Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 249 250 251 252 253 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,251 do 16,315 z 30,541 ]

16,251

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

małpa - sprytna, szybka, inteligentna
żaba - mokra, oślizgła, rechocząca
lew - groźny, dominujący, leniwy
puma - drapieżna, niezależna, miła w dotyku tongue

Zobacz podobne tematy :

16,252

a co do wyników... smile:)
hmm... czyli jestem mocna, elegancka i piękna
chciałabym być tajemnicza, spokojna i silna
inni postrzegają mnie jako energiczną, władczą i zwinną
a w łóżku jestem gibka, szybka i rozumna...
hahahaha!!! ale jaja... mi sprawdziło się tylko to drugie...:)

16,253

Korki z historii biorą tylko maturzyści, a oni chcą kogoś kto jest wykształcony w tym kierunku i ma uprawnienia do sprawdzania matur.

16,254

A mi ta żaba jakoś dziwnie wskoczyła smile Aczkolwiek zanim dowiedziałam się, że nie można psa i kota to żabą byłam w łóżku. Potem kota wyrzuciłam i żabę przeniosłam smile

16,255

lol popatrz na moje big_smile
delfin- inteligentny, przyjazny, sympatyczny
kogut- wystrojony, "kozak" big_smile dowódca
surykatka- delikatna, zgrabna, szybka
sokól- dumny, drapieżny, bystry

16,256

Martyna777 napisał/a:

Korki z historii biorą tylko maturzyści, a oni chcą kogoś kto jest wykształcony w tym kierunku i ma uprawnienia do sprawdzania matur.

Martyna - wcale nie! Skąd możesz wiedzieć, skoro nigdy nie próbowałaś? Ja dawałam korepetycje z geografii i rosyjskiego, ale tylko na początku. Potem zamieniło się to w pisanie prac ze wszelkich przedmiotów, chociaż tym chyba nie powinno się publicznie na forum przechwalać wink

16,257

To ja niestety na geografii się nie znam, rosyjski już zapomniałam.
Muszę iść pa

16,258

nie martw się Vinga ja też jestem etatowym twórcą wypracowań na umowę o dzieło:):):)

16,259

no reklamę sobie robisz Beata smile
korki daje się z kazdego przedmiotu który sprawia trudności. Nawet z w-f lol

16,260

hehe dajcie spokój... makabra... korki to jest droga przez mękę... niektórzy są tacy tępi, że idzie fioła dostać..

16,261 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-13 18:02:23)

Hej dziewczyny smile

Beata ja miałem pod pozycją nr 4 małpę. Muszę dalej pisać? big_smile Fajny teścik, na pewno kiedyś wykorzystam wink

Martyna - ja na studiach dawałem korki z historii, pracowałem w urzędzie miasta na zlecenie, do tego ponad 2 lata w wypożyczalni filmów. Musiałem opłacić studia, miałem na swoje wydatki, do tego wiadomo czasu na naukę było mniej. Chyba jesteś jedyną studentką prawa w Polsce, która na nic nie ma czasu wiesz? Znałem i znam wiele osób, także z Krakowa - studentów prawa. Uwierz mi czas mieli na wszystko.

A Twoja argumentacja mnie powala. Równie dobrze można nie iść z koleżankami na basen, bo ma się brzydki czepek. Tobie serio wystarczy, że tutaj będziesz pisać z ludźmi? Że czasem ktoś odpisze? Wykorzystaj wreszcie rady starszych i bardziej doświadczonych ludzi. Ba nawet młodsi jak Asia, dają Tobie mądre rady a Ty nie bo nie. Dziwisz się, że niektórzy wymiękają i nie chcą pisać? A Karolina bardzo miło odpisała Tobie, że Cie odwiedzi w tym Krakowie i gdzieś wyciągnie i zero Twojej reakcji. Nie musiała tego pisać wiesz?

I żeby udzielać korków z historii na przykład nie trzeba mieć tytułu naukowego. Wiem bo udzielałem dostatecznie długo. Pewnie nawet teraz bym jeszcze znalazł chętnych gdybym tylko miał czas na to.

