Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 246 247 248 249 250 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,056 do 16,120 z 30,541 ]

16,056

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

heh a ja bym nie chciala pracować w gastronimii:) za bardzo lubię jeść i obawiam się ze moglabym stracic apetyt jak bym musiala cos szykowac... np w mojej ulubionej knajpie...
moj braciszek na szczescie gotował wybornie wiec raczył mnie pysznościami swojego autorstwa...

Zobacz podobne tematy :

16,057

Joanna18 napisał/a:

ej ludzie ile o jedzeniu można... na chwile mnie nie było i już tyle zapisane...
ale nikt nie potrafi zrobić tak pysznego Leczo jak ja:D:):*

jak już mowa o chwaleniu się, to ja umiem super roladę z ziemniaków z sosem pieczarkowym big_smile

16,058

Oooo.... Lubie rzodkiewki... smile

Witaj London kochana. smile Też mam zamiar się jutro opalać.
Ale najpierw do pracy.

16,059

A ja umiem mega pysznego omleta z tajnym składnikiem dzięki któremu ładnie rośnie. big_smile I kaszę gryczaną ze wszystkim o której już tu kiedyś chyba wspominałam. big_smile

16,060

London69 napisał/a:

Hej Koolka i Beton witajcie w naszych skromnych progach lol Karolina jestem. smile Ooo Madzia, widzę kolejna osoba z zapałem do fotografowania. wink

We Wrocławiu jeszcze nigdy nie byłam, ale kiedyś napewno tam zawitam. Myślałam nawet nad studiami tam, ale jednak zostanę u mnie. Ja na obrzeżach Szczecina mieszkam. smile

Martuś zabierają hehe. big_smile Zawsze w ostatni poniedziałek szkoły zabierają dzienniki i zamykają je. Wypisują oceny na świadectwa i chowają gdzieś tam tak więc obecność nie jest sprawdzana. lol Co idzie na naszą korzyść... big_smile

Na kolację również polecam zapiekankę hihi. Ja zawsze robię tak... Chlebek lub bagietka, z obu stron lekko masełko, szyneczka, starty serek na tarce, ogóreczki, pomidorki i wszystko inne co wpadnie pod rękę ładuje na kromkę chleba lub bagietki i do mikrofali. A na koniec keczup z majonezem. I wszystko idzie w boczki. lol

Martuś ja dziś byłam w szkole, później u ortodonty a później na spacerku... big_smile

A jutro jak będzie ładnie to jadę nad zalew się opalać. smile

e tam w boczki tongue zawsze mozna je spalić  smile jedzenie to jedyna sprawa która strasznie mnie cieszy a doznania makowe sa wrecz nie do opisania hihi... uwielbiam mieszac smaki slodkie z kwaśnym i pikantnym i tak w kólko... ,mniam...

16,061

szczerze to mi czasem odechciewa sie jeść jak jestem w pracy. Zazwyczaj jak pracujesz w gastronomii to masz wstret do tego co sie tam podaje, moja koleżanka pracowała w gyrosie i do dziś jak slyszy slowo gyros to reaguje z obrzydzeniem

16,062

ciekawe danie, nie słyszałam o nim nigdy Monia... podzielisz się?:)

16,063

No po czasie na pewno tak będzie. Ja pracuję weekendami czasem jako kelnerka i mnie całe szczęście pyszne potrawki nigdy nie ominą. big_smile

16,064

Wybaczcie mi, ale ja również uciekam na pół godzinki smile

Ale wróce, obiecuje big_smile

I podam przepis big_smile

A jadłyście kiedyś piernik z marchewki:D ??

Do zobaczenia za kilka chwil :*

16,065

ja sie bede opalac... tak. Juz ja to widze..
Chyba bede się smażyć w blasku dokładności zadań z rachunku wyrównawczego big_smile Ehh módlcie sie ze mnie, by czas do godziny 12-tej minął mi jak najszybciej smile hihi No i cozywiscie bym nie zostala wywolana do tablicy do zadania, bo chyba tam, zejdę big_smile te zadania to jakies nieporozumienie jest big_smile

16,066

hahaha! jadłam i sama piekłam piernik z marchwi.. u mnie w domu tylko ja go umiem zrobić, ale ile sie trzeba tej marchewki natrzeć..

