Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 274 275 276 277 278 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,876 do 17,940 z 30,541 ]

17,876

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

To ja też się chyba nie znam bo ja też uważam, że kawa fujjj smile

Witajcie ludziki smile

Rafał - rzuć statystykę weselną (czas w godzinach): przy stole, na parkiecie, pod stołem wink wink wink

Zobacz podobne tematy :

17,877 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:56:50)

smile

17,878 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-21 11:08:05)

Co slychać Kasik smile

Beata jak tam niedziela mineła? smile

HA ha ha ha smile Tośka no nie bede narzekać smile
Seks wpływa na moje dobre samopoczucie, no i mozna z przyjemnościa chudnać smile

17,879

Leci pomalutki...obiadek gotuje smile

17,880

KAsik a tak ogólnie to dobrze? smile

JAk tam mała Nikola?
Mi jak widac humorek dopisuje big_smile

17,881 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:57:15)

smile

17,882

Niedziela męcząca była, czyli wszystko prawidłowo smile Nieco się wstawiłam na mamusinych imieninach (chyba pierwszy raz piłam przy rodzicach więcej niż piwo czy jednego drinka smile ).

Paula - jak to z kim będziesz rankiem pisać? Tu takie zwyczaje panują, że w trakcie pracy niektórzy są bardziej chętni do pisania na forum niż w czasie teoretycznie wolnym smile

17,883 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:57:52)

smile

17,884

tak ogólnie wszystko oki smile Patryk pracuje całe dnie nie kłucimy sie nawet ostatnio big_smile Nikoli jest wszedzie pełno ,czasami to sobie nie moge z nia poradzic!jak sie rozgada to potrafi tak ze 20 min non stop gadac po swojemu az ja kiedys nagralam bo muslałam ze pekne ze śmiechu smile a u Ciebie jak tam??

17,885

Antoninaa napisał/a:

Pomalutku? tongue Już po 11.00 big_smile Dla mnie baaardzo szybko big_smile A po obiadku? big_smile Jak samopoczucie? smile

No tak pomalutku to było za szybko napisane smile mi tez czas pedzi jak oszalały czasami a nawet non stop mi dnia brakuje zeby zrobic to co chce...a najwiecej zajecia jest z tym moim bobasem smile

a po obiadku??hmm...jeszcze nie wiem ale napewno nie bede sie nudzic zawsze znajdzie sie jakies zajecie smile

17,886 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:52:44)

smile

17,887

Tośka - toż to straszna rozrzutnośc 3 liście sałaty do 2 krewetek... A swoją drogą jestem wszystkożerna, ale krewetki za żadne skarby bym nie zjadła...

17,888 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-21 11:45:22)

Tosia - fajna kuchnia Twojej mamy wink oj chyba bym podjadał między posiłkami. Za słodkie? Jak się pije za często pewnie tak, dla mnie to taki rarytasik, góra raz dziennie i dlatego smak mi się nie nudzi <powiedział popijając pistacjowym> big_smile

Beata - statystyki weselne powiadasz, hmmmm nie prowadziłem dokładnych ale impreza od 18 do 3 w nocy - razem 9 godzin około, na oko 4 godziny przy stole i 5 na parkiecie wink pod stole nie spędziłem ani minuty tongue wiem wiem możecie pomyśleć nie leżał pod stołem czyli nuda, ale było bardzo fajnie smile

Bianka - wybawiłem się, w końcu chyba w tym roku już nie będę na żadnym więc trzeba było poszaleć, do tego za rok bierze ślub mój kuzyn, który ma 23 lata i dowiedziałem się że w rodzinie już tylko ja się ociągam i wszyscy pytali kiedy, a ja się tylko tajemniczo uśmiechałem big_smile rozumiem, że rodzinka lubi zabawy weselne, ale żeby zaraz naciski? wink

Cześć Kasiu smile

Beata kto niby więcej siedzi na forum w pracy niż w czasie teoretycznie wolnym? wink

17,889 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-21 11:47:17)

Hej Kochani ;*
Dwa dni mnie nie było i mam już spore zaległości w czytaniu. Postaram się je nadrobić wink

Natalio, przykro mi z powodu śmierci twojego dziadka. sad

Co słychać u Was Kochani?

