Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 259 260 261 262 263 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,901 do 16,965 z 30,541 ]

16,901

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Monia nie mów tak!! Nie pomagają Ci? Ja czasem też mam takie wrażenie, że każdy ma mnie gdzieś jak potrzebuje pomocy hmm sad

Zobacz podobne tematy :

16,902

Joanna18 napisał/a:

DZIEWCZYNY ZĄB MI WYCHODZI...  z tyłu... to ten mądrości nie??

Asiu tak to mądrości big_smile

16,903 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-15 22:52:19)

Madziu no proszę Cię... Przykład mój były: odzywał się cały czas, dopóki nie napisałam mu pracy. Dostał gotową - nawet dziękuje nie usłyszałam i... milczy po dziś dzień. I to mnie boli sad

Moje znajome z czasów LO i Istopnia studiów uważały mnie za fajne, bo zawsze miałam dobre notatki i dawałam ściagnąć... A dziś jak ja się pierwsza nie odezwę to milczą...

16,904

Wsparcie mam na mojej Asi, Kasi, Iwonce i Łukaszu oraz Grześku... Tylko tyle... Ale teraz też tylko mamy kontakt tel...

Każdy ma swoje życie, każdy ma swoje sprawy i odzywamy się do siebie przy większych okazjach, takich jak ostatni wspólny grill... A tak to rzadko kiedy, bo każdy zajęty...

16,905

Monia - w kontaktach międzyludzkich czasem ktoś musi być iskierką zapalną. Ja mam wrażenie, że taką jestem w kontaktach z wieloma moimi znajomymi. I dobrze mi z tym. Co z tego, że ja muszę się pierwsza odezwać, zaczepić, zaproponować spotkanie skoro wiem, że osobie zaczepionej/zaproszonej sprawiłam tym przyjemność? Może tak jest też u Ciebie?

Madziu, błagam! Nie zastępuj Martyny.... Jesteś młodziutka - nie ma opcji - znajdzie się ktoś, kto będzie chciał Cię przytulać. Nie każdy musi być w związku mając 19 lat...

16,906

Monia... no to nieciekawie:/ Ale ludzie są podli... Ale nie przejmuj się tak! A masz jakaś bliską przyjaciolke??

16,907

Hmm... Możliwe, że masz rację Vinnga, nie pomyślałam o tym z tej strony, dzięki wink

Madziu Vinnga ma rację, bo widzisz ja byłam z kimś w wieku 19 lat i żałuje tego jak nigdy!! Gdybym mogła, poczekałabym spokojnie na faceta, tyle, że coś głupiego strzeliło mi do głowy i oto byłam z Sebanem...

16,908

Vinnga , ale ja nie mowie o związku bo ja na to chyba za mloda jestem..nie umialabym chyba byc z kims dlugo i w ogole ;/ Nie wiem..
Ok sory juz nic nie pisze..Nie chce zebyscie mnie odebraly jako Martyne 2...

16,909 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-15 23:03:13)

madziunia napisał/a:

Ale nie przejmuj się tak! A masz jakaś bliską przyjaciolke??

Mam, mogę zawsze liczyć na wcześniej wymienione osoby wink a przyjaciółką chyba jest mój Asik :*

Buu sad ciasteczka mi się skończyły sad

A Ty nie masz nikogo, na kim możesz polegać??

Na pewno są osoby Ci bliskie big_smile

16,910

Madzia, spokojnie, do Martyny to Ci brakuje kilkuset postów na jedno kopyto pisanych smile
Widzisz, ja w wieku 19 lat bardzo chciałam mieć jakiś kolegów. Bo moja siostra miała kilku i strasznie jej zazdrościłam. A ja umiałam co najwyżej nawiązywać kontakty oparte na dyskotekowym zauroczeniu mijającym w świetle dnia smile Więc chyba każdy chce mieć to czego nie ma smile

