Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 250 251 252 253 254 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,316 do 16,380 z 30,541 ]

16,316

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Bo my jestesmy do lubienia Tosia wink <przytula>
jak Ci tam gdzie jestes?

Zobacz podobne tematy :

16,317

heh ale Laba

Opanowana to ja w pewnych sytuacjach nie jestem...
Chciałabym być jak LIS- nigdy w życiu lol
Jak mnie postrzegają -  zgadzam się z określeniem pierwszym i trzecim, ale z drugim to juz nie hmm
Drapieżna w łóżku lol Hahaha
Teścik pierwsza klasa big_smile Ale się uśmiałam smile

16,318

Dobry wieczór smile Wszystkim, żeby nikt się nie obraził wink

16,319 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:21:58)

smile

16,320 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-13 23:34:57)

Aluniu big_smile   Moze byc ?  <niepewna>   Kiedy bede balowac ? Impreza jest jutro ..ALE....to wieksza filozofia...

A wiec tak...nie moge wziac wolnego w pracy ani jutro ani we wtorek <zla> No zgina bezemnie tongue haha  w zwiazku z tym..musze pokombinowac....  na impreze mam 15 km...musze tam dojechac autobusem..bo aktualnie auta brak..Ale.....Autobus mam o 16.15 a mozliwe ze ja skoncze prace o 16 dopiero.... sad A przeciez musze isc na chate sie ,,wystroic" big_smile  W te 15 minut to ja zdaze do domu dojsc....ehh    Istnieje mozliwosc ze zamrugam oczkami do sasiada...aby mnie zawiozl tam....hmm tylko czy sie zgodzI?? 
Moj facet ma wolne jutro..wiec jeszcze rano bedzie lecial po kwiaty i prezent dla ,,straszego pana''....  No i jezeli jakims cudem uda mi sie tam trafic....to moge tam zostac na noc...tylko ze we wtorek mam na 8.00 do pracy ..wiec musialabym wczesnie wstac i leciec na autobus...o 7.15 rano...do pracy zdaze spokojnie....ale do domu ubrac sie w unifom to juz czasu braknie...wiec bede musiala zabrac go ze soba na impreze i tam sie rano ubrac w niego..
I pytanie mi sie nasuwa.....Czy warto??  lol

Dobranoc Marta :***

Tosiu niema za co smile  Ciebie tez sie szybko lubii :****

Czesc RAF smile big_smile  Jak po meczu ???

16,321 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-13 23:41:10)

haha MArtus Tobie tez niezle wyszedł. Ja generalnie sie z nim zgadzam - ukłon w str. tego co go wymyslił
obrazam się tongue nie jestem wszyscy hahahahahaha
to dobrze Tosiu- duzo spacerujesz, kąpałas sie ??
pewnie ze warto a ja juz bym dzis zagadała sąsiada zeby wiedział ze jest sprawa lol
no od biedy moze byc tongue wink
przepraszam Was na kwadransik smile

16,322

Warto, Marzenko, warto smile Kombinacje mogą ci większej zabawy dostarczyć niż cała impreza smile

Rafał, czuję się obrażona! Dlaczego jestem tylko jako "wszyscy" a nie zostało do mnie wystosowane indywidualne powitanie? wink

16,323

Hmmmm warto mowicie... no pomysle... smile  A moze podliza zrobie do szefowej i mnie pusci wczesniej do domu ??   lol

16,324 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:22:22)

smile

16,325

Przepraszam Beata, no więc witam Cie serdecznie w ten piękny wieczór w naszej kafejce. Co u Ciebie słychać? smile

Tosia - what a hell smile ładna pogoda? napisz coś więcej, ciepłe morze? big_smile

Ala Ciebie też przepraszam, witaj droga Alu, co słychać?

Em - mecz nudny, bo Niemcy wygrali tongue

16,326

Dobry wieczór wszystkim! Czyli Martyna jednak sobie poszla... Hm... moje pisanie na nic się nie zdalo:/ No cóż. Bywa..

