no, to Ci prześle... ![]()
a co do konta na nk byłam... i w sumie mi to obojętne.. bo swoje foto mam w awatarze wiec... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Kpkq-Ifr … re=related
kolejna nutka ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 262 263 264 265 266 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no, to Ci prześle... ![]()
a co do konta na nk byłam... i w sumie mi to obojętne.. bo swoje foto mam w awatarze wiec... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Kpkq-Ifr … re=related
kolejna nutka ![]()
No to widzę Asiu podobne podejście jak ja.
A ja mam swoje oko w awatarze. ![]()
Ja też chcieć pierogi ! ![]()
Ja zajrzałam na chwilę, ale to mi wystarczy...
I tak rzadko kiedy korzystam z tego nk...
Ech mam na coś ochotę, ale nie wiem dokładnie na co... Skocze na chwilę do sklepu może coś mi się rzuci w oczka ![]()
Chcecie coś dziewczynki??
to Ci je prześle w E-mailu London
zdjęciem ![]()
nie dzięki Moni, sprawdź potem piosenkę ![]()
kolejna nucia... ![]()
oki sprawdze za to wy posłuchajcie tego![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Hhm4USUe3ng
możliwe że już przesyłałam ![]()
śliczne... ale takie smutne... ![]()
Już jestem
Twoja nutka fajna, na początku nie bardzo kojarzyłam, ale potem sobie przypomniałam ją, puszczali ją jak byłam jeszcze młoda i piękna ![]()
a teraz zostało tylko "jeszcze" co?? <głupiaś>
Hmm... Jedynie może młodość w niektórych momentach w zachowaniu, jak np bawie się z chrześniakiem ![]()
jesteś młoda i nie gadaj bzdur...
bzdurzysz nam tu Moni ![]()
Jestem Kochane kobietki ![]()
Moj syn dzis wyrywal dziewczyne na placu zabaw ale mialam ubaw...
Bawil sie z Olga w takim drewnianym domku ze zjezdzalnia no i ta dziewczynka zaczela sie nim interesowac wiec Dawid jak najbardziej dopoki mloda nie chciala dac mu calusa <hahaha> wtedy on ja tak dyskretnie odepchnal a ona strzelila focha i zjechala na dol po chwili moj syn stojac na gorze krzyczy do niej ej mala chodz
Myslalam ze pekne ze smiechu... Dodam ze dziewczynka byla starsza od niego jakies 2 moze 3 lata ![]()
rośnie Ci donżuan !! już małego lubię
:):):) !!
Nie no mały podrywacz Ci rośnie
I do tego cwaniak ![]()
No dobry jest dobry <hahaha> Cholercia po kim on taki madry jest ![]()
A Kuba dzis znokautowal chlopca takiego z 8 moze 9 lat lopatka bo tamten chcial mu zabrac...
Za mocne te Twoje dzieciaki są Izka ![]()
Ok Asia chętnie się napatrzę chociaż na zdjęcie hihi. ![]()
Monia kojarzę tą nutkę, śliczna ale smutniutka niestety...
Marzenko moja siostrzyczko, gdzie jesteś <tęskni>
chodź tu do nas ! ![]()
No Gruby to ma sily strasznie duzo... Az sama jestem w szoku nie dosc ze twardy jak stal to jeszcze z podwojnym ADHD <hahaha>
Dziewczyny a moze bysmy sie tak spotkaly ktoregos pieknego dnia??
No niestety smutna, ale jak świetnie pokazuje, że dla miłości do drugiej osoby można wiele zrobić ![]()
taaa ale chyba żadnej dziewczynie nie życzę WRAŻLIWEGO do przesady chłopa, bo można kociokwiku dostać... aaaa makabra...!!!
a zdjęcie prześlę, jak zdążę nim mi zjedzą wszystko ![]()
Monia skopiuję sobie twój podpis o tych ludziach na opis gadu co? nie fochniesz się??
