Zgadzam się z mysiak87.... ![]()
17,226 2010-06-17 08:28:39
17,227 2010-06-17 08:38:39 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-17 08:42:32)
Witajcie
Czy mnie oczka nie myla ?? Pawel pierwszy ?? Wow...niezle :****
U mnie pogoda zmienna..raz swieci slonce a za chwilke juz wyglada ,jakby mialo padac..
Mam dzis lenia...a to bedzie ciezki dzien ..
Zycze Milego dnia Wszystkim ![]()
17,228 2010-06-17 08:47:32
Ja również uważam Madziu, że w tym wypadku Mysiak miała rację...
Przecież powiedzieć STOP KONIEC SMUTKÓW, CZAS RADOŚCI to nic wielkiego... Jednakże próby Mysiaka na nic się zapewne zdadzą. Osoby postawiły na swoim i tyle. A na siłę nie będę się pchała tam gdzie mnie nie chcą bo po co...??
Skoro jak napisała Mysiak - nie chcą dać szansy na rehabilitacje...
Możliwe, że mogłyśmy się trochę zagalopować, ale przecież wiele z Nas było tutaj nowych i nie było nikogo kto mógł wprowadzić Nas do tego świata, wyjaśnić co i jak a teraz jest tak jak wyszło...
17,229 2010-06-17 08:50:32
Dzięki dziewczyny za miłe słowo. Ale cóż widzę, że olewka tego wszystkiego ze strony "klubowiczów" jest niezła...
Zastanawiam się, czy w ogóle brali pod uwagę możliwość zwrócenia Wam uwagi - chyba jednak nie. A może kiedyś będzie im głupio, że tak postąpili. Nie wiem...
Pozdrawiam ![]()
17,230 2010-06-17 09:10:40
Witam wszystkich.
Mysiak prześledź wątek, dokładniej ostatnie dni. Dla mnie to wyglądało tak, że kilka nowych osób weszło jednocześnie i zaczęli sobie rozmawiać, mając gdzieś co to za kafejka, kto w niej przebywa (niektórzy już całkiem długo) i jakie dotąd poruszano tematy. Jak dla mnie każdy zasługuje na szansę, ale pytanie czy ktokolwiek by chciał z takiej szansy skorzystać. Gdyby napisać jak mówisz i tak wspomniane dziewczyny by się zapewne obraziły, bo przecież każdy ma czasem gorsze chwile. Sęk w tym, że w tej kafejce od kilku dni panowały tylko gorsze chwile. Jasne, że nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, ale wymienione osoby poruszały w zasadzie trzy główne tematy.
Rozumiem, że dla kogoś problem, to zerwanie z facetem. Dla kogoś ogólnie samotność. Dla jeszcze kogoś kłopoty rodzinne. Jednak w tej kafejce tak mi się wydaje chodziło o to, co dobrze ktoś napisał - o dobrą zabawę i fajne towarzystwo. Gadanie o wszystkim, nieraz o rzeczach mało ważnych. Jako facet mogę zrozumieć, że mozna odczuwać potrzebę wałkowania tematu tipsów, włosów, tatuaży. Ok da się przeżyć. Ale jak zacząłem regularnie czytać po kilkanaście razy dziennie, że faceci są głupi, beznadziejni, fałszywi i w ogóle najgorsi, to już trudniej się włączyć do takiej dyskusji. Nieraz napisano 3 strony na temat, który w zasadzie można by zamknąć w dwóch postach. Nowe osoby tu dołączają regularnie i nigdy nie było problemu.
Gdybym ja chciał należeć do takiej kafejki i poznać osoby w niej przebywające, a otrzymałbym taką sugestię, by to miejsce opuścić widziałbym dwie możliwości. Albo poszukałbym nowego miejsca gdzie mógłbym klikać do woli z kimś kogo lubię albo starałbym się przekonać osoby tu przebywające że jestem inny niż się pokazałem na początku. Oczywiście druga opcja gdyby mi faktycznie zależało, a nie gdybym traktował tę kafejkę jako jedno z tysiąca miejsc gdzie można w internecie poklikać.
