Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 271 272 273 274 275 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,681 do 17,745 z 30,541 ]

17,681 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-19 08:06:53)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Dzien dobry smile  Przykro mi Tosiu,ze sie mnie nie doczekalas..ale ja wrocilam do domu przed 3.00 w nocy smile I szybciutko do lozeczka,bo dzisiaj do pracy.

Kurka..nie mam czasu was nawet poczytac..miglo mi tylko,ze Zaba Vinngi jest rozwydrzona tongue Gdzie Karola tam impreza tongue Junior sie ,,skromnie'' reklamuje tongue <Ile masz lat Junior ?> Bianka ma lenia i kurze sie zbieraja na robocie tongue Elnett leciala na jakies zebranie ? smile Natalia 1710 zauwazyla,ze powrocil stary dobry klimat w kafejce smile Msbreezerka podzielila sie krwia i sytuacja nie jest za dobra sad

Hmmm... <sila duszy> & <samotna dusza> hehe  ale podobne nicki smile Witajcie smile

To tyle co widzialam...Zycze wam milego dnia Robaczki smile MOj bedzie ciezki sad

Zobacz podobne tematy :

17,682

Druga, druga smile

A ja, w przeciwieństwie do Marzenki, przeczytałam wszystko. Ale chyba tylko dlatego, że w klepaniu sporej części uczestniczyłam tongue

Emuś - może dzisiaj w nocy ci "mignie", że ja też planuję ciężki dzień smile Najpierw do pracy, potem muszę kupić prezent jakiś na Dzień Ojca, potem poszukać "kreacji" na wesele koleżanki. Ponieważ chodzenia po sklepach nie znoszę, więc już mam gęsia skórkę na samą myśl...

Dziewczyny, mam prośbę - gdyby którejś się nudziło - spróbujcie mi znaleźć jakąś kieckę jak najmniej kobiecą smile w której wypadałoby iść na wesele... To będzie niewielkie weselicho, a ja ubrana w typowe uroczyste sukienki będę się czuła jak przebrana owca...

17,683

Czesc Vinngus smile A wiesz co...tak sie zastanawiam skad sie twoj nick wzial ?  Hmm smile <ciekawa> W sumie zawsze sie zastanawialam...wiem ze kiedys byla juz gadka o tym,ale nie pamietam ...

No to rzeczywiscie masz ciezki dzien tongue Kurka....wszedzie tylko wesela,pogrzeby,i porody sad  Dola mozna dostac na serio ..

O i jeszcze ten dzien ojca ehh hmm     Kiedy sie wybierasz na wesele?

Musze spadac,bo sie spoznie do pracy pa pa pa smile

17,684 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-19 08:47:24)

Witajcie kochane żabki i ropuszek Junior....ale Ci sie zebrało na romanse niestety masz małego peszka...lubiee was podgladac haha
Emcia,kochana znajdz troche czasu dla ludzikow z forum,wklej jakas fotke może byc wierszyk >forma dowolna<
Karolinka ja Tobie rownież spokojnego i wesołego wekeendu,jak wam wszystkim...
Pawełek wpadaj czesciej lubie czytac Twoje posty...maja cos w sobie hmmm
siłąDuszy msbr...wrociła z randki i jest szczesliwa,a samotna~ dusza daje kopa Pozdrawiam..
Ultra Pawełek Junior ,Zorro Rafik,Antoninka,Alcia,Karolcia, Emcia,Darnia,Rozyczka,Enett,Bianka...życze bardzo Miłej Niedzieli ps.Idzcie do Koscioła ,ja też ale do Niemieckiego...
U mnie zimno,a szkoda zaczął sie sezon truskawkowy...
Vingus jako trzecia Buziaczki..

Pozdrawiam do Miłego....

17,685 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-19 09:05:33)

Emuś - a ja pamiętam jak wytłumaczyłaś pochodzenie twojego nicka smile

Vinga - miasteczko w Bułgarii, wyspa w Szwecji smile A ja sobie zaczerpnęłam z "Sagi o Ludziach Lodu", którą kiedyś namiętnie czytałam smile I dodałam jedno "n", bo w wersji z jednym n na poczcie na interii ten nick jest zajęty smile

Witaj coco smile Co ty z tą niedzielą, jak dzisiaj sobota dopiero?

