Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 265 266 267 268 269 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,291 do 17,355 z 30,541 ]

17,291 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 12:18:41)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Kotłownie nam zalalo i cały sprzęt. Teraz trzeba nowe piece kupić.

Woda opadła ale zostal niesamowity syf. Juz jest wysprzątane ale dalej śmierdzi w kaltce schodowej w piwnicach.

No w tym tygodniu jest. mozesz sobie sprawdzić w ofercie w necie smile
A co bedziesz sie pluskać?? smile

Zobacz podobne tematy :

17,292

i do tego pewnie jakies robactwo się wylęgło, czy nie?

17,293 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 12:26:10)

U nas nie. Ale kolezanka co jej dom zalało, opowiadała ze jak zdarła podłogi to juz jakieś glizdy były, fuj..

17,294

Przekichane sad

A te koszty... sad I jeszcze nabierają ludzi hmm

17,295

Masakra. Właśnie wydatki kosmiczne, a jak ludzie ledwo na zycie mają to skąd mają wziąć na remonty sad

17,296

Tu w mojej miejscowosci jest obszar zalany po drugiej stronie rzeki, ale nie maja jak robic bo nie ma nawet jakmateriału tam dowiesc bo mostu nie ma.

17,297

Ach ta pogoda, potrafi dać w kość...

17,298

Dziewczęta ja zmykam. Muszę posprzątać, umyć okna, zrobić pranie.

Zajrzę tutaj jak z wszystkim się wyrobię.

Buziaczki ;***
Miłego dnia wink

17,299 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 12:34:40)

Ja na pogode nie narzekam, bo dla mnie tak jest sam raz, ciepło nie gorąco, wiatrek lekki, slońce które nie przepala mnie do chodnika smile

Ola mi spi a my dziś jedziemy ćwiczyc. Mamy być tam na 15. Woda mi sie gotuje, he he smile trzeba sie trzoszke ogarnać smile
Co Cię wzieło by myć dziś okna?

17,300

nie no dobra... wyszło jak wyszło... niezmiernie miło było was poznać, pamiętajcie, że jesteście świetni... wielkie buziaki dla wszystkich i na razie... może spotkamy się na innych wątkach... smile a zapraszamy też do netkafejki dla wszystkich o wszystkim i o niczym... smile Monia weź nas odwiedź i zaproszenie jest również dla wszystkich innych smile

17,301

Budne mi się widzą... Od ustania tych ulew nie myłam jeszcze...

17,302

A no tak, u mnie też nic nie widać, ale ja umyję jak mi sie zachce. Przecież to nie zdrowo sie zmuszac do czegos, he he big_smile

MIłego dnia Marta, i cierpliwosci przy sprzataniu smile

17,303

Elnett wzajemnie wink

Ja na pogodę też dziś nie narzekam... tongue

17,304

Widzę, ze powoli natkafejka wraca na swoje tory i bardzo mi sie to podoba smile Chodziło mi o to, ze nie ma jakiejś selekcji, kto moze pisać w danej netkafejce a kto nie. Napewno nowym osobom może być trudno sie przystosować, ale zauważcie, ze wiele z Was nie jest od początku istnienia kafejki a świetnie się w nij czuje. I o to chodzi. Moim obowiązkiem jest reagowanie, gdy coś się dzieje niedobrego i właśnie dlatego postanowiłam napisać, bo poza netkafejką, w której na codzień się udzielam i do której oczywiście serdecznie zapraszam smile to w innych nie piszę, tylko tak okazjonalnie, gdy coś się dzieje. To Wy tworzycie tę netkafejkę, więc dbajcie o jej dobrą atmosferę. Ja jedynie mogę zwrócić uwagę, gdy coś się dzieje niedobrego smile Tak więc zapraszam do ponownego sprawienia, żeby tak kafejka była tętniąca życiem i naprawdę bardzo sympatyczna. A gdy macie jakieś wątpliwości co do osoby, która chce coś popsuć to proszę pisać maila, ja zawsze odpiszę i coś zaradzimy. Przypominam mojego maila: agatka@netkobiety.pl
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji smile

17,305

Dobra ja zmykam, idę sie ogarnać i jade z mała. smile

Miłego dnia smile

17,306

Ja też zmykam...

