Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 244 245 246 247 248 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15,926 do 15,990 z 30,541 ]

15,926

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ja też zawsze ucze się wszystkiego na ostatnią chwilę, jakoś wcześniej zmobilizować się nie mogę tongue
Nie wyobrażam sobie, przygotować do matury od września tongue

Tosia, przepraszam, dopiero teraz odczytałam twoją wiadomość na poczcie. Napisze do ciebie na GG.

Zobacz podobne tematy :

15,927 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:40:28)

smile

15,928

Ojoj Antoninaa mówisz magiczne...

Tarot też? W końcu to część magii tongue

15,929

Az mi oczy rozbłysły od Waszych żartów big_smile:D:D
chłodnik truskawkowy - a dobre to? tongue:P:P <droczy się>
I znów nie załapałam się na przypadkowego przytulaska wink
Martuś a jak Ci poszedł niemiecki ?

Matryna upomnienie nr. 1- nie masz prawa narzucać innym tematu, rozwodzić się nad swoim odwiecznym fochem. Nie pytaj ile zostało numerków. Albo zaczniesz współpracować albo Twoje posty będą ignorowane- do skutku.

15,930 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:40:54)

smile

15,931

No wiesz dla innych to głupoty, a dla innych poważne rzeczy. Moja koleżanka pojechała kiedyś do wróżki i całkiem ciekawe jej rzeczy powiedziała, które o dziwo się sprawdziły... big_smile

15,932 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:41:20)

smile

15,933 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-11 13:46:17)

A jak byłam moze 12 l. dzieckiem to mnie bardzo interesowała magia, karty hehe. Na szczęscie mi przeszło. chociaż.. własnie wyczytałam ze muszę się strzec nieprzychylnie do mnie ustosunkowanego Koziorożca. Najlepsze jest to ze ja nie mam ich w ogóle w otoczeniu lol i to jest całe przepowiadanie przyszłosci <abrakadabra>

no własnie czekałam na wyrzut <jak moze nie byc smaczne jak sama robiłam!>
ja mogę się tylko zadowolic jogurtem panna cota  wink

15,934 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-11 13:48:55)

Hej. smile

Martuś mi się morze chyba nigdy nie znudzi. wink Lubię tamte okolice, lubię tam przebywać, a jeżdżę tam od małego. smile

Monia skoro zachowanie tego faceta jest nieodpowiednie to odpuść sobie... Widocznie nie jest Ciebie wart. wink I zasługujesz na wiele lepszego. A na Twoim byłym się świat nie kończy. Zobacz ile ludzi jest jeszcze na świecie. smile

Ema widzę zaszalałaś z zakupami skarbie, super ! Jak szaleć to na całego. smile

Haha Tośka , dobry kawał ! big_smile

Witam nową netkobietkę Izę smile Miło poznać, Karolina jestem.

Asiu co do facetów... Póki co mi się trafiają ciągle tacy sami... Tacy, których tok myślenie w stosunku do kobiet wygląda mniej więcej tak: przylecieć, przelecieć i odlecieć... Takie są realia niestety. Ale pocieszam się tym, że jestem jeszcze młoda i w końcu trafię na TEGO. Oby nie skończyło się tylko na samo-pocieszaniu. tongue

Zmykam do ortodonty, będę później albo wieczorkiem. tongue

15,935

No to mojej koleżance wróżka przepowiedziała co było, jest i co ją czeka... Powiedziała, że bedzie miała 2 dzieci, jedno straci... (kumpela jest teraz w drugiej ciązy, bo pierwszą poroniła). Mówiła, że z chłopakiem bedzie się rozstawać, do ważnego dnia (do dnia slubu zrywali ze sobą chyba ze 100 razy tongue ), powiedziała jej, że zmieni studia (zmieniła i miejsce i kierunek) ...