Jeszcze na koniec jedna uwaga. Mysiak jak przychodzisz w nowe miejsce, bo Cie zaproszono to starasz się dopasować czy zmienić to miejsce, by jak najbardziej Tobie pasowało?
17,231 2010-06-17 09:11:29
Ze nie bylo nikogo,kto by probowal was wprowadzic w ten swiat-to zbyt smiale kochane. Poniewaz bardzo trudno bylo sie wtracic w wasze rozmowy..a juz nie wspomne o tym,ze czesto posty,,klubowiczow''jak to nazwalyscie ,nie byly wogole zauwazane.wiec sorry.
A co do kafejki..jej klimatu...to wystarczylo troche poczytac i sprobowac poznac bywalcow.I nie byloby zadnych nieporozumien.
Juz naprawde,przestancie robic masakre.
17,232 2010-06-17 09:12:48
Witam i zegnam wszystki za jednym razem... Szkoda ze osoby ktorym nie pasowalam wchodzily tu raz dziennie i jakos nic wczesniej nie mowily ale coz mowi sie trudno zyje sie dalej !!!
17,233 2010-06-17 09:17:00
Hej Em ![]()
Masz rację. Jeszcze raz podkreślę, że jako facet (z racji płci korzystam na tym forum z kobiecej gościnności) wcześniej nigdy nie miałem problemu by tutaj z kimś porozmawiać. Ostatnio nawet się nie chciało pisać, bo co miałem pisać? Bronić każdego faceta, którego dziewczyny tutaj oczerniały, ewentualnie popierać Was i dowalać płci męskiej? Z kafejki przyjaciół pare osób zrobiło sobie towarzystwo wzajemnej adoracji. Jaki problem założyć nową kafejkę i tam się spotykać w te kilka osób? Skoro tak dobrze się rozmawiało nie powinno być problemu. Czas pokaże czy założycie nową kafejkę.
17,234 2010-06-17 09:21:04
Witam Dziewczynki!!!! O kurcze ale się tu narobiło pod moją nie obecność!!! Ale ja chyba nic złego nie napisałam???:/
17,235 2010-06-17 09:28:03
hej Daria
Czuj się tutaj mile widziana ![]()
Nie chodzi o to, że ktoś coś złego napisał czy nie napisał. Chodzi o to, że jak wejdę do netkafejki żalu nie będę pisał, że super mi się układa, właśnie się zaręczyłem i mam nową pracę, gdzie super zarabiam. Jak wejdę do netkafejki dla odchudzających się nie będę pisał, że fajnie jest zjeść dwie czekolady dziennie i że codziennie lubię sobie wszamać kawałek tortu. Dlaczego? Bo nie znajdę tam wspólnego języka z ludźmi. W netkafejce przyjaciół też trzeba było się zastanowić skąd nazwa i co tutaj się porabia. Naprawdę nie jest głównym zajęciem ludzi stąd nabijać sobie posty.
Mysiak dajesz radę. Napisz jeszcze koniecznie do Rzecznika Praw Obywatelskich i Europejskiego Trybynału Praw Człowieka ![]()
17,236 2010-06-17 09:30:55
Marzenka,Raf Kapelusik ![]()
Kurczaku ostatnio coś się mijamy ehh ![]()
17,237 2010-06-17 09:36:56
Dzięki Rafix!!! Rozumiem o co chodzi!!!
17,238 2010-06-17 09:55:31
Cześć wam
Super was znowu widzieć w tym miejscu ranną porą...
