Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 247 248 249 250 251 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,121 do 16,185 z 30,541 ]

16,121 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-12 08:22:29)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

DZIEN DOBRY KOCHANE PSZCZOLKI big_smile

Tosiu...ty nocna marko !!  big_smile  A przypomnialam sobie jak Ala to nazywa....nocna Marcysia big_smile  OO  tak lepiej smile
Piekne skojarzenia wink

Karola...no to Cie superr dzien czeka !!  Zakupy ?  Ubranka,kosmetyki,buty i te sprawy ??  <ciekawa>  smile A powiedz mi moja mala siostrzyczko...jak tam sprawy sercowe ?  Jest jakis samiec w polu widzenia ? tongue  Buzi..buzi...  smile 

Grazynko...Nie wierze,ze wkrecilas sie w to nowe hobby !!!  WOW !! Brawo smile  Jak cos stworzysz,przeslij foto na emaila ok ??  Jestem ciekawa co to bedzie smile smile 

Tosiu rzeczywiscie czytania MASAKRA....nie bylam w stanie wszystkiego przeczytac...net mulil hmm  Ale dojrzalam PRZYTULASKI od Ciebie dla mnie smile  jaka Ty kochana :*

Przytulaski Dla Ciebie takze :*******  <tuli>   I wyprzytulam tez Karolinke i Grazynke smile  <tuli>

Ja zaraz do pracy znikam....pogoda zapowiada sie nieciekawa ehh MILEGO DNIA WSZYSTKIM ZYCZE  smile

PS>>>  Vinngus gdzie te wyniki ?  tongue tongue

Zobacz podobne tematy :

16,122

Witam kobietki... Wlasnie pije kawusie i jestem zalamana nie poszlam na egzamin dzis sad Oby udalo sie przelozyc na jutro ... Jakie plany na dzis?? Ja z moimi synkami do zoo uciekam po poludniu moze ktos ma ochote sie przylaczyc?? A poki co do 13 jestem z wami :*
Milego dnia

16,123 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-12 08:47:19)

I jak ja mam policzyć, która jestem, jak przez Tośkę, to tu całodobowy dyżur jest?

Więc witam wszystkich bez liczenia smile Coco - 4 zwierzaki tylko miały być, bo 5 nie da się zinterpretować smile

Wyniki będą później - dam szansę jeszcze tym co w nocy śpią a bladym świtem na forum nie wchodzą smile

Iza - dawaj 4 zwierzaki! Nie przejmuj się - egzaminy mają to do siebie, że można je przekładać, a jeśli nie to zawsze można wyżebrać u wykładowcy prywatną audiencję smile Do zoo bym się przeszła, ale niedawno byłam z moją Żabą, a że dzisiaj mam pod opieką Żaby dwie to nie czuję się na siłach pilnować ich na tak rozległym terenie jak zoo smile Wolę potrzymać zamknięte na 43 m kw., ew. na najbliższym placu zabaw...

16,124 Ostatnio edytowany przez Izulka24 (2010-06-12 09:42:56)

hmmmm.... cztery zwierzaki...
Pies - wierny , przyjacielski , cierpliwy
Tygrys - tajemniczy , niebezpieczny , nieobliczalny
Kon - plochliwy , delikatny , tajemniczy
Slon - delikatny , potezny , czuly
Co do egzaminu to w ten weekend mam ostatni zjazd a mam tak popier... babke od polskieo ze nie wiem czy mnie jutro przepyta... Poprosilam kolezanke zeby mnie na jutro z nia umowila ale zobaczymy co  z tego bedzie

16,125

Ja na studiach wykorzystywałam wszelkie dostępne metody kombinatorstwa smile Były niezmiernie ważne wyjazdy niezbędne dla mojej przyszłości (w większości przypadków wymyślone), zgrywanie biednego dziewczęcia ciężko doświadczonego przez los (biedni rodzice, moje marzenie o studiach dziennych, "stado" młodszego rodzeństwa i konieczność zarobienie na swoje utrzymanie smile ), typowo babskie chwyty jeśli wykładowca był mężczyzną i tysiąc innych kombinacji. Zawsze dało się przełożyć, iść na ustny (ja zawsze wolałam ustne), jak przesadziłam z kombinowaniem to zdarzało się, że dostawałam ocenę bez egzaminu... Więc uszka do góry. Generalnie wykładowcy lubią jak się za nimi chodzi i płaszczy, więc o ile wykażesz minimum dobrych chęci to cię przepyta, nawet jeśli babka jest popier... smile

Zawsze masz argument Matki Polki - jesteś taka dzielna, że nawet nie będzie to argument naciągany...