17,686

coco59 napisał/a:

Witajcie kochane żabki i ropuszek Junior....ale Ci sie zebrało na romanse niestety masz małego peszka...lubiee was podgladac haha
Emcia,kochana znajdz troche czasu dla ludzikow z forum,wklej jakas fotke może byc wierszyk >forma dowolna<
siłąDuszy msbr...wrociła z randki i jest szczesliwa,a samotna~ dusza daje kopa Pozdrawiam..
Ultra Pawełek Junior ,Zorro Rafik,Antoninka,Alcia,Karolcia, Emcia,Darnia,Rozyczka,Enett,Bianka...życze bardzo Miłej Niedzieli ps.Idzcie do Koscioła ,ja też ale do Niemieckiego...

Pozdrawiam do Miłego....

Zapomniałaś o mnie coco jak mogłaś?! tongue
Właśnie jem śniadanie a później wiadomo, zmykam do stajni.
a pogoda u mnie trochę skichana... Jakby miało padać

17,687

Natali - strzel focha tongue

Ja za oknem widzę to samo. Ale mi się podoba - nie lubię upałów smile

17,688

Czesc smile

Właśnie piję kawkę, mocna i czarna..
Beata życzę Ci miłego dnia nawet w pracy smile
I wszystkich słonecznie pozdrawiam, chociaz u mnie pada, cholerka..

17,689

natalia1710 napisał/a:
coco59 napisał/a:

Pozdrawiam do Miłego....

Zapomniałaś o mnie coco jak mogłaś?! tongue
Właśnie jem śniadanie a później wiadomo, zmykam do stajni.
a pogoda u mnie trochę skichana... Jakby miało padać

Kochana Natalio jak mogłam,sory Witaj (jesli o kims zapomniałam to przez roztargnienie)
A ja tak lubie koniki....Buziaczki i Miłego Dnia?

17,690

O, Bianka - witaj kobieto smile

Ty się nadal fochasz z Grześkiem, że masz dla nas więcej czasu tutaj? Jak widać są i pozytywy "cichych dni" smile

Kawa mocna, czarna - fuj, fuj, fuj! Mocne to tylko piwo smile Ja piję coś kawopodobnego: łyżeczka kawy rozpuszczalnej, 2/3 kubka wody, 1/3 kubka mleka smile

17,691 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-19 10:48:35)

JA tez pije z mlekiem kawe, ale czasem lubię taki szatan smile

He he smile Jesteś spostrzegawcza. Dalej mamy ciche dni, tylko dziś jest gorzej bo G. siedzi w domu, i ja siedze w jednym pokoju, pije kawe i myśle sobie, że tym razem ja pierwsza nie za gadam. A On siedzi w drugim, pije kawe, i coś mruczy pod nosem..

JA jestem nerwowa, dużo mówie, co mi ślina na jezyk przyniesie, lubie mieć racje, i chce żeby zawsze było tak jak ja chce. G. jest skryty, opanowany, nie podnosi głosu, i strasznie uarty. Czasem mi przytaknie, ale i tak wiem, że zrobi tak jak On uwaza. Ciche dni, nie jest dla nas tragedią, to pozwala nam, a zwłaszcza mi popatrzyeć na inne sprawy innym okiem, bardziej obiektywnym. Póżniej bedziemy sie znowu droczyc, kto zrobił wiekszego focha big_smile

17,692

Jeśli macie taki rytuał to cóż smile A kto się Olą zajmuje jak rodzice w oddzielnych pokojach? smile

Ja nie umiem robić cichych dni. Po prostu bym nie mogła. Wolę rozpętać wojnę a potem wypalić fajkę pokoju i dalej żyć normalnie... Właściwie to nawet nie wiem jak powinien wyglądać profesjonalnie przeprowadzony cichy dzień. No jak? Chodzicie sobie obok siebie, nie patrzycie na siebie, każde zajmuje się swoimi sprawami?
Nieee - to nie dla mnie.

17,693 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-19 11:22:34)

A OLa tak kursuje od pokoju do pokoju smile Ona tego nie odczuwa smile

Jak chodzimy? Mijamy sie, pod nosem uśmiechamy, i jak najwyżej nosy podciągamy do góry, kto wyżej, he he smile
Ktoś kto nas z boku widzi ma nie zły ubaw, i da sie usłyszec, ze zachowujemy sie jak dzieci.

