Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,381 do 16,445 z 30,541 ]

16,381 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-14 08:26:39)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Witajcie smile

Tosienko ty Ty chodzisz spac ?!? wink   Jest nakaz smiania sie z wiatru..no to sie smieje lol lol haha 

Tosia no co ja poradze,ze taka niska uroslam ? tongue Slyszalas,ze male jest piekne ??  tongue Te male Pan Bog stworzyl,a te duze osly same porosly hahaha lol tongue

Uff  Karolinka mi wybaczyla,,Dziekuje :****

Bianka Kobietko przeslodka...Jak tu Ciebie brakuje !!!  sad  Ja sie Toba kawy napije z wielka przyjemnoscia !! 

No i Grazynko teraz czuje sie jak gwiazda ! big_smile  Taka wyszczegolniona big_smile  Buziaczki :*******

Grazynka..co prawda cyrk to nie wesole miasteczko,ale ja bardzo chcetnie sie z Toba wybiore big_smile
Z Ciebie tez jest FAJNY i KOCHANY ludzik smile  :**** 

Idz fotografowac,a potem sie pochwal foteczkami big_smile 

Milego dnia....mnie czeka wariactwo ....A to zdjecie dla was ..owieczki sie pasa...czasem niestety jakas spada,to niezle wariatki sa !!  Ryzykantki...  big_smile

http://image.lagata.pl/images/03041345198301299206.jpg

Zobacz podobne tematy :

16,382 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-14 08:30:38)

Witaj Em smile

Miłego dnia, pewnie w pracy bedziesz smile
U mnie wasnie zaczeło padać i zagladnełam tu..
MAm nadzieje, ze tak szybko nie opusciesz tej kafejki, jak napisałaś w którymś w swoich postów smile

Czekam jak przestanie padać i bedze mogła wysc z domu. Musze sie do lekarza.

16,383

Bianeczko :*****  Ja takze zycze Tobie milego dnia ! U mnie tez zaczyna padac...kurka..jak ja do pracy pojde? hmm
Bardzo sie ciesze,ze zagladnelas tu !!  :***
Bianko...raczej nie opuszcze kafejki,bo by mnie tesknota zabila smile A tej juz wystarczajaco w moim zyciu smile

Napisz co slychac ? Co porabiasz kazdego dnia?  Jak Olenka? Jak rehabilitacja ?  Jak G. ??  Sorry,za tyle pytan,ale korzystam,ze jestes ? big_smile PRZYTULAM CIE smile

16,384 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-14 08:47:18)

U mnie dobrze smile
Pełno zajeć, czuje że żyje smile]

Ola rośnie, nie daje mi ani chwili spokoju, skacze po mnie, ciagnie mnie za wlosy, gryzie.. Eh, chyba jej oddam big_smile
A tak jest dobrze, wszedzie wstaje, próbuje chodzić, chociaż jeszcze nie potrafi samodzielnie stac sama, ale trzymajac sie czegos zrobi pare kroków, i upada, a ja biegne i myśle czy jeszcze ma zęby smile
Jest uparta, i znowu wstaje.. czasem siedze i patrze sie na nia i jest mi tak starsznie jej szkoda, bo ona tak bardzo chciała by już biegac.. sad

Z faktu, ze nas zalało idę sie zaszczepic, ale Ole chyba ominie, bo ona była na teżec szczepiona, a ta szczepionka jest na 5 lat.
No i tu znowu problem bo G. nie chce isc. A ja uwazam ze musi, bo chodził po tej wodzie, a do tego jak był mały mial poparzona noge, i zrobiła mu sie rana..

Ja jestem ciekawa co u Ciebie?
Ale nie co słychać, ale jak sie czujesz?

