Witam po południowo i ja wpadłam na moment. Co u was, jak Paula Beatka wasz dzień?
Widzę że Em była , jak zwykle mnie minęła.Raff jak nogi bolą po weselu?
Cześć Alu witaj...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 275 276 277 278 279 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam po południowo i ja wpadłam na moment. Co u was, jak Paula Beatka wasz dzień?
Widzę że Em była , jak zwykle mnie minęła.Raff jak nogi bolą po weselu?
Cześć Alu witaj...
A Ty Rózyczko?? co ciekawego sobie kupiłas ?
Muszę iść.
i o to chodzi
ważne że cała kafejka ma fajny klimacik ![]()
oj ja, to wogole chyba nie moglabym miec takiego przyjaciela faceta, jakos nie wierze w przyjaźń damsko-męską. Staroświecka jestem ![]()
![]()
Alu nadal czekam na kumpele bo po 15 jedziemy skarbie na zakupy...Wiec jestem przed.Cześc Tosia
Różyczko, dzień pracowity dzisiaj ![]()
Paula - chyba staroświeccy ludzie wierzyli w przyjaźń damsko-męską. Te czasy Mickiewicza itp
Za to moja babcia na pewno w coś takiego nie wierzy - no, ale ona dużo młodsza od Mickiewicza ![]()
Ja osobiście w taką przyjaźń wierzę. Jak bym mogła inaczej, skoro świat mnie o tym przekonał ![]()
Hej Różyczko, a jakoś leci, coś tu u mnie się pogoda popsuła i coś chyba padać będzie ![]()
Rano byłam z młodym na długim spacerku, potem pojechal, potem spacer z Leośkiem, a teraz już śpiocha u mnie na łóżku ijak zwykle się rozkłada
a teraz sobie odpoczywam poobiednie ![]()
Ok wyszło na to, że ja prowokuję kłótnie na kobiecym forum. Spoko niech i tak będzie. No nic ja sobie zrobię na jakiś czas przerwę od forum. Jak wszystko ucichnie to wtedy ewentualnie wrócę tutaj popisać z niektórymi. Co złego to nie ja.
Tosia czy było warto? Nie było.
Paula fajnie że się Tobie tutaj podoba, wpadaj jak najczęsciej ![]()
Witaj Róża, wyczuwam lepszy humor, fajnie
Tak trzymaj. Nogi nie bolą już ![]()
Dla wszystkich pozdrowienia i do usłyszenia za jakiś czas ![]()
czesc ...
sorry ze sie nie odzywam nie mam dostepu do nety (mam ale bardszo drogiiiii), (w skrzynce e-mail przez pomylke skasowalem all kontakty) ..... Pozdrawiam i do uslyszenie ...
pozdrawiam wszystkich ...
Daniel...
*- nie mAM POLSKIEJ CZCIONKI
ps. mail ten sam
Hej Rafix dzięki na pewno miło będzie mi się tu pisało wśród tak fajnych osób
a czemu to przerwę sobie robisz... hmm co to za konflikty bo ja tu nowa i nie w temacie jestem :] dobra wycofuje pytanie lepiej nie zaczynam rozmowy na ten temat bo moderator zaraz do akcji wkroczy
do usłyszenia Rafix
Czytałam po trosze wasze dzisiejsze rozmowy
Co do tych kryzysów w związkach się nie wypowiadam nie do mnie to pytanie heh
A w przyjaźń damsko-męską sama nie wiem czy wierzę, zależy od osób chyba, okoliczności itd
ja osobiście mam paru kumpli ale takiego bliskiego przyjaciela w gronie męskim nie posiadam.
no_nam witaj Paula jestem ![]()
Rafał to wychodzi na to że ja również powinnam stąd wiać. Nie przesadzaj. Nikogo nie obrażasz. Wyjdz co najwyżej na fajke
<zart>
Daniel? serio? więcej pytań pózniej bo w szoku jestem ![]()
Daniel napisz nam od czasu do czasu co u Ciebie ![]()
Pozdrawiam ![]()
Hop hop jet tu ktoś? U mnie pada, cholerka.
Rafix no co ty...to dobrze że masz swoje zdanie,nawet nie wiesz jakie to miłe ze zagladasz (cie)do kafejki,smutno by było bez waszych komentarzy,ja na przykład lubie czytac no czasami podgladac,o czym gryzdolicie....już raz pisałam czy to nie mylące że sprawy innych wracaja do nas.
Uważam ze ta kafejka jest swietna rozrywką,w udziale bardzo fajnych i inteligentnych kobietek,i napewno każdy by sie tu czuł swietnie,gdyby chciał?
