Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 255 256 257 258 259 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,641 do 16,705 z 30,541 ]

16,641

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

karpod nic nie mam na poczcie sad

Zobacz podobne tematy :

16,642 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-14 23:05:28)

Kapord nie spodobał mi się Twoj ton i parę innych rzeczy. Nie ważne jakich. Będę Ciebie obserwowała.
Jeżeli szukasz zwady -  jesteś pod złym adresem.
W tej kafejce na początku witamy się i kazdy cos o sobie opowiada. Nie mam na mysli tego zebys się spowiadała ze swojego zycia.
Nie chodzi tutaj o chwalenie.
Muszę Was na chwilę opuscic.

16,643 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-14 23:11:04)

Nie spodobał Ci sie,trudno, twoja sprawa;) będziesz mnie obserwowac? hmm.. to Twoja kafejka, że Twoja odpowiedz zabrzmiala tak władczo? bo nawet nie patrzylam kto jest założycielem;)
Ja tu napislaam zeby sobie pogadac miło z ludźmi, ale widocznie trafilam pod zly adres. A co mam o sobie powiedzieć tutaj?
madzia sprawdz jeszcze raz

16,644 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-14 23:20:45)

Dobry wieczór wszystkim smile

Karpod - nie wiem czy mieliśmy okazję się poznać więc witaj smile Szczerze to nie zauważyłem byś przekroczyła jakieś granice ani byś zaatakowała kogoś. Tematy takie jak aborcja czy też wychowywanie dzieci są zawsze gorące i każdy ma własne zdanie. Iza chyba troszkę niepotrzebnie wzięła to do siebie. Więcej luzu ludzie na przyszłość smile Starałem się być bezstronny wink Możesz napisać o sobie cokolwiek, jakiś szczegół. Nie trzeba się tutaj spowiadać.

Bianka fajnie że tu dziś troszkę pobyłaś smile Pozdrawiam i życzę wytrwałości w rehabilitacji małej. Robisz wiele dobrego dla niej, kiedyś pójdziecie razem na spacer i Ci podziękuję, jak podrośnie troszkę smile

Wybaczcie, że więcej się nie odniosę, ale dużo czytania, wszystkiego nie ogarnąłem. Fajnie, że nowe osoby dużo wnoszą tutaj.

Aaaa jeszcze coś. Widziałem dziewczyny, że troszkę ponarzekałyście na nasze prawo. Nie jest doskonałe, ale naprawdę pewne dziedziny życia ciężko uregulować prawnie tak, by zadowolić wszystkich.

A co do ciąży będącej wynikiem gwałtu, to łatwo mówić. Ja myślę, że to tak drastyczna i zmieniająca życie sytuacja, że każda osoba ma prawo reagować inaczej. Nie powinno się mówić z góry, że taka osoba powinna zrobić tak czy tak.

16,645

Dzięki rafix i hej wink masz racje, nie zaatakowalam nikogo. Poprostu niektórzy są przewrażliwieni na swoim punkcie, a do tego dziewczyny jak to dziewczyny, bronia sie nawzajem nie zawsze bywając obiektywnymi:P
W sumie nie ma za duzo do opowiadania, ot szara osoba jestem.No moze nie taka do konca szara. pracuje sobie od 2 tygodni, aktualnie sie nie ucze,zrezygnowlaam z kierunku.Mam 20 lat i mieszkam we wrocławiu. Nie wiem co jeszcze napisać

16,646

Dobry wieczór Rafix smile
Kurcze tak to jest niektórzy zbyt dużo biorą do siebie no, ale cóż ludzie mają taką nature, ja również wszystko biore do siebie... Za poważnie wszystko traktuję..

Karpod odpisalam;)

16,647 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-14 23:35:23)

Powiedz to co chcesz.
Wywarłas na mnie niezbyt miłe wrażenie i wolę reagować zawczasu. Nie chcę czytać jak się Ludzie kłucą czy "dopieszczają"
Jak najbardziej kafejka jest od tego zeby mile ze sobą rozmawać. Koniec.

Witaj Zorro smile jak Ci dzis poszły zmagania z pracą ?

16,648 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-14 23:35:08)

No i to już jakiś początek, coś o Tobie wiemy smile Wrocław - piękne miasto, eh który raz już to piszę w tym wątku wink

Hej Madzia! Nie zauważyłem Cie smile

16,649

Byles we Wrocku?

16,650

Aa bo mnie rzadko kto zauważa smile Ale spoko;p Przyzwyczailam się.

