Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 268 269 270 271 272 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,486 do 17,550 z 30,541 ]

17,486

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ala, dlaczego piszesz Matra, to tak jak mata, łata, szmata lol

Raf muszę się zastanowić. Jak jestem kurą to cię jedynie podziobie... może jakieś piórka same wylecą... gdzie ich masz najwięcej ...?

Ala, tak Ty w takim razie jesteś kogutem...:lol:

Zobacz podobne tematy :

17,487 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 23:18:38)

skoro juz zajął - wtul się w niego tongue smile no tak zapomniałam. Najlepiej by było zebysmy podziekowali za "wkład" lol
przepraszam! nie zwracam uwagi na literówki zawsze mylę r z t.
ja kogutem nie wyciągaj kolejnego piwka z lodówki big_smile

17,488

Cos big_smile

17,489

Hej Emka :* <przytula> Stęskniłam się za Tobą smile

Ja niestety kochani spadam ale zajrzę jutro rano bo pracuję od 14:00-19:00. Buziaki !

17,490

Marta, a umiałabyś opisać facetowi coś kobiecego tak, żeby zrozumiał? Toż czasem trudno nawet wyjaśnić dlaczego kobieta czuje się śmiertelnie obrażona, podczas, gdy facet nie widzi, żeby cokolwiek złego zrobił smile Chyba fizyczne różnice jeszcze trudniej opisać komuś, kto nigdy tego nie czuł i czuł nie będzie smile No bo jak np odpowiedzieć na pytanie - jak to jest mieć biust?

17,491 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 23:19:27)

Ema napisał/a:

Marta..u faceta funkcjonuje to tak samo jak u nas..tylko inaczej wyglada tongue

Ciekawe skąd ty to wiesz?

Owszem Beata masz racje...

17,492 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-17 23:23:26)

Hej Karolka smile Ja tez tesknilam. :**  no prosze do pracy ? wow.. Dobranoc.

Elnett napisał/a:

Ciekawe skąd ty to wiesz?

Podgaladalam tongue

17,493

Muszę przyznać, że fajnie jest widzieć tutaj ponownie stałych bywalców.

17,494

Kurde, jaki ten Rafix mądry... On będzie moim guru... Wystrugam mu pomnik, postawię w moim wiejskim ogródku i będę pilnować, żeby na niego wróble nie napaskudziły...

Jak zawsze - dzięki Raf za słowo smile

17,495 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 23:25:00)

Em - mógłbym być kobietą jedynie w dniu kiedy nic jej nie dolega i ma największą ochotę na sami wiecie co big_smile

Marta - zdemaskowałaś mnie, dobrze że jeszcze została mi osobowość Zorro - tej nikt nie zdemaskuje wink piórek najwięcej na kuperku big_smile

Dobranoc Karolina smile

Beata jak to jest mieć biust? Na pewno cudownie big_smile Będąc kobietą oczywiście wink A co do mądrości i pomników mógłbym się odwdzięczyć Tobie tym samym smile

17,496

Ehh chyba jednak nie będę tych piórek wyrywać hmm tongue

17,497 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 23:29:13)

haha no nie muszę się po raz 3 do Ciebie odezwac mamy to samo marzenie nie do spełnienia tongue big_smile
czemu MArta?? przecież to taki szykowny czysciutki Kogucik wink hahaha

17,498

hehe dzięki Ala za reklamę smile Ale kogucika najpierw trzeba by złapać, a to wyczyn nie lada smile

17,499 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 23:32:20)

alaclaudie napisał/a:

haha no nie muszę się po raz 3 do Ciebie odezwac mamy to samo marzenie nie do spełnienia tongue big_smile
czemu MArta?? przecież to taki szykowny czysciutki Kogucik wink hahaha

to pierwsze było do mnie? nie rozumiem?
Śpiąca już jestem.

Łee nie chce. R* jakby się dowiedział ;*:D:lol:
No i jak jeszcze miałabym się za nim uganiać, aby złapać. Dziękuję ale jestem na NIE. Zmęczona jestem.

17,500

Cudownie? O czym ty mówisz? Jest to jest, ale żeby to fajne było to nie powiem smile Jedynie estetyczne walory posiada - poza tym raczej uprzykrza życie smile Trzeba toto codziennie pakować w cyckonosz. Najpierw trzeba się dokładnie wytrzeć po prysznicu, bo inaczej zakładanie opakowania na biust jest przykre. Merda się toto podczas biegania. Trzeba tracić dużo czasu na studiowanie porad odnośnie doboru stanika i jeszcze więcej na zakup odpowiedniego. Jak jest gorąco to masz dodatkową część ubrania i raczej nie da się zdjąć. Jak masz się przecisnąć w wąskiej szczelinie to potrzebujesz szerszej, żeby bokiem przejść. Przy zakładaniu odzieży trzeba się martwić, czy kolor stanika odpowiedni, czy nie wystaje więcej niż zamierzone itp. A przed okresem rośnie toto o rozmiar i wyłazi ze stanika. Wtedy już w ogóle biegać się nie da. Przy rozmowie z facetem trzeba przekręcać głowę pod takim kątem, żeby mu w oczy patrzeć, bo wzrok męski skierowany ukosem do dołu - kąt zależny od wzrost mężczyzny.

