Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 273 274 275 276 277 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,811 do 17,875 z 30,541 ]

17,811

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Msbreezerka witaj imienniczko smile Tak to już bywa raz miewamy gorsze raz lepsze dni ale zawsze zaświeci kiedyś to słońce smile

Hej Antoninaa (czy wolisz Tośka ?) jesteś bardzo optymistyczną osobą wszędzie te buźki aż chce się czytać twoje posty tongue A co do twojego pytania mam 24 lata smile (mam w opisie  tongue )A paluch no złamał się niestety i to tak nieładnie, że mi w gips nogę zapakowali ale jeszcze tylko tydzień i ściągną to cholerstwo ale dzięki temu, że zostałam uziemiona i mam więcej czasu wolnego odnalazłam to bardzo fajne forum big_smile wiec są jakieś plusy tego mojego wypadku heh  Dzięki od razu lepiej po tym głaskaniu tongue

Ema (Marzenka tak?) dzięki za komplement tongue Też mi się podoba smile co do tego prania fakt z czasem się zadomowię i będziecie o mnie wiedzieli coraz więcej heh A ten widoczek z wiatrakami przypomina mi trochę moje okolice smile Heh widać Irlandia dużo od Polski nie odbiega przynajmniej w jednym ;P

Karolina witaj smile Paula z tej strony tongue Gratuluje cioteczko smile ja też 2 tyg temu zostałam ciotką i też moja kuzynka urodziła córeczkę, śliczną Martusię smile

coco59 alias Grażynka hej smile jestem Paula , co do tych pazurków u mnie to rożnie, zależy od nastroju ale przeważają pastele smile A fotka piękna, lubię takie klimaty, pola, łany, zboża smile od razu dzieciństwo się przypomina , wakacje u dziadków smile

Natalia współczuję, <przytula> trzymaj się kochana :*

Zobacz podobne tematy :

17,812 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:00:03)

smile

17,813 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-20 12:38:32)

Hej Tośka smile dzięki za gratulacje ja również gratuluje tego 600 posta tongue wzniosę toast kawą, która właśnie spijam smile

Paula nie martw się ja tez niedawno wstałam właśnie próbuje się obudzić kawuchą  smile a do tych urn tez się wybiorę, mam tylko nadzieje że zdążę przed ich zamknięciem bo coś dziś taka flegmatyczna jestem do tego w tym gipsie o kulach to już w ogólę spowolniałam tongue

17,814 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:00:27)

smile

17,815

No wolno mi smile lekarz zalecił hehe big_smile
Pa Tośka tongue

17,816

Paula, no ja sie staram zebrać, ale coś mie nie wychodzi wink a tu tyyyle do zrobienia...

17,817

Msbreezerka, samotna duszo, darinio dziękuję. :*

życie jest jednak zaskakujące i w takich sytuacjach przypominamy sobie, że jest takie krótkie...

17,818

A ja już dziewczynki się zebrałam i zrobiłam obiadek!!! wink

17,819 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-20 12:53:56)

Dobra to ja też się zbieram wink Czas znowu złapać troche energii wink

Natalko, no niestety, zawsze uswiadamiamy sobie to, jak już cos sie wydarzy.. Ale poradzisz sobie ! na pewno!

Miłego dnia babeczki smile
zajrze do Was pozniej..

17,820

Rozumiem niedziela, człowiek się rozleniwia tongue ja z racji tego, że mam nogę w gipsie nie mam za wiele obowiązków big_smile (kolejny plus heh ) ale jak mi zdejmą to się pewnie na mnie zemści tongue domownicy zaczną się mścić za moje lenistwo smile Będzie Paula przynieś to, Paula sprzątnij tam eheh tongue trzeba już psychicznie się nastawić big_smile Kurcze a taka ładna pogoda, ciepło, słonko a człowiek by tyle rzeczy mógł na "zewnątrz" porobi a tu dupa , że się tak wyrażę ehh tongue pierwszy raz mam coś złamane i coś w gipsie, ale jeszcze tylko tydzień tongue i poszalejeee big_smile big_smile

17,821

No niestety Natalio życie tak szybko mija i często zaskakuje!!!! Trzymaj się!!!! Jesteśmy z Tobą!!!!!!