Miłego dnia ![]()
17,239 2010-06-17 09:56:25
Miłego dnia życzę ![]()
To się porobiło ![]()
17,240 2010-06-17 09:57:23 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:58:53)
![]()
17,241 2010-06-17 10:03:08
Witam, jest mi strasznie przykro, że z takiej miłej netkafejki zrobił się bałagan. To jest forum dla wszystkich i każdy ma prawo się w nim wypowiadać. Niektórzy sa tyutaj już długo, niektórzy są nowi, co nas jako redakcję forum cieszy. Każdy jest tutaj mile widziany i nie chcemy, żeby ktoś czuł sie tutaj niechciany czy nielubiany. Dlateo proszę o rozwagę w wypowiadaniu swojego zdania i nie prowokowanie kłótni. Naczelną zasadą netkafejek jest pisanie na każdy temat. Jeśli ktoś ma ochotę ponarzekać, że ma zły dzień to mu na to pozwalajmy, jednocześnie próbując mu poprawić humor. Powtarzam, kazdy ma prawo pisać w netkafejce na tematy, które tylko przyjdą mu do głowy. Staramy się utrzymać forum na wysokim poziomie, ale nie uda nam się to, gdy nie ma Waszej współpracy w postaci kulturalnych wypowiedzi. Mam szczerą nadzieję, ze wszelkie spory się zakończą i osoby, które odeszły z netkafejki do niej wrócą. Pozdrawiam, moderatorka Agatka
17,242 2010-06-17 10:10:33
Dziś mam dzień leniuchowania, u mnie piękna pogoda.
Wiecie co dziś moje dziecko zaskoczyło mnie myślałam że padnę ze śmiechu: Przyszła do mnie siostra(samego rana) i powiedziała do mojej córki(która dopiero co wstała), że ma włosy rozczochrane jak czarownica a moje pięcio letnie dziecko spojrzało na nią i zarzuciło tekstem: a ty wyglądasz jak chopin po nie udanym koncercie!!! odwróciła się i na koniec jeszcze jej powiedziała to było chamskie!!!! ![]()
17,243 2010-06-17 10:12:51 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-24 23:59:28)
![]()
17,244 2010-06-17 10:16:50 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-17 10:20:56)
Hej Paweł, Beata, Afro, Tośka ![]()
Droga Moderatorko - nie ma mowy o żadnym sporze. Ja to widzę tak. Ja nie masz z kimś ochoty rozmawiać, to nie rozmawiasz. Nie wszyscy wszystkich muszą lubić. Moim zdaniem odpowiednią formą dla rozmów takich jakie tu miały miejsce ostatnio jest gg albo czat prywatny. Na tym forum jednak jest tyle wątków o problemach i codziennie powstaje kilka nowych, więc niekoniecznie ludzie muszą chcieć czytać o smutkach gdziekolwiek nie wejdą. Problemu nie ma, jest tylko sprawa rozdmuchana przez urażoną dumę jednej osoby. Ja poznałem w życiu wiele osób. Nie wszyscy mnie polubili - nigdy nie robiłem z tego dramatu ![]()
ładnie Tośka zaczepiać sześciolatków na basenie? ![]()
Daria ciekawe skąd zna ten tekst ![]()
Przyznam, że ja też rozważam dalszą swoją obecność na tym forum. Jeśli ma być płacz, że ktoś ma lepsze zabawki w piaskownicy.....
17,245 2010-06-17 10:21:09 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-17 10:39:46)
Cześć, przyszłam się pożegnać.... jeśli nie chcecie ze mną rozmawiać, rozumiem i przyjmuję to do wiadomości, sama jednak chciałabym się dowiedzieć co zrobiłam...
nie pisałam wulgarnie
nie pisałam o swoich smutkach
odpisywałam na posty i sama pytałam o różne rzeczy
wysyłałam linki do fajnej muzyki
zaprosiłaś mnie Ala i gadałam z niektórymi z was na gadu...
nie wiem dlaczego chcecie bym przestała się tu wypowiadać... możecie mi powiedzieć dlaczego? to taka moja ostatnia prośba ...