Czasami przy ostrej kłótni, wychodze, ide na balkon zapalić, G. do kuchni, a po 2min. rozmawiamy jak nigdy nic. Kłótnia miedzy dwojga dorosłymi ludzmi i duma robi przepac, mimo wszystko staramy sie by tego nie było.. smile

Beata a Ty z reguły chyba soboty masz wolne, to zaległa praca wezwała Cie do pracy?
A kiedy masz to wesele? Sukienka, długa, krótka do kolan, z rekawami, na ramiączkach? Czego szukasz?
Ja, jakby było nie za ciepło, ubrałabym komplet, spodnie i żakiet. I buty, nie wysokie, ale wygodne smile

17,694

Bianuś, w sezonie (czerwiec-sierpień) w soboty mamy dyżury w biurze. Więc mniej więcej raz na 3 tygodnie mam zajęta sobotę. Dzisiaj to mi nawet na rękę, bo sobie mogę trochę zaległości nadrobić - w soboty ruchu za dużego nie ma, bo nigdzie nie mamy podane, że pracujemy smile

Wesele mam w następny weekend. Chciałabym jednak jakąś kieckę. Preferuję krótkie, bo w długich ciężko się tańczy smile Chciałabym z jakimś krótkim rękawkiem, ew na szerokich ramiączkach - cienkie i delikatne ramiączka nie zdają egzaminu, bo ja mam raczej posturę babochłopa (szerokie ramiona wiejskiej dzieweczki smile ) Myślę, że wybrać sobie żakiet to dla mnie jeszcze większe wyzwanie niż sukienkę kupić smile No i buty... Horror. Na obcasach chodzić nie umiem i skąd ja wezmę takie, żebym jeszcze w nich tańcować umiała?

17,695 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-19 12:11:59)

Hej Bianka wink to fajne masz te ciche dni, bardziej zabawne wink

Vinnga, słuchaj kiecke to poszukaj cos w guscie z dekoltem, głębszym, ale na krotki rękaw i zwiewną, a na to jaies bolerko?
A co do butów, wiesz ja tez nie umiem chodzic w obcasach, ale jesli masz mozliwość, to idź do Quazi, maja mega wygodne buty na naprawde wysokim obcasie, a można tez znalezc niezbyt drogie.

A jak wogole humorki babeczki?

17,696 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-19 12:33:09)

Quazi mówisz... Na tego typu porady liczyłam smile Dzięki. Zaraz poszukam gdzie mam takie cuś najbliżej smile

Humorek całkiem ok smile

Hmmm, a czemu te buty takie podejrzanie tanie?

17,697

Słuchaj no ja kupiłam w Quazi buty, za 99 zł z nowej kolekcji, wysokie big_smile I mega wygodne. Byłam w szoku, bo przetańczyłam w nich nie jedną już noc, i ani bólu, ani odparzeń no nic zupełnie smile

A sukienka? hmm.. nie mam pojecia, bo raczej kupuje w małych butikach. Ale moze jakas Zara, troche droga, ale mozna znaleźć cos tańszego też.

Ja wogole na Twoim miejscu, kupiłabym prostą, czarną sukienke, z dużym dekoltem, z krókimi rękawkami, ale za to buty np. bordowe, srebrne, no jakies takie mega kontrastowe i do tego jakas bizuteria, aby sie z butami komponowala, a kontrastowła do kiecki smile

17,698

I mam już mojego chrześniaka big_smile:D:D siedzi tu ze mna i pozdrawia net babki:)

17,699

Hejka Wszystkim!!!!

17,700 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-19 13:14:33)

Dzięki Paula. Namierzyłam już sklep quazi i po pracy pojadę na rozeznanie. Super jest twój pomysł z czarną kiecką i kontrastowymi dodatkami - podoba mi się, bo nie najlepiej bym się czuła ustrojona w kolorystykę barbie i obwieszona falbankami smile Im zwyczajniej tym lepiej jak dla mnie smile A masz jakiś pomysł na kieckę nie obciskającą moich wdzięków? Figury modelki to ja nie mam tongue

Macham łapką do chrześniaka smile

Cześć Daria smile
Daria - alexa_84 ma identyczny avatar jak ty...

