Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 252 253 254 255 256 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,446 do 16,510 z 30,541 ]

16,446

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Fajnie hehe wink Ola;) Klociliscie sie o imiona a na koncu i tak daliscie calkiem inne od tych co planowaliscie hehe;)

Zobacz podobne tematy :

16,447 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-14 15:09:08)

tak.. wiem, bo ja, choć mam silną psychikę, to kiedy zobaczyłam ogrom tragedii tego wszystkiego uciekłam i popłakałam się w łazience, ale kiedy się uspokoiłam było wszystko ok...:)
co do imion, to mi podoba się Nikodem, Adam, Andrzej, Florian....

16,448 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 15:07:32)

Hehe Bianka czyli doszliście do kompromisu z imieniem. big_smile Ale Ola ładnie. smile

Ja mam nadzieję, że mój partner w przyszłości zgodzi się na te imiona, bo nie wybrałam ich ot tak. Mam sentyment do tych imion, każde z nich ma dla mnie jakieś znaczenie i z każdym wiąże miłe wspomnienia. Szczególnie z tymi dwoma męskimi. wink big_smile

16,449

Ja bym nie dala rady... Ostatnio zajmowalam się coreczką przyjaciolki, dziewczynka nie byla niepelnosprawna i ja juz po godzinie mialam dość, strasznie plakala za mamą..Nie szlo jej uspokoić, ale potem jak zasnela mi na rękach to .. nie powiem fajne uczucie... Taka wtulona... Super:)

16,450

Ja pamietam ze od zawsze chcialam miec Olge i Dawida i nie mial nic do gadania big_smile A Jakub tak jaks chcialam bo kazdy Kuba to fajny chlopak. Wlasnie wstal i chodzi i caluje wszystkich i przytula tylko Dawid stawia opor bo mowi ze on sie z chlopakami nie caluje bo woli dziewczynki ale na rozowo paznokcie chetnie maluje <hahaha>
No i pyknela mi stowka z wami smile

16,451 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-14 15:09:15)

London69 ja wlasnie wybralam imiona do których raczej nie mam zadnego sentymentu...

16,452

Dziewczyny, ja to z moim Grześkiem mam same przeboje. Codziennie mnie zaskakuje, jakimś nowym odkryciem, lub powala tekstem z kosmosu.
Od  śmiechu mi sie już robią kurze łapki wokół oczu..

16,453

Izulka ucaluj ode mnie Twoje szkraby ;**

16,454 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 15:13:45)

Madzia, ja od dwóch lat w wakacje robię za niańkę. lol Ale kocham dzieci, mam głowę do wymyslania im różnych zabaw. Lubię też je uczyć czegoś nowego. Mojej podopiecznej wymyśliłam w zeszłe wakacje zabawę edukacyjną. lol Ja byłam nauczycielką, ona moją uczennicą i takim sposobem nauczyłam ją pisać. wink Cierpliwość mam ogromną, ale wszystko ma swoje granice. wink Tak więc nie bez powodu mam zamiar iść na pedagogikę przedszkolną.

16,455

Bianka no to fajnie masz hehe ;D Ciesz się;p smile

Kochane teraz już na serio śmigam;p Bo mnie kumpela zabije jak sie spóźnie...;D 3majcie się kobietki!! Zawitam tu później ;*
Fajne z Was babki ;D Ciesze się, ze tu trafilam.

16,456

nie chcę psuć atmosfery, ale chciałabym was dziewczyny zapytać jaki macie stosunek do aborcji i trzech furtek w naszym polskim prawie antyaborcyjnym.... ?

