Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 264 265 266 267 268 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17,226 do 17,290 z 30,541 ]

17,226

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zgadzam się z mysiak87.... hmm

Zobacz podobne tematy :

17,227 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-17 08:42:32)

Witajcie smile  Czy mnie oczka nie myla ??  Pawel pierwszy ??  Wow...niezle :****

U mnie pogoda zmienna..raz swieci slonce a za chwilke juz wyglada ,jakby mialo padac.. hmm   Mam dzis lenia...a to bedzie ciezki dzien ..

Zycze Milego dnia Wszystkim smile

17,228

Ja również uważam Madziu, że w tym wypadku Mysiak miała rację...

Przecież powiedzieć STOP KONIEC SMUTKÓW, CZAS RADOŚCI to nic wielkiego... Jednakże próby Mysiaka na nic się zapewne zdadzą. Osoby postawiły na swoim i tyle. A na siłę nie będę się pchała tam gdzie mnie nie chcą bo po co...??
Skoro jak napisała Mysiak - nie chcą dać szansy na rehabilitacje...

Możliwe, że mogłyśmy się trochę zagalopować, ale przecież wiele z Nas było tutaj nowych i nie było nikogo kto mógł wprowadzić Nas do tego świata, wyjaśnić co i jak a teraz jest tak jak wyszło...

17,229

Dzięki dziewczyny za miłe słowo. Ale cóż widzę, że olewka tego wszystkiego ze strony "klubowiczów" jest niezła...

Zastanawiam się, czy w ogóle brali pod uwagę możliwość zwrócenia Wam uwagi - chyba jednak nie. A może kiedyś będzie im głupio, że tak postąpili. Nie wiem...

Pozdrawiam wink

17,230

Witam wszystkich.

Mysiak prześledź wątek, dokładniej ostatnie dni. Dla mnie to wyglądało tak, że kilka nowych osób weszło jednocześnie i zaczęli sobie rozmawiać, mając gdzieś co to za kafejka, kto w niej przebywa (niektórzy już całkiem długo) i jakie dotąd poruszano tematy. Jak dla mnie każdy zasługuje na szansę, ale pytanie czy ktokolwiek by chciał z takiej szansy skorzystać. Gdyby napisać jak mówisz i tak wspomniane dziewczyny by się zapewne obraziły, bo przecież każdy ma czasem gorsze chwile. Sęk w tym, że w tej kafejce od kilku dni panowały tylko gorsze chwile. Jasne, że nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, ale wymienione osoby poruszały w zasadzie trzy główne tematy.

Rozumiem, że dla kogoś problem, to zerwanie z facetem. Dla kogoś ogólnie samotność. Dla jeszcze kogoś kłopoty rodzinne. Jednak w tej kafejce tak mi się wydaje chodziło o to, co dobrze ktoś napisał - o dobrą zabawę i fajne towarzystwo. Gadanie o wszystkim, nieraz o rzeczach mało ważnych. Jako facet mogę zrozumieć, że mozna odczuwać potrzebę wałkowania tematu tipsów, włosów, tatuaży. Ok da się przeżyć. Ale jak zacząłem regularnie czytać po kilkanaście razy dziennie, że faceci są głupi, beznadziejni, fałszywi i w ogóle najgorsi, to już trudniej się włączyć do takiej dyskusji. Nieraz napisano 3 strony na temat, który w zasadzie można by zamknąć w dwóch postach. Nowe osoby tu dołączają regularnie i nigdy nie było problemu.

Gdybym ja chciał należeć do takiej kafejki i poznać osoby w niej przebywające, a otrzymałbym taką sugestię, by to miejsce opuścić widziałbym dwie możliwości. Albo poszukałbym nowego miejsca gdzie mógłbym klikać do woli z kimś kogo lubię albo starałbym się przekonać osoby tu przebywające że jestem inny niż się pokazałem na początku. Oczywiście druga opcja gdyby mi faktycznie zależało, a nie gdybym traktował tę kafejkę jako jedno z tysiąca miejsc gdzie można w internecie poklikać.

Jeszcze na koniec jedna uwaga. Mysiak jak przychodzisz w nowe miejsce, bo Cie zaproszono to starasz się dopasować czy zmienić to miejsce, by jak najbardziej Tobie pasowało?