Odpisałam Izuś
17,246 2010-06-17 10:21:35 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 10:23:25)
Tośka, przestań. Już sprawa załatwiona i te osóbki tutaj raczej nie wrócą. Więc wróćmy do tego co było tutaj wcześniej ![]()
I to mnie się podoba ![]()
Powiedz lepiej, czy jednak niańczyłaś tego sześciolatka? Fajny był? ![]()
![]()
U mnie śliczna pogoda i tak myślę co by dziś robić... Na początku małe sprzątanko, potem obiadek, a po obiadku do wieczora będę się lenić ![]()
Dario, małe dzieci są zabójcze
Moja 5letnia siostrzenica mówi takim akcentem, że jestem po prostu polana
To jej : "Matko Boska " ![]()
Rafix, nie przesadzaj i TY! Nigdzie mi się stąd nie ruszaj. OK???
17,247 2010-06-17 10:22:05 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-17 10:23:16)
Nie rozumiem was... Kazdy ma prawo gadac na kazdy temat a zakladac nowy watek na kazdy problem to bez sensu...Poza tym mozna tu napisac co nas boli w danym momencie i tyle... Wygadac sie kazdy czasami musi...
Joasiu wyslalam Ci meila sprawdz jak mozesz i czekam na odpowiedz... :*
17,248 2010-06-17 10:25:57
Ja byłam w szoku skąd ona coś takiego zna. Próbowałam być poważna ale i tak wybuchłam śmiechem. Byś widziała minę mojej siostry ![]()
17,249 2010-06-17 10:28:04 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 10:36:38)
Zapraszam do mojego pokoju wszystkich z dobrym słowem i z uśmiechem na twarzy smile
Porozmawiajmy o radościach i smutkach smile
Cieszmy się chwila,
dbajmy o teraźniejszy dzień, i żyjmy z całych sił..
Zakładajać tą kafejkę miałam na myśli Przyjaciół.
Do naszego grona doszło ostatnio dużo nowych osób, ktore zostały miło tu powitane. Ale z bardzo szybko zauważyłam, ze ta kafejka stała sie gawarą przekupek na targu, nie obrażajać nikogo.
Agatko sa różnotematyczne kafejki, sama no jednej z nich należysz, zawsze można załozyć nowa np. ploteczki, ale nie psujmy dobrej kafejki która jedna z nie licznych na tym forum, miała jeszcze jakis styl, i była ciekawie prowadzona i tak samo ciekawie czytana przez innych ![]()
Adam dziekuje za pozdrowienia.
17,250 2010-06-17 10:32:04 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-17 11:23:49)
Widzę, że Marzenka miała pracowitą nockę - tyle osób chwali sobie nocny czas z nią ![]()
No i nie nadążam napisać własnego zdania (w pracy jestem).
Ja to widzę tak: nowe osoby zawsze dołączały i były przyjaźnie witane. Dziewczyny "kontrowersyjne" też zostały miło powitane. Jednak ta kafejka miała swój klimat. Nowi dołączali do rozmowy, ale nigdy nie zdarzyło się tak, że przejmowali kafejkę nie pozwalając się wtrącić. Ja wytrzymałam najdłużej starając się z dziewczynami kontakt nawiązać. Jednak one gdakały między sobą praktycznie mnie nie zauważając (no cóż, nie podzielam zdania, że wszyscy mężczyźni są okropni i wstrętni a na tipsach w ogóle się nie rozeznaję). Na koniec powiedziałam grzecznie dobranoc, na co dziewczęta powiedziały SOBIE WZAJEMNIE dobranoc i znikły.
