Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 267 268 269 270 271 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,421 do 17,485 z 30,541 ]

17,421

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Witaj Paulo!!!!

Zobacz podobne tematy :

17,422

Ale Ja za to potrafię!!! wink

17,423

o sobie, jejku co by tu wymyslic wink uwielbiam zwierzaki, mam male stadko, Leon - moj labrador chrapie wlasnie w moich nogach smile

Ciesze sie ze w koncu moge z kims pogadac! C:

17,424

Ja lubię horrory, ale nie takie obrzydliwe do przesady.

Witaj Paula smile

17,425 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-17 22:10:39)

Horrory to jakas masakra, powiem wam ze ogladalam strrrrasznie duzo i czesto gesto, potem sama sie balam w domu siedziec  wink wiec zaniechałam wink

Paweł a Ty lubisz takie hardcory ogladac ;> ?

17,426

Nie oczywiscie..Nie lubię, ściągam czasem hurtowo i natknę się czasem na takie wybryki..
labrador...Śliczne są,ale słyszałem że z czasem mają problemy ze stawami to prawda??

17,427

Witaj Paula, Karolina jestem. smile

17,428

Anglicy kochają labradorki. Grzeczne, ładne i opiekuńcze pieski. O widzę, że coraz więcej kogucików big_smile
Pozdrawiam Paweł. Kolego w sumie z nie daleka:)

17,429

Paweł --> tak to prawda, ale nie zawsze musza miec chore stawy wink Labradory maja tendencje do tycia, nie wolno ich przekarmić i najbardziej chodzi o ten okres gdy piesek jest szczeniakiem bo wtedy wszystko mu sie wykształca wink Nasz nie dostawał dużo jedzenia, nie powiem ze byl głdzony, ale nie dostawał dużo i dzieki temu jest zdrowym psiakiem wink Głupiutkim ale zdrowym wink Własnie leży na podłodze a szynszyl po nim skacze i zaczepia wink

Hej Karola! smile

17,430

Junior napisał/a:

O widzę, że coraz więcej kogucików big_smile

a Ty się z tego cieszysz R? czy my o czyms nie wiemy big_smile tongue

Witam Was i nową Breez-Paulę smile

17,431 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-17 22:25:46)

A ja nie lubię horrorów. Wydają mi się jakieś takie...hmmm...głupie. Zresztą strasznie mało bojaźliwa jestem, więc co najwyżej wywołują we mnie obrzydzenie.

Dość niedawno pewien kolega zabrał mnie do kina na horror. Chyba myślał, że się będę bać i przytulać albo coś. A ja wybuchałam śmiechem co chwilę, bo przed nami siedziały jakieś 3 bojaźliwe dziewczątka i piszczały, jęczały, wstrząsały się przy każdej straszniejszej scenie. Kolega powiedział potem, że wstyd ze mną iść na horror smile

O, Wojownicza Wiśnia przybyła smile

17,432

Jam naczelny kogut obwieszczony Juniorku hehe ,DZięx za pozdro a NIESTETY razi mnie trochę twój podpis.. sad Wieje anarchizmem..Nie lubie..

17,433

he he, wstyd? Ja jak była raz w kinie na horrorze (!) to wiekszosc filmu mialam oczy zakryte a moj R opowiadal mi co sie wlasnie dzieje  xD

17,434

Paweł, a twój podpis wieje szowinizmem smile Mi się Juniorowy podpis anarchistycznie nie kojarzy... Raczej jakoś tak... inteligentnie smile

17,435

Hej Alu, gdzie się podziewałaś?

Paula, o też masz R* heh moj też R* <nie mam pytań, ani odpowiedzi...> lol

ale mam dziś humorek ;D, za to co chwila net mi siada...

17,436

Hej Paula! Masz szynszyla? Super są, znajomi mają smile Czuj się tutaj jak w domu, mam nadzieję że się Tobie spodoba u nas.

Co do horrorów to uwielbiam smile Niedawno TVN dawał w środy taką serię, całkiem fajne pozycje były.

Podobał mi się taki horrorek Zejście. Ja nie przepadam za jakimiś egzorcyzmami, śmieszy mnie to bardziej. Choć apropo "diabelskich" filmów to Omena uwielbiałem. Możemy popisać tytuły jak macie ochotę, może jeden drugiemu coś doradzi.