Dziś nie mam na nic siły ani chęci.
Trapi mnie pewna sprawa i pewnie przez większość dnia będę się zastanawiać co z tym zrobić...

Dziewczyny, a wy wierzycie w to, że po kilku latach bycia w związku następuje czas kryzysu o którym się tak słyszy?

Kochani, macie takie dobre humory wink Pozazdrościć sad

17,890

Rafix - co do tego czasu wiesz, że wyznaję zasadę, że wypowiadam się za siebie smile

Marta - wg mnie czas kryzysu następuje. Jesli po kilku latach dopiero, to znaczy, że związek jest wart tego, zeby o niego walczyć smile A czemu u ciebie humor niedobry?

17,891

Witaj Marta. Pytałaś dziewczyn, ale co mi tam wtrące się wink Tak, następuje taki moment w każdym związku. Z róznych powodów i nieraz po roku, nieraz po kilku latach. Obie osoby zaczynają się od siebie oddalać, sprawdzają, często wręcz testują cierpliwość partnera. Dlaczego tak jest? Moim zdaniem dlatego, że mimo iż człowiek to istota stworzona do życia w związku, jednak czasem budzą się w nas samotnicze odruchy. Chcemy być sami i w pełni niezależni. Dla mnie niepokojące byłyby dwa objawy. Po pierwsze gdyby działo się tak bardzo szybko, na przykład po kilku tygodniach, albo powiedzmy po pół roku znajomości, gdy obie osoby jeszcze powinny żyć w stadium euforii smile Po drugie nie powinno się to zdarzać zbyt często, np regularnie co pół roku albo co rok. W każdym razie z każdego takiego lekkiego kryzysu nie trzeba zaraz wyciągać wniosku, że wszystko się rozpada. Ale to tylko moje zdanie smile

Natalio - przyjmij najszczersze kondolencje z powodu tragedii jaka spotkała Cie w ostatnich dniach. Dopiero doczytałem sad

17,892 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:53:20)

smile

17,893 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-21 12:03:27)

Tosia - Twoja jest lepsza? smile Rozwiń bo nie skumałem smile A próbowałaś inne smaki? Mnie nie podchodzą, może to malinowe jeszcze.
Nie wiem co dobre? To mi powiedz smile Jestem otwarty na nowe smaki big_smile

A co do związków jeszcze, to chyba niektóre się kończą na dobre właściwie nim taki kryzys dopada. Może więc taki kryzysik warto odbierać jako sygnał, że warto go przezwyciężyć.

Tosia - ja uważam, że w każdym. Czasem po prostu druga osoba nie wie, że partner taki kryzys przechodzi. Jest to niezdrowa sytuacja, bo gdy obie osoby wiedzą że coś jest nie tak, to nie ma udawania, są rozmowy i próby porozumienia. Jeśli jedna osoba przeżywa taki kryzys, ale przed drugą udaje że jest super, to nie ma poważnych rozmów, nie ma zrozumienia, nie ma starania. Dlatego tak ważna w związku jest umiejętność rozmawiania o wszystkim. Przykład - czujesz, że partner okazuje Ci zbyt mało uczuć to mu powiedz, a nie kumuluj w sobie negatywne uczucia. Na tym forum byłoby o połowę mniej wątków gdyby ludzie potrafili rozmawiać.

17,894

Eeee, związki, które się kończą przed kryzysem to chyba na miano związku nie zasługują... Jakoś tak chyba maratończyk jestem i związek trwający 3 czy 4 miesiące jak dla mnie związkiem się nie nazywa. Jakimś poznawaniem się czy cuś bym to nazwała...

Nowe smaki... Zaskakująco konserwatywna jestem w tym względzie i lubię tradycyjną polską kuchnię. Mięcho i kartofelki smile Co nie znaczy, że czegoś innego nie zjem. Chyba, że to coś jest małżą lub krewetką... Już wolę ślimaka.