16,126

No moja kolezanka powiedziala ze mi dziecko zachorowalo ale ta baba jest naprawde psychiczna zatrzymala sie w sredniowieczu... Kazdy na jej zajeciach zasypia <smiech> jak oddawalam prace to nie chciala mi przyjac bo zapomnialam zrobic marginesow ... Nie dosc ze siedzialam do 3 nad ranem a na 8 bylam w szkole to jeszcze zamiast napisac na 3stroony ja napisalam na 7 a ona do mnei z tekstem ze na jutro prosze przepisac i przyniesc powiedzialam jej wtedy ze chyba na glowe i upadla i chyba zle sie czuje (z tym ze ja uzylam niecenzuralnych slow wtedy) wcisnelam jej ta prace odwrocilam sie na piecie i wyszlam. Co za suka smile
Kurcze walcze z kolczykiem od 20minut i nie moge go zalozyc sad

16,127

Ech dopiero teraz zauwazylam ze te zwierzaki maja byc bez psa i kota...
Wiec dodam Krolika - szybki , zwinny , strachliwy smile

16,128

hmm... 4 zwierzęta
orzeł - moc, elegancja, piękno
puchacz - tajemniczość, spokój, siła
wilk - energia, władczość, zwinność
puma - gibkość, szybkość, rozum...

16,129

Ema napisał/a:

Karola...no to Cie superr dzien czeka !!  Zakupy ?  Ubranka,kosmetyki,buty i te sprawy ??  <ciekawa>  smile A powiedz mi moja mala siostrzyczko...jak tam sprawy sercowe ?  Jest jakis samiec w polu widzenia ? tongue  Buzi..buzi...  smile

Zakupy, zakupy i już po zakupach. smile A wiesz, tak sobie pojechałam z mamą zapolować na jakiś ciuch, kosmetyk... Kupiłam buty. smile Coś podobnego do tych: http://img822.imageshack.us/img822/1265/z5484652x159zlbutyquazi.jpg  z tym że mam kryształek zamiast wstążeczki. smile No i jeszcze takie tam pierdółki kupiłam, np. gumke do włosów z doczepianą różyczką... Lubie takie rzeczy. lol

Sprawy sercowe... Narazie bez zmian hmm Od lutego nic nowego, ale dobrze mi tak. Zawsze kogoś fajnego się pozna na baletach. lol Chociaż ostatnio wyhaczył mnie taki jeden samiec w autobusie. Od dłuższego czasu bardzo podejżliwie się na mnie patrzy. big_smile A wczoraj oczko mi puścił lol

16,130

o ranyyyy zabiłabym sie na takich butach!!!! ale są śliczne...:)

16,131 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-12 14:54:09)

Dzięki. smile Mi też się strasznie podobają.

Hm pogoda nie sprzyja dziś opalaniu... Pojadę chyba na miasto z koleżanką zobaczyć co się dzieję, są dziś Dni Morza w Szczecinie, więc pewnie będzie co robić. smile

16,132 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-12 17:17:22)

Hejka ja tylko na chwilke..zerknac wyniki testu Vinngowego wink   Ale widze,ze przyjdzie mi poczekac...  Beata podkreca atmosferke lol

Beatko wolalas ustne !!  Kurka....ja moglam robic wszystko,byle nie stac przed ludzmi,ktorzy sie na mnie gapia jak szpaki w p....  tongue 
Stres nieziemski !!!!  Nienawidzilam tego...moglam wiersz znac na pamiec,a przy nich wszystkich nie wydukalam ani slowka.. hmm

Karola buty piekne smile  Tylko koturna jak dla mnie,moglaby byc troszke nizsza smile  Ale Ty w takich jak umiesz chodzic to superr  !  smile :****Piekne buty ....
Karolka ja tez lubie takie ,,gadzety'' jak gumka z rozyczka na przyklad....ale mi to nie pasuje...kupilam sobie piekne spinki z bialymi rozyczkami...ale wygladam w nich jak  ,, idz i nie wracaj''  lol

