli chodzi o inteligencje u facetów w tych czasach!!! Ja mam swoją odpowiedź na to dlaczego tak jest ale nie będę się tu wypowiadać na ten temat!!!!!!!!!!!

18,038 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:41:51)

smile

18,039

Zdecydowanie ciezko znalezc mądrego faceta, z tym ze.... mi sie udało big_smile A właściwie on znalazł mnie, ale to inna historia. Tosia a co Ty noce sama? Na podryw leć wink

18,040

Dam sobie spokój bo znam dużo takich facetów, aż mnie krew zalewa jak ich widzę a jak się odezwą to bym za tą głupotę w pysk strzeliła!!!! Po prostu żenada!!!

18,041

dziewczyny, ale się wkeciłam w post o nastoletnich mamach, a jaki tam dym..

18,042

Idę spać Dziewczynki!!! Dobranoc Wam Do Usłyszenia Jutro a tak właściwie to już Dziś!!! Pa big_smile

18,043

dobranocka Daria:)

18,044

Ja też uciekam, bo z mojego postanowienia wstawania wcześniej nic nie będzie wink

Dobranoc Tosia, bo chyba tylko Ty zostałaś wink

Do dzisiaj!

18,045 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:42:26)

smile

18,046 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-22 07:24:54)

Pierwsza, pierwsza smile

To wyślę ten triumf, żeby mnie nikt nie wyprzedził i będę edytować potem smile

Edit: skoro jestem już pierwsza to mogę się rozpisać:

- przepraszam, że wczoraj znikłam niespodziewanie (o ja prosię)
- nie pamiętam snów. Wierzę, że je mam tylko nie pamiętam. Właśnie tak. Gdybym nie miała snów - czułabym się jakaś taka uboższa od innych smile
- o facetach - strasznie lubię facetów tongue lubię nawiązywać z nimi różnorodne relacje. Mogę z nimi rozmawiać o wszystkim. Nie wstydzę się , nie udaję. Ja w ogóle mało udaję w życiu - no, czasem przed szefem się zdarza wink Ale jeśli poznaję nowego faceta - wychodzę z pozycji obserwatorki. Nie trajkoczę, nie nawijam, jeśli przejmuję inicjatywę to w taki sposób, że ów pan o tym nie wie smile
Następnie oceniam przydatność pana i do czego on mi może posłużyć. Więc są panowie do chodzenia na piwo, do włóczenia się, do realizacji głupich pomysłów, do poważnych rozmów i do wygłupiania się smile Stwierdzam, że niewielu jest facetów, którzy w zaawansowanym stopniu spełniają kilka kryteriów przydatności smile

I już. Ogarniam się i biegnę do pracy.

18,047 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-22 07:46:30)

Witajcie Grzegżółki...to chyba jakies zwierzatka...eeeee chyba ptaszki... ;)
Msbreezerka narobiła dymu,czasami dobrze sprowokowac...

Antonina jak zwykle szaleje  lubi tempo.. :)

Rożyczka malarz pokojowy...chcałabym to widziec,no Ciebie z pindzlem??<<Predzej jak kulasz ten wałek>> ;)

Afrodyta to z grzecznosci, :) bo Ciebie ominełam jak wyznawałam Miłosc do dziewczyn haha :)

Enett pewno spokojniejsza>>>chyba>>>

Bianka ja Cie już Witam napewno już zagladasz na forum Miłego Dnia Kochana? :)

Potem bede reszte witac,tych dochodzacych....A mnie ta nowa pasja kosztuje wiele nerwow,nie dosc że droga inwestycja...to..nie moge zakapowac,maluje zmywam i tak w kołko,wogóle nie umiem łaczyc kolorow,raczej dopasowac..a może ja daltonistka...hmmm ;)
A w ogrodzie mi wyrosły rzodkiewki tzn.liscie jak bambusy a rzodkiewka wielkosci porzeczki (nie wisni ) a ja myslałam ze mi wszystko w rekach rosnie ? ;)
Zaczyna sie fajna pogoda,obok mnie przywiezli bydło na pastwisko,a te krowy jakos dziwnie spokojne,nie bucza...wiec pytam sasiada
Co im jest żra i leża...no tak bo one naszprycowane srodkami uspakajacymi...dziwne troche...
Ach ,a babcia chrapie aż dudni a ja robie kawke Do Miłego

Czesc Vinnga Pozdrawiam

18,048

Dzien dobry smile

Raf ja mam nadzieje,ze z ta twoja przerwa od forum,to tylko glupi zart sad sad sad Chyba nie pozbawisz nas swojego towarzystwa ???  Jak to..kafejka bez Zorro ? sad

