Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 258 259 260 261 262 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,836 do 16,900 z 30,541 ]

16,836

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

ja sie cieszę, że coś tam swojego wciepłam.... co do Klubu to byłabym stała bywalczynią, a i wystraszyłam, że idziemy na to samo wesele Madzia... XD ale daty mi sie pocyntroliły smile

Zobacz podobne tematy :

16,837

Hmmm... Tak sobie myślę, że ja jakaś dziwna byłam... Jak usłyszałam w wieku 23 lat od faceta, że może by tak zostać oficjalnym małżeństwem to mnie straszny popłoch ogarnął  i myśli "toż ja za młoda jestem na małżeństwo"! A podobno byłam w nim zakochana smile

Madziu... Miałam spędzić miły weekend w miłym towarzystwie (męskim tongue), a Wielki Pan Szef w ramach dziecinnej zagrywki (na zasadzie a masz za wszystko co złe) uznał, że moim obowiązkiem jest wtedy jechać do Płocka pilnować, żeby się jakieś smarkacze w autokar szybko powkładały... Wrrr.

16,838

ej ej ej Moni,a którego lipca masz to wesele??????

16,839 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-15 20:14:01)

Heh jak miałam urodziny dziadek złożył mi życzenia mówiąc, że "najwyższy czas na małżeństwo", po chwili moja matula się wcięła mówiąc "ja jestem za młoda by wydawać córkę za mąż i być babcią".

Rozśmieszyło mnie to, że ona jest za młoda, nie ja big_smile

24 lipca big_smile

Asiu jak mogę prosić o kilka jeszcze takich nutek :* Będę wdzięczna :* Bo normalnie się zakochuje big_smile

16,840

Ajj Monia sama nie wiem, kiedyś coś do niego czulam, boje sie, że to odżyje...:/ W ogole pogubilam sie z uczuciami...:/ Jakoś tak. Nie wiem:/ Nie wiem jak sie zachowa na weselu itp. Na studniowce bylam z takim idiotą , że szok. hmm Wiec boje sie...

Joasia haha;D dobre;)

Vinnga dobree;p No no. Olalas go ??;)  ehhh co Wielki Pan Szef gdyby byl kobieta to bym powiedziala,że ma okres hehe;p I dlatego odwala no, ale w tym wypadku raczej nie moge zrzucić winy na okres haha;D szkoda ze nie pojedziesz:/

16,841

Monia dobree ;p hehe. Mnie sie kazdy pyta czemu nie mam faceta.. wkurza mnie to. Jeju nie chce moze i tyle a oni zaraz nie wiadomo co... hmm ehh

16,842

No to zaproponuj spotkanie przed weselem, pogadajcie przy kawie i takie tam. Będziesz miała rozeznanie. Skoro do siebie piszecie mimo to, to jest szansa, że na weselu będziecie się dobrze bawic big_smile

16,843

madziunia napisał/a:

Monia dobree ;p hehe. Mnie sie kazdy pyta czemu nie mam faceta.. wkurza mnie to. Jeju nie chce moze i tyle a oni zaraz nie wiadomo co... hmm ehh

Hi wiem, moja rodzina jest naprawdę szurnięta jeśli chodzi o tematy związane ze mną big_smile bo zazwyczaj jeśli chodzi o moją osobę, to oni patrzą na daną sprawę ze swojej strony, szukając dobra dla siebie a nie dla mnie i temu czasami takie numerki jak z byciem za młodym na babcie wychodzi big_smile

16,844

Monia sama nie wiem.... On pracuje, czesto ma czas dopiero ok 22. Więc nie wiem, poza tym czesto sie klocimy heh;p dogryzamy itp...
Lubie go, ale... nie wiem. Nie wiem jak to będzie na tym weselu.. Zobacze jeszcze:/ Moze napisze do niego i sie w weekend zobaczymy...
No takie teksty są powalające haha;D

16,845

Nie, Madzia, nie olałam jeszcze przez najbliższe 5 lat. Nawet dziecka się z nim dorobiłam (mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam twój post i tekst o olewaniu nie dotyczył Wielkiego Pana Szefa?).