16,327

Hmmm.. A gdzie jest  ,,Witaj slodka Emko'' ?  hahaha tongue  No teraz to ja strzele focha ! lol

Niemcy wygrali? To oni umieja grac ? hmm tongue

Tosia jaka tajemnicza tongue

16,328

madziunia napisał/a:

Dobry wieczór wszystkim! Czyli Martyna jednak sobie poszla... Hm... moje pisanie na nic się nie zdalo:/ No cóż. Bywa..

Czesc smile Pociesze Cie....nie tylko twoje smile

16,329 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:22:46)

smile

16,330 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-13 23:59:14)

Dobranoc Alu smile
Dobranoc Ema smile
Dobranoc Madziunia smile
Dobranoc Rafix smile
Dobranoc Tosia smile
Dobranoc Ultrafiolet smile

Alfabetycznie, żeby nikt się nie poczuł urażony smile

16,331

Eh a ja będę nad Bałtykiem pewnie dopiero w sierpniu. I pewnie się zacznie już sezon huraganów wink

Cześć Madzia

16,332 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-13 23:55:13)

Ema tak wiem wiem, że nie tylko moje. Czytalam...

Cześć Rafix wink

16,333

Byłem na więcej ilości koncertów Chopin open. To wciąga smile
Cóż, za zaszczyt mnie dostąpił, że mam żonę, która interesuje się piłką nożną big_smile

Nikt, nie skomentował Rafixa to i mnie ujdzie płazem smile. Niektórzy w danej chwili nie chcą tyle uwagi, co niektórzy potrzebują tongue. Oszczędzić, proszę wink.
zyrafa - dostojna, żująca, mierzy wysoko
rzekotka - obslizgla, zwinna, sprytna
hipopotam - delikatny, niezdarny, ociężały
aligator - ostry, szybki, atakuje z ukrycia
Wyszło, że jestem grubasem, chce być jeszcze większy i bardziej obślizgły, cały czas rosnę <mierzę wysoko> o czwartym nie wspomnę tongue
Inni może inaczej zinterpretują, nie kierować się, kreować samodzielnie smile

oślizgły, obslizgły, oślizły - te trzy formy istnieją smile

Karola, co jak co, ale tu niektórzy czytają uważnie smile Twoje ostatnie było... właściwie to już można gratulowac Twojemu wybrankowi za wytrwałości big_smile

Coco, a my jeszcze nie mieliśmy przyjemności, zintegrowac swoich wypowiedzi wink Kilka stron temu napisałaś o pozytywnym podejściu do życia. Popieram, jak niesamowicie wiele możemy zdziałać pozytywnym myśleniem i tym jak podchodzimy do życia. Wielka siła, którą sami kierujemy do świata odpłaca nam tym samym.
Możemy nawet posłużyć się przkładem Martyny.
Martyna, chciałaś zainteresowania osobą podczas rozmowy. Forum, to niekoniecznie dobry pomysł, bo tutaj przychodzi się jak ktoś ma chwilę. Wynikło niezbyt pozytywnie. Sporo ludzi, właściwie wszysycy chcieli dla Ciebie dobrze. Nie odbieraj tego w ten sposób.
Jak trudno czasami przyjąć do świadomości coś, co jest czasami zwykłą rzeczą dla innych.

Asia, stworzyłaś bardzo budującego posta, o uśmiechu ludzi. Taka niepozorna wink:)

Vinnga jak dobrze czasami, mieć na imię Adam tongue

16,334 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:23:23)

smile

16,335

Toska....A ja zaliczam wesole miasteczko co roku !!!  Wlasnie sie za niedluga zaczna zjezdzac !!  HUrraaa  lol