Wiec chyba troche prawdy w tym jest... <myśli>

15,936

haha spodobało mi się to co napisałas do Asi Karola smile bardzo big_smile
Tosia  a Ty wiesz ze mnie oniesmielasz? wink xxx
Monia mozna na siebie sciągnąc to co mowi "wrózka".

15,937 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:36:19)

smile

15,938

Alu, tak się obawiałam tego niemca, ale nie było tragicznie. Był list formalny, nazmyslałam tak, że hoho. Wszystkie wymagane informacje zamieściłam, wiec zobaczymy jak to będzie. W przyszłym tygodniu, ustna... tej jakoś bardziej się stracham tongue
Co u Ciebie, gdzie się podziewasz?

U wróżki jeszcze nigdy nie byłam. Mam ku temu pewne obawy. Za to czytam horoskop na onecie, ten na kazdy dzien i sama się temu dziwię, ale zawsze się sprawdza...

Witaj London :* Co słychać, Rybko?

15,939

Toska nie pora na elaborat dotyczący zainteresowan lol haha
xxx niezobowiązujące buziaczki bez tongue hahahahha
super Martus nie strachaj się ustnej - to sama przyjemnosc smile ja tam gdzie zawsze o tej porze smile
o i już muszę spadać. bawcie się dalej wink

15,940 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:36:40)

smile

15,941 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:37:01)

smile

15,942 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-11 14:23:28)

alaclaudie napisał/a:

Monia mozna na siebie sciągnąc to co mowi "wrózka".

Wiesz ja słyszałam, że szybciej nie sprawdza się to co mówi się na głos...

Wybaczcie, ale ja raz na kompie siedzę, raz na parapecie i się opalam smile

W końcu trzeba wykorzystać słoneczne promienie wink

15,943

A ja nie mogę się opalać sad Nic a nic. Zresztą nie lubię słońca - źle się od niego czuję i potem zdechła jestem strasznie smile

We wróżki nie wierzę, ale je podziwiam. Chciałabym mieć taki dar szybkiej psychoanalizy i ściemniania smile Bez urazy, Monia - możliwe, że są jakieś z naprawdę nadnaturalnymi zdolnościami.
Wierzę za to w silę ludzkiego umysłu, który telepatycznie myśli ściąga, wydarzenia przywołuje i kreuje nasz los w taki sposób jak chcemy smile

15,944

No wiesz nie uraziłaś mnie wink

Wiesz zrozumiałe jest to, że można powiedzieć i naściemniać o przeszłości... Ale żeby np przepowiedzieć przyszłość, to jest zastanawiające... Ja z resztą nigdy bym do wróżki nie poszła... Wyciągają kase tongue

Natomiast co do opalania, to ja lubie, ba kocham się opalać smile Godzinka na słońcu i już brązowa jestem

15,945

Tosia, dobrze wiesz, czemu nie pisałam ;p Obiadek robiłam.

Witaj Beatko, a to dlaczego opalać się nie możesz?

Dziewczeta, ja zmykam. najpierw na zakupy, potem się opalać ;*
Będę później.

Buziaczki ;***

15,946

Witajcie moje maleństwa. :** Nie mam już na nic siły.. Upał jest obrzydliwy.. Chyba nawet teraz na burzę się zbiera.

15,947

Witaj natalia1710

Hmm.. Mówisz na burzę... Oby jednak nie, planuje wypad do znajomych i nie che by pogoda się zepsuła...

A tak przy okazji Monika jestem... Nowa na tym forum smile

15,948

Witaj moniu w naszym wykwintnym towarzystwie. smile

15,949

Dzięki smile

Powoli zadomawiam się wink wolnymi kroczkami, ale jednak big_smile

15,950

fajnie. smile

15,951

Przepraszam, ale net mi padł.
Gdzie byłam hmm 9 lat temu byłam w Kazimierzu Dolnym po za rynkiem już nie wiele pamiętam. 7 Lat temu byłam w Ustce tongue. 6 lat temu w Zakopanem. I 4 lata temu w Londynie smile Raczej nie zwiedziłam niczego smile, więc ciężko będzie mówić o miastach w których byłam.
Odpowiedziałam przez grzeczność, bo podobno mam się tu nie wypowiadać:)
Pozdrawiam

15,952

Miłego dnia wszystkim wink

15,953

Hej Wszystkim!!!! wink

15,954

Cześć wink
Co u Ciebie ciekawego?