16,911

Ja? Mam. Mam przyjaciolki, ale one zawsze radzą to samo i juz chyba sily nie maja na moje problemy i wymysly hmm

16,912

Moniś - 5 sensownych osób w życiorysie to całkiem niezły wynik smile Niektórzy się nawet 1 bliską duszyczką nie mogą pochwalić... Więc uszka do góry. Ciesz się tą "świętą piątką" a z resztą podtrzymuj kontakty takie, jakie Tobie odpowiadają. Czyli jeśli masz ochotę na grilla to proponujesz komuś i nie przejmujesz się tym, że znowu Ty musiałaś inicjować spotkanie. Bo jakie to ma znaczenie wobec faktu, że grill się udał?

16,913

Vinnga ja kumpli nie mam sad ehh każdy widzi we mnie pocieszycielke, a mnie taka rola juz denerwuje.. Co ja jestem ?? ;/ ehhh

16,914

Ja też jestem pocieszycielką smile

Ale nie przeszkadza mi to, lubie pomagać ludziom, radzić, pocieszać... Chyba się w tym znajduje i temu wybrałam z tym studia związane big_smile

16,915

Madzik, więc może potrenuj sztukę konwersacji. Serio mówię. Jeśli ktoś przyjdzie znowu z problemem to tak pokieruj rozmową, żeby zeszłą na inny temat, taki, który Tobie odpowiada. Tylko naturalnie musi być wink

16,916 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 23:18:49)

Monia ja tez lubie pomagać, ale faceci piszą do mnie tylko wtedy kiedy coś chcą.., Pisalam z jednym facetem, wiedzial, ze ja chce sie spotkac i w ogole poczatkowo to on mnie podrywal. A potem? Zaczal pytac sie mnie o moja przyjaciolke i pisac do niej. I jeszcze bezczelnie napisal,ze oj nie udalo sie:/ Idiotaa....

Vinnga... nie wiem sama, nie lubie tak. Chce pomagac innym.

16,917

To teraz Ty napisz, że Ty czegoś potrzebujesz, chcesz... Zobacz jak oni się zachowają...

16,918

E tam.. Żaden facet mi nie pomoże..Albo splawią mnie teksem, ze  bedzie dobrze.....

16,919

Ale czemu od razu przyjmujesz czarny scenariusz??
Madziu, spróbuj zobacz...

Mnie jak facet rzucił chwytałam się każdej możliwości, aby potem nie powiedzieć, że nie spróbowałam wszystkiego...

Weź też spróbuj wink

16,920

Madzia - każdy facet ci pomoże, jeśli mu o tym konkretnie powiesz. Oni uwielbiają być przydatni smile Dopiero po kilku latach związku im przechodzi (lub po kilku miesiącach - zależnie od modelu smile ). Ale jeśli liczysz na pomoc w postaci możliwości wygadania się przed facetem - to lepiej sobie odpuść i poszukaj przyjaciółki smile

16,921

Vinnga dobrze mówi, widzisz facet to jaka konstrukcja, że lubi być przydatnym, że lubi jak się na nim polega. Wiesz oni uważają, że są takim silnym ramieniem do wszystkiego big_smile

16,922

E tam...Ja nie ogarniam facetów... Nie rozumiem ich zachowania i w ogole... hmm
Monisiu nie bądź zla, ale lece powoli. Ide się wykąpać i chyba spać. 3maj się ;** I podejmuj decyzję. Tak jak czujesz:)

16,923

Vinnga im nie można sie wygadać - to wiem ... hmm Oni nie sluchają.. dobranoc kochana;*

16,924

I to jest odwieczny problem kobiet i mężczyzn - nie umiemy zrozumieć nawzajem swoich zachowań... Tak było, jest i będzie wink

No co Ty Madziu, rozumiem doskonale Cię... Ja jeszcze posiedzę i też ucieknę spać... Co do decyzji zastanawiam się nadal, mam trochę czasu wink

3maj się kochana :*:*

Do usłyszenia, dobranoc na noc smile

16,925

Trening czyni mistrza - facetów łatwiej zrozumieć niż kobiety smile Mniej niuansów mają w zachowaniu smile

Ja też znikam. Dobranoc smile

16,926

NO to i ja...

