Oki ja uciekam dziewczynki do pracy... Może jeszcze zawitam ![]()
Pa
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 261 262 263 264 265 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oki ja uciekam dziewczynki do pracy... Może jeszcze zawitam ![]()
Pa
Witajcie dziewczyny ![]()
Witam nową koleżankę - Misiak. Miło mi Cię poznać. Jestem Marta ![]()
Asiu czytałam twoje opowiadania. Jestem pod wrażeniem twojego talentu. Pozazdrościć ![]()
Hej Natalio jak tam na praktykach? Ja dziś byłam ostatni dzień w szkole, do piatku za tydzień chodzić nie będę, bo i tak nic na lekcjach sensownego nie robimy.
Izka, jak się czujesz?
mysiak87 napisał/a:Ha racja, ale np. nienawidzę facetów, którzy mają podwójne życie... Taki jeden koleś ode mnie ze studiów jest z jedną 6 lat a z drugą gdzieś ok. 8 miesięcy... ?? To jest cham!!
Może ma jakieś rozdwojenie jaźni?
Bo dla mnie to jest chore na maxa..
Schizofrenia paranoidalna
ha ha ha co za burak cholerny... Zeby jego tak walily po rogach ale bym miala ubaw...
Coraz bardziej dochodze do wniosku ze ja jednak facetow poprostu nie nawidze... ![]()
Ech jak to dobrze ze jestem biseksualna teraz przynajmniek jak mi nie wyjdzie z M to bez zadnego ale moge sie przestawic na kobiety <smiech>
ehh teraz przeczytałam to wszystko o czym piszecie... ja mam ograniczone zaufanie do wszystkich... kredytu zaufania rzadko udzielam i zachowuję dystans.. taki mały, może i niewidoczny, ale o sobie nie mówię... tylko jednemu człowiekowi udało się zaskarbić moje dozgonne i bezwarunkowe zaufanie... a tak to nie
co do opowiadań, nie wiem czy czytałyście fragment "Po drugiej stronie serca" ale te teksty zostały wyróżnione jako trzecie w powiecie <skromna> i nie wiem co mogłabym jeszcze zrobić....
No ja przyznaje, opowiadania super ![]()
Witajcie dziewczyny
Izka, jak się czujesz?
Witaj Kochana w sumie to ok troche mnie dusi i glowa mnie napier*** ale poza tym jest ok.
Nie moge sie tylko dodzwonic do lekarza zeby sie na kolejna wizyte zapisac ![]()
A poza tym dostalam dzis @ i troszke mnie brzuch boli
Izulka ja przez cały czas myślę, jak uprzykrzyć życie mojemu byłemu który tyle przykrych rzeczy mi w życiu zrobił..
Ale po chwili robię tak:
1. Szukam książki.
2. Biorę ją do ręki.
3. Walę się w głowę.
i 4. Mówię sobie "Po co mi to? Przecież jestem już szczęśliwa, a to już przeszłość.."
Proste.. ![]()
Na ten ból głowy, brałaś jakieś proszki, przestało boleć.
Ja też czasami mam bardzo silne bóle głowy wtedy biorę, przepisane przez lekarza proszki : nimesil, po pół h głowa w ogóle nie boli ![]()
Witajcie dziewczyny
Witam nową koleżankę - Misiak. Miło mi Cię poznać. Jestem Marta
Asiu czytałam twoje opowiadania. Jestem pod wrażeniem twojego talentu. PozazdrościćHej Natalio jak tam na praktykach? Ja dziś byłam ostatni dzień w szkole, do piatku za tydzień chodzić nie będę, bo i tak nic na lekcjach sensownego nie robimy.
Izka, jak się czujesz?
Witaj Elnett kochanie. :*
Na praktykach duuużo pracy musiałam dzisiaj poukładać następny stos faktur, I alfabetycznie poukładać papiery dotyczące pełnomocnictwa do urzędu skarbowego wszystkich 300 naszych klientów i uzupełnić tam daty na prawie każdym... Masakra..
Pewnie, że nie idź i tak wystarczająco intensywnie pracowałaś przez cały rok szkolny..
A ja czekam na mojego M.
Powinien być koło 17.30
Natalia ale ja to robie z przyjemosci ![]()
Lubie sie mscic a ze zemsta najlepiej smakuje na zimno to teraz mu sie obrywa ale robie to delikatnie malymi kroczkami ![]()
A on glupek nawet nie wie o tym ze powoli go niszcze ....