Nie ma sprawy, mam ich mnóstwo ![]()
Świetnie by było się spotkać któregoś dnia... Szkoda tylko, ze tak daleko od siebie mieszkamy. Chociaż dla mnie to nie problem wsiąść w pociąg. ![]()
Hmm... dla mnie tez nie byłoby większego problemu, pod warunkiem, że będę dostepna ![]()
ja uwielbiam jeździć pociągami, z tym, że wysiadać z tego ustrojstwa to makabra... no i jeszcze wymowny skrót pkp, którego wyjaśnienie kiedyś już chyba przytoczyłam... ![]()
A gdzie kobietki mieszkacie??
Ale czemu nie możemy się spotkać... Minus owszem odległość, ale przecież możemy zjechać wszystkie do 1 miasta... ![]()
Pytanie którego??
U mnie Lublin się kłania ![]()
No wlasnie dziewczyny zrobmy spontana w weekend ja nie mam dzieci na weekend ... M w pracy pewnie jak zawsze a przeciez nie bede w dom siedziala
Ja tez moge w pociag wsiasc lub samochod
u mnie Kotlina Żywiecka, a tu miast miasteczek miejscowości i widoków co niemiara... (Beskid Zywiecki)
ale ja od razu się odsuwam w cień... ![]()
A ja w niedużej gminie koło Szczecina... Zachodniopomorskie się kłania. ![]()
A to czemu Asiu??
No to kobietki myslcie i cos moze wymyslimy... Ja jestem otwarta na propozycje ![]()
A na dzis sie zegnam bo M juz wraca musze troche odpoczac ![]()
Milego wieczorku i nocki do uslyszenia jutro rano :*
bo ja tak nie wiem <wstydzi> a poza tym to najbliższe 3 weekendy odpadają... zresztą wątpię by mi było wolno...
Pa Izuś ucałuj maluchy ode mnie ![]()
Buźka :*
NO ja też nie wiem, bo jeśli wyląduje w szpitalu to nici z wyjazdów i spotkań...
I chyba rozumiem Twoją sytuacje ![]()
U mnie też oczywiście to nic pewnego.
Ale się cieszę, właśnie zadzwoniła do mnie znajoma i mam pracę na weekend. ![]()
Gratuluje :*
No ja na ten weekend jade do domu, muszę się wreszcie pokazać po 3 tygodniach ![]()
No no czas najwyższy. ![]()
Macie już jakieś plany na wakacje ?
przeżyć... a potem się zobaczy ![]()
a i wygrać zakład.. ![]()
Ooo ambitnie.. ![]()
a jak... ja zawsze ambitna jestem ![]()
No ja małe mam... ![]()
1. Ratuje rodzinkę (walczę o lepsze relacje z mamą, pomogę jej, jakoś nawiąże do lepszego kontaktu)
2. Odnowie znajomości, bo od kiedy byłam z nim liczyli się jego znajomi. Muszę moim wynagrodzić, więc na weekendy będę się widywać z moimi bliskimi ![]()
3. Zrobię coś dla siebie, jakaś zmiana musi być!! Chcę zacząć wszystko od nowa. A jak po wakacjach spotkam byłego szczęka mu opadnie ![]()
4. Na pewno nie idę do pracy (
) u mnie remont w domu ma być, tzn już jest ale na zewnątrz, teraz zaczął się w środku, trza pomóc...
5. Kolejne studia
(o ile się dostane)
A jak u Was??
A jaki zakład Asiu?? Mozna wiedzieć??
Asia, i tak trzymać. ![]()
A ja będę pracowała jak co roku jako niańka (przygotowuje się do bycia panią przedszkolanką haha
), a w weekendy pewnie jednodniowe wyjazdy nad morze.
dziewczyny się założyły, że we wakacje się zakocham, a ja że nie... zobaczymy, kto mocniejszy...
heeh co jak co ale uparta to ja jestem...
Ja też bywam uparta (jak to baranek
)
A ja jestem upartą wagą zodiakalną. ![]()
a ja też jestem wagą zodiakalną, a małpą w chińskim zodiaku... ![]()
z października jesteś Asiu ? ![]()
no praaawie... 29 września....