I Martynka musiała lecieć. Pewnie dlatego że ja przyszedłem. Fajnie...... big_smile

16,262 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-13 18:02:53)

Ja też nie mogłam ścierpieć ich głupoty, dlatego wolałam pisać - przynajmniej nie dopadała mnie frustracja, że nie mam talentu pedagogicznego, skoro niczego ich nie mogę nauczyć smile

Żadna reklama - porzuciłam te praktyki już dawno. Brak czasu smile

Martyna napisał/a:

To ja niestety na geografii się nie znam, rosyjski już zapomniałam

I to jest właśnie pełna charakterystyka martynowego światopoglądu...

16,263

Muszę iść po cukierki na gardło.
Chetnie z Wami pozniej poklikam- 20 ew. 21
PApa Dzióbki smile

16,264

Alu - Dzióbek to odwieczny wróg Wiśni smile

Rafix - a określenia do małpy? Bo wiesz, ja mam bujną wyobraźnię i lepiej, żebym sama ich nie dopisywała smile

16,265 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:26:33)

smile

16,266

wąż - zwinny, agresywny, szybki
koń - szlachetny, mądry, przyjazny
lew - silny, dumny, groźny
małpa - szalona, głośna, zabawna

Nieźle nie?:D

16,267 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-13 18:39:37)

Rafix napisał/a:

A Karolina bardzo miło odpisała Tobie, że Cie odwiedzi w tym Krakowie i gdzieś wyciągnie i zero Twojej reakcji. Nie musiała tego pisać wiesz?

No właśnie Rafał , nie musiałam, ale zrobiłam to z dobrej woli i z chęci wyciągnięcia gdzieś Martynki w świat. wink

Z tego co ja widzę, to Martyna nie potrafisz, a może inaczej- nie chcesz dostrzegać dobrych rzeczy. Piszesz, że masz w życiu źle, ale ja sądze jednak, że nie najgorzej. Rodzice pomagają Ci, opłacają studia, a Ty jeszcze na nich narzekasz (sprawa sweterka) ? Ja sobie ciuchy kupuje sama, za swoje kieszonkowe, a od dwóch miesięcy zbieram pieniądze na prawko, bo w sierpniu zaczynam. Nie to, że rodzice nie chcą mi dawać, ale wiem, że mają inne wydatki. Na moją wycieczkę dość juz się wytracili i nie chcę ich dalej naciągać. Masz normalnych rodziców (tak się domyślam), a nie jedne dziewczyny w Twoim wieku, czy nawet młodsze/starsze, borykają się z patologią w domu, z ciężką chorobą, nie mają NIKOGO i jakoś sobie radzą. Pracują cięzko, zarabiają same na studia. Powinnaś się cieszyć swoim życiem. Ja stwierdziłam kiedyś, że nie ma co narzekać. Życie ma się tylko jedno i jest ono najcenniejszym darem jaki mogliśmy dostać, więc powinno się je szanować i czerpać z niego jak najwięcej.

A Tośka wpadła, zalała nas optymizmem i zwiała. big_smile

16,268 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 18:58:42)

Dobra nie muszę mieć ładnych ubrań bucików w końcu nie mam faceta, więc nie muszę się komuś podobać wink (rada mojej koleżanki)
Jedna wie jakie mam problemy inne nie, bo i tak nie zrozumieją. Jak kiedyś powiedziałam, że czasem mi smutno, że nie mam faceta to mi powiedziała, że w moim wieku to nie czas na pierwszą miłość sad O niczym więcej już jej nie powiedziałam.

Musiałam iść bo na 18 szłam do Kościoła wink

16,269

Zorro dziękuję, aż się zarumieniłam... smile hahaha...

16,270

Skoro nie wiedzą to nie masz prawa narzekać, że się nie interesują twoimi problemami.

A czy to nie jest tak, że ty wyłapujesz z miliona słów wypowiedzianych do ciebie tylko te, które można do filozofii męczennicy podciągnąć? Nie wierzę, że twoja komunikacja  z koleżankami ogranicza się do wymiany poglądów, że jesteś za stara na to, żeby cię coś dobrego w życiu spotkało...