16,651 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-15 00:01:22)

Ja bym chciała zwiedzic Wrocław- zawsze tylko przejazdem jestem. Jakie miejsca polecasz ?
Życzę Wam miłej nocki smile

16,652 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 00:01:32)

Ja ostatnio bylam we Wroclawiu z przyjaciolką ;D Ale odwiedzilysmy tylko Koronę hehe, a ona jeszcze lekarza:)

karpod odpisalam;)

16,653

Uu.. wszyscy uciekli sad Szkoda...

16,654 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-15 00:04:31)

Jasne, że byłem. Moje ulubione polskie miasto. Może przez ten rynek, może przez mosty, sam nie wiem smile Ma swój urok po prostu.

Madzia spokojnie, z czasem wszyscy Cie tu będą zauważać wink

Zmagania z pracą? Ala bez zmian, dalej walczę wink

16,655 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 00:06:06)

Rafix hm.. wątpie..... I tak w ogole prawie nic o Was nie wiem, a szkoda hmm sad

16,656 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-15 00:07:44)

Zależy gdzie lubisz chodzic. Jak na imprezy to polecam no name, metropolis,13stke, podobno P1 i Olawska 9 są tez dobrymi klubami. Co do pubow to oczywiscie Czeski film i Grawitację. Ogólnie warto sie przejsc po rynku i ostrowiu Tumskim. Jak jest ciepło, to wszyscy piją i siedzą na Wyspie Słodowej. Minus-komary. Polecam też zoo, aczkolwiek strasznie wzrosly ceny. Na zakupy to do galerii dominikanskiej, pasażu grunwaldzkiego, magnolii. Ewentualnie plac Zielińskiego, blisko mojego domu. Amatorom zieleni spodoba sie myśle w Parku Szczytnickim i Parku Południowym i ogrodzie japońskim. w sumie to tyle

ja tu sie urodzilam wiec nie robia te miejsca na mnie wrazenia, wole Zakopane np albo Łebe, czyli cos wakacyjnego;p

16,657 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 00:10:37)

Hm... brzmi zachęcająco;p Chyba kiedyś się skusze i zwiedzę Wroclaw wink
Jeszcze nic nie dostalam na poczte sad Ajj ten internet... Ale jak będzie to zaraz odpisze smile

16,658

Madzia - to oczywiste, że nie przelecisz teraz ponad 600 stron kafejki, by o wszystkich poczytać. Spoko posiedzisz tu troszkę, poznasz ludzi lepiej, zobaczysz wink Już znasz kilka osób przecież. Ja też kiedyś byłem tutaj nowy i starałem się wkupić w łaski Pań tutaj tongue Może ja miałem łatwiej z racji płci wink

Karpod - ładnie przedstawiłaś miasto smile Naprawdę warto wpaść, tak jak i do Krakowa i paru innych miast. Do własnego miasta też mogę zaprosić jakby co smile Kilka miejsc mogę polecić.

16,659

O dziękuję za wskazówki smile proszę tylko wykasuj wstawkę o Twoim zamieszkaniu - dla Twojego dobra smile

16,660

Rafix no wiadomo, że nie przelece tylu stron... Chyba bym nie dala rady hehe wink No może z czasem jakoś się zaklimatyzuje i będę rozpoznawalna.. Chcialabym.

16,661

Wszystko w Twoich rękach MAdzia.

16,662

Hehe wink Kurcze musialabym iść spać, ale nie chce mi sie.... Jutro musze wcześnie wstać bo na 11:00 mam pierwszą klientkę na paznokcie, musze jeszcze do niej dojechać, a potem jeszcze dwie... Szok. Ale przynajmniej kasa będzie wink

16,663 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-15 00:22:29)

blisko Zielaka jest tyle mieszkan i budymkow
że nikt mnie nie znajdzie;p
madzia szkoda ze nie mieszkasz u mnie to bym skorzystala z Twojej wiedzy kosmetycznej pewnie, byloby dużo do zrobenia ze mną;p

16,664 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 00:27:52)

karpod już nie przesadzaj;p Widzialam fotke i wcale nie wymagasz wielkiej pracy, ladna z Ciebie dziewczyna więc nie narzekaj! wink
Ja wiedzy kosmetycznej to jeszcze nie mam hehe;p Dopiero od września pójdę do szkoly hehe wink Ale tipsy już umiem robić ;p chociaż coś;D Jakiś zarobek jest, niewiele, ale zawsze coś;) A przede wszystkim ja to kocham:)
Odpisalam Ci  smile

