Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 266 267 268 269 270 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,356 do 17,420 z 30,541 ]

17,356

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

A no tak mam jutro wolne w robocie i cały czas czuje jakby był dziś piątek smile A tu jeszcze jutro dzień normalny pracujący. To intensywnie spędzisz weekendzik, fajnie ja też nie lubię się nudzić.

Zobacz podobne tematy :

17,357 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 19:23:27)

Beata tak mówia w tych regionach gdzie mieszkam, ale Rafał pisze ze z każdym rokiem jest coraz trudniej, więc coś w tym jest smile
No a Ty kiedy planujesz zamieszkać ze swoim R*, czy nie wybiegacie ąz tak w przyszłosc?

JA nie mam jeszcze zadnych planów, ale pewnie coś sie wywienie, zreszta jak zawsze u mnie.
G. sie zacioł, i teraz mamy ciche dni, wiec poczekam az sie odetnie smile

17,358

Tacy to pożyją.. wink Imprezki ,śluby,hulanki swawole!! Ehhh Burżuazja  tongue
Cześć Becius wink ,Bianka

17,359 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:56:29)

smile

17,360

Czesc smile

A co u Ciebie dobrego?
Ostatnio Cie nie widuje na forum. Czyżbyś był tak pochłoniety mnożeniu majątku? smile

17,361 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 19:26:32)

Hej Paweł. Czy Ty coś masz z gg? Wieczorem wyślę maila, bo coś na gg nie odpisujesz.

Hej Tosia smile Już miałem pisać po powrocie do domu co myślę o Twoim zniknięciu z forum, na szczęście nie muszę smile Ja bym Cie przygarnął, co dwie partnerki do tańca to niejedna smile

17,362 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:54:47)

smile

17,363

Rafał, toś ty taki niezniszczalny, że dwie baby dasz radę zadowolić? Myślę, że jedna ci spokojnie starczy smile Chyba, że naprawdę wyjątkowy jesteś smile

Bianko - ja mam w zwyczaju dalekosiężnych planów nie robić smile Zresztą znam mojego R. dopiero pół roku... Ale to strasznie dłuuuugie pół roku było wink

Tośka, a ogrody wokół tych salonów masz?

Cześć Paweł smile Dawno się nie widzieliśmy smile Normalnie od wczoraj smile

17,364 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:55:08)

smile

17,365

Toż jestem. Rozejrzyj się kobieto smile Ale idę kapustkę gotować, bo dziwnie syczy smile

17,366

Beata ja jak ja, ale partnerka może nie być niezniszczalna i co wtedy? wink Dlatego mogłyby się zamieniać co drugi taniec, żeby dotrwać do końca tongue

Tosia - hehe pilnować stolika to będę od 4 nad ranem mniej więcej wink

17,367 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 19:55:17)

Beata u mnie też czuc kapusta, bo ja tak kursuje miedzy kuchnia a pokojem tongue

RAfał no dobra, a prezent już masz, kopertę, a moze kupon totka dajesz?

17,368

Uuuu, Rafi, to ty godny przeciwnik smile Ale gdybyś trafił na 2 takie towarzyszki weselne jak np ja to miałbyś problem, żeby swoje przechwałki zrealizować smile

17,369

Bianko, ja jeszcze balkon do trasy kursów dołączyłam smile I czekam aż przyjdzie R i liczę na to, że jego zmysł estetyczny będzie cierpiał i pozmywa po moich poczynaniach wink

17,370 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 20:00:43)

he he he smile
Ja czasami specjalnie zostawiam naczynia brudne gdzie popadnie, by G. podwinał rękawy, gdy mi sie nie chce zmywać.
No ja właśnie sie wybieram szczelic sobie w płuco smile

17,371

Prezent to tradycyjna ostatnio koperta wink Niech sobie młodzi kupują co potrzebują.

Jak najbardziej godny przeciwnik, choć przechwalać się nie lubię, więc już więcej nie piszę wink

Ja znikam dziewczyny na dwie godzinki, koledzy i mundial wzywają smile

Będę później, miłego wieczoru.

17,372

Ja już po dotlenianiu smile To rozmyślanie nad rzucaniem palenia jakieś skutki przynosi. Bo zaczynam powoli czuć motywację. Ale powoli smile
Ale już teraz palę o kilka dziennie mniej, bo jakoś tak mniej bezmyślnie sięgam po papierosa...