Do kafejki można było zajrzeć w czasie luźniejszym w pracy, porozmawiać o patencie gotowania parówek w czajniku, dołączyć do poważnej rozmowy, popocieszać kogoś kto akurat miał gorszy dzień (JEDEN!)... Każdy, kto wchodził był zauważany, tematy zmieniały się płynnie, ciągle się coś działo. Tymczasem od kilku dni w kafejce jest jeden temat, wchodzi się do niej niczym powietrze i wychodzi jak powietrze. W kafejce każdy prezentował odmienną osobowość, był niezbędnym elementem, tworzył klimat. W ciągu ostatnich dni były tu osoby bardzo do siebie podobne, tak samo smętne, narzekające, i, głupio mi to mówić, infantylne. Zawładnęły naszym miejscem nie dopasowując się do niego tylko dopasowując miejsce do siebie (jak już Rafix zauważył).
Agatko, rozumiem, że Twoim zadaniem jest pilnowanie poziomu forum i "wyganianie" kogoś do forum nie pasuje. Zauważ jednak, że dziewczyny nie rozumiały delikatnych sugestii Emy, Ali, Rafixa, ultrafioleta i już nawet bardzo wprost Antoniny. Agatko, weź pod uwagę, że my też jesteśmy użytkownikami forum (niektórzy z dużym wkładem dla niego poza kafejką) i mieliśmy swoje miejsce, w którym się dobrze czuliśmy, które było jedyne i wyjątkowe i wcale nie było zamkniętą dla nowych strefą. Czy to jest w porządku, że mamy sobie iść stąd tylko dlatego, że kilka nowych dziewczyn zamiast wymienić się gg ( z powodzeniem mogły to zrobić, bo zazwyczaj rozmawiały jednocześnie we dwie) lub założyć nową kafejkę postanowiły zawłaszczyć coś, co kilkanaście osób intensywnie tworzyło od miesięcy? Czy też mamy tu uparcie pisać wtrącając się między indywidualne rozmowy między dwiema koleżankami, które nas nie zauważają?
17,251 2010-06-17 10:32:44
Hejka Rafix ![]()
U mnie słoneczko na niebie świeci i tak ma być, a reszta niech się dzieje co chce ![]()
17,252 2010-06-17 10:35:57
Czesc Beata Czesc Afro ![]()
17,253 2010-06-17 10:38:43
Ja byłam w szoku skąd ona coś takiego zna. Próbowałam być poważna ale i tak wybuchłam śmiechem. Byś widziała minę mojej siostry
Mnie taki tekst też by zatkał Heh ![]()
Witaj Bianko, Afro i Beatko, co tam u Was?
Jak samopoczucie i plany na najbliższy czas?
17,254 2010-06-17 10:42:27
Muszę lecieć do sklepu!!!! Wrócę później!!! ![]()
17,255 2010-06-17 10:43:28
Hejka Bianko i Elnett... ![]()
Samopoczucie dobre, nie narzekam, palny na dziś może mały spacerek wieczorem, a wcześniej moim urwisom muszę w akwarium posprzątać, reszta się sama napatoczy ![]()
A u Ciebie Elnett?? ![]()
17,256 2010-06-17 10:46:33
Czyli nie zasługuję już nawet na odpowiedź... cóż... szkoda..
17,257 2010-06-17 10:48:59 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 10:54:22)
Wczoraj mój dzien był zły.
He he he zrobilam chyba ze sto kilometrów na nogach pchając w wózek z Ola.
Dziś za oknem jest cieplej, a ja doszukuje sie sensu w zyciu.
Oj, łapie gigata doła i pomału zaczyna mnie to przerażać..
Asiu, proszę Cie nie drąz tematu.
Zaprosiła Cie Alka bo wie ze masz dużo mądrego do powiedzenia i podzielenia sie tym z innymi.
Zapoznaj sie z kafejka przed pobytem i po pobycie Twoim tu u Nas, a dowiesz sie o co chodzi tu wszystkim.
Rafał przecież napisał prostymi słowami, co wszyscy "chyba" rozumieja, ze to jest forum a nie gg, czy czat.
17,258 2010-06-17 10:52:14
To może zrób coś dla siebie co poprawi Ci humor...
17,259 2010-06-17 10:52:34
Afro, my chyba nie miałyśmy okazji z sobą porozmawiać. Jestem Marta, a Ty?
