Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 248 249 250 251 252 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,186 do 16,250 z 30,541 ]

16,186

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Witajcie sroczki,i kogutek Pawełek?
Jako pierwsze,Izulka-Emcia-Joanna...Wczoraj ogladałam film The Secret,musze przyznac bardzo ciekawy i pouczajacy....
I wiecie zgadzam sie z tym ze mamy dar przyciagania,na własne życzenie potrafimy głeboko czegos pragnac i to sie sprawdza...
Wiem to z własnego doswiadczenia..kiedys zawsze myslałam o czyms złym to sie tak stało,jakby przyciaganie złych mocy...
Kiedys działo sie zle w moim życiu,ale gdzies głeboko w sercu wierzyłam ze sie odmieni ,i tak sie stało...
Jednen warunek trzeba myslec pozytywnie,i szczerze chciec i dażyc do dobrego...wiem jakie to trudne jak sie ma problemy emocjonalne,ale da sie to pokonac....
Mam kolezanke jest modelka w agencji ,i wyobrazcie sobie ma nadwage,dwie oponki na brzuchu...ale tak pieknie sie prezentuje..
Na wybiegu,zaakceptowała siebie,odrzuciła kompleksy...jest szczesliwa....i do tego wyglada seksownie...
I kto mi powie ze trzeba miec top figure by zrobic kariere....

Martyna,jestes swietna dziewczyna,tylko za bardzo pragniesz uwagi...to jest forum i Ci powiem każdemu sie zdarzy nie zauważyc...i skupic na jednej osobie,wiesz ile razy ja weszłam witałam wszystkich,byłas tez ....i co zero reakcji....może nawet w tej chwili sie zdziwisz kto do Ciebie pisze...odrzuc te foszki i badz soba...

Emcia Miłego Dnia skarbeczku....i dla wszystkich Bardzo Miłej NieDZIeLi   Rozyczka i Bianka:))
Dopisze jeszcze rozpoczełam prace nad technika decoupage...i wychodzi swietnie
Potrzeba czasu,wracajac do gornej wypowiedzi daru przaciagania>>>jak sie czegos bardzo chce to sie to spełni>>> Polecam
Buziaczuszki .....

Zobacz podobne tematy :

16,187

a mnie też nikt tu nie zauważył kompletnie...:P

16,188 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-13 11:09:36)

Szósta? A przecież taki blady świt dopiero...

Miłej niedzieli wam życzę. Nie obiecuję, że wpadnę potem, bo nie wiem smile

Asia, nie każdy ma taki zaszczyt, że jednodniową nieobecność jego się zauważa smile Właściwie tak jest tylko z Marzenką, ale dlatego, że ona od stycznie praktycznie codziennie jest w kafejce. Więc jak jej nie ma to dziwo jakieś...

Ja zauważyłam, że Ali i Tośki wczoraj nie było (chyba). No gdzie wy się szwendacie?

O siódma jednak smile Karpod, teraz cię widzę smile Jak ty masz na imię, kobieto?

16,189

Karolina;] miło mi:P

16,190 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-13 11:28:50)

Witam moją imienniczkę (Karpod) i pozostałych forumowiczów. smile

A więc tak:
1. Jestem silna, spokojna i samodzielna. lol hm... spokojna ? lol
2. Chciałabym być odważna, energiczna i niebezpieczna. big_smile
3. Inni postrzegają mnie jako osobę przebiegłą, chamską i sprytną. <oo nie.... big_smile>
4. W łóżku jestem szlachetna (?) big_smile, uparta i agresywna. big_smile

Martynko, popatrz na Tośkę... Ona nieraz wchodzi na forum, pisze trzy wiadomości pod rząd i nie narzeka, że nikogo nie ma. lol

Miłego dnia wszystkim życzę. smile

16,191

Witam! smile Dawno mnie tu nie bylo. Co tam porabiacie w niedziele? wink Milego dnia!

16,192

Widze, że Martyna tu pod ostrzał poszła;p ja na 13 do pracy ide,niedługo zaczynam sie szykować

16,193

Hej karpod:) Pisalaś do mnie na e-maila nie? Odpisalam Ci;p sorry, ze tak późno...