16,067 Ostatnio edytowany przez koolka (2010-06-11 22:09:08)

piernik z marchewki? ciekawostka.. ja uwielbiam ciasto marchewkowe...sama jeszcze go nie pieklam ale jadlam w kilku lokalach i przepyszne ... jak zakupię do kuchni piekarnik to spróbuje upiec ciasto marchewkowe smile

Monia jak wrócisz daj przepis tez na ten piernik smile
wybaczcie m,i ale ja już się zawijać będę muszę się spakować a nie wiem gdzie co mam, bo po przeprowadzce nadal mieszkam na pudełkach smile odezwę sie jakoś pewnie w niedziele a na pewno po weekendzie.. smile
dzieki za przemiłą pogawędke było bardzo "kulinarnie"
i do nastepnego... pewnie będe miała sporo do nadczytania smile

pozytywnego weekendu.. i słońca słońca życzę smile

16,068

Coraz więcej nowych ludzi hmm  no no smile

16,069

monia_3103 napisał/a:

Wybaczcie mi, ale ja również uciekam na pół godzinki smile

Ale wróce, obiecuje big_smile

I podam przepis big_smile

A jadłyście kiedyś piernik z marchewki:D ??

Do zobaczenia za kilka chwil :*

Ja jadłam. smile

16,070

rachunek wyrównawczy... na samo brzmienie tych słów dostaję drgawek, co to jest?

16,071 Ostatnio edytowany przez karpod (2010-06-11 22:05:03)

natalia ja tam pracuje zaledwie 1,5  tyg a wiem juz ze nigdy tam nie pujde jesc, nawet ludzie mnie denerwuja,zwlaszcza ci co w jednym momencie odkladaja talerze brudne i musisz to zaniesc na zmywak, w myslach mowie '' przestancie kurrr przynosic te talerze'' tongue

16,072

Martyna777 napisał/a:

Coraz więcej nowych ludzi hmm  no no smile

W końcu to netkafejka dla przyjaciół. smile

Jak widać baaardzo przyciąga ludzi. smile

16,073

To jest to... Najważniejsze jest lubić to, co się robi.. I z kim się pracuje to też jest bardzo istotne.

16,074

ta netkafejka jest strasznie frapująca i wciąga.. wiec ide sobie bo nic nie zrobię...

16,075 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-11 22:19:40)

Nawet nie zauważyłam kiedy stuknął mi ten 900 post. smile Opijmy to. :DDD

http://www.dziennik.pl/files/archive/00034/sun_2_34348l.jpg

http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/45a3a31f-e397-4524-9b10-8e81d7155de9_20091113022853_Kolorowe-drinki-43.jpg

16,076

Natalia, a co Ty byś chciała robić zawodowo?

16,077

natalia1710 napisał/a:

To jest to... Najważniejsze jest lubić to, co się robi.. I z kim się pracuje to też jest bardzo istotne.

ja niezbyt lubie no ale narazie nie mam zbytniego wyboru, trzeba zarobić na swoje potrzeby w jakikolwiek sposób :]

16,078

Już jestem. Chwilunię mnie nie było a już tyle zdołałyście napisać wink Tyle czytania...

natalio, ale jesteś wszystkiego ciekawa wink Jutro jadę na biegi, musiałam swój strój wyprasować wink:D
A coś Ty myślała wink

Witaj Martynko, co słychać?

Asiu
Raczej w takich klimatach jak ty to nie gustuje, bardziej techno...
To tej prośby i tak byś nie spełniła... Więc zapomnijmy wink

A wy stale o jedzeniu ;D:lol:

16,079

Joanna18 napisał/a:

rachunek wyrównawczy... na samo brzmienie tych słów dostaję drgawek, co to jest?