OO Daniel smile Dziekujemy za pozdrowienia,milo tak smile :*

Rozyczko,wczoraj mnie nie bylo za duzo na forum....korzystalam z jedynego dnia wolnego smile Nawet sie troszke opalilam na sloneczku smile

Pozdrawiam i caluje was smile

18,049

Ema napisał/a:

Dzien dobry smile

Raf ja mam nadzieje,ze z ta twoja przerwa od forum,to tylko glupi zart sad sad sad Chyba nie pozbawisz nas swojego towarzystwa ???  Jak to..kafejka bez Zorro ? sad

OO Daniel smile Dziekujemy za pozdrowienia,milo tak smile :*

Rozyczko,wczoraj mnie nie bylo za duzo na forum....korzystalam z jedynego dnia wolnego smile Nawet sie troszke opalilam na sloneczku smile

Pozdrawiam i caluje was smile

Witaj Emcia kochana,ooooo miałas wolne  i nic nie wiedziałam ale chyba w domku Cie nie było a ja miałam wczoraj spiecie z moim Pawłem,ach jaki on wybuchowy,czy ten wiek jest taki zwariowany....nic nie można mu powiedziec ??
Miłego Dnia skarbie....i dla wszystkich

18,050

Witam Was Wszystkie!!! wink

18,051 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-22 09:17:37)

OO Kochana mamunia smile :***  Spiecie z Pawlem sad  Mysle,ze w tym wieku to normalne,przeciez nie mozna sie wtracac w jego sprawy,bo to bardzo prywatne wink <oczywiscie z jego perspektywy> No i nie mozna pouczac i pokazywac,ze wiesz lepiej. smile Ten wiek tak ma. Kurka,ja to bylam wyjatkowo spokojna nastolatka..

Tak,nie bylo mnie w domu,to znaczy bylam,ale w ogrodzie caly czas smile Taka byla pogoda,ze musialam ja wykorzystac smile Dzisiaj sie nie czuje najlepiej <comiesieczna mordenga> a za chwile wychodze do pracy hmm 

A w pracy glupia sytuacja...otoz pracuje tam sama i wszystko jest na mojej glowie,kiedy mamy duzo gosci,przychodzi kolezanka Irlandka,ona jest kucharzem,ale potem pomaga mi w reszcie czynnosci smile No ale,w czasie kiedy ona gotuje,nie moze mi pomagac,specjalnie do tej roli,przyjechala znajoma z Polski <zadne z nas kolezanki> i myslalam,ze bedzie przychodzic na weekendy do pracy i mi bedzie lzej. Ale co to to to nie...Irlandka sie buntuje ...powiedziala,ze ona bedzie mi pomagac,bo jak tamta Polka przyjdzie do pracy to bedzie jej godziny zabierac. Ale to nie tak,cholerka....ja potrzebuja ja do pomocy rano..kiedy Irlandka nie jest w stanie mi pomagac,bo ma swoja robote.Powiedzialam szefowej,ze rozumiem stanowisko kucharki,ale ja tak czy siak kogos potrzebuje do pomocy..nie bede sie zaharowywac na amen ! Zrozumiala smile No i podobno ta Polka ma przyjsc na weekend...wiem,ze Irlandka nie bedzie zachwycona,ale co mi tam...ehh

Czesc Darinko smile :* Jak poranek ?

18,052

Cześć Marzenko!!!! W sumie troszeczkę nudny. Chyba jestem jeszcze jakaś zaspana idę kawkę sobie zrobić może mnie pobudzi big_smile  A TY widzę zapracowana?!

18,053

A no zapracowana...ja juz kawke koncze i znikam do pracy ehh..  Grazynko wierszyk o nadzieji dla ciebie,nie bedzie zadnym hitem hehe,ale juz jest prawie gotowy smile

Znikam kochane milego dzionka :****

18,054

Ja również Uciekam!!!! Miłego Dnia Do Usłyszenia Troszkę później!!!!

18,055 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:42:58)

smile

18,056

Dzien dobry babeczki smile

coco ja dymu narobiłam ;>? jak to? i co to za nowa pasja ? smile

och juz pouciekalyscie, milego dnia w pracy smile

ja wlasnie sniadanko jem i kawke pije smile poem kapiel i do miasta zalatwic prezent dla tatusia bo jutro jego swieto smile i Waszych tatusiów tez wink

co tam Tosia?

18,057

No pięknie, zostałam samiusieńka. Ech..