16,194

A ja jeszcze nie wiem co dziś będę robiła. Póki co odpoczywam. tongue

16,195 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-13 11:55:49)

Nom Madziunia pisalam;p spoko, zaraz sprawdze;) mam nadzieje, że jakoś glupio ta wiadomość nie wyglądała, coś mnie tchneło by napisać;p

Sprawdziłam i nic nie mam na poczcie.. chyba jednak nie wysłałaś tongue

16,196

O kurde hehe;p to jak ja to wyslalam?;D Czekaj zaraz wyślę jeszcze raz hehe;p

16,197

wyslalam ;D sprawdz;p Nie spoko nie zabrzmiala źle hehe;p

16,198 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-13 12:26:06)

jezu jaki debil ze mnie...ja założyłam nowe konto na poczcie własnie na ten profil tutaj a całkiem zapomniałam o tym i sprawdzałam swoja właściwa poczte;p a najlepsze ze nie pamietam hasła na poczte na która mi odpisalas;p a to jest poczta na którą mozna do mnie pisać stąd i co teraz? nie moge odzyskać hasła

juz jest oki odzyskalam;p odpisalam ci;p

16,199

hej Vinga... ja się tylko wygłupiam i drażnię...:) wczoraj miałam troszkę ciężki dzień ale dziś już w miarę spoko..:):*

16,200

Co u mnie OK. Wstałam o 13 sad Mam sporo do zrobienia sad Nic mi się nie chce sad Mam chorobę sierocą, więc to normalny objaw sad Nie mam się do kogo odezwać, rodzice mają mnie gdzieś i uważają, że jak łożą na mnie pieniądze to powinnam być im dozgonnie wdzięczna. Moje pseudo przyjaciółki mają mnie gdzieś, o jedna wczoraj zadzwoniła z tekstem, przecież Ty nie masz nic do roboty nie masz faceta mogłaś się uczyć, zrobiło mi się cholernie przykro. Tak nie mam i miała nie będę. Nie mam w nikim wsparcia, ale przecież jest ok.
Nikt mnie nie  rozumie sad

16,201

Tak, wiem nie powinnam tu wchodzić, bo tylko przynudzam i zajmuję Wam czas, ale ja już nie mam się do kogo odezwać. Każdy ma własne problemy, każda z moich koleżanek myśli tylko swoim ukochanym a po co myśleć o Martynie i jej pomóc? Nie ma sensu. Dlatego tu siedzę. Tonący brzytwy się chwyta sad

16,202

Jestem oschła zgryźliwa, sarkastyczna i cyniczna, ale jak nie mam być inna skoro jestem tak bardzo samotna i opuszczona przez wszystkich. Wiem miło się czyta jak Tosia piszę, że wyskoczyła ze znajomymi, ale moi mają mnie gdzieś a jak gdzieś idą to mi zaproponują wyjście 2 pary plus ja czyli jak piąte koło u wozu sad.
Niestety żyje w konserwatywnym środowisku w którym nie ma miejsca dla singli, po co? Każdy tu wychodzi parami, nie masz pary siedzisz w domu sad

16,203

Witam wszystkich i życzę udanej niedzieli!

Martyna - bardzo się zawiodłem na Tobie wczoraj. Nie wiem, może miałaś kiepski dzień, może jakiś nowy problem. Nie tłumaczy to jednak takich złośliwości na forum. Pamiętaj nie każdy musi tutaj z Tobą pisać. Kilka osób pewnie Cie lubi, kilka nowych dołączyło i jeszcze Cie nie znają. A Ty tylko ja, ja i ja. Jak ktoś nie napisze do Ciebie znaczy, że olewa. Jak ktoś nie odpisze cześć znaczy nie zauważa. A jak przypadkiem nie ma ludzi gdy się pojawisz w kafejce, to znaczy że wszyscy Cie unikają. Wszystko kręci się wokół Twojej osoby. Naprawdę tak myślisz?