17,701

HejKa Vinnga!!! Widziałam muszę sobie zmienić!!!! wink

17,702 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:33:13)

smile

17,703

Hej dziewczynki..
Troszkę wyżej czytała coś o cichych dniach.. mnie chyba dziś to czeka sad
A co do stroju na wesele. ja również wybrałabym skromną najlepiej czarną lub śliwkową sukienkę. No i ogólnie też poszłabym sobie potańczyć.
Dziś śnił mi się mój ślub. Był beznadziejny, a ja miałam czarna sukienkę na białej.. hmm

17,704

No, całkiem niegłupia ta sukienka... Jak nic nie będę jeść do wesela to nawet nieźle powinnam w niej wyglądać <powiedziała Beatka wsuwając kebaba> smile

17,705

siłaDuszy - jak masz na imię, kobieto? Powiedziałabym, że ta czarna sukienka na białej w Twoim śnie ma silny związek z tym co się dzieje aktualnie w twoim związku. Na dalszą przyszłość znaczenia snu nie rozciągaj.

17,706

Już się przedstawiałam - Monika.
Myślisz, że to naprawdę ma jakiś związek? A jak to odczytać? Jak rozumieć...

17,707 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:33:43)

smile

17,708

Powiem Wam, że bardzo dziwnie się po tym śnie czuję... Obudziłam się z przerażenia..Wszystko szlo nie tak...nie po mojej myśli.. Na dodatek teraz w życiu też nie jest jak powinno być sad

17,709 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-19 13:55:06)

O nie, Tośka, aż takich kompleksów nie mam, żeby uparcie wszelkie niedoskonałości ukrywać smile Zresztą co to są niedoskonałości? Ja to ja i jestem doskonała bez względu na to, czy mi gdzieś coś wisi, czy nie. Kto powiedział, że "doskonałość" do wygląd chudej tyczki wymodelowanej w photoshopie?

Monika, przepraszam, wiem, ze się przedstawiałaś, ale mi umknęło imię smile Wg mnie w waszym związku pojawiły się zgrzyty (sama mówisz o cichych dniach) i dlatego taki sen ci się przyśnił. Czarna sukienka to symbol jakiegoś smutku, żalu przykrywającego biała sukienkę czyli radość i sielankę. To nie jest żadna wróżba tylko odzwierciedlenie aktualnego stanu twojej psychiki!

Odwrotnie jest Monia! Sen ci się przyśnił, bo w życiu idzie nie po twojej myśli. Jesteś przerażona, bo był realistyczny i zły. Ale on nie zapowiada złych wydarzeń tylko odbija złe wydarzenia, które dzieją się teraz.

17,710 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:34:11)

smile

17,711 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-19 14:11:35)

Witam ponownie to wczorajsze winko troszkę mi zaszumiało smile wstałam jakoś przed 11 masakra tongue tak to jest jak to się pije do monitora ( ale chyba lepiej niż do lustra heh big_smile)
Dziękuje wszystkim za miłe powitanie nowej duszyczki w waszej kawiarence , sympatycznie tu u Was smile

A mi się nic nie śniło ja to ogólnie jakaś "dziwna" jestem rzadko kiedy mi się coś śni. Ale jak już mi się coś przyśni to są to takie "chore sny" że sama nie wiem jak mam je interpretować smile

17,712

Tak, wiem.  A może ja za bardzo pragnę ślubu smile

17,713

Nie bardzo rozumiem jak w wieku 20 lat można pragnąć ślubu, ale może dziwna jestem smile

Tosia - nie jestem atrakcyjna w ogólnopojętym tego słowa znaczeniu. Moja atrakcyjność to pewność siebie i osobowość - tak wyrazista, że aż wygląd zewnętrzny przysłaniająca smile

17,714 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:30:42)

smile

17,715

A może ja jestem dziwna, nie Ty wink

17,716 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-19 14:19:21)

Hej Antoninaa smile no proszę a ja myślałam, że tylko mi się mało co śni tongue
Chyba, że jak wstaje rano do zapominam tongue podobno jak zaraz po przebudzeniu spojrzy się w okno to zapomina się wszystko to co się przyśniło smile Ale sęk w tym , że ja właśnie w nie nie patrze żeby nie zapeszyć heh big_smile

17,717

Moniko ja wzięłam ślub w Twoim wieku. I czy jest w tym coś dziwnego ja sądzę że nie!!! smile

17,718 Ostatnio edytowany przez samotna~dusza (2010-06-19 14:21:15)

siłaDuszy wydaje mi się, że  każda z nas jest w pewnym stopniu dziwna smile
I nie martw się miewałam bardziej poprane sny big_smile

17,719

To ja chyba zacznę smile   może zapomnę o tych wszystkich głupotach...