Dobra kobietki, lecę pozałatwiać pare rzeczy, ale jak znajde chwile to wpadne do Was :*

Buuuuziole smile

18,058 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-22 11:13:07)

3Bobry big_smile
Fajne demoty wkleiłyście - proszę o wieeeecej smile:)
Grażyna pisz częsciej! Co to za środki? Poprzestawiały im się klepki czy co?!
Różyczko fajnie by  by było jakby każdy miał zakodowany Twoją myśl smile
Na temat mężczyzn już chyba pisałam ;> dobra, dobra big_smile wiec- bardzo lubię, wolę mieszane bądz męskie towarzystwo. SOrry wink haha
Daria podziel się tą złotą myślą smile
Trynity(?) - witamy napisz coś jak podała Ci Bianka smile
Tośka - zjedz orange wink dobrze Ci zrobi smile

18,059

coco59 napisał/a:

Afrodyta to z grzecznosci, smile bo Ciebie ominełam jak wyznawałam Miłosc do dziewczyn haha smile

Staram się wszystko czytać, ale to chyba przeoczyłam sad

Cieszę się big_smile Dziękuje big_smile

msbreezerka napisał/a:

Afrodytko, najważniejsze to cieszenie z rzeczy małych smile

Mam nadzieję wink

Miłego dnia Wszystkim bez wyjątku wink

Pozdrowionka smile

18,060 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-22 12:39:08)

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ze/uc/ayjt/78d1kGyZrThyna8OJX.jpgTo jest co chce robic,ale narazie zmywam butelki..
Po moim malowaniu....gorzej z drewnianymi trzeba szorowac...ale chyba artystką rekodzieła nie zostane...chyba że znowu wymysle inna pasje(na tracenie pieniedzy)jestem dobrej mysli,poki co serwetek mam nakupionych na 5 lat...hahaaa
Uciekam bo z poprzdniego hobby mam szablony do naklejenia...
Pozdrawiam polecam link do wgladu,,,>>to pozniej>>

18,061

Witam wszystkich smile

Ja dopiero co tu zaglądnęłam, i mam czas na wypicie z Wami kawki. Bo wcześniej spałam big_smile
Grażynko, Ty to masz dusze artysty smile a ja lubie ogladać takie prace, zdjecia, i czytać wiersze smile

Tośka, jak wrócisz nie zapomnij sie z nami przywitać smile Powodzenia smile

18,062

Hej babeczki, coco ślicznie Ci to wyszło smile bardzo mi się podobają takie bajerki smile

Ja biore sie za sprzatanie klatki hmm o zgrozo hmm (klatka ma 190 cm xD wysokości )

18,063 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-22 14:49:16)

coco59 napisał/a:

Rafix no co ty...to dobrze że masz swoje zdanie,nawet nie wiesz jakie to miłe ze zagladasz (cie)do kafejki,smutno by było bez waszych komentarzy,ja na przykład lubie czytac no czasami podgladac,o czym gryzdolicie....już raz pisałam czy to nie mylące że sprawy innych wracaja do nas. smile
Uważam ze ta kafejka jest swietna rozrywką,w udziale bardzo fajnych i inteligentnych kobietek,i napewno każdy by sie tu czuł swietnie,gdyby chciał?
Alicja kochana dziewczyna,lubi sie troche postawic...madra i rozsadna... smile
Emcia ciepła duszyczka,dla każdego odrobine uwagi.. smile
Antonina zagoniona,tu i wszedzie,Enett spokojna miła i rozważna,Rozyczka pocieszycielka... smile
Vinnga kusicielka,ma swoje ego, Karolinka super dziewcze o ciekawym wnetrzu,Darina. smile .Natalka.. smile .Samotnaˇ~dusza, smile msbr....Bianka.. smile .
Kasia wszystkie dziewczyny swietne,ach kogutek Paweł Ciacho... tongue

Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego?
Enett, czytałam że masz kryzys...nie martw sie każdy tak ma>>trzymam kciuki>> smile
Karolina pewno już drepcze na pielgrzymce... tongue
Miłego wieczorka od sowy dla puchaczy hahaha tongue

Grażynko bardzo miło się poczułam tongue dziękuje smile Jestem tu krótko ale atmosfera tej kafejki jest naprawdę bardzo ciepła, wszyscy są tu życzliwi i ja się tu czuje świetnie big_smile
Ostatnio mało się udzielałam ale postaram się to nadrobić heh niby noga w gipsie ale troszkę oczy siadają jak tak człowiek przy kompie tyle siedzi no i lubię powygrzewać się troszkę na tarasie bo pogoda super ostatnio u mnie słonko big_smile więc korzystam z fajnej pogody smile a niestety stacjonarnego kompa nie zabiorę ze sobą heh Grażynko widzę artystyczna duszyczka z Ciebie smile a co do tej mistrzyni rękodzieła nigdy nic nie wiadomo he big_smile Ważne jest mięć jakąś pasje w życiu smile