Dobranoc Wam smile

16,927

Hello..ja jem śniadanie. Zaraz mycie zębów itp itd. Wcześnie jest.Niektóre z Was pewnie jeszcze śpią. Zazdroszcze;p
Też bym chciała mieć kolegów.póki co to nie mam ani jednego. A zazwyczaj jak sie ma ich dużo to jest szansa że wśród nich znajdzie sie jakis kandydat tongue

16,928 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-16 07:29:06)

Witajcie. smile

A ja mam dużo kolegów i z podwórka i nie tylko... Ale jakoś nie mogłabym w nich widzieć partnera. tongue Za długo się znamy, za bardzo ich lubię i patrzę na nich "pod innym kątem". I nie chciałabym aby te relacje jakie nas łączą się popsuły.

No cóż, ja też sobie właśnie zjadłam śniadanko, humorek dziś mam już lepszy. I pogoda lepsza. lol

Miłego dnia !! wink

16,929

Hej dziewczyny!
London69 no to dobrze, ze patrzysz na nich pod innym kątem... ja tak nie umiem, nie mam dystansu:/
Karolinko na pewno masz jakiegoś kumpla nie przesadzaj!!
Ehh.. wlasnie niedawno wstalam, zaraz zjem sniadanie i sie troszke ogarne, ale mam zly humor:/ Nienawidze facetow, są bezczelni i chamscy... wczoraj się o tym przekonalam. Zaryzykowalam i zapytalam go o to wesele. żaluje hmm

16,930

wITAJCIE Kochane, smile te co sa i dojda(żeby nie było) wink
U mnie zimno ale jest słonce, :Pcisnienie mi podskoczyło przez jedna pania,ale ogarne... tongue
A co sie dzieje z Rozyczka,nawet na GG nie odpowiada,a ja sie melduje... wink
Dzisiaj mam troche zajec,ale komputer bedzie właczony,i bede sledzic o czym gryzdolicie>>smieje>> wink
Pozdrawiam was  smile Serdecznie i Spokojnego Dnia smile

16,931

Hej coco59 również pozdrawiam i życzę spokojnego dnia, moj raczej nie będzie, ale dziękuje ;*

16,932

Wiecie kobiety... nie rozumiem facetów... Pisalam z nim wczoraj, robilam podchody czy lubi wesela itp. Zapytalam, a on mi na to, ze gdzie i w ogole, jak napisalam gdzie to napisal, ze moze mi zalatwic kogos innego bo jemu to miejsce nie odpowiada, bo duzo osob go tam zna, i mial dziewczyne z tej miejscowości i nie chce wracac do przeszlosci...Wkurzylam sie... I dlugo nie odp, ale w koncu napisalam,ze dzieki, ze jak ja cos chce to kazdy ma mnie gdzies i, ze nie spodziewalam sie takiej odp. Juz nie odp.Może znasnal pozna godzina juz byla w sumie. Poszlam tez spać... Bezczelny no:/ Ja musialam wrocic po 3 latach do przeszlosci i nikt sie mnie nie pytal czy chce, czy nie....
Nikt nie patrzyl na moje uczucia... Ehhh.... a najsmieszniejsze jest to, ze sie umawialismy wcześniej ze sie spotkamy dzis , albo jakos na dniach... mam go gdzieś... teraz to już za przeproszeniem du*a... hmm

16,933

Witajcie wszystkie Koffane Kobietki :*
Wiec sprawa wyglada tak czuje sie dzis tragicznie boli mnie glow hmm
Zaraz ide na spirometrie a ginekolog odwolany bo dostalam @... smile
W sumie to nawet nie wiem czemu ale troche mi zal ze jednak dostalam ale coz jestem spokojniejsza i dzidza bedzie jak planowalismy za dwa lata smile
Jak wroce to odrazu napisze do was :*

16,934

Izulka24 no to super, że dostalaś:) No widzisz! Ok. to 3maj się, i jak wrócisz to napisz.