Uwierz mi, że ja tez mam drgawki na te słowa big_smile i gdyby nie ten przedmiot..te studia byłyby najlepszymi pod sloncem. hihi.
A jak juz widze babke od tego rachunku to w ogóle..
mamy taka babke podbiegajaca pod 60-tke o ile nie starsza big_smile Z taką szofa na głowie jak Einstein..z tym, że w kolorze platynowego blondu.. oczywiscie te wlosy są tak rzadkie, że w połowie wygląda na łysą... robiąca zadanie składające się z 15 rubryk tabeli sama sie gubi.. notuje doslownie wsyztsko, nic nie ogarnia i udupia 3/4 roku big_smile
A sam rachunek wyrównawczy.. hmm jakby Ci przybliżyć istotę tego przemdiotu.
generalnie cały myk w geodeji polega na tym, że po prostu się mierzy.. i wyniki tych pomiarow nalezy po prostu wyrównać.. smile
Obliczam np. uwaga:
średnią arytmetyczną, średni błąd średniej arytmetycznej, średni błąd pomiaru i potem uwaga uwaga.. średni błąd średniego błędu średniej arytmetycznej big_smile No mowie Wam- kosmos big_smile
na trzeźwo się nie da tego ogarnąć ^^

16,080

Martyna777 napisał/a:

Natalia, a co Ty byś chciała robić zawodowo?

Wiesz co Martynka... Nie wiem jeszcze.. Jestem sobie w tym ekonomiku, ale po tej szkole nic nie będę umiała tak na prawdę. Podoba mi się praktyka, ale czy na dłuższą metę?.. Kelnerka mi się podoba, lubię to ale nie jest to wysokopłatny zawód.. Musiałabym harować jak wół, żeby się czegoś dorobić.. Instruktor jazdy konnej... Fajne, ale ryzykowne..

16,081

karpod napisał/a:
natalia1710 napisał/a:

ja niezbyt lubie no ale narazie nie mam zbytniego wyboru, trzeba zarobić na swoje potrzeby w jakikolwiek sposób :]

Dokładnie, nie ma to jak swoje pieniążki. smile

16,082

One stale o jedzeniu a ja się odchudzam tongue
Jestem pogryziona przez komary! Jeden to z nich to był zboczeniec w takim miejscu, no jak tak można!

16,083

Nie mów mi nawet o komarach, ja co wieczór chodze z książką sprawdzać czy nie ma na scianie jakiegos latającego skur....;p ja jesczze mam fobie na komary i panicznie sie ich boje, nie wiem czemu, mam gęsią skórke gdy mi jakiś zabzyczy nad uchem

16,084

Elnett myślałam, że do kuchni poleciałaś bo już wytrzymać nie mogłaś. big_smile

16,085

Ty go tutaj zaraz zboczencem nazywasz, a może on miał dobre intencje wink

A co do komarów to kup sobie spray na komary, mnie pomaga wink

16,086

Mnie również.. smile Ale gdy jestem przy konikach to komary mają w du... mój spray bo i tak do koni lecą to do mnie po drodze, a co tam... tongue smile

16,087

No ugryzł mnie tam gdzie nie powinien tongue
Tak, z pewnością miała dobre intencje, chciał tylko bzykać, a przypadkiem mnie ugryzł tongue Jasne jeszcze trochę i w to uwierzę

16,088

karpod napisał/a:

Nie mów mi nawet o komarach, ja co wieczór chodze z książką sprawdzać czy nie ma na scianie jakiegos latającego skur....;p ja jesczze mam fobie na komary i panicznie sie ich boje, nie wiem czemu, mam gęsią skórke gdy mi jakiś zabzyczy nad uchem

Ten sam dźwięk mnie rozpier.... tongue

16,089

Chciał pobzykać????? tongue No rzeczywiście zbok bez pohamowań.. smile lol lol lol

16,090

Ja już uciekam laski.. :** Nie bzykać z komarami przypadkiem lol Dobranoc, papa. smile :* :*

16,091

Pa!
Ja też spadam, papa smile

16,092

Ehh wy, taka młoda godzinka a wy uciekacie?

jak uciekniecie to ja tez ;p

16,093

Już jestem więc przepis na piernik z marchewki:

3 szklanki mąki

1/2 kg marchwi

4 jajka

pół kostki margaryny

1 szklanka cukru

torebka przyprawy do pierników

2 łyżeczki proszku do pieczenia

reszta margaryny i bułka tarta - do posmarowania i posypania foremki

1.obrać marchewkę i zetrzeć ją na tarce z drobnymi otworami. margarynę utrzeć z żółtkami i cukrem. na przemian dodawać mąkę i marchewkę.

