Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 257 258 259 260 261 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,771 do 16,835 z 30,541 ]

16,771

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Natalia ale miałaś widok... Kurcze, sama bym się zszokowała...

Zobacz podobne tematy :

16,772

Witaj siladuszy  :*
Natalia niezly pokaz mialas ha ha ha

A ja wlasnie stracilam rownowage psychiczna.... Jak zaczelam robic nalesniki wpadla do mnie moja przyjaciolka (od dzis juz byla) zeby poinformowac mnie o tym ze spala z moim bylym hmm a chu*** mnie to interesuje tak naprawde tzn on ale ona?? Moja przyjaciolka?? chrzesna mojego najmlodszego syna moja swiadkowa na slubie?? No co za suka !!!! Jeszcze bezczelna mowi mi zebym przypadkiem nie mowila jej facetowi.. W dupie go mam i ja tez ale szkoda mi go!!!! A moj byly okazal sie gorzej niz smieciem Ech... Wywalilam ja z domu i powiedzialam zeby zapomniala o moim istnieniu tylko nie wiem co mam powiedziec Mackowi... Czemu nagle Kuba stracil chrzesna a ja swiadkowa... sad

16,773

No dziewczyny same niespodzianki dzisiaj macie,
Natalia,to faktycznie miałas zdarzenie...może ten gosciu sie napalił na konia,i musiał sobie******haha
Izulka już nas nie trzymaj w niepewnosci tylko ZROB TO..
Joanna musze przyznac masz talent...i to wielki..

Witam nowego ludzika siłaDuszy,napewwno pokochasz ta kafejke,my Ciebie też..

Pozdrawiam dziewusie,mamusie,i dzidziusie...

16,774

Coco ja juz zrobilam test ale nie wyszedl jutro zrobie nowy... jakos po tej akcji z ,,przyjaciolka" odechcialo mi sie wszystkiego...

16,775

Izulka24 napisał/a:

Coco ja juz zrobilam test ale nie wyszedl jutro zrobie nowy... jakos po tej akcji z ,,przyjaciolka" odechcialo mi sie wszystkiego...

Czytałam.... dzisiaj odpocznij...a koleżanka sie nie przejmuj...swoja droga szuja z niej,i jeszcze Ci mowi w oczy....ech ech

16,776

dziekuję Coco... miło mi:):):*

16,777 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-15 16:30:22)

No wlasnie Coco nie wiem co ona chciala zyskac przez to...

Jutro rano ide zrobic spirometrie M mi zalatwil  moze wkoncu sie wyjasni co mi jest ...

16,778

Już jestem wink

Witaj siladuszy  :*

16,779

o rany ale pi... jak tak można... na co Ci to wiedzieć Iza.. dobrze zrobiłaś wyrzucając ją...

16,780

No nie wiem wlasnie... Najgorsze jesto to ze jej ufalam Ech i znowu sie zawiodlam...

16,781

Dziękuję za miłe przywitanie przez takie grono kobietek smile
Wiem, na pewno się uzależnię, będę zawalała obowiązki domowe byle tylko tu posiedzieć big_smile:D:D
Na razie życzę miłego popołudnia, mam troszkę do zrobienia.
Buziaczki

16,782

masz to już za sobą... myślę, że dobrze, że to teraz wyszło, po co trzymać się z kimś tak dwulicowym i fałszywym, no i chyba niezbyt rozgarniętym...

16,783

siłaDuszy witaj w kafejce:)
Izulka24 jutro pójdziesz do lekarza to sie wszystko wyjaśni... A co do Twojej "przyjaciolki" to sory, ale niezla z niej su...:/ inaczej nie mozna nazwac takiej osoby... Masakra...
Dobrze, ze za duzo nie pisalyscie bo znowu bym musiala duzo nadrabiac;p ja bez tej kafejki nie wytrzymuje hehe ;p Musze tu codziennie zaglądać ;D Koniecznie!! Spodobalo mi się hehe;) Wrocilam jakieś 20min temu, zjadlam cos no i jestem:) Zarobilam troszke kasy, kupilam sobie bluzke boksereczke zwyklą i dwie pary kolczyków po zetce hehe ;D

16,784

Ech coś nie piszecie...