Tośka, zapomniałaś nam powiedzieć, że wyjeżdżasz. Strzelimy focha. Wszyscy!

Ala - obiecałaś, że jak ja swoje zwierzaki napiszę, to i ty swoje wrzucisz smile No więc czekam. Tosia też smile

16,271 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 19:17:59)

Jestem sfrustrowana, nic mi nie wychodzi i dlatego się tak użalam sad Już sobie z niczym nie radzę, dlatego się użalam.

Tak Rafał, bo że chociaż raz na jakiś czas ktoś mi odpisze jest ważne, bo w życiu nie mogę liczyć na uwagę z niczyjej strony. Chciałam pogadać z przyjaciółką ale ona ma mnie gdzieś, bo jej ukochany 3 min temu zadzwonił, żeby poszła z nim na imprezę. Nie zgadniecie co zrobiła siedziałyśmy na kawie on zadzwonił i poleciała nie mówiąc mi nawet cześć sad
Na mamę nie mogę liczyć, że mnie wysłucha bo ma mnie totalnie gdzieś ją interesuje tylko to  kiedy wreszcie skończę studia sad

16,272 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-13 19:20:47)

no to trzy głębsze (w domyśle oddechy) i do przodu, jesteś sfrustrowana bo nic Ci nie wychodzi, nic Ci nie wychodzi bo się użalasz i koło się zamyka, spojrzyj na wszystko z dystansem i optymizmem. powiedz sobie - koniec użalania się, musimy zrobić coś z sobą i swoim życiem... !

więc pomyśl sobie, że nie potrzebujesz nikogo, skoro nie to bez łaski, poradzisz sobie sama, bo już to robisz, to co Ci szkodzi mieć przy tym dobry nastrój.... dajesz radę, to już coś...

16,273

Dziękuję Ci Asiu, za słowa otuchy smile

16,274

ależ nie ma za co.. lubię Cię i robię to z radością smile::*

16,275

Powinnam się uczyć, a co robię? Użalam się! Tak bym chciała o wszystkim zapomnieć sad poczuć, że mogę być szczęśliwa sad chciałabym, żeby komuś na mnie zależało sad a jedyne na co mogę liczyć to na obojętność sad

16,276 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-13 19:30:39)

MOŻESZ BYĆ SZCZĘŚLIWA I NIE JESTEŚ NAM OBOJĘTNA...bo kto by nas tak słodko irytował jak nie Ty smile:):*

STUKNĄŁ MI 100 POST... HAHAHA:) miło.. szybko zleciało:)

16,277 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 19:31:17)

Widzę, że Marzenka i Rafał się pojawiają i znikają nie wiem czy to przez to, że ja jestem hmm

Gratuluję smile

16,278

CZESC DZIECIAKI KOCHANE  big_smile big_smile     

Grazynko kochana,,tak to dziala,.,jesli mamy nastawienie negatywne,to nie oczekujmy,ze wkolo nas bedzie pieknie i kolorowo....O wiele lepiej jest byc pozytywem i wierzyc ze wszystko sie ulozy...ten dzien nadejdzie...tylko trzeba poczekac smile 
Ja sama na sobie sprawdzilam...negatywne myslenie....Nic mi to nie dalo...wygrzebalam sie z dola i wyszlam do ludzi smile  I jest super big_smile

Dlaczego Ty tak rzadko tu zagladasz Grazynko ? sad

Dziekuje skarbie za zyczenie milego dnia :***** 

Witaj Karolina widywalam Cie juz tu i tam wink

Vinnga napisał/a:

Właściwie tak jest tylko z Marzenką, ale dlatego, że ona od stycznie praktycznie codziennie jest w kafejce. Więc jak jej nie ma to dziwo jakieś...

lol  Oh Jak ty wszystko wiesz haha  :***   Co prawda to prawda smile  <przytulasek cieplutki>