17,895 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:53:54)

smile

17,896

Cześć Puchacze!! tongue:P
Co tam, jak tam znowu się obijacie?? Coś mi się zdaje ze nasi szefowie założą klub, związek tongue:P
bo wiecie jak to jest: chcesz pracować w spokoju?? - to nie wyprzedzaj szefa w rozwoju lol big_smile
1 dzień lata-  zimno i pada. czyli ja mieszkam w złym miejscu! wolę jak swieci słonce (oczywiście mi wystarczy słoneczko  i temp. +20oC bo wieksza wyrządza mi więcej szkody niż pożytku).
BTW. czytam czarne owce- nawet nam nie podziękowały! taki fajny wątek mają.. samodzielnie tongue:P:P
aa jeszcze trzeba się ustosunkować.. wiec.. ja nie odwiedzam rodziny zbyt często - presja nie działa na mnie mobilizująco tongue lol
i są krysysy. Inaczej to by było tak jak w ameryk. filmach wink aa grzeszna miłość- całkiem przyzwoity film wink polecam
acha nie pytajcie dlaczego tak dużo HAHA

17,897 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-21 12:25:56)

Witajcie smile  Jak cudownie jest sie obudzic tak pozno,sniadanko do lozka. Ahh  Kto sie napije ze mna kawy ??   smile Ptaki za oknem ..hmm..no wlasnie nie moge napisac ze cwierkaja,bo ,,kra kra" daleko ma sie do spiewu ptakow lol Ale powietrze swierze mi sie wkrada przez uchylone okno,pogoda piekna smile

Grazynko nie ma za co.Smacznego smile

O prosze Raf juz wrocil smile Popilo sie co? tongue          UV zryw z lozka akurat dzis mi nie grozi smile 

Hmmm Paulinko,tak sie zastanawiam....czy ja w jakims stopniu podobna do placuszka jestem tongue hahah wink

Bianka juz kawe wytrabila...A Tosia ?? OO Czytam,ze ciche dni sie skonczyly Bianko smile Gratuluje tongue  Nie dawajcie kawy Tosce !!  Ona rozniesie kafejke z nadmiaru energi big_smile

Vinnga za duzo sobie pozwoila przy mamusi haha tongue    Kasia,moze pozyczysz mi czasem swoja coreczke ? big_smile 

Raf I Tosia..ja chyba nie w temacie...o co chodzi z tym pistacjowym ??  smile Ciekawosc mnie zzera..

Elnett napisał/a:

Dziewczyny, a wy wierzycie w to, że po kilku latach bycia w związku następuje czas kryzysu o którym się tak słyszy?

Ja wierze...ale nie bede sie rozpisywac na ten temat..

No Raf podoba mi sie twoj wywod smile

Tak Ala ja sie bede obijac na maksa !! smile
Pozdrawiam was smile

17,898 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:54:24)

smile

17,899 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-21 12:28:02)

Beata masz 100% racji. Pisałem o związkach przez grzeczność i sympatię dla tych, którzy piszą na forum. Pomożcie mój związak się rozpada. Przez pierwsze dwa tygodnie było dobrze, ale teraz się psuje...... big_smile

Tosia - ja zostanę przy swoim zdaniu co do związków smile Może po prostu rozeszliście się nim taki kryzys przyszedł. Fajnie też, że rozeszliście się z klasą. Rzadko się zdarza. Choć w przyjaźń osób będących kiedyś parą nie wierzę i nie uwierzę. Można się kumplować ale nie przyjaźnić. To też moje zdanie smile

Ala - miałem tę samą myśl, że wypadałoby podziękować za to, że teraz mają lepiej smile Ale ja im tam nie bronię, niech się dobrze bawią na forum. Lubie zadawać niewygodne pytania, więc dlaczego tak dużo hahahahahahah? smile

Em - Ja znany abstynent smile Pistacjowe mleko Mullera smile Moja nowa pasja big_smile Moje wywody są chyba nieraz przydługie smile

17,900 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-21 12:30:25)

Jestem w związku 3 lata i ten niby kryzys, tak bynajmniej odczuwam, właśnie się pojawiał. To nie jakaś straszna rzecz, ale jak się kocha to zastanawia się człowiek jak to naprawić. Bo samo to chyba nie minie.
Oboje wiemy, że jest coś nie tak. Róznica jest jednak taka, że ja postrzegam to jak zwykły mały kryzysik, który da się naprawić i mówię o tym czego oczekuje, zaś R* wie jak jest, ale mimo, że obiecuje nic nie zmienia, bowiem ma gorsze problemy.. Mnie sie wydaje, że za te zgrzyty miedzy nami można obwiniać problemy finansowe w pracy i do tego zmęczenie po wielogodzinnej pracy...