A odpuscilas oczko samcowi ?  wink smile :***

A ja tez wychodze z domu zaraz....Pozdrawiam was :**

16,133

Cześć wam.
Ostatnio bardzo zajęty jestem, za dużo pracy sad
Ale fajnie, co jakiś czas tu być.
Pozdrawiam

16,134

Ema napisał/a:

A odpuscilas oczko samcowi ?  wink smile :***

A ja tez wychodze z domu zaraz....Pozdrawiam was :**

Uśmiechnęłam się do niego i nie powiem, że troszkę zawstydziłam. wink

A gdzież to panienka dziś wychodzi ? Imprezka, czy 'tak o' ? smile

16,135 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-12 21:14:01)

Cześć

Czyżby powtórka, że Martyna się pojawiła wszyscy uciekli?
Brawo!

16,136 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-12 21:27:49)

Ja jestem Martyno. smile Nie wmawiaj sobie że wszyscy uciekają, to przeciez czysty zbieg okoliczności. smile

Co tam ? Jak tam ?

16,137

Moge sie przyłączyć do dyskusji? witam... ogólnie zmęczona po 12 godzinach pracy i lekko zmartwiona nabitym mankiem na kasie;p

16,138

Dobranoc. smile

16,139 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-12 22:53:30)

Witajcie smile   

karolka napisał/a:

Uśmiechnęłam się do niego i nie powiem, że troszkę zawstydziłam. wink

A gdzież to panienka dziś wychodzi ? Imprezka, czy 'tak o' ? smile

No prosze usmieszki..bardzo dobrze big_smile  Daj znac jak cos sie ruszy smile

A ja bylam na grillu ... smile  Myslalam,ze pozniej wroce..ale jestem juz na chacie smile

Vinnga no i gdzie wyniki ??  sad

16,140

NO CO TU TAK CICHO...... ????  sad

16,141

Chyba nie ma twoich przyjaciół wink

16,142

Jestem smile

No więc znaczenie zwierzątek w kolejności:
1. jaki jesteś
2. jaki chciałbyś być
3 jak cię postrzegają inni
4. jaki jesteś w łóżku tongue

A teraz możecie się pośmiać z własnych wyników tongue

16,143 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-12 23:29:47)

Czesc Martyna smile  Czesc Beatko smile

Vinnga napisał/a:

1. jaki jesteś
2. jaki chciałbyś być
3 jak cię postrzegają inni
4. jaki jesteś w łóżku tongue

Ema napisał/a:

Lew-  odwaga,niebezpieczenstwo,cieplo
                      Swinia - chamstwo,brud,szczescie
                       Niedzwiedz - Sila,duma,lenistwo
                    Sarna- Delikatnosc,zmyslowosc,dzikosc

1.  Jestem odwazna,niebezpieczna i ciepla..
2. Chcialabym byc chamska,brudna <?!> i szczesliwa lol
3.Inni postrzegaja mnie jako silna,dumna i leniwa ..
4.W lozku jestem delikatna zmyslowa i dzika

Ale mi wyszlo !
hahahaha lol wiedzialam ze beda smiechy i chichy lol  Fajne to Vinnga wink

16,144

No to wyobraź sobie jaki ubaw mieliśmy na szkoleniu jak wyszło, że szef jest w łóżku jak świnia - nie pamiętam dokładnie, ale na pewno było że brudna i śmierdząca smile

16,145

Cześć wszystkim  wink
Kurczaczku wiesz gdzie jestem wink
Beata "Ufrojdowienie" ci się wzięło w sobotni wieczór?? zwykle szalejesz o tej porze wink

16,146 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-12 23:35:52)

hahahaha  a to dobre hahah  lol  Masz jeszcze cos ciekawego Vinnga ? tongue

Pawel Czesc smile

16,147

To wreszcie Marzenko masz swoich przyjaciół z forum smile

16,148 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-12 23:42:25)

No, jeszcze umiem z charakteru pisma czytać i z rysunku drzewa smile Obie rzeczy trudne do przeprowadzenia w kafejce smile

Paweł - kopę lat! Ufrojdowienie? Ja zawsze byłam ufrojdowiona smile Przynajmniej ta część jego filozofii, która mówi o tym, że wszystko kojarzy się z seksem u mnie działała zawsze bez zarzutu smile

Martyna, jeśli myślisz, że nie widzę, że trzeci raz rzucasz tekst o "przyjaciołach Marzenki" to jesteś w błędzie.