Papa wink

Miłego dnia smile

17,307

Rafix napisał/a:

Gdybym ja chciał należeć do takiej kafejki i poznać osoby w niej przebywające, a otrzymałbym taką sugestię, by to miejsce opuścić widziałbym dwie możliwości. Albo poszukałbym nowego miejsca gdzie mógłbym klikać do woli z kimś kogo lubię albo starałbym się przekonać osoby tu przebywające że jestem inny niż się pokazałem na początku. Oczywiście druga opcja gdyby mi faktycznie zależało, a nie gdybym traktował tę kafejkę jako jedno z tysiąca miejsc gdzie można w internecie poklikać.

A skąd Twoja pewność, ze dziewczynom nie zależało? Że chciały się pokazać z lepszej strony, a zostały postawione przed faktem dokonanym!!

Ja sama jak pierwszy raz zajrzałam na tą kafejkę nie wiedziałam o co w niej chodzi, gdyż nie było nikogo, kto mógłby mi to wyjaśnić. Tylko na samym początku 1 post od Bianki (bodajże) że to kafejka dla każdego z poczuciem humoru.

Więc pytam się, jak dziewczyny przeholowały, czemu zastosowaliście tak drastyczne środki i je wyprosiliście, a nie daliście szansy aby się pokazały z innej strony, tylko od razu PA??

Tego nie rozumiem i prosze wyjaśnij mi to jak takiś mądry

17,308

Agatko Moderatorko forum to co piszesz to utopia.
Nie zauważyłam żeby ktos upomniał Panie z kafejki 50+ za zachowanie względem os. Ryszard 13.
Wyjasniliśmy swoje powody. Dla mnie to jest 1 z 2 miejsc do których wchodzę bo lubię. Jestem tu od początku - pół roku pracy!!
Przykro mi że się tak stało. Ale nie co miałam zrobic ? Założyć wątek osobny dla os. które wczesniej pisały? Nie wiem czy czytałas wczesniej.
Z wątku zrobił się jeden smęt. Wchodzę tu po to zeby zapomniec. Nie mam lekko. Ale nie chce nikogo zadręczać.
Masz rację tworzymy wszyscy. Wiec zareagowalismy. Ostro ponieważ gdy choć 1 ze "starych" chciał się odezwać był pomijany.
Co wiecej była wypowiedz w stylu - "zaraz przyjdzie Ala, Vinga, ... i nam da!"
Zrozum ja nie jestem przeciwna nowościom - każdy był nowy każdy zaczynał. Tylko 1- przyjdzie, przywita się, poobserwuje, namysli się i pozniej doda posta bądz nie. A inny bedzie szukał zwady. Nie jesteśmy tacy sami. Nigdy nie będziemy. Ja nie będę przepraszać za to że żyję i mam swoje zdanie. Zapraszam ludzi jak widzę ze są ciekawi/ mysle ze możemy pomóc. Mea culpa!

17,309

Alu każda sytuacja, którą wychwycimy, to zawsze reagujemy. A sprawa z panem Ryszardem też była wyjaśniana. Nie wszystko wyjaśniamy na forum, ale wiele spraw wyjaśniamy poprzez maile. Ale za dużo się tu działo i musiałyśmy zareagować na forum. Ja myślę, ze nie ma sensu kontynuować wątku i wróćcie, proszę, do tego, co tworzycie na codzień.

17,310

Mysiak na Twoje rozbudowane pytanie odpowiem Ci na maila, bo widzę że drążysz temat. Uważam, że najlepiej już skonczyć publiczną debatę. Tutaj wszyscy będą zadowoleni, Wy macie swoją kafejkę w której wprowadzicie tematykę i nastrój taki, jaki lubicie. Wszyscy będą zadowoleni.

17,311

Dobrze czekam na wiadomość... I jeśli na spokojnie odpowiesz na moje pytania zakończę ową debatę, żeby wszyscy byli zadowoleni

17,312 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:57:07)

smile

17,313 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 14:53:47)

Haha TOśka Żabo jedna! czemu sie nie oddzywasz? mam 1 mejla napisac? haha wyjaw te ISTOTKI tongue
Dobrze że Cię przystawiły do pionu- o to chodzi!
Ryk do poduszki - owszem tylko 3ba 1 poszewkę przygotować wink tongue
No to słonecznego smile

17,314

hej dziewczęta:) Co się tu dzieje niedobrego? hmm
Ale mnie chyba nie wyrzucacie co? tongue

Byłam dzisiaj na praktykach było tyle pracy, że pod koniec tak mnie głowa bolała.. Ale wytrwałam. smile
Jutro mam wolne. big_smile
Za niedługo muszę wychodzić do stajni... Tośka ani mi się waż stąd odchodzić. smile

17,315

było poszlo Natalia.
Afro normalnie padłam One myslą ze nie jesteśmy 2 odrębnymi jednostkami haha szkoda ze nie czytały.. inaczej nie przyszedł by jednej z nich taki pomysł hahaha.