Nie zrozum mnie źle, nie wyganiam Cie stąd, ale odpowiedz mi proszę na jedno pytanie. Jaki masz cel w przebywaniu w tej kafejce? Każdy ma tutaj jakiś cel. Ciekawi mnie jaki jest Twój. Oczywiście na 99% odbierzesz to pytanie, że Cie wyganiam, bo przecież wszystko w życiu ułożone jest tak, by dokopać Martynie. Jak myślisz dlaczego ludzie Cie nie rozumieją? Już tą akcją ze sweterkiem dałaś mi do myślenia, ale wczoraj po prostu przeszłaś samą siebie. Potrafisz chwilę rozmawiać normalnie, po czym wracasz na stary ton. Myślisz, że to ludzi nie męczy? Co mają Tobie odpisywać? Wiecznie pocieszać? To nie tak, że ludzie Cie ignorują. Po prostu jest rozmowa na jakiś temat, a Ty wyskakujesz z tekstem "ja i tak mam gorzej, wszystko mnie boli, muszę się uczyć a mi się nie chce, nikt mnie nie rozumie i nie lubi". Mnie np już się znudziło, bo wkładałem dużo wysiłku by Ci coś napisać mądrego i pocieszającego, a Ty masz to zwyczajnie gdzieś. Nie dostrzegasz nic pozytywnego w tym co ludzie Tobie piszą.

Jedyny wniosek jaki wyciągniesz z tej kafejki, to że nikt Cie nie lubi i pewnie sobie pójdziesz. Szkoda, bo mogłabyś wiele skorzystać na obecności tutaj. Zostań tutaj i postaraj się w końcu zmienić. Martyna poobserwuj tę kafejkę, zobacz na ludzi. Każdy ma problemy, każdy nie tylko Ty. Uwierz mi, że sporo osób ma większe problemy niż Ty. Największy Twój problem to negatywne myślenie. Więcej się nie zamierzam produkować na ten temat, bo napisałem już wszystko.

16,204

Wam jest łatwo napisać, tylko się użalasz.
Nie życzę sobie komentarzy dotyczących nauki. To że jest jej dużo to moja sprawa, mój wybór i od tego się odwalić proszę.
Jak Wam się nie podoba mogę tu nie wpadać, tylko dlaczego nikt nie napisze tego wprost!
Mam pozytywni myśleć jasne, jak ktoś nie ma powodu to z czego się ma cieszyć?

16,205

Od koleżanek słyszę tylko o ich związkach i o niczym więcej. Mimo tego, że jest mi przykro grzecznie i z uśmiechem słucham, ale jednak to ja jestem ta zła.
Dziękuje Rafał, zapomniałam to ja jestem najgorsza

16,206

Gdybym wiedziała od kogo mogę kupić to coś, co by mnie zabiło już dawno bym to zrobiła

16,207 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-13 14:11:13)

Wchodzić tutaj możesz kiedy chcesz, ale zastanów się czego tutaj oczekujesz. Bo jeśli tego, by wszyscy wokół Ciebie skakali i pocieszali, to nie licz na to za bardzo. Szczególnie, że ludzie widzą, że ich starania nie przynoszą żadnego, nawet najmniejszego skutku.

Teraz też nikogo nie ma na forum oprócz naszej dwójki. Ludzie po prostu mają coś do roboty, ja też zaraz znikam. Poszukaj sobie serio jakiś zajęć poza domem i wychodź więcej. I przestań zwalać wszystko na nadmiar nauki, Martyna kończyłem te studia. Owszem są ciężkie, ale ja jeszcze pracowałem codziennie po 8 godzin, uczyłem się, a miałem czas na różne rozrywki. Też byłem sam jakiś czas na studiach i źle mi z tym czasem było. Ludzie wychodzili, a ja się czułem jakby mnie zabierali z litości. Teraz wiem, że zabierali bo mnie lubią. Nadal lubią, bo to przyjaciele.

Poszukaj środowiska gdzie single są akceptowane i przestań nazywać te osoby, które się do Ciebie odnoszą takimi tekstami przyjaciółkami. To są co najwyżej zwykłe koleżanki. Jak kiedyś będziesz miała przyjaciółkę/przyjaciela zobaczysz różnicę.