Czy dostatecznie dobrze wyjaśniłam jak to jest mieć biust? smile

17,501

Hej Ema smile

Rafix, fajnie jest miec biust wink o ile nie boli Cie przed okresem wink Vinnga facetom często ciężko cokolwiek wytłumaczyc wink a jak to jest miec okres to wogole wink

17,502 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-17 23:36:12)

Raf idziesz na latwizne tongue Ja to bym Cie zamienila w kobiete taka,ktora musialaby z 3 malych dzieci,zrobic zakupy,mialaby w tym czasie miesiaczke,maz by ja zdradzal,sasiedzi denerwowali..paznokcie by nie byly jak powinny,.. Caly dom na glowie...goscie zapowiedzeni..obiad trzeba ugotowac..dzieci nakarmic..polozyc spac,,posprzatac tongue

No nie moge Vinnga ..wyjasnienie pierwsza klasa !!!! <brawa> Lepiej sie juz chyba nie da smile

Kochani przepraszam...ja ide spac.. Doibranoc .

17,503

Dobranoc Emka

Ja też już zmykam ;* Majacze już...

17,504

Ja się pożegnam W oczywisty sposób dla obu płci: DOBRANOC wink
cyrk cyrk cyrk...Nie doceniasz niektórych Beata wink
DOBREJ nocki wszystkim wink

17,505 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 23:37:05)

Marta bo to nie chodzi by złapać kogutka, ale by gonić go smile

Beata dalej uważam tak samo. Walor estetyczny rekompensuje wszystko tongue

Paula - ciesze się, że mnie poparłaś smile

Em - to bym Cie poprosił byś mnie z powrotem odmieniła, w końcu zawsze są trzy życzenia tongue Szkoda że już lecisz, ale pewnie jesteś zmęczona. Dobranoc

Cześć Paweł

17,506

Dobranoc smile śpiochajcie dobrze smile

17,507

Laski nie mogę big_smile
Marta Do Rafała (zdanie 1) Do Ciebie (zdanie 2).
dobranoc Em.
wiec uważam ze jest heh normalnie nie zastanawiam się nad tym. lubię kupowac biustonosze smile.
oczywiscie za duzy badz za mały ( jak na odczucie Pani która go nosi) biust może sprawiać pb. A z tym okresem wzrostu to macie rację -przekichane.

17,508

Dobry wieczór i pewnie zaraz dobrej nocy bedzie, polatam tu i tam ....

17,509

Dobranoc big_smile

17,510

Dobrej nocy Marta smile

Witaj Róża, długo Cie tutaj nie było smile

17,511

zostan na chwilę Roża smile co u Ciebie słychać ? jak zdrówko? i przygotowania do kursu?

17,512

Hejka Róża, Paula z tej strony wink

17,513

Paula jakie studia planujesz?

17,514 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-17 23:54:17)

Planowałam medycyne ale progi są kosmiczne! więc w tym roku mam zamiar iść na inżynierię środowiska :]

a w przyszłym może poprawić mature... ale to dalekie plany...

17,515

Witam Paula, miłego pobytu na forum. Alu zdrówko średnio jakiś dół, znów tylko pogrzeby ja czasem się zastanawiam czy pecha innym nie przynoszę... A co do kursu na razie cisza.

17,516 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 23:55:27)

Hmm ciekawy kierunek, też chyba niełatwy. No i co ważne kierunki związane ze środowiskiem w modzie są teraz. Myślę, że nie powinnaś żałować wyboru, jeśli Cie to interesuje smile

Teraz są takie zasady naboru na studia, że strach myśleć. Kiedyś było prościej smile

Róża głowa do góry, będzie lepiej trzeba w to wierzyć. I nie wierz w takie bzdury że przynosisz pecha.

17,517

Róża o jaki kurs chodzi, jesli moge zapytac ? smile

17,518

Kierunek faktycznie trudny, ale jakoś dam rade wink a jest fajna spcjalnośc jakas taka wodno melioracyjna, ochrona srodowiska czyli projekty domow (rury itp), oczyszczalnie, no jest po tym praca w kazdym sie badz tym czy innym razie, a jak po raz drugi nie dostane si ena medyczna to juz na tym zostane wink A wymagania, wiesz np min 90 % z biologi i chemii rozszerzonej..