2.z łyżeczki cukru zrobić karmel i rozpuścić go w łyżce wody (na gorącą patelnię wrzucić cukier, zmniejszyć ogień i mieszać, jak zacznie się rozpuszczać, dodać łyżkę wody i rozmieszać i natychmiast przelać do miski, w której wyrabiamy ciasto - karmel ma to do siebie, że bardzo szybko zastyga, a zastygnięty nadaje się do rozbicia wyłącznie młoteczkiem). dodać do masy karmel, przyprawę do pierników, proszek do pieczenia oraz ubitą na sztywno pianę z białek. wszystko lekko wymieszać, wlać do posmarowanej formy i wstawić do średnio (180 stopni) nagrzanego piekarnika.

3.ciasto przed wstawieniem do pieczenia można posypać posiekanymi orzechami, a po wyjęciu polać czekoladą. piec około godzinki, sprawdzając za pomocą patyczka, czy już (patyczek drewniany - np. długą wykałaczkę lub taki do szaszłyków, wbijamy w ciasto. jeśli po wyciągnięciu jest suchy, tzn. nie ma żadnych śladów - ciasto gotowe. jeśli jakieś ślady są, piec tak długo dopóki ich nie będzie)

16,094

A tu przepis na rolade big_smile

Ziemniaki około 1 kg
wafel -sztuk 4
olej do smażenia

1.Przygotowujemy wafle .Gotujemy  ziemniaki. Ugotowane ,gorące ziemniaki miksujemy mikserem aż do uzyskania jednolitej konsystencji, dodajemy przyprawę do ziemniaków (można także przecisnąć ziemniaki,lecz ja uważam że zmiksowane są lepsze -bardziej puszyste ) .
2.Następnie smarujemy wafel przygotowanymi (ciepłymi) ziemniakami. Zwijamy wafel w roladę (możemy chwile odczekać pod wpływem ciepłych ziemniaków wafel zmięknie i nie będzie pękał .Następnie należy odstawić do dobrego zastygnięcia najlepiej około 12 godzin lecz można też odrazu gdy wystygnie ,ale wtedy wafel może się rozklejać ,polecam przygotować dzień wcześniej .
3.Kroimy w plastry grubości 1cm-1,5cm i robimy panierkę jak na schabowe i kładziemy na rozgrzaną tłuszczem patelnie .Smażymy z obu stron na złoty kolor .

Do tego świetnie smakuje sos pieczarkowy:D

16,095 Ostatnio edytowany przez Junior (2010-06-11 22:48:27)

Joanna18 napisał/a:

niop, wielu ludzi twierdzi, że to smenty, ja na przykład nie rozumiem jak można słuchać takich banałów, jak np. Verba puszcza...

Hmm, Verba - Chłodny deszcz. Może to i banał ale czasem wiąże się z czymś ważnym. Albo Goya - all my senses. Ja rozumiem, czemu się słucha. To nie piosenki są ważne, ale sytuacje gdy się ich słucha....
A może życie to banał? heh. Pewne - Życie, to jedno wielkie nieporozumienie smile
Pozdrawiam wink

http://www.youtube.com/watch?v=UgbcuKbU … re=related

16,096

Junior ale piekna piosenke nam wkleiles !!  Dzieki smile   Pasuje mi ona ....

16,097

SMACZNEGO DZIEWCZYNY wink

16,098

Junior, jakoś smutno mi się zrobiło słuchając tej piosenki co wrzuciłeś.
Ma swój urok wink

16,099

Monia, a jakie wafle do tego się bierze? Nie rozeznaję się na waflach, ale one nie są przypadkiem słodkie te suche co się kupuje? I z czego się bierze smak tej rolady, skoro składniki takie bezpłciowe???

