Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 243 244 245 246 247 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15,861 do 15,925 z 30,541 ]

15,861 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-11 10:50:17)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

hahaha Adam lubię Twoje zarty big_smile nie jest tak zle wink
Tosia mam same głupie myśli wiec przemilczę odpowiedz smile
Zawijam kiecę! PApa! <buziaczki dla Was>
http://www.youtube.com/watch?v=3bOPCNMl … re=related

Zobacz podobne tematy :

15,862

Hmm, ja zmieniłam miejsce zamieszkania i to nie jeden raz, ale chyba wolałabym mieć takie swoje miasto, które jest mi bliskie wink

15,863 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:46:03)

smile

15,864

Joanno ja lubie Dzem... Ten w sloikach tez smile
Alu milego dnia.
Martyno ciezko jest mieszkac w miejscu ktorego sie nie lubi i z ktorym ma sie nie ciekawe wspomnienia...
Dziewczyny wali mi juz na glowe... zanudze sie chyba zaraz sad

15,865

Iza - a to rzadkość, że ktoś, kto całe życie mieszkał w Warszawce chce stąd uciekać smile Ja mieszkam tu od 10 latek i uciekać nie chcę. Czasem tylko uciekam na kilka dni tam, gdzie dużo zielska smile

Asia - ja lubię Dźem (tylko w znaczeniu zespołu, bo ze słoika niezbyt lubię) smile

15,866

Antonino dziekuje bardzo mi milo <przytula>  Ja w Paryzu  jeszcze nie bylam jakos nigdy mnie nie interesowalo to miejsce ale teraz,... ech juz sie nie moge doczekac smile

15,867 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-11 11:21:12)

No to zapraszam na dni mojej ślicznej wioseczki...:):):):) będą grali... co prawda ja nie przepadam, ale i tak będę ich w domu słyszeć..:)albo co gorsza wyciągną mnie na ten koncert...ehhhh

15,868

Vinnga ja moze i jestem nie spokojna dusza ale Warszawa mnie poprostu meczy... Jakos wole minimalnie 30kilometrow od Warszawy ale teraz myslimy nad tym zeby wyprowadzic sie nad morze. Maciek moze w kazdej chwili przeniesc firme wiec tylko trzeba podac decyzje kupic mieszkanie i heja... big_smile

15,869 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-11 10:59:30)

Asia, głuptasie - nie podawaj nazwy swojej miejscowości jeśli jest mniejsza niż Warszawa, Kraków, Poznań czy Bydgoszcz!

Iza - a nie boisz się, że będziesz tęskniła za hałasem, ludźmi, że nie będziesz miała co ze sobą zrobić gdzieś na zadupiu albo że będzie ci brakowało ludzi, których znałaś całe życie?

15,870

Ja też nie byłam w Paryżu i nawet się nie zanosi, że kiedyś tam będę, trudno są ważniejsze rzeczy niż to tongue

15,871 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:46:47)

smile

15,872

Vinga o to chodzi ze nie nie mam w Warszawie nikog z rodziny bo nie utrzymuje kontaku z rodzina ludzi mozna poznac wszedzie a poza tym zyjemy w 21wieku i zawsze mozna sie spotkac smile
Antonina ja jzu szalu dostaje... musze cos ze soba zrobic.. Do 14 jestem uwieziona w domu a potem w nieznane hi hi hi a przy okazji zakupy big_smile

15,873 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-11 11:08:16)

Tośka - przyszłość w Paryżu ci się marzy?

Martyna - ja też nie byłam nigdy w Paryżu i się nie zanosi. Nie byłam też w Rio de Janeiro, Barcelonie, Irkucku, Delhi i też się nie zanosi. I nie uważam z tego powodu, że coś ważnego mnie ominęło. Za to gdybym każde popołudnie spędzała przed monitorem ubolewając, że zmarnowałam życie to na pewno bym uznała, że coś ważnego mnie omija...