15,955

U mnie strasznie pada deszcz i nie ma co robić!!! A jak tam samopoczucie Martynko???

15,956

Czesc smile

Uf, jak gorąco, jak dla mnie to za bardzo.. smile

Witam nowe osoby w kafejce smile

15,957 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-11 17:02:58)

Martyna777 napisał/a:

Przepraszam, ale net mi padł.

Można grzecznie? - można.

Martyna777 napisał/a:

Gdzie byłam hmm 9 lat temu byłam w Kazimierzu Dolnym po za rynkiem już nie wiele pamiętam. 7 Lat temu byłam w Ustce tongue. 6 lat temu w Zakopanem. I 4 lata temu w Londynie smile Raczej nie zwiedziłam niczego smile, więc ciężko będzie mówić o miastach w których byłam.

można normalnie pisać? - widać da się.

Martyna777 napisał/a:

Odpowiedziałam przez grzeczność, bo podobno mam się tu nie wypowiadać:)

Masz się nie wypowiadać w pewnym doskonale znanym Ci stylu.
Odwracanie kota ogonem i ucieczka to Twoja specjalność. Nie rób burzy w szklance wody.

Martyna777 napisał/a:

Pozdrawiam

Wzajemnie- życzę również miłego weekendu smile.

Bianko dziś Cię wspominaliśmy ( cokolwiek to ozn. smile). Mi również upał nie służy.

15,958

Witaj Alik smile

Musiałam poszukać, gdzie mnie wspominaliście bo wstyd sie przyznać ale nie czytałam co pisaliscie, no czasami nie nadążam.
Wczoraj mnie nie było, i tyle czytania. smile

Oj, ale do jezora to bym skoczyła smile
KOcham pływać smile

15,959 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-11 17:34:47)

Antoninaa napisał/a:

Hey Karolinko :* Mądra z Ciebie Dziewczynka <przytula> smile

Oj aż się zarumieniłam big_smile Haha dzięki Tośka :*

Elnett napisał/a:

Witaj London :* Co słychać, Rybko?

Nic nowego u mnie. smile Cieszę się, że już weekend. tongue W sumie to jeszcze tylko ten tydzień wystawianie ocen w szkole i później już luzik. 21wszego zabierają dziennik więc można nie chodzić do szkoly. lol A jak tam u Ciebie ? Humorek już lepszy ?

Oj Marti Marti... (Martynka) kto Ci tu powiedział (napisał), że masz się nie wypowiadać ? Co to za głupstwa jakieś żabko ? wink

15,960

Cześć wam.
Kurcze. Jest problem.
Otóż facet zaczyna rozmawiać z kobietą, są dość blisko, lecz on ma humory i jak mu nie idzie, to jest zły i często wyżywa się na kobiecie... Dochodzi do sytuacjii, że Ona zmęczona, że nie wie kim jest, bo On wmawia, że wszystko dla jej dobra, że jest dla niej czasem zły, bo chce ją odrzucić, gdyż czuje coś a nie może być... Ona poznaje kogoś, ten ktoś jest inny i wtedy ta pierwsza osoba zaczyna się denerwować. Po pewnym czasie oskarża, rzuca obelgami do tej kobiety, wulgarnie ją nazywa. Ona chce zakończyć znajomość, bo chce byś szanowana a nie poniżana. Ale facet nie daje za wygraną, codziennie wysyła smsy, dzwoni, pisze że ona taka, że ma nowego "misia". I nie rozumie, że każdy chce żyć, jak lubi, robić co lubi. Nie może pogodzić się z tym facet i nęka nieustannie kobietę... Co robić, jak się zachować. Czy ktoś wie?