Miłego dnia Martyna, ja spadam smile

Nie jesteś ta najgorsza, ale na taką się sama kreujesz. Nikt wprost nie napisze, byś tu nie zaglądała, bo nikt tak nie myśli. Ludzie Cie lubią wbrew temu co myślisz. Niestety sama sobie wmawiasz, że jest inaczej. A tego ostatniego nawet nie skomentuje. Serio Martyna wybierz się do psychologa. Raz posłuchaj tego co tu piszemy i udaj się tam. Łatwiej będzie chyba Tobie pomóc komuś kto może z Tobą porozmawiać niż ludziom na forum.

A na moje pytanie nie odpowiedziałaś oczywiście. Z resztą już któryś raz. Jednak ja nie robiłem afery i uznałem, że to zwykłe przeoczenie.

16,208 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 14:14:29)

To niestety ja innych miała nie będę. Jakiś czas byłeś sama, ja jestem cały czas sama. Nie narzekam na naukę, ja to lubię, ale kogo by nie irytowało gdyby to było jedyne co może zrobić?
Niestety Kraków to konserwatywne miasto tak było jest i będzie.

Wchodzę tu, żeby chociaż raz na jakiś czas ktoś mi coś odpisał, bo czuję się przez parę minut mniej samotna. Jeżeli nie uznam tych ludzi za przyjaciół to już nie mam nikogo sad

16,209

Droga Martyno nie ma co się denerwować i czasem nie uciekaj stąd wink Prawo to trudny kierunek rozumiem, sama znam kogoś kto studiuje prawo i wiem, że sie dużo musi uczyć. Twoja decyzja, chcialas isc na wlasnie taki kierunek i tak zrobilas, nie przejmuj się, ze ktos mowi moglas wybrac cos innego mialabys lepiej mniej nauki. Co z tego skoro robilabys cos czego nie lubisz, a zakladam, ze ten kierunek Cie interesuje.
Rafix ma racje troszkę z tym, że każdy tutaj ma jakieś problemy. Ja wciąż slysze, a dziecko co Ty mozesz miec za problemy jak masz dopiero 19lat?? Każdy mi tak mówi.. a tak naprawde nikt nie zna mojego życia, tego co sie w nim dzieje. Bo zazwyczaj o tym co najgorsze nikt nie mówi, bo niektórzy wolą przemilczeć bo inni i tak powiedzą, o jej co to takiego hmm
Radzę Ci sie nie przejmowac, kopnąć w dupe glupie koleżanki i tyle...

16,210

No to staraj się być taka jak byłaś przez kilka dni po naszej poprzedniej rozmowie. Jak będziesz taka - wesoła, otwarta i kreatywna, do tego będziesz miała dużo do powiedzenia, ludzie będą Ci odpisywać. Ciężko odpisywać coś komuś, kto wiecznie się dołuje. Był okres, że ludzie z Tobą gadali często i fajnie. Ostatnio znowu weszłaś na smutne tony i ciężko znaleźć temat do rozmów. Popatrz w kafejce na ludzi - sporo młodych osób, młodszych od Ciebie. Co oni mają Tobie pisać? Mają Cie pocieszać? Przecież nastolatki mają mnóstwo własnych problemów. Popatrz o czym ludzie tutaj rozmawiają, znajdź temat który Cie interesuje, spróbuj zagadywać ludzi i gwarantuje, że dostaniesz więcej dowodów sympatii. Dawaj więcej powodów by ludzie Cie lubili, a jest spora szansa że znajdziesz tu przyjaciół.

Ok teraz naprawdę znikam. Trzymaj się Martyna.