Izuś współczuje Ci takiej przyjaciółki... Wiem jak to jest zawieść się na kimś, kto był Ci bliski...

Ale szczerze nie masz co się nią przejmować. Nie wiadomo co chciała tym osiągnąć? Bo zemstą tego nazwać nie można tongue
Serio miej ją w du...szy!!

16,785

Monia jak nic nie piszemy;D Czytalam,że spotkanko z "teściową" się udalo. Ciekawe co na to jej syn...

16,786

Och Madziu po głowie chodzi mi cały czas z nią rozmowa... No bo...

Mam oto pewien problem i nie wiem co zrobić.

Pisałam już w pewnym wątku, że zostawił mnie facet i w ogóle. Innym razem pytałam czy mam pójść z prezentem do byłej teściowej i dać jej prezent (dziś byłam, nie dość ze zaskoczyłam ją, że pamiętałam to miło mi się z nią rozmawiało i wiem, że do mnie nic nie ma).

Ale podczas dzisiejszej rozmowy powiedziała ona coś w rodzaju aluzji... Otóż mój były broni się w piątek i z jej wypowiedzi wyszło, że dobrze byłoby gdybym go poszła wesprzeć. Podobno to małe kroczki byłyby do odbudowy związku. Ponadto wcześniej mógł na mnie polegać i dobrze się z tym czuł, więc czemu teraz nie mogłabym...

Zastanawiam się co zrobić? Od kilku dni on w ogóle nie daje znaku życia, nie pisze (chyba, że chce coś z pracą, którą mu napisałam) itp, wiem jedynie że żyje, bo mamusia mi powiedziała. Ale czy powinnam się pokazać u niego na uczelni? 

Chyba, że tylko napisze mu esa z wiadomością, że go wspieram choć na odległość i tyle...

Poradźcie... Co robić??

16,787

Hm... A czemu się rozstaliscie i jak dawno?? Jeśli wolno spytać...
Może napisz eske, wtedy zobaczy, ze wspierasz go itp i moze to byc jakiś początek smile

16,788

Rozstaliśmy się miesiąc temu... Bo on uznał, że nie umie być w związkach i nie podobają mu się moje humorki podczas okresu...

A mi na nim cholernie zależy i robie z siebie idiotkę. W czwartek przyjechał po gotową prace i nawet dziękuje nie usłyszałam... Nie wiem co robić. Chciałam walczyć, ale on powiedział NIE! Moi znajomi piszą mu, że jest debilem, bo zostawia mnie, a potem gdy będzie chciał wrócić będzie za późno, a on nadal swoje NIE NIE NIE...

Wiem, że na siłe nic nie można... Już całkiem nie wiem co robic sad

16,789

Z takiego powodu Cie zostawil? ...ehh... co za facet. Nie umie byc w zwiazkach?? No prosze Cie... przecież zawsze trzeba spróbować. A dlugo byliscie razem??

16,790

5 miesięcy...

Ja wiem, że może krótko... Ale on jeden mnie rozumiał, wspierał, był gdy byłam chora, smutna...
Miałam w nim oparcie jak w nikim...

Przy nim uczyłam się wszystkiego na nowo, czułam się bezpiecznie i nagle koniec!
Owszem ostatnio kłóciliśmy się, ale to było spowodowane tym, że ja i on mieliśmy problemy i jakoś na siebie je przerzucaliśmy...

Brakuje mi go cholernie... Ilekroć pomyśle o nim ryczę... A on tak postępuje... Nie chce ratować, nie chce walczyć...

Więc nie wiem co robic... Czy iść czy tylko esa napisać??

16,791

Hm..może napisz do niego esa... Wtedy może on zaproponuje jakieś spotkanie czy cos smile

16,792

On nigdy nie zaproponuje spotkania, zwłaszcza teraz, kiedy nie jesteśmy razem. A ja nie chce się narzucać...

16,793

Kurcze..no, ale skad wiesz? Ejj ja mysle, że jego mama coś mu powie:) Zobaczysz!! smile

16,794

No i witam Was wieczorkiem smile

16,795 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-15 18:20:19)

Powiedzieć to powie, ale nie teraz, bo wszyscy przed jego obroną schodzą mu z drogi... Niech czyta...