Najpierw jedno w mojej miescinie na tydzien...pewnie z 5 razy tam zajrze big_smile  Rok temu bylam dwa razy dziennie !!  A bo cala wioska i okolice sie zjezdzaja i mozna duzo znajomych spotkac smile
Pozniej jest drugie w miescie 15 km stad....Tam bede tez z 5 razy lol  A jak sie uda moze wiecej ...
Pozniej trzecie jeszcze w innym miejscu 40km odemnie   Ale tam to poszaleje calkowicie !!!  haha  To bedzie najwieksze !!  Rok temu malo zawalu nie dostalam na jednym twesterze.....ale bylo czadowo lol 

No i sie podekscytowalam hahahah lol No jak dzieciak big_smile

No Vinnga poczulam sie wyjatkowa !!!!  Buziaczki i Dobranoc :****

16,336

Cześć Antoninaa  wink Ajj pogubilam się w tym waszym pisaniu. Hm... chyba lecę... Jakoś nie mogę sie tu " wkupić "

16,337

Czesc Adam smile   jestem wstanie duzo zrozumiec....nawet to ze atakujesz z ukrycia tongue  Ale hipopotam DELIKATNY ???  lol

16,338

Cześć Adam.

Dobranoc Beata smile

Madzia początki są trudne nie zniechęcaj się wink

Tosia - huragan? rozwiń big_smile

16,339

Rafix nie no ja sie nie zniechęcam, ale moje gadanie (jak i wielu innych ) poszlo na marne jeśli chodzi o Martynę...;/ No cóż..
Ja już nie wiem... hm..

16,340

Madzia <podaje grzanca> stawiam kolejnego <grzanca> ze siedzi i czyta i za jakis czas uraczy nas swoją złotą myslą. a ze to syzyfowe prace były- la vie wink
Dobranoc Beatko szkoda ze trzymasz się postanowien wink
Tosia mów co i jak big_smile haha

16,341

Madziu Nie przejmuj sie tym...Cala reszta tu jest i bedziemy gadac smile Do nas slowa innych trafiaja smile 

Raf a ty co ?  Jutro do pracy garniaczeK+krewetka, czy bedziesz mogl pozwolic wrzucic sobie na LUZzz  smile  tongue

16,342 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-14 00:16:58)

alaclaudie możliwe , że czyta i zastanowi się nad swoim zachowaniem. Oby! Miejmy taką nadzieje..

Ema ok wink Chociaż coś..

16,343

Nie nie zrozumiałas Madzia.
Rafale to była wkrętka wink słychać świerszcze hehe
oślizgły, obslizgły, oślizły- Adamie wytłumaczysz te drobne róznice wink big_smile

16,344

No Alik...narobilas mi smaka tym grzancem ! <mniam>  smile

16,345

alaclaudie ale co nie zrozumialam? Ee ja dzisiaj jakaś taka nienormalna jestem hmm

16,346 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-14 00:23:02)

Vinnga, doceniam Twoje starania smile Dla Ciebie specjalne: Dobranoc Beatko smile

Ema to pierwsze skojarzenia smile. Nie myślałem i wyszło jak zawsze wink

Właściwie, się nie przywitałem, ale się pożegnam.
Dobranoc wszystkim od A do Ż smile

Ala to to samo, tylko dozwolona pisownia. Obym się nie zbłaźnił, aż tak wnikliwie nie czytałem smile

16,347 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-14 00:23:41)

Nie zastanowi się bo do niej po prostu nie dociera to co do niej piszemy. Ona nie chce sie zmienic wiec pisanie dalszena temat zmian  jest bez sensu.
DObranoc smile

16,348 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-14 00:25:12)

alaclaudie hm...  Albo sie zastanowi i zmieni, albo będzie miala to gdzieś i nie zjawi się tu już nigdy.... Nie wiem. Niech robi co chce, ja napisalam co mialam do napisania. Może to byly jakieś suchary no, ale ja już nie wiem co jej napisać, żeby sie ogarnela..Każdy ma problemy, jedni wciąż się użalają , inni siedzą cicho bo wiedzą, że i tak dostaną "cenną rade" : nie przejmuj sie, glowa do góry..Inni mają gorzej:/

16,349

Niech mi ktoś powie, czemu ja jeszcze nie śpię?! Przecież jutro w pracy będę nieprzytomna!!! ehh...