16,457

Ja pomykam, Grzesiek z roboty przyszedł smile

16,458 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 15:24:20)

Ja nie lubię rozmawiać na ten temat, ale wypowiem się, że jesli chodzi o aborcję to jestem stanowczo na NIE. Zarodek to już żywa istota. Lepiej zastanowić się dwa razy, niż wyrządzać sobie i maleństwu szkodę. Pomijając skutki zdrowia fizycznego i psychicznego po takim zabiegu, uważam, że lepiej być mądrym przed szkodą niż niszczyć coś po szkodzie. Niektóre małżeństwa latami starają się o dzieci, a inne kobiety usuwają dziecko wedle życzenia. Jeśli mowa o gwałcie to kobieta ma prawo do aborcji i to jak wiadomo jest już legalne. Tak więc, w tym wypadku aborcja tylko do granic moralności.
A poza tym, trochę więcej wyobraźni niektórym by się przydało. Takim co są młode, wpadną i nie chcą dziecka. A od czego antykoncepcja ? Najpierw się myśli, a później robi i tyle. Takie jest moje zdanie na ten temat. smile

16,459

Madziunia ucaluje smile Dziekujemy
Bianka ale Ci dobrze smile Miec faceta o tej porze w domu Ech... sad az zazdroszcze.
Joasiu ja juz sie wypowiadalam na temat aborcji ale powtorze jeszcze raz nie nie i jeszcze raz nie, rozumiem ze sa przypadki ktore zmuszaja do tego ale poza tym to dla mnie takie kobiety to nie ludzie. Sorry ale ja nigdy bym nie usunela. Mi jak zaszlam w ciaze z Grubym jego ojciec powiedzial ze mam usunac to mu powiedzialam ze predzej jego usune ze swojego zycia i tak tez zrobilam i nie zaluje smile

16,460

London skad Ty jestes?? Bo ja akurat szukam niani na wakacje bo moja wyjezdza sad

16,461 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 15:29:43)

Ja jestem z okolic Szczecina Izulko. smile Z tym, że wygląda to u mnie tak, że pilnuję w te wakacje te maluchy co zawsze...

16,462

a ja jestem absolutnie na nie! nawet jeśli to był gwałt - to co, zabić to dziecko, bo będzie przywoływało przykre wspomnienie?! to przecież chore. powiedzcie mi jeszcze, która ciąża nie jest zagrożeniem dla organizmu matki?!, każda w jakimś stopniu jest! a jeśli dziecko ma urodzić sie upośledzona... ja miałam być takim dzieckiem, moja mama przechodziła ciężką różyczkę kiedy była ze mną w ciąży, miała mnie usunąć, to poradziła jej lekarka, prawda, była na podtrzymaniu, ja jestem wcześniakiem, miałam niedotlenienie mózgu, ale teraz jestem normalna, normalnie funkcjonuję, a poza tym co? takie dzieci nie mają prawa istnieć? żyć? czemu mamy decydować za nie...?!

16,463

Aha no my z Warszawy niestety... Czas leci a mi nadal sie nic nie chce chyba czas na druga kawke dzisiejszego dnia big_smile Oby wytrzymac do 18 potem czas juz strasznie mi zasuwa kapiel dzieci dobranocka i spac.

16,464

Joasiu ja mowie tylko o takich przypadkach gdy jest duze zagrozenie dla dziecka lubmatki a wiadomo czasami sie tak zdarza... Ja osobiscie nie usunela bym dziecka z gwaltu przeciez jak by nie patrzec to moje dziecko a wychodze z zalozenia ze ojcem nie jest ten co zrobil tylko ten co wychowal... Przykladu chyba nie musze podawac bo sama wiesz w jakiej ja jestem sytuacji...

16,465

tak, tyle że wtedy nie powinno się stosować aborcji a zasadę działania o podwójnym skutku... ratuje się życie matki na różne sposoby, mając świadomość tego, że dziecko może, powtarzam może, umrzeć...

16,466

Joasiu ale sama wiesz ze my zyjemy w zacofanym kraju i tu wiekszosc ludzi idzie na latwizne. Ja bym probowala wszystkiego i wiem ze wielu ludzi rowniez ale niestety sa i tacy co sie zbyt latwo poddaja

16,467

tak, ale same zapisy prawne są irytujące, dobrze że wielu lekarzy nie godzi sie na przeprowadzenie zabiegu.....

16,468

Na temat prawa mogla bym podyskutowac bo przeszlam bardzo wiele i wiem ze pod tym wzgledem jestesmy jeszcze bardziej zacofani....

16,469

No niestety to różnie bywa z tym gwałtem. Mojej mamy znajomej córka została tak brutanie zgwałcona, że nie dałaby rady po prostu, nie tyle patrzeć na to dziecko, co je wychować. W ogóle nie wiadome by było czy dotrzymałaby do końca ciążę... Ale jak już mówiłam wcześniej, ogółem jestem stanowczo na NIE aborcji.