Paweł domyślam się o czym mówisz, ale nigdy nie oglądałem, tylko słyszałem. To chyba gatunek, który się nazywa gore. Wiem, że były jakieś filmy dość stare, zabronione do dystrybucji w kilku krajach z powodu poziomu okrucieństwa. Nie lubię jak coś ma brzydzić za wszelką cenę.

17,437

Paweł-1979 napisał/a:

Jam naczelny kogut obwieszczony Juniorku hehe ,DZięx za pozdro a NIESTETY razi mnie trochę twój podpis.. sad Wieje anarchizmem..Nie lubie..

Akceptuję, heh. Ważne by wesoło było. A czy anarchizm? Hmm, raczej jeśli myślisz, nikt nie musi za Ciebie. Mieć swoje zdanie, co czasem nazywa się osobowością. O to chodzi

17,438

Ja też mam R* smile

Widzę, że proporcje w kurniku prawie 50/50 dzisiaj smile

17,439

Paweł, no dobra, jak te filmy są tak okrutne, to ciekawi mnie jak oni je kręcą...

Raf witaj ponownie...

17,440

Elnett, "erki" są faaajne wink

Mi się też jakoś humorek poprawił - choć jutro mam badania i pobieranie krwi neutral

17,441

Rafix otworzył stronę 700!!!
Szampana trza, tylko Emy z kieliszkami brak smile

Weźcie pomóżcie, bo mnie tępota ogarnęła - jak się nazywa ten autor horrorowatych książek, takich obrzydliwych, taki strasznie znany... No help, bo mi chodzi po głowie i zejść nie chce!

17,442 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 22:36:35)

No bo R. to najfajniejsze chłopaki, mówię Wam. Tak słyszałem wink

Marta ja słyszałem o horrorach, których zabronili pokazywać w paru krajach bo np zabijano prawdziwe zwierzęta, by sceny były realistyczne. Tytułów nie znam, bo nigdy się w temat nie zagłębiałem.

Nawet nie zauważyłem, że 700 stuknęło. No to byle do 800 teraz i dalej smile

Oczywiście witaj Marta, tak troszkę olałem Twoje przywitanie wink

17,443

King??

17,444 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 22:38:04)

Beata 700 potrzebuje czegos wiecej niż szampana lol wciągnijmy cos tongue big_smile hahaha
Matruś posłusznie melduję ze poszłam na pewne zajęcia a w wyniku tego iz było w drodze powrotnej zimno jest podejrzenie ze jutro znów bedę miala seksowny głos z mniej seksi bólem gardła haha a na sobotę muszę byc zdrowa tongue
niestety ja z tych co nie lubią . moze kiedys się przekonam.
i nie tylko ja chodzę z kozikiem tongue Wy też sobie w kaszę nie dacie dmuchac! smile
Masterton ?

17,445 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-17 22:37:46)

Nie ten, Paula...

Wisienko - co wyjmiemy? Kabanosa?

Idę pomyśleć na balkonie.

17,446

wciągnąć kabanosa lala super... może tabakę? uczcimy to zborowym aaaaaaaPsik haha

17,447

Rafix mam szynszyla psa i kota wink a w tym wszystkim rządzi szynszyl wink kot sie go boi neutral

17,448

Oj Beciu widzę że dziś ci się na zacietrzewienie wzięło wink KUKURYYYKU !!! Jakąś tezę może??
msbreezerka   myślałem bardziej o genetyce..

17,449

Ja nie znoszę pobierania krwi hmm

Nie wiem jak inne "erki" ale mój jest super big_smiletongue

Raf, szampan dla ciebie Y no i reszty YYYYYYYY-tylko się nie upijcie... lol

Alu, a co masz w sobotę?

17,450

Beata, Robin Cook?

17,451

szampanem to bardzo szybko będzie hahahaha Panowie który polewa?
mam impreze big_smile

17,452

Idę się wykąpać i czas spać jak dla mnie!!! Więc Dobranoc Wszystkim i do usłyszenia jutro Miłych Snów smile

17,453

Paweł : są obciążone genetycznie wink

i jak z tym autorem :>

17,454

Dobranoc Dario big_smile

Ja dziękuję, już strzeliłam sobie dziś maleńkie piwko...

