Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 242 243 244 245 246 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15,796 do 15,860 z 30,541 ]

15,796

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

witam... kolejny ciepły dzień przed nami moi drodzy...:) i kto Tu jest dziecko Ema?? smile:*

Zobacz podobne tematy :

15,797

Również serdecznie witam smile

I życzę miłego i pogodnego dnia wink

15,798

u mnie pracowity... mam tyle sprzątania... jeszcze nie zaczęłam a już mi się nie chce...:P

15,799

Dzien Dobry big_smile

No znowu praca dzis...pogoda nie za fajna..chyba bedzie deszcz sad   Ogrzewanie mi nie dziala i zimno mi sad  Wczoraj wieczorem walczylam z gosciem,od ktorego wynajmujemy chatynke...powiedzialam mu,ze jak tu nie przyjedzie i nie sprawdzi o co kaman to mu nie zaplace czynczu big_smile   Juz dwa tygodnie na niego czekalam..wiec trzeba bylo go przycisnac...ehh

Ide kawke sobie zrobic....  Czesc Joasiu smile

15,800

no trzeba było, nie ma zlituj... a ja zaczynam mój rozśpiewany dzionek... jak skończę sprzątać to tu zaglądnę... pa wszystkim...

15,801

Witam drogie Panie moge sie przykaczyc do was?? Bo jakos nudno a nic sie nie chce robic... Milego dnia zycze i pozdrawiam smile

15,802

a Ciebie tu jeszcze chyba nie widziałam... cześć...:)

15,803

Ok Joasiu..to spiewaj sobie...byle wesolo smile   

Czesc Izulka...  smile  Tradycja tej kafejki jest powiedzenie paru slow o sobie smile  Wiec prosimy ...  I wysoka kultura,ktorej tu przestrzagamy smile

15,804

Piąta? Wstyd sad

Ale i tak milusiego dnia życzę. Piątek dzisiaj i dla większości zwiastun krótkotrwałej wolności smile

15,805

A wiec kilka slow o sobie ... Mam 23 lata mieszkam w Ząbkach pod Warszawa mam troje wspanialych (czasami potworow) dzieci Olge Dawida i Kube. Nie pracuje. Jestem po dwoch trudnych i nie udanych zwiazkach... Teraz jestem zareczona z wieloletnim przyjacielem i jak narazie (odpukac) jest bardzo dobrze smile Uwielbiam muzyke towarzyszy mi ona prawie 24godziny na dobe... To tyle w skrocie a o reszte pytajcie same drogie panie. Pozdrawiam cieplutko smile

15,806

Czesc Vinngus...:**  No malo sie starasz ostatnio tongue  he he moj dzien chyba do milych sie dzis nie zaliczy..nie ma to jak podniesienie adrenalinki z rana !  ehh 

Domyslam sie,ze masz na imie Iza ? Trojeczke dzieci masz..superrrr smile A w jakim wieku jak mozna wiedziec? Chyba ze to pytanie ci nie odpowiada to spoko..  smile 
Taka jestes mloda...a juz na facetach sie zawiodlas..skad ja to znam ehh... trudno naprawde o dobrego i porzadnego faceta..ehh

Ja musze zmykac do pracy... narazie smile

15,807 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-11 08:40:16)

Hej.

Ja siódmy, to i tak dobrze w końcu mam wolny dzień smile. To robimy dzisiaj odliczanie, zobaczymy ile Nas tu jest. Nie ma to jak cyferki. To zboczenie, nie kazdy to lubi.

Joanna18 napisał/a:

Monia faceci to często pasożyty a czemu ten Twój były też??

Hej Asia. Wiadomo, było, że tego nie pominę jako mężczyzna smile Oni też czytają to forum ku woli ścisłości. Nie generalizujemy w życiu tylko odnosimy się do konkretnych przykładów smile Druga część pytania pozytywna smile

Dobrego dnia reszcie, którą znam i tych, których jeszcze nie wink
Mniej upalnego w Polsce, a cieplejszego w innych rejonach. Ciężko dogodzić wink.

15,808

muzyka 24h na dobę! już Cię lubię:):*... Vinga, znów byłam pierwsza:) ale miałam wczoraj piękny sen wiesz... coś z naszych ulubionych klimatów..:):*

15,809

Nie pamiętam snów sad A czasem bym chciała smile

Izuś - strasznie dużo "wrażeń" jak na twoje krótkie życie...

UV - zaliczyłeś 100 postów (ach, te twoje kochane cyferki). I wszystkie w kafejce smile Szalejesz smile

Marzenko - jakie to dziwne pomyśleć, że ktoś się musi kłócić o ogrzewanie, kiedy ja bym pogryzła tego, który by mi klimę zepsuł...