16,470

dobra, bo to temat woda... można go lać i lać aż się w nim potopimy... wiem, wiem, sama zaczęłam ... smile

16,471

ha ha ha Joasiu no to fakt mozna sie utopic nie da sie tego wytlumaczyc tego od tak.... Jest wiele nie zrozumialych i glupich przepisow po co?? Ci ktorzy to robili chyba sami do konca nie wiedza smile
London wiadomo ze kazdy jest inny i ma inne podejscie do tego ale w tym wypadku rozumiem ta dziewczyne chociaz tak jak mowilam ja bym tego nie zrobila, chyba juz bym wolala oddac dziecko do adopcji jakiejs kochajacej rodzinie zeby bylo szczesliwe  bo ja bym nie byla w stanie wychowac ale kazda istota ma prawo do zycia my nie mamy prawa tego zycia odbierac

16,472 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 15:57:58)

Dokładnie, nie mamy takiego prawa ale niestety czasem nie ma innego wyjścia... Co i tak nie usprawiedliwia faktu, że naruszy to naszą psychikę i pozbawi życia innej istotki...

A tak z innej beczki pytanie. Co sądzicie na temat młodych mam (tych w wieku 15-17 lat) ? Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?

16,473

jeśli gwałt, to żal mi z całego serca takiej dziewczyny, zwłaszcza jeśli nie ma oparcia w rodzinie, jeśli to głupota (patrz zabawa słoneczko w jakimś tam gimnazjum)to żal mi tylko i wyłącznie tego dziecka...
one same są jeszcze dziećmi i nie będą potrafiły sobie same poradzić z taką odpowiedzialnością...

16,474 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-14 16:05:57)

Hej Wam dziewczyny...

Widzę, że temat ciąży nadal trwa... Ale nie wiem czy któraś mnie zauważy... smile

Co do aborcji - ja jestem przeciwko, choć jeśli chodzi o zagrożone życie dziecka lub matki to musiałabym to poważnie przemyśleć...

A co do młodych mam... Hmm... Moje zdanie jest podzielone - uważam, że to nie odpowiedzialne, ale skoro może dać w przyszłości szczęście... Tyle, że będąc młodą matką mogą zniknąć ambicje... Choć sama do końca nie wiem...

Ech chyba nie bede się wypowiadać...

16,475

ja Cię zawsze zauważam Moniu smile:*

16,476 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-14 16:11:28)

KOchana Asia :*

Ech nic mi się nie chce... A w czwartek mam egzamin (USTNY) i muszę się uczyć... hmm

16,477

Kochana Monia... jak ja się wypowiadam, takie małe coś co jeszcze nie wie czy kobietą czy dziewczyną jest to Ty byś sie miała nie wypowiadać smile:*

16,478

Ja tez Cie Moniciu zauwazylam :*
Co do mlodych matek to ciezko mi jest sie wypowiadac na ten temat bo sama mam 23 lata i troje dzieci (nie wiadomo czy czwarte nie w drodze) ale moge powiedziec jedno ja w pelni swiadomie zaszlam w ciaze z Olga i urodzilam ja miesiac po 19urodzinach. Ech Dawid i Olga spia... Oj nie dobrze chyba dzien mi sie dzis przedluzy big_smile

16,479 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 16:14:10)

Hej Monia smile

Ja na temat młodych mam uważam tak: jesli gwałt, oczywiście współczuje. Natomiast jeśli z wyboru, to "gratuluje" "odpowiedzialności" i "rozwagi" hmm Trzeba mieć wyobraźnie, dzieci nie przynosi bocian, a seks to nie tylko rozrywka. Dzieci nie powinny robić i rodzić dzieci. Nie ma co się spieszyć do dorosłości. Rozumiem, że seks jest czymś nowym, ciekawym, ale tą ciekawość trzeba trochę przygasić wiedzą i przede wszystkim zdrowym rozsądkiem.