16,665 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-15 00:30:55)

Fotki nie zawsze mowia prawde;p mam problem z cera, przedewszytskim z jej kolorytem, wlosy przeuszone i nieukladajace sie i wlasnie niezbyt ladne paznokcie
a co do narzekania to ty tez przesadzasz;p masz ladniejsza karnacje i wlosy;p

16,666 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 00:33:39)

karpod spoko loko;D Paznokcie da się zrobić wink Kosmetyka potrafi cuda hehe;p Wierz mi. Ja zakladam tipsy, a moje paznokcie?? Jeden wielki żal... No, ale cóż ;p nie mam czasu na pielęgnowanie swoich paznokci hehe:) Nie ma sensu. Co do wlosów przesuszonych hm.. musialabys używać jakiś odżywek;p Ja nie wiem czy u siebie we Wrocku taką znajdziesz , ale dobra jest romantica takie rozowe opakowanie z jedwabiem ona jest;p To jest maska:) Świetna! Wlosy są po niej sliczne. Problemy z cerą ? No to jakiś tonik, albo kremik i po sprawie. Zalezy jeszcze jakie problemy z cerą. Przesuszona czy zbyt tlusta...? Hm.. to wszystko zależy.

Narzekam bo mam na co... hmm Ajj musze się dalej odchudzać.

16,667 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-15 00:43:24)

ja duzo bym mogla kupic ale mnie nie stać... jestem biedna;p a do wyplaty miesiąc.. prkatycznie nie używam kosmetykow poza tymi do makijazu i takimi jak tonik i zel do twarzy i szampon o wlosow i balsam do wlosów
madzia, ty weź wstaw te swoje foty na forum to Ci wybija z glowy taka zla samoocene;p

16,668

hm.. ale tonik i żel do twarzy masz:) No i balsam do wlosów:) A moze jakies domowe sposoby na suche wlosy? Poszukaj coś w necie smile
Eee tam nie wstawiam zdj... Coś Ty haha;p Nie tak publicznie. Wyśmieją mnie;p Jak ktoś bedzie chcial to prześle. Ale publicznie nie wyśle.

16,669

Dobranoc wszystkim smile

16,670

Dobranoc Rafix wink

16,671

karpod ja smigam bo normalnie rano nie rusze tylka i sie spóźnie do klientki... Ehh... 3maj się cieplo! Jakby coś to pisz na maila wink
Dobranoc wink

16,672 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:12:42)

smile

16,673

Dzień dobry ! smile:)

Tośka też sądzę, ze będzie niezapomniana. big_smile Tym bardziej, że idę na nią z przyjaciółką. lol

Madzia ja też robię tipsy tak dorywczo. tongue Sama się nauczyłam i "klientki" są zadowolone. lol

Miłego, a przede wszystkim bezdeszczowego dzionka. smile

16,674

Dzień dobry wszystkim ;**
Antoninaa no to fajnie, że jestem rozpoznawalna hehe;) Cieszy mnie to.
London69 ja początkowo chcialam isc do jakiejś kosmetyczki zeby mi zrobila i chcialam sie od niej nauczyć, ale odeslala mnie bo stwierdzila, ze na moich paznokciach nie bedą sie dlugo trzymać - co jest prawdą niestety. Ja nauczylam sie sama , troszkę z kursu z plyty no a od wrzesnia ide do policealnej szkoly wink Moje klientki też są zadowolone, choć niektóre marudzą (no sorry jak ktoś obgryza żel po bokach i nie wiadomo co jeszcze to ja sie nie dziwie, że paznokcie sie krótko trzymają i wygladają malo estetycznie).

16,675

Hej dziewczyny smile

O proszę... Widzę, że piszecie o paznokciach smile no j niestety nie muszę robić sobie tipsów, gdyż mam długie i nie łamiące się paznokcie wink za to mogę Was zaskoczyć. Jedna dziewczyna u mnie z LO jak chciała mieć ładne długie paznokcie kupowała sobie takie sztuczne za kilka zł... Malowała swoje naturalne 2 warstwami lakieru jakiegoś, jak wysechł na to KROPELKA i paznokcie... Owszem sztuczne trzymały się dłuuugo, ale jak chciała go usunąć to razem z płytką naturalnego jej schodziło tongue

Ludzie to mają pomysły big_smile

16,676 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-15 09:01:08)