MARZENKA!!! W końcu w tym samym miejscu i tym samym czasie smile

16,100

Skoro mowa o piosenkach, kiedyś buszując po YT znalazłam śliczną nutkę, do której teledysk jest super, ukazuje prawdziwą miłość...

Chcecie zobaczyć, oto on:

http://www.youtube.com/watch?v=Hhm4USUe3ng

16,101

Vinnga napisał/a:

MARZENKA!!! W końcu w tym samym miejscu i tym samym czasie smile

Hej Beatko smile  O tym samym pomyslalam smile

16,102

vinnga napisał/a:

Monia, a jakie wafle do tego się bierze? Nie rozeznaję się na waflach, ale one nie są przypadkiem słodkie te suche co się kupuje? I z czego się bierze smak tej rolady, skoro składniki takie bezpłciowe???

No więc kupuje się takie zwykłe kwadratowe wafle, jakie np. można przełożyć dżemem...
No właśnie smak bierze się z przyprawy do ziemniaków, jaka dodajesz do ucierania ich wink Np. z prymata smile

16,103

Co do muzyki - Junior ma rację - czasem banalne rzeczy kojarzą nam się tak, że ruszają duszę, kiedy się je słyszy...

Emuś - normalnie tak się cieszę, że tym razem ja cię wyściskam <tuli> <tuli>

16,104

Witam drogie oanie i drodzy panowie smile Niedawno wrocilam i padam na pyszczek a rano do szkoly sad Ech zakupy sie udaly tylko karta troche schudla ... ha ha ha smile
Tak sie rozpisaliscie ze nie mam sily czytac.

16,105 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-11 23:12:55)

Haha Martyna kiedyś mnie też komar ugryzł tam gdzie nie powinien. tongue Znam ten ból. tongue

Witam Karpod. wink

Słuchajcie ja to lubie nieraz słodkie z kwaśnym. Np. po czekoladzie zjeść sobie ogórka kiszonego lol

Co do muzyki to słucham co mi wpadnie w ucho ale najbardziej przepadam za house, electro-house i takie tam różne. lol Podsumowując, w innych gatunkach muzycznych nie wybrzydzam. tongue

Przepraszam, że tak z opóźnieniem odpisuje ale coś mi net szwankuje, chyba burza idzie.

A więc jestem wręcz zmuszona na dziś się z wami pożegnać, bo co to za pisanie, gdzie zanim mi złapie zasięg to już dwie strony przerabiacie. lol

Buziaki i miłego weekendu. smile

16,106

OOO  Beatus !!  Od razu mi cieplej w tej zimnej chacie !!  jak dobrze ze jeszcze mozna na kogos liczyc smile :* 

A wiesz co ??  Ja tez Cie wysciskam big_smile  <tuli> <tuli> <tuli>

16,107

Dobranoc Kochani
Do jutra ;*

16,108

Głębokie uczucia są ciche.
Są szeptem, są pragnieniem, są oddechem, są chwilą...

16,109

Junior, a ty zawsze taki romantyk?

Po 23 pora Wiśni - no gdzie ona? Pora Wilczycy to chyba dopiero grubo po północy się zaczyna smile

Dobranoc tym, co nie dali rady do jutra wytrwać wink

16,110

Junior, ja kiedyś też ich słuchałam, kiedyś mieli piosenki znośne, a nawet fajne, ale jak przeszli na pop to makabra...np.nie łam mi serca... no proszę Cię to totalny banał, a przecie można inaczej, a i zauważyliście, że kiedyś to były różne tematy pisenek, a teraz 10na10 piosenek jest o miłości, nieudanym związku itd itp...
mykam spać...pa

16,111

Dobranoc wszystkim ktorzy poszli smile

Vinnga jak tam twoja Zabka sie miewa ?? smile  Slimaki...zyja ?