Iza rozumiem Cię, moja mama mnie też urodziła jak miała 19 lat. wink

16,480

moja mama ma 36 latek, urodziła mnie w wieku 18lat, choć twierdzi ostro, że byłam planowana big_smile

16,481

Haha Asia moja też twierdzi, ze byłam planowana, ale ja w to wątpie. big_smile

16,482

no to miło... smile powiedzcie mi coś, co sądzicie o dziewczynie, która najpierw budzi uczucie w bardzo wrażliwym chłopaku tekstem, że zawsze chciała z nim być (znają sie 2 lata), a kiedy on zaczyna coś do niej czuć, ona go odrzuca z tekstem, że woli przyjaźń. moim zdaniem powinna znać go na tyle dobrze, że powinna wiedzieć jak on to przyjmie (skoro ja znając go bez mała pół roku to wiedziałam). chłopak się załamał, a twierdzi, że ona jest wrażliwa, uczuciowa, słodka, pełna pozytywnej energii, mi wydaje się, że nie jest ani wrażliwa ani uczuciowa, bo zastanowiłaby się zanim zburzyłaby czyiś spokój takim wyznaniem, zwłaszcza, ze ten koleś był świeżo po tym, jak odrzuciła go laska, którą kochał...jako przyjaciółka powinna się była zastanowić no nie? może piszę troszkę chaotycznie ale się wzięłam i wściekłam..

16,483 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-14 16:22:09)

Powiem Wam tak, ja sama byłam w ciąży w wieku 19 lat. Na początku szok, ale potem przeszłam do tego do początku dziennego. Jednak mój facet (mimo, że się oświadczył) okazał się ćwokiem. Kiedy ja po poronieniu leżałam w szpitalu on w najlepsze bawił się z kumplami i cieszył się z tego, że nie ma dziecka!!

Załamałam się, bo przecież oświadczył mi się, gdy dowiedział się o ciąży, a tu nagle coś takiego!! Okazało się, że nie mogę na niego liczyć...

Ani na niego, ani na moją rodzinę sad

Teraz spełniam się jako studentka i cieszę się życiem, ale żałuje, że nie byłam na tyle silna by móc utrzymać dziecko sad
Że nie mogę mieć własnego biegającego już bobaska... Choć jak mi to mówili lekarze, nie moja wina, że poroniłam... Po prostu stres związany z maturą zrobił swoje... Ale i tak żałuje ;(

Ja planowana nie byłam, mojej mamie się nudziło tongue a ja i tak twierdze, że jestem podmieniona big_smile

16,484

ojej Monia, tak mi przykro...<tuli mocno>

16,485

Moja urodzila mnie w wieku 18 lat a dokladnie tydzien po osiemnastce i teraz wiem ze to byl jej blad !!! Ja moge miec tylko nadzieje ze nie bede tak beznadziejna matka jak ona.

16,486

mogę połączyć się z Tobą w bólu... sad

16,487

Moja nie uważa, że byłam błędem... Jestem można by powiedzieć, że jestem jej oczkiem w głowie, bo drugiego dziecka by nie chciała
z racji konfliktu krwi...

Ale ja się smieje, że ja jestem podmieniona. Nikt w rodzinie nie ma takiej grupy krwi jak ja big_smile

16,488

Joasiu sorry za to co teraz napisze ale moim zdaniem to zwykla suka z tej panny

16,489

A moja niestety nie raz mi powiedziala ze zaluje ze mnie urodzila i nie pamietam zeby kiedys powiedziala mi ze mnie kocha. Nie utrzymuje z nia kontaktu i nie mam zamiaru ja nie mam matki i chyba nigdy nie mialam. Zreszta opisalam wszystko w watku na temat matek...

16,490

haha ktoś po mojej stronie... eh.. szlag mnie trafia jak on jej broni... normalnie, strasznie dojrzała emocjonalnie, stała w uczuciach (dwa lata chciała z nim być, a po tygodniu puff i nie ma), mądra kobieta... wrrrrrr

16,491

No widac ze stala to ona jest.., ha ha ha zmienna jak flaga na wietrze... Zal mi tego chlopaka ale jej chyba jeszcze bardziej bo madroscia to ona nie blyszczy

16,492

no to ja muszę z nią mieszkać, biła mnie nie raz, wiele razy usłyszałam jak żałuje, ze mnie urodziła, dopiero jak się jej odwidziało, to zapewniała, że jestem planowanym dzieckiem, wypominała mi, że narażała życie dla mnie bo mogła mnie usunąć...ehhh no cóż..