Ooo moja chrzestna ma wtedy rocznicę ślubu.
Ja z 22.10
no to dzień później urodzinki mam moja rodzicielka ![]()
a wiecie w jaki dzień tygodnia się urodziłyście...?
jeśliś London jest rocznik '92 toś się urodziła we czwartek, ja we wtorek...
a ponoć we wtorek rodzą się geniusze... zwłaszcza w południe <skromna> ![]()
No wiec ja się urodziłam 31.03.
Następnego dnia przynieśli mojej mamie chłopca (Prima Aprilis
).
Ja urodziłam się o 10.55 we wtorek ![]()
Ja urodziłam się w czwartek o 22:30. ![]()
ha... a ja zaprosiłam tu koleżankę... ![]()
Moni... geniuszu ...:) witaj w klubie ![]()
London na czwartek też coś znajdziemy ![]()
Asiu witaj ![]()
No proszę nie wiedziałam, że wtorkowicze to geniusze, a w Ci z niedzieli to zapewne lenie ![]()
no możliwe...
znam różne przesądy... np; nie podawać parasola przez próg bo pokłócisz się z osobą, której go podajesz i różne inne... a były w waszych rodzinach różne takie magiczne praktyki jak wylewanie jajka czy palenie psiej sierści nad dzieckiem itp itd??
Nie Moni, ja sądzę raczej, że Ci z czwartku to lenie ![]()
U mnie Asiu nie bylo nic takiego. Jak byłam mała to miałam wstążeczkę czerwoną na wózku i przy łóżeczku żeby mnie nikt nie zauroczył. ![]()
o to to to, też to znam, też tak robimy.. ale u nas tego jest mnóstwo, a to wylewanie jajka jest wtedy jak ktoś już dziecko zauroczy i zrywa się w nocy, spać nie może, główka je boli i jest niespokojne... na mojego brata działa niezawodnie... znam tego więcej...
Cześć dziewczynki ![]()
Hej, jestem Dagmara i mam 18 lat. chciałabym poklikać z miłymi osobami i koleżanka, Joanna18 tak notabene, poleciła mi tę kafejkę... mogę się przyłączyć?
hej Kaśku... jak minął dzionek.. mówimy tu o datach urodzenia i różnych urokach i przeciw urokach... ![]()
hej Daguś...
Moje panie.. poznajcie kolejną forumowiczkę... moją przyjaciółkę... ![]()
Hej Kasieńko :*
Witam Cię Dagmara, Karolina z tej strony <rąsia> ![]()
Oj ja przesądów znam a znam...
1. Panna/kawaler nie powinni mieć w pokoju kaktusów bo zostaną sami
2. Zareczyny powinny odbyć się w piatek (szczęście podobno)
3. Nie dawać partnerowi zegarka (odlicza się czas do końca związku), ani butów (bo odejdzie)
4.Jesli chodzi o dziecko to czerowna kokarda ![]()
5.Na maturze trzeba mieć coś pożyczonego. Pożyczona rzecz może przynieść szczęście oraz pozytywne cechy osoby, od której coś pożyczyliśmy
No własnie sobie tak was czytam i czytam
dzień jak co dzień nic specjalnego...
To ja sie dołącze do wątku ... a ja jestem panienka 22.09:) i mojemu dzidziusiowi tylko wstązeczke wiązałam ...
ej Karolinko, Moni nam zbiegła...
Daga no to co nam o sobie opowiesz ? ![]()
Tak jest Pani Asiu już się witam ![]()
Jestem Monia, witam serdecznie nowe duszyczki w naszym forum ![]()
Zachęcamy do rozmowy ![]()
hej ;*
no to u mnie tego pełno, zwłaszcza takie czynności, jak leczenie różnych bąbli, schorzeń, kurzajek i innych takich...
Strony Poprzednia 1 … 262 263 264 265 266 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024