Elnett bralam mnie glowa boli caly czas od dwoch tygodni i nie wiadomo od czego... wogole nie wiadomo co mi jest ![]()
Hehe.
Chyba, że tak. ![]()
Może powinnaś pójść do jakiegoś specjalisty, bo to, co przepisze albo zaleci lekarz rodzinny w większych przypadkach jest g...o warte..
Wiesz na ojcu corki sie zemscilam szybko chociaz on na to zasluzyl i teraz siedzi w pace..
A z drugim to jest bardziej skomplikowane on poprostu mysli ze jestem od niego uzalezniona i nie poradze sobie bez niego jakiez bylo jego zdzwienie gdy bez jego pomocy zaliczylam semestr dalam rade finansowo itd itp a wkoncu zaczelam sie z kims spotykac a jeszcze moj synek dorzucil swoje pare groszy no i na ostatnim spotkaniu z nim wypalil mu z grubej rury ze Kuba mowi do M tata no i niedlugo bedzie podawal obraczki mamie i M ... ha ha ha dzieci sa niesamowite ![]()
No wlasnie teraz mam zrobic RTG i isc do pulmonologa
No naprawdę. ![]()
Tak, Twoje maluchy są genialne ![]()
masz racje Natalio, sporo się napracowałam w tym roku szkolnym, ale przyszły będzie jeszcze bardziej pracowity ![]()
Przyjeżdża do Ciebie Ukochany
Fajnie masz... Ja widzę się teraz z swoim R* tylko w weekendy, w tygodniu w pracy jest o 6.00 do 20.00 bądź nawet później... teraz nawet nie ma czasu by do mnie zadzwonić. Czuję się trochę samotnie i smutno mi jakoś ;( Ehh
Izulka oby wszystko było ok z Twoim zdrówkiem. ![]()
A ja się cieszę, że idę na tą pielgrzymkę.
Przynajmniej jakoś sensownie mi czas zleci no i mam 6 z religii. ![]()
A więc przyszły tydzień szybko mi zleci: pn.-czw. pielgrzymka, pt. zakończenie roku i wakacje, więc w sobotę trzeba będzie to uczcić jakimiś baletami. ![]()
No naprawde sa to trzeba im przyznac
Ha ha ha ale Dawid bije cala trojke na glowe swoimi tekstami...
Kiedys jak K przyjechal po chlopcow jakos jak zaczynalo sie robic cieplo schowalam dzien wczesniej zimowe ciuchy i zalozylam mu kurtke wiosenna ale miala troszke za krotkie rekawy na co moj syn oczywiscie nie zadowolony a bylo to jakos przed 10 wiec czekalam na przelew i mowie mu synku jak wrocisz od taty to pojedziemy kupic kurtke na co on ok...
A gdy wyszlismy z klatki K do niego synku kochany (na pokaz oczywiscie) ble ble ble a Dawid stanal przed nim zalozyl rece na biodra i z tekstem masz mi kupic kurtke i czapke bo nie mam w czym chodzic K na to ze dobrze kupi mu po wyplacie a on do niego nie po wyplacie tylko teraz jasne !!!
A ja oczywiscie zaczelam sie smiac bo jak niby mialam zareagowac ![]()
masz racje Natalio, sporo się napracowałam w tym roku szkolnym, ale przyszły będzie jeszcze bardziej pracowity
Przyjeżdża do Ciebie Ukochany
Fajnie masz... Ja widzę się teraz z swoim R* tylko w weekendy, w tygodniu w pracy jest o 6.00 do 20.00 bądź nawet później... teraz nawet nie ma czasu by do mnie zadzwonić. Czuję się trochę samotnie i smutno mi jakoś ;( Ehh
Oj znam to Martuś, kiedy jest dużo pracy u niego w firmie to też nie ma czasu napisać.. Ale zapewnia mnie, że tęskni i myśli o mnie w tym czasie i mogę się założyć że R. też. ![]()
Izulka to było boskie.
Synek mądry ale oczywiście po mamusi. ![]()
London się nawraca.... ![]()
Elnett znam to uczucie moj M tez wiecznie w pracy nawet w weekendy i tez czasami nie ma czasu zadzwonic czy napisac wczoraj wroci o2 w nocy
ale wczoraj z nim gadalam i juz niedlugo bedzie w domu wiecej...