17,720

Ja też zapominam co mi się śniło...

Tośka <tupie nogą> ja mam lustro w domu i wiem kim jest ta paskuda, którą codziennie w nim oglądam! Więc mi tu nie wmawiaj, że ja skromna jestem a w rzeczywistości Miss Polonia powinny się cieszyć, ze za leniwa jestem, żeby w konkursie wystartować... Ale ja twierdzę, że wygląd nie jest najważniejszy i lubię tę paskudę z lustra. Tym bardziej, że ona fajna jest smile I już smile

A ciepła podobno jestem faktycznie. W nieco innym znaczeniu niż 36,6 wink

17,721

Czyli bardziej HOT jesteś smile
Fajne podejście masz do życia.. bo najważniejsze to akceptować samą siebie.

17,722

Mi kiedyś co noc śniło się że spadam  w nieskończoność ale jak już miałam upaść to się budziłam!!! ale to było kiedyś!!!

17,723

Vinnga słuchaj, ja tez nie mam figury modelki dlatego zazwyczaj tak robie, zakladam nie zbyt wyszukana, skromna kiecke ale za to wyszukuje bomba dodatków, jak buty czy biżu żeby przykuły uwage.

Moja propozycja, mam podobna kiecke, słuchaj, ja mialam na grubych ramiączkach, czarna obcisłą w biuście, a dalej mega luźną, z delikatnego materiału. I do kolan, lekko tam była podwinięta, ale nie bombka! Moze cos takiego? zwiewne lekkie, a biust opinala i dzieki temu była bardzo kobieca. Do tego własnie, bordowo-wiśniowe buty z quazi, wysokie, bez palców, z kokardką po boku i w tym samym kolorze kolczyki i bransoletka, bez łancuszka aby nie było za dużo. Włosy lekko pofalowane i zebrane z przudu aby na oczy nie leciały ale nie kok. Tylko podpiete.

17,724 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:31:28)

smile

17,725

nie ma definicji "normalny" tak i nad dziwnością trzeba by było pomyśle?...
Beatko ehh ta twoja skromność...
Witka wszystkim smile

17,726

darinia288 napisał/a:

Moniko ja wzięłam ślub w Twoim wieku. I czy jest w tym coś dziwnego ja sądzę że nie!!! smile

Nie ma w tym nic dziwnego..ja naprawdę pragnę ślubu smile 
A długo jesteście po ślubie?

17,727

Oj, ja też nie jestem taka piękna.. Ale nic bym w sobie nie zmieniła, nawet tego ze chodze jak kaczka big_smile tongue

Nie narzekam na brak akceptacji, czy powodzenia u przeciwnej płci, po tym jak sie odezwę big_smile big_smile

17,728

darinia288 a miałaś taki dziwny "wstrząs"? bo ja jak mi się kiedyś często śniło coś takiego jak spadanie z wszelkiego rodzaju przepaści, wysokości nawet z tak malej wysokości jak krawężnik heh to za każdym razem miałam ten "wstrząs" i się budziłam smile wiem, że moja siostra tez miewała coś takiego

17,729

Vinnga wreszcie wiem jak masz na imie, Beatka? wink <wstydnis>

dziewczyny ja przy łóżku mam sennik olbrzymi big_smile moze ktoras zainteresowana ? wink

17,730 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-19 14:36:19)

We wrześniu mamy 4 rocznicę!!! smile
nie miałam wstrząsu tylko poprostu zerwałam się z łóżka i nie mogłam potem zasnąć bo było mi niedobrze!!

17,731

Cześć Pawcio smile Co masz do mojej skromności? Chcesz się bić? wink Uważaj, bo ja silny babsztyl jestem wink

Paula - na biuście to mi się może opinać co tylko chce - w końcu jest na czym wink A niżej wolałabym luźniej (tak jak piszesz) - nie chcę myśleć, że jak skosztuję wszystkich potraw weselnych to mi talia poza biodra wylezie smile Dalej może być krótka - dobrze się czuję w kreacjach nastolatek, bo mi stan duszy dobrze odzwierciedlają. Zresztą co do nóg uważam, że moje lepiej wyglądają w czymś krótkim. Najgorsza dla mnie długość (z przyczyn estetycznych - nie moich uprzedzeń) to taka za kolana.