16,211

Cieszę się, że usiłujecie mnie pocieszyć. Często rozmawiacie o wycieczkach, ja byłam w paru miejscach a o każdym z nich da się powiedzieć tylko jedno zdanie. Często dziewczyny piszą a mój ukochany to czy tamto, ja nie ma takiej osoby i pewnie jej miała nie będę.
Piszecie często o tym gdzie kogoś poznać ja nie mam takich możliwości. Większość z Was jest w związkach, więc zdaję sobie sprawę z tego, że macie już inne tematy. Rozumiem, że nie mamy o czym pisać sad

16,212

Nie wiem dlaczego uczepiliście się mojej nauki, ja już pisałam, ja to lubię, co więcej od przyszłego roku prawdopodobnie będę mieć 2 kierunki, wtedy to będzie ekstremalnie dużo nauki i może będzie mi lepiej smile
Mnie jest przykro tylko z tego powodu, że ja nie mam się do kogo odezwać sad

16,213

Martyna prosze Cie przestań. To, że jakaś dziewczyna z kafejki ma faceta nie znaczy, że już nie ma z Tobą żadnych tematów do obgadania.. Prosze Cie.. Co do nauki to ok - koniec tematu. Już nie bedziemy mówić o Twojej nauce. A czemu nie masz możliwości kogoś poznać? Każdy ma jakąś możliwość..chyba. Prawda?? No nie wiem, ja chodze na imprezy, ale to i tak mi nic nie daje bo i tak nikogo nie mam hmm Ale jakoś daje sobie rade. Zaraz napiszesz masz 19lat.. Kochana... za dwa lata bede mieć tyle co Ty smile I gwarantuje, że też będę sama...

16,214

Ja nie chodzę na  imprezy bo nie mam z kim. Wiele razy prosiłam moje koleżanki żebyśmy gdzieś poszły, ale one jak się zgodzą to z ich facetem to co za przyjemność iść w 3 na imprezę? Zresztą też mam problem finansowy, Kraków to drogie miasto, a moja mama stale mówi nie będziesz przepijać moich pieniędzy, nie przeszkadza jej to, że robi to mój bart. (podobno jest młody i musi się wyszaleć, ma 20 lat) Dlatego mi odpadły imprezy. Na roku to mam może 5 wolnych kolegów to maks. Ludzi w pierwszego roku nie znam bo nie mam z nimi zajęć. Na 3 roku wolnych znam jeszcze mniej. Zaczynam się zastanawiać czy to nie jest żeński wydział.

16,215

Hm... No to kurde kiepsko. No,ale co to za kolezanki, które nie chcą jechać z Tobą na impreze?? Czy każda musi zabierać ze sobą faceta? Ja nie wiem... Nawet laska która jest w związku potrzebuje czasem wypadu tylko z przyjaciolkami. A w związku chyba jest jakieś zaufanie co nie?? Więc bez przesady no, ale cóż... hmm Nie wiem co Ci poradzić. Impreza odpada... a Twoje przyjaciolki nie znają jakiś fajnych facetów? Może facet przyjaciólki ma jakiegoś fajnego kolege?? smile

16,216

Niestety nie sad, każdy normalny jest już zajęty, nawet nie specjalnie zależy mi na facecie, bo już przywykłam do tego, że jestem sama, po co to zmieniać? Tyle, że chciałabym gdzieś wyjść sad. Nie ma wyjścia bez faceta i tyle. O same to możemy iść na zakupy nie wiem po co ja pójdę, ale mogę, że tak powiem im towarzyszyć smile

16,217

Aa.. kurcze dziwne te przyjaciólki skoro widzą, że jest Ci źle bez faceta, bo ewidentnie jest Ci źle..czegoś brakuje. I nie mów,że nie. Z facetami są problemy... ale czasem się przydają. Choćby, żeby przytulić, pocalować i w ogole ;D Kurcze nie wiem, ale ja bym sobie tak nie dala. Nawet jakbym miala faceta dla mnie i tak najważniejsza będzie rodzina i przyjaciele.Nie wiem może kieruje się w życiu innymi wartościami, ale cóż.. Dla mnie zawsze najważniejsza bedzie rodzina, przyjaciele i nauka. No cóż. Wybitna nie jestem,ale zamierzam dalej coś robić. No, ale mniejsza. Nie o mnie tu gadamy...
Nie wiem gdzie możesz poznać jakiegoś fajnego faceta... Co do portali typu sympatia itp... ja bym się trzymala od tego z daleka, nie wierze w takie coś... Faceci są podstępni.