Gdyby chciał się spotkać napisał by, a tak od czwartku milczy, jak wyszedł nawet nie dziękując za napisanie mu 120 stron pracy dyplomowej...

Temu nie wiem co robic...

Czy sie narzucać czy nie...

Ech ponadto chciałabym wiedzięc czy moge walczyć nadal, ale nie wiem czy jemu na mnie zależy sad

16,796

hmm ehh faceci.. Kurcze nie wiem... A może idź do niego? Najwyżej.. Może jak pokażesz że Ci zależy to coś go ruszy i sie bedziecie spotykac? Zaryzykuj!

16,797

Ale iśc na obronę??

16,798

Kto nie ryzykuje ten nie ma! !

Witaj Bianeczko:) Co tam slychac?

16,799

Nie Monisiu, do niego. Dzień przed obroną, albo pare godzin przed... smile

16,800 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-15 18:26:58)

Siedze na podłodze, czytam Was.
Ola mnie pluje, bo próbuje przejać kompa.
A przy okazji słucham jeszcze mojej narzekajacej siostry big_smile

16,801

Ucaluj Olunie ;** I przytul... smile Ile ma lat?:)

16,802

Tak ucałuj małą wink

Ech no nie wiem... Zastanawiam się cały czas...

A może ktoś zgodzi się z Madzią?? Lub coś innego poradzi??

16,803

MA 2 latka smile

Witam Cię Beatko smile

16,804

Uu;D Dwa latka:) Maluśka jeszcze:) Slodkie są takie dzieciaczki:)

Monisiu rob jak uważasz, moze ktoś inny Ci poradzi też.. Nie wiem, ja bym walczyla...

16,805

No skoro mnie Bianko wychwyciłaś to muszę się przywitać smile

Cześć dziewczyny smile

Ale ja tylko czytam, żeby zaległości nie mieć (lubię być na czasie smile ) a teraz otrzymałam rozkaz natychmiastowego włączenia "Muminków"... Kiedy one się w końcu Żabie znudzą? Bo, mimo, że jest ich 50 odcinków to mi już zbrzydły dokumentnie..

16,806

Ja też chce walczyć, ale jego obojętność boli i czasami tracę siły do tego wszystkiego. A za 2 tygodnie wyjeżdżam na wakacje i nie będziemy się widzieć przez 3 miechy!! Więc jeśli teraz nic nie wyjdzie po wakacjach na pewno zapomni o tym, że istniałam sad

16,807

Oj na pewno nie zapomni o Tobie, bez przesady!
Kurcze no nie wiem, ja bym poszla.
A wy kobietki co byscie zrobily ??

16,808

POMÓŻCIE MI, PORADŹCIE CO ROBIĆ??

Iść na obronę do byłego, pokazać, że mi zależy, czy tylko napisać esa??

16,809 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-15 18:45:44)

No ja też pomykam, bo Ola już doszla do rękoczynów big_smile

Ja bym napisała esa.

16,810

Hehe;) Bije mamusie? Oj oj! wink

16,811

Monia, mimo, że jestem zdecydowaną przeciwniczką takich metod - proponuję ci na razie dać sobie z nim spokój, zacząć spotykać się z innymi chłopakami. Jakoś tak mi intuicja podpowiada, że ten twój chłopczyk potrzebuje takiej dziecinnej metody, żeby swoje dziecinne nie, nie, nie przemyśleć... A jeśli wtedy też będzie nie to nie pozostanie ci nic innego jak się z tym pogodzić...

16,812

Hm..Ajj sama nie wiem. Monika rob jak chcesz, zeby nie bylo na mnie...:/ Ja tam zawsze sie myle. Nie sluchaj mnie...

16,813

Kobietki idę pojeździć na rowerku tak 30min i zaraz do Was wracam:)

16,814

Tutaj nie chodzi, że źle radzicie...

Już usłyszałam radę, by iść do jego matki z życzeniami i prezentem i dobrze na tym wyszłam.