15,961 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-11 17:59:52)

AfRoDyTa19 napisał/a:

Witaj Afrodytko. smile

Poczytałam sobie chwilkę książkę. Ja i książka w ogóle.. tongue Brawa dla mnie. big_smile
U mnie troszkę popadało a burza już przeszła.

Oczywiście witam też Karolinkę, Biankę i Alę. smile

15,962

Czesc Dziewczynki...ale w Polsce goraco,na opalanie...i pływanie ech chciało by sie...
Dostałam uczulenia od kiwi,Niemcy szaleja z meczem...a ślimaki mi zeżarły sałate...pieknie..
Chciałam wam powiedziec ze zamowiłam wszystko do decoupage...i bede robic ozdoby na przedmiotach...
Uwielbiam robic takie cudenka i odkrywac nowe pasje....wrrr a jak sie nie uda....

Miłego Wieczorka?

15,963

Uda się, uda coco. smile Cześć kochana. smile Na prawdę w dzień można się usmażyć..

15,964

eh Juniorze, to trudna sytuacja, jeśli znasz tę kobietę, powinieneś jej pomóc, spotkać się z nią i wtedy razem coś wymyślicie, a jeśli znasz faceta to weź z nim po męsku pogadaj, tak ostro, ale i przy tym taktownie, żeby do kolesia dotarło...

co do reszty, to wróciłam właśnie z miasta i jestem wykończona... 4h łażenia po sklepach to za dużo... no ale nic... smile

15,965

łażenia po sklepach nigdy nie jest za dużo Asia. tongue big_smile

15,966

Cześć Natalia wink

15,967

Witaj Martynko. big_smile Jak samopoczucie?
U Ciebie też jest tak potwornie gorąco?

15,968

Też. Jechałam dziś 5h samochodem to była tragedia sad

15,969

O matko współczuję... Dobrze,że u mnie w biurze nie było tak źle.. Ale jak już czekałam na autobus, a już w ogóle jak w nim byłam to zwariuję..

15,970

natalia1710 napisał/a:
AfRoDyTa19 napisał/a:

Witaj Afrodytko. smile

Witaj Natalia big_smile

15,971 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-11 19:48:18)

to wyobraźcie sobie zatłoczone przejście między przedziałami w wagonie pierwszym pkp(Poczekajcie Kiedyś Przyjedziemy), który spóźnił się 20min a jakże... człowiek na człowieku, duszno, ciepło, a konduktor wypisujący bilety, nie dość, że strzela głupimi kawałami, pcha się na człowieka i głupio przeprasza, z durnym uśmieszkiem a na to wszystko otwiera torebkę na drobne zębami za każdym razem kiedy wydaje z biletu i tak pięć przystanków z torebką i reklamówkami w rękach, zmęczona, spragniona... ehhh... makabra.... ALE PRZEŻYŁAM...i bluzkę sobie świetną kupiłam.. nie jest źle:)

15,972

Co u Ciebie Afrodyta? big_smile Albo mi się wydawało albo dawno Cię nie było. Gdzie się podziewałaś? tongue

15,973

Coś Natalio dziś nie rozmowna jesteś tongue
Ja lecę jak coś powinnam być za jakąś godzinę smile

15,974

Ja nierozmowna? To chyba jakiś dżołk. big_smile  tongue
Byłam w kuchni na chwilkę.. Nieważne po co. big_smile

15,975

Witajcie... czytając inny wątek trafiłam do Waszej Kafejki smile
i tak czytając od słowa do słowa wyrywkowo bo tu się toczą prawdziwe przyjacielskie dysputy... miło tu u Was szalenie...
czy można sie wprosić i poznać Was?
Może coś o mnie... mam 26 lat, świetną prace, jednak mieszkam w obcym dla mnie mieście wprawdzie od 2 lat ale do tej pory miałam kilkoro znajomych, ale to głownie znajomości mojego byłego, więc czasem mi brakuje towarzystwa do pogadania...
należę do ludzi dość pozytywnie zakręconych i całkiem kontaktowych...
pozdrawiam słonecznie... smile