Karola w lozku jestes uparta ??  lol hahah  ato dobre..faceta nie wypuscisz dopoki sie nie spisze hahah lol

karpod napisał/a:

jezu jaki debil ze mnie..

buahahahaahahaha.... lol  dobra jestes...troche samokrytyki nie zaszkodzi hahaha 

martyna 777 napisał/a:

Wam jest łatwo napisać, tylko się użalasz.
Nie życzę sobie komentarzy dotyczących nauki. To że jest jej dużo to moja sprawa, mój wybór i od tego się odwalić proszę.
Jak Wam się nie podoba mogę tu nie wpadać, tylko dlaczego nikt nie napisze tego wprost!
Mam pozytywni myśleć jasne, jak ktoś nie ma powodu to z czego się ma cieszyć?

PRZEPRASZAM ludzie za to..ale ja juz dluzej nie wytrzymam tej atmosfery w kafejce,az mi sie odechciewa wchodzic jak wiem co mnie czeka !!!  Jesli nie bedziecie w stanie przelknac tego..to najwyzej odejde z kafejki....Jesli mnie wyrzucicie za zlo ktore czynie...odejde z podniesiona glowa..bez pretensji. Albo mnie zabijcie,obrazcie sie,pomyslcie ze jestem wredna albo co tam chcecie...nie potrafie njuz dluzej tego w sobie tlumic... 

Po pierwsze moja droga ... To nie tym tonem. Po drugie SKORO NIE ZYCZYSZ SOBIE KOMENTARZY NA TEMAT NAUKI,to po jaka cholere NONO STOP O TYM PISZESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

A slowo odwalic przez Ciebie uzyte,skierowane do nas...Jest chamskie !!!Dla mnie slowo ktore uzylas,jest nie do PRZYJECIA !!   Bardzo wiele osob staralo ci sie pomoc...Nie doceniasz nic ani nikogo.  SKORO UZYLAS TEGO SLOWA W STOSUNKU DO NAS TO U MNIE NIE MASZ JUZ CZEGO SZUKAC !!!
i jak smiesz wytykac mi,ze Cie gdzies nie uwzglednilam jako przyjaciloki ??  Osoby ktore wymienilam w poscie ktory mi wypominasz,NIGDY NIE POWIEDZIALYBY TAK DO MNIE !!!  Czy teraz rozumiesz dlaczego to moi PRZYJACIELE a ty NIE  ??????
PRZEGIELAS TOTALNIE DZISIAJ   ja ciebie nie rozumiem dziewczyno kompletnie.... 

Skoro nie zyczysz sobie aby ktos sie wypowiadal na temat nauki to nie pisz o tym tutaj !  To jest forum..tu sie pisze hello !!! 

A ja Ci powiem wprost !  SKORO MASZ TU PRZEBYWAC I ZAWSZE NARZEKAC,OBRAZAC LUDZI I ZACHOWYWAC SIE JAK ROZKAPRYSZONA DZIEWUCHA BO KTOS UWAGI TOBIE NIE POSWIECIL TO RZECZYWISCIE  NIE PRZYCHODZ TU.PSUJESZ ATMOSFERE KAFEJKI.  A twoj problem sprowadza sie do jednego...ja,ja ,ja ,ja ,ja ,ja /..itd.itp.

rafix napisał/a:

A Karolina bardzo miło odpisała Tobie, że Cie odwiedzi w tym Krakowie i gdzieś wyciągnie i zero Twojej reakcji.

No i TERAZ  Karola powinnas sie SMIERTELNIE OBRAZIC na Martyne....Nie odpisala ci !!!  Widzisz MARTYNA JAK TO WYGLADA ??  Nawet tobie sie to zdarza...no prosze !!

Dziwi mnie strasznie,ze jako studentka... nie potrafisz zalatwic sobie zajecia,pracy !  ja wiem o co chodzi...po co sie meczyc i starac jak pieniadze dostajesz na konto... proste .i nie tlumacz ze jest inaczej ...Bo ja tez znam sporo studentow...i kazdy jeden cos robi,pozatym ze studiuje..

Odemnie to tyle.