Kolejne dziwo - mnie nikt nie pytał dlaczego nie mam faceta... Ale może to zasługa tego, że zawsze wyglądałam na dużo mniej lat niż miałam, więc wszystkie ciotki i wujki patrząc na 19-latkę miały wrażenie, że dalej mam 14 lat... A w środowisku, w ktorym się obracałam większość była bez pary...

Tekst o młodej babci przypomina mi moment, kiedy poinformowałam moją mamę o tym, że jestem w ciąży. Odpowiedź brzmiała: "Zgłupiałaś? Czy ja wyglądam na babcię? " A teraz jest super babcią i za krzywdę wnusi nawet mnie by ukatrupiła wink

16,846

Nie no Vinnga Twoja matula też jest super smile Tekst powala big_smile

16,847

Vinnga dobre haha;D Nieźle... olewanie nie dotyczylo Wielkiego Pana Szefa, a więc wszystko dobrze zrozumialas:p sory pisze chaotycznie wink

16,848

http://diamond2307.wrzuta.pl/audio/aHxv … dn_t_laugh

http://www.youtube.com/watch?v=8ovl_R4J … p;index=15

http://www.youtube.com/watch?v=YUEHzCcC … mp;index=2

16,849

A mnie kurde wszyscy pytaja... masz 19 lat nie masz chlopaka, a czemu?? hmm ehhh moja wina, ze zakochuje sie w tych którzy mnie nie chcą? Zreszta żaden by mnie nie chcial...

16,850

Dzięki, a ja to lubię smile

Dostałam to od mojego byłego Maćka na Walentynki zadedykowane w radiu big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=PzQXDkWw1wM

16,851

Kobietki muszę zmykać. Umówilam  sie z przyjaciolką na rower wink Jeszcze musze z nia obgadać kwestie tego wesela heh;p Będę wieczorkiem ;** Buzii dla wszystkich!

16,852

Madzia, masz DOPIERO 19 lat! To czas na poznawanie siebie i swoich oczekiwań i wcale nie musisz już mieć tego jedynego smile Baw się i korzystaj z wolności - potem będziesz mogła stworzyć dojrzalszy związek, bez poczucia, że coś ci umknęło. A chłopaka z powodu, że "wszyscy mają" nie warto mieć

16,853

Haha Beatko, powiem Ci, że ja jak byłam mała to potrafiłam oglądać te same bajki w kółko i później znałam na pamięć i mówiłam razem z postaciami/z narratorem. lol

A ja ostatnio doszłam do wniosku, że póki co lepiej jest mi być samej, wolnej. Zobaczymy jak to będzie. smile

16,854

Ech i pouciekały a ja zostałam sama... sad

Puk puk... Jest tu ktoś ze mną jeszcze ??

16,855

O London jesteś smile

Jak fajnie big_smile

Słuchaj jak byś mi poradziła, iść do byłego na obronę i go wesprzeć czy napisać esa??

16,856 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-15 20:50:50)

No jestem jestem. big_smile

Hm... ja bym na Twoim miejscu napisała mu jakiegoś miłego sms-a, żeby go tak duchowo wesprzeć... Myślę, ze to powinno wystarczyć, w końcu nie jesteście już razem, ale jesteście dorośli, więc nie ma też co udawać, że się nie znacie. smile A znowu sądzę, że nie ma potrzeby abyś tam jechała... Wiesz może, Twoja niedoszła-była teściowa za bardzo to wyolbrzymia, albo za bardzo się nim przejmuje. Lub jeszcze jedno... Może bardzo jej zależy na tym, abyście byli razem, a w sumie to byłaby okazja na jakieś tam zbliżenie (oczywiście nie w TAKIM sensie tongue). Więc moim zdaniem sms. smile

16,857

Aha no rozumiem i dziękuje za opinię smile

Słuchaj dołączasz się do Klubu Samotnych Kobiet? Taki głupi pomysł wpadł mi do głowy, bo tak wiele z Nas zarzeka się, że nie będzie mieć chyba nigdy męża, bo go nie znajdzie big_smile

A Junior czemu milczy? Czybym Cię obraziła tamtym tekstem?