Do szkoły dzis nie poszłam, oceny są wystawione i nic sensownego na lekcjach już sie nie robi.
Zostałam w domku, przynajmniej się porządnie wyspałam, teraz małe sprzątanie, a zaś będę się lenić
Kurcze, lewa ręka rwie mnie w łokciu ;( Auć
17,260 2010-06-17 10:53:51
Bianka proszę nie załamuj się.
Może na początek wciągnij tabliczkę czekolady.
17,261 2010-06-17 10:55:29
Afro, my chyba nie miałyśmy okazji z sobą porozmawiać. Jestem Marta, a Ty?
Witam, Gosia jestem, miło mi ![]()
Do szkoły dzis nie poszłam, oceny są wystawione i nic sensownego na lekcjach już sie nie robi.
Zostałam w domku, przynajmniej się porządnie wyspałam, teraz małe sprzątanie, a zaś będę się lenićKurcze, lewa ręka rwie mnie w łokciu ;( Auć
Ja też już do szkoły nie chodzę ![]()
Rozmasuj, albo zawiń w szmatkę wymoczoną w gorącej wodzie ![]()
17,262 2010-06-17 10:57:57
Oj, czekolada mi nie pomoże..
No ale wiecie 10 cm w pasie mi ubyło od diety. Wczesnej sie nie chwaliłam bo ja to mam słomiany zapał.. ![]()
17,263 2010-06-17 11:01:32
Gratulacje ![]()
To może stronka z dobrymi dowcipami ![]()
17,264 2010-06-17 11:04:06
Afro a powiedz Ty mi, dlaczego ostatnio Ty z nami nie pisałaś, chociaz znamy się wczesniej ![]()
No oczywiscie ze pisałaś "czesc" ale przestałaś sie wypowiadać.
Dlaczego?
![]()
17,265 2010-06-17 11:04:37
Afro masz 19 lat?
Ja będę miała za tydzień w niedziele 19nascie
Na razie cieszę się 18nastka
Kurcze, moje ostatnie naście, jak ten czas leci ;(
Bianko świetnie, jakoś ta twoja dieta charakterystyczna jest?
17,266 2010-06-17 11:10:08 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 11:12:15)
Dieta Dukana, polecam
Jak ja daje jako tako rede to inni też dadzą ![]()
Marta leci i zleci Ci szybko, sama nie bedziesz wiedziec kiedy i jak ![]()
Idę sobie strzelić w płuco.
17,267 2010-06-17 11:17:36
Afro a powiedz Ty mi, dlaczego ostatnio Ty z nami nie pisałaś, chociaz znamy się wczesniej
No oczywiscie ze pisałaś "czesc" ale przestałaś sie wypowiadać.
Dlaczego?
Przepraszam, ale wyszło jak wyszło, mam dwie stronki, które pilnuję, jedną mniej, drugą bardziej... ![]()
Postaram się częściej wpadać i udzielać się ![]()
Afro masz 19 lat?
Ja będę miała za tydzień w niedziele 19nascieNa razie cieszę się 18nastka
Kurcze, moje ostatnie naście, jak ten czas leci ;(
Bianko świetnie, jakoś ta twoja dieta charakterystyczna jest?
Nom 19 mam jeszcze, w sierpniu już będzie 20 ![]()
Czas leci jak głupi... ![]()
17,268 2010-06-17 11:22:24
Gosia to nie jest tak ze ja Ci zażucam, ze sie nie wypowiadasz, zapytałam z ciekawosci ![]()
Bo ja tak ciekawska jestem ![]()
17,269 2010-06-17 11:23:19
ale czy to moje wina, ja tu o swoich problemach nie opowiadam.. przecież chcę sie tu od nich oderwać, jak mam nie drążyć tematu, skoro usłyszałam tu wiele miłych słów, a teraz nagle coo ??