17,316 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-17 15:24:32)

Ala ale ja chyba mogę zostać co? tongue big_smile

Czy mi się wydaje czy mamy jakąś nową netkafejkę na naszym forum? tongue
Muszę przyznać, że nasza netkafejka trochę się zmieniła na prawdę gdy dołączyły TE nowe osoby.. Mam nadzieję, że wszystko teraz wróci do normy. smile

17,317 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 15:26:50)

jakie pytanie haha wez mnie nie rozsmieszaj!
przyprowadz konia bedziemy sie uczyc jazdy wink
no jest. ja tam weszłam tylko ze względu na Martynę Wy mi wystarczacie w zupełności wink ach ach haha.

17,318

Haha. smile Aluś pewnie będziesz chciała ogiera co? big_smile lol

17,319

A mówimy o tej samej netkafejce Ala? Ja mówię o tej pod tytułem "Netkafejka o wszystkim i o niczym" czy jakoś tak... tongue

17,320

w dodatku takiego co nie da sobie siodła założyc big_smile lubie wyzwania tongue:P
nie myslałam o cafe jasniejsza strona życia.

17,321

alaclaudie napisał/a:

było poszlo Natalia.
Afro normalnie padłam One myslą ze nie jesteśmy 2 odrębnymi jednostkami haha szkoda ze nie czytały.. inaczej nie przyszedł by jednej z nich taki pomysł hahaha.

Mamo, zaraz się zleję, gdzie ja jeszcze nie mam klona... big_smile
Dobierają ludzi, widać, jak niektórzy czytają posty(tzn. ich nie czytają)... lol

Dla tych osób proszę by tak gdzieś z 300 stron wstecz sobie poczytały tongue

Normalnie ludzie... big_smile

17,322

UWAGA UWAGA Ala lubi na ostro. big_smile lol
Tą też zauważyłam, ale najpierw rzuciła mi się w oczy ta o której ja wspomniałam. tongue

17,323

Witaj Afro kochana. big_smile

17,324

natalia1710 napisał/a:

Witaj Afro kochana. big_smile

Witam Cię również, aż się zarumieniłam big_smile

17,325

haha Ty i ja haha podobne haha nie ma takiej opcji hahaha albo coś zle zrozumiałam ? na szybko przeleciałam. ehh
pewnie NAtalia wtedy życie ma smak! jak Ci łatwo cos przyjdzie to tego nie szanujesz badz co gorsza myslisz ze się Ci należy.
z reszta sama popatrz. patrzy bystro obserwując każdy Twój ruch. Nie wezmie marchewki bo Cię nie zna. Ty zas dzien po dniu zachowujesz się naturalnie i tak żeby poczuł ze darzysz go sympatią. W końcu musisz go osiodłac bo niszczy się sam. Nie jest łatwo ale udaje się! - jaka satysfakcja!

17,326

Hehe. big_smile Kto chce to może ze mną iść do stajni pojeździć. big_smile
Będzie trzeba pilnować Alę, bo lubi ostro. lol

A tak poważnie to muszę już iść.. hmm Dzisiaj szykuję się romantyczny terenik konno z moim M. big_smile Nawet sam zaproponował. SZOK.. smile

17,327 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-17 15:50:54)

Ala masz 1000% racji. smile Mi się jednak przez całe życie trafiają trudne koniki. big_smile Licząc oczywiście mojego M również. lol lol hehe..

17,328

Hejka Wam ponownie!!!!