17,822

Pa Paulinko smile i również miłego dzionka smile

Hej daria smile no no jedyna osoba , która się nie leni smile A co tam dobrego zrobiłaś na obiadek big_smile eehh a ja dopiero co po śniadaniu :]

Natalka nie ma za co <ściska>...niestety życie nas nie oszczędza i w najmniej oczekiwanej chwili dosięga nas cierpienie...trzymaj się ciepło :*

17,823 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-20 13:04:33)

Witajcie ponownie dziewczyny. :* smile

A skąd jesteście Paule ? (breezerka i samotna) smile

Natalko wyrazy współczucia, łącze się z Tobą w bólu.... <przytula> sad :* 3m się :*

17,824

Zmykam na spacerek u mnie piękna pogoda!!!! smile

17,825

Karolka z pomorskiego, sorki ale muszę lecieć gości mam , przyszli odwiedzić kalekę heh tongue

17,826

Dziekuje dziewczyny za uwage... smile
Karola wejdz na poczte wysłałam wiadomosc? smile
Natalko Trzymaj sie..
Miłego  smile dla Sam~dusza.Antoninka Daria Emcia;msbr...Rozyczka Tobie też i reszta ludzikow smile  smile  smile

17,827

coco, dolnyslask wink

Ja sie nareszcie ogarnełam big_smile zjadłam śniadanio-obiad big_smile U mnie za oknem nie ciekawa pogoda.. pochmurno i dupa ogólnie wink
Czekam na mojego R. i idziemy na wybory big_smile Moje pierwsze prezydenckie big_smile ach ta młodoość.. hehehe wink

To do miłego... popisania smile

17,828

Samotna, to blisko mnie smile

Grażynko odpisałam Ci smile

17,829 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-20 15:58:30)

Natalko <przytula> :*
Grażynko- na codzien bezbarwny świecący w uv. Na "okazje" ciemno czerwony - taki jak moja wisnienka smile
Paulina ja Ala jestem.
Tośka - tęsknisz? to się odezwij wink zaczęłam coś.. tongue:P haha a ta ambrozja- cena niczego sobie lol
Beata - cieszę się ze Ci przypadła do gustu smile
Pozdrowionka smile

17,830 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-20 16:10:50)

O właśnie a propo tych paznokci. big_smile Ja lubię wyraziste i mocne kolory. Dziś mam pomalowany na ciemną czerwień, ale zrobię sobie wieczorem frencha żeby moje paznokcie się za bardzo nie wyróżniały na pielgrzymce tą czerwienią lol

Cześć Alik :*

17,831

Cześć KArola smile
tos sobie wybrała porę na malowanie lol

17,832

Miłego dnia big_smile

17,833 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-20 17:15:49)

...

17,834

Czesc smile

Fajnie na dworze, więc sie zbieram do wyjścia smile

Natalii współczuję, trzymaj sie jako tako sad smile

17,835

Hejka smile  Ja tylko na chwilke zobaczyc co w trawie piszczy i spadam big_smile Pogoda boska..moze sie troszke opale??  <w cuda wierze>

Karolka idziesz na pielgrzymke....powodzenia .. tongue Gratuluje CIOCIU big_smile

Grazynko ja staram sie Tobie odpisywac smile  Twoje zdjecie jest sliczne,piekna okolica smile A ty mieszkasz w domku czy w bloku ?