Oby...
london dziekuje bardzo teraqz jak dzieci nie bedzie to wezme sie za siebie ostro i moze mi przejdzie...
A zeby bylo smieszniej to w przyszlym tygodniu jade kupic netbooka i przenosny internet zebym mogla z wami kochane pisac jak wyjade
Powiedzialam M ze bez tego sie z domu nigdzie nie ruszam bo sie uzaleznilam od... forum <smiech> ![]()
Izulka to było boskie.
Synek mądry ale oczywiście po mamusi.
London się nawraca....
No jasne ze po mamusi a po kim niby
<lol>
Dobra kochane ide z tym potworami na spacer przed snem i sklep zaliczyc ... ech znowu wyjde z ciensza karta jak pojde z nimi <ha ha ha > Bede po 19 .
Milego klikania :*
NIe no Iza Twoje maluchy wymiatają
Uczą się w końcu od mamusi ![]()
Izulka to było boskie.
Synek mądry ale oczywiście po mamusi.
London się nawraca....
Haha a jakże.
:D Czego się nie robi dla wyższej średniej.
Och jak dobrze że religia się do niej liczy. ![]()
No Izka masz zabójcze dzieciaki
:*
Natalio
Jestem pewna, że R* o mnie czasem pomyśli będąc w pracy, lecz ja lubie jak napisze choć krótkiego do mnie smsa wtedy wiem, że rzeczywiście myśli i wspomina mnie. Jakąś mam manie z tym.
Teraz w weekend też widzieć się długo nie będziemy, w sobotę pracować bedzie do póżna a ja w całą niedziele będę siedziec w lokalu wyborczym jako członkini komisji. Zaś za tydzień w niedziele mam urodziny, a on podobno ma jechać na dodatkową pracę
I będę może nawet sama w własne urodziny ;(
Zaś za tydzień w niedziele mam urodziny, a on podobno ma jechać na dodatkową pracę
I będę może nawet sama w własne urodziny ;(
A może to jakaś podpucha z tą pracą i szykuje niespodziankę??
Niespodziankę z Wszystkimi Kumplami z brygady w której pracuje?
Raczej pojadą do pracy ![]()
Kto wie... ![]()
Zobaczymy za tydzień ;D
Elnett jeszcze się zdziwisz. ![]()
Ale mnie głowa boli dzisiaj.. ![]()
London nie zapomnij śpiewnika. ![]()
Może szykują coś gorącego dla Ciebie "On i Obstawa"...
![]()
Ooo śpiewnik obowiązkowo.
Ale się wyśpiewam. ![]()
Dokładnie ![]()
Dziewczyny mam do Was pytanko, czy wam też jak wchodzicie na nk wyświetla się link, aby potwierdzić adres e-mail? Ja mimo, że potwierdzam ten adres, to później za każdym razem, i na każdej stronie wyświetla mi się ponownie to samo zapytanie?
Też tak macie?
Ja tak miałam parę dni temu, ale tylko raz mi się wyświetliło, potwierdziłam i później już się nie wyświetlało. Tak więc nie wiem co u Ciebie się dzieje z tym nk...
Mnie zaczyna to denerwować. Na każdej stronie w nk mi się to wyświetla i muszę za każdym razem to potwierdzać.
Ja tak miałam jedynie 1 raz i jak na razie cisza ![]()
A ja usunęłam nk i nie mam problemu. ![]()
London nie zapomnij też o czymś d0o "popicia" :DDD Żeby Ci w gardle nie zaschło od tego śpiewania. ;lol; hahaha. Ja powolutku uciekam. Ale powolutku. ![]()
Gdzie uciekasz, natalio?
Jutro idę do kumpeli, aby zrobiła mi żelowe pazurki. Będą one lekko wystawać za płytkę paznokcia, nie chce za długich, ale zastanawiam się nad wzorkiem, czy może tylko francuskie, a wy co byście mi radziły?
Mi się zawsze podobały francuskie z lekkim dodatkiem na kciuku i serdecznym palcu ![]()
Tak Elnett myślę, że taki French byłby extra. Do tego jakiś delikatny wzorek na koniuszkach pazurków i będzie ślicznie. ![]()
Zaraz uciekam bo moje kochanie przyjeżdża.
Już jest niedaleko.
Jaki np.? nie potrafię sobie tego wyobrazić...
Ja jak sobie robiłam dwa razy, to zawsze takie jak się Moni podobają.