16,385

Jak czujesz ze zyjesz to bardzo mnie to cieszy smile

Olenka dzielna urocza dziewczynka,bedzie biegac Bianeczko,bedzie !!  :*****  <przytulam>

Robi postepy to najwazniejsze smile   A G.zmus do tej szczepionki !  Powiedz,ze powinien dla bezpieczenstwa Olenki,powinno podzialac big_smile

Kochana kobietko...jak ja sie czuje?  czuje sie dobrze,jestem zdrowa smile  Wiem o co pytasz...wiesz ogolnie czuje sie dobrze,nie moge napisac,ze wszystko ok,bo tak nie jest,ale jakos daje rade... Czasem mam gorszy dzien,ale szybko mi przechodzi smile
Ohh  powinnam wkoncu cos zrobic..zbieram sily...Musze sobie jakosc radzic nie ma innego wyjscia..dziekuje,ze pytasz smile 

Musze zmykac do pracy sad  Mam nadzieje,ze zajrzysz tu jutro albo w najblizszym czasie?  Brakuje tu Ciebie sad  tesknie sad 

Buziaki dla ciebie i Olenki :******  Trzymajcie sie i powodzenia smile

16,386

Em  ta fotka sliczna,a wiesz ze nie zauwazyłam tych owieczek na szczycie,i tak mysle o czym Ty piszesz...
Bianka chyba już po kafce...ciesze sie ze twoja coreczka robi postepy...bedze chodzic ,bedzie..

Do Miłego...

16,387

Hej Wam wszystkim... wink

Jak tam minął weekend?
Ja właśnie wróciłam od znajomych... Odpoczęłam sobie troszeczkę, pobawiłam i zapomniałam o pewnych mało istotnych sprawach - powtórka za2 tyg big_smile

Kurcze widzicie, było tak ładnie przez weekend, a mu mnie teraz jakby oberwanie chmury było <szok> !! hmm

A jak Wy się macie??

16,388

Dzień dobry smile Wszystkim
ja dziś mam wolne po zjeździe na uczelnie ufff...
zaraz pędzę załatwaić sporawy po urzędach...
tyle napisaliście ze jeszcze nie ogarniam tego smile alenadrobię i wieczorem jak wróce do siebie to poudzielam się troszeczkę
tymczasem miłego słonecznego dobrego dnia Wam życze i pełno uśmiechu smile:):):)

16,389

TAk Grażynko, już po kawce.

U mnie za oknem troszkę kropi deszcz, ale ja sie szykuje do wyjscie. Ide do ośrodka zdrowia. Pa pa  Miłego dnia wszystkim smile

16,390

Hej, wstałam właśnie. Za oknem leje. Mogło by nie padać, wystarczy niższa temperatura wink weekend ogólnie pracowity(dosłownie) i lekko procentowy(wczoraj:P).
Tak myśle sobie o pracy, mam problem.Jestem tam niecałe 2 tygodnie, a wliczajac dni wolnego łącznie 7 dni przepracowałam. Martwi mnie troche zachowanie dziewczyn w pracy. Nie są jakieś chamskie, ogólnie oki, tylko czuje dystans jakis z ich strony. Do trego rozkazują mi- podaj,posprzątaj,pozamiataj. A ja zazwyczaj to robie, no bo co, powiem '' sama sobie przynies''. jak nie mam w tym momencie nic ważnego do roboty? ale sama jakoś nie mam odwagi powiedzieć którejś żeby coś dla mnie zrobiła. Powiedzcie, jak to u Was było na początku w pracy

16,391 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:19:47)

smile

16,392

Dzień dobry! Dziękuje i wszystkim również życzę milego dnia! Ja dopiero wstalam.. hmm Ehhh... wlasnie jem śniadanko  i pije zieloną herbate. Jest tu ktoś???

16,393

Czesc Karpod a Ty dziewcze zatrudniłas sie do sprzatania,bo nie wiem...a jak praca biurowa,to daj im na wstrzymanie...
Zawsze nowa jest wykorzystywana,a czemu to myslenie starych pracownic ...

Antonina Madziunia Pozdrawiam

16,394

Nie do sprzątania, jako kasjerka i ogólnie pomoc w restauracji tongue

16,395 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-14 12:17:44)

karpod niech same ruszą cztery litery, a nie wciąż się Tobą wyslugują... hmm Ehhh.. Co za ludzie.
A tak przy okazji sprawdź pocztę jak masz chwilke wink

Cześć coco59 wink Co tam slychać?