Tosia jakie to szczescie ze mnie nie widzialas lol <zart> hahahaha  Widze ze sama potrafisz sie zabawic ze soba jak nas nie ma lol  Ty to jestes swirka ! tongue

Antoninaa napisał/a:

Hm, to może jeszcze jakiś temat w między czasie? Hm, Ok smile O czym chcesz pisać? Hmm... Niech pomyślę... Tylko, nie myśl za długo hahaha.... lol To może porozmawiamy o wczorajszym meczu? Możemy, akurat oglądałam :DI jak wrażenia? Muszę przyznać, że tym razem był o wiele  bardziej emocjonujący :DKamerun objął prowadzenie już w dziesiątej  minucie po golu - Samuel Eto'o, który wykorzystał koszmarny błąd duńskiego obrońcy big_smile Jeszcze przed przerwą wyrównał Nicklas Bendtner, a decydującą bramkę w sześćdziesiątej pierwszej minucie zdobył Dennis Rommedahl hmm Ten wynik niestety oznaczał awans Holandii oraz odpadnięcie Kamerunu sad  "Nieposkromione Lwy" są pierwszym zespołem żegnającym się z mistrzostwami w RPA sad Wielka szkoda, ehhh... Nie wszyscy mają tyle szczęścia hmm

eeee...aha....ee....ok......  ???  lol lol <wszystko rozumiem hahahahaha> tongue

Natalko bardzo mi przykro z powodu dziadka sad Trzymaj sie kobietko sad Przytulam cie. Wpadaj tutaj pogadac...

O SZAMPANA POLEWALI !!! Niewazne,ze juz zwietrzal..biore   Y   mmmmniam big_smile ooo truskawkowy ! wink

Paula no jak mozna maly paluszek sobie zlamac ? lol Az sie boje myslec jak to sie stalo tongue big_smile Chyba bylo ostro hahaha lol

Ehh Karolka,ale mnie zawod spotkal hmm  zrobilam sobie kawke,zagladam do szafki,wkladam reke...szperam i nic sad   Cukier cynamonowy sie skonczyl tongue Zycie jest okrutne lol

Sporo leniuchow tu dzis tongue ja sie przyznaje,ze od samego rana pracowalam ciezko big_smile Bez lenistwa smile Za to teraz musze pic kawe bez cYnamonu tongue

Grazynko mam nadzieje,ze i twoj dzien plynie milo ? smile

Witaj Joanno smile  A co to za 3 kropeczki ?? 

A co paznokci, to bedzie tak: Nie uzywam mocnych i wyrazistych kolorow.Nie w moim stylu to. Ogolnie uzywam delikatnych raczej..roze,beze,jasne w kazdym badz razie. smile Najczesciej bezbarwny,rozowy jasny i ultrafioletowy .czasem sobie robie francuzki manicure.czasem czerwony,ale nie krwisty tongue Niestety w pracy nie moge miec pomalowanych paznokci,a pracuje codziennie wiec...wiadomo. Bardzo lubie malowac sobie rozno kolorowe kwiatuszki,kropeczki,paseczki i takie tam big_smile  Oj roznie to bywa...Obsypuje sobie paznokcie brokatem,srebro-fiolet...pieknie wygaladaja ! smile  Ogolnie skromnie smile

Musze leciec papa kochani :********************I extra dla Natali :********************

17,836

O nie Marzenko skończył Ci się cukier cynamonowy ?! Jak mogłaś do tego dopuścić hehehe big_smile Masz, weź trochę ode mnie <daje cukier> powinno starczyć do jutra. big_smile

17,837

Nie wiem dziewczyny ale na GG chyba jest kamera,ale jak to działa to nie wiem...poprosze o instrukcje..:P
Emcia ,gdzie tak ciagle uciekasz,czekam za przepisem w-z to kiedy mam przyleciec do Ciebie na jakis torcik...zabiore babcie hahaha:P
Karolinka,gdzie sie wybierasz na ta pielgrzymke.... smile
Jak smakuje kawa z cynamonem....bo ziemniaki z marmolada jadłam pycha... smile
Dopiero sie dowiedziałam że wPolsce wybory...ech i tak bym nie poszła(mysle)
To bawcie sie dobrze ,Joanna chyba teskni..:P:P
Ala a Ty dzisiaj tak skromnie... smile

17,838

Witam Was ponownie!!! Oj widzę że strajkujecie z pisaniem!!!!:D

17,839 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-20 21:47:16)