16,858

O nie, ogromna szansa by znowu zobaczyć kogoś... To plus, że jeżdzę sobie po Polsce i niedługo Gdańsk, Szczecin i weekend może być bardzo udany. Nie jestem marynarzem dodam. Ale fajnie tak zobaczyć, jak ktoś mieszka daleko i szans nie ma, a jednak dzięki pracy jest smile
Ps. Monia, czasem nie trzeba widzieć, by polubić... Uważaj, ja wysoce uzależniający, ha ha ha

16,859

Junior a kiedy będziesz w Szczecinie ? tongue

Hm.. Ja się chyba na razie nie dołączę. lol Chwilowo jestem anty-związkowa, ale nie wiem jak długo to potrwa. big_smile

16,860

Junior no wiesz ja z tych co muszą na własnej skórze odczuć by być czegoś pewną... Wiele razy się przejechałam i taką taktykę w życiu obrałam...
Serio uzależniający? A kiedy się o tym przekonam, choćby w małej odrobinie tongue
Heh bo wiesz słowa to jedno, myśli to drugie a czyny to jeszcze inna sprawa big_smile

Ale zazdroszczę takich podróży... Ja może coś wymyśle w wakacje o ile jutro wyroku do szpitala nie dostanę big_smile

16,861

O kurczę i nie pomodlę się za was... sad Ni ma pielgrzymki... A szkoda. tongue

16,862 Ostatnio edytowany przez Junior (2010-06-15 21:15:54)

London69 napisał/a:

Junior a kiedy będziesz w Szczecinie ? tongue

Hm.. Ja się chyba na razie nie dołączę. lol Chwilowo jestem anty-związkowa, ale nie wiem jak długo to potrwa. big_smile

Hej London. Wiesz kiedy? Jak wszystko się ułoży, to w sobotę, ha ha. Jutro będę wiedział...
A w Szczecinie nie bylem jeszcze, tylko tata był we wojsku. I tak czy siak wkrótce na pewno...
big_smile

Monika

Że uzależniający, to wiem. Gdy się uzależnisz, serduszko wtedy bije dla kogoś. Widzisz, On, nerwy, niepokój, co powiedzieć, jak wyglądać, hmm. Poza tym mam bajeczny głos... Serio. 
smile
A 3 rzeczy co lubisz?
poproszę

16,863

Co?!
Oj no mówi się trudno...

16,864 Ostatnio edytowany przez kasia31a1 (2010-06-15 21:17:23)

Cześć wszystkim obecnym smile

i nie obecnym a obecnym póżniej smile

16,865 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-15 21:19:00)

Hej Kochani :*
Ja juz sama dzieci spia M w Radomiu... Palny na wakacje troche mi sie zmienily ale damy rade big_smile
Czesc Juniorku a kiedy bedziesz w Warszawie big_smile
London Kochana ja sie za was pomodle...
Czesc Kasiu...
Jutro z rana robie test a potem na spirometrie jade (chyba mam astme spowodowana nerwica)

16,866

haha, nie wiem kiedy, ale w nast. tygodniu Rzeszów, łódź, i raczej z kolegą. A na weekend północ i sam. Fajna sprawa, bo jak się ma gdzie jechać, droga nie daleka wcale.
W Warszawie raz byłem tylko i dawno... A i 2 raz na studiach, jak Zamek oglądałem.

16,867

Junior napisał/a:

Że uzależniający, to wiem. Gdy się uzależnisz, serduszko wtedy bije dla kogoś. Widzisz, On, nerwy, niepokój, co powiedzieć, jak wyglądać, hmm. Poza tym mam bajeczny głos... Serio. 
smile
A 3 rzeczy co lubisz?
poproszę

Chciałabym się serio przekonać z tym głosem bo taki mały niedowiarek jestem tongue

Co lubię?? Hmm...
1.Marzyć, tęsknić, kochać
2.Lubię góry i spacery w ciepłe dni, wieczory pod gwiazdami...
3.Niespodzianki w każdym tego słowa znaczeniu, nawet jeśli mają być małymi gestemi

Może być??