Ja zmykam będę później, postaram się, aby moj humor się ciut poprawił, może jakas mega czekolada ;(

17,901 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-21 18:01:43)

Tośśśśkaaaaaa <cześć smile >
Martuś najgorzej jak 1 udaje ze nie dostrzega. ale rozmowa nic wiecej.
Rafał haha nie hahahahhaha wink koleżanka ma wolne wiec pogadam sobie tylko z Wami wink

17,902 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:54:47)

smile

17,903 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-21 12:42:52)

Mleko pistacjowe ooo  teraz cos kojarze smile Dziekuje za wyjasnienie tej zagadki... big_smile
Hmmm ciekawe czy ja mam to mleko tutaj??  Ono jest w kartoniku ? big_smile

Chyba bede zmuszona strzelic focha....nikt sie ze mna kawy nie napije ??  lol

17,904 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-21 12:46:49)

Marzenka, jeśli może być pseudokawa to ja mogę z tobą wypić. Właśnie sobie takie coś kawopodobnego zrobiłam. Ale jeszcze muszę zapolować na jakieś mięsko do kawy. Znaczy - idę do sklepu smile

Tosia - a weź mi wytłumacz nie przekraczając granic swojej intymności - dlaczego zakończyłaś swój bezkryzysowy związek skoro był bez sladu kryzysu?

17,905

ja już po kaffce Em smile
Tosia i to jest fajne! jakbyśmy się we wszystkim zgadzali, klepali się po plecach- już dawno bym z Wami zerwała hahahah wink

17,906

Vinngus ja innej kawy nie pije haha Znasz nescafe 3in1 ? Proszek..-kawa+mleko+cukier smile To trudno nazwac 100% kawa..ale ja nie lubie kawy wiec pije to o posmaku kawowym lol No jakas ilosc kofeiny jest... smile

17,907

Dla mnie to nescafe jest za mocne smile Za to kofeinę uzupełniam wielką liczbą puszek energetyków i coli. Widocznie niezależnie od źródeł każdy potrzebuje kofeiny  smile

17,908

Serio za mocne dla ciebie?? OO.. a dla mnie w sam raz big_smile  Mi nie smakuja te wszystkie gazowane napoje energetyzujace bleee .

17,909

Mi też nie smakowały. Papierosy też mi nie smakowały kiedyś. I piwo smile Jak widać człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja smile

A w nescafe za bardzo kawę czuję smile Ja piję takie coś z małą ilością kawy, dużo mleka i bez cukru.

17,910

Bez cukru ??!!!  FUjjj  tongue   A ty jestes w pracy Beatko?

17,911

Oczywiście, ze w pracy smile Piszę między telefonami smile Albo jedną ręką w drugiej trzymając słuchawkę smile Dlatego taka mało wylewna jestem w pisaniu smile

17,912 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:49:40)

smile

17,913

Tosiu, to ja nie wiem czy ryzykować i zaglądac, bo zapewne zrozumienie więcej uwagi wymaga niz pisanie o kawie, co mozna zrobić rozmawiając jednoczesnie z klientem o jakims obozie dla dziecka smile

17,914 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:50:04)

smile

17,915 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-21 13:19:24)

Ponieważ ja gadatliwa jestem wiec napisałam ci 2 maile smile

Tosia - nawet 2 zdania w twoim wydaniu mogą zrobić piorunujące wrażenie. Tak wiele w twoim zachowaniu, słowach, decyzjach odnajduję siebie...

A teraz zmykam grzecznie pracować. pa dziewczynki (chłopczyk chyba dawno już uciekł) smile Do później.

17,916 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-21 13:19:13)

haha  oczywiscie z w pracy smile To mi sie podoba smile

Toska a ty posprzataj w koncu swoj pokoj....cos czesto ci sie ta ladowarka gubi lol

pa pa Beatko . smile

17,917

Hejka ;*

Wróciłam ze spacerku z młodym i już pojechał do domku sad

Rodzice wrocili z wesela i przywiezli taaakie pyszne ciacho ze koniec, ma ktos ochote?