17,270 2010-06-17 11:25:38
Jeszcze troszkę, a będę narzekać, że stara jestem. ![]()
Lecz Martynki nie prześcignę w tym zawodzie ![]()
Gosia, a Ty studiujesz?
Bianko, ale słyszałam, że dieta białkowa jest ciężka na wątrobę... Czy to prawda?
17,271 2010-06-17 11:26:41
Gosia to nie jest tak ze ja Ci zażucam, ze sie nie wypowiadasz, zapytałam z ciekawosci
Bo ja tak ciekawska jestem
Ani sobie tak nie pomyślałam, pytaj, pytaj...
Ja tu do pokoiku zawsze wracam, tylko choćby napisać "cześć", żebyście mnie nie zapomnieli, a jak mam zły dzień to nie wchodzę, bo nie lubię się użalać... ![]()
A niestety ostatnio ich trochę było, a dziś mam dobry więc postanowiłam trochę Was pomęczyć ![]()
17,272 2010-06-17 11:27:20
Asia, zostań z nami, ale dopasuj się do naszego klimatu.
Edytowałam mój post na poprzedniej stronie. Nie da się pisać w pracy
Więc idę sobie na chleb powszedni zarobić ![]()
17,273 2010-06-17 11:28:53
Gosia, a Ty studiujesz?
Nie ja sobie średnie zawodowe robię 
17,274 2010-06-17 11:29:32
Marta, ja sama nie wiem. Ja bardzo lubie, coś dobrego zjesc i nie odchudzam sie na siłe. Po ciazy mi troche zostało w bokach, ale nie jest to dla mnie dramatem, chciałam troszkę schudnąć, by lepiej sie sama w sobie poczuć ![]()
17,275 2010-06-17 11:33:22
a skąd czerpałaś wszelkie info o tej diecie? Czyli co jeść z czym i w jakich ilościach?
Gosia, to na jakiej stronce się jeszcze wypowiadasz? Chyba nie na netkafejce żalu?
![]()
17,276 2010-06-17 11:33:47 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 11:34:18)
Beata to masz dziś w pracy kocioł ![]()
Mój Grzesiek odkąd zmienił prace, (przez co tez schudłam, bo skończyły sie ciepłe bułeczki, ciasteczka, ech.. ) i teraz chodzi jak dyrektor na swieżym powietrzu, tłumaczę mu ze idzie do pracy by odpocząć ![]()
17,277 2010-06-17 11:35:41
NA poczatek Karola mi wysłała pare przepisów, ale też czepię informacje tu z forum, w watku dieta Dukana.
No, ale Ty chyba nie musisz sie katowac?
17,278 2010-06-17 11:35:41
a skąd czerpałaś wszelkie info o tej diecie? Czyli co jeść z czym i w jakich ilościach?
Gosia, to na jakiej stronce się jeszcze wypowiadasz? Chyba nie na netkafejce żalu?
![]()
Tylko tutaj się wypowiadam ![]()
Nie lubię się żalić ![]()
17,279 2010-06-17 11:41:47 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 11:42:11)
Kurcze, ja nawet jakbym chciała to nie potrafię.
Wczoraj wzieło mnie na sadzenie kwiatków ![]()
Chyba sie starzeje
![]()
17,280 2010-06-17 11:45:02 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 11:46:16)
Elnett napisał/a:a skąd czerpałaś wszelkie info o tej diecie? Czyli co jeść z czym i w jakich ilościach?
![]()
Tylko tutaj się wypowiadam
Nie lubię się żalić
Owszem, można mieć gorszy dzień, ale nie żeby użalać się nad tym co było w przeszłości ![]()
Hej, beatko, nie widziałam Cię. Witaj Skarbie :*
bianko, ja mam kłopot jedynie z fałdkami na brzuszku
Ale jakoś ciężko mi sie zmobilizować, aby ćwiczyć.
czy sadzenie kwiatków zarezerwowane jest tylko dla starszych pań? ![]()
17,281 2010-06-17 11:45:30 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-06-17 11:48:54)
A tam od razu starzejesz, szukasz sobie przyjemnego zajęcia ![]()
Ja bym też sobie jakieś pomidorki czy coś w tym stylu posadziła, ale nie mam gdzie ![]()
Owszem, można mieć gorszy dzień, ale nie żeby użalać się nad tym co było w przeszłości
Niby tak, ale nie zatruwam tym innym życia, nikomu nie nudzę, więc jak mam doła to się poużalam sama sobie, przejdzie mi i idę dalej... ![]()
Niekiedy pomaga...