Hej dziewczynki, a czemu się plany zmieniły Iza??

16,868 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-15 21:28:32)

No to Juniorku czas nadrobic zaleglosci... Ja musze gdzies wyjechac w najblizszym czasie bo zglupieje albo moze do pracy pojde... big_smile

Monia bo tatus dzieci musi zawsze wsyztko pod siebie ustalic dupek jeden... taka wogole popier*** rodzinka ale ja bede twarda i tym razem oni zrobia tak jak ja chce smile
Juz wywalczylam ze od soboty Dawid jest u nich do 4lipca Olga tez tylko Kuba zostaje ale na kazdy weekend jest u nich a potem od 9 lipca jestem sama na tydzien smile

16,869

No tak, skąd ja to znam... U mnie też tak było, jak kochany tatuś brał mnie do siebie...

16,870

Monika. Wiesz czasem człowiek, który wydaje się nieosiągalny, staje sie wielką niespodzianką... Ciekawe, czy jakbym Cię zobaczył nagle, Ty odważna i oczy by nie uciekały, czy jednak nie...
Ad 1. - Znam te uczucia, wybieram tęsknić.
Ad 2. - Spacery, gdy jasno, gdy można wziąć dłoń w swą dłoń, by spojrzeć i powiedzieć...
Ps. Głos super. A jak się przekonać?  gg 11172369, dziwna końcówka... wink ha ha.

16,871

Oj Kochani ide spac bo mam ciezki dizen za soba... A mojego M wcielo i bedzie w nocy sad no i musze zasypiac z misiem tongue
Jak jutro sie wyrobie to napisze rano a jak nie to jak tylko wroce od lekarzy.. Milej nocki Kochani Buziaczki...
Dobranoc Wszystkim :*

16,872

Junior owszem człowiek, którego nie możesz zobaczyć, poznać osobiście a jedynie przez Internet naturalnie jest wielką zagadką, a co za tym idzie niespodzianką...

Z tą ucieczką oczu to owszem ciekawa sprawa, ale nigdy nic nie wiadomo...

Tęsknota fajna sprawa (że tak się wyrażę) jednak uczucie ciepła, mocniej bijące serce, uśmiech i radość - miłość to coś cudownego smile
Heh zmieniam odpowiedź... Spacer nieważne kiedy, ale by z drugą osobą tongue

Rozśmieszasz mnie Jr wink Końcówka GG ciekawa, a opis jeszcze lepszy big_smile

16,873

O już w sobotę ? To szybciutko. lol

Haha dziwna końcówka ? Ja wiem czy taka dziwna... big_smile

16,874

No Monika, odważna, czy nie?
Ciekawi mnie to.
Ps. Ja miły i warto znać.

16,875

Tak Izuś napisz koniecznie co tam u lekarza smile

Dobranoc na noc :*

16,876

Odważna, a jakże tongue

16,877

O Iza, właśnie, koniecznie napisz jutro. wink Buziaki !

16,878

odpuszczę sobie komentarz bo mi się na "usta" ciśnie, ale niewyspana i zmęczona jestem więc zdaję sobie sprawę, że zaczynam być zgryźliwa... heh smile

16,879

Komentarz do czego Asiu??

16,880

eeee do wszystkiego, całego życia i w ogóle... uwaga bo łapie mnie humorek pod tytułem "Martynka" i jakoś tak...

16,881 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-15 22:03:38)

Ech London,a myslałam ze zarwiesz pielgrzyma...tak pisze bo moja kumpela zarwała goscia na pielgrzymce....z grubym portfelem,nie sa razem bo okazał sie chytry.....
Witam Juniorka,to jakas zabawa z trzema pytaniami....
Dobranoc Izulka...

16,882 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-15 22:19:47)

Ja spadam dziewczyny ciężki humor mam dziś.