16,218

Moje koleżanki uznają tak buty tylko Venezia, (ostatnio też włoscy projektanci) ubrania Simple i tego typu podobne,dodatki burberry  no jak ja mam z nimi iść na zakupy mnie nigdy nie będzie na ubieranie się w takich sklepach stać.
Zaproponowałam jednej może pójdziemy na basen? To usłyszałam ok M pójdzie z nami. To już mi sie basenu odechciało sad

16,219

Witam Was!!! wink

16,220

Masakra;/ Ja nie wiem skąd Ty wzielas te przyjaciolki.. Chyba z kosmosu.. Wspolczuje. Kazda widzi tylko swojego faceta , klapki na oczy i nic więcej.. Co za ludzie hmm

16,221

Hej jestem ... Zaliczylam polski <hurrraaaa> big_smile
Co tam u was??
Martynko nie tylko Ty masz problemy... Kazdy je ma. Nawet ja ale staram sie nie mowic o nich na okroglo... Trzymaj sie bedzie dobrze...

16,222 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-13 15:25:22)

Witaj Darka ;D Co tam slychac??

Gratuluję Izulka!!

16,223

Właśnie skończyłam oglądać fajny horror. A potem mam zamiar iść na spacerek z Moim Dzieckiem ale nie wiem czy wypali bo zanosi się na deszcz!!!!

16,224 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 15:28:19)

Cześć dziewczyny wink

No nie z kosmosu, poznałam je na studiach

16,225 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-13 15:28:59)

Oo:) Jaki horror??  No ja dzisiaj ide z kumpela sie przejsc albo cos, bo juz na glowe dostaje w tym domu ;/

Martynka to ja nie wiem co to za laski - bez urazy...

16,226

Droga bez powrotu 3!!! yikes

16,227

Nie slyszalam o tym filmie heh;D Nie lubie horrorów, nie mam z kim oglądać. Jakbym miala z kim ogladac <facet, przyjaciel> no to jeszcze hehe;D

16,228

Takie mam innych nie będzie, trzeba się i z tym pogodzić smile

16,229

Ja dziś sama oglądałam ale fajny filmik wink

16,230 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-13 15:35:54)

No nic nie zrobisz.. Cóż. No chyba, że poszukasz innych koleżanek... Ale gdzie? No cóż. Co ma być to będzie.

Ja sie boje sama ogladać hehe;D Koniecznie musze z kimś.

16,231

Raczej nie będzie nowych, trudno, świat się na tym nie kończy. Pewnie już zgłupiałam, od tego siedzenia w domu, może nie dostrzegam tego, że nie myślę normalnie. Ja tego już nie zmienię.

16,232

Hm... nie wiem co mam Ci na to powiedzieć, zmień nastawienie. Musisz poznać kogoś nowego.. Inaczej zwariujesz.. Na serio.

16,233

Gdzie mam poznać tego kogoś? Nie mam takiej możliwości. Na uczelni wszyscy będą podobni, bo dalej to samo środowisko. Nie mam możliwości poznania kogoś innego. Uprzedzam teksty o kimś z innego wydziału, bo to nie ma takiej możliwości. Moja uczelnia dzieli się na wydziały i każdy jest w całkiem innym miejscu

16,234 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-13 15:49:24)

Hm...no to już sama nie wiem.  Nie mam pomyslu gdzie moglabyś poznać kogoś fajnego... Szkoda;/

16,235 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-13 15:54:57)

Martyna one nie zasługują na miano Twoich przyjaciółek. Przecież nie muszą wszędzie zabierać swoich facetów... Ja mam przyjaciółkę, znamy się od urodzenia dzięki naszym rodzicom, ale mniejsza o to. Mam na myśli to, że jak ja miałam JEGO, to owszem chodziłam z nim na imprezy, ale często też chodziłam sama z przyjaciółką (która była aktualnie sama). A Twoje "przyjaciółki" naprawdę mają problem z pogodzeniem jednego z drugim... Martyna, bardzo bym chciała odwiedzić Kraków, podobno to piękne miasto, więc teraz tu przy wszystkich OBIECUJE Ci, że jak odwiedzę to miasto, zabieram Cię gdzieś. Obojętnie gdzie, do pubu, na zakupy, czy na jakieś balety. Po prostu Cię porywam. I mówię to całkiem serio i uwierz mi, że dotrzymam tej obietnicy. smile Z reguły nic nigdy nikomu nie obiecuje, a jesli już obiecam to dotrzymuje słowa.