Joasiuapropo twojego ,,madrego mowienia'' smile  bardzo pieknie,ze jestes taka jaka jestes smile  Wiekszosc z tego co napisalas pasje i do mnie smile  Obie wiemy,ze droga do swiadomosci o samym sobie nie jest prosta...ale udalo sie nam i potrafimy sie usmiechac i isc z podniesiona glowa smile  BRAWO  za postawe smile 

Oj Tosia ja nie wiem co Ty bierzesz..ale dziel to na pol !!  lol  tongue  Albo zmien dilera lol <zarty>  lol hahaha
Wpadla energetyczna burza !!!  :******** 

Pozdrawiam i znikam .... Buziaczki i przytulaski DLA WSZYSTKICH !

No Raf ta ostatnia linijka mi sie w szczegolnosci podoba !!  hahhaah lol tongue

16,279

ja też pojawiam się i znikam... heh... tak to jest, że czasem coś nas oderwie od kompa:) i nie ma to nic wspólnego z osobami siedzącymi tutaj, TAK z Tobą również nie smiletongue

16,280

no to Ema się zirytowała... no cóż... dziękuję za komplement... smile:*

16,281

Karolinko to miłe że chcesz mnie odwiedzić smile
Przepraszam wszystkich których uraziłam i myślę że to będzie miłe słowo na pożegnanie.
Przepraszam za to że się tu zalogowałam, przepraszam za to że się wypowiadałam, bardzo mi przykro, ale więcej już tego nie uczynię skoro aż tak bardzo Wam przeszkadzam!

Pozdrawiam
Martyna

16,282

Martyna, za co Ty przepraszasz, za to, że się zalogowałaś i pisałaś... daj spokój no... zrozum, że to nie o to chodzi...

16,283 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-13 19:48:01)

Joasiu nie ma za co :* :*

Martyna zapomnialas przeprosic za to ze zyjesz !?? <co za masakra> Przeprosic to ty powinnas tylko za jedna rzecz,,za swoje zachowanie.

Joasiu ja sie irytowalam juz bardzo dlugo..teraz to ja sie w****** !! Nie pozwole sobie,aby ktos sie tak do mnie zwracal i to nie slusznie.A niewazne juz...ide sie odstresowac.

Musze zmykac pa.

16,284

no papa smile

16,285

Martyna777 napisał/a:

Widzę, że Marzenka i Rafał się pojawiają i znikają nie wiem czy to przez to, że ja jestem hmm

Gratuluję smile

Jasne, że tak jest Martyna. Moje egzystowanie w tej kafejce kręci się wokół Twojej osoby. Że też nie wpadłem na to, że można po prostu ignorować Twoją obecność. A ja głupi jak tylko Cie zobaczę szybko się wylogowuję. Jesteś porządnie przewrażliwiona, żeby mnie podejrzewać o coś takiego.

Przykre co piszesz po tym ile Tobie czasu poświęciłem, ile miłych i prawdziwych słów napisałem. Naprawdę paradoks. Narzekasz na samotność a nowopoznanych ludzi traktujesz jak swoich służących, czasem wręcz jak powietrze. Prześledź jeszcze raz ile do Ciebie tutaj ludzie ciepłych słów skierowali. Większość zignorowałaś. Wróć tutaj i nie przepraszaj już za nic, po prostu się zmień w końcu dziewczyno. Ponad 1700 postów i niemal wszystkie na jeden ton. A widziałem kilka Twoich ciekawych wpisów w innych wątkach. Jednak w tej kafejce jakbyś się uparła by narzekać. Szkoda.

16,286 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-13 20:09:50)

Rafał jej już chyba nie ma... szkoda, bo wydaje się miłą dziewczyną, byleby uwierzyła w siebie, przecież świat nie kręci się wokół uczuć i emocji... gdybym w to nie uwierzyła, sama byłabym zgorzkniała i wiecznie cierpiąca, z gorszymi humorkami niż Martyna, a nie wydaje mi się, żeby ona już urodziła się smutna, zmęczona i w ogóle załamana...