Dobranoc. :*

P.S. Wprowadziłam Was i siebie w błąd, bo źle info o pielgrzymce przeczytałam. lol Jednak się odbędzie, także pomodlę się za Was. big_smile

16,883 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-15 22:00:38)

Oj chyba tak Asiu, zaczyna Cię łapać nie za fajny humorek

Coco widzisz ja musiałam odpowiedzieć na 3 a on odpowiedział tylko na 2... Jaki ten świat nie sprawiedliwy wink

Dobranoc London :*

16,884

Asia nie daj się. Humorek a'la Martynka chyba nie jest zaraźliwy...

16,885

Tak uważasz?? A może właśnie można się nim zarazić w jakiś sposób tongue

16,886 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 22:08:00)

Hej kobietki i mężczyzno wink Wrocilam wlasnie z rowerka;p Fajnie sie nawet czuje hehe;p Kurcze... nadal rozmyslam nad tym weselem... Przyjaciolka radzi, abym z nim nie szla... Mowi, ze wtedy on bedzie mily, slodki, bedzie sie kleil do mnie itp, a ja sobie pomysle i potem bede plakac hmm

16,887

no mam tak czasami, ze bym się do kogoś przytuliła i najchętniej zasnęła w ciepełku a t6u co...? pusto... ale jutro się już wyśpię we własnym łóżeczku to humorek wróci... smile

http://asiunia0vp.wrzuta.pl/audio/9042o … ight_of_us

16,888

No ja też tak mam, że chcialabym sie przytulić i zasnąć.. poczuć sie bezpiecznie...

16,889

Hmm... Przyjaciółka ma trochę racji... Tego nie wzięłam pod uwagę, zacznie dawać Ci nadzieje i się okaże że to mogło być tylko na 1 wieczór... Z drugiej strony jak juz pisałam, możesz się dobrze bawić...

Ech no nie wiem co doradzić... Może to, że piszecie ze sobą jest odpowiednim wyjściem dla Was, a wspólna zabawa i możliwość odświeżenia uczuć to jest za bardzo kolorowym wyjściem...

16,890

Ajj Monia ja już nie wiem, raz wydaje mi sie, że coś do niego czuje, a raz, że nie.. hmm Ja juz sama nie wiem. Pogubilam sie w tym co czuje... sad

16,891

http://w527.wrzuta.pl/audio/0ALXW7fDLXE … _-_chances

16,892

Ja tak miałam dziewczyny, jak miałam mojego faceta... Pierwszej nocy po zerwaniu czułam się dziwnie, bo nikt nie dał mi buziaka na dobranoc i nie przytulił mocno, nie pogłaskał po główce... Nie poczułam się bezpiecznie...

I wiecie co, bałam się... Po prostu bałam się zasnąć, bo nie było tego bezpieczeństwa... Płakałam i przytuliłam się do miśka, którego dostałam od przyjaciółki... Usnęłam może na 3 godzinki...

sad

16,893

Ja nawet nie doświadczylam przytulenia itp... Nigdy z nikim nie bylam... sad a szkoda...
No cóż... Faceci chyba nie chcą mnie poznawać po prostu hmm

16,894

Oj Madzia <przytula>
zobaczysz jeszcze przyjdzie na Ciebie czas wink

16,895

Ajj Monia wątpie w to.. co spotykam faceta to on mnie olewa hmm Albo bawi się mną, gra  hmm ehhh

16,896

Zobaczysz jeszcze przyjdzie czas wink

16,897

Zobaczymy, ja w to bardzo wątpie. Faceci widzą we mnie zawsze dobrą koleżanke, ktora poradzi i będzie wspierać hmm

16,898

DZIEWCZYNY ZĄB MI WYCHODZI...  z tyłu... to ten mądrości nie??

16,899

U mnie znajomi widzą, że jestem ale tylko jak coś chcą... A tak to nie istnieje...

16,900

Asiu..chyba tak smile

Posty [ 16,836 do 16,900 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 258 259 260 261 262 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024