16,396 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-14 12:25:43)

Witam kochane ludziki smile
Dopiero wstalam i czuje sie fatalnie sad
Mam jakiegos mega dola... chyba przez pogode... <smutna>
Milego dnia kochani :*

16,397

Hej Izulka! Nie smuć się... <przytula> ;***
Pogoda faktycznie fatalna... hmm Ale co zrobić..? Nic na to nie poradzimy.
Dzięki i również życzę milego dnia;)

16,398

Ech pogoda pogoda ale chyba mam wieksze zmartwienie... Nie wiem na sto procent ale chyba jestem w ciazy <placze>

16,399

Witjcie smile

Izulka, a jakie sa te ciemnie strony tego ze jesteś w ciąży?
Ile Ci sie spóźnia okres, i jak sie czujesz?

16,400

Izulka w ciaży?? Hm.... No, ale to nie jest chyba powód do placzu prawda?? Masz już dzieci prawda??

16,401

Ciemne strony to takie ze mam juz troje dzieci i najmlodszy ma rok i osiem miesiecy...
Spoznia mi sie kilka dni a poza tym czuje sie podobnie jak wtedy gdy bylam z Kuba w ciazy... Mdlosci dusznosci wzmozony apetyt sennosc... Zobaczymy w srode ide do lekarza obym do tego czasu jednak dostala okresu. To nie jest tak ze ja nie chce bo chce ale nie teraz za kilka lat owszem bo teraz nie dam rady... sad

16,402

Izulka rozumiem, masz już troje dzieci i będzie Ci troche trudno z kolejnym... A ile mają Twoje pociechy? Najmlodszy rok i osiem miesięcy to jest Kubuś tak??

16,403

Tak Madziu najmlodszy to Kuba sredni Dawid 3lata i 3miesiace prawie i najstarsza Olga 4i pol roku. Ech ciezko bedzie ale mam nadzieje ze to tylko stres i okres bedzie ...

16,404

Będzie trudno i czasem pod góre. Ale dasz sobie rade, dacie rade. A Maciek już wie?

16,405

Miejmy nadzieje, że to tylko stres tak jak piszesz... Nie martw się! W środe, albo nawet prędzej wszystko się wyjaśni. Będzie dobrze.

16,406

madziunia,odpisalam Ci wink

16,407

Oki już sprawdzam wink

16,408

Diekuje dziewczyny...Maciek jeszcze nie wie tzn cos podejrzewa ale nie mowilam mu dokladnie bo wiem ze on tez jeszcze nie chce najpierw mieszkanie w przyszlym roku slub i dopiero dziecko.. On sam powiedzial ze za duzo narazie pracuje i nie chce mnie zostawiac samej z czworka dzieci...

16,409

Izula, a Wy mieszkacie razem z Mackiem?

16,410

Tak Bianka mieszkamy razem

16,411

Nie umiem ludzi podnosić na duchu, i wylewnie pocieszać..
Ale Izka bedzie dobrze smile

Jeśli mogę to jeszcze zapytam, Maciek dalej tak dużo pracuje?
I czy mieszkacie z rodzicami?

16,412

Izulka nie martw się na zapas. Wszystko sie wyjaśni, a nawet jakbyś byla w ciąży to przecież poradzicie sobie! Na pewno sobie dacie rade!

16,413

Bianka Maciek niestety dalej tak pracuje ma taki okres w firmie ze pracy jest strasznie duzo... W srode bedzie i moze przyszly tydzien sobie odpusci bo on juz sam nie daje rady. Widze jak jes mu ciezko jak bije sie z myslami ze nie moze byc przy nas. Wczoraj Olga nie spala do 23 bo chciala z nm posiedziec... A co do rodzicow to ja ich wogole nie mam a Maciek ma tylko mame ktora mieszka na Woli mieszkamy sami.
Madziunia damy rade bo musimy ale chcemy najpierw zrobic to zeby bylo latwiej...

16,414

Dobrze, ze on Cie tak wspiera, i dzieci smile

16,415

Izulka kurcze miejmy nadzieje, że nie jesteś w ciąży. Przynajmniej nie teraz...

16,416

Bianko oj tak bardzo dobrze.. Mam tylko jego dzieci no i  was moi kochani smile
Madziunia no ja tez mam taka nadzieje smile
A tak odchodzac od tematu to cholernie mi sie nudzi... hmm Nosi mnie nie wiem co ze soba zrobic... Moje dzieci dostaja dzis szalu bo niestety na spacer nie pojdziemy Gruby (Kuba) spi a reszta wariuje

16,417

Moja Ola jak na razie (od pukac) sama sie bawi smile
Pogoda do kitu, raz pada, raz grzmi, raz słońce.. ech, a mi sie spac chce.. chyba sobie kawke zrobie jeszcze jedna.

