Rafix napisał/a:Gdybym ja chciał należeć do takiej kafejki i poznać osoby w niej przebywające, a otrzymałbym taką sugestię, by to miejsce opuścić widziałbym dwie możliwości. Albo poszukałbym nowego miejsca gdzie mógłbym klikać do woli z kimś kogo lubię albo starałbym się przekonać osoby tu przebywające że jestem inny niż się pokazałem na początku. Oczywiście druga opcja gdyby mi faktycznie zależało, a nie gdybym traktował tę kafejkę jako jedno z tysiąca miejsc gdzie można w internecie poklikać.
A skąd Twoja pewność, ze dziewczynom nie zależało? Że chciały się pokazać z lepszej strony, a zostały postawione przed faktem dokonanym!!
Ja sama jak pierwszy raz zajrzałam na tą kafejkę nie wiedziałam o co w niej chodzi, gdyż nie było nikogo, kto mógłby mi to wyjaśnić. Tylko na samym początku 1 post od Bianki (bodajże) że to kafejka dla każdego z poczuciem humoru.
Więc pytam się, jak dziewczyny przeholowały, czemu zastosowaliście tak drastyczne środki i je wyprosiliście, a nie daliście szansy aby się pokazały z innej strony, tylko od razu PA??
Tego nie rozumiem i prosze wyjaśnij mi to jak takiś mądry