Alicja kochana dziewczyna,lubi sie troche postawic...madra i rozsadna...
Emcia ciepła duszyczka,dla każdego odrobine uwagi..
Antonina zagoniona,tu i wszedzie,Enett spokojna miła i rozważna,Rozyczka pocieszycielka...
Vinnga kusicielka,ma swoje ego, Karolinka super dziewcze o ciekawym wnetrzu,Darina.
.Natalka..
.Samotnaˇ~dusza,
msbr....Bianka..
.
Kasia wszystkie dziewczyny swietne,ach kogutek Paweł Ciacho...
Tak mi przykro z powodu tego wszystkiego?
Enett, czytałam że masz kryzys...nie martw sie każdy tak ma>>trzymam kciuki>>
Karolina pewno już drepcze na pielgrzymce...
Miłego wieczorka od sowy dla puchaczy hahaha ![]()
Bianka Boże jak cie dawno nie widziałam i słyszałam, martwiłam się strasznie pytałam o ciebie ale nikt mi nic nie mówił.
Tak się kafejka w zawrotnym tempie zmienia , tylu nowych ludzi ciężko ogarnąć kto jak ma na imię.
Widze że Daniel dopdł wreszcie Neta szkoda ze go nie ma, jak za starych czasów nie Bianka?
Rafał absolutnie siedź i nie rób sobie przerw , Zorro musi trwać na posterunku, do kogo byśmy wzdychały no...
Paula kto to jest Leoś synek?
Emcia gdzie ty lasko droga biegasz , ciężko cię złapać...Tesniuchnam oj nie dobra pańcia...
Humorek mam super, słoneczko świeci, na zakupy nie pojechałam bo mąż kumpeli napił się i ona z nim dzieci nie zostawi co zrozumiałe...
Matka była zamówić mnie do malowania mieszkania, mimo iż w domu dwóch facetów ma, no i głupia gosia nie odmówiła...
Daniel wpadaj czasem i zagadaj jak tam jest okej.
Witaj Róza ![]()
Ja także sie pytałam dziewczyn co u Ciebie ![]()
Wydawałaś mi sie taka smutna, mam nadzieje, ze to mineło ![]()
Był czas kiedy rzadko tu zagladałam. Nie bede ukrywać, czasem mam "te" gorsze dni, kiedy mam ochote zostawić to wszystko i wyjśc. ALe nie potrafię, nie potrafie myśleć negatywnie o tym co mnie spotkało. Nie potrafie sie rozpłakać o tak, bo zawsze widzie wyjscie, i nadzieje..
Grażynko ale zapomiałaś dodać o ważnej osobie która tyle kolorów radości wnosi do kafejki ...To Ty Grażynko bez ciebie nic czasem na kłopoty mądrego bym nie wymyśliły...Poza tym jesteś ogromnie ciepła i wrażliwa.
No i oczywiście jest jeszcze nasza krejzolka Tosieńka, jej jaką ona ma energie ...No i Martynka coś wnosi bo to bystrzacha laska na szpilkach...
Duzo nas tu jest tych co długo są ale tez świetni są nowi... Uczą nas nowego podejścia do rożnych spraw, dają w kafejce świeżość.
Ja jesli tylko mam czas z chęcią poznam wszystkich nowych ludzi naprawde.
Bianuś walczę z dołkiem zasypuje kopie i znów ale kurcze nie dam się kochana, Ty tez się nie dajesz to i ja wytrwam..
Pójdę zwierzakowi jeść dać bo z pracy wrócił ale wpadnę wieczorkiem na pewno i popisze.
Trzeba umieć cieszyć sie z małych rzeczy, które daje nam dzień
![]()
Miłego popołudnia Różyczko ![]()
Tobie również Coco
![]()
Paula kto to jest Leoś synek?
hahahah ![]()
Różyczka, mam 19 lat
a Leoś to mój pies
ale fakt, zachowuje sie jak dziecko ![]()
Grażynko dziękuję za miłe słowa ![]()
Dziewczyny i Chłopaki ja się nigdzie nie wybieram! I nie będę kontynuowała tematu taboo powod wyjasnie na stronie jesli ktoś się nie domysla.
Paulina
Leon - bogate ma to imię ![]()
Miłego dnia ![]()
Afro -była i się zmyła ![]()
Coco - ja kusicielka? W sumie jak się dobrze po główce pomacam to jakiś zalążek diabelskich różków tam jest ![]()
Rafix - masz obiecać, że będziesz nas podglądał (znaczy czytał
). Jak każdy nałóg forum uzależnia, a jak się nałóg odstawi to potem nie kusi
A my wszystkie chcemy, żeby ciebie niedługo skusiło ponownie. Kafejka bez Zorro dużo traci na atrakcyjności ![]()
Daniel... Ja też nie wierzę. I chyba nie uwierzę. Jakoś mi styl pisania nie pasuje. Ale może się czepiam?