17,373

Witam wszystkich ;*
Bianka, Beatka to tak trudno i powiedzieć, aby dla dobra ich skarba (czyli was) pozmywali?

Zorro,a wrócisz do nas jeszcze dziś?

17,374

Beatko
to może właśnie powinnaś z każdym dniem palić ciut mniej aż kiedyś spróbować wcale nie zapalić.

Ja nie palę więc się nie znam hmm

17,375

Beata ja to nic nie mówię, jak nie bede palić dłuższy czas to sie pochwalę.
No tylko ja czasmi lubię sobie zapalić tongue

17,376 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:55:36)

smile

17,377 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 20:19:45)

Kochane,a co was skłoniło, aby sobie zacząć popalać?
ja na szczęscie nigdy nie miałam i nie chcę miec w buzi tego śmierdzidła

Pa Tośka :*

17,378

I teraz nie masz a takich problemów jak rzucanie tego świństwa tongue

A teraz jest moda na nie palenie smile

17,379 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 20:33:21)

Mnie jakoś nikt nigdy nie częstował wink na szczęście ;D

wiesz co mam ochotę na łagodne piwko ;p tak dawno nie piłam reedsa ;p Normalnego nie lubie-heh

Blanka, a co tam u Oleńki?

17,380

Oj, ja reedsa nie lubię. Wole mocne piwo smile

Ola teraz rozmawia z tatą, bo właśnie wrócił, a ja zamknełam sie w pokoju, bo jestem na niego zła, i pewnie bym sie z nim pokłóciła, a tak sobie posiedze i mi przejdzie smile

17,381

Cześć wam. Jestem jeszcze ja. Właśnie skończyłem dodatkową pracę, pieniążki za to jutro i teraz czekam na wyjazd nad morze w sobotkę. No i plus coś jeszcze... big_smile
Pozdrawiam fanatyków tej kafejki wink

17,382 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-17 20:42:54)

Wróciłam. big_smile Moje plany na weekend ? Piątek i sobota pracuje, a w niedziele jak będzie ładnie to może pojadę nad morze. smile

Tosia, nie ma za co :* smile

Witaj w klubie Marta- też nie palę, nigdy nie próbowałam i póki co nie mam takiego zamiaru. wink A za piwem nie przepadam... No ew. jak już to Lech. Ale wolę drinki lub malibu z mlekiem lol

Cześć Junior. smile

17,383

Co do napojów - ostatnio piłem Tequille, z solą i cytryną. Średnie....
Lubię Malibu i Tia Maria.
Ale najlepiej to białe Martini pół słodkie z oliwkami... Coś dla mnie pysznego....

17,384

London, coś Ci mówi ulica Rugiańska w Szczecinie?
Może znasz...

17,385 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-17 20:53:56)

A próbowałeś Martini (białe) ze Spritem ? Pychotka. smile

Niestety nie kojarzę... Ja Szczecin znam tak "na oko" bo mieszkam i funkcjonuje w małej gminie przy Szczecinie. W Szczecinie kojarzę ulicę na których jest moja szkoła, centrum handlowe i kilka ulic przy ktorych kiedyś jakieś tam sprawy załatwiałam, czy kogoś odwiedzałam. wink

17,386

Nie próbowałem, jak to się łączy, poproszę o przepis i coś się dodaje jeszcze. Tak to piłem Gin z tonikiem i cytryną lub zamiast sprite właśnie tonik był.

17,387

Witaj Junior, karola ;*

Junior z kim tam jedziesz nad to morze? Sam??
Może spotkasz Karole, by się działo...

Bianko dobry pomysł, tak samemu przesiedzieć, póki złość nie przejdzie. Osobiście to nawet to mi nie pomoże, ale trzeba próbować...

Karola, czyli od jutra, bawisz dzieci, tak?

17,388

Dziewczyny, jak znikam na 20 - 30 - 40 minut to znaczy, że "muminki" na komputerku działają, nie ja smile

Bianko, mamy kilka cech wspólnych smile Szkoda, że tych mało chlubnych smile Ja też wolę normalne piwo od redsa i bez soku od tego z sokiem. A najbardziej ciemne, chociaż chyba tylko "koźlaka", bo np "ciechan" już mi średnio podchodzi.