16,112

Dobranoc na noc smile

Do usłyszenia po weekendzie big_smile

16,113

Jeden się ostał, Emuś. A przynajmniej skorupka jest, nie sprawdzałam czy on tam dalej mieszka czy wolał skorupkę porzucić byle szybciej Żabie uciec...

Jutro pracujesz, kobieto?

16,114

Kurka wodna ...net muli..nie moglam wrocic tutaj sad   

JEDEN  jest hmmm...  napewno zwial ze skorupki lol  bedzie szukac nowych ??  smile

Jutro pracuje....a ty ??

16,115 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-12 00:03:36)

Ja wolne. Teoretycznie, bo praktycznie od czerwca do sierpnia nie ma dnia, żebym czegoś związanego z pracą nie zrobiła. Przynajmniej pocztę sprawdzam smile

Mi też muli, więc mogę zniknąć bez pożegnania.

Szkoda, że obie takie ograniczone techniką jesteśmy, bo miałam pomysła, żebyśmy zrobiły dla nowych ludków zestawienie starszych bywalców kafejki smile Taką ściągę smile Ale chyba do rana by się nam zeszło smile

Czytała wasze testy "psychologiczne" sprzed kilku dni. I przypomniał mi się jeden teścik: trzeba napisać nazwy 4 zwierząt (bez psa i kota) jakie pierwsze przychodzą do głowy a potem po 3 określenia do każdego z nich smile Więc każdy kto tego nie zna i to przeczyta niech napisze smile Potem (znaczy np jutro) podam rozwiązanie smile

Z mojej matematyki wynika, że 13 strona dzisiaj leci... ciekawe, czy historia tej kafejki odnotowała kiedyś większy przyrost?

Z racji, że Marzenka walkę z internetem przegrała pozostaje tylko powiedzieć: DOBRANOC smile

16,116 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-12 00:29:12)

A gdzie Wy uciekliście?

Marzenko odezwiesz się?

16,117 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-12 00:49:31)

Wygralam i jestem !!!!! big_smile

Beatko z tym zestawieniem to super pomysl wink Dobranoc wyspij sie kocico wink

OK Vinnga to ja sie pobawie z Toba big_smile    A wiec tak....   4 zwierzeta i po 3 okreslenia smile 

Lew-  odwaga,niebezpieczenstwo,cieplo
                                                               Swinia - chamstwo,brud,szczescie
                                                              Niedzwiedz - Sila,duma,lenistwo
                                                            Sarna- Delikatnosc,zmyslowosc,dzikosc

Mam nadzieje,ze o takie okreslenia chodzilo ??  Jak nie..to znowu buraka z siebie zrobie tongue Czuje,ze to beda niezle smiechy chichy lol

Szybko dawaj Vinngus te wyniki !!!!!  smile big_smile  Bede zagladac niecirpliwie smile

PS> NET MI MULI OKROPNIE !!!  4 RAZY PROBOWALAM DODAC TEGO POSTA !!  JA ZWARIUJE !!   yikes 

Martyna czesc smile Odezwe sie..tylko...ten net !  WRR wink

16,118 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:33:13)

smile

16,119

Hej pszczółki.. smile

Ale dziś piękna pogoda u mnie, normalnie szok. Jadę na zakupy a później na plażę. smile

Koń: siła, spokój, samodzielność.
Lew: odwaga, energiczność, niebezpieczeństwo.
Lis: przebiegłość, chytrość, spryt.
Byk: szlachetność, upór, agresja.

Miłego dnia ! smile:)

16,120 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-12 08:05:16)

Pierwsza,pierwsza-potem ostatnia  WItAjCiE DzIeWcZyNy...

Ale dzisiaj pochmurno,Oj BeDZie PaDac...

ORZEł-ostrożny,cierpliwy,odważny....
WILK-inteligentny,sprytny,wolnosc...
SWINIA-spokojna,samotniczka...
LEW-władczy,przywodca,silny...
SUROKATKA-Czujna,ostrozna,odpowiedzialna...
A PASOZYT......??

MIłeGo DnIa....
Czesc Karolcia...Pozdrawiam

Posty [ 16,056 do 16,120 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 246 247 248 249 250 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024