16,350

pennylane hej smile Ja też jeszcze nie śpie... ale ja nie ide jutro do pracy, a szkoda. Przydalaby się jakaś praca.

16,351

Em niestety garnitur. Jakiekolwiek odstępstwa to tylko wyjątkowo mam. Dobrze, że upały troszkę odeszły i jest chłodniej.

Dobranoc wszystkim co idą, ja też się już pożegnam smile

Do jutra.

16,352

Czesc pennylane smile  Hmmm moze lubisz stan nieprzytomnosci tongue

Raf a ty gdzie biegasz ??  smile

Madziunia dawaj do mnie ..ja cie przyjme do pracy big_smile  Ale do lekkich nie nalezy hmm

16,353 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-14 00:32:42)

Dobranoc wszystkim, którzy idą. Ja chyba też się powoli zbieram..

Ema a jaka to praca ;D ?

16,354 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-14 00:36:52)

Dobranoc Raf smile Dobranoc Adam smile Dobranoc Ala smile  Kogos pominelam ??? 

Ahhh   Garnitury.....  dobra na ziemie trzeba wrocic wink 

Wszyscy spac ida hmmm  A ja co?  tez mam isc czy zostac ? tongue

Madziu praca polega na dogadzaniu klientom wink  hahaha  Ale to nie to co myslisz kotku wink lol   To jak bedzie ? big_smile

16,355

Ema ja jeszcze chyba nie idę spać... Kurde jakoś nie mogę.. wciąż rozmyślam i rozmyślam, zaraz mnie szlag trafi ehh hmm
A jaka to praca ?;D Dogadzanie klientom hm... brzmi zachęcająco haha;D Zartuje ;p

16,356

A z jakiego powodu tak rozmyslasz ??   Niech Cie szlag nie trafia..to podobno boli tongue

Dogadzanie klientom haha  mam ci to tlumaczyc ??  haha lol     Dobra koniec zartow,bo mnie wezma tutaj za niewiadomo co lol

Jestem kelnerka....dawaj do mnie bedzie wesolo big_smile

16,357

Eee szkoda gadać, chyba sama już nie wiem co czuje i do kogo hmm
Oo kelnerka:) Taka robota by mi pasowala smile Chociaż na kelnerkę to trzeba jakoś wyglądać... A ja raczej bym sie nie nadawala hmm

16,358 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-14 01:01:25)

Hej, ja dopiero wróciłam do domu.. byłam w pracy na 4 godziny potem w drodze do domu na targu na rynku spotkałam znajomą i poszłam z nią i jej znaomymi do pubu na piwo.. i tak skończył sie kolejny dzień.
Ema, ja z reguły jestem samokrytyczna tongue
Przeleciałam posty i widze tu ostrą dyskusję. Nie chce mi sie na ten temat wypowiadać i może nie powinnam z racji tego, że jestem tu nowa smile
madziunia, wyglądać,ale przedewszytskim trzeba być zwinną i obrotną. Non stop w ruchu.

16,359 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-14 01:02:32)

karpod czemu nie chcesz się wypowiedzieć ? Ja też jestem tu nowa... Dawaj śmialo.

No to raczej praca kelnerki nie jest dla mnie:/

16,360

Przykro mi...wiem z doswiadczenia ze w takich sprawach nikt nie pomoze ....sama musisz sie zastanowic czego pragniesz. Wiem nielatwe to sad   Ale PRZYTULAM CIE CIEPLO smile  I buziaczka ci dam :*

No nie narzekam smile  Doceniam co mam smile  Kobieto....na kelnerke trzeba wygladac ????  To ja nie powinnam nia byc...gdzie ja taki pasztet ?!   wink   Dawaj fote,zaraz ci powiem jak wygladasz smile  Oj Madzia....dlaczego tak w siebie nie wierzysz ? sad