16,493 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-14 16:40:12)

Również uważam, że panna jest suką... Takie zachowanie jest samolubne, normalna egoistka... Nie bardzo pojmuje co ona tym chciała osiągnąć?

<przytula> Głowa do góry Asiu :* jestem z Tobą smile

16,494

Współczuje Ci Monika. sad

A co do tej dziewczyny Asiu, to uważam, że nawet nie powinna mu proponować przyjaźni. Przyjaciółka nie powinna tak postępować jak ona...

16,495

no a koleś za nią murem! ja go zabiję!

16,496

Koleś ślepo patrzy na nią...

Dziewczyny stresuje się jutrem... hmm
Matka mojego eks ma jutro imieniny idę wręczyć jej prezent do pracy i złożyć życzenia, ciekawe jak mnie przyjmie tongue

16,497 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-14 16:45:52)

a czemu się do niej wybierasz, skoro to mama Twojego eks.. a poza tym to chyba powinno być dobrze, bo na ludzi z prezentem się nie wrzeszczy...:) a co jej kupiłaś?,

muszę znikać bo brat domaga sie sprawiedliwości (10lat więc wyobraźcie sobie jak)robi wielkie oczy i prosi o dopuszczenie do kompa.. potem pewnie wpadne..:)

16,498

Milosc jest slepa... Niestety. Ja mialam podobna sytuacje z moim i Macka przyjacielem wspolnym panna robila z nim co chciala wykorzystywala go jak mogla a on glupi latal za nia jak pies za suka... Mowilismy mu nie raz ze mu zycie zmarnuje itd itp ale on nie bo on ja kocha i jest za dobry zeby jej czegos odmowic... Olalam sprawe bo sama mialam za duzo problemow i co... po czasie przyszedl z podkulonym ogonem i przepraszal ze nie sluchal itd itp... a po pol roku znowu to samo teraz z nia jest znowu ale my juz z nim nawet nie gadamy. Moze nie zrobilismy dobrze ale nie bedziemy nianczyc doroslego kolesia ktory jest slepy na to co ona z nim wyprawia my mamy dzieci do nianczenia no i siebie big_smile

16,499

też tak chcę tylko mi na idiocie zależy, a ostatnio dowiedziałam się, i to od osoby postronnej.. że on się ZAWSZE BAŁ że sie w nim zakocham... no ręce opadają... do samej ziemi...

16,500

Monia bedzie dobrze... Mi wczoraj moja byla niedoszla tesciowa <smiech> przywiozla ciasto jak mi corke odwozila. Kiedys nie najlepiej zylysmy wrecz  jak pies z kotem (chociaz nawet oni czasami sie lepiej dogaduja) a teraz moge na nia naprawde liczyc jak nie mam jak odebrac mlodej to odbieram na drugi dzien lub ona ja przywozi jak potrzeuje podrzucic w sobote wieczorem Olge bo chce wyjsc gdzies a chlopakow nie ma to nie ma problemu. Okazala sie naprawde rowna babka i jest za mna bardziej niz za wlasnym niedorozwinietym synem tongue A ciasto pyszne smile

16,501

Ech Joasiu my chyba nigdy tego gatunku (facet) nie zrozumiemy... Jak im zle to chca dobrze jak im dobrze to chca lepiej i wez tu dogodz takiemu

16,502

Kobieta ma jutro imieniny, sama o moich urodzinach pamiętała. Koleżanki poradziły mi, żebym poszła. Na pewno będzie jej miło i w ogóle smile A kupiłam filiżankę taką ładną, bo dużo kawy kobietka pije wink

Ale mam stresa, bo nie wiem jak zareaguje i co powiedzieć...