16,935

Witajcie Kochane Babeczki smile

No to widzisz Izuś, jak się wszystko dobrze potoczyło wink Możesz swoje plany spokojnie realizować za jakiś czas (mam na myśli dzidziusia).

Madziu kochana :* No ja również przed chwilką wstałam, jak głupia siedziałam do 2 i czytałam pewne opowiadanie... Oj <przytula> przykro mi, że tak się stało sad

Przyznam Ci się, że ja również nie pojmuje zachowania facetów... Dla  mnie niektórzy faceci, których poznałam to duuuże dzieci, które trzeba wychowywać całe życie. No może są wyjątki, że niekiedy okazują się mądrzejsi i ich zachowanie zachwyca... Ale czasami to szkoda gadać...

16,936

DZIEN DOBRY BARDZO !!  big_smile big_smile

Hej Karolko :*****  Ty moja wiewioreczko smile

Madziunia nie wszyscy faceci sa chamscy i tak dalej...mialas pecha takiego spotykajac na swojej drodze... sad 

Grazynko,Rozyczka ma problemy z zasiegiem chyba...ale i troszke zmartwien.. sad  Dobijaj sie do niej..ja sie nie poddaje big_smile trzeba kobietke podniesc na duchu smile

madziunia nie rozumiesz facetow ? Przeciez to bardzo proste...  smile Hmm..przynajmniej ci szczerze odpowiedzial...

Iza...powodzenia na badaniach smile

Moje kochane ludziczki przeslodkie ...Bylam na imprezie !!!  Nie zaluje !!  BYlo superrrrrrrrrrrrrrrr !!  big_smile big_smile Wysmialam sie az mam zakwasy na brzuchu lol  Pogoda dopisala...
I wiecie co?  Dostalam wtorek wolny,wiec nie mialam zadnej presji big_smile  Super nie? big_smile 

Teraz zmykam do pracy...ktos musi pracowac,aby nie pracowac musial ktos tongue

BUZIACZKI  :****

16,937 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-16 09:35:41)

Dzien dobry smile

Emik jaki dobry humorek smile big_smile

Wyślj do mnie trochę tego ciepła, bo ja dzis lewa nogą wstałam..

16,938

Monia, ale ja tego nie moge pojąć... Jak on tak mogl? Zna mnie, powinien wiedzieć ile to zaproszenie mnie kosztowalo w sensie, ze balam sie spytac itp... Nie ogarniam tego hmm Jak tak można?? I to juz nie pierwszy facet mi odmawia... Niech spada... jestem taka wściekla, ze mam ochote roz.ierdolić telefon ehhhh hmm I jego. A jak go spotkam? Dostanie w pysk... i powiem, ze ma sie wynosić z mojego życia, ja wrocilam do przeszlosci i choc mnie to bardzo bolalo to spotkalam sie z nim i pisalam z nim.... hmm

16,939

Cześć Ema i Bianka.

16,940

Ema byl szczery, ale z takiego powodu nie chce pójść ze mną na wesele?? hmm Chyba przesadzil... hmm Ale looz...

16,941

Oj Ema daj trochę swojej energii PLISSS...

No to widać, że jesteś wkurzona Madziu... No to jak się zobaczycie daj mu w pysk, powiedz co Ci na sercu leży, poczujesz się lepiej... Jak to mówił mój znajomy, faceci to konstrukcje wymagające konkretów.
Więc spotkaj się z nim, walnij mu w twarz, powiedz że Ty musiałaś wracać do przeszłości, a on jak debil nie chce... I odejdź nie pozwalając mu na żadne wytłumaczenie big_smile Ty masz mówić, a on słuchać... Ciekawe co zrobi...