Kazda z nas jest piekna na swoj sposob....Ile facetow tyle gustow smile  Wyobraz sobie,ze jest wiecej facetow,ktorym podoba sie zwykla dziewczyna bardziej od barbie smile  Serio,serio smile

Glowka do gory i hop siup..myslenie pozytywne zapodajemy big_smile smile :*****

16,361

Ema dziękuje ;** Kochana jesteś, już mi troszkę lepiej...
Ty pasztet? Przestan , na pewno gadasz glupoty!!! Nie wierze w siebie, bo wiem jak wygladam i wiem jaka jestem... żaden facet mnie nie chce... No cóż. Bywa hmm

16,362

Nie no, troche sie uwzieliście wszyscy na tą Martyne tongue w sumie to ona różni sie troche od wszystkich tu obecnych, to łatwiej po niej pojechać.choć może przesadziła troche...a nie wiem ja sie nie znam, będe trzeźwa to sie wypowiem tongue

16,363

Hej Karolinka ? Dobrze pamietam ??  smile   Ta twoja samokrytyka mnie rozlozyla na lopatki dzis lol

Jak ci sie nie chce wypowiadac na ten temat to i nawet lepiej,bo szkoda sobie klawiature strzepic tongue

16,364

No bo ja debil jestem i sie do tego przyznaję tongue

16,365

karpod nie o to chodzi, ale ona użalala sie trochę nad sobą, kazdy ma problemy... Probowalam coś doradzić, ale to nic nie daje... Ja już nie wiem co jej pisać i tyle:/ Hm...

16,366

Nie ma za co Madzia :**  Tylko prosze...nie idz w scenariusz Martyny..bo wyjde z siebie ...i nie wroce tongue

Tylko troszke lepiej ?? Hmmm <mysli>  PRZYTULA BARDZO MOCNO>>>> CALUJE>>>> GLASZCZE PO GLOWCE big_smile  A teraz ?? wink

No dobra,moze pasztet nie jestem...ale cos w podobie tongue  To jak Ty wygladasz ?  Co....masz zielone czolki ? Ogon ? Oczy wampira?  Hmm  Napewno jestes piekna i super sexy laska...zaloze sie smile 

Karpod...napisalabym cos...ale ja juz nie chce pisac o Martynie.....jedno powiem,NIKT sie na nia nie uwzial...To ona sie uwziela na nas hmm

Daj mi probke powietrza .hmm nawet nie wiem,czy moge napisac smarkulo ??  tongue  Zdradzisz ile masz lat,czy to jaks tajemnica??  smile 
Pieknie..ludzie po nocach pija procenty hahaha

16,367

Ema nie idę w scenariusz Martyny spoko ;D Nie martw się hehe;p Troche mam pod górke, ale e tam jest jak jest widocznie tak ma być, żeby inni mieli lepiej..   Tak już lepiej ;*** Dziękuje:)

No wlasnie! Nie jesteś pasztet;p No to jak wyglądasz?;)  Ja sexy laska?? Haha;p dobree;p To mnie rozbawilas;)

16,368

To pytanie o wiek było do mnie? czy madziuni? tongue

16,369

Do Ciebie ;D Ja mam wpisany wiek hehe;D

16,370

No ja mam tyle samo lat tongue czyli 19. W padzierniku bedzie 20

16,371

Oo;D No ja jeszcze nie mam 19 heh;p Rocznikowo tylko;) We wrześniu będę mieć 19 smile

16,372

Madzia no to mi ulzylo Ufff smile  Kazdy z nas ma pod gorke,niektorzy mniej, niektorzy wiecej a inni to juz wogole maja przerabane...ale zyja i sa wesolymi ludzmi smile  radza sobie,bo wiedza,ze martwienie i uzalanie nic im nie da smile Tylko popatrz na moj napis ....srodkowy smile

Czyli mam uprawnienie do pisania smarkulo hahaha lol  Spoko nie bede tego uzywac i roznica wieku nie robi mi roznicy tongue Jesli mamy o czym gadac smile

Jak ja wygladam ?   156cm - 51kg z wachaniem na 52 tongue Oczy ciemny braz,wlosy zloty braz,cera BARDZO jasna smile

16,373

Widzę wlasnie... No cóż trzeba mieć w zyciu duzo sily... Damy radę. Jak nie my to kto? ;D Hehe. Czasem mam takiego dola, że szok. Wtedy klade sie i placze... I jakoś przechodzi mi.. Tyle, że kolejny wieczór wyglada niestety tak samo... No, ale cóż.