Ema ja tez juz po kawusi, ale za to teraz herbatke pije;)

Tosia i Rafał - pijecie mleko pistacjowe?! o fuu... musi byc nie dobre tongue

Elnett, Marta tak? Słuchaj, ja jestem w zwiazku 4 lata we wrzesniu nam puknie, i wiesz co, jakis czas temu tez mielismy kryzys. Spowodowany głównie z jego strony, ponieważ mój R. wpadł w rutyne, praca, mieszkanie, sen, praca.. wiesz. A na weekendy czasem przyjezdzał do mnie. Było strasznie ciężko, padły przykre słowa, ale szczera rozmowa wszystko załatwiła. Wiecej o tym pisze tutaj, jakbys chciala poczytac http://www.netkobiety.pl/t13580.html wink

Beatka, ja tez bardzo słabą kawe pije z mlekiem, a raczej  mleko z kawą wink

Ala a u mnie słoneczko i 20 stopni smile Cieplutko smile

17,918

A jakie to ciasto ??  Herbatke lubie bardziej niz kawke,wiec chetnie sie napije z Toba smile   Kurka jaka szkoda ze nie mam balkonu,taka pogoda super.

Raf i Tosia pija to mleko,bo po nim maja odjazd lol hahaha A Tosia to je chyba pije non stop tongue

17,919 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-21 13:31:58)

Em - a ja zachodziłem w głowę co mam odstawić, poza tym patrząc na energię Tosi, to ja chyba piję coś innego niż ona wink Mleko jest w buteleczce. Pycha jest, a zimne niesamowicie orzeźwia.

Beata - uwielbiam napoje energetyczne smile a jakie to mięsko do kawy zajadasz? big_smile

Paulina - pycha jest, spróbuj kiedyś smile

Tosia - każdy o swoim związku wie najwięcej więc muszę Tobie wierzyć. Moze ten kryzys był dopiero przed Wami, a może taki malutki, że nawet go niezauważyliście. Ciekawi mnie co tam naskrobałaś w mailu, że Beata odnalazła tam cząstkę siebie, ale wścibski nie będę smile Za to sam też mam prośbę. Zdefiniuj mi proszę jak rozumiesz słowo przyjaciel. Bo może ja jakoś staroświecko podchodzę do tematu, ale nie wyobrażam sobie bym miał z moją byłą robić razem, to co razem robią przyjaciele. I nie dlatego, że rozstaliśmy się w wyjątkowo kiepskich relacjach. Przeciwnie rozstanie było mocno ugodowe. Jednak po rozstaniu ludzie patrzą na siebie zupełnie inaczej i wydaje mi się że taka przyjaźń jest niemożliwa.

Beata chłopczyk się tylko musiał chwilo oddać niezwykle zajmującej konwersacji z sędzią smile Nie wiecie jak to jest jak czytasz sobie forum, a wchodzi sędzia i pyta, panie Rafale co tam w naszej sprawie .....(tu pada nazwisko) big_smile Trzeba w ciągu sekundy się ogarnąć big_smile Miłej pracy smile

17,920

No Raf to smaka mi narobiles tym mlekiem smile A sa jakies smaki,ktorych nie polecacie?

Hahaha  Raf ,to zapewne jak sedzia wkroczyl,szybko wylaczyles netkobiety lol I udawales ze pracujesz hahaha tongue lol

17,921

Ema, a różne ciacha, ale powiem Ci ze naprawde rewelacja wink Ja pazera jestem i ukroiłam sobie po kawałeczku kazdego xD

Raf, podziękuje za to mleczo, pistacje to ja uwielbiam jesc i nic wiecej wink

Beatka, napoje energrtyczne sa ekstra. Pycha są te green-up'y wink szczególnie żurawinowy smile

17,922

Pytalam jakie,bo chcialam sie poczestowac smile A zeby sie poczestowac,musze wiedziec czy lubie big_smile Ze pyszne to wierze smile

Zurawinowy to ja pije sok smile <niegazowany>

17,923

Hmm ja jadłam makowiec z jakimis ekstra dodatkami, jakis orzeczowy z budyniem i pyszne jakies takie, ciemny biszkopt, na to jasny krem chyba kokosowy z alko i pelnoo wiórek kokosowych, pyyyycha smile