Na pielgrzymkę nie za daleko bo w moim województwie. smile

Kochani, będę za Wami tęskniła, wracam w czwartek więc się odezwę, buziaki ! :*

17,840

Tak Karola cukier sie skonczyl.. sad

Oj Grazynko,przepraszam ja calkowicie zapomnialam o tej w-z ! <wstyd>  Wysle na gg smile  A to dobre z ta babcia hahaha lol

Papa Karolka,czy wypada powiedziec baw sie dobrze ? tongue

Ja tylko na chwile wpadlam..teraz uciekam..sorki ale czasu brak..robota wola ....  Buziaczki :****

17,841 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-20 23:07:52)

Hej Alu milo mi smile w sumie mogłam się domyśleć alaclaudie samo przez się mówi heh

Marzenko uwierz mi da rade złamać hhe big_smile ale nie stało się to w takich okolicznościach jak myślisz heh tongue z głupoty własnej , że tak powiem, w sumie sama nie jestem w stanie tego opisać tongue nie ma o czym gadać, zrasta się powoli, jest ok. big_smile za niecały tydzień ściągają gips wiec nie jest tragicznie smile

Karolka to ty krajanka moja tongue miło mi big_smile życzę udanej pielgrzymki i liczę na zdanie relacji z niej big_smile

17,842

Hej dziewczyny :* co tam ciekawego?

Ja już leże w łóżeczku, z psiakiem obok.
Jak Wam dzień minął, bo mi z leksza nudno wink Jakoś tak markotnie... Nic nie robiłam a jestem zmeczona xD
Karola, no to miłej pielgrzymki i baw sie dobrze wink

17,843

Hej Paulinka smile ja też w piżamce ale nie łóżku tylko przy kompie tongue
i niestety bez psa bo nie posiadam, a jedyne zwierze jakie posiadam śpi już w klatce smile
A dzionek minął mi nawet miło, zanim wstałam, ogarnęłam się to trochę minęło hhe potem odwiedzili mnie niespodziewanie znajomi jak to milo jest coś sobie złamać tylu gości się przewija hhe big_smile w dodatku z pomarańczami i innymi rarytasami smile Potem siedziałam sobie na słoneczku na moim wspaniałym dużym tarasie i czytałam ciekawa książkę. A pod wieczór poszłam spełnić mój obywatelski obowiązek smile

17,844

A jakie masz zwierzątko??

Ech a u mnie pogoda jakas beznadziejna dzisiaj była, pochmurno i mało słońca. Ale Ci dobrze, wcinasz samkołyki i wszyscy do Ciebie przychodzą smile Ja też byłam zagłosować nawet z moim małym chrzesniakiem który wrzucił karte smile I jak zadowolona wogole z wynikow glosowania??

17,845

Królika miniaturkę no w sumie to już taki mały nie jest heh tongue
No powiem Ci, że mi tez to pasuje hhe mogłabym częściej coś łamać heh smile
Co do wyników powiem tak nie jest źle ale jeszcze nic nie jest przesądzone ciekawe jak tam rozstrzygnie się II tura smile no to chrześniak miał swój mały wkład heh pewnie dumny był , że mógł wrzucić kartę do urny smile

17,846

Ma rok i 4 miesiące nie bardzo czaił co się dzieje wink Oby 2 tura była równie pomyślna wink
Ja mam szynszylka :]

17,847

O to szkrab mały jeszcze smile
No no pies, szynszyl fajnie masz tongue Ja tez bym chętnie psa chciała ale jeszcze by mi królika pożarł lepiej nie ryzykować smile Co do wyborów tak jak mówisz oby była pomyślna tongue

17,848

i jeszcze kota mam wink a mój szynszyl i psa i kota sobie poustawiał, tak, że kot się boi szynszyla, a pies sie z nim bawi..

17,849

Hehh to niezły zwierzyniec smile dobrze, że jako tako się  ze sobą się dogadują big_smile no i masz wesoło big_smile
Dobra kochana ja idę do wyrka bo już z leksza mnie muli smile

dobranoc! tongue

17,850

Dobranocka!!!