17,329

Heh różni są ludzie tongue

17,330 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 15:47:35)

no to Cię czeka romantico evening wink
ja przecież jestem grzeczna tongue
czesc i papa

17,331

Miłego dnia. big_smile Trzymajcie kciuki za mojego ukochanego żeby przy ostrzejszej jeździe nie wymiękł. lol lol

17,332

Witam dziewczynki...troche pozno was witam bo rano klikałam po moich forach artystycznych....
Zajełam sie teraz czytaniem postow,podoba mi sie to wszystko....nawet bardzo...
Ala uczysz sie jezdzic konno...ja tylko raz miałam okazje...wolała bym swojego osiodłac ale nie mam haha
Uciekam do apteki (babcia jest chora)kochana kobietka....

Pózniej wpadne Pozdrawiam Serdecznie?

17,333

Hejka smile

Tośka nie tylko Ola sie na okrągło ze mnie chichra smile big_smile
Raz u lekarza Grzesiek sie spytał p.doktor czy to nie jest choroba u Oli smile big_smile
O mało co z krzesła nie spadłam.

Cieżko mi się pisze bo OLka mi klawisze urywa z kompa, bo chce przejac zabawke smile

Jest tu ktoś??

17,334

Cześć kochani !

Jeeezuuu ! A ja się zastanawiałam wczoraj, gdzie się podziewacie ? Ale oczywiście podpisuje się pod tym co napisała trooszkę wcześniej Ala. Popieram zrobił się chaos ostatnimi czasy, szczerze mówiąc to nie przyznawałam się, ale nie czytałam przy tym chaosie wszystkich zapisanych stron, bo wiedziałam, że będą o tym samym. Ale miło, że wrócił stary klimat. smile Mam tylko nadzieję, ze London wam tu nie przeszkadza. lol

Tosiaa wróciłaś ! Super, super i jeszcze raz super ! smile

17,335 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 17:36:51)

Grażynka zle zrozumiałas. Przeczytaj jeszcze raz smile
A przedwczoraj sie nie zastanawiałaś Karol? tongue Ty juz masz wakacje?? Przeszkadzaj ile się da! szczegolnie fotami big_smile
Bianka odebrałam gg Toska Twoje również. Szkoda że temat nieaktualny wink
Jestem ale zaraz bede spadać

17,336

No co Ty Alka nie badz tak brutalna he he big_smile
Nieaktualny- a co chcesz schudnać? big_smile

17,337

haha nie pisałas o odchudzaniu tongue wiesz zawsze można trochę spaść z wagi lol na razie jest ok.

17,338

A co Ty w pracy jesteś, czy z domu gdzieś sie jeszcze dziś ulatniasz smile

Karola czesc smile

17,339 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-17 17:43:12)

Haha Alik... big_smile Wiesz, myślałam odkąd zaczęliście coraz rzadziej tu zaglądać... Ale ok, już jest ok i dobrze. Nawet Afro się pojawiła. lol

Noo tak nieformalnie to już mam wakacje. Dzisiaj ostatni dzień byłam w szkole, jutro pracuje więc też nie idę, w następnym tyg.: pn-czw. pielgrzymka no i piątek zakończenie roku, tj. formalne wakacje. big_smile

Cześć Bianka. smile Jak tam dietka ? Moja mama ostatnio zaniemogła i przerwała ją. Ale póki co dobrze się trzyma. lol

17,340 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 17:43:44)

Juz po w domu za chwile wychodzę pogoda ładna to mi szkoda sie kisic big_smile
a Ta pielgrzymkę macie na nogach??

17,341

Karola w diecie mam tam małe skoki w boki wink

To idz Alik, nawdychaj sie św. powietrza na noc smile <oczywiscie ze Cie nie wyganiam>
JA sie dotlenie na balkonie wink

17,342 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-17 17:50:26)

Idziemy na nogach a wracamy autokarem. smile

Ja też na razie zmykam bo mnie na ławkę wołają. tongue Miłego wieczoru. smile

P.S. Bianka, małe skoki w bok jeszcze nikomu nie zaszkodziły. big_smile

17,343 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-17 17:53:48)

przy fajurce tongue haha
swiętego powietrza dobre big_smile:D swierzego o tyle o ile wink
aha KArol. dobra idę smile

17,344 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 18:30:25)

ha ha ha big_smile
NO musiała sie przyczepic big_smile big_smile he he

17,345

Puk, puk, gdzie wy?

Jak ja mam godzinę wolną to nikogo nie ma... W pracy w najbliższym czasie z wami nie popiszę, bo przedwakacyjny kociołek się zaczął. Nawet na papieroska rzadko chodzę smile

Bałam się, że nie da się dawnej atmosfery odbudować. Ale widzę, że już dzisiaj było całkiem normalnie smile

Tośki brakuje. Mam nadzieję, że mimo pilnowania swojej kafejki wpadnie tu czasem huragan Tośkowego optymizmu...