16,942 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-16 09:46:17)

Teraz napisal, że chcial mi pomoc bo chce mi znaleźć kogoś kto ze mna pojdzie.. On chyba jest chory, ze ja pojde z kims kogo on mi zalatwi..Jasnee.. Już lece na to wesele z facetem, którego nie znam... On chyba wyobraźni nie ma. Wlasnie sie z nim kloce. Nie spotkam sie, jak mnie gdzieś znajdzie to wtedy z nim pogadam i wygarne wszystko!! Na serio, laba sie skonczyla.

16,943

Ja bym teraz mu wszystko wygarnęła pisząc esa i więcej się nie odzywała... Na żadnego esa nie odpisałabym mu...

16,944

Nie chce mu tego wygarniać przez sms-a... Wolalabym face to face...

16,945

No ale skoro spotkać się nie chcesz, bo jak Cie znajdzie to dopiero pogadacie, to chcesz to wszystko trzymać w sobie??

Ech uciekam na godzinkę do lekarza :*

16,946

Nie wiem, zobaczymy.... Ehhh... glowa mnie boli, wszystko mnie denerwuje.. Nie mam sily.

Ok. 3maj się;*

16,947

Witam was!!!! wink

16,948

Cześć darinia288. Co slychać?

16,949

Jak na razie nudy i siedzę sobie przy komputerze. U mnie piękna pogoda więc się zastanawiam czy nie wyprać sobie dywaniku. Potem zakupy. smile

16,950

No u mnie też fajna pogoda, musze sie ogarnąć i wyjść albo coś bo zwariuje od tego wszystkiego hmm
Oo zakupy? Ale ciuszki czy takie zakupy do domu, w sensie jedzenie itp ?

16,951

Jedno i drugie. Muszę się troszeczkę obkupić na to lato!!! wink

16,952

Oo:) To fajnie, ja uwielbiam kupować ciuszki. Mama mowi, że mam zakupoholizm hehe:)

16,953

Ja w sumie też. Lubię mieć coś nowego w szafie. wink

16,954

Ja kocham tuniczki, bluzeczki, buty, torebki...:D Mmmm:)  Uwielbiam. Takie coś od razu poprawia mi humorek.

16,955

JA PIER... KUR... CZŁOWIEK CHCE DOBRZE I ZAWSZE MA POD GÓRE!! ILE TO NIE BĘDZIE SIĘ STARAŁ ZAWSZE DOSTANIE PO DUPIE!! NIEZALEŻNIE ILE Z SIEBIE DA, ZAWSZE COŚ BĘDZIE NIE TAK, ZAWSZE JAKAŚ PRZESZKODA!! ZAWSZE JAKIEŚ "ALE"

JA JUŻ NIE DAJE RADY!! NIE DAJE... PO PROSTU OPADAM Z SIŁ...

ROZUM MÓWI CO INNEGO, SERCE CO INNEGO... A JA NIE DAJE JUŻ RADY...

16,956

Mi od zawsze poprawiały Humorek spodnie do dziś mi to zostało jak jadę na zakupy obowiązkowo muszę kupić jakieś spodnie. Ale i tak jak Ty Bluzeczka i tuniczka  również musi być. I jeszcze zawsze muszę kupić jakiś ciuszek do niuni wink

16,957

Witaj Monia!!! Wizyta u lekarza się nie udała??? hmm

16,958

Moniula co się stalooo???

16,959 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-16 11:13:23)

Oj lekarz... No nie za wesoło mam powiem... Wzięłam wyniki cytologii i lekarz stwierdził ponowne badanie 30ego, bo zaniepokoił się. Jeśli 30ego wyniki nadal będą złe ide do szpitala... (gdzie będzie mój ex)

Ale nie tym się przejmuje...