Tosia - po 7 latach związku uznałam, że papierek jest niegłupim rozwiązaniem. Jakoś dodaje motywacji, żeby się starać. Bo bez papierka ma się tę świadomość, że nic nas nie łączy i w sumie można sobie iść w każdej chwili, jak się dzieje źle to ta świadomość się wzmacnia zamiast prowokować do próby naprawienia niedobrości...

Monia - w jakiś sposób na pewno jestem HOT tongue

17,732

Bianka - a w jaki sposób ty odzywaniem się porażasz? Takie mądrości mówisz czy może masz magnetycznie elektryzujący głosik?

17,733

Dokładnie Beatko Popieram Twoją wypowiedź na temat ślubu!!!!! wink

17,734 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:32:07)

smile

17,735

Nie mam Beata ,w końcu skromnoś? cnotą...Tyle tylko że znałem piękne i mądre i nie były skromne a wręcz przeciwnie.. tongue

17,736

Daria, to taki mój wniosek po fakcie smile Bo ja ten 7-letni związek zakończyłam i mam półroczny nowy aktualnie smile

17,737

A co do tej kiecki na wesele Vinnga najlepiej żebyś dobrze się w niej czuła i mogla w niej wywijać ile wlezie smile tak jak koleżanka wyżej wspomniała czarna byłaby ok do tego właśnie jakieś fajne dodatki i królujesz smile a i oczywiście udanej zabawy życzę bo to najważniejsze big_smile bo wygląd liczy się tylko na "wejściu" potem masz to w 4 literach heh i bawisz się do rana tongue no chyba, że kamera gdzieś tam przemknie hhe ( tak w ogóle kto wymyślił kamerowanie na weselach big_smile chociaż w sumie można później nieźle się pośmiać ehhe ale i tak nie cierpię oglądać się w tv heh tongue)

17,738

Beatka, ja mam tak samo, kiecka troche po za kolana, do połowy łydki to dla mnie koszmar, wygladam okropnie. Ja tez nie lubie jak na brzuszku sie opina bo potem.. wiadomo jak sie zje wink Poszperaj na pewno cos fajnego znajdziesz wink

Ja wlasnie pomalowalam mamie paznokcie i wyprawiłam rodziców na weselicho wink Młody zjadł zupke i teraz już śpiocha.. Chwila spokoju wink

17,739

Hehe Taka z niej paskuda że nie jeden do kobierca by pośpieszył...

17,740

Tosia, ależ ja mam dokładnie takie podejście jak ty, więc nie wiem o czym w ogóle dyskutujemy smile Ja chcę tylko ci wytłumaczyć, ze nie jestem atrakcyjna wg klasycznych kanonów urody, ale czuję się ok w mojej skórze i wiem, że na płeć męską właściwy wpływ wywieram smile To, co wg ciebie ma dojść do mnie "z wiekiem" już dawno doszło. Dawno, dawno temu (za górami, za lasami) byłam bardzo zakompleksiona. Do czasu aż zauważyłam, że wygląd wcale nie jest tak istotny jak go reklamują smile

17,741

he he smile Beatko, ja uwielbiam rozmawiać, a do tego jak jest jeszcze godny rozmówca, to nie mam poczucia upływu czasu smile

17,742

Paweł - ty się tu nie wypowiadaj, bo pamiętaj, że na nk wybiera się najładniejsze zdjęcia do wstawienia smile

Mam na tyle pewności siebie, że mogę pójść w czymkolwiek i będzie cacy, pod warunkiem, że w tym "czymkolwiek" będę się dobrze czuła. Na ostatnim weselu (2 lata temu - strasznie rzadko mam takie okazje smile ) poszłam w jakiejś zwykłej spódnicy, czarnej koszuli i butach mamy smile Uparłam się, że w glanach pójdę i czerwonych rajstopach, ale mamuś mnie prawie siłą rozbierała smile Żeby było zabawniej jako osobę towarzyszącą zabrałam koleżankę. I potem się okazało, że na nagraniu jesteśmy głównie my i młoda para czasem smile

17,743

o ile tradycyjne kanony są dla wszysykich podniecające..mnie anorektyczna bląd-klepsydra w ogóle nie rusza...

17,744 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:26:05)

smile

17,745

Tosiu ja również mam dziś lenia i to strasznego a ma jeszcze pranie do zrobienia!!! Może któraś z Was ma zbyt wiele energii i chęci żeby mi pomóc!!! wink

Posty [ 17,681 do 17,745 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 271 272 273 274 275 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024