Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 272 273 274 275 276 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,746 do 17,810 z 30,541 ]

17,746

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Najładniejsze?Beata...Hmm pewnie że nie chciał bym cię zobaczyc o 6 rano na kacu itd..to przywilej męża... tongue

Zobacz podobne tematy :

17,747

otóż to - wszyscy jesteśmy piękni, zgrabni i wogóle dziwie sie ze nie jesteśmy w programie Gala Najpiekniejsi wink

17,748

tak sobie myślę że jeszcze Bianki nie widziałem...Hmm Bianka ukażesz się mi kiedyś?

17,749 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:26:40)

smile

17,750

Daria - gdybym chciała moją energię pożytkować na takie rzeczy to bym u siebie pranie zrobiła i może w końcu akwarium umyła? smile

Tosia - nie męcz się z tym wykładem, bo mówię ci kobieto, że mamy takie samo stanowisko w tej sprawie smile Ja tylko uważam, że niektórym wystarczy się pokazać, żeby facetom jęzory wylazły do kolan a inni w tym samym celu muszą się przynajmniej odezwać (jak Bianka i ja) smile Skutek ten sam, więc o co kopię kruszyć? wink wink wink

Paweł - no kilku było co na ten ślubny kobierzec chciało mnie zawlec smile Ale jak mówiłam - ja silna baba jestem i się opierałam smile Jak można nie lubić klepsydry? Np takiej kobiecej wersji klepsydy, nie mówię tu o anorektyczce, która górę klepsydry ma tylko dlatego, że push-up założyła a dół klepsydry widać tylko dlatego, że w talii ma wyłącznie kręgosłup?

17,751

Hmmm, problem w tym, że ja na kacu o 6 rano bardzo ładnie wyglądam smile Robi mi się wtedy taka królewska mleczna cera i jadowicie niebieskie oczy. Dopiero potem uroda mi blaknie na rzecz ledwo żywego wyglądu. A generalnie to porządnego kaca w życiu nie miałam (takiego ze wszystkich kacowych objawów). Co najwyżej chce mi się pić. Albo spać. W wersji ekstremalnej i to i to smile Ale jakiś ból głowy? Nigdy smile

17,752

właśnie taki jest kanon sex kobiety opisanej przez ciebie..

17,753

JA też nie miałam nigdy kaca giganta big_smile   Zawsze jakiś tam kacyk może jest, ale bez większych objawów.
A co do lenia to... hmm.. ja mam energię..tylko ona się obudzić nie chce big_smile:D:D

17,754

Oj ja miałam takiego kaca, jak znajomi zorganizowali mi i przyjaciółce koniec matur smile
Wypiłam sama, dwa tanie ruskie szampany, maaaasaaaakraaaa... nigdy wiecej! wink

17,755

siłaDuszy napisał/a:

hmm.. ja mam energię..tylko ona się obudzić nie chce big_smile:D:D

DOKŁADNIE!!:)

17,756

powiedz jeszcze że libido masz wtedy podwyższone to sam cię o rękę poproszę wink

17,757 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:28:53)

smile

17,758

Widziałam że chęci nie miałyście mi pomóc, poszłam sama włączyć tą pralkę.
Ja również takiego porządnego kaca nie miałam.Zresztą ja mam słabą główkę do picia.

17,759

Pawełku, z całym szacunkiem dla twoich możliwości, ale obawiam się, że byś nie wytrzymał mojego podwyższonego libido smile Kobieta koło 30-tki bywa niewyżyta w tej kwestii tongue

Wymyśliłam wspaniały plan - zamiast tu siedzieć i udawać przed sobą, że pracuję zajmę się relaksem i przyjdę w poniedziałek o 5.00 smile Do 9 jest cicho i spokojnie, więc najważniejsze rzeczy powinnam ogarnąć.

Więc zmykam się relaksować smile

Papa ludziki smile

17,760

Miłego relaksu Beatko!!!