Z tytułu moich upodobań czasem śmiesznie jest jak gdzieś idę z jakimś przedstawicielem płci męskiej. Bo np kelner przynosi do stolika piwo z sokiem i bez soku, bez soku stawia przed facetem, z sokiem przede mną. A my zamieniamy smile Albo cola i mineralna - przede mną woda, przed facetem cola. I znów zamiana smile No i jedzenie - przede mną ląduje talerz z pierogami albo jakąś sałatką, a przed moim towarzyszem danie z mięcha. I znów musimy zamienić talerze smile

17,389 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-17 21:02:07)

Junior, ja jak piłam w klubie takie cacko to pewnie było jakoś profesjonalnie robione, ale jak robię w domu to zwykle tak z 2/4 szklanki to Martini i do tego dla smaku troche Sprite + lód+ cytrynka lub limonka. Pyycha smile

Cześć Martuś :* Dzieci bawię od 28.06 a jutro i w sobotę stoje w supermarkecie na promocji i degustacji smile

Beatka, no trzeba przyznać zabawnie przynajmniej macie na spotkaniu. tongue A co... Zamienianie się jest fajne. tongue

17,390

Cześć Elnett, będę przejeżdzał nad morzem sam, zero towarzystwa, nawet London daleko sad Ale później będzie miło i nie będę sam, ha ha big_smile
Rozmyślam też o Pobierowie w wakacje w lipcu, bo nie byłem. Ostatnio łeba z koleżanką i porażka totalna, heh

17,391

Elnett - po co mówić facetowi, żeby pozmywał, skoro większy urok ma jak sam się domyśli?

Co do palenia - Bianuś ja niestety też lubię. Jak zaczęłam palić? Przecież ja zawsze musiałam się wyróżniać, więc skoro nikt znajomy nie palił to mnie kusiło próbować. Na początku na balkonie w cieplutkie, letnie wieczory słuchając żab, potem przy piwku, potem były wakacje, a wakacje to ciągły stresik w pracy i kolega wyciągał mnie pod drzewo na narady nad transportem, po wakacjach on przestał palić, ja nie. Koniec historyjki smile

17,392

Junior - ja chyba w następny weekend będę nad morzem. I wcale, wcale się nie cieszę, bo będę tam w towarzystwie Wielkiego Pana Szefa. A miałam być wtedy w górach w zupełnie innym towarzystwie sad

17,393

Cześć Vinnga, w ogóle nie widzisz, że jestem sad
A ja to tak bardzo Cię lubię.
Ps. Piszę tak w razie jakbym musiał w pobliżu nocować wink he he

17,394

Do póżniej Beatko smile MAła królowa jak widać ma swoje prawa smile

17,395

Oczywiście, że cię widzę, Juniorku. Zresztą chyba niedawno miałeś dowód, że wnikliwie czytam twoje posty smile

Pa Bianuś. Idź do królowej. Na salony wink

17,396

Niestety z baku czasu nie czytam wnikliwie, a jaki to dowód?

17,397

vinnga napisał/a:

Elnett - po co mówić facetowi, żeby pozmywał, skoro większy urok ma jak sam się domyśli?

Mój by się nie domyślił, jak widzi gary to wysyła mnie...

17,398

Rusz główką tongue Tą większą smile Zmykam myć Żabę smile

17,399

Wracaj szybko Beatka :*

Junior, a zabrał byś mnie ze sobą, a na miejscu gdzieś zostawił, bym ci nawet nie przeszkadzała...:lol:

17,400 Ostatnio edytowany przez Junior (2010-06-17 21:25:52)

pewnie, że bym zabrał, czemu nie.
Jak zrobić emotkę Rolleyes?

17,401

Co tam u Was?? U mnie straszna nuda i mam w planie obejrzeć sobie jakiegoś horrorka!!!

17,402

chętnie bym się wyrwała chociaż na sam weekend gdzies dalej...
lecz nie mogę, całą niedziele będę siedzieć w komisji wyborczej, ehh nie chce mi się, a przynajmniej dietę otrzymam

:*

17,403

Witaj dario ;*

U mnie też nudy big_smile

Nie lubię sama horrorów oglądać, spać zaś się boje sama...