16,287

Joasiu tak sobie czytam te wasze posty i coraz bardziej dochodze do wniosku ze Martyna mysli ze swiat kreci sie wokol niej...
Przykro mi ale tak niestety nie jest pewnie nie jedna z nas by tak czasami chciala...
Pozdrawiam :*

16,288 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-13 20:49:48)

Ema napisał/a:

Karola w lozku jestes uparta ??  lol hahah  ato dobre..faceta nie wypuscisz dopoki sie nie spisze hahah lol

Haha ups wydałaś mnie Ema jak mogłaś... lol hahaha dobra Ty jesteś big_smile

Martyna tylko Ty wiesz, że nie masz za co się obrażać. Dużo osób tu chciało Ci pomóc, ale co z tego jeśli Ty mialaś blokadę na wszystkie nasze słowa...

16,289

Dobry Wieczór Wszystkim!!!!

16,290

Hej Daria smile Jak Ci minęła niedziela ?

16,291 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-13 21:27:10)

Beatko ja wkleiłam! tylko przeoczyłaś smile no nic wkleję jeszcze raz w tym poscie.
Toska tongue:P:P gdzie Ty pojechałas co ?? nie za dobrze wink ? wklejaj swoje zwierzaki mi tu zaraz! bez gadania big_smile
Emm miły prezent dla starszego pana- jak pali papierosnica, spinki do koszuli badz krawata, el. koszula.
Karolka jest smile powiedz mi uczysz się już na prawko? z tatą albo bratem? chcesz testy ?
delfin- inteligentny, przyjazny, sympatyczny
kogut- wystrojony, "kozak" big_smile dowódca
surykatka- delikatna, zgrabna, szybka
sokól- dumny, drapieżny, bystry

16,292

Straszna nuda dziś obejrzałam 3 filmy!!! wink

16,293

a ciekawe chociaż były? Ty masz na imie Daria, czy się mylę? Wklejałaś swoje zwierzątka juz? jak Mała?
ja wczesniej patrzyłam na debatę prezydencką.

16,294

Były nawet ciekawe!!!Tak mam na imię Daria. Jeszcze nie wkleiłam( a gdzie je wklejacie?). Z moim Skarbusiem ok. Pewnie nudna ta debata co? wink

16,295

chodzi o to bys wkleiła dowolnie samodzielnie przez siebie wybrane 4 zwierzaki wraz z ok 3 okresleniami ( j.w.)
czy nudna- niestety nic nowego się nie dowiedziałam.

16,296

Hej Ala smile Jeszcze się nie uczę, nawet kursu nie zaczęłam... Zaczynam pod koniec sierpnia. Ale miło, odezwę się jakoś w wakacje do Ciebie w sprawie testów ok ? smile

16,297 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-13 21:56:29)

Oj jak ja się cieszę że mam to za sobą(prawo jazdy) tongue

16,298

Idę się wykąpać i spać jutro ciężki dzień przede mną!!! Dobranoc smile

16,299 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-13 22:06:18)

W porządku. Myslalam ze juz zaczęlas sie zmagac z teorią KArolku. Widziałam też butki- wolisz takie na koturnie od zwykłych szpilek ??
Daria tu wklejamy smile dobranoc wink

16,300

Dobranoc dario :*
Co słychać moje Kochane? ;*
Lubicie mnie choć trochę??? hmm

Jak tak dalej bedzie to wszystcy z tego forum pouciekają...

16,301 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-13 22:29:10)

Dobranoc Daria smile

I takie i takie lubie. smile Ostatnio na imprezy taneczne (:P) zaczęłam chodzić w płaskich albo ew. na lekkim obcasiku, szpileczce, bo tak wygodniej do tańczenia. wink A Wy dziewczyny jakie buty preferujecie ? smile

Maartuś ja Cię lubie :* tongue

16,302

Martus proszę Cię 1 forumowy wiwijas starczy.
nikt nie ucieknie nie bój się wink
ja lubie szpileczki ale nie za wysokie, tenisówki. koturn nie lubie.