A tak miedzy czasie próbuje dom do ładdu poskładać, ale mi to nie wychodzi.. tongue

16,418

Będzie dobrze;* jak wszystko się wyjaśni to daj znać!
Mi też sie nudzi, jeszcze w koszuli siedzę hehe;D Zaraz musze sie umalować, wyprostować wlosy i ok.15 musze isc do kumpeli bo jedziemy kupić przyjaciolce prezent na urodziny...
No to możesz posiedzieć sobie przy kompie jak reszta wariuje hehe;D

16,419

witajcie moje drogie kobiety.. tylko wczoraj mnie nie było i tyyyle czytania, ale uporałam się.... no a ja rankiem o godzinie ósmej spacerek 7km do domu... miło nie... smile
Iza tak długo sobie radziłaś, w tak ciężkich sytuacjach byłaś i poradziłaś sobie, a teraz masz przy boku ukochanego i tego właściwego faceta to teraz sobie nie poradzisz?? smile:*

16,420

Bianka moje starsze potworki ogladaja bajki i sie tluka przy okazji... Mieszkanko ogarniete wiec mam czas zeby z wami popisac zamowilam wlasnie pizze bo obiadu nie chce mi sie gotowac a raz na jakis czas mozna zjesc cos nie zdrowego smile
Madziunia ja sie z lozka podniosla po 11 ale juz sie ubralam i ogarnela. Milych zakupow smile Jak tylko bede wiedziala co i jak to odrazu napisze.
Witaj Joasiu :* No pewnie sobie poradze bo jak nie ja to kto?? smile Ale wolala bym sobie radzic za jakies dwa lata smile

16,421

no cóż... jak już to takie małe szkrabiątko to czysty skarb i radość i nie zawsze można mieć wszystko zaplanowane... smile a ja bym chciała mieć bliźniaki, chłopca i dziewczynkę.. niestety, wiatropylna nie jestem... smile

16,422

Witaj Asiu;D Haha fajny spacerek ;D
Izulka ja jakos sie nie mogę ogranąc.. kurde a niedlugo musze iść... O kurde.. Mam godzine na uszykowanie.... Chyba musze lecieć.
3majcie sie kobiety! ;**

16,423

O masz Joasiu jak bym miala blizniaki to bym zwariowala chyba smile Nigdy przenigdy ... Ja juz wiem teraz po sobie ze jak Gruby i Dawid chca czegos w tym samym momencie to dostaje szalu z tym ze Dawidowi da sie przetlumaczyc ze musi poczekac bo Kuba jest mlodszy i niestety ma pierwszenstwo bo wydziera sie najglosniej wiec trzeba go uciszyc a jak by mi dwa male szkraby zaczely krzyczec w tym samym momencie o mleko pieluche czy jeszcze nie wiadomo o co to nie wiem czyba bym sie w wariatkowie zamknela. Teraz chcemy dziewczynke Nadie a jak chlopak to Nikodem ale ja chce Nadie big_smile

16,424

Pa Madzia smile

Witaj Joasiu smile

Oj, ja tez myśle aby miec jeszcze jedno dziecko, chłopca, zeby była parka..
Myśle, ze teraz byłby fajny czas, Ola ma 2 latka, no ale sytuacja mi nie pozwala, po prostu nie wyobrazam siebie teraz z dwójka dzieci, w realnym życiu smile

16,425

śliczne imiona! a dlaczego takie?

16,426 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-14 14:10:38)

Izulka a potrafisz sie nie marwic,bo to nic nie da....jak jestes to tak Bog chciał...bedzie dzidzia...a jak nie to też dobrze...
Powiem Ci że to sie czuje,ja tak miałam...najważniejsze że nie jestes sama...jest ktos>>>kto was bardzo kocha>>>
Ale też masz wirtualnych przyjacioł  smile ...jestesmy z Toba kochana...  smile