Iza - zabieraj dzieciaki i idziemy na plac zabaw!

15,874

Dzięki Beata za dowalenie, właśnie tego mi było trzeba, niech mnie ktoś do bije, bo lekarz tego do końca nie zrobił

15,875 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:47:14)

smile

15,876

Vinga zebys blisko mieszkala to bardzo chetnie za godzine moja krolewna jedzie do babci Kuba naraze spi a ja z nudow chyba pojde uprac Macka koszule w reku <gluptas>
Antonina oj dzialo by sie dzialo... Ja nie nawidze siedziec bezczynnie na dupci ... poprostu szalu mozna dostac
Jak nie ma dzieci to nie ma chwili zebym byla w domu smile

15,877

Martyna - jak ktoś ci dowali to się wstaje i oddaje draniowi! Ja po prostu nie mogę patrzeć jak młoda dziewczyna marnuje swoją młodość na moich oczach.

Tośka, Iza - weźcie mnie jeszcze smile Ja też dość wybuchowa jestem i do bomby się nadaję wink Aha - i łatwo się zapalam smile

15,878 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-11 11:18:46)

Niestety takie jest życie, czasem człowiek nie ma powodów do radości.
Spałam tylko godzinę. Odwiedziłam dwóch lekarzy, mam prawo padać i nie mieć chęci do życia

15,879 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:47:41)

smile

15,880

Martyna nic straconego. Nie miej tej pewnosci, i pamietaj kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Jeszcze wszystko przed Toba!!! Do gory uszy po urwe big_smile
Vinnga no to dawaj do nas... tylko ciekawa jestem kto by z nami wytrzymal big_smile
Koszula sie moczy... swoja droga to ona nie byla brudna hmm <hahaha>

15,881

Antonina gdzie mieszkasz?? ;> Ja mam czas big_smile

15,882

Witam wszystkich.

Cześć Iza, miło poznać smile

Ktoś przywołał Paryż i wróciły wspomnienia. Ach piękne wspomnienia wink A co do bomby, którą robicie podejmuje się podpalic lont lub wcisnąć detonator w zależności od potrzeb smile

15,883

Czy nie możecie chociaż raz opowiadać o mieście w którym byłam?

15,884

Rowniez mi milo smile
Paryz ja przywolalam jak zle to przepraszam.
A co do bomby to nie wiem czy chcial bys ja odpalic <hahaha>

15,885

Martynko a gdzie bylas?? To zmienimy temat big_smile

15,886

Iza napisałem, że piękne więc nie masz co przepraszać smile Eh pojechałbym kolejny raz. I pojadę smile Co do bomby odpalę i później się będę przejmował co rozpętałem wink

Martyna to podaj przykład takiego miasta, w którym byłaś i które polecasz. Może się okaże że ktoś był.

15,887

Zorro - tylko nie wiem czy Twój rączy rumak zdąży cię unieść zanim bomba zmiecie...

Kraków - podoba mi się bardzo smile Cholernie turystyczny, ale w jakiś taki fajny sposób. Galeria Krakowska - chyba jedyny hipermarket w Polsce, który mi się podoba smile

15,888 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:42:09)

smile

15,889

Vinga, może i jestem głuptasem:):P ale nie jestem znowu nierozsądna, do mojej miejscowości zjeżdżają turyści i jakoś nigdy sie nic nie stało, nie mieszkam w nich sama, nie są znów takie małe, a poza tym, wystarczy wejść na stronę Dżemu i zobaczyć, tam jest wszystko podane, a ja swojego adresu nie podałam przecież, ale dzięki za troskę:*:)

15,890 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-11 11:30:44)

Tośka... ja też południowa część miasta.... Jakoś ta bomba zaczyna się składać wink
Może to ty mi wieczorem oknem nad głową trzaskasz? wink

15,891

Ja w Zabkach ale niestety za jakis czas musze wyjsc i jechac do centrum... Zawsze mozna sie spotkac na kawe i ciacho smile A kawa w takla pogode jest potrzebna smile
Zorro fakt nie wiem czy zdazyl bys uciec big_smile
Ja w Krakowie spedzilam 4miesiace i chetnie tam wracam ... ot co moze jutro zamias zoo wypad do Krakowa na dwa dni smile

15,892

Beata - nie bez powodu wabi się Tornado wink Kraków faktycznie niezły, ale ja w Polsce uwielbiam Wrocław. Dla mnie miasto wyjątkowe.