Witam:P Ciebie Tosiu też;) Karolina,jak coś tongue
Madzia ,odpisalam
ja bym nie chciala miec tipsow, jakos malo sie interesuję paznokciami swoimi;p wystarczy że bedzie lakier i tyle;p

16,677

Hehe a ja Cie Monisiu zaskoczę, że nie tylko ona tak robi haha ;D  Znam osobe która ma kupione wlasnie takie paznokcie i to pare kompletów i pomalowane na rozne kolory, i rozne wzory wink Hehe. To juz jest mania heh;p ale nie dziwie sie;p Jak sie ma córke która robi paznokcie no to sie wszystkim zaczyna udzielać haha;D Moja mama tak robi smile

16,678

Ja od dawna interesuje się paznokciami i w ogole. Kiedyś mialam swoje piękne , dlugie paznokcie. Poszlam do LO obcielam, a potem nad lekcjami zaczelam obgryzać hmm No i dziś mam takie paznokcie, że aż wstyd:/ Niedlugo ide na wesele, musze sobie zrobić tipsy. Mamie bede robić, siorce też , a ja co? Ja też muszę mieć hehe;)

16,679

Aha no dobrze wiedziec wink

Jakie palny na dziś dziewczyny? U mnie za oknem piękna pogoda, więc wybieram się na wycieczkę do... byłej teściowej tongue

16,680 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 09:10:45)

Haha ;D Wiem to jest śmieszne, ale cóż:)
Hm..ja na 11:00 mam pierwsza klientke , potem jeszcze dwie. Wroce do domu ok 16. Jakoś tak smile Pogoda faktycznie dosyć ladna:)
Oo to powodzenia;)

karpod odpisalam:)

16,681

Witam Drogie Panie smile

Jak Wam nocka minela?? Mi sie moja matka snila?? Hmmm... ciekawe czemu sad
Moj Gruby rozwalil wlansie cale swoje lozeczko wiec albo trzeba jechac dzis po nowe albo bedzie spal z nami...
Joasiu zaraz biore sie za czytanie Twoich opowiadan. Dziewczyny co do paznokci ja tez robie zel i akryl smile
Milego dnia kochane :*

16,682

Ja sie wybieram z koleżanką załatwic sprawę, a potem nie wiem co bedziemy robić. Chce byc wczesniej w domu bo jutro na 8 do roboty;/ pogoda ładna, ale mam nadzieje ze nie ebdzie tak gorąco jak przed paroma dniami. Oglądalyscie moze prognoze pogody na dzis a konkretniej temperatury?

16,683

Dzień dobry dziewczyny smile

Rafał dziękuje, za dobre słowa smile
JA wiem, ze Ona kiedyś tam bedzie biegać, a ja za nia.. smile
Ale to co jest, nauczyło mnie żyć tym co jest teraz, staram sie wybiegać tylko do jutra smile

Troszke Was poczytałam i popijam kawkę.

16,684

Oki to miłego dnia, ja uciekam wink

Do usłyszenia potem :*

16,685 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-15 09:24:31)

Cześć wszystkim smile:):* ja na szczęście jestem zadowolona ze swoich paznokci... musiałam się and nimi strasznie namęczyć bo mam paznokcie po ojcu, takie straszne łopaty... ale na szczęście fajnie je wyprowadziłam, są teraz długie, twarde, w kształcie zbliżonym do migdału... smile:):*

cieszę się... smile

16,686 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 09:26:00)

Cześć Izka, Bianka , Asia no i Karolcia, chociaż my to już na e-mailu się przywitalysmy jako tako hehe;)
Izulka24 też robisz? No popatrz smile Ale samouk czy masz jakieś kursy lub szkolę?? smile Dlugo robisz? Ja chyba już dwa lata hehe smile Dokladnie nie pamietam, najpierw robilam akryle, a po roku żele zaczelam ze wzgledu na kolezanke z klasy która zaszla w ciaze i brala slub smile Nie chcialam tak bardzo jej szkodzić bo ten zapach akrylu bleee... hmm
Bianka25 czytaj czytaj ;D Bo jest dużo tego ;p

Karolina odpisalam:)

16,687

już w ciągu 1 min?;p

16,688

Madziunia ja robie od 7lat konczylam kursy ale na poczayk uczylam sie sama. Tez na poczatku robilam akryl bo jest latwiejszy do nauki ale teraz robie juz zel. Sama osobiscie mam zel ale ktos mi robi bo mi sie nie chce samej tongue A co do akrylu to fakt nie ma fajnego zapachu chociaz mozna sie przyzwyczaic.... Pamietam jak kiedys robilam 4klientkom pod rzad i jak moj byly wrocil do domu to spytal czy cos pilam he he he sa tez liqidy bezzapachowe ale nie polecam ich.