15,976

Witaj koolka big_smile My jesteśmy również zakręceni. smile Nasza kochana netkafejka chyba powinna zmienić nazwę na " Netkafejka dla przyjaciół pozytywnie zakręconych".. Hahaha... big_smile

15,977

a da się zmienić nazwę? hehe...
uważam że obecna nazwa też jest dobra i dla zainteresowanych stanowi wystarczającą zachęte aby wstąpić choćby na chwilkę smile

15,978

w sumie nie można ale to nic.. big_smile

15,979

grunt ze są tu fajni ludzie... to juz wystarczająca wizytówka... Przyjaciół... smile

15,980

hej Koolka, jestem Joaśka, głuptasek tego forum(wybacz Vinga, nie mogłam się powstrzymać)masz rację... pełno tu pozytywnie zakręconych ludzi...
fajnie Cię poznać smile

15,981

Pełno? Chyba wszyscy:P big_smile haha

15,982

Hej Joaśko... głuptasek smile hehe dobre bardzo dobre...
a gdziesz moje maniery... wybaczcie ja mam na imię Magda ale mówią na mnie Majka lub Meg smile
pozytywne zakręcenie w 200% mi się przyda... od razu wracają mi siły witalne smile

15,983

no widzisz:) dostarczymy Ci go tu mnóstwo:):*co lubisz robić tak na początek?

15,984

Tylko nie pisz co lubisz jeść bo tylko apetytu mi narobisz. big_smile

15,985 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-11 20:56:56)

Witam koolkę smile Wieść niesie, żeś fajna, więc do nas pasujesz wink

Koolkę wcięło na mój widok... Może jak już ochłonie z wrażenia to wróci wink

Widzę, że ominęła mnie wizyta Pani Prezes...

15,986

co ja lubię robić? oj  dużo tego... lubię robić zdjęcia... tańczyć, czytać ksiązki... spędzać czas z ludzmi szczególnie uwielbiam rozmawiać nie tylko poważnie ale też na luzie z dużą doza humoru... żartować też lubię... spacerować i podróżowac w miare możliwośći finansowych i czasu wolnego smile
nie bedę pisać o jedzeniu bo sama zglodnieję... a lodówka pusta bo wyjeżdżam  na weekend jutro rano smile

15,987 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-11 20:58:25)

Masz jakieś zainteresowania?
O matko u mnie lodówka gdy jest pusta to jest normalnie tragedia lol

15,988

vinnga napisał/a:

Witam koolkę smile Wieść niesie, żeś fajna, więc do nas pasujesz wink

ach dziekuję... za przemiły komplement smile miałam już kiedyś chyba okazję z Tobą po udzielać się na innych wątkach smile i choć może nie zawsze się zgadzałyśmy idealnie to generalnie przesłanie było podobne smile

15,989

Witaj koolka smile

Ja również jestem tu niedługo i powoli się klimatyzuje wink

Opowiadaj co u Ciebie, jakie są Twoje zainteresowania big_smile

Wybaczcie dziewczyny, że długo mnie nie było, ale jednak postanowiłam również wybrać się na zakupy, a przy okazji laptop zaniosłam do naprawy... Teraz chodzi jak szwajcarski zegarek big_smile

15,990 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-11 21:02:15)

A gdzie jedziesz?

Ponieważ wróciłam z zakupów, więc chyba będę jedną z nielicznych z pełną lodówką smile

Meg, nie musimy się zgadzać, żeby się polubić wink Na szczęście, bo ja okrutnie zaczepna jestem...

Posty [ 15,926 do 15,990 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 244 245 246 247 248 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024