17,924 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-21 13:53:04)

Hehe Ala "czarne owce" chyba się obraziły po raz enty. Musisz zaznaczać, że żartujesz następnym razem smile

Uwaga dziewczyny z nowej kafejki (nie udawajcie że nie czytacie bo wiem, że tak) - nie oczekuję żadnych podziękowań. Napisałem to ironicznie, z przymrużeniem oka. Życzę więcej dystansu do życia, swoich problemów i samych siebie. No i poczucia humoru też życzę. Ciesze się szczerze, że macie swoje miejsce na forum. Co prawda pewnie z tych 18 stron, jakieś 15 jest o tym, jak to Was źle potraktowano, ale co tam. W koncu Wam przejdzie. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Nie ma podziału na my i oni. Nie zachowujcie się dziecinnie jak obrażone pięciolatki. Mysiak tekst o ludziach na poziomie i na stanowiskach naprawdę dobry. Szkoda, że oceniasz ludzi na podstawie tego co piszą w internecie, nie wiedząc nic więcej o nich. Twoja sprawa. Acha Asiu jak następny raz pomylisz wątki, to się chociaż przywitaj a nie kropkujesz smile Tak podobno polubiłaś ludzi tutaj, a nawet się nie przywitasz jak wpadniesz. Robicie dziewczyny serio dramat. Popisałbym jeszcze jakieś prowokacje, ale nie ma sensu, bo widać że gdy tutaj się pojawi coś o Was, to nawet sobie smsy z tego powodu wysyłacie, a to już niezdrowy objaw mocno. Z resztą byłem pewien, że czytacie to co tutaj piszemy i wypowiedź Ali była jak widać niezamierzoną prowokacją, która to pokazała. Ja Waszego wątku nie zamierzam czytać, bo zdarzyło mi się wejśc ze dwa razy, ale jak czytałem ciągle "jak oni mogli" i "nie wiedzą co stracili" znudziło mi się. Pozdrawiam i życzę więcej spokoju i mniej emocji. Koniec przesłania.

Wybaczcie kafejkowicze osobiste wyznanie, ale śmiać mi się chce, że minęło kilka dni, a ludzie dalej przeżywają smile

Koleżanko Mysiak jak uważasz, że pisząc coś tutaj rzekomo o Was podnoszę swoje EGO, to mi o tym napisz w mailu. Nie ma problemu. Jednak nie zaśmiecaj swojej kafejki takimi tekstami, bo nie zamierzam wdawać się tam w śmieszną polemikę i rozbijać Wam atmosfery w kafejce. Mam nadzieję, że to uszanujesz.

17,925

MNiammmm <oblizuje sie> To ja poprosze kawaleczek orzechowego z budyniem i to kokosowe !!  Mmmm smile

Do Rafa teraz weszla pani sedzina lol hahaha i znowu musial uciec od nas tongue

17,926 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:51:09)

smile

17,927

hehehe big_smile  fight !! wink

Lece na obiadek i zaraz wracam ;]

17,928 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-21 14:03:03)

Rafix - prowokujesz, żeby ową kafejkę poczytać smile

U mnie odpowiednikiem sędziego jest szef. on ma taką naturę przemieszczajacą się i ciągle biega po biurze rozmyślając. I czasem staje nade mną z pytaniem "i co Beatko z...., udało się coś wyjaśnić". A ja, mimo, że jestem kobietą i mam podzielną uwagę rzadko umiem wybrnąć z tego w taki sposób, że szef wierzy, ze ja wiem co mówię smile

Tosia - Twoja definicja przyjaźni jest śliczniutka i stwierdzam, że mi aż dwóch facetów do niej pasuje... Ale żaden nie jest moim byłym smile

Za długo bez was nie wytrzymałam...

17,929

Rafi zaskoczyłeś mnie. Ja tu sobie weszłam przed chwilką podglądnąć co robicie i się zaśmiałam.Tam nawet nie wchodzę <złooooo> jak ze skeczu.
Przytoczę słowa 1 z 3 1-szych: Czyli wychodzi na to że każde zdanie będę musiał ozn. [prawda] [fałsz/zart].
Aaaa POZDRAWIAM!!! choć pewnie nie ma dostępu do neta big_smile

Tosia chciałabyś mieć z Ex przyjaciela? Mówić mu dalej o intymnych sprawach? i vice versa? hmm ciekawe.