Miałam taki przezroczysty róż z białą końcówką, jak to we frenchu wypada.
I do tego na kciukach i serdecznych jakiś kwiatuszek, albo z tych brokacików do wtapiania w żel.
Natalia no przecież nie wypada tak o suchym siedzieć. ![]()
Niech kumpela Ci coś konkretnego doradzi. :*
London pewnie, że nie. ![]()
Dobra laski ja uciekam, miłego wieczorku. :*
Pa Nati :*
Pa PA ![]()
Pa :*
Karola, a Ty, widzę, że też księdza na 6teczke naciągnęłaś ![]()
Heh ja też, napisałam mu referacik i jest gicik... 6 podwyższy średnią.
Czekajcie to wy macie religię do średniej wliczaną??
U mnie liczy się do średniej, pewnie u Marty też.
Nam ksiądz powiedział, że jak ktoś pójdzie na pielgrzymkę to ma 6 na koniec. Tak więc... ![]()
Tak, już od kilku lat tak się wlicza...
http://fanka2406.wrzuta.pl/audio/aUEuoR … _-_gravity
kolejna nutka od Joanny
:*
ja też mam 6 z religii bo do Oazy należę i feretrony noszę... i u mnie też się wlicza do średniej ![]()
O ja... Ale Wam fajnie... Nie no ech ja byłam poszkodowana w szkole. Nie dość że religia nie wliczana do średniej, to amnestia na maturze przez Romusia !! ![]()
Witam.
Zaufanie.
Czy potknięcia nie likwidują barier zaufania, w które być może ktoś zabrnął przez przypadek. Ile w tym jest szczerości w tym co robimy, a ile sytuacyjnych pomyłek, o które potem plujemy sobie w brodę, że mogły zaistniec wogóle. Sytuacje warto oczyszczać, by nie rodziły się większe problemy. Wytwarza się mała nieszczerość, w którą brniemy bezlitośnie. Liczą się chęci ludzi, muszą być takie same, by poziom zaufania był identyczny. W innym wypadku następuje zmęczenie, któregoś z nich. Im większa tolerancja ludzi, tym wyższy stopień zaufania można uzyskać. Bo łatwo jest wyjść z małej nieszczerości, by nie wpadać w przepaść, z której potem ciężko się wykaraskać. A jak wpadniemy to później niektórzy nawet nie mają siły na zawołanie z niej S.O.S.
Ufać to znaczy być szczęśliwym. Reszta układa się sama.
Odwołanie do Vinngi chodzącego zapalnika
. Jeśli są ludzie z zapalnikami, niech iskrzą jak najwięcej. Przecież i tak czerpią z tego korzyści
Każdy jest inny i jak wielkim krokiem do zadowolenia dla niektórych jest akceptacja przez innych. Chociażby Martyna. Zmieni się, gdy poczuje to co dla innych jest chlebem powszednim. I jak się je chleb powszedni, nie zauważa się czasami, że to dla niektórych zbawienna kromka życia. Nadal wierzę w Martynę, mimo jej postów i krytyki
Każdy może mieć swoje zdanie ![]()
Tosia Ty też jesteś zapalnikiem
Twoje "hahaha" oddające uśmiech zwijania się pod stołem zauważone przez Rafixa jest sławetne
Zawsze piszesz z pod stołu? ![]()
Ema, widziałem pokomentowałaś bardzo dużo i jak zwykle w swoim dobrym stylu ![]()
To już było na forum. Jeśli się chce można wszystko. Wystarczą dobre chęci ludzi. Jeśli ktoś chce być szczęśliwy to będzie. I nic nie stanie na przeszkodzie by to zmienić.
Nie warto się przejmować codzienną szarością. Przecież to zapewnia nam byt. Ale cieszmy się tym wszystkim co poza nią. Nie marnujmy czasu na tym świecie. Niektórzy, go potrzebują, a nie mają zbyt wiele. Zrozumcie
. I nie jest to uwaga o mnie. Ja jeszcze mam go dużo osobiście i nie wiem jak to jest odliczać dni. Jestem zdrowy, ale niektórzy mogą mieć wątpliwości co do zdrowia psychicznego
. To wspaniałe, że przyszło nam żyć.
Komentarze do facetów, które padły. Drogie kobiety trochę wyrozumiałości
I wcale nie jesteśmy różni, chcemy tego samego. Tylko trochę zaangażowania trzeba włożyć by to zobaczyć.