Iza gratuluje zaliczonego polskiego. wink

16,236

London69 ma rację... Nie zaslugują na miano Twoich przyjaciolek skoro tak się zachowują... hmm

16,237

Pochodzimy z zupełnie  różnych rodzin. One uważają, że wszystko im się należy. Już nie chce się tu użalać, cóż, one są.
Moi rodzice wypominają mi wszystko, każdą złotówkę, każde niepowodzenie. One mają wszystko co chcą, dlatego jest się na czasem ciężko zrozumieć, bo mamy inne problemy.
Co do faceta, to ciężko jest kogoś poznać, jak nawet próbowałam na czacie to jak napisze że studiuję prawo to raczej nie ma chętnych. Sprawdziłam to z kolegą, on pisał że jest studentem prawa, dziki tłum chętnych dziewczyn nawet się o fotkę nie pytały, jak napisałam to samo, to było o to musisz być mądra i koniec rozmowy. Czasem na złość pisałam że medycynę studiuję trudniejszy w moim odczuciu kierunek, ale było o fajnie i normalna rozmowa. Nie wiem o co chodzi. Pewnie się nie dowiem.

16,238

Aa.. rozpieszczone koleżanki, które zawsze mialy to co chcialy. Sluchaj jak ktoś nie ma takich problemow jak Ty tego nie zrozumie... Po prostu i nie oczekuj od kogoś ze zrozumie, bo one maja inna sytuacje rodzinną, finansową i nawet nie chcą Cie zrozumieć...Tak to niestety jest. Tez mam przyjaciolki, uwielbiam je, ale wiem , że one nie maja takich problemow jak ja wiec nie wiedzą jak to jest... Dopóki ktoś nie doświadczy to nie wie. Proste.

Co do faceta to nie wiem czemu jak piszesz, że studiujesz prawo to oni konczą rozmowę. Może boją się mądrych dziewczyn? Zapewne... Nie wiem, ja tam w czaty nie wierzę, ani w portale randkowe... Jakoś tak:/ Nie wiem... Wole poznać faceta "na żywo".

16,239

Martyna777 napisał/a:

Gdybym wiedziała od kogo mogę kupić to coś, co by mnie zabiło już dawno bym to zrobiła

O kur**! Martyna, daj mi swoje zdrowie, młodość, oddaj mi ze 20 latek życia - ja będę wiedziała co z nimi zrobić. A ty sobie usiądziesz i poczekasz na śmierć. A może w ogóle się zamieńmy? Ja ci oddam moją chorobę, odstawisz leki, parę dni i będziesz miała problem życia z głowy. Cholera, ludzie walczą o każdy dzień życia, a tobie ono nie pasuje, bo nie masz z kim wyjść!

Żałosne.

16,240 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 17:25:55)

Beata to nie chodzi o to że nie z kim wyjść nie wiem czy byłabyś zadowolona z tego co ja mam.
Wiem, że przesadziłam, ale jest mi ciężko sad

16,241

dobra, uwaga, bo teraz Asia powie coś mądrego... heh.
Martynko, jestem sama od zawsze, zawsze ostatnia, najgorsza i w ogóle, w szkole, domu, rodzinie itd itp. do końca gimnazjum wszędzie czułam się jak piąte koło u wozu... ale w liceum zaczęło się wszystko zmieniać... zrozumiałam, że choć nie będę ulubienicą wszystkich to ludzie mogą przecież mnie lubić...i nie ważne jak wyglądam i w co się ubieram... co do imprez... kategorycznie nie! nienawidzę i nie uczęszczam, ale chodzę na długie spacery, uśmiecham się do ludzi, których mijam i staram się myśleć pozytywnie, choć jestem sama. nie mam takiego przyjaciela, któremu mogłabym powiedzieć dokładnie wszystko szczerze co myślę, ale mam wielu bliskich znajomych i każdy każdemu coś daje. ja staram się dać tyle ciepła i pozytywnego myślenia ile mogę, nie rozmawiam o swoich problemach, co często mi wypominają, twierdząc, że każdy ma wystarczająco swoich... staram się myśleć pozytywnie i uśmiechać się jak najczęściej. uwierz, że ludzie Cię lubią, a Ty potrafisz być osobą, którą się lubi. idź przez miasto uśmiechając się, a zaintrygujesz ludzi. nie przejmuj się swoimi koleżankami, szczerze mi ich żal... Lubię Cię i wielu ludzi lubić Cię będzie...:)
wow... powiedziałam coś mądrego... ale mówiłam szczerze i prawdziwie...:)