16,689

Mykam ale wpadnę później odczytać krytykę na temat mojego opowiadania

a tu jest to co wczoraj dodałam :

http://www.opowiadania.pl/main.php?id=s … item=63108

16,690 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 09:36:09)

Izulka24 wow;D Siedem lat:D Super:)  No to pewnie moglabym sie wiele do Ciebie nauczyc:)  Ja robialm 2 pod rząd i czulam sie jak pijana:/ Masakra. Osobiście wole robić żelowe pazurki ;D Kocham to smile A farbkami akrylowym probowalas? Ja probuje sie tym nauczyć kwiatki takie robic:) A kwiatków akrylowych tych taki wystających, grubych nie umiem hmm

16,691 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-15 09:39:43)

Madziu ja robie wszystkie kolory jakie sa akrylu. Dla mnie nie ma roznicy co robie czy zel czy akryl... Oby zel byl dobry jakosciowo bo sa takie ktorych poprostu nie naloze bo sa za rzadkie splywaja itd tragedia jakas hmm
A co do kwiatkow sprobuj kupic takie specjalne szablony do robienia kwiatkow na nich sie nauczysz. Ja swoje pierwsze kwiatki robilam swojej kolezance na jej slub. Oj ciezko bylo ale wyszlo ladnie smile

A tak zmieniajac temat co myslicie o tatuazach i kolczykach?? Ma ktoras z was jakies?? Chwalic sie dziewczyny tongue

16,692 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-15 09:46:15)

Witajcie zdolne dziewczynki...Madziunia..London...Karpod...Monia...no i Izulka....Joanna...Bianka
Fajnie jak sie ma zdolnosci i jest zadowolenie,  tipsy mi nie służa,robia mi sie garbate paznokcie...
Moja cera też sucha,ale używam  kremu,troche  pudru i po sprawie....ech maluje sie codziennie,
Włosy ma krotko sciete,wiec modeluja sie same po umyciu...
Babcia od rana nakreca ze dzisiaj sobota,uroki starosci....tatuaż mam na rece,rożyczke kolorowa...kolczyki na uszach (tylko)

Pozdrawiam i Miłego Dnia

16,693 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 09:47:12)

Ja mam dosyć gęsty żel, lubie taki:) Fajnie się rozprowadza i w ogole nie splywa wink Ja jeszcze duzo sie musze nauczyć. Ale sądzę, że jak pojde do szkoly no to od tego są, żeby mnie czegoś nauczyć, dodatkowo zrobie kursy i jak to będzie wink Nie chce isc na studia kosmetologiczne bo nie potrzebne mi to, nie chce bawić sie w kremach potem itp, wole isc do policealnej i mieć wiecej praktyki smile

Mi też sie strasznie myli jak wstaje rano;p wciaż myśle, że jest sobota hehe:) A mam dopiero 19 lat;p

No Izulka24 ja mam dwa tatuaże i kolczyk w języku;D Mialam tez kolczyk w nosie, w pepku, w brwi i 7 w uszach, ale pozbylam sie ich. W nosie mialam pare miechow, sama sobie zrobilam, w pepku przyjaciolka mi robila no i po roku wyciagnelam, w brwi mialam moze z 3 dni ? haha;p ogolnie nie bede mowic jak byl robiony bo wstyd ;D haha. No, a w uszach jakos tak zaczelam wyciagac i teraz mam tylko 3 dziurki ;p hehe . a Wy ?:)

16,694

Witajcie :*
Coco, widzę, że masz wesoło smile
Dziewczyny powiedzcie mi, które paznokcie są lepszego i mniej niszczą, akryl czy żel?
W czwartek wybiera się do kumpeli na paznokcie, nigdy ich jeszcze sobie nie robiłam...