17,519 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-18 00:03:38)

Róża rozumiem. W moim towarzystwie kilka lat temu było z 5 pogrzebów. I choć to nie byli to dla mnie jacyś mega bliscy ludzie dziwnie się robiło jak człowiek o tym pomyślał. Przychodzisz zrobisz swoje i idziesz dalej ( mam nadzieję).
To życzę duuuużo zdrówka smile

Paula a w jakim miescie? (mam na mysli te duże).

Dobranoc Kotku smile

17,520

Przepraszam tych, którzy napisali do mnie na gg... Dopiero zauważyłam, że nie włączyłam tego ustrojstwa sad

Dobranoc ludziki smile

17,521 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-18 00:02:12)

No to czeka Cie troszkę nauki, ale warto się przyłożyć, by po studiach mieć fajną pracę. W ogóle nie moje klimaty biologia i chemia :D
No w Polsce sporo pracy dla ludzi mających wykształcenie związane z szeroko pojętym środowiskiem.

Dobranoc Beata

17,522

Ala ale co w jakim miescie bo chyba jakies kabelki mi nie zajarzyły wink ??

Rafał, u mnie biologia i chemia to, to co najbardziej czuje :]
A Ty co konczyles??

17,523 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-18 00:09:57)

no pytam Poznań, Kraków, Wawa, Wrocław, Gdynia czy jakies mniejsze? miasto w którym będziesz studiować.

17,524

Ali pewnie chodzi o to gdzie chcesz studiować smile

A ja skończyłem prawo smile już niedługo będzie 4 lata temu smile

17,525

Mój kochany Wrocław smile a na medycyne złozyłam do Łodzi i Katowic aby miec czyste sumienie i nie zalowac ze nie zlozylam wink

ach prawo... tez bym chciala, ale historia i przedmioty humanistyczne nie są moją mocną strona. A to prawda, ze bez kontaktow, ciezko o prace??

17,526

Alu u mnie było dziś policzyłam 16 pogrzebów w jednym tym roku i to tylko bliscy mi ludzie.

Raf ja czasem chyba za dużo już na głowie....Paula kurs na podstawy przedsiębiorczości własnej  i pozyskiwanie środków unijnych.

17,527

Przykro mi Różyczko <przytula>

17,528

Czasem tak się dziwnie te nasze losy układają.. ale nie smutaj, wszystko się ułoży <przytul> na pewno :]

17,529 Ostatnio edytowany przez różyczka (2010-06-18 00:23:10)

Dziękuje Alu, wiecie wchodzę na forum i nie poznaje niektórych wątków , miejsc...Czytałam np watek o jakichś pretensjach jakby do osób tu piszących ... Zupełnie nie jestem w temacie. Paula dziękuje za ciepłe słowa, postaram się żeby mi przeszło.

17,530

Paula zamknięte środowisko, trudno się dostać z zewnątrz. Trzeba być zdeterminowanym bardzo. Mnie tej determinacji chyba brakuje. Mogłem słuchać jak mi wszyscy mówili - nie masz rodziny w środowisku nie idź na prawo.

Róża - silna kobieta jesteś i dasz radę. Sama musisz w siebie wierzyć.

17,531 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:51:27)

smile

17,532 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-18 00:35:48)

Różyczko znasz to powiedzenie - dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Chcesz drążyc- cofnij się pare kartek czy warto? sama ocenisz.
Dobranoc Ludziki smile :*

17,533

Nie , nie bede się cofać, szkoda mi czasu widać ta osoba nie zadała sobie trudu poznać i chcieć otworzyć się...

17,534

I dobrze, nie czytaj szkoda sobie podnosic cisnienie na noc wink

17,535

Choc Mysiak87 założyła nowy wątek który podnosi ciśnienie mimowolnie! wrr

17,536

Dobra koniec ględzenia czas do pionu, wiec od teraz nie smutam się... Świat jest taki jaki m chcemy go widzieć, wiec jak ja się dołuje to i świat widzę na beeee
Kużwa koniec tego nie jestem stara baba ino młody jeszcze pół lachon...

Raff jak tam nadal chodzisz do roboty w garniaku? Wstyd przyznać uwielbiam facetów w garniturze wyłazi ze mnie diabeł na ich obecność...:)

Alunia co u ciebie? O i torpeda Tosia była szkoda ze nie posiedziała...