16,242

A koleżanki niekoniecznie są rozpieszczone. To mają zacząć ubierać się na bazarku, żeby tobie przykrości nie robić? Nie tylko na zakupy można iść z koleżankami. Na basenie czy w kinie nie widać różnicy w ilości kasy. A swoją drogą czemu sobie nie dorobisz trochę? Skoro jesteś mądra dziewczyna to możesz głupszym korepetycje dawać. Tylko 1 godzina w tygodniu i po miesiącu masz ten głupi sweterek zamiast rodziców prosić!

Co w tym złego, że koleżanka chciała zabrać faceta na basen? Przecież tam się za rączkę nie pływa! Ani parami! Dlaczego nie można wyjść z parą znajomych? Czy ty myślisz, że ludzie, którzy są w związku każdą minutę spędzoną razem poświęcają na jakieś intymne czynności, w których osoba postronna przeszkadza? Nie raz byłam np w kinie z moim przyjacielem, jego dziewczyną, jego bratem i dziewczyną brata. 2 pary i ja. Oczywiście ty byś natychmiast uznała, że z litości cię zaprosili.

Ciekawe czy ty w ogóle kiedykolwiek powiedziałaś jakiejś swojej koleżance o własnych problemach? Czy tylko tutaj umiesz narzekać, że one o twoich problemach nie chcą słuchać?

16,243

Martyna - absolutnie nie byłabym zadowolona z tego co ty masz! Tylko ja na pewno bym na to spokojnie nie patrzyła i nie użalała się. Dla mnie im więcej przeciwności - tym większą mam wolę walki.

16,244

Hey smile
Beata a Tobie jak wyszedł ten test? Można sie fajnie pośmiać smile dzieki za zamieszczenie smile.

16,245

Beatko a możesz mi powiedzieć z czego mam udzielać te korepetycje? Nie znam żadnego języka na tyle dobrze żeby mogła to robić. To znasz jakiś inny przedmiot? Ciekawe komu większość jak bierze to z polecenia. Wiem, ale nie mam ochoty żeby jej facet mnie oglądał w stroju kąpielowym, to chyba nie jest jakieś dziwne.

16,246

Korepetycje się bierze z ogłoszenia. Nie trzeba nic dobrze umieć, żeby uczyć innych smile Tam się najczęściej takie głąbki zgłaszają, że załamka. Może z historii?

A co ci przeszkadza, że ktoś cię zobaczy w stroju kąpielowym? Idąc na basen należy się z tym liczyć..

Alu, zaraz poszukam moich wyników tongue

16,247 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-13 17:42:50)

Beata zaszalałas z tymi korkami wink
równie dobrze możesz sprzedawać pizzę. Przy okazji zajmiesz sobie czas, poznasz nowych ludzi i co najważniejsze nie bedziesz siedziała i użalała się.
dawaj, dawaj ja swoje też wrzucę lol

16,248

a tak w ogóle to cześć wszystkim, bo ja tak niekulturalnie bez przywitania zaczęłam...:)

16,249

Dziewczyny jesteście super macie genialne pomysły. Teraz bo mi zajęcia odpadły to mam więcej czasu. Wcześniej planowo powinnam być 8-20 na uczelni, kiedy mam te korki udzielać?

16,250

W czasie jakiegoś okienka!!! W sobotę, niedzielę!To tylko godzina w tygodniu!

Posty [ 16,186 do 16,250 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 248 249 250 251 252 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024