16,695 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-15 09:54:45)

Elnett ja tam sie az tak nie znam, ale na moj gust akryl jest dość ostry.. Zreszta..Każde tipsy niszczą. Jesli masz doklejana kieszonkę i w ten sposob przedluzone no to jeszcze bardziej, a czasem na formie mozna zrobic ja sie ma swoich troche paznokci hehe:) Pilowanie też niszczy. Ogolnie tipsy niszczą paznokcie, ale coż... Czasem trzeba się poświecic, chociaz jak ktoś robi dobrze paznokcie to az tak bardzo nie zjedzie Ci tej plytki i wszystko powinno być sii:) Także wiesz:)
Spytaj jeszcze Izy,ona się zna bardziej;)

16,696

Coco ja tez mam krotkie wlosy smile Dobra rzecz smile Wesolo masz z babcia ha ha ha
Madziu ja mam w tej chwili kolczyk w jezyku (9lat) kolczyk w brwi i nosie i w uszach 3dziurki, mialam kiedys w pepku ale chrzesniak mi wyrwal. Tatuazy mam 4 jak narazie. Na karku imiona dzieci na plecach smoka na nodze skorpiona i na nadgarstku napis. Po wakacjach smok bedzie przerabiany na winorosla z racji tego ze to moj pierwszy tatuaz i nie jest do konca idealnie zrobiony...
Elnett kochana nie ma reguly co mniej niszczy paznkocie to wszystko zalezy od naturalnej plytki na co jest bardziej odporna ale na pierwszy raz polecam zel jest troche delikatniejszy. U niektorych sie lepiej trzyma zel a u innych akryl sama musisz zobaczyc co bedzie Tobie bardziej pasowalo smile

16,697

Witam Was moje kochane laski. big_smile
Dzisiaj mam dzień pełen wrażeń. Wolne od praktyk, ale muszę migiem lecieć do stajni, potem do galerii... Szukam prezentu dla mojego M. smile Do tego jak wrócę, to pewnie jeszcze będę musiała posprzątać łazienkę, bo mamy remont. Co za dzień, jak nie wymięknie to będzie dobrze. smile tongue

16,698

Witaj Natalio no ciezki dzien Cie czeka... Ech uroki remontow smile Hmmm prezent... Ciezka sprawa ja ostatnio caly dzien szukalam koszuli dla swojego M i wkoncu kupilam mu rozowa <smiech>

16,699

Witaj natalio :* No to masz sporo latania sad

A takie żelowe pazurki to zaś mogę ściągnąć sama? W jaki sposób?

16,700

Izulka24 ooo;) Super;p Ja swoj kolczyk w jezyku uwielbiam, kiedys jak zmienialam kulke i mi gosciu wyciagnal kolczyk to czulam jakbym nie miala jezyka haha;D Nieźle masz tych tatuaży i kolczyków:) Ja mam na nadgarstku chinskie znaki, a na plecach kwiaty, które niedlugo będę powiększać ;D Mmm:) Uwielbiam tatuaze i kolczyki hehe smile

Natalia dasz rade;p Nie wymiękaj! smile

16,701

Witaj Natalia smile

Jakie macie na dziś plany dziewczyny?
Ja dzis z Ola jade na rehabilitacje, pozniej jak przyjade, musze wiązankę G. spuścić (dlaczego faceci są tacy uparci?!!),  pózniej moze do znajomych pódziemy:)
Ciekawe jak mi życie pokrzyżuje te plany na dziś?

16,702

Elnett no to jedynie spilowanie, akryl idzie rozpuscic w acetonie, a co do zeli? Hm.. raczej spilować, chociaż w acetonie jak rozpuścisz i zaczniesz pilować to powinno dac rade. Czasem nie odrywaj!! Bo uszkodzisz sobie plytkę.

16,703

Madziunia ja tez tak mam ze jak wyjme to mi brakuje czegos... Ostatnio moj M chcial zebym wyjela do... hmmm ale jak wyjelam to powiedzial zebym zalozyla szybko smile A co do tatuazy i kolczykow to tez je uwielbiam wiem ze od dziecka chcialam miec tatuaz pierwszy zrobilam po urodzeniu Olgi no i potem nastepne a kolczyk w jezyku robilam w swoje 15urodziny w brwi jak bylam w 6miesiacu ciazy z Kuba a w nosie 3tygodnie temu smile

16,704

Bianka no bo faceci z reguly są uparci i oni jak zwykle wiedzą lepiej:/ Ehhh...

16,705 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-15 10:06:12)

Elnett zelu tak latwo nie rozpuscisz w acetonie najlepiej idz do manicurzystki na zdjecie tipsow i tyle. Sama lepiej nie zdejmuj.

Bianka ja dzis musze chyba kupic nowe lozeczko Grubemu bo wlasnie swoje rozwalil hmm Ech faceci... my ich raczej nigdy nie zrozumiemy a oni nas big_smile

Posty [ 16,641 do 16,705 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 255 256 257 258 259 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024