15,810

ultrafiolet... no cóż... ja nie generalizuję, a przynajmniej się staram, jeśli chodzi o mnie, to nie spotkałam faceta, który by nie wykorzystał dziewczyny, z moim najlepszym przyjacielem włącznie. wiem, że nie wszyscy są źli i tu ukłony w stronę tych innych, ale póki nie zobaczę, to uznam to za coś, co istnieje, ale występuje w dalekich krajach i objęte jest ochroną dla gatunku zagrożonego wyginięciem....wiem również, że często wina leży po obu stronach, bo i dziewczyna może być taaak naiwna, że sama się prosi o wykorzystanie, ale cóż... takie życie:)ale cieszę się, że jesteś wnikliwy:)

15,811

Asia, właśnie rozmawiasz z facetem, który nie wykorzystuje dziewczyn smile UV jest naprawdę święty smile

15,812

Wiec Olga ma 4 i pol Dawid 3 lata skonczyl 25marca  a Kuba jutro bedzie mial rok i 8miesiecy...
A co do moich bylych facetow to moga tylko plakac ze stracili taka wspaniala czworke jak ja i dzieci tongue
A muzyka?? Tak i jeszcze raz tak zawsze wszedzie... Uwielbiam poprostu...
Milo mi was ,,poznac" :*

15,813 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-11 08:55:07)

Izulka24 napisał/a:

A co do moich bylych facetow to moga tylko plakac ze stracili taka wspaniala czworke jak ja i dzieci tongue
*

żeby wszystkie kobiety miały takie podejście do swoich byłych!!
miło wiedzieć, że "poznałam"choć jednego takiego... hehehe:)
cudna trójeczka... uwielbiam dzieci... są takie słodkie... choć znam też jeden wyjątek... mój braciszek, to mały dziesięcioletni wcielony debołek... więc mamy tu małe piekiełko, ale co ja bym bez niego zrobiła...:):):):*

15,814

Joanna oni poprostu nie sa warci mnie i dzieci... ale to dluzsza historia... zreszta jak masz ochote moge opisac... mnie sie nie spieszy tylko przewine Kube bo zrobil.... fuuuuj sad

15,815

rozumie się:) jeżeli tylko chcesz, chętnie posłucham...