Paulina a ty jakim jesteś ludzie, co cie kreci w życiu

17,537

Nie jesteś Róża. Ty jestes niesamowita. Bardzo zadko ale rozmawiałysmy. Masz mądrosc i siłę. Wiesz czego pragniesz i jestes w doskonałym wieku.
U mnie czas zmian. Cieszę się ze w koncu smile czy bedzie lepiej nie wiem. mam nadzieję.

17,538

Rózyczka ja jestem totalnie pieprzniętą osobą która ma bzika na punkcie swojego faceta xD A co mnie kreci w zyciu.. kurcze nie mam pojecia.. nigdy sie nad tym nie zastanawialam. Ostatnio tez mialam taki szary okres i dlatego postanowilam cos zmienic. Poznawac nowych ludzi i zobaczyc swiat bardziej kolorowo. Nie mozna sie caly czas smutac co nie ??

Niestety ja zaraz mykam spac bo o 7 musze byc w laboratorium na pobieraniu krwi neutral Matko jak ja sie boje igły!

17,539

Róża cały rok w garniaku smile Mam nadzieję, że tak to działa na kobiety, bo innego celu łażenia w tym nie widzę wink Jutro na wesele i znowu w garniaku. Życie jest niesprawiedliwe smile A Wy macie takie fajne przewiewny sukieneczki i tak sobie radzicie z upałami smile
Róża byłaś jedną z pierwszych osób, z którymi miałem okazję tu rozmawiać. Wiele mądrego mi napisałaś. Dokładnie to pamiętam do dziś smile

Paula gdzie ten wątek?

17,540

Paulina zamknij oczy i pomyśl ze komar cie ugryzł, tylko pielęgniarki nie pacnij... smile

Alunia zmiany? Super zawsze to ruch, cos nowego odmiana, nowa nauka ...

17,541

Rafał, działa działa big_smile Facet w garniturze... mm Ciacho!

wątek: http://www.netkobiety.pl/t13593.html

uważaj na ciśnienie wink

17,542

Różyczka uwierz mi jak na moj wiek to przy igle robie cyrk jak małe bobo wink chciałam aby  mama ze mna poszla wink ale chyba nie uda mi sie jej namowic.. niestety stan zdrowia mnie zmusza do tej nie miłej czynnosci hmm a co tam, najwyzej pielegniarke pacne wink

17,543

Rafał ale wiesz ile frajdy dla kobiety odpakować z tego garnituru faceta a i poczuć się jak niegrzeczna sekretarka u pana prezesa, ufff  chyba za dużo zdradziłam z moich  myśli ha ha ha

A i jeszcze za ciepłe słowa dziękuje Rafał.Wiele znaczą dla mnie.

17,544 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-18 01:05:17)

Jak trafisz na dobrą Pigułę to ani nie poczujesz igły big_smile spoko smile
Tak Róża wszystko będzie nowe i trzeba bedzie w tym bajorze nauczyc się pływac smile
PAPA

17,545

Dobra Kochani lece spac smile

Napisze jak było po badaniu wink i czy mnie cucili wink

Dobranocka smile

17,546 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-18 01:06:59)

Hehe Róża, ja też uwielbiam zabawy w dyrektora i sekretarkę smile Żaden wstyd wink
Mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać tutaj.

Paula czytałem ten wątek już, nawet się wypowiedziałem. Nie rusza mnie co ona wypisuje, bardziej bawi wink

Dobranoc Paula i powodzenia wink

17,547

Dobrej nocy dziewczyny , ha ha ha i zostałes Zorro ze mną... powiedz no masz na sobie  pelerynę i maskę?

17,548

Tylko maskę smile Poza tym to nic tongue

17,549

Diabeł powinieneś sie nazywać lucek od lucyfera ha ha ha.... Takie zabawy powiedzmy maskowe tez znane...

Rafał czy ty tez uważasz ze kobiety potrafią tragicznie jeździć?Moja kumpela wjechała wczoraj do garażu  tyłem z otwartymi drzwiami i patrzyła na ziemie koło drzwi zeby poznac gdzie próg i drzwi jej wygięło strasznie... A mąż w delegacji...Wraca za dwa dni.

Pytałam czemu nie patrzyła w lusterko odpowiedz bo chciałam tak spróbować bo łatwiej.

17,550

A tam zaraz diabeł smile

Róża znam wielu facetów co tragicznie jeżdżą. Chyba jest pół na pół smile

Ja będę leciał spać bo jutro tzn dziś mam to wesele i nie wstanę, a jeszcze podróż 2 godz samochodem. Trzeba wypocząć. Mam nadzieję, że wybaczysz:)

Fajnie że zajrzałaś w końcu, wpadaj tutaj jak kiedyś smile

Dobrej nocy i pozdrawiam!

Posty [ 17,486 do 17,550 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 268 269 270 271 272 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024