No to szczuplutka jesteś:) Ciemny brąz? Tak jak ja;p Wlosy? Naturalne mam blond, a aktualnie czarne;p cera? hm... troszkę ciemniejsza karnacja.

Ema zapewne laska z Ciebie smile

16,374

Kobietki idę powoli spać ;** Dobranoc! Dziękuje ;*

16,375

Wlasnie jak nie my to kto ??  smile Czy damy rade ? Tak damy rade smile  :***

Powiem to tak dla ciebie...Nawet nie wiesz jakiego dola ja czasem lapie ! Wtedy ostro placze w samotnosci,az mi przejdzie .. Niestety wspomnienia mnie czasem mocno dopadaja..ostatnio coraz czesciej..ale Ja dam rade i juz !!  jak nie ja to kto ? smile
A jeszcze ta glupia codziennosc...

Szczuplutka to ja bylam 4 kg temu lol  teraz jestem tylko Ok ? hahahaha lol Mamy takie same oczka..fajnie smile  Zadna ze mnie laska Madziuniu ...normalna chyba jestem...taka mam nadzieje .. smile

Bardzo milo sie gawedzilo,ale ja musze spadac juz...pranie musze powiesic i goraca kapiel zazyc smile Jutro mam na 8.30 do pracy...Madzia nie spoznij sie.... tongue

DOBRANOC I SPIJCIE SPOKOJNIE  :***************

16,376 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:20:31)

smile

16,377

Ha ! Pierwsza ! big_smile

Witajcie. smile

Emm coś Ty, wybaczam Ci hehe czasem jakieś tajemnice muszą wyjść na jaw. lol

Miłego dnia. wink Wszystkim- żeby nie było. smile:)

16,378

Dzień dobry smile

Jest tu ktos tak wcześnie?!!

16,379 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-14 07:57:40)

Witam miłym porankiem...
Emcia.:D ...Madziunia..:D .Karpod....:D Bianka.:D ..London..:D
Enett.:D ..Ala.:D ..Ultrafiolet.:D ...Rafix...:D
Antonina.:D ..Paweł.:D ..Rozyczka...:D
Martynka:D ..Izulka.:D ..Vinga..:D
Prosze nie odbierac,mojego powitania jako złosliwosc, takowej nie posiadam...
Lecz jest bardzo miło jak sie kazdego zauważy,
Moje uszanowanie dla Marzenki,ta dziewczynka zawsze znajdzie pare miłych słow dla każdego...i jakas odpowiedz..
Jaki wniosek, czyta posty...
Ultrafiolet Dziekuje..   U mnie sie zaczyna piekny dzien,moja babcia jeszcze chrapie,a ja pije kafke..Niemcy szaleja z wygranego meczu,
Ja uwielbiam nosic japonki..mam ich cała kolekcje,a na specjalna okazje mam tylko jedne szpileczki...

Niedaleko mojej wioski przyjechał cyrk,postanowiłam sie wybrac...tylko nie mam z kim???

Dzisiaj ide fotografowac,troche sie odchamic a zarazem zrelaksowac (po niedzieli)

Bardzo Miłego Dnia dla wszystkich...fajne ludziki z Was  Pozdro..

16,380

To pijemy razem kawkę Grażynko smile

Życzę Ci takiego dobrego humoru do końca dnia smile

Posty [ 16,316 do 16,380 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 250 251 252 253 254 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024