15,816

Wiec zaczne od poczatku... Od 16 roku zycia mieszkam i pracuje sama na siebie... Potem poznalam ojca Olgi i sie zaczelo... Na poczatku bylo pieknie jak zawsze potem juz coraz gorzej... jego picie bicie znecanie sie psychiczne potem cpanie a ja balam sie odejsc wielokrotnie bylam zastraszana... W 2005 roku w dniu smierci Papieza dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i zaczelo sie totalne pieklo... Z jednej strony cieszyl sie ze jestem w ciazy z drugiej mowil ze to nie jego, ciaza zagrozona od poczatku moje pobyty w szpitalu jego imprezowanie picie itd nie jednokrotnie bylam pobita i ladowalam w szpitalu. Balam sie cholernie bo nie mialam gdzie isc nie mialam wtedy nikogo procz swojego przyjaciela ktory pomagal jak tylko mogl Strasznie pragnelam tego dziecka bo wiedzialam ze to bedzie jedyna osoba ktora bedzie mnie kochala i ktora ja bede kochala cale zycie... W siodmym miesiacu ciazy tak mnie pobil ze wyladowalam w szpitalu z zagrozeniem wczesnego porodu lezalam trzy tygodnie nie przyszedl ani razu myslalam ze pieklo sie skonczylo jakze sie mylilam. Po wyjsciu ze szpitala przyjaciel zabral mnie do siebie mieszkalam tam do porodu poznalam wtedy jego kolege (ojca moich chlopcow) byl cudowny opiekunczy staral sie jak mogl na poczatku nic miedzy nami nie bylo on swiezo po rozstaniu (narzeczona rzucial go miesiac przed slubem) ja po przejsciach wspieralismy sie wzajemnie. Gdy Olga miala 3 miesiace poszlam do pracy wyprowadzialam sie od przyjaciela wynajelam mieszkanie bylo ok sprawa w toku Konrad przyjezdal prawie codziennie zaczelismy byc razem wszystko bylo ok dzieki niemu wstalam na nogi i zaczelam ufac ludziom i chodzic z podniesiona glowa... Potem zaszlam w ciaze z Dawidem dalej bylo ok az do pewnego dnia gdy ojciec Olgi przyjechal i mnie zgwalcicl na oczach corki i Dawida zalozylam sprawe o gwalt poszedl siedziec siedzi nadal... Corka go nie interesuje jest ojcem na pokaz... Wyprowadzilismy sie z tamtad do Konrada rodzicow poczatki byly piekne ale wytrzymalam tylko a moze az rok... w tym czasie zaszlam w ciaze z Kuba i wtedy zaczelo sie wszystko psuc obwinial mnie ze to moja wina... Jedno zdanie skreslilo go u mnie na zawsze.. Masz usunac ciaze powiedzialam mu ze predzej usune jego ze swojego zycia niz dziecko. Podczas ciazy dowiedzialam sie ze bylam zdradzana ze jego narzeczona rzucial go z powodu zdrady nie wiedzialam co robic odsunal sie ode mnie nie laczylo nas nic zylismy obok siebie a nie ze soba. Jego mama probowala ratowac wszystko ja tez ale w kwietniu 2009 roku nie wytrzymalam wstalam rano jak nikogo nie bylo spakowalam co potrzebne napisalam kartke i odeszlam. Probowal wracac mowil ze jestem miloscia jego zycia plakal blagal bylam nie ugieta przez 3 miesiace potem dalam szanse bylo spoko przez kolejne 4 miesiace mieszkalismy tu gdzie mieszkam obecnie niestety w mje urodziny wszystko sie zawalilo... Od listopada bylam sama swieta samotne bez dzieci bez nikogo bliskiego nie dalam rady bylam na skraju zalamania funkcjonowalam jak robot tylko dzieci dawaly mi sile chociaz mialam jej coraz mniej... Az pewnego dnia przyjechal moj przyjaciel od tak pogadac i zaczelo sie... Od tamtj pory jestesmy razem i jest wszystko ok wiem ze jest inny od tamtych przez ten czas jak jestesmy razem poklocilismy sie raz o jego prace (ma wlasna firme i caly czas pracuje) i to z mojej winy moj charakterek wzial gore w sierpniu kupujemy mieszkanie w listopadzie bierzemy slub wiem ze z nim bede szczesliwa a on ze mna. A tamci nawet nie interesuja sie swoimi dziecmi moj najmlodszy syn mowi do Macka tata starsze go uwielbiaja a on ich. Wiem ze bedzie dobrym ojcem bo udowodnil to nie raz teraz to ja jestem ta ,,zla" w zwiazku a on ten dobry.

15,817

Ufff jak dobrze bylo to wyrzucic z siebie komus... smile Chociaz to i tak wielki skrot tego wszystkiego

15,818

o Boże... miejmy nadziję, że ta straszna historia skończy się heppy endem... mam taką nadzieję, cieszę się, że znalazłaś ostoję w swoim przyjacielu, a przyszłym mężu... aż się popłakałam... Izo, teraz pewnie jesteś szczęśliwa... mam taką nadzieję... co za bydlaki... dlaczego oni tacy są.. co im to daje... może wiesz UV? w końcu jesteś facetem nie? bo ja już nie mogę ich zrozumieć...

15,819

Vinnga to poszalałas z tym komplementem smile Tak publicznie. Dzięki smile
Asia, wnikliwy? Raczej czepliwy smile. Przyznaję Ci rację. Otóż w związku dwie osoby są za niego odpowiedzialne. Mijają się oczekiwania ludzi w związkach. Jak ująć w słowa to, co naprawdę oczekujemy. Niby banalne, ale trudne i ciężkie do zrealizowania.

Iza, podziw za Twoją siłę. Aha w związku jesteśmy równi i też tak mamy myśleć, nie ma podziałów smile

15,820

Dziekuje Joanno za dobre slowka smile Jestem szczesliwa i pierwszy raz w zyciu czuje sie tak pewnie i bezpiecznie. Chciala bym cofnac czas ale wiem ze to nie mozliwe a poza tym nie miala bym swoich Aniolkow i co nas nie zabije to nas wzmocni smile
  A co do facetow to wiekszosc z nich nie dorosla do rodziny... Ojciec Olgi ma 27 lat ojciec chlopcow prawie 30 a ja znalazlam szczescie u boku mlodszego od siebie  3lata smile Wierze ze kazdy dzien jest nam zapisany w ten a nie inny sposob. Ja juz za swoje grzechy zaplacilam i teraz wychodze na prosta... Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana !!!!!!