17,231

Ze nie bylo nikogo,kto by probowal was wprowadzic w ten swiat-to zbyt smiale kochane. Poniewaz bardzo trudno bylo sie wtracic w wasze rozmowy..a juz nie wspomne o tym,ze czesto posty,,klubowiczow''jak to nazwalyscie ,nie byly wogole zauwazane.wiec sorry.
A co do kafejki..jej klimatu...to wystarczylo troche poczytac i sprobowac poznac bywalcow.I nie byloby zadnych nieporozumien.
Juz naprawde,przestancie robic masakre.

17,232

Witam i zegnam wszystki za jednym razem... Szkoda ze osoby ktorym nie pasowalam wchodzily tu raz dziennie i jakos nic wczesniej nie mowily ale coz mowi sie trudno zyje sie dalej !!!

17,233

Hej Em smile

Masz rację. Jeszcze raz podkreślę, że jako facet (z racji płci korzystam na tym forum z kobiecej gościnności) wcześniej nigdy nie miałem problemu by tutaj z kimś porozmawiać. Ostatnio nawet się nie chciało pisać, bo co miałem pisać? Bronić każdego faceta, którego dziewczyny tutaj oczerniały, ewentualnie popierać Was i dowalać płci męskiej? Z kafejki przyjaciół pare osób zrobiło sobie towarzystwo wzajemnej adoracji. Jaki problem założyć nową kafejkę i tam się spotykać w te kilka osób? Skoro tak dobrze się rozmawiało nie powinno być problemu. Czas pokaże czy założycie nową kafejkę.

17,234

Witam Dziewczynki!!!! O kurcze ale się tu narobiło pod moją nie obecność!!! Ale ja chyba nic złego nie napisałam???:/

17,235

hej Daria smile Czuj się tutaj mile widziana smile

Nie chodzi o to, że ktoś coś złego napisał czy nie napisał. Chodzi o to, że jak wejdę do netkafejki żalu nie będę pisał, że super mi się układa, właśnie się zaręczyłem i mam nową pracę, gdzie super zarabiam. Jak wejdę do netkafejki dla odchudzających się nie będę pisał, że fajnie jest zjeść dwie czekolady dziennie i że codziennie lubię sobie wszamać kawałek tortu. Dlaczego? Bo nie znajdę tam wspólnego języka z ludźmi. W netkafejce przyjaciół też trzeba było się zastanowić skąd nazwa i co tutaj się porabia. Naprawdę nie jest głównym zajęciem ludzi stąd nabijać sobie posty.

Mysiak dajesz radę. Napisz jeszcze koniecznie do Rzecznika Praw Obywatelskich i Europejskiego Trybynału Praw Człowieka smile

17,236

Marzenka,Raf Kapelusik wink
Kurczaku ostatnio coś się mijamy ehh sad

17,237

Dzięki Rafix!!! Rozumiem o co chodzi!!!

17,238

Cześć wam smile

Super was znowu widzieć w tym miejscu ranną porą...

Miłego dnia smile

17,239

Miłego dnia życzę wink

To się porobiło tongue

17,240 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:58:53)

smile

17,241

Witam, jest mi strasznie przykro, że z takiej miłej netkafejki zrobił się bałagan. To jest forum dla wszystkich i każdy ma prawo się w nim wypowiadać. Niektórzy sa tyutaj już długo, niektórzy są nowi, co nas jako redakcję forum cieszy. Każdy jest tutaj mile widziany i nie chcemy, żeby ktoś czuł sie tutaj niechciany czy nielubiany. Dlateo proszę o rozwagę w wypowiadaniu swojego zdania i nie prowokowanie kłótni. Naczelną zasadą netkafejek jest pisanie na każdy temat. Jeśli ktoś ma ochotę ponarzekać, że ma zły dzień to mu na to pozwalajmy, jednocześnie próbując mu poprawić humor. Powtarzam, kazdy ma prawo pisać w netkafejce na tematy, które tylko przyjdą mu do głowy. Staramy się utrzymać forum na wysokim poziomie, ale nie uda nam się to, gdy nie ma Waszej współpracy w postaci kulturalnych wypowiedzi. Mam szczerą nadzieję, ze wszelkie spory się zakończą i osoby, które odeszły z netkafejki do niej wrócą. Pozdrawiam, moderatorka Agatka