17,404

A ja już się przyzwyczaiłam do samotnych nocy wink A hororki lubię sobie w ciszy po oglądać nie lubię jak mój A komentuję albo za dużo gada big_smile

17,405 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-17 21:39:09)

Ja lubię horrory. lol

Cześć Daria. smile Jak tam dzionek minął ? Jakieś plany na weekend ? A może już coś zaplanowałaś na wakacje kochana ? smile

Przypomniało mi się, jak obejrzałam kiedyś "Egzorcyzmy Emily Rose", specjalnie oglądałam w dzień żeby w nocy się wyspać. I co ? I przez dwa tygodnie co noc budziłam się ok. 3:00 lol 2:58,2:59 czasem nawet 3:00 lol Ale to już moja wyobraźnia sobie pozwalała za dużo. tongue

17,406 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-17 21:44:27)

W sumie nie mam planów na weekend ponieważ mój A jest w pracy a co do wakacji to mam zamiar wyjechać w sierpniu nad morze ale jeszcze zobaczymy( oby wypaliło)

A jeżeli chodzi o horrory to ja z początku też tak miałam ale potem sobie powiedziałam, że to jest fikcja zwykły film wink

17,407

A ja nie lubię horrorów, nie mogę spać potem. Najgorsze to o egzorcyzmach, może bo są oparte na wiarygodnych sprawach. Jak papież odprawiał egzorcyzmy, a mądry człowiek, to co powiedzieć? On kłamał, czy jednak zło istnieje...

17,408

Ja już 2 razy podchodziłam do oglądania egzorcyzmów... i trzeci raz próbować nie będę...

17,409

A ja nawet nie przypominam sobie czy ja te egzorcyzmy oglądałam?!   roll

17,410

darinia288 napisał/a:

A ja nawet nie przypominam sobie czy ja te egzorcyzmy oglądałam?!   roll

Jak tą emotkę zrobiłaś? Proszę powiedz, bo nie umiem....

17,411

BBCode ->to masz pod miejscem do wpisywania posta kliknij na to, tam masz wszystko wyjaśnione

17,412

: rolleyes : Wpisz to razem bez spacji Proszę Bardzo!!!

17,413

Ja myślałem że już nic mnie nie zdziwi..Ale natknąłem się na takie horrory że brrr (Normalnie nie są dostępne)..
Nie podam tytułów bo jeszcze was skusi... Ehh co ludzie nie wymyślą...

17,414

Witaj Paweł, a może jednak zdradzisz choć jeden tytuł big_smile

17,415

Witam wszystkich wink

Od dłuższego czasu czytałam tą net kafejke i weszłąm niestety w sam środek burzy. Uważam, ze dużo racji jest w tym co mowi vinnga. Chcialabym dolaczyc do tej netkafejki, ale w sposob gdzie nie bede powietrzem... sad Bo z tego co zauwazylam, z tej kafejki zrobil sie jakis czat. Na ktorym trzeba przebywac 24/h, wypowiadac sie a i tak nikt Cie tu nie zauwazy. Wydaje mi sie, ze warto odbudowac klimat tego miejsca (ktory z pewnoscia stali bywalce pamietaja). Niech bedzie to miejsce gdzie wystarczy sie wypowiedziec, raz a sążnie a nie jak jakas rozmowa na gg. Pomimo ze w ilosi postow mam malutka liczbe, a nie setki jak Wy, to tez brakuje mi rozmowy z miłymi ludźmi o wszystkim i o niczym. A nie chce byc tylko jakim powietrzem, bo mam mały staż..

17,416

Breezerka - my mamy tyle postów, bo dłuuugo siedzimy w kafejce smile Powiedz coś o sobie kontynuując szacowne tradycje smile

17,417

o sobie? jestem swiezo po maturce i wlasciwie juz prawie miesiac mam wakacje big_smile i tak do października big_smile

Co wiecej, wpadłam do Was bo swoim rodzinnym miasteczku nie mam znajomyc a potrzebuje kontaktu i rozmowy z ludzmi smile

17,418

Witaj, ale masz trudny nick jak masz na imię, bo nicku raczej używać nie będę:lol:

17,419

Paula, miło mi poznać smile

17,420

msbreezerka witaj miło wink Masz czystą kartkę,,Jak ją zapiszesz twoja sprawa  wink Powiedz coś o sobie ...
Elnett nie zdradzę bo nic ci i tak to nie da.. Trzeba bowiem ściągnąć to z (rosyjskich serwerów) poza tym  na wymioty się zbiera i nic więcej...

Posty [ 17,356 do 17,420 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 266 267 268 269 270 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024