Paula własnie mi się jedzonko w brzuszku układa
a pozniej muszę wyjsc a co Ty masz zamiar robić ?
Witam, jak tam popoludnie mija?
No właśnie nudze się ![]()
Też zjadłam kolacyjke, zrobiłam sobie smażone ziemniaczki z ziołami ![]()
Ktoś chętny z spacer z Leosiem?
o ! znajomi napisali i lece się dotlenić na rowerku!
Ciało babeczki! ![]()
Dobry wieczór?Można?:)
Siedze sobe sama w domu unieruchomiona po zabiegu na nodze i jakoś mi smętno:( Pomyślałam, że moze uda mi się tutaj z kimś pogadać:)
Afrodytka,Przepraszam z Ciebie też kochana dziewczynka...PozdrawiamCie...
Ale dzisiaj dzien,wyznan....Rożyczka Dzieki Ci ale pochwal sie co kupiłas na ?
Witaj Trinity?
Witaj Trinity ![]()
Bianka jestem
Napisz cos o sobie, jak masz na imie, co porabiasz w życiu?
Witam Wszystkie NetKobietki!!!
Hej Kochani ;*
Witam nowe osóbki ;* Trinity, przedstaw się nam, napisz cos o sobie ;* A z twoja nogą co się stało, że musiałaś mieć zabieg?
Kochani, była mega czekolada, pobiegałam troszkę po dworze i czuje się o niebo lepiej.
Paula, no to drastycznie postąpiłaś z swoim R*. Ja na razie robic tak nie będę, bo nie potrafię. Ale jak do września się nie poprawi to chyba powiem mu tak jak TY! Zresztą nas samą sobą też muszę popracować ![]()
Bianka, jak minął dzień?
Ema, ma wolne, więc pewnie szlaja się
tu i tam ...
Grażynko, co u Ciebie Najdroższa?
Ale pustki ![]()
Hej ja też jestem ;(
Beatko co słychać? Jak tam twoja żabka, jeszcze tak rozrabia ;P
Właśnie Żaba się usypia. Wymyśliła, że jest duża i będzie zasypiać sama. W związku z tym teraz leży, merda nogami i śpiewa o bocianach...
I Martuś sobie poszła jak ja się zajęłam sprawdzaniem poczty ![]()
Beatka jestem cały czas ;*
Nie jedna mamusia chciałaby aby jej dziecko tak jak twoje chciało zasypiać samo
Heh
Martuś, nie narzekam. Mimo, że Żabie czasem wyrastają rogi i wtedy jest nie do opanowania (na szczęście jestem jeszcze szybsza i silniejsza) to zazwyczaj całkiem poczciwe z niej dziecko ![]()
A ty nie masz lepszych rozrywek niż wieczorek przy komputerku? Na spacer sio ![]()
Afro -była i się zmyła
He he, ale już się znów wślizgnęłam na chwilkę ![]()
Afrodytka,Przepraszam z Ciebie też kochana dziewczynka...PozdrawiamCie...
Szok, miło mi, dziękuję 
Ale nie wiem za co przepraszasz... ![]()
Pozdrowionka ![]()
Afro, a czemu ty ostatnio taka ulotna jesteś?
Myślę o czym Wam napisać ![]()
Nie no tak różnie u mnie, raz tu, raz tu ![]()
O czym napisać? Napisz, jakie ostatnio zrobiłaś 3 dobre uczynki ![]()
1. Podczas @ nie wkurzyłam mojego ![]()
2. Pomogłam bratu ![]()
3. Poprawiłam kilku osobom humor ![]()
Więcej grzechów nie pamiętam ![]()
Nieźle. Tylko 4 minuty zajęło ci napisanie
Ja tak sobie myślę, że chyba nie umiem tych 3 rzeczy wymyślić dla siebie ![]()
Na pewno się coś znajdzie ciekawego ![]()
Jak Ci mija wieczorek??
Właśnie łamię moją nową i nigdy nie zrealizowaną jeszcze zasadę, że będę spała 7 godzin ![]()
Jak zwykle forum wciągnęło ![]()
Co do spania mi się tylko raz udało dotrzymać ustalonej sobie godziny ![]()
Nom wciąga niemiłosiernie ![]()
Ja piję jeszcze kawę ![]()
Wyganiasz mnie Beatko
Na dworze byłam 20.30 !!! Później niewinne dziewczynki same nie spacerują ...