Tosia - a kojarzysz plac Trocadero? Przesiadywałem tam wieczorami i nocami wink Piękny widok wiadomo na co smile

15,893 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:42:36)

smile

15,894

Ech a wiecie ze ja we Wroclawiu nigdy nie bylam smile az glupio big_smile zaraz oszaleje <nadpobudliwosc natretna>

15,895

Tosia - Zorro nie załapuje się na przytulanie tylko sam przytula. Znienacka big_smile

15,896

A co tam - ścierpię dzielnie to przytulanie smile

We Wrocławiu widziałam tylko dworzec kolejowy. A nie - byłam raz na rynku! Nawet zdjęcie wrony wrocławskiej mam smile Kiedyś w pociągu spotkałam chłopaka, który był nawiedzony. Zaczepił mnie, żeby Wrocław pozachwalać. I kłapał tak dziobem całą drogę (z 200 km), pokazywał mapy, zdjęcia itp. Kochał dworce kolejowe i Wrocław. Na jego cześć nazwałam kota jego imieniem smile Norman smile

15,897 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:43:01)

smile

15,898

Ha ha ha Vinga przynajmniej wesolo mialas smile Zorro Ty lepiej uwazaj z tym przytulaniem.. Niektore kobiety mocno bija Np. ja big_smile
Koszula uprana <hihihi> Antonina to co z ta kawa i ciastkiem??? Ja jestem dzis i tak wolna i sie nudze spotkanie dobrze mi zrobi big_smile

15,899

Hehe Beata to masz wspomnienia związane z Wrocławiem całkiem niezłe smile

Tosia - może Cie widziałem, kto wie smile Tyle razy byłem, że mogliśmy się kiedyś minać. Dużo mam swoich miejsc w Paryżu i wcale nie są to miejsca z pierwszych stron przewodników smile

Iza - a widziałaś kiedyś by Zorro dostał? Był za szybki wink

15,900 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:43:38)

smile

15,901

Cofasz? Nie można cofnąć. Karta stół! big_smile
Powiedziałem tylko, że Zorro przytula znienacka. Ale nie powiedziałem kogo wink Także wypatruj czarnej peleryny Seniorita, bo do Ciebie zapewne się pofatyguje smile

Wracam do pracy dziewczyny, miłego popołudnia smile

15,902

No tak - wszystkie Mam mają chyba to do siebie, że telefony od nich trwaaaająąąąa smile

Iza - ja też się umiem bić wink Ale tylko silniejszych zaczepiam. Więc jeśli Zorro uważa, że jest silniejszy - ściąga na siebie zagrożenie smile

Opuszczam was ludki. Wątpię w moją wieczorną wizytę tutaj, bo ciekawą propozycję dostałam wink Ale pewnie wpadnę jeszcze przed wyjściem z pracy smile

15,903

Wybacz ale nie ogladalam Zorro smile
Corka pojechala a ja nadal nudze sie ... Gruby zapadl w sen zimowy chyba bo spi juz dlugo... no budz budz sie malenki bo mama kota dostaje smile

15,904 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:44:11)

smile

15,905

Antonino jutro mam egzamin w szkole a potem moze do zoo pojde z dziecmi albo jak pisalam wyzej wypad do Krakowa zrobie big_smile
Ale jak cos to jutro mozna sie jakos dogadac...
hehehe tylo zeby ten nasz Zorro sie nie pomylil kiedys big_smile

15,906

Dobra Kochani czas wziac sie za cos pozytecznego big_smile Jade na zakupy bede wieczorkiem napewno :* Milego dnia dobrych humorow i zimnych koktajli z parasolkami big_smile

15,907 Ostatnio edytowany przez monia_3103 (2010-06-11 12:30:03)

Witam wszystkich obecnych...