17,761

ehh.. To się teraz rozmarzyłem..
Odpoczywaj sobie smile

17,762

No to trzymajcie się!
Ja spróbuję moją energię obudzić i zrobić coś pożytecznego big_smile
Papa

17,763

Paweł-1979 napisał/a:

ehh.. To się teraz rozmarzyłem..
Odpoczywaj sobie smile

Przed wyłączeniem komputerka muszę się jeszcze do tego ustosunkować smile
Pawełku, wy mężczyźni chyba lubicie rozgłaszać stereotyp, że kobieta to istota, którą do seksu trzeba namawiać i którą ciągle boli głowa smile Doświadczenie pokazuje, że jak się odmienna od stereotypu baba trafi to nagle faceta głowa boleć zaczyna smile
I już. Moje 3 grosze na wierzchu smile Teraz naprawdę znikam.

17,764

A ja, póki  młody śpi, rozsiadłam się wygodnie w fotelu, zrobiłam herbatke, ukroiłam kawałek ciasteczka i zrobiłam sobie truskaweczki z cukrem i śmietanka, ktoś ma ochote? smile

17,765

Skuszę się na to ciasto bo truskawki ze śmietanką już dziś jadłam wink

17,766

Oj zrobiłas smak na te truskawki smile mykam do kuchni sobie zrobić smile:)

17,767

he he smile pychota, takie truskaweczki smile

17,768

Jaką macie pogode? Kurcze no u mnie niby słońce, ale coś sie chmurzy  i chłodno...:/ mogło by być znowu tak ciepluśko..

17,769 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-19 15:58:27)

Zmykam muszę jeszcze posprzątać w łazience!!! Do Usłyszenia później!!! wink

U mnie też się chmurzy niby słońce wychodzi ach ta pogoda!!!!

PaPa big_smile

17,770

Mam taką samą pogodę jak Ty msbreezerka..

17,771

Dzióbki <spoko Beata wink > ale się ciekawie rozpisaliscie smile!!
Bianko ja uwielbiam czytać jak to Ty z G. się na siebie foczycie. rozkosznie wink big_smile
Toska- b. elegancka ta sukienka smile
Paula- mozesz znalezc te buty o których pisałas?
Samotna Dusza- witaj smile jak masz na imię i dalsza standardowa procedura ( co robisz w życiu, co lubisz robic w wolnej chwili).
Paweł- zgadzam się z Vinngą dodam nawet- jak facet jest w porządku nie ma problemu ze zbliżeniem wink <nie nie piję do Cb>
Grażynka- a umiesz modlić się po niemiecku?
Daria- jak sie poznałas z męzem?
Beata- http://idolo.pl/i/galeria/10/35/s2_1034.jpg a może taki motylek ??
Uff hahaha

17,772

Już ich szukam wink

17,773

http://www.we-dwoje.pl/quazi;na;karnawa … ?foto_id=6   

nie wiem czy dobrze widać, ale chodzi o te bordowo, wiśniowe smile

17,774 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-19 16:23:39)

albo taka Beatko smile http://www.sukienki.damskie.net/plk/foto.php?r=1504_5
już patrzę Paula smile dzięki :*  Ten fason jakoś mi nie podchodzi. Bardziej podobają mi się niebieskie z kokardką.

17,775

mi stopa szczupło wygląda w tych butkach smile

17,776

ja uciekam, bo młody wstał i czas zabawy wink

Buziaki smile

17,777

A mi chodzi o te wystające palce jakos mi się to nie podoba.. nie wiem czemu smile
oki miłych igraszek wink papa

17,778

Witajcie Kochani ;*
Tak bym chciała z Wami tutaj wieczorkiem popisać, ale nie daje rady i nie dam dziś i jutro.
Będę miała zaległości sadhmm
Wróciłam właśnie z pracy, czeka mnie sprzątanie, prasowanie hmm
a jutro przed 5.00 muszę być w moim lokalu wyborczym i tam spędzę cały dzień ;(
Do poniedziałku Kochani ;*

Witam Nowych Przyjaciół w kafejce :*:**

Miłego wieczoru i niedzieli ;*

17,779

Vinnga ,wiem że niedziela jutro,mi sie wydaje że prawidłowo ech co tam,może jutro nie zajrze do was..
Ala umiem sie modlic po Niemiecku AAAAmen,i tylko tyle...
Jak lubicie malowac paznokcie,na jasno czy ciemno...ja tylko na ciemne kolory...lub przezroczysty...
Ta sukienka ładna,ale ja lubie inne fasony >rzecz gustu>
Taki dzien dzisiaj mułowaty..Wiecie upatrzyłam taki sklep ze starociami i naprawde można kupic fajne rzeczy do domu,
I sa bardzo tanie,a dla dzieci cudenka...Jak jedziemy i sa wystawione meble i różnosci na ulicy to tylko patrzy na mnie i kiwa głowa że nie,a mnie sciska bo czasami można cos fajnego wychaczyc,tylko Niemiec nie wezmie z ulicy...taka prawda
A ja zbieram rożnosci do przemalowania i odnowienia,
To narka kochane....