Niedawno dzwonił mój ex i opier... mnie za wczoraj. Otóż wczoraj moja niedoszła teściowa miała imieniny. Z racji iż ona pamiętała o moich urodzinach, dostałam od niej prezent (kosmetyki) to ja również chciałam być miła. Poszłam do niej, spotkałam po drodzę do domu, złożyłam życzenia i dałam w prezencie filiżankę. Powiedziałam, że to nie tylko na imieniny, ale również taki drobny dowód wdzięczności za to jak mnie za każdym razem miło gościła (bo były obiadki, kolacje, ciasta piekła jakie lubię, uważała by nie było orzechów, bo ja mam na to uczulenie - złota kobieta)

No i mój ex się wkur... i zaczął krzyczeć, że jest na mnie zły, że co ja sobie wyobrażam, że nie jesteśmy razem itp. Ja mu na to, że cała sytuacja nie dotyczyła jego, ale jego matki i że chciałam być miła i z czystej grzeczności tak się zachowała (wczoraj ją zatkało bo jako jedna z jego byłych w ogóle pamiętałam o niej), że z czystej grzeczności tak się zachowałam. A on, że się wpier... tam gdzie nie trzeba itp...

Normalnie zaczęłam płakać, chciałam dobrze, chciałam sprawić jego mamie przyjemność, bo w końcu jej święto i chciałam być miła... A dostałam za to...

Za każdym razem się staram i wszystko do dupy. Jak byłam jego panną - źle. Jestem jego znajomą - źle. Pamiętam o jego mamie i chce jej sprawić radość, bo wiem, że kobieta mnie lubi (wczoraj to przyznała) - źle!!

Cały czas jemu coś się nie podoba... A ja chciałam być miła ze względu na nią... Tylko tyle chciałam...

16,960

Lej na niego, widocznie to jakis idiota i szuka w tym nie wiadomo czego... Co za palant. Na serio brak mi slow na takich facetów...:/ A ja Ci radzilam isc do niego.. hmm Ehhh.. Przepraszam Cie ;***

Co do lekarza, nie martw sie na zapas. Będzie dobrze! Czekaj do kolejnych wyników.

16,961

Czym Ty się przejmujesz to było dla niej i to on niech się odpier....

16,962

Madziu nie jestem zła... :* Sama wczoraj wieczorem doszłam do wniosku, że jedynie napisze powodzenia i tyle...

Ale normalnie nie daje juz rady

16,963

darinia288 napisał/a:

Czym Ty się przejmujesz to było dla niej i to on niech się odpier....

Tym, ze nie daje już rady. Że chce dobrze i zawsze coś nie tak wychodzi, bo nie po jego myśli. Chciał zerwać i utrzymać konkat jako znajomi - proszę bardzo. Nie odzywamy się do siebie bo po co...

A dziś takie słowa... Normalnie nie daje już rady... Co się nie postaram to coś nie tak...

16,964

Monia pociesze Cie tym, że nie jesteś sama... Ja też co zrobie , napisze , powiem to zawsze źle... także wiesz.
Wiesz co stwierdzilam?? Po co mi facet?? Oni są nienormalni, z nimi są same problemy... Owszem niedawno bylam zakochana w jednym ten akurat to chyba wyjątek smile Ale.. nic z tego nie będzie więc dam spokój.. tak samo kolejny dupek, zapraszam go na wesele, a on mnie olewa.. Dziękuje bardzo. I finito... Niech się pierd.... I tyle.

16,965

Ja sie ladnie odchudzę, zadbam o siebie. Mam jeszcze caly lipiec i sierpień.. Spokojnie, dam rade! I wierze, że jak dam rade i schudnę i będę szczuplutka to wszyscy Ci co mnie olali napiszą i będą się podlizywać, a wtedy ja ich wyśle do diabla;p Zemsta jest slodka, obiecalam sobie, że sie zemszczę i zrobie to.

Posty [ 16,901 do 16,965 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 259 260 261 262 263 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024