16,149

Oj Martyna co ty sie tak uczepilas ??  tongue  Z Toba przeciez tez gadam smile No chyba ze nie masz ochoty...

16,150

Vinnga..rysowalam kiedys drzewo u psychologa !!  czulam sie jak glupek....pani ze mna gadala a potem mi daje kartke i mowi..prosze narysowac drzewo..!?  EEE  Patrze na nia i sie smieje...a ona mi ze powaznie hhahaha  No to nabazgralam ...

16,151

A podała ci interpretację tego rysunku? To dość popularny psychotest smile

Za oknem mam wieeeelką burzę. Zaraz mogę zniknąc. Internet mi w burzę nie łączy znaczy się. Bo nie sądzę, żeby mnie osobiście zmiotła wink

16,152

Marzenko nie dziw mi się, byłam na forum a wymieniłaś niczym numerus clausus osoby z które są twoimi przyjaciółmi i to z nimi chcesz rozmawiać, przykro mi ale ja jestem bardzo pamiętliwa

16,153

(Karen Horney)...Beatko to właśnie KOBIETA obaliła wszechmoc Frojdowskiego LIBIDO  wink hehe
Ale cóż... Bez odp. Na pytanie co ty o tej porze tutaj...

16,154

Beatko..nie pamietam co ona mi powiedziala...ale pamietam co narysowalam...gruby konar,wielka korona i jabka......

Martyna..jak ty lubisz robic problem z niczego...  hmm

Pawel sad sad sad  Wracaj sad

16,155

Jak to co? Ja od pewnego czasu hmmm...grzeczna jestem smile Znaczy nieco mniej się szlajam jako kobieta w oficjalnym związku nieoficjalnym. A ponieważ mężczyzna mi padł, dziecko padło więc szukam towarzystwa żywych dusz na forum smile

16,156

No nie wiem jakbyś Ty się poczuła na jakbym ja wymieniła wszystkich poza Tobą ?

16,157

Normalnie Martynko bym sie poczula.

16,158

Szkoda, że ja poczułam się wyalienowana, cóż zdarza się.
Może lepiej nie będę tu wpadać?

16,159

Martyna - zmiłuj się! A coś takiego jak przeoczenie nie wchodzi w grę? Niezbyt miło jest być przeoczoną, ale nie jest to powód do czucia się wyalienowaną...

A swoją drogą nie widziałam postu gdzie Ema wymienia swoich przyjaciół...

Paweł, a ty co? Zwisa masz?

16,160

Pawel wiesz gdzie jestem..nie wyglupiaj sie sad Chodz.

Martyna wiesz co...wpadaj sobie tutaj ..Mi nic do tego..  Rob jak uwazasz.

16,161 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 00:07:27)

Beata to musiałaś go nie zauważyć. Wymieniła dokładnie wszystkich, a raczej prawie wszystkich sad

Nikogo tu nie obraziłam, czasem sobie ponarzekam, ale czy to już powód, że ze mną się nie da poklikać?

16,162

ZWISA??? HEHE Dobre wink Jak ja mam "zwisa"  to ty "amfetoparaliża" wink
Kurczaczku zaraz będę..

16,163

Ema napisał/a:

Martyna wiesz co...wpadaj sobie tutaj ..Mi nic do tego..  Rob jak uwazasz.

Dziękuję za pozwolenie smile

16,164 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2010-06-13 00:12:51)

Marti wyczuwam Ostatnio agresje z twojej strony?? Co jest??
BEATA.. No jak tam???

16,165 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 00:14:41)

Agresję?
Dlaczego? Nie jestem agresywna smile
Paweł, za chwilę idę to zaczną pisać smile

16,166

POSKROMICIEL wink By ci się Przydał powiedz że nie mam racji! smile

16,167

Martyna nie badz zlosliwa...  to do niczego nie potrzebne naprawde.

KU scislosci Martynko.. NIE WYMIENILAM WSZYSTKICH  >  Wymienilam osoby  ktore sa mi bliske z pewnych wzgledow. Napisalam tak poniewaz brakuje mi ich czasem tutaj sad   

Bianka mogla by sie takze na mnie obrazic...bo jej nie wymienilam...A jest mi bliska jak reszta. Jej tu brakuje najbardziej sad

A kto napisal,ze z Toba sie nie da poklikac ?   Martynko nie rozdmuchuj ..serio.. 