17,930

to kokosowe najlepsiejsze wink pyyychota smile

Tosia, fajne to Twoje podejście, ale ja tez raczej nie umiałabym przyjaźnić się z byłym. To nie dla mnie..

17,931 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-21 14:15:11)

Kurde, nie ogarniam. A myślałam, że bystra jestem. O czym one piszą? Jakie kłótnie? Jakie wnioski? Powinniśmy wnioski wyciągać z naszego zachowania? Mój wniosek jest taki: nie byłam przekonana do ostrego rozwiązania wyrzucania dziewczyn z kafejki zaproponowanego przez xxx (my wiemy, o kogo chodzi smile ). A teraz jestem bardzo szczęśliwa, że nie zachciało mi się mojej łagodniejszej wersji forsować. Sposób brutalny okazał się skuteczny i mamy z powrotem swoją kafejkę taką, jaką była wcześniej smile Tylko ciekawe po co one to dalej roztrząchują zamiast zająć się budową własnej kafejki? Chyba, że klimat ich kafejki ma być klimatem niesprawiedliwie uciśnionych - w takiej sytuacji rozumiem smile

17,932

Witam,
miałam nadzieję, ze konflikt został już zakończony i nie wrócicie do tego tematu. Ale widzę, ze znów zaczynacie o tym pisać, dlatego też bardzo proszę, abyście zakończyli ten temat a ewentualne spory prowadzili drogą mailową. Nie chcemy doprowadzić do zbanowania osób, które biorą udział w konflikcie, dlatego też weźcie to pod uwagę i niech ta netkafejka wróci na swoje dawne tory. W tej drugiej netkafejce zamieściłam dokładnie ten sam post, aby i inne osoby zostały uświadomione. I jeszcze raz powtarzam, na forum nie ma miejsca na obrazanie się nawzajem. Od tego momentu uważam ten konflikt za definitywnie zakończony i kazde kolejne posty na ten temat będą traktowane jako próba wzniecenia kolejnej kłótni, co będzie miało regulaminowe skutki. Jeśli macie jeszcze jakieś wątpliwości to prosze napisać do mnie na maila: agatka@netkobiety.pl Pozdrawiam.

17,933

No Tosia cos jest na rzeczy z twoim porzadkiem i czystoscia hahaha lol Winny sie tlumaczy hahaha lol hah <zart>

17,934

Agatko, od 2 dni nie pisnęliśmy słówka na ten temat. Ale temat kwitnie w drugiej kafejce i lekki niesmak budzi. Ale my nie chcemy go kontunuować i zastosujemy się do Twojego napomnienia smile

17,935 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:52:04)

smile

17,936

vinnga napisał/a:

i mamy z powrotem swoją kafejkę taką, jaką była wcześniej smile

Tylko z nowymi osobami wink ale ja również bardzo się ciesze, że dołączyłam do Was i dobrze się tu czuje smile

17,937

Cieszy mnie to Paulinko smile  Ja spadam kobietki smile papa i buziaczki :*****

17,938

papatki wink

17,939

Bo ty, Paula, jesteś fajna smile Albo po prostu dobre wrażenie umiesz robić smile

Ja to chyba jakaś nadmiernie ekstrawertyczna jestem. Bo mam dużo bliskich duszyczek, z którymi mogę gadać o wszystkim, również o sprawach najbardziej intymnych smile W sumie chętnie bym spróbowała przyjaźni z byłym, ale mój były do przyjaźni się zdecydowanie nie nadaje. Zresztą do żadnych kontaktów się nie nadaje smile

17,940 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-21 14:30:35)

Agatko e-mail poszedł.
Och Tosia chodzi mi np. o rozmowy na temat przeżyć. Bo jakoś ja bym się dziwnie czuła. I np. nie była bym pewna że 2 os. mi dobrze radzi.
Paulina cieszę się ze się dobrze tu czujesz. I my się swobodnie przy Tobie czujemy.

Posty [ 17,876 do 17,940 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 274 275 276 277 278 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024