17,851 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:58:43)

smile

17,852

Jak minal dzien pytacie ? Na rano do pracy na 8 godzinek..potem sprzatanie hmm Wizyta niespodziewana gosci....w koncu oddalam swoje 371 zdjec do wywolania big_smile <jupii> Kontynuacja sprzatania...zalamanie z powodu braku cukru cyn. tongue haha  A teraz weszlam sprawdzic co sie tu dzieje smile

Wiecie co?  Ja to bym tak chciala byc samotna czasem...calkiem sama...cisza,spokoj robisz co chcesz i nikim sie nie przejmujesz smile
Isc sobie polazic gdzies i nie patrzec na zegarek,podziwiac widoki i wdychac powietrze tak jakby to bylo ostatni raz. Zasmiac sie do slonca i poczuc sie szczesliwa. Poprostu sobie byc.

msbreezerka ja tez mam chrzesniaka <w lipcu 2 latka> smile  Dzieci sa takie slodkie i kochane..potrafia czlowieka naladowac swoja dziecieca energia smile

Szynszylek ??!!   tongue To juz chomikow i kanarkow  braklo ? lol

Tosia ja jestem...

17,853

Ema, tez bym tak chciała.. wiesz, tylko Ty i natura.. ach..

Ano szynszylek wink A u mojego R. mamy 3 szczurki i 4 dostanie na urodzinki smile

17,854 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:59:05)

smile

17,855

o taki tak! biale z czerwonymi oczami sa strrraszne..

17,856

Dobry wieczór  a kuku moje laski drogie co o zwierzoniach gadacie? Ja mam jedno zwierze w domku ino... Facet się zwie troche trudne w oswojeniu, gryźć potrafi...Czasem się połasi, podkrada jedzenie , jest plus sam się wyprowadza na spacer...

17,857 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-21 00:57:56)

Czesc Paula i Tosiu :**

FUJ.....tylko nie myszy i szczury !! Bleee  moj brat kiedys mial mysz...przez przypadek ja zabilam,,przygniotlam pudelkiem sad Zycie tongue A
nastepna dostala parazlizu na widok kota w kuchni hahaha lol serio.

Tak Paula <dobrze pamietam?> Tylko ja i natura <ahhhh> smile

Czesc Roza smile :****  No tak...ten gatunek podobno sam sie wyprowadza tongue A slyszalam,ze jak obieca sie nagrode,to sa zdolni duzo zrobic tongue Potrzebna tylko odpowiednia tresura lol 
Jak twoj humorek kochana??  :**

17,858 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:59:30)

smile

17,859 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-21 01:03:20)

dobrze pamietasz Ema wink a Ty jak masz na imie ? wink

Tosiu, mam wakacje wiec siedze długo i wstaje pozno wink a nie odezwałam sie, bo pochłoneła mnie rozmowa na gg i nie zauważyłam ze jestes smile

ale teraz Kochane ide nynać wink późnawo już.

Do jutra  :*

17,860 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-21 01:08:06)

Mam imie jak marzenie lol Marzena-milo mi smile   Dobranoc Paula smile Kosmatych wink

Ja wakacje miewam zima hmm

17,861 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:55:20)

smile

17,862

Hej wszystkie i Em i Tosia i Paula ... muszę spróbować z ta nagroda... U mnie rano byłam na cmentarzu , potem śniadanie  drzemka, potem obiad, goście, wybory  a wieczór spoko jutro jadę z kumpela na babskie zakupy.

17,863

TOsia musi znikac ???? Serio ??  Wow,,a to wydarzenie tongue wink Dobranoc zatem .

Roza co dobrego bylo na obiad ? smile Babskie zakupy fajna rzecz smile Przyda ci sie to,tylko nie zapomnij jutro zdac relacji co kupilas big_smile

17,864

Em mąż gotował wiec lepiej nie chciej wiedzieć co było. Poleciałaś wiec jutro zdam ci na pewno relacje z szaleństwa.