Pawel mam nadzieje...

16,168 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 00:17:53)

Paweł-1979 napisał/a:

POSKROMICIEL wink By ci się Przydał powiedz że nie mam racji! smile

Kim jest ów człowiek?

Może i jestem złośliwa, cyniczna i z ogromnym sarkazmem, trudno nie mam zamiaru tego zmieniać

16,169

Nie mam ani zwisów ani amfetoparaliżów smile Funkcjonuję normalnie, może tylko z nieco mniejszą wrażliwością aksonów smile

Martyna - masz na myśli post z wczoraj z 8:21? Ten na którym mnie wymieniła na szarym końcu tylko dlatego, że chciała poznać wyniki testu? Normalnie się muszę obrazić. MARZENA - OBRAŻAM SIĘ!!! JAk śmiałaś i w dodatku na czarno??? A innym taki obrzydliwy róż np dałaś...

16,170 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 00:23:29)

Nie mam na myśli post  sprzed tygodnia
Trudno, to już nie ważne. Nie mam zamiaru do tego więcej wracać co się stało to się nie odstanie.
Może się dowiem, kto jest tym rzekomym poskromicielem, jak kogoś takiego znajdę to może mi się poprawi

16,171

Vinnga to pobij mnie jeszcze tongue  I bedzie git.

Martyna ..jak chcesz...nie mam sily na dyskusje....Moze poprostu schodzmy sobie z drogi i tyle.

16,172

OK smile Zejdę Ci z drogi
W takim razie żegnam smile

16,173

Napisalam ze sobie mamy schodzic z drogi a nie wszystkim tongue

16,174

Martynko, bez obrazy, ale ja na przykład straciłam nadzieję, że z tobą można normalnie poklikać. O czym byśmy nie rozmawiali (czy na poważnie czy w wygłupach) to jeśli ty coś powiesz to jest to w stylu "a ja mam jeszcze gorzej ale się przyzwyczaiłam" albo "znów mi nie wyszło, ale nigdy nie wychodzi więc się przyzwyczaiłam" itp, itd. I gdzie tu miejsce na normalną rozmowę? Dziwi tym bardziej, że stać cię na to, żeby coś wnieść do każdego tematu....

Zmykam od was ludziki. Bo za 3 godz mi mięsko z łóżka ucieka. Wprawdzie mięsko zdechło ze zmęczenia, ale fajnie się chociaż do padlinki poprzytulać trochę wink

Dobranoc smile

16,175

Tak sobie myślę Martyna że to to TYLKO forum ..Emocje są tu blade..Jak blada jest anonimowość..Przezroczysta wręcz... wink
Cieszę się Beciu  że nie nie z innych powodów tu nockujesz..:)

16,176

Marzenko, polubiłam Cię i nie spodziewałam się czegoś takiego, ale tak chyba będzie lepiej.

16,177

Dobranoc Beatko :*

Pawel....ja czekam..powinnam czy nie ?  <pisze na gg,ale chyba masz wylaczone>

Martyna..Vinnga ma racje..

16,178

W takim razie po co mam tu przychodzić, skoro ze mną nie da się normalnie pogadać?

16,179

niestety MUSZĘ już lulu KURCZACZKU Później ci wyjaśnię.. wink
Martyna jesteś potencjalnym interlokutorem ,jak każdy z nas..JAK CIĘ WIDZA TAK CIĘ PISZĄ... Jak w życiu w sumie...
Dobranoc wam smile

16,180 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-13 00:59:47)

Oj Wiedzialam Pawel ze tak zrobisz sad  Ok jak chcesz w takim razie...
Niezle zostalam wyrolowana... nie ma co..
DOBRANOC .

16,181 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-13 03:33:53)

I jaki jest sens, żebym ja tu była?