17,455 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 22:46:34)

darinia288 napisał/a:

Dobranoc Wszystkim i do usłyszenia jutro

a z tym to będzie ciężko wink
karaluchy pod szubienicę tongue
autor- ja podałam kolejnego a Beata wciąga dym dalej nie bądz taka niecierpliwa wink

17,456

Mogę polewać smile

Dobranoc Daria

17,457

Raf tylko nie rozlej, bo będziesz to lizał lol

17,458

No wiesz, Pawełku, ja wojownicza jestem i się łatwo zacietrzewiam smile Aczkolwiek teraz pazurki schowane i mruczeć mogę nawet. Mrrrauuu...

Znalazłam! MASTERTON smile

Tabaka mnie nie pociąga, Alu smile Nie lubię tego typu doznań smile

17,459

Junior..Twój świat wewnętrzny jest uzależniony od świata zewnętrznego czy tego chcesz czy nie..TO WZORCE ciebie kształtują z rodzicami włącznie,albo przede wszystkim,..I ci którzy kierują się pseudo indywidualizmem są NO? hipokrytami ehh jakie to inteligentne NIE BECIU??

17,460 Ostatnio edytowany przez msbreezerka (2010-06-17 22:52:35)

Ala o nim wspominała smile

w sensie o tym  Mastertonie wink

17,461

NIE, NIE, NIE!

Ja mogę być nawet pseudoindywidualistką i dobrze mi z tym. Lubię się wyróżniać, a anarchistką nie jestem. Skrajności mnie odrzucają. A hipokrytką nie jestem. Chyba smile

Ala, skąd wiedziałaś, że znowu psuję płuca?

17,462 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 22:55:43)

Jaa co wygrałam Beata ?? wypad do białowieskiego z Żabą czy może zwiedzanie wsi rodzinnej w Twoim towarzystwie? big_smile
szczerze tylko chciałam się dowiedziec który z Was miał przyjemność smile
Maatra ale Ci się humorek włączył wink haha
No tak polał  i poszedł. Vive la Pologne wink
za Becię to Ci się chyba Paweł oberwie wink skąd- hha napisałas ze idziesz kurzyc haha

17,463

czytałam dwie z jego książek: Władcy płomieni i Koszmar. Bardzo dobre.

17,464

ALA, czemu mówisz na mnie MATRA, jak cię dorwę, to pióra polecą hmm lol

17,465

Hejka.
Wpadłem tylko na chwilę.
Czasami nie można się bać, a może nastąpi wzrost zaufania tongue:) Niektórzy się boją ryzyka smile

Żałuję, że nie urodziłem się dziewczynką. Byłbym teraz wspaniałą kobietą zamiast niefortunną kpiną natury czyli mężczyzną. Kobiety to przecież ta lepsza część ludzkości. Są doskonałe, pod każdym względem doskonalsze niż płeć, którą przyszło mi reprezentować. Są sprytniejsze, oczywiście mądrzejsze i stworzone do wygrywania. Żałuję, że moja pycha wyzwała jedną z przedstawicielek tej lepszej płci do rywalizacji, a mój maleńki rozumek myślał, że jestem w stanie ją pokonać. Ograniczona męska wyobraźnia nie podpowiedziała mi opłakanych skutków tego nieroztropnego kroku. Zamieszczam ten tekst, aby publicznie złożyć hołd doskonałości kobiet, gdyż tylko tyle jestem godzien uczynić w stosunku do owej wspaniałej płci.

Dobranoc smile

17,466

Zależy na kogo się wyleje Marta, bo jak na jakiegoś kogutka, to podziękuję big_smile

17,467

UV pięknie ;* Masz <przytula> świetnie to ująłeś lol
Wydrukuje sobie to i podam temu mojemu z tekstem: Patrz, tacy to wielką nas... bierz z niego przykład ;*

17,468

ultrafiolet  a Ty to tak na powaznie mowisz?? yikes

17,469

O jaaa Adam poruszyłes mnie big_smile az mnie korci poznać tą uroczą i niesamowitą istotę big_smile w takich chwilach załuję ze jednak wolę mężczyzn big_smile
Rafi uważaj bo MArta tongue bedzie wyrywać piórka lol

17,470

Wybaczcie mi kochani, ale kto tutaj kogutem nazywany jest?

17,471

czesc ludzie smile

17,472

Cześć Em smile

Pozwolę sobie na link smile

http://www.youtube.com/watch?v=DrzGHgmG … _embedded#!