17,865

Dobra Roza ja ide spac..zmeczona jestem..pogadamy jutro kochana :******************* Buziaczki..

17,866

Witajcie myszki,pierwsza dzisiaj w kafejce...
A ja lubie szczurki ,sa inteligentne i te długie ogonki...myszy nie cierpie..
Rozyczka ma wypad na miasto,miłych zakupow...
Paula jak jestem w domu to też moj piesek spi w nogach jest taki cieplutki...lubie to..
Emcia dzieki za przepis,napewno tego tygodnia upieke,
Miłego Dnia Cieszcie sie każda chwila,bo już sie nie powtorzy...BUZIACZKI<przytulam>
http://i47.tinypic.com/abjvcp.jpg

17,867

Cześć Coco i cała reszta, która dopiero tu zajrzy smile

Weekend minął i trzeba wracać do roboty hmm Weselicho było fajne, szkoda że trzeba było odsypiać pół soboty później wink

Dziś od rana troszkę Was poczytałem i za dużo to nie napisaliście smile

Miło mi poznać kolejną Paulinę (Samotna Dusza) - baw się tutaj dobrze i czuj jak w domu smile Z tego co pamiętam z drugą Pauliną (Breezerka smile ) miałem już przyjemność się poznać.

Wszystkim życzę miłego dnia i pozdrawiam smile

17,868

Dzień dobry, cześć i czołem, ale już się zwinąłem smile

Weekend minął bardzo przyjemnie. Małżeńskie kibicowanie. A reszta, co może robić żonaty mężczyzna? Nie snuć za dużo domysłów tongue

Udanego zrywu poniedziałkowego. Z łóżka wink

17,869

Dzień dobry placuszki!

Ja juz na nogach (!) wink Obudził mnie mój chrześniak niezbyt delikatnie wink Teraz już po śniadanku, pije kawusie i pilnuje małego brzdąca, bo wszyscy się gdzieś ulotnili wink Przed chwilą młody sobie palca przyciął pudełeczkiem i był mały płacz, ale ciocia Paulinka szybko jakąś zabawke znalazła i po krzyku wink Leon leży z Nami smile Pewnie tylko chwilke spokoju będę miała, bo młody się szybko nudzi smile

Rafał, a co to tak nietypowo wesele w piątek?
różyczka, mąż nie jest najlepszym kucharzem? wink

A Wy już w pracy? Ech...Z kim ja tu bede gadulać rankiem? wink

Miłego dnia Kochani smile

17,870 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:55:53)

smile

17,871

Witam wszystkich  smile

Miłego dnia.
JA dopiero wstałam, i idę sobie kawkę zrobić. Szkoda dnia na długie spanie smile

17,872 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 22:56:12)

smile

17,873 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-21 10:57:23)

Paulina - coraz częściej w mojej rodzinie i wśród znajomych zdarzają się wesela w piątki. Wiadomo pieniądze decydują. Koszt takiego piątkowego wesela jest dużo niższy.

Tosia - początkowo chciałem nadrobić cały weekend niepisania, ale stwierdziłem, że nie ma sensu. Z niektórymi i tak nie wygram wink Dobre to pistacjowe? smile

17,874 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-21 10:58:23)

Tośka nie znasz sie tongue smile jeszcze dobrej kawy nie piłaś, ze tak piszesz tongue tongue tongue

A tak sie zbieram do wyjscia pomalutku smile
Musze dzis cos ugotować, ciche dni sie wczoraj skończyły. A Ty jakies plany na dzis, czy to co życie przyniesie? smile

Czesc Raf smile

No właśnie smile NIe umiałam sobie to poukładać, bo wesela raczej w soboty sa, ale tez jest tak jak piszesz, a ja o tym nie pomyślalam.
No dobra, ale wytańczyłeś sie? smile

17,875

Cześć wszystkim smile

Posty [ 17,811 do 17,875 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 273 274 275 276 277 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024