17,780

Ooo, jak się wczułyście w rolę smile Paula - na tej stronie jest kilka butów, które mogłabym założyć smile Pozostaje jeszcze pytanie, czy moja wątpliwej delikatności stópka się w nie zmieści tongue

Ala, ta druga sukienka mi się baaardzo podoba. W motylku nie czułabym się dobrze. Ma te falbany w miejscach, których ja poszerzać nie muszę wink

17,781

No, dobra smile a do kogo idziesz na to wesele? smile

17,782

Do koleżanki, którą zapoznałam z obecnym panem młodym smile Albo inaczej: do kolegi, którego zapoznałam z obecną panią młodą smile

Zmykam zakupić prezent dla taty w imieniu wszystkich dzieci. Odpowiedzialne zadanie smile

17,783

ja mam te bordowo-wiśniowe, i są meeega. To jest stara kolekcja, z tego karnawału, ale mysle ze jest jeszcze w sklepie. Dawno nie byłam w quazi wiec niewiem co nowego maja wink ale z całą pewnością moge te buty polecić smile

17,784

Witam Was ponownie!!!! smile

17,785 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-19 22:01:53)

Witajcie !

Ale jestem zmęczona po tej pracy... Póki co długo nie pójdę na Hostessę i długo nie spojrzę na przyprawy, które promowałam. lol

Idę pod prysznic i na chwilkę do was jeszcze wrocę. smile

A więc wróciłam kochani... Ale jestem tak zmęczona, że średnia waga moich powiek na ten wieczór to 70kg. tongue Dobranoc i miłej niedzieli. smile

17,786 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-19 22:54:34)

Czesc ludziczki smile No popatrz Vinnga jak cie dziewczynki propozycjami zasypaly smile

Nikogo nie ma..ale sobie trafilam... hmm Ja mialam ciezki dzien..dzieki Bogu juz sie konczy .. Wszystko mnie boli..nogi to normalnie zaraz mi ekspoloduja sad a tu jeszcze robota w domu .. takie zycie robola...ehhh

17,787

Dobry wieczór, mam nadzieje że dla was dobry... co słychać u wszystkich? Rafał pewnie na weselichu bawi się świetnie ...

17,788

Witaj Rozyczko smile Nareszcie sie ktos zlitowal nademna i cos napisal..bo Pawel gdzies biega po forum i nie ma czasu czesc powiedziec tongue

No moj dzien do dobrych sie nie zalicza,ale jutro juz blisko wiec bedzie dobrze smile

Co u ciebie??

17,789

Sama widzisz ze kiepskawo, ale nie będę truć na forum, dam rade. Paweł ostatnio milczący strasznie, nie ma czasu czy jak.

17,790 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-20 00:30:31)

Nie wiem..Nie bede sie wypowiadac na temat Pawla..jutro bedzie pewnie to powie co go tak malo ostatnio. smile

Pogadamy sobie Rozyczko na stronicy i bedzie dobrze smile 

Dobranoc wszystkim :*********************************

17,791

alaclaudie witaj mam na imię Paulina smile A ty?
Co robię w życiu...rożne rzeczy , żyje po prostu smile Nieraz lepiej nieraz gorzej jak to w życiu. Obecnie jestem w małym dołku, uziemiona ze złamanym palcem u nogi (nie wiedziałam, że da rade złamać najmniejszy palec u nogi a jednak da i to jeszcze z przemieszczeniem...no i klops )...hmm co jeszcze szukam swojej drogi w życiu, jestem w trakcie poszukiwania pracy ( teraz trochę się pokomplikowało to szukanie hmm przez tego mojego palucha) a poza tym jestem jaka jestem ot taka zwyczajna Paula, z czasem myślę, że otworze się bardziej heh ale nie będę tu od razu wykładać wszystkiego tongue kobieta musi mieć w sobie trochę tajemniczości big_smile
pozdrawiam

17,792

ooo to widze ze jest tu moja imienniczka, hej Paula :*

Ech dziewczyny chyba wszystkie miałyśmy nie najlepszy dzień..