Witaj Gosiu ;*
Jesteście ?
Hej Elnett ![]()
Marta - ja słyszałam teorię, że grzeczne dziewczynki nocami się nie włóczą więc wracają dopiero rano
Bardzo mi się teoria spodobała i często wcielam ją w życie. Zresztą powrót z imprezki to doskonała okazja, żeby obejrzeć wschód słońca zimą. Bo teraz za wcześnie wschodzi na moje powroty ![]()
Afro - po kawie to zamierzasz całonocną aktywność uskuteczniać?
A tam kawa na mnie nie działa, bardziej to przez to forum nie umiem spać ![]()
Również słyszałam tę teorię
Chętnie wcieliłabym ją w życie tylko, co ja w mojej okolicy bedę robic do rana. chyba spać pod mostem z bobrami ![]()
Hej kobietki jak mija wam wieczór, ja na pracujaco...Ot nie pierwszyzna.. Jakoś dziś wpadło sporo osób, wiecie przeglądałam forum i muszę przyznać że się zmienia.
Duzo dziwnych wątków, na jeden temat kilka powstaje, drażniąco to działa powiem wam.
Różyczko, w nocy się śpi a nie pracuje
Albo czyta forum ![]()
Ja zauważyłam to, że wątki się powtarzają. Ciągle powstają nowe na te same przewałkowane tematy. Ale jakoś specjalnie mnie to nie irytuje ![]()
Marta - dużo w życiu przeszłam, ale pod mostem z bobrami jeszcze nie spałam
Kuszące ![]()
Też to zauważyłam, gdzie są moderatorki pilnujące porządku... mały chaos się robi ![]()
Ja zmykam do łóżka. Jeszcze może jakaś książka a potem aaa
Dobranoc :*
Jak wiem, że one są tam pod mostem, to nawet tam wolę nie schodzić. Jeszcze się któremuś spodobam i co wtedy ![]()
Witam Cię Różo ![]()
Dobranoc Elnett ![]()
![]()
Hejka Antoninaa ![]()
A może piłaś ![]()
Tośka, ten twój soczek pomarańczowy to mocno przeterminowany musiał być... A ty go tak nałogowo pijesz...
To ja już wiem, gdzie wszyscy byli - mecz oglądali. Ale wstyd, że ja nie oglądam. Tym większy, że zawsze oglądałam takie wydarzenia. Ale od czasu jak nie ma w reprezentacji Raula Gonzalesa już Hiszpanii nie lubię
I jeszcze Holandii kibicowałam, bo tam był taki śliczny (w mojej opinii) bramkarz - van jakiśtam, ale o tej porze nie pamiętam ![]()
![]()
Ja też nie oglądałam ![]()
Cześć Afrodytko co u ciebie? Tosieńka jak już mówiłam podziwiam cię za te energie skarbie. Brawo za sok.
Kurcze świetnie że Hiszpania wygrała.Szkoda że nie oglądałam. Beatko malowałam ściany na biało , oto co robiłam wieczorem.
![]()
U mnie jak zwykle większość pod górkę, mniej z górki, ale przynajmniej bardziej doceniam "małe rzeczy", z większych cieszę się jak dziecko ![]()
A u Ciebie Różyczko??
Różyczko, normalnie cię podziwiam. Mi się nawet prania z pralki nie chce wyjąć ![]()
Tosia, specjalistów od pogarszania nastroju nie brakuje. Wydaje mi się jednak, że nad tobą to i całe konsylium by nie uradziło...
Ja mykam spać
Do dziś ![]()
Dobranoc Wam dziewczyny ![]()
Miłych snów ![]()
E ja widzisz Beatko jakoś nie dzisiejsza chowana, moja babcia mi wklepała w głowę taką zasadę. Otóż jak nie zapracuje czymś rano to nie zasługuje na to by na darmo zjeść śniadanie.
Dobra lekcja nigdy nie jadłam śniadania ot tak nie zasługując na nie. Zawsze robię nawet coś małego ale robię.
Dziś zrobiłam mnóstwo rzeczy to pomaga mi nie myśleć.
Jutro wstanę o 7 wstawię obiad i pójdę malować jej pokoje, potem sprzątnę u siebie i do miasta.
No i zostawiły mnie wszystkie naraz okropne...Dobrej nocy ciekawe gdzie Nimfa się podziewa.
Strony Poprzednia 1 … 275 276 277 278 279 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024