17,242

Dziś mam dzień leniuchowania, u mnie piękna pogoda.
Wiecie co dziś  moje dziecko zaskoczyło mnie myślałam że padnę ze śmiechu: Przyszła do mnie siostra(samego rana) i powiedziała do mojej córki(która dopiero co wstała), że ma włosy rozczochrane jak czarownica a moje pięcio letnie dziecko spojrzało na nią i zarzuciło tekstem: a ty wyglądasz jak chopin po nie udanym koncercie!!! odwróciła się i na koniec jeszcze jej powiedziała to było chamskie!!!! wink

17,243 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:59:28)

smile

17,244 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 10:20:56)

Hej Paweł, Beata, Afro, Tośka wink

Droga Moderatorko - nie ma mowy o żadnym sporze. Ja to widzę tak. Ja nie masz z kimś ochoty rozmawiać, to nie rozmawiasz. Nie wszyscy wszystkich muszą lubić. Moim zdaniem odpowiednią formą dla rozmów takich jakie tu miały miejsce ostatnio jest gg albo czat prywatny. Na tym forum jednak jest tyle wątków o problemach i codziennie powstaje kilka nowych, więc niekoniecznie ludzie muszą chcieć czytać o smutkach gdziekolwiek nie wejdą. Problemu nie ma, jest tylko sprawa rozdmuchana przez urażoną dumę jednej osoby. Ja poznałem w życiu wiele osób. Nie wszyscy mnie polubili - nigdy nie robiłem z tego dramatu smile

ładnie Tośka zaczepiać sześciolatków na basenie? big_smile

Daria ciekawe skąd zna ten tekst wink

Przyznam, że ja też rozważam dalszą swoją obecność na tym forum. Jeśli ma być płacz, że ktoś ma lepsze zabawki w piaskownicy.....

17,245 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-17 10:39:46)

Cześć, przyszłam się pożegnać.... jeśli nie chcecie ze mną rozmawiać, rozumiem i przyjmuję to do wiadomości, sama jednak chciałabym się dowiedzieć co zrobiłam...
nie pisałam wulgarnie
nie pisałam o swoich smutkach
odpisywałam na posty i sama pytałam o różne rzeczy
wysyłałam linki do fajnej muzyki
zaprosiłaś mnie Ala i gadałam z niektórymi z was na gadu...
nie wiem dlaczego chcecie bym przestała się tu wypowiadać... możecie mi powiedzieć dlaczego? to taka moja ostatnia prośba ...

Odpisałam Izuś

17,246 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 10:23:25)

Tośka, przestań. Już sprawa załatwiona i te osóbki tutaj raczej nie wrócą. Więc wróćmy do tego co było tutaj wcześniej wink
I to mnie się podoba wink

Powiedz lepiej, czy jednak niańczyłaś tego sześciolatka? Fajny był? big_smiletongue

U mnie śliczna pogoda i tak myślę co by dziś robić... Na początku małe sprzątanko, potem obiadek, a po obiadku do wieczora będę się lenić wink

Dario, małe dzieci są zabójcze wink Moja 5letnia siostrzenica mówi takim akcentem, że jestem po prostu polana wink To jej : "Matko Boska " lol

Rafix, nie przesadzaj i TY! Nigdzie mi się stąd nie ruszaj. OK???

17,247 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-17 10:23:16)

Nie rozumiem was... Kazdy ma prawo gadac na kazdy temat a zakladac nowy watek na kazdy problem to bez sensu...Poza tym mozna tu napisac co nas boli w danym momencie i tyle... Wygadac sie kazdy czasami musi...

Joasiu wyslalam Ci meila sprawdz jak mozesz i czekam na odpowiedz... :*

17,248

Ja byłam w szoku skąd ona coś takiego zna. Próbowałam być poważna  ale i tak wybuchłam śmiechem. Byś widziała minę mojej siostry big_smile

17,249 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 10:36:38)

Zapraszam do mojego pokoju wszystkich z dobrym słowem i z uśmiechem na twarzy smile
Porozmawiajmy o radościach i smutkach smile
Cieszmy się chwila,
dbajmy o teraźniejszy dzień, i żyjmy z całych sił..