16,503

Izulka24 napisał/a:

Ech Joasiu my chyba nigdy tego gatunku (facet) nie zrozumiemy... Jak im zle to chca dobrze jak im dobrze to chca lepiej i wez tu dogodz takiemu

Ja w ogóle facetów nie rozumiem. Mówią co innego, myślą co innego, tak źle tak nie dobrze... Ech my kobiety to mamy ciężki żywot zrozumieć ich... Ale oni mają jeszcze gorzej big_smile

16,504 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 16:57:41)

A wiecie mój były facet jak był ze mną to spotykał się ze swoją byłą w tym samym czasie, znajomi mi o tym mówili, ale ja oczywiście byłam w niego ślepo zapatrzona, więc nie wierzyłam, że on tak może, w ogóle ich nie słuchałam... A on twierdził później, że nie widział w tym nic złego. Co za palant ! Nie wiem jak mogłam być takim głupkiem i wierzyć w każde jego słowo. tongue

16,505

London rozumiem Cie doskonale ja po rozstaniu z Olgi ojcem dowiedzialam sie ze bylam na kazdym kroku zdradzana... Chociaz wiedzialam o tym to nie wierzylam bo przeciez on mowil ze to nie prawda... Ech ale ja bylam glupia. Sam sie po jakims czasie przyznal do tego ze spal z innymi jak mnie nie bylo w domu mial inna w naszym lozku a 20minut pozniej kochal sie ze mna sad Jak sie o tym dowiedzialam czulam sie zwykla brudna szmata... sad

16,506 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 17:16:55)

Dokładnie Iza, a myślisz, że ja czułam się inaczej... Nie pierwszy raz mi się to zdarzyło, ale ja oczywiście myślałam, że wiem lepiej, bo po co słuchać innych. Przez takie coś boję się zaufać jakiemukolwiek facetowi, ale wierzę, że będzie lepiej. Na pewno w końcu trafię na kogoś w pełni poprawnego. smile Szkoda tylko, że takim kosztem i z takimi przykrymi wspomnieniami.

16,507

No niestety Kochana czasami wydaje mi sie ze jestesmy zbyt naiwne... Ja sie sparzylam dwa razy dopoki nie spotkalam Macka... Chociaz wiem ze nigdy nikogo nie mozna byc do konca pewnym ale wiem jedno on jest moja prawdziwa miloscia i wiem ze jesli mi z nim nie wyjdzie (w co szczerze watpie bo wiem jak on do tego podchodzi) to z zadnym innym nawet nie bede chciala sprobowac stworzyc czegos stalego... Do trzech razy sztuka. To jest moja ostatnia szansa...

16,508

Cześć kobiety.

W pracy miałam takie wariatkowo, że nawet raz forum nie otworzyłam! Normalnie pierwszy raz od czasu jak się zarejestrowałam...

Trudne tematy dzisiaj...

Aborcja - nie. Mogę zrozumieć kobiety, które na ten krok decydują się z uzasadnionych powodów, ale nie wierzę, że mogą to zrobić... Ja należę do grupy, które mają prawo do legalnej aborcji. Mimo to, od czasu kiedy zobaczyłam dwie kreski na teście wiedziałam, że urodzę moją "wpadkę". Dla mnie to nie był żaden zarodek tylko DZIECKO, nawet w czasie, kiedy było tylko kreską na teście... I tylko 8 pobytów w szpitalu kosztowała mnie ta decyzja wink A lekarze bardziej straszyli smile

Do tematu zdradzanych kobiet też mam osobisty i emocjonalny stosunek... Ja też wiem jak to jest, kiedy jakaś panienka mówi mi przez telefon jakiego koloru mam kota w mieszkaniu i że na półce mam zdjęcie z kajaków...

16,509

Hej Vinnga no to zes sie dzis napracowala biedna <glaszcze> a ja siedze z wami caly dzien i tak mi dobrze chociaz moglo by byc lepiej.... mam dola i chce mi sie plakac...

16,510

Izulka24 napisał/a:

Bianka wiem ze nie chcesz sie uzalac ale uwierz mi chociaz moje potworki sa zdrowe to i tak wiem przez co przechodzisz...
Coco wybacz ale musialam to zdjecie wstawic jako swoj avatar big_smile

To zdjecie było specjalnie dla Ciebie,miło mi ze sie na cos przydałam....
Miłego Wieczorka>>>>i nie martw sie>>>

Posty [ 16,446 do 16,510 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 252 253 254 255 256 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024