Ja własnie uciekam spaaac..

Dobranocka :*

17,793 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:05:50)

smile

17,794 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:06:40)

smile

17,795 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-20 08:32:11)

Dzien doberek kochani smile smile  No widze,ze Pauli nam sie namnozylo big_smile  Ladne imie. Spoko samotna dusza..wszystko wyjdzie w praniu tongue

Toska ty wariatuncio tongue Lepiej sie przyznaj,ze wiedzialas,ze jestem w kafejce i dlatego nie wchodzilas tongue lol  haha <zart> Swiecace sloneczko bylo wczoraj bardzo oblegane... big_smile Nie chcialam sobie dokladac hehe tongue

Nie wiem co to Kamerun ??!!  Ale chyba nie musze wiedziec hahaha lol

Zycze wszystkim przyjemnej niedzieli...ja znikam do pracy za chwilke sad  Kawaleczek Irlandii dla was.... >>>

http://image.lagata.pl/images/69850231673083687792.jpg

17,796

Hej wszystkim smile

Witam nową koleżankę Samotną Duszę i drugą koleżankę Siłę Duszy (nie pamiętam czy już się poznałyśmy tongue). smile Karolina jestem.

Ja dziś pójdę sobie na zakupy, zakupić jakiś mały prowiancik na pielgrzymkę, później się spakuje a dalej to nie wiem, co ma być to będzie. smile

Miłego dnia !! big_smile smile

17,797

http://i49.tinypic.com/29kqkv4.jpgWitajcie,nic wiecej nie napisze,bo i tak nie mam odpowiedzi,Przykro mi...to moje okolice

17,798 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:07:21)

smile

17,799 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-20 10:40:52)

Marzenko i Grażynko śliczne zdjęcia dziewczyny ! Dziękujemy smile Ile ja bym dała żeby mieć takie widoczki...

Tosia :* Czy to mleko jest z Mullera ? Bo jak tak to ja też Ci polecam lol

Tadaam ! A ja przed wczoraj zostałam ciocią smile:) Moja kuzynka urodziła córeczkę smile

17,800 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:07:53)

smile

17,801

Ooo skoro polecasz to napewno spróbuje big_smile Ba ! Muszę spróbować big_smile

Zmykam na zakupy. Papa :*

17,802 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:08:16)

smile

17,803 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:09:33)

smile

17,804

Witajcie dziewczynki. Wczoraj zmarł niespodziewanie mój dziadek, także nie wiem dokładnie kiedy do Was teraz wpadnę. Trzymajcie się:*

17,805 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-06-20 12:10:03)

Witaj Natalko :* Proszę, przyjmij wyrazy mojego najszczerszego żalu i współczucia. Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć, na nasze wsparcie <przytula>

17,806

Dziękuję Tosiu będę pamiętać, jesteś kochana. :*

17,807

Witam Was Dziewczęta!!!!

Natalio przyjmij kondolencje i wyrazy współczucia również ode mnie!!!! sad

17,808

Tośka szok, ale Ty jestes zabawna xD Energia eksploduje! smile i jaka obeznana w tych meczach? Twoje hobby?

Natalio, bardzo mi przykro sad Trzymaj sie kochana, jestesmy z Toba <przytul>

17,809 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:24:19)

smile

17,810 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-20 12:15:30)

No ja próbuje zebrać się z łóżka i doprowadzić do jakiegoś stanu wink ale taaak mi się nie chce.. wink potem wypadało by do urny pójśc wink

A  wogole, to moje stawy dalej mnie strasznie bolą i ogolnie lipa w tej krwi wyszła hmm

A co u Ciebie Tośka?

Tośka mialas 600 post! big_smile Szampaaaaan! YYYY... wink

Posty [ 17,746 do 17,810 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 272 273 274 275 276 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024