Nie chodzi o piosenkę, ale że dziewczynka ma taki głos w wieku 11 lat smile I nie przejdzie mutacji (jakie to niesprawiedliwe tongue) Daje radę młoda wink

17,473

alaclaudie napisał/a:

Rafi uważaj bo MArta tongue bedzie wyrywać piórka lol

jak nie masz piórek to włosy też mogą być ;*

A ja bym z chęcią chciała zobaczyć jak się jest mężczyzną m.in. jak funkcjonuje jego ciało i jego pewna część lol:lol::lol:

Hej Ema ;*

17,474

smile

17,475 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-17 23:08:03)

O, ja tępota - faktycznie powiedziałam gdzie idę wink To chyba dowód na to, że następne miejsce, gdzie powinnam się udać to łóżko smile

UV - wiedziałam, że jesteś mądry chłopczyk smile

Marta - koguty to nasze chłopaki kafejkowe smile Z dawnych czasów się wzięło, kiedy ktoś rzucił, że gdaczemy jak kury w kurniku smile No i został kurnik z kogutami smile

Hello Emuś smile Witaj na Ziemi Odzyskanej smile

17,476 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 23:08:38)

Ładna dziewczynka, a ten z gitarą jaki przystojny ;* lol

Ale mnie dziś nosi, zaraz sobie pójdę... bo jeszcze coś tutaj rozniosę lol

No to jak Raf, masz te pióra?

17,477

A jest taki jeden kogutek, lepiej nie wymieniać z imienia smile

Tak Cie Marta interesuje jak działa ta część ciała? wink Hmm musisz popytać swojego R. smile Ja już kiedyś napisałem że na jeden dzień chciałbym stać się kobietą i zobaczyć jak to jest. Byle to nie był dzień porodu big_smile

17,478

Dla mnie to chore..ALE  SPOX  smile
Witaj kurczaczku wink

17,479 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 23:10:51)

Chore w jakim sensie? Wiadomo, że śpiewa o czymś, o czym nie ma pojęcia, ale jak już podkreślałem chodzi o sam głos. Uważam, że taka dziewczynka może mówić, że ma prawdziwy talent.

Marta kilka piórek by się znalazło. A co masz ochotę poskubać? smile

17,480

hej Em
czy ja mówiłam ze nie mam ?? pewnie ze mam na łopatkach big_smile jak chcesz wiedzieć tongue
Beata wdajesz się w dyskusję która nie ma sensu. A wiecej nie bede pisac i tak wiemy o co chodzi.
Rafał racja niesamowity głos smile
Matra kogut- ja kurka Ty kurka kto jest kogutem wink big_smile??

17,481

Ja tez bym chciala zobaczyc jak to jest byc facetem  i sikać na stojąco gdzie im sie podoba wink

17,482

paweł, co jest dla ciebie chore?

Raf, pytałam się... to zaczął tak się śmiać i w końcu i tak mi nie odpowiedział... ale co innego opowiadać, a co innego czuć...
Właśnie co poniektórzy faceci powinni uświadomić sobie ile cierpienia kobieta musi przeżywać w czasie porodu i bolesnych menstruacji... może wtedy jakoś by jeszcze to uszanowali...

17,483 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-17 23:14:54)

Wisienko, a czy ty jeszcze nie wiesz, że ja jestem uzależniona od dyskusji nie mających sensu?

Oświadczam, że rozważam pójście spać... Tylko jakiś osobnik mi łóżko zajmuje tongue

Paula -sikanie na stojąco zgubne jest. 100 zł mandatu jak w niewłaściwym miejscu smile Ale pęcherz męski mniej wytrzymały jest od żeńskiego, więc natura w tym celu chyba pozwoliła im sikać gdzie popadnie smile

17,484 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-17 23:15:28)

Ojej dziekuje za powitania :*** Brakowalo tego smile

Raf..dziewczynka ma swietny glos smile  A cgcialbys sie stac kobieta w trakcie miesiaczki ?? tongue

Marta..u faceta funkcjonuje to tak samo jak u nas..tylko inaczej wyglada tongue

Beatko...milo tu i przyjemnie jak wczesniej smile

Pawelku,co dla ciebie jest chore,bo nie wiem o czym mowa? smile

No i Yo Alik smile

Witaj msbreezerka smile

17,485

Nie Raf.. hihi spóźniłem się z postem( nie dotyczy ) twojego ..Nieważne już..
Kurczaczku powiedz coś sad

Posty [ 17,421 do 17,485 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 267 268 269 270 271 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024