Jeju ale upał... Wróciłam właśnie z miasta i ledwo co wytrzymałam w tym podmiejskim tongue

Nic tylko leniuchować smile

A co tam u Was słuchać?

15,908 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:44:35)

smile

15,909 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:45:00)

smile

15,910 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:45:21)

smile

15,911

Wybacz Antoninaa nie uciekłam

Poszłam wstawić pranie, bo musze miec czyste ciuszki na weekend, bo jade do znajomych na grilla wink

No ja dziś bede się nudzi - jak zwykle ;/

15,912 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:37:46)

smile

15,913

Najwyraźniej tak smile

Och muszę iść do sklepu i mi się nie chce, a jestem sama na stancji i nie mam kogo wysłać po zakupy dla mnie... ;/ chyba muszę sama wyskoczyć na chwilkę...

Zaraz wrócę, to spokojnie popiszemy smile

Może uda mi się bliżej poznać stąd kogoś, bo naprawdę wydajecie się takie fajne, ale o nikim nic więcej nie wiem... sad

Więc czeka mnie lekkie rozpoznanie wink

Zaraz wróce

15,914

Zorro, współczuję Ci w takie upały pracować w garniturze.
wcześniej powiedziałam, że nie lubię garniturów, bez urazy oczywiście, miałam na myśli, że mnie nie kręcą, jak niektóre kobiety tongue

Witaj Izuś, taka młodziutka, a tak już wiele przeżyłaś. Podziwiam Cię wink

Marzenko, miłego dnia. Ty walczysz o ogrzewanie, a ja bym chciała mieć teraz w pokoju zamontowaną klime lol

15,915 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:38:08)

smile

15,916 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:38:38)

smile

15,917 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:38:58)

smile

15,918

Hej Tosia, Kochana moja, czytałam posty od strony 635 i zaraz odpisywałam... zamiast dodać go jak będe na tej stronie przez przypadek dodałam wcześniej wink

15,919 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-11 13:07:42)

Ja się skuszę, a poczęstujesz?

U Ciebie też tak gorąco i parno? wink
Chciałabym się poopalać, ale za mocno grzeje i jeszcze bym się spaliła tonguelol

Hej Moniś, co słychać?

15,920

Hej już jestem wink

No więc czy możecie coś o sobie powiedzieć? Jakie są wasze zainteresowania?

Oj opalanie, ja jestem na tak big_smile

15,921

A nic ciekawego Elnett...

Wróciłam z miasta, robie pranie i leniuchuje...

Jutro jade do znajomych na grilla, w koncu odpoczne od mego ex!!

A co u Ciebie?

Możesz mi napisać coś o sobie? Bo ja chciałabym z deczka poznać ludzi stąd wink

15,922 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:39:49)

smile

15,923

Spoko, nie ma sprawy. Uczę się w 3 technikum ekonomicznego. Jestem zawsze pilną uczennicą i pomocną koleżanką big_smiletongue
Lubię czytac książki, słuchać muzyki, leniuchować i przebywac na tym forum wink

A TY?

15,924

Tośka, ty to masz dobrze wink

Jakie plany na dziś?

15,925

Studentka 4 roku Pedagogiki wink

Również lubie książki, filmy z życia wziętę jak i komedię, muzykę, spotkania ze znajomymi, podróże...

Wątpie bym była pilną studentką (ucze się na ostatnią chwile i dobrze na tym wychodzę), ale za to chętnie każdemu pomogę wink więc to jakiś plus big_smile

Posty [ 15,861 do 15,925 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 243 244 245 246 247 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024