Witaj Joanna  smile

16,427

Ja tez tak myslalam ze jak ja sobie poradze z dwojka jak zaszlam w ciaze z Dawidem ale powiem szczerze ze wole miec rok po roku i robic wszystko ,,hurtowo" niz za 5 czy 10 lat pakowac sie znowu w pieluchy mleka itd a tak to wszyscy pojda do szkoly a ja zaczne ,,zyc normalnym zyciem"
Joanno czemu takie imiona?? Nie wiem tak jakos kazde moje dziecko ma jakies oryginalne imie drugie zawsze jest po kims Olga Natalia (po mojej prababci) Dawid Konrad (po ojcu czego zaluje niestety) i Jakub Ignacy (po moim przyjacielu sw pamieci a drugie po moim pradziadku) a teraz Nadia albo Nikodem Jerzy (po Macka tacie). Nadia i Nikos zawsze mi sie podobaly. Jeszcze nie wiem jakie drugie imie dla dziewczynki ale pewnie po Macka mamie Katarzyna...

16,428

Dziekuje Coco to fakt mam was i bardzo duzo mi to daje..
To fakt czuje sie to ale wiem ze oboje narazie nie chcemy ale jesli bedzie to trzeba isc dalej big_smile

16,429

TAk kochana, mówią, że lepiej mieć jedno przy drugim, ale mi mówią ze lepiej bedzie jak Olka skonczy 5 lat by pomyślec o następnym.

Ola jest chora i po prostu nie dam rady być dla niej na wyłącznosc, małe dziecko potrzebuje uwagi nakarmic czy przewinac, Ola jest taka sama. Nie powie ze chce pić czy sikac. Jak na razie nie chodzi, ale to sie zmieni, po prostu siebie sobie nie wyobrażam z dużym brzuchem, i z małym niepełnosprawnym dzieckiem na basenie, na koniach itp.

16,430 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-14 14:25:52)

http://i47.tinypic.com/2hrjs09.jpg

16,431 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-14 14:22:05)

mmm jak słodko... ja tak strasznie chciałabym być mamą... no ale mam jeszcze czas..... smile ale kochający mąż, własny dom i małe dwa szkraby w bliźniaczych łóżeczkach to dla mnie szczyt marzeń... (o wymarzonej pracy nie wspominając smile )
Coco jaki słodki bobas... smile

16,432

Bianka przepraszam nie wiedzialam. To fakt to zmienia postac rzeczy... Mam nadzieje ze bedzie dobrze smile Duzo zdrowka dla Oli i buziaczki od forumowej cioci smile a dla Ciebie wytrwalosci !

16,433

wiecie co, jestem pewna, że Ola będzie szczęśliwa. pracowałam jako wolontariuszka z dziećmi niepełnosprawnymi, oczywiście ze względu na mój wiek i brak doświadczenia nie były to dzieci głęboko upośledzone, ale bawiłam się z nimi, rozmawiałam, przebywałam z nimi w grupie i to własnie tam można odnaleźć radość, bo widać jak one cieszą się życiem, jakie są szczęśliwe... smile dużo zdrowia dla Oli...

16,434 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-14 14:31:52)

Izula nie przepraszaj, nie chce sie użalać, bo jestem dumna ze jestem mama "nawet takiej Oli"
KAżdy wspina sie po swoich schodach, jedni szybciej drudzy wolniej.

I uwierz potrafię Cie zrozumieć mówiąc, ze jeszcze nie teraz. Ale jak Bóg dał, to lepiej nie dyskutować tylko dziękować smile
Jesli to jest fałszywy alarm, nie dopuście juz do takiej sytuacji zebyś sie martwiła czy zaszłaś czy nie smile

Dzękuje Ci Joasiu smile
Ciesze sie ze masz takie otwarte serce na ten swiat po drugiej stronie.
JA spotkałam już masażystów, logopedów ktorzy sie boja takich osób, nie mówiac juz o zwykłych obcych mi ludziach.