Zakładajać tą kafejkę miałam na myśli  Przyjaciół.

Do naszego grona doszło ostatnio dużo nowych osób, ktore zostały miło tu powitane. Ale z bardzo szybko zauważyłam, ze ta kafejka stała sie gawarą przekupek na targu, nie obrażajać nikogo.

Agatko sa różnotematyczne kafejki, sama no jednej z nich należysz, zawsze można załozyć nowa np. ploteczki, ale nie psujmy dobrej kafejki która jedna z nie licznych na tym forum, miała jeszcze jakis styl, i była ciekawie prowadzona i tak samo ciekawie czytana przez innych smile

Adam dziekuje za pozdrowienia.

17,250 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-17 11:23:49)

Widzę, że Marzenka miała pracowitą nockę - tyle osób chwali sobie nocny czas z nią smile

No i nie nadążam napisać własnego zdania (w pracy jestem).

Ja to widzę tak: nowe osoby zawsze dołączały i były przyjaźnie witane. Dziewczyny "kontrowersyjne" też zostały miło powitane. Jednak ta kafejka miała swój klimat. Nowi dołączali do rozmowy, ale nigdy nie zdarzyło się tak, że przejmowali kafejkę nie pozwalając się wtrącić. Ja wytrzymałam najdłużej starając się z dziewczynami kontakt nawiązać. Jednak one gdakały między sobą praktycznie mnie nie zauważając (no cóż, nie podzielam zdania, że wszyscy mężczyźni są okropni i wstrętni a na tipsach w ogóle się nie rozeznaję). Na koniec powiedziałam grzecznie dobranoc, na co dziewczęta powiedziały SOBIE WZAJEMNIE dobranoc i znikły.

Do kafejki można było zajrzeć w czasie luźniejszym w pracy, porozmawiać o patencie gotowania parówek w czajniku, dołączyć do poważnej rozmowy, popocieszać kogoś kto akurat miał gorszy dzień (JEDEN!)... Każdy, kto wchodził był zauważany, tematy zmieniały się płynnie, ciągle się coś działo. Tymczasem od kilku dni w kafejce jest jeden temat, wchodzi się do niej niczym powietrze i wychodzi jak powietrze. W kafejce każdy prezentował odmienną osobowość, był niezbędnym elementem, tworzył klimat. W ciągu ostatnich dni były tu osoby bardzo do siebie podobne, tak samo smętne, narzekające, i, głupio mi to mówić, infantylne. Zawładnęły naszym miejscem nie dopasowując się do niego tylko dopasowując miejsce do siebie (jak już Rafix zauważył).

Agatko, rozumiem, że Twoim zadaniem jest pilnowanie poziomu forum i "wyganianie" kogoś do forum nie pasuje. Zauważ jednak, że dziewczyny nie rozumiały delikatnych sugestii Emy, Ali, Rafixa, ultrafioleta i już nawet bardzo wprost Antoniny. Agatko, weź pod uwagę, że my też jesteśmy użytkownikami forum (niektórzy z dużym wkładem dla niego poza kafejką) i mieliśmy swoje miejsce, w którym się dobrze czuliśmy, które było jedyne i wyjątkowe i wcale nie było zamkniętą dla nowych strefą. Czy to jest w porządku, że mamy sobie iść stąd tylko dlatego, że kilka nowych dziewczyn zamiast wymienić się gg ( z powodzeniem mogły to zrobić, bo zazwyczaj rozmawiały jednocześnie we dwie) lub założyć nową kafejkę postanowiły zawłaszczyć coś, co kilkanaście osób intensywnie tworzyło od miesięcy? Czy też mamy tu uparcie pisać wtrącając się między indywidualne rozmowy między dwiema koleżankami, które nas nie zauważają?

17,251

Hejka Rafix wink

U mnie słoneczko na niebie świeci i tak ma być, a reszta niech się dzieje co chce lol

17,252

Czesc Beata Czesc Afro smile

17,253

darinia288 napisał/a:

Ja byłam w szoku skąd ona coś takiego zna. Próbowałam być poważna  ale i tak wybuchłam śmiechem. Byś widziała minę mojej siostry big_smile

Mnie taki tekst też by zatkał Heh wink

Witaj Bianko, Afro i Beatko, co tam u Was?
Jak samopoczucie i plany na najbliższy czas?