15,821

Cześć Kochane Dziubaski! smile
Adam- jest nas na oko 30 z czego ok. 17 jest aktywnych powiedzmy codziennie. Skrobiemy ok. 100 stron na miesiąc ( na storonie w zależności od długosci oczywiscie jest 20 postów).
Monia- nie dawaj się wykorzystywać. Tu nie ma mowy o dawaniu "szansy". Ale to tylko moje zdanie.
Iza- witam. Podziwiam. Dawid to jak rozumiem 1 z Twoich synków??
Tosia - haha fajny ten żarcik smile

15,822

a kto powiedział, że facet nie może być młodszy... no jak moja kuzynka(21lat)wyszła za swojego profesora(42)i ponoć są szczęśliwi, to czemu podziały wiekowe mają mieć jakieś znaczenie... a wiecie co jest najgorsze... że z kobiet w mojej rodzince na wydaniu zostałam tylko ja... hahaha:) UV masz rację, jesteśmy równi i  doskonale zdaję sobie sprawę, że kobiety również ranią... no ale cóż... trzeba sobie radzić, a nie narzekać i łamać się i tu brawa dla Izy... smile:*

15,823

Wstyd czasami za poglądy innych. Za moje też niektórzy mogą się wstydzić smile. Jesteśmy tylko ludźmi, albo aż. Chcielibyśmy szczęścia i radości więc go szukamy. Każdy inaczej pojmuje te dwa obszary. Jeżeli są zbliżone, żadna z osób się nie zawiedzie.

15,824

Ultrafiolet ja nie mowie ze tu sa jakies podzialy ale jesli chodzi o jakies male sprzeczki to ja zaczynam a on poprostu czeka az ja sie wygadam a potem mocno przytula i mowi ze jestem jego kochanym trutniem...Taki mam  charakter jak nie przyczepie sie raz dziennie to chodze chora... Nie do konca wierze w swoje szczescie ale zaczynam sie przyzwyczajac do mysli ze ja jednak zasluguje na cos dobrego.
Alaclaudie tak Dawid to moj sredni syn.
Dzieki ze jestescie :*

15,825

Mam na imie Ala.
Ciężko sobie nawet wyobrazic to wszystko. A Twój przyszły mąż- kochany:) Życzę Ci samych pogodnych chwil!

15,826

świetnie napisane Iza... a ten Twój przyjaciel to musi być na prawdę gość, skoro jest taki cierpliwy i tak fajnie reaguje...<słodko:)>

15,827 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-11 10:01:08)

a Ty UV jesteś ścisłowcem..?. sorki, ale jestem tu 3 dni dopiero i się nie orientuję jeszcze za bardzo...
Hej Alu... dobry duszku, to Ty mnie tu zaprosiłaś i dzięki wielkie za to:):*

15,828

Witam wszystkich damsko-meskich Miłego Dnia
Czesc Iza,ale z Ciebie dzielna dziewczyna,rzadko sie spotyka tak optymistyczne osoby,Twoj post mnie natchnął,miałam podobna..
Sytuacje..jednak na pierwszym miejscu zawsze stawiałam dzieci,i tak jest do dzisiaj....i nie pozwol by ktokolwiek je w życiu...
Skrzywdził....ja moich synow już w brzuchu kochałam,nie znaja kar ,bicia..i nienawisci....pomagamy sobie ,wyznajemy uczucia...jest super...Z całego serca życze Ci szczescia,bo zasługujesz na nie...Pozdrawiam smile   smile smile   smile

15,829 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:49:53)

smile

15,830 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-11 10:08:01)

Nie ma sprawy. Wezmiesz mnie kiedys na włóczęgę i będziemy kwita big_smile wink
Adam można powiedzież że jest umysłem ścisłym. Jeden z "dobrych duszków" jak to okresliłas smile
Tośka o której zaczęłas sprzątać? wnioskuje ze miałas co nieco do roboty tongue hahaha pogibałabym się z Tobą-
zapusc jakąś fajną melodię smile
IZA w takim razie dostajesz pozytywnego szturchanca ode mnie- do nauki big_smile
Grazyna a ja jestem damsko-meska czy mesko-damska big_smile jak myslisz lol??

15,831

Milo Cie poznac Alu :*
Joanno oj tak jest swietny chociaz czasami mi go strasznie brakuje bo niestety strasznie duzo pracuje ale nadrabia to w kazdej wolnej chwili... Wczoraj odwolal spotkanie tylko po to zeby jechac ze mna do lekarza bo mam ostatnio problemy ze zdrowiem sad a w dodatku myslalam ze znowu jestem w ciazy. Ech tylko go chwalic tongue Kurcze jak goraco nic sie nie chce a jeszcze musze na zakupy jechac jak corka pojedzie do babci a jutro ostatni egzamin w szkole a ja nic nie umiem hmm