Widzicie ja nie umiem ratować własnego związku i radzić sobie samej, ale innym to umiem jak nikt. Przyjaciołom uratowałam związek 2 tyg.przed ślubem, koleżance radziłam w sprawach faceta...
A samej sobie nie umiem. Temu się Was radzę...

16,815

Hej. Mam doła i na malo co mam ochote. I to by bylo na tyle smile milego wieczoru

16,816

Witaj Karpod smile

A co się takiego stało, że masz doła?

16,817

Monia, cholernie trudno jest coś mądrego doradzić wiedząc tak niewiele... Najlepiej byłoby chyba sobie chłopaka odpuścić - nie chce to nie. Ale to się łatwiej mówi niż robi...

Karpod, ja też mam doła. To tak na pocieszenie. Z bardzo konkretnym powodem - w pracy było dzisiaj paskudnie! I nie mogę jechać tam gdzie chciałam bardzo i miałam jechać, bo tego dnia będę musiała być w pracy...

A twój dół też ma konkretny powód?

16,818

Cześć. Dziękuję dziewczynom, co się zainteresowały, bo nie zawsze jest wesoło. Iza, Monia, Asia, czy Elnett dzięki wam łatwiej było przeżyć wczorajszy wieczór. Doceniam to. No i  podziękowania tej, co ma śliczny głos... I potrafi sprawić, że zapomina się o problemach. Pozdrowienia dla jednej z was, która wczoraj spowodowała mój uśmiech smile
Dziś lepiej i spokojniej. Pozdrawiam was smile

16,819

Jestem smile 30min na rowerku i już czuje sie lepiej hehe;D Ojj faceci... hmm Z nimi same problemy, ja tez nie wiem co zrobić....
Karpod co sie stalo ?? Vinnga a gdzie mialas jechac??

16,820

Junior nie masz za co dziękować, od tego jesteśmy przecież smile

16,821

nmzc Junior wink ale mam nadzieję, że nie piłeś?? hmm uspokój mnie i powiedz, że nie smile

Moni to dla Ciebie (dla innych też smile )
http://w146.wrzuta.pl/audio/0WNtjsFZFBs … roi_soleil

a co do tej obrony, tonie wiem, jeśli nie żywisz do niego urazy (a za tą magisterkę ja bym żywiła) to myślę, że mogłabyś skoczyć i zobaczyć...

16,822

Koleżanka puściła mi film z wesela jej kuzynki i nie powiem, że nie chciałabym, jak każda wyjsc za mąż kiedys. Ale nie wiem czy mi sie uda. Jak do tej pory płec męska trzyma sie odemnie z daleka;] i nagle mialo by sie coś zmienić? ogólnie boje sie że nic dobrego mnie nie spotka.
A jutro do pracy na 13 godzin i być może vinga podziele Twoj los, tyle ze u mnie sprawa dotyczy atmosfery w pracy oraz tych 13 długich godzin.

16,823 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-15 19:53:09)

Asiu nutka cudna :*:* Dziękuje :* A jakie tłumaczenie big_smile

Ech nie wiem naprawdę co zrobię... Jutro jeszcze mam do lekarza hmm wszystko na głowie jednej... sad

16,824

Karpod... co nagle to po diable... w końcu spotkasz tego kogoś.... smile

16,825

Asia, jednak tak sad Za dużo myśli, za dużo złego nastroju... Ale nie za dużo i to nie pomogło, bo im więcej człowiek pije, to tym więcej myśli, niestety... Niemniej dziś ja troszkę bardziej weselszy, bo wiem, że ktoś pomoże choćby słowem jednym. Fajnie znać tu was smile

16,826

karpod nie martw się... wyjdziesz za mąż:) Na pewno! Ja mam to gdzieś..nie chce męża nie bede sie wiązać na cale zycie z jednym facetem hmm Ja chce faceta, ale nie męża. Faceci bywają chamscy(bez urazy) ale niestety są nam potrzebni... Kto by nas wspieral, przytulal, calowal itp...No cóż.. Może nam się kiedyś poszczęści, ja w swoje szczęście raczej nie wierze, ale.. w innych tak:)