17,254

Muszę lecieć do sklepu!!!! Wrócę później!!! wink

17,255

Hejka Bianko i Elnett... wink

Samopoczucie dobre, nie narzekam, palny na dziś może mały spacerek wieczorem, a wcześniej moim urwisom muszę w akwarium posprzątać, reszta się sama napatoczy tongue

A u Ciebie Elnett?? smile

17,256

Czyli nie zasługuję już nawet na odpowiedź... cóż... szkoda..

17,257 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 10:54:22)

Wczoraj mój dzien był zły.
He he he zrobilam chyba ze sto kilometrów na nogach pchając w wózek z Ola.

Dziś za oknem jest cieplej, a ja doszukuje sie sensu w zyciu.
Oj, łapie gigata doła i pomału zaczyna mnie to przerażać..

Asiu, proszę Cie nie drąz tematu.
Zaprosiła Cie Alka bo wie ze masz dużo mądrego do powiedzenia i podzielenia sie tym z innymi.

Zapoznaj sie z kafejka przed pobytem i po pobycie Twoim tu u Nas, a dowiesz sie o co chodzi tu wszystkim.
Rafał przecież napisał prostymi słowami, co wszyscy "chyba" rozumieja, ze to jest forum a nie gg, czy czat.

17,258

To może zrób coś dla siebie co poprawi Ci humor...

17,259

Afro, my chyba nie miałyśmy okazji z sobą porozmawiać. Jestem Marta, a Ty?

Do szkoły dzis nie poszłam, oceny są wystawione i nic sensownego na lekcjach już sie nie robi.
Zostałam w domku, przynajmniej się porządnie wyspałam, teraz małe sprzątanie, a zaś będę się lenić

Kurcze, lewa ręka rwie mnie w łokciu ;( Auć

17,260

Bianka proszę nie załamuj się.
Może na początek wciągnij tabliczkę czekolady.

17,261

Elnett napisał/a:

Afro, my chyba nie miałyśmy okazji z sobą porozmawiać. Jestem Marta, a Ty?

Witam, Gosia jestem, miło mi big_smile

Elnett napisał/a:

Do szkoły dzis nie poszłam, oceny są wystawione i nic sensownego na lekcjach już sie nie robi.
Zostałam w domku, przynajmniej się porządnie wyspałam, teraz małe sprzątanie, a zaś będę się lenić

Kurcze, lewa ręka rwie mnie w łokciu ;( Auć

Ja też już do szkoły nie chodzę tongue
Rozmasuj, albo zawiń w szmatkę wymoczoną w gorącej wodzie wink

17,262

Oj, czekolada mi nie pomoże..
No ale wiecie 10 cm w pasie mi ubyło od diety. Wczesnej sie nie chwaliłam bo ja to mam słomiany zapał.. big_smile

17,263

Gratulacje big_smile

To może stronka z dobrymi dowcipami tongue

17,264

Afro a powiedz Ty mi, dlaczego ostatnio Ty z nami nie pisałaś, chociaz znamy się wczesniej smile
No oczywiscie ze pisałaś "czesc" ale przestałaś sie wypowiadać.
Dlaczego?
smile

17,265

Afro masz 19 lat?
Ja będę miała za tydzień w niedziele 19nascie wink Na razie cieszę się 18nastka lol Kurcze, moje ostatnie naście, jak ten czas leci ;(

Bianko świetnie, jakoś ta twoja dieta charakterystyczna jest?

17,266 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 11:12:15)

Dieta Dukana, polecam smile Jak ja daje jako tako rede to inni też dadzą smile

Marta leci i zleci Ci szybko, sama nie bedziesz wiedziec kiedy i jak smile

Idę sobie strzelić w płuco.