15,832 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-11 10:08:14)

na pewno coś umiesz:) znam to z doświadczenia... :ja nic nie umiem!!!" a potem 4albo5..hehe...:)
no i kolejny ścisły umysł imieniem Adam.. namnożyło się tego:);)
a na włóczęgę chętnie zabiorę:):*

15,833 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:50:15)

smile

15,834 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-11 10:33:07)

co do muzyki to..
http://ciemniazcek.wrzuta.pl/audio/8jxg … _my_guitar

http://maronka.wrzuta.pl/audio/aftt426l … .com/watch?

http://www.youtube.com/watch?v=KByla_uG … p;index=25

http://boozeenka1992.wrzuta.pl/film/7R6 … _-_godziny

15,835

He he he kochani jestescie smile
Poucze sie wieczorem jak bede miala spokoj bo teraz to zwariowac mozna choc najwiekszy bandziorek czyli najmlodszy syn spi smile
Coco optymizm to moje drugie imie <hahaha> a co do tego ze dzieci najwazniejsze?? Jasne ze tak ale czasami tez trzeba spojrzec na siebie i zadbac o siebie fizycznie i psychicznie bo nasze zmeczenie odbija sie na nich... Ja tez powtarzam swojemu Mackowi ze nie potrzebuje wyjazdu itd itp bo bez dzieci a jak mnie ostatnio zabral na trzy dni do Kaziemierza bez dzieci to wrocilam jak nowo narodzona smile

15,836 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-11 10:14:46)

Iza - oczywiście, że zasługujesz na coś dobrego. Właściwie to na wszystko co najlepsze. Masz rewelacyjne podejście i strasznie dużo siły.

Kurde - kiedy wy tyle napisaliście?

15,837

Joanno co do muzyki to ja slucham wszystkiego po koleji.. Ostatnio zarazilam sie Iron maiden ale spkojnymi kawalkami swietnie sie jezdzi samochodem przy nich smile
Vinnga dziekuje Ci bardzo oj tak sily mam duzo ale nie mowie ze zawsze tak jest czasami nie mam ochoty sie z lozka podniesc.

15,838 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-11 10:20:46)

Ala, ja lubię wiedzieć konkretnie ile smile Wtedy moge sobie coś oszacować, a tak to Ty wykonwałas coś fajnego za mnie tongue. Żart. Na oko, to mogę popatrzeć żony i widzieć w niej odchłań miłości tongue.
Iza. Każdy zasługuje na coś dobrego, wtedy odkrywa powoli swoje pozytywne karty i nie próbuje potem innych emocji, które nie są do końca pozytywne dla drugiej strony.
Asia nie wiem czy wiedzą o ścisłości, niektórzy tak, niektórzy nie. Teraz to już chyba nie ulega wątpliwości, ku woli ścisłości smile
Apropos, to na chwilę nie można odejść, bo odpowiedzą za Ciebie wink Spoko Ala smile
Vinnga też mnie to zdziwiło.

Idę aktualnie na koncert Chopina i to nie jeden. Jak ja to przeżyję? wink. Chociaż stwierdzam, że to miłe uwolnienie się od rzeczywistości.

Miłego dnia smile

15,839 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-11 10:24:18)

Asia- wykasuj sobie gg to nie jest zamknięty dla "obcych" wątek także odrobina rozwagi nie zaszkodzi wink
Monika- patrząc od strony wiary- wydaje mi się ze wystarczy dac na mszę ( lub do zakonu by się modlili w intencji Babci). Albo sama się módl.
Iza - nie zaniżaj poprzeczki. Jesteś matką 3 dzieci- wypoczynek wskazany!
Tosia- czy pamietasz jak ze mną tanczyłaś walca wink lol ja się chyba przeprowadze !!!!!
konkretnie za badania się płaci tongue hahahahaha  nie prowadzę wnikliwych sytatystyk wink Od tego mamy Panią Prezes :
ja bym poszła na koncert taki Adam. Usługi adwokackie wykonuje za free wink haha

15,840

O właśnie - gdzie jest Pani Prezes?

15,841

co do gg to zawsze można zablokować jak coś mi nie spasuje albo zmienić numer co nie?:) to w końcu nie telefon:):P

15,842 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-11 10:30:30)

Asia- as u like wink  tylko licz się z tym ze ktos moze sie podawać za  1 z nas smile
acha i link 3 z góry się nie ładuje. a z braveheart'a mi się najbardziej podobała melodia ( tak jakby ktos pytał wink )
Kotku - nie mam pojęcia. U Niej przeszła fala ale nic się Im nie stało. nic ponad to nie wiem <wzrusza ramionami>
Miłego Adam smile

15,843

co do odpoczynku to tak jest dlatego w lipcu wysylam swoje dzