Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 256 257 258 259 260 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,706 do 16,770 z 30,541 ]

16,706

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Izulka24 haha dobre wink Ja w języku mam od 4 lat chyba wink Tatuaż na plecach robilam 25 lutego 2009 chyba, a  na ręce zaraz po zdaniu prawka 22 września chyba hehe smile Chce jeszcze gdzieś zrobić, na karku, albo coś;D Kusi mnie hehe smile

Zobacz podobne tematy :

16,707

Moje plany już znasz Bianka. smile
Elnett z czasem Ci same poodpadają tak jak mi na przykład. tongue Ale na siłę nie odrywaj, bo uszkodzisz sobie pazurki. :*
Najlepiej zdejmie Ci je ten, kto ci je robił.

16,708

Witaj Bianeczko wink Ehh Ci faceci, lepiej się nie wypowiadać. Oni z reszta myślą o nas w podobny sposób tongue

która z Was się ze mną zamieni, muszę się dziś uczyć. Pewna babka uwzięła się, że mi piatki nie wystawi... a mam takie oceny na półrocze 5, teraz 6,5,4,3<-z odpowiedzi... Jak mam do niej iść jestem cała chora sad A uczyć to mnie się w ogóle nie chce...

16,709

No mnie tez kusi nastepny ... Mam ochote na kocie lapki z pazurkami na udzie smile Kurcze no nie wiem co zrobic z tym lozkiem dla Grubasa... Polamal cale... Ile ten dzieciak ma sily?? Ostatnio jak soe bawil z Mackiem to tak mu przywalil z glowki ze Maciek ma guza a ten nawet sie nie skrzywil tylko smial

16,710

Izulka to nie jest śmieszne, jak ja czegoś szukam, to cały tydzień. big_smile

Mam nadzieję, że dzisiaj wyrobię się w 3-4 godziny. Biorę ze sobą wsparcie, także damy radę. smile

Elnett skarbie dasz radę. :* Co zrobisz są ludzie i taborety. A taboretom nie przetłumaczysz.. tongue

16,711

JA mam jeden tatuaż z którego jestem dumna, zrobiłam sobie w tych czasach kiedy  nosiłam cieżkie buty, skórzany płaszcz, i miałam włosy ściete na zapałke.
Ah, ale fajnie było smile big_smile

A teraz juz całkiem inaczej wyglądam. Lubie być kobietą smile big_smile

16,712

Ja uciekam dziewczynki bo jeszcze muszę trochę mieszkanie ogarnąć. hmm
Miłego dnia i trzymajcie kciuki. smile :*

16,713

Milego dnia  Natalia smile

16,714

Izulka24 haha dobry ten Twoj synek hehe wink Ale dzieci to sie nie hamują z silą hehe;D One nie umieją opanować, jak coś robią to z calej sily i tyle:)

Elnett nie przejmuj się wredną nauczycielką! Pokaż, że potrafisz. Powinna Ci dać 5 bez niczego.

16,715

Ja też zmykam wink
zasiedzę się tutaj a zaś z niczym się nie wyrobie, jeszcze o 14 biegnę na zebranie...ehh
Buziaczki dla Was:*:*

16,716

Ja też powoli się musze zbierać, na 11:00 mam tą klientke... i potem dwie jeszcze. Pewnie ok 16-17 bede w domu. Akurat to są kumpele więc pewnie jeszcze posiedze u nich wink 3majcie się kobietki ;*** Milego dnia! Wieczorkiem wejdę i poczytam:)

16,717

Natalia ja wiem ze to nie jest smieszne ja uwielbiam zakupy ale nie jesli chodzi o prezenty...  Milego dnia i udanych lowow :*
Madzia on jest poprostuinny... kazdy mowi ze ma podwojne adhd ha ha ha Walsnie zaklada spodnie jedne na drugie i drepcze w moich szpilkach 17cm.
Elnett milego dnia kochana :*
Ech a ja okresu nie mam  nadal... wczoraj powiedzialam M o moich podejrzeniach... Jutro zostaje rano w domu i robimy test hmm

16,718

Izulka24 nie martw się.. Jutro sie wszystko wyjaśni ;* Glowa do góry;) No, ale to dobrze , że jest żywy haha;D Gorzej jakby siedzial i nie chcial sie bawić ani nic wink 3majcie sie kobietki! Ja lecę !

16,719

ech dziewczyny... ja mam tylko dziurki w uszach i żadnych tatuaży... chciałam sobie kiedyś zrobić jeszcze jedną dziurkę... ale stwierdziłam, że po co mi to... ja uwielbiam długie kolczyki... baaaardzo długie... smile

16,720

Joasiu mi niestety nie pasuja dlugie kolczyki... zreszta i tak nie chodze  w kolczykach... Chyba ze na jakies imprezy wesela itd, mam bardzo krotkie wlosy i raczej ubieram sie sportowo wiec nie pasuja mi...

16,721

Ide robic nalesniki smile

16,722 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-15 11:03:13)

Ech no i sobie poszly wszystkie sad
Dziewczyny ja chyba nie wytrzymam do jutra.. chyba zaraz pojde po test sad

Bianka daj troche smile Ja tez chyba zrobie dzis chociaz mi sie nie chce sad

16,723

Witajcie smile

Wróciłam big_smile Ech stresa miałam, ale nie myślałam, że tak potoczy się spotkanie z matką mojego byłego. Na szczęście miło porozmawiałyśmy, zatkało ją jak dałam jej prezent, nie wiedziała co powiedzieć, ale na pewno było jej miło... Teraz ciekawe co mój ex powie na to big_smile

No Izuś skoro nie wytrzymasz to idź, nie zaszkodzi jak zrobisz test wink
Co do kolczyków, to ja mam w uszach po 1 dziurce, a raz sama sobie przebiłam nos i nosiłam kolczyk przez 2 tyg, zanim nie zaczął ropieć. Odwiedziłam lekarza z tym a on mi na to, że mam alergię na srebro, jeśli mam ranę. Zalecił nosić specjalny kolczyk, a dopiero potem zmienić na srebro, kiedy rana się zagoi big_smile Ale ja zaraz po wizycie wyjęłam i nawet śladu nie ma, że coś tam kiedyś było tongue

16,724

Monia no wlasnie nie moge sie zebrac sad Zadreczam sie myslami... Moze to jednak przez ta zmiane tabletek nie wiem nie wiem juz nic sad
Dobrze ze spotkanie bylo udane... No tez jestem ciekawa jaka bedzie reakcja bylego.

16,725

Iza nie ma co się zadręczać myślami. Jak ja myślałam, że jestem w ciąży od razu pobiegłam do apteki po test wink

16,726

A ja nie mam odwagi...  sad Tak sie cholernie boje

16,727

jak się ma krótkie włosy to tym bardziej pasują długie kolczyki! bo można je eksponować... i Izuś nie bój się, jesteśmy z Tobą.musisz dowiedzieć sie co Ci zesłano, błogosławieństwo czy spokój...

16,728

Ech no jak wolisz, choć wydaje mi się, że powinnaś pójść i kupić smile

Jutro idziesz do lekarza, więc będziesz się zadręczać myślami dziś cały dzień??

16,729

najgorsze jest oczekiwanie i zastanawianie się... jeśli jesteś pogodzisz sie z tym, jeśli nie... odetchniesz z ulgą... po co się męczyć...

16,730

Dobra dziewczyny ide do apteki ... zaraz napisze co i jak smile Trzymajcie kciuki

16,731

3mamy kciuki :*  Jesteśmy z Tobą :*

16,732

jesteśmy z Tobą jak zawsze...
hej Moni... jak tam?

16,733

Hej Asiu:)

A dobrze, bo niedawno wróciłam od byłej teściowej...
Poszłam do niej do pracy, ale wzięła wolne, więc poszłam do domu. O dziwo spotkałam ją po drodze. Pogadaliśmy, złożyłam jej życzenia, było jej głupio za syna, i nie chciała przyjąć prezentu. Zaskoczyłam ją i sprawiłam radość a ona zaniemówiła.

Cieszę się, że była zadowolona big_smile Ciekawe co powie na to mój były jak się dowie wink

Czytałam Twoje opowiadania, podobają mi się big_smile

16,734

Dziewczyny zrobilam.. Teraz 5minut czekania na wynik... az sie boje zajrzec . To chyba najdluzsze 5minut w moim zyciu sad Napisalam MAckowi smsa ze robie test tez czeka

16,735

Bądź silna!!

16,736

Minelo 5 minut i nic... zadnej kreski wynik nie wazny.. Ale czemu?? Czemu musze sie tak zadreczac?? sad

16,737

Co?? Ale jak to?? Coś źle zrobiłaś??

16,738

Nie wszystko dobrze zrobilam nasikalam do pijemnika potem wpuscilam kropelki do testera odczekalam 5 minut i dupa sad

16,739

hmm  aj... no cóż jutro do lekarza musisz iść...

Ale jeśli to początek ciąży to nic nie zobaczy, niech da skierowanie na USG i na krew...

16,740

No dokladnie jeszcze jutro z rana zrobie test i zobaczymy... Ale gadalam z pania w aptece powiedziala ze nie powinnam sie martwic bo to malo prawdopodobne ze jestem w ciazy... Poza tym wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest w ciazy z trojaczkami ta to ma przerabane hmm

16,741

No może po prostu zmiana tabsów i stres spowodowały takie zachowanie Twojego ciała...

No cóż trojaczki, to nie za fajnie wink Ale da radę big_smile

Oki muszę uciekać do pracy na 2 godziny dziś (uff dobrze że tylko na tyle). Będę około 17 :*

16,742

Alik Czesc big_smile

16,743

Milej pracy ja sie biore za smazenie nalesnikow i ogarniecie mieszkania a potem czekam na Nianie w sprawie pracy smile Bede potem Buziaczki Kochane :*

16,744

Witaj Bianko smile i dziewczyny
widzę ze masz ciut wiecej czasu smile ale tą fryzurą i tatoo mnie zaskoczyłas big_smile

16,745

No widzisz big_smile

Wiesz co sie stało?!!
PAlca sobie ukroiłam!!

Co słychać?

16,746

Cześć dziewczyny. Można??

16,747

Pewnie ze można smile

Witaj w naszej kafejce smile
Może napiszesz pare słów o sobie?

16,748 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-15 13:38:08)

Ajj to boli! współczuję.
no nic własnie dostałam propozyjcję rozmowy - ciekawa jestem czego sie dowiem wink
Siła duszy- pewnie na początek małe interview- imie co robisz w życiu a co lubisz robic w wolnej chwili.

16,749

Mam 21 lat, kiedyś często tu zaglądałam.. jednak brak czasu robi swoje smile Jestem szczęśliwą narzeczoną mężczyzny, który właśnie jest w pracy, a ja czekam na niego, by wyruszyć na zakupy smile 
Pracuję, w wolnym czasie lubię się wyciszyć.. śpię, piszę wiersze, spaceruję.. lubię miło spędzać czas..
Reszta wyjdzie w praniu podczas plotkowania kochane smile

16,750

No wiesz Alik, zależy z kim masz tą rozmowę mieć smile

Nie tyle ze boli, ale widok krwi mnie przeraża.
He he he Bianka panikara, musiała zadzwonić do mamy, że to już koniec, i że umieram.
A ona na to, zebym jej do pracy naleśnika przyniosła, Pinda jedna big_smile

16,751

Sila Duszy a jakieś imie masz? big_smile smile

Mam nadzieję, ze kiedyś umieścisz nam tu coś ze swojego zbioru poezji smile

16,752

a uczysz się gdzieś ?
no oczywiście Bianko haha sęk w tym ze to tylko koleżanka haha
ale jak przy nalesnikach sobie palca nacięłas <nie czaje>

16,753

Monika.
Od października planuję iść na studia..reklama, może dziennikarstwo. Zobaczymy jak się ułoży życie.

Wiersze..może kiedyś coś umieszczę. Troszkę jestem nie w temacie o czym dyskutujecie. W dłuższej wolnej chwili poczytam posty wink

16,754

No bo wiesz, chciałam naleśniki upiec na patleni wysmarowanej słonina a nie na oleju. No i krojąc kawałek słoniny, stało sie!!

No wiesz, kolezanki też umieją czasem nas zaskoczyc smile
WIesz co słychać u Rózyczki?
Nie wiedze by sie pokazywala na forum.

16,755 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-15 13:50:49)

Monika smile Szybko nas poznasz, jak trochę tu z nami posiedzisz smile

16,756 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-15 13:53:40)

czyli mamy 3 Monię w kafejce - długo nas czytasz ? co Cię skłoniło do zalogowania sie na forum?
o reklama to bardzo ciekawy pomysł.
Bianko fajną masz mamę big_smile nalesniki na słoninie ?! ( jak one smakują )
Nie wiem co z Różą. Ona od dawna rzadko się pojawia. Moze wiecej się dowiesz w kafejce +40 bo tam równiez pisze.

16,757 Ostatnio edytowany przez siłaDuszy (2010-06-15 13:59:41)

Postaram się. Szybko się klimatyzuję, więc nie będzie źle? smile

Co mnie skłoniło..hmm.. chęć rozmowy z kimś, kto inaczej patrzy na pewne sprawy niż ludzie, którzy dobrze mnie znają.  Z kimś, kto nie jest stronniczy.
Czytam już dość długo, czasem korzystam z porad.

16,758

Nie narzekam na moją mamę smile
Lubi mnie zaskakiwać smile big_smile

JA zmykam, jade z Olą na ćwiczenia smile
PA pa dziopy big_smile tongue

16,759

W ogóle nie zauważyłam byś kiedykolwiek tu narzekała Bianko smile bądz BiankO hahaha
zmykaj i ucałuj ode mnie córcię smile
Dasz radę Monika. jak sie poznałas z narzeczonym?

16,760

Ja i mój narzeczony to długa historia.. Zauważyłam go kiedyś w sklepie, wydawał mi sie taki dziwny, nie w moim typie..jednak gdy poznaliśmy się bliżej zmieniłam zdanie... A kiedy do mnie zagadal stracilam głowę smile

16,761

w sklepie smile a długo juz jestescie razem? jakas konkretna data padła?

16,762

26 miesięcy smile
Daty jeszcze nie ma... Od niedawna mam pracę, trzeba wzmocnić się finansowo wink

16,763

no tak smile poza tym jestes jeszcze b. młoda masz czas smile
ja zmykam papa

16,764

Alka jak wrócisz to mi napisz ile Ty masz lat wink Witaj Moniko, jestem Aśka, miło mi Cię poznać... Ty poezja, ja proza... smile zaczyna robić się ciekawie... smile ale radzę Ci uważaj.. ta kafejka uzależnia... ja już nie mogę się obejść od wejścia i sprawdzenia postów.. smile

16,765

Witaj siladuszy. smile

Wpadłam do Was na chwilkę. Właśnie wróciłam i zaraz pójdę się kąpać.. Nie uwierzycie co mnie spotkało dzisiaj.. Nawet przez pierwszy moment mi samej nie chciało się w to wierzyć.
Prowadziłam sobie trening. Patrze, kręci się jakiś samochód. Co chwilkę stawała i ruszał. Po chwili stanął za jakimiś drzewami, typ wyszedł z auta, stanął przy moim wybiegu i zaczął sobie robić dobrze!!! Przez chwilę nie ogarnęłam... Byłam w ciężkim szoku. tongue Potem spuścił się i pojechał.. SZOK..

16,766

Natalka... makabra! nieźle...

16,767

Mówię Ci Joasiu zanim doszłam do siebie, to on już zdąrzył sobie dawno pojechać.. Mój chłopak też był w szoku jak do niego zadzwoniłam i mu o tym powiedziałam..

16,768

koleś patrząc na Ciebie nie mógł wytrzymać... big_smile ale faktycznie makabra...

16,769 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-15 15:08:03)

Witam ponownie smile

Co do paznokci to ja czasem robię akryl ale jednak częściej żel. A sama miałam tipsy może z dwa razy, bo mam ładne, długie paznokcie a strasznie mi się zniszczyły po tipsach. Póki co nie mam zamiaru sobie robić. tongue Wolę jakieś fikuśne zeberki, panterki i inne wzorki zrobić lakierem.

Tatuaże i kolczyki: Kolczyki mam w uszach (10 w lewym, 8 w prawym lol) i w nosie. Nos i uszy przebijałam sama, oprócz tych podstawowych pierwszych dziurek w uszach i jednej na chrząstce. I nawet mi się nic nie paprało. big_smile Miałam kiedyś kolczyk w wardze (też sama przebijałam), ale wyjęłam po czasie. Tatuaż jak narazie nie, a jak już to na karku. smile

Witam nową koleżankę Monikę. wink

16,770 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-15 15:19:24)

Witam Was Kobietki!!!! wink
Natalio nie źle. A ja kiedyś też coś takiego widziałam chyba 8 lat temu jak wracałam ze szkoły stał sobie samochód na chodniku a w nim jakiś facet sobie siedział i robił dobrze! hmm

Posty [ 16,706 do 16,770 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 256 257 258 259 260 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024