16,303 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:24:18)

smile

16,304

Ja mam jedno zdanie o Tobie Tośka, jak dla mnie jesteś mega zakręconą i pozytywną osobą. smile

Spadam kochani niestety muszę się na jutro wyspać, dobranoc. smile

16,305

To ja mogę powiedzieć co myślę o Tośce. Myślę, że w realnym spotkanku Tośka by mnie przytłoczyła energią, optymizmem, osobowością. A to się rzadko zdarza smile W sumie to ja tak nie lubię! Lubię grać pierwsze skrzypce!

Tosia - tak serio to myślę, że jesteś fascynującą osobą. Gdzieś między wierszami czuję lekki dystans, ale nie umiem go nazwać. Za to toja energetyczność powala smile

Alu - faktycznie zwierzaki były smile Nawet je przeczytałam, ale dopiero jak drugi raz przypomniałaś to mnie oświeciło, że to były twoje smile

Właściwie to mogę się założyć, że Martyna wróci. I to chyba należy uznać za pozytywną stronę charakteru, że wraca, mimo, że każdy inny osobnik by się obraził i sobie poszedł. Myślicie, że można być aż tak spragnionym zainteresowania, że woli się słuchać ostrej krytyki niż nie słuchać nic?

16,306 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:25:10)

smile

16,307 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-13 22:49:14)

pantera delikatnie to sie do ofiary skrada lol
a Beatko czy to nie dziwne ze obie drapieżne jestesmy haha coś nas łączy wink

16,308

Hej ja jestem wink

Spokojnie, ja fochów na was strzelac nie będę...

Dobranoc Karolcia
Witaj Beatko...

i co tu napisać, ach spac mi się chce i nie mam myśli lol
Wybaczcie mi sad

16,309

Karolko i wypaplalam twoja tajemnice UPsss  lol wink  Wybaczysz mi ? tongue

Dzieki Alus za pomysly na prezent :**** Starszy pan...haha  kurcze jakby sie dowiedzial,ze ktos na niego tak mowi hahahah  lol To jest moj kumpel... bedziemy sie razem bawic.....wiek sie nie liczy wink Dziekuje :**

O Ala drapiezna w lozku big_smile hah 

Marta no ja Cie lubie big_smile :*****

Co do butow..lubie prawie wszystko smile  Nie nosze bardzo wysokich obcasow tylko.

Tosia ty wariatko moja slodka ..JKA JA LUBIEEEEEEEEEEE  czytac ciebie smile :****

16,310

No nie...Karolka poszla kimac ehh   Dobranoc wiewioreczko :********

Ja tez mysle ze Martyna wroci,,przeciez juz raz odeszla nie wiem czy pamietacie ?  I co...wrocila... Nie znam drugiej tak spragnionej uwagi osoby jaka jest Martyna..serio.. i te jej fochyyy  Nie no ja sie juz nie wypowiadam na jej temat bo az mnie wzdryga...

16,311

lol Emm ja myslałam ze tak napisałas big_smile
Beatko przepraszam ale nie odpowiem na Twoje pytanie.

16,312

Nie szkodzi Aliczunciu big_smile  Posmialam sie troszke smile

16,313

niee Emm proszę bardzo Alik, Wisienka, Wisnia, Ala ale tego okreslenia to się nawet przeczytac nie da lol
mozna wiedziec kiedy bedziesz balowac ??

16,314

Zmykam spać Kochane ;*

Ema, czym ty się denerwujesz. Martynka już taka jest i widocznie taka już zostanie.
Zateskni do nas i wróci może w ciut lepszym humorze:)

A ja oczywiście zapomniałam o tych zwierzaczkach, rzucę teraz:
chomik:spokojny, delikatny, opanowany
lis:przebiegły, chytry, zuchwały
koń: energiczny, piękny, przyjacielski
lew: władczy, drapieżny, silny

Nie zauważyłam wczesniej odpowiedzi, więc zanim pójdę spać poszukam i zobaczę co mi wyszło...

16,315 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:21:34)

smile

Posty [ 16,251 do 16,315 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 249 250 251 252 253 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024