Pozdrawiam Martynę, Emę, coco, Różyczkę, Pawła, Rafixa, Alę, Vinngę - a my się znamy?, Tosię -
tutaj uśmiech, bo bez uśmiechu to nie podchodź
, Biancę - nie mieliśmy przyjemności, ale pozdrowię, a co:), Elnett, Karolę i innych ![]()
I czymże teraz jest zapomnienie o jednej osobie, przecież może to zwykła pomyłka lub białe plamy w mózgu. A jak wiele może znaczyć dla niektórych do otrzymania szczęścia. Tylko czasami nie warto się zadręczać, bo mijamy dużo ciekawsze rzeczy i szczęście, którego przecież pragniemy.
Nie można się odnaleźć w tej Kafejce, jak wywołam protest to mnie usuną
. Kafejka zmieniła styl. Niektórzy przeczytają, którzy są wytrwali w czytaniu lub pomijaniu innych postów
. Zgłaszam uwagi i protest, pójdzie ktoś za mną. Widzę, że tłumy nadchodzą, ale mrówek
Nadszedł czas na zmiany
Nie wiem jeszcze jakie, ale grunt to mieć cel, czyż nie? ![]()
Żegnam ![]()
UV aleś się rozpisał... ja też słyszałam, że kafejka zmieniła tematykę i styl postów, choć sama jestem tu za krótko by to zauważyć...
Cześć wam ![]()
Dziś mam dobry humor. Okazało się że, jednak w weekend będę nad morzem. Niedawno, bardzo chciałem być i już za chwilkę będę tam. ![]()
Cieszę się ogromnie...
Pozdrawiam.
No ja również słyszałam, że forum zmieniło styl... Ale podobnie jak Asia jestem zbyt krótko by się zorientować...
Jr, a czemu masz dobry humor... ?
Asiulka wróciła :*
wróciła, bo wcześniej obserwowała i bała się napisać
:* buziak Moni... i mojemu ulubionemu nieposłusznemu Jr też ![]()
A czemu bałaś się napisać?? <przytula> już się nie bój, pokaż że silna z Ciebie panna ![]()
panna... coś mi to przypomina.. aaahaaaa mój kumpel K tak do mnie mówi... albo Dziecinka... ostatnio odwzajemniłam się mu Laleczką, a jak mnie nazwał... wrrr okropnie bo Czarownicą z jajami... to go Guziczkemi nazwałam ciołka jednego....
pewnie pewnie że silna....
no na mnie wołają Buu albo Małe (w rodzaju nijakim, choć nie wiem czemu tak) ![]()
Ehh UV owszem ja zauważyłam, ale czy to coś lub ktoś zmieni? Wątpię.
Zmykam.
ładna u mnie pogoda i nie chce tego marnować...
http://asiunia0vp.wrzuta.pl/audio/6kpa5 … n_-_houses
kolejna nutka od Joanny...
PS: za niedługo całą play listę założę... ![]()
Milusie te nutki Asiu. ![]()
Witam UV i Juniorka. ![]()
A tak z innej beczki dziewczyny (i chłopaki)
Widziałyście/liście konto netkobiet na nk ?
Co o tym sądzicie ? Ja tam czasem zaglądam, ale nie zapraszałam do znajomych. Jakoś nie mam ochoty się tak publicznie ujawniać. Oczywiście pomijając was, z racji tego, że z niektórymi mam zaszczyt się "widzieć" na tym profilku. ![]()
Nasz DJ AsieQ ![]()
No i zobaczcie, zapytałam się Jr czemu ma dobry humor z nadzieją, że podzieli się przepisem na super humorek a tu cisza... Zaniedbuje Nas ![]()
Co do profilku na nk przyznam się, że nie widziałam nawet, nie wiem czemu... Zaniedbałam to <myśli>
heh a ja sobie siedzę i zajadam truskaweczki... i oswajam się ze świadomością, że jutro będę robiła pierogi z truskawkami, polane koktajlem truskawkowym... ktoś ma ochotę... ?
:);)
Oj tak Asiu, ja i to ogromną, zwłaszcza, że jutro nie będę mieć czasu na obiadek... Jutro egzamin, siedzę i czytam... Pewnie długa noc przede mną będzie (jak zawsze
) nauka nauka i nauka...
Strony Poprzednia 1 … 261 262 263 264 265 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024