Tosia bardzo chętnie wpadnę do twojej kafejki smile również bardzo lubię pomarańcze smile ale nie tak obsesyjnie hehe a ostatnio goście odwiedzając kalekę przynoszą małe co nieco w tym  i pomarańcze big_smile  wiem dobrze mam smile Co do mistrzostw nieraz obejrzę z tata co niektóre mecze i też się cieszę z wygranej Hiszpanii tongue

Witam nową koleżankę smile Hej trinity77 coś nas łączy ja też uziemiona z powodu dolnej kończyny smile Pisz ile wlezie tongue

Co do tego malowania różyczko ja to chyba bym smug narobiła ehhe jeszcze nie brałam się za malowanie ścian, może kiedyś spróbuje tongue przy najbliższym remoncie heh
Ah te marzenia , mam ich trochę smile jedne mniejsze, inne większe  tongue

Paula ta bezludna wyspa to chyba każdemu od czasu do czasu się marzy jak ma dość ludzi wokoło tongue
Co do mężczyzn kręci mnie w nich chyba wszystko to że są MĘŻCZYZNAMI hehe big_smile
na pewno lubię w nich tak fajny Tyłeczek, big_smile  duże bary, klatę wyrzeźbioną jak u Apolla, umięśnione plecy też mnie kreca? ehhh tongue dobra wystarczy bo nie ręczę za siebie ehhe 
A tak na poważnie to wygład nie jest  taki ważny ( no może troszkę heheh big_smile) ale liczy się to żeby szanował, nie ślinił się na widok minispódniczek na mięście tongue, męskość, poczucie humoru, inteligencja (nie żaden Einstein ale żeby potrafił posługiwać się mózgiem eheh  big_smile) i takie tam big_smile

Toska kiedyś już pisałam ze ja to ogólnie mało śnie albo właśnie nie pamiętam co mi się śniło ale jak już mi się cos śni to z grubej rury heh:D  takie z nutka erotyzmu bardzo często smile widać że mam braki ehahahaha tongue:P lata posuchy wychodzą. Kurcze moja szczerość  mnie przeraża big_smile

Paula jak tam sprzątanie klatki ci poszło tongue pewnie nieźle się upociłaś smile przy takich wymiarach hehe no zależy tez ile ty masz wzrostu tongue

eee źle trafiam nikogo nie ma hmm  trudno, polatam trochę po forum smile

18,064

No hej Paula, no jakos idzie mi to sprzatanie, lekko nie jes bo sama mam 170 cm hmm ale daje rade i chyle sie ku końcowi i bede mogła pogadulać smile

18,065

Hej nie jesteś taka mala tongue dasz rade tongue a co moja kumpela ma powiedzieć 155 cm tongue to jest porażka eheh ja mam 176 tongue duża baba ze mnie big_smile wcinam czereśnie (1 raz tego lata mniam ) chce ktoś trochę big_smile

18,066

ja z rozpędu posprzatalam caly pokoj smile

Faktycznie wysoka babeczka jestes smile

ja kawusie popijam smile

18,067

ja chce!! ogromnie lubie te kuleczki big_smile
Paulino-duszo podoba mi się Twój podpis smile
Paulino- beezko może w kafejce też posprzątasz?? np. sporządzeniem listy tematów na które zawsze chciałas pogadać a się bałas/ wstydziłas - masz takie pytania??

18,068

hmm Alu, wiesz, ze to nie jest głupi pomysł. Mozemy się skrzyknąć ze wszystkimi babeczkami i zarucic wlasnie jakis ciekawy temat... Ja np chcialabym pogadac o antykoncepcji, ale w taki sposób, żeby nikt nie naskakiwal z tekastami typu "skoro zaczynasz uprawiać seks powinnaś wiedzieć."

18,069

Kochana samotna~duszo pieknie napisałas,ale powiedz czy Ty jestes naprawde samotna,takie mam wrażenie,albo cierpisz z powodu kontuzji,a moge wiedziec jak masz na imie...byc może już pisałas o sobie,i to pominełam....
Zdrowiej dziewcze i codziennie pisz ach tylko co to miłe...
A ja byłam szperac i wyszukałam pełno rzeczy do malowania,ale narazie schowałam bo jak moj Manf.zobaczy to znowu bedze sapał że robie szope z chałupy,ktos musi a on taki sam,ostatnio jak wział młot pneumatyczny i rabał to kafelki w brodziku popekały i nowo malowana sciana w pokoju pekła,ale co tam ważne że sie kochamy i rozumiemy....czego i wam życze z CAŁEGO SERCA...

18,070

Coco, samotna dusza ma na imie Paulina jak ja wink

Ach.. ja też po uszy zakochana jestem smile

Posty [ 18,006 do 18,070 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 276 277 278 279 280 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024