Witajcie sroczki,i kogutek Pawełek?
Jako pierwsze,Izulka-Emcia-Joanna...Wczoraj ogladałam film The Secret,musze przyznac bardzo ciekawy i pouczajacy....
I wiecie zgadzam sie z tym ze mamy dar przyciagania,na własne życzenie potrafimy głeboko czegos pragnac i to sie sprawdza...
Wiem to z własnego doswiadczenia..kiedys zawsze myslałam o czyms złym to sie tak stało,jakby przyciaganie złych mocy...
Kiedys działo sie zle w moim życiu,ale gdzies głeboko w sercu wierzyłam ze sie odmieni ,i tak sie stało...
Jednen warunek trzeba myslec pozytywnie,i szczerze chciec i dażyc do dobrego...wiem jakie to trudne jak sie ma problemy emocjonalne,ale da sie to pokonac....
Mam kolezanke jest modelka w agencji ,i wyobrazcie sobie ma nadwage,dwie oponki na brzuchu...ale tak pieknie sie prezentuje..
Na wybiegu,zaakceptowała siebie,odrzuciła kompleksy...jest szczesliwa....i do tego wyglada seksownie...
I kto mi powie ze trzeba miec top figure by zrobic kariere....
Martyna,jestes swietna dziewczyna,tylko za bardzo pragniesz uwagi...to jest forum i Ci powiem każdemu sie zdarzy nie zauważyc...i skupic na jednej osobie,wiesz ile razy ja weszłam witałam wszystkich,byłas tez ....i co zero reakcji....może nawet w tej chwili sie zdziwisz kto do Ciebie pisze...odrzuc te foszki i badz soba...
Emcia Miłego Dnia skarbeczku....i dla wszystkich Bardzo Miłej NieDZIeLi Rozyczka i Bianka:))
Dopisze jeszcze rozpoczełam prace nad technika decoupage...i wychodzi swietnie
Potrzeba czasu,wracajac do gornej wypowiedzi daru przaciagania>>>jak sie czegos bardzo chce to sie to spełni>>> Polecam
Buziaczuszki .....