16,435

Bianka wiem ze nie chcesz sie uzalac ale uwierz mi chociaz moje potworki sa zdrowe to i tak wiem przez co przechodzisz...
Coco wybacz ale musialam to zdjecie wstawic jako swoj avatar big_smile

16,436 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-14 14:41:23)

ludzie często nie wiedzą jak się zachować i zamiast zachować się normalnie, robią różne dziwne rzeczy, a to wszystko przez niewiedzę...
a zdjęcie słodkie... smile

16,437

Jednak jestem smile Bianka podziwiam! Naprawdę. Ja nie mam dzieci i nie chce ich mieć, bo wystarczy mi jak idę do kolezanek ktore maja bobasy to chwytam się za glowe. Zawsze kochalam dzieci i mialam jako taką cierpliwość, ale chyba z wiekiem mi to przechodzi... Naprawdę. Też mialam marzenia podobne jak Asia. Dom, kochający mąż, dzieci... Ale chyba troszkę przez moją sytuacje rodzinną zmienily mi się plany na przyszlosc...

16,438

Joasiu masz racje. Ja sobie nie wyobrazam trudu z jakim musza sie codzinnie spotykac rodzice dzieci chorych... Moja corka majac 11miesiecy miala sepse i o maly wlos jej nie stracilam chociaz byly to najgorsze 11 dni w moim zyciu to wiem ze to pestka przy tym co przechodza inni rodzice. Podziwiam tych ludzi i mam wielki szacunek do nich. Nie wiem czy ja dala bym rade.

16,439

Ja podobnie jak Izulka podziwiam takich rodziców..Naprawdę. Ja bym nie miala sily...

16,440

Madziunia co z Twoimi zakupami?? No i pizza zjedzona ech a dupka rosnie big_smile

16,441

Jadę troszkę później... Hm.. A szykować mi sie za bardzo nie chcialo. Umalowalam sie tylko i wlosy zwinelam w nielad i tyle hehe;p Ajj ale kusisz tą pizzą... Ja jestem na diecie:/

16,442 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-06-14 14:52:52)

Asia i Madzia, jesteście takie młode smile

Realizujecie wasze marzenia niech sie spełnią, a dzieci planujecie zrobić po 24-26 roku życia.. smile
Myślę, ze to jest dobry czas by także dorosnac do macierzyństwa ( nie nie, mówie, ze nie jestescie przygotowane, nie nie)
Ale jest to czas, po szkołach, poznaniem zycia, z korzystaniem z niego, i znalezieniem jakies pracy, ktora nam odpowiada.

Aha, i poradziłybyście sobie o to sie nie martwcie. My kobiety jesteśmy silne, i to jest nasz duży atut smile

16,443 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-14 14:52:23)

Izka dasz radę, zobaczysz. smile

Emcia super to zdjęcie, a te owieczki... smile Hehe jak czasem któraś spadnie to są biedne... Ale ładnie wyglądają w tym krajobrazie. tongue

Asia mi też się marzą bliźniaki. tongue Albo chociaż dwójka dzieci w różnym wieku. Jak będę miała dziewczynkę to nazwę ją Amanda lub Gabriela, a chłopca Marcel lub Oskar. smile

Grażynko odebrałaś pocztę ? smile

16,444

Bianka wiem jestem mloda. Ja kiedyś chcialam mieć szybko dzieci , męża i w ogole. Ale teraz szczerze? Najpierw chcę zrobić szkole policealną potem kursy, może wybiore sie tez na studia? Hm..kto wie. Zobaczymy czy mature zdalam... Niedlugo wyniki. Najpierw zawód, praca, jakieś mieszkanie , facet... a o dziecku pomyślę kolo trzydziestki... Prędzej nie chce. Ja chce sie spelnić zawodowo. Mam marzenie aby wyjechać do Anglii tam są dobre możliwości jakieś konkursy paznokci i w ogole:) Fajnie. Język bym sobie podszlifowala:D
A dzieci kocham, ale cudze haha;p

London69 fajne imiona;D No no. Marcel smile Ciekawe. Ja też mimo iż raczej nie chce dzieci wybralam imiona haha:D

16,445

Czesc Karola smile

Mój Grzesiek chciał mieć Gabriele, albo Gabriela tongue
JA chciałam miec Ingę, albo Tymona smile

Kłocilismy sie strasznie, ech no myślałam ze mnie wtedy trafi, bo Grzesiek jest uparty jak wół, i obawiałam sie że postawi na swoim.

Po narodzinach dziecka kiedy ja zobaczyliśmy, pamietam ona tak strasznie krzyczła, ze mówie do G. ona bedzie Ola, a on na to: Nooo big_smile
I jest Ola.

Posty [ 16,381 do 16,445 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 251 252 253 254 255 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024