17,267

bianka25 napisał/a:

Afro a powiedz Ty mi, dlaczego ostatnio Ty z nami nie pisałaś, chociaz znamy się wczesniej smile
No oczywiscie ze pisałaś "czesc" ale przestałaś sie wypowiadać.
Dlaczego?
smile

Przepraszam, ale wyszło jak wyszło, mam dwie stronki, które pilnuję, jedną mniej, drugą bardziej... sad

Postaram się częściej wpadać i udzielać się wink

Elnett napisał/a:

Afro masz 19 lat?
Ja będę miała za tydzień w niedziele 19nascie wink Na razie cieszę się 18nastka lol Kurcze, moje ostatnie naście, jak ten czas leci ;(

Bianko świetnie, jakoś ta twoja dieta charakterystyczna jest?

Nom 19 mam jeszcze, w sierpniu już będzie 20 tongue

Czas leci jak głupi... sad

17,268

Gosia to nie jest tak ze ja Ci zażucam, ze sie nie wypowiadasz, zapytałam z ciekawosci smile
Bo ja tak ciekawska jestem big_smile

17,269

ale czy to moje wina, ja tu o swoich problemach nie opowiadam.. przecież chcę sie tu od nich oderwać, jak mam nie drążyć tematu, skoro usłyszałam tu wiele miłych słów, a teraz nagle coo ??

17,270

Jeszcze troszkę, a będę narzekać, że stara jestem. lol
Lecz Martynki nie prześcignę w tym zawodzie big_smile

Gosia, a Ty studiujesz?

Bianko, ale słyszałam, że dieta białkowa jest ciężka na wątrobę... Czy to prawda?

17,271

bianka25 napisał/a:

Gosia to nie jest tak ze ja Ci zażucam, ze sie nie wypowiadasz, zapytałam z ciekawosci smile
Bo ja tak ciekawska jestem big_smile

Ani sobie tak nie pomyślałam, pytaj, pytaj...

Ja tu do pokoiku zawsze wracam, tylko choćby napisać "cześć", żebyście mnie nie zapomnieli, a jak mam zły dzień to nie wchodzę, bo nie lubię się użalać... tongue
A niestety ostatnio ich trochę było, a dziś mam dobry więc postanowiłam trochę Was pomęczyć tongue

17,272

Asia, zostań z nami, ale dopasuj się do naszego klimatu.

Edytowałam mój post na poprzedniej stronie. Nie da się pisać w pracy sad Więc idę sobie na chleb powszedni zarobić smile

17,273

Elnett napisał/a:

Gosia, a Ty studiujesz?

Nie ja sobie średnie zawodowe robię http://kobietatoja.jun.pl/images/smiles/bag.gif

17,274

Marta, ja sama nie wiem. Ja bardzo lubie, coś dobrego zjesc i nie odchudzam sie na siłe. Po ciazy mi troche zostało w bokach, ale nie jest to dla mnie dramatem, chciałam troszkę schudnąć, by lepiej sie sama w sobie poczuć smile

17,275

a skąd czerpałaś wszelkie info o tej diecie? Czyli co jeść  z czym i w jakich ilościach?

Gosia, to na jakiej stronce się jeszcze wypowiadasz? Chyba nie na netkafejce żalu? big_smile lol

17,276 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 11:34:18)

Beata to masz dziś w pracy kocioł smile

Mój Grzesiek odkąd zmienił prace, (przez co tez schudłam, bo skończyły sie ciepłe bułeczki, ciasteczka, ech.. ) i teraz chodzi jak dyrektor na swieżym powietrzu, tłumaczę mu ze idzie do pracy by odpocząć smile

17,277

NA poczatek Karola mi wysłała pare przepisów, ale też czepię informacje tu z forum, w watku dieta Dukana.

No, ale Ty chyba nie musisz sie katowac?

17,278

Elnett napisał/a:

a skąd czerpałaś wszelkie info o tej diecie? Czyli co jeść  z czym i w jakich ilościach?

Gosia, to na jakiej stronce się jeszcze wypowiadasz? Chyba nie na netkafejce żalu? big_smile lol

Tylko tutaj się wypowiadam tongue

Nie lubię się żalić tongue

17,279 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 11:42:11)

Kurcze, ja nawet jakbym chciała to nie potrafię.