Może i lepiej, że was nie ma smile Zajmę się sprzątaniem smile

17,346 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 18:50:13)

Niektórzy są smile Szykuję sobie strój na jutro. Tzn prasuję. Jadę na wesele i wracam dopiero w sobotę wieczorem. Kiedyś człowiek się bardziej cieszył że można będzie sobie popić, a teraz bardziej się cieszę, że będę mógł potańczyć, bo tego mi brakuje najbardziej smile Czyżby starość?:D

A Tosia wróci, jestem tego pewien, przecież nie dałaby rady wytrzymać bez nas wink A jak nie to Zorro ją odwiedzi którejś nocy ;P

17,347

Czesc Wam smile

RAfał to chyba brak rozrywki smile
Sobote wieczorem bedziesz już w domku a nie w niedziele rano?

17,348

Hej Bianka:) No ślub jest jutro o 15, później wesele. Nocleg w hotelu i powrót do domu. Zakładam, że w sobotę wieczorkiem będę, bo jadę się bawić niedaleko Poznania czyli nie tak daleko. Rozrywki jakieś tam mam, ale tańca faktycznie brakuje.

17,349 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 18:58:40)

Moze na oczepiny krawat złapisz wink
JAk partnerka lubi tańczyć to zabawa udana smile

Beata nie wygłupiaj sie ze teraz bedziesz sprzatać smile To na pewno CI nie ucieknie smile

17,350 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 19:00:35)

Lubi, nie ma wyjścia smile A z tym krawatem, to wypluj te słowa wink Mnie się nigdzie nie spieszy tongue

A Ty jakie plany na weekendzik masz Bianko?

Beata nie sprzątaj, szkoda życia wink

17,351

W wątku o mottach życiowych wpisałam swoje: "czysty dom to świadectwo niewłaściwie spędzonego życia". Więc oczywiście jest nadal tak samo brudno jak było smile

Zabawne... Tylko daty się nie zgadzają smile Bo za 2 tygodnie ja będę się bawić na weselu w okolicach Poznania. Jako główna przyczyna tego wydarzenia w dodatku, bo zarówno do poznania się młodej pary, jak i do ciąży panny młodej się przyczyniłam wink

Wg mnie to człowiek na starość raczej wybiera picie niż tańczenie smile U mnie raczej taka tendencja występuje - chyba dlatego, że kiedyś w ogóle nie piłam, więc nie mogę powiedzieć, żebym na imprezy wypić coś chodziła smile

17,352

he he he big_smile
Widzę, że próbujesz sie bronic rękami i nogami smile
NO wiesz, mówą ze jak facet nie zrobi nic do 30 to pózniej jest coraz trudniej wink MAm na myśli, żona dzieci.

17,353

Bianko, a to znów jakiś warszawski przesąd, tak jak wtedy z tymi bąblami na kałużach?

No to ja nie wiem jak się do tej 30-tki odnieśc, bo mój R. jest po 30-tce, dziecko ma, żonę miał, to teraz mamy mieć wszystko łatwo, czy jak? wink

17,354

Z każdym rokiem jest coraz trudniej Bianko wink Nie wiem więc czemu 30 urodziny miałyby być takie wyjątkowe smile

A serio to nie spieszy nam się nigdzie. Najpierw razem zamieszkamy, pewnie w przyszłym roku jak dobrze pójdzie i zobaczymy jak się będzie układać. A dzieci chciałbym, ale jeszcze poczekam troszkę wink

A co z Waszymi planami dziewczyny?

Beata no widzisz jaki świat mały, może będziemy się bawić w tym samym lokalu? wink

17,355

Ja niestety nie wiem gdzie się będę bawić, bo zaproszenie zgubiłam smile Ale się dowiem. Mam nadzieję tylko, że datę dobrze pamiętam smile

Moje plany na weekend obgadywać w czwartek? 5 razy mogą się zmienić smile Na dzień dzisiejszy: w sobotę do pracy, potem na wiochę, imieniny + urodziny mamy + dzień ojca. Taka kumulacja smile

Posty [ 17,291 do 17,355 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 265 266 267 268 269 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024