16,827 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-15 20:00:24)

och... i czemu taka wrażliwa a zarazem (w domyśle)mądra płeć przeciwna mnie rozczula co?? makabra.. mam nadzieję, że miałeś porządnego kaca (przynajmniej moralnego) i nie popełnisz tego błędu później... Ciebie też dobrze znać.  (wrrr nie znoszę określenia "fajne" to takie bezbarwne... ) smile

Madzia wiesz co mi to przypomina... ? taką moją znajomą... starsza o 3 lata babka zarzekała się, że nie, bo nie, bo zagorzała feministka, a dziś... mąż i trojka dzieci... smile
uważaj bo zapeszysz

16,828 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-15 20:00:34)

Jasne, że pomoże...

A mówiłyśmy, żeby nie pić, to się Junior nie posłuchał... <nonono> Niegrzeczny wink

Ale nie odbieraj to jako krytyki (broń Boże), w żartach napisałam tongue

No wiadomo, że fajnie, bo każdy z nas ma trochę pozytywnej energii, a gdy się wszystko połączy to niezła ilość tej energii wychodzi tongue

Co do małżeństwa - mam podobne zdanie, nigdy nie znajdzie się taki, który by mnie chciał... sad  Heh Klub Samotnych Kobiet założe big_smile

16,829

ja sie pierwsza do niego zapisze;p

16,830

Hm...ide na wesele za tydzien:/ Nie mam z kim iść... Mam na oku kumpla, ale zastanawiam się. Jedni mówią, że powinnam z nim iść inni że nie. W skrócie : kiedys pisalismy ze soba, on sie domyslil, ze cos czuje do niego i zerwal kontakt, odezwal sie po trzech latach, przeprosil i piszemy.Spotkalismy sie dwa razy, ale w sumie nie sami... I ogolnie lubie go, ale sama nie wiem hmm hmm

16,831

karpod napisał/a:

ja sie pierwsza do niego zapisze;p

Spoko, to jest już 2 wink

16,832

Ja druga sie zapisuje:) Joasiu.. ja nie chce męża.. i dzieci też nie. Wierz mi. I nie mowie tego tak sobie, po prostu... mam powód..  Ja chcialam miec kiedys meza, dzieci, dom z ogrodkiem... i w ogole.. Ale juz nie wierze w bajeczki..i tyle.

16,833

Asia, z ranka głowa bolała kurcze, nie wiem czy od piwa, czy myśli może. Nic nie pomogło piwo jednak. I nie powoduje zmiany nastroju wcale. Nie chcę już pić piwa jak smutny jestem...
Ps. Monia. Niegrzecznym być, to raczej w nocy wink
A bardzo sie ciesze, że pomogłyście.

16,834 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-15 20:09:52)

madziunia napisał/a:

Hm...ide na wesele za tydzien:/ Nie mam z kim iść... Mam na oku kumpla, ale zastanawiam się. Jedni mówią, że powinnam z nim iść inni że nie. W skrócie : kiedys pisalismy ze soba, on sie domyslil, ze cos czuje do niego i zerwal kontakt, odezwal sie po trzech latach, przeprosil i piszemy.Spotkalismy sie dwa razy, ale w sumie nie sami... I ogolnie lubie go, ale sama nie wiem hmm hmm

Idź smile

Ja np mam dobrego znajomego z czasów studiów (licencjatu). Ale od kiedy ja poszłam na inne studia, on na inne kontakt się zerwał. Spotkaliśmy się na weekendzie znów, poszliśmy na dyskotekę i okazało się, że świetnie się razem bawimy, a że ma wesele w lipcu to idę z nim, bo jego panna będzie w tym czasie w UK w pracy... Więc pozwolenie z góry mamy big_smile
Nie dość, że się rozumiemy, to umiemy się razem dobrze bawić smile

Jeśli go lubisz i wiesz, że będziecie się razem fajnie bawić - nic nie stoi na przeszkodzie smile

16,835

Hi widzę, że mój pomysł się spodobał big_smile Cieszę się wink

Serio w nocy?? Wiesz Junior ja z osób, które uwierzą dopiero jak zobaczą tongue

Posty [ 16,771 do 16,835 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 257 258 259 260 261 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024