17,282 2010-06-17 11:49:23 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 11:50:37)
He he he
Ja też nie mam gdzie wiec u dobrego zajomego skopałam mu przed domem ![]()
NA poczatku troche sie popluł, ale jak zobaczyl efekt to nawet ubral gumowce i poszedł do strumyczka po kamienie by rabatkę oddzielć od trawnika ![]()
Kiedyś tak usłuszalam, ze na starosc to kocha sie koty i kwiaty he he ![]()
17,283 2010-06-17 11:53:28
Kiedyś tak usłuszalam, ze na starosc to kocha sie koty i kwiaty he he
Ciekawe czy się sprawdza ![]()
No to widać efekt był ładny... ![]()
17,284 2010-06-17 11:57:37 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 12:00:53)
Co jeszcze dobrego u mnie??!
Katastrofa!!
Odkąd nas zalalo nie ma ciepłej wody!! Zeby cokolwiek zrobic, najgorzej jest sie myc, musze gotowac na gazie w garnakach wode, a pózniej kubeczkiem sie polewac
![]()
Oczywisie tydzien dwa można przeżyc, ale podobno do wrzesnia ma nie być!!
A u Was?
Czasami jest lepiej porozmawiać o błachych sparwach by nie zwariowac ![]()
Ale sa sprawy, ktore trzeba poruszyc, by nie zgnic w środku ![]()
17,285 2010-06-17 12:01:25 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-06-17 12:02:29)
Szok
Przekichane ![]()
Pewnie to wcześniej zrobią... Oby ![]()
Ja mam teoretycznie sucho,ale ten deszcz remont nam i tak spowolnił ![]()
Bianko to ja już zgniłam
![]()
17,286 2010-06-17 12:05:33 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-17 12:06:42)
Dzipa Ty sie nie śmiej
![]()
Wiesz jaka jest lipa by oglić nogi, nie wspominajać pod pachami, he he he ![]()
Ostatnio jak były upały, pomyślałam sobie, ekstra, teraz sobie zrobie zimny prysznic.
Puśłam prysznic, po czym szybko zakreciłam wode. 10 minut stałam i trzesłam sie jak galareta mówiać do siebie, Bianka to nie byl dobry pomysł ![]()
he he he
ładnie sie chowasz, bo ja jeszcze nie czuje ![]()
17,287 2010-06-17 12:09:17
To był szok termiczny ![]()
Aż mi się zimno zrobiło ![]()
He he to dobrze, że jeszcze nie czujesz bo jeszcze byś ze mną przestała gadać ![]()
Staram się to neutralizować 15 perfumami z Biedronki ![]()
17,288 2010-06-17 12:14:12
W Biedronce wyczaiłam dmuchany basen ![]()
Mam zamiar kupic dla Oli na urodziny
![]()
A nich sie dziecko cieszy..
17,289 2010-06-17 12:14:34 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-17 12:16:11)
Bianka to ty wodę miałaś tylko w piwnicy, tak?
a co takiego siadło, przez te wodę, że nie macie ciepłej?
a duży ten basen? Mówisz teraz on jest?
17,290 2010-06-17 12:16:30
W Biedronce wyczaiłam dmuchany basen
Mam zamiar kupic dla Oli na urodziny![]()
A nich sie dziecko cieszy..
Pewnie, nie można dziecku żałować ![]()
Na pewno będzie mieć niezłą frajdę ![]()