Wczoraj wzieło mnie na sadzenie kwiatków smile
Chyba sie starzeje smile tongue

17,280 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 11:46:16)

AfRoDyTa19 napisał/a:
Elnett napisał/a:

Tylko tutaj się wypowiadam tongue

Nie lubię się żalić tongue

Owszem, można mieć gorszy dzień, ale nie żeby użalać się nad tym co było w przeszłości wink

Hej, beatko, nie widziałam Cię. Witaj Skarbie :*

bianko, ja mam kłopot jedynie z fałdkami na brzuszku tongue Ale jakoś ciężko mi sie zmobilizować, aby ćwiczyć.

czy sadzenie kwiatków zarezerwowane jest tylko dla starszych pań? lol

17,281 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-06-17 11:48:54)

A tam od razu starzejesz, szukasz sobie przyjemnego zajęcia smile

Ja bym też sobie jakieś pomidorki czy coś w tym stylu posadziła, ale nie mam gdzie sad

Elnett napisał/a:

Owszem, można mieć gorszy dzień, ale nie żeby użalać się nad tym co było w przeszłości wink

Niby tak, ale nie zatruwam tym innym życia, nikomu nie nudzę, więc jak mam doła to się poużalam sama sobie, przejdzie mi i idę dalej... tongue
Niekiedy pomaga...

17,282 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 11:50:37)

He he he smile Ja też nie mam gdzie wiec u  dobrego zajomego skopałam mu przed domem smile
NA poczatku troche sie popluł, ale jak zobaczyl efekt to nawet ubral gumowce i poszedł do strumyczka po kamienie by rabatkę oddzielć od trawnika smile

Kiedyś tak usłuszalam, ze na starosc to kocha sie koty i kwiaty he he big_smile

17,283

bianka25 napisał/a:

Kiedyś tak usłuszalam, ze na starosc to kocha sie koty i kwiaty he he big_smile

Ciekawe czy się sprawdza tongue

No to widać efekt był ładny... big_smile

17,284 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 12:00:53)

Co jeszcze dobrego u mnie??!

Katastrofa!!
Odkąd nas zalalo nie ma ciepłej wody!! Zeby cokolwiek zrobic, najgorzej jest sie myc, musze gotowac na gazie w garnakach wode, a pózniej kubeczkiem sie polewac big_smile smile

Oczywisie tydzien dwa można przeżyc, ale podobno do wrzesnia ma nie być!!

A u Was?
Czasami jest lepiej porozmawiać o błachych sparwach by nie zwariowac smile
Ale sa sprawy, ktore trzeba poruszyc, by nie zgnic w środku smile

17,285 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-06-17 12:02:29)

Szok lol Przekichane sad

Pewnie to wcześniej zrobią... Oby wink

Ja mam teoretycznie sucho,ale ten deszcz remont nam i tak spowolnił hmm

Bianko to ja już zgniłam tongue lol

17,286 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 12:06:42)

Dzipa Ty sie nie śmiej tongue smile big_smile

Wiesz jaka jest lipa by oglić nogi, nie wspominajać pod pachami, he he he smile
Ostatnio jak były upały, pomyślałam sobie, ekstra, teraz sobie zrobie zimny prysznic.
Puśłam prysznic, po czym szybko zakreciłam wode. 10 minut stałam i trzesłam sie jak galareta mówiać do siebie, Bianka to nie byl dobry pomysł big_smile

he he he  big_smile
ładnie sie chowasz, bo ja jeszcze nie czuje big_smile

17,287

To był szok termiczny tongue

Aż mi się zimno zrobiło lol

He he to dobrze, że jeszcze nie czujesz bo jeszcze byś ze mną przestała gadać tongue
Staram się to neutralizować 15 perfumami z Biedronki lol

17,288

W Biedronce wyczaiłam dmuchany basen wink
Mam zamiar kupic dla Oli na urodziny smile smile
A nich sie dziecko cieszy..

17,289 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 12:16:11)

Bianka to ty wodę miałaś tylko w piwnicy, tak?
a co takiego siadło, przez te wodę, że nie macie ciepłej?

a duży ten basen? Mówisz teraz on jest?

17,290

bianka25 napisał/a:

W Biedronce wyczaiłam dmuchany basen wink
Mam zamiar kupic dla Oli na urodziny smile smile
A nich sie dziecko cieszy..

Pewnie, nie można dziecku żałować wink

Na pewno będzie mieć niezłą frajdę big_smile

Posty [ 17,226 do 17,290 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 264 265 266 267 268 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024