16,182

Witam smile Pierwsza wink

Ehh może dobrze, że mnie wczoraj tutaj nie było... proszę jakie spięcie.
Martynka z igły robisz widły. Czy to Marzence nie mogło się zapomnieć?
Przestań powtarzać, że za każdym razem, gdy ty wchodzisz reszta wychodzi, to jest jakiś zbieg okoliczności a ty bierzesz to nie potrzebnie do siebie.
Wmawiasz sobie, że Cię nie lubią, a tak nie jest. Jednak, gdy stale będziesz wyolbrzymiać tutaj swoją samotność i  to, że ludki stąd cię nie lubią, to w końcu  staniesz się osóbką której lubić się nie da...
Każdy wchodzi i wychodzi stąd kiedy chce i pisze co chce...
Odnoszę wrażenie, że chciałabyś aby wszyscy pisali do ciebie i o tobie. Chcesz być za wszelką cenę zauważona. No ok! Kto by nie chciał! Zamiast jednak w swoich postach użalać się nad sobą i wyrzucać co poniektórym, że do ciebie nie piszą. Sama napisz co u ciebie słychać, a ktoś to skomentuje.
Martynka głowa do góry wink Taka piękna pogoda, a ty się smucisz wink
Napisz lepiej co u Ciebie słychać?

Hej Beatka i Marzenka <przytulaski>, dla Ciebie też Martynko wink
Jakieś plany na niedzielę już macie?

London, śliczne buciki wink

Hej Paweł, a ty gdzie bywasz jak Cie tutaj nie ma???

Wstałam dziś wcześniej z łóżka, jakoś spać mi się nie chciało już. Wczoraj po tych biegach i sobotnim sprzątaniu byłam bardzo zmęczona i zasnęłam jak dziecko wink wink
Marzenka zgłoś się do mnie, mam do Ciebie pytanko smile
Buziale ;****

16,183

Hejka .. Martunia pierwsza smile A ja druga smile

Elnett napisał/a:

Przestań powtarzać, że za każdym razem, gdy ty wchodzisz reszta wychodzi, to jest jakiś zbieg okoliczności a ty bierzesz to nie potrzebnie do siebie.
Wmawiasz sobie, że Cię nie lubią, a tak nie jest. Jednak, gdy stale będziesz wyolbrzymiać tutaj swoją samotność i  to, że ludki stąd cię nie lubią, to w końcu  staniesz się osóbką której lubić się nie da...
Każdy wchodzi i wychodzi stąd kiedy chce i pisze co chce...
Odnoszę wrażenie, że chciałabyś aby wszyscy pisali do ciebie i o tobie. Chcesz być za wszelką cenę zauważona. No ok! Kto by nie chciał! Zamiast jednak w swoich postach użalać się nad sobą i wyrzucać co poniektórym, że do ciebie nie piszą. Sama napisz co u ciebie słychać, a ktoś to skomentuje.
Martynka głowa do góry wink Taka piękna pogoda, a ty się smucisz wink
Napisz lepiej co u Ciebie słychać?

No i wszystko napisalas ! smile Tylko czy Martyna to przemysli i zrozumie? hmm
MARTYNKO POCZYTAJ I PRZEMYSL. smile

Moje plany na niedziele... Za chwile ide do pracy..zapewne skoncze ok.15-16 . Potem musze isc do znajomej. A wieczorem nie wiem jeszcze.

Jutro mam jechac na imprezke urodzinowa...ale nie wiem czy sie uda...?  Chodzilam za prezentem i NIC nie znalazlam...Nie mam pomyslu....  Moze wy macie jakis?
Potrzebuje jakis drobiazg dla 50letniej kobietki i cos malego dla faceta ....

Elnett zglosze sie po pracy smile 

Pozdrawiam i zycze milego dnia Wszystkim smile

16,184

Witam jako trzecia smile  Jak ja nie lubie niedzieli...
Jade zaraz na egzamin wiec trzymajcie kciuki prosze smile Potem napisze jak mi poszlo...
Martyna nie rob problemow bo nie ma po co big_smile
Wynik testow ze zwierzakami super ha ha ha
Bede potem buziaczki i milego dnia wszystkim :*

16,185

hej, a ja czwarta... wczoraj mnie nie było i tyle czytania, a tak swoją drogą, to jeśli o mnie chodzi, też nikt nie zauważył, że mnie nie ma....hahaha... nie no drażnię się... poznaję coraz większa liczbę bywalców kafejki... Paweł miło mi:) Martyna jak Ciebie czytam to widzę siebie sprzed roku.. ciężko jest z tego wyjść ale jak mi się udało to Tobie też się uda, ale musisz spróbować, a co do klikania z Tobą, to powiem Ci szczerze, że czasem człowiek nie wie jak do Ciebie zagadnąć, żeby znowu coś nie było źle... spokojnie, wyluzuj i baw się, pokaż jaka jesteś fajna...:):*

Posty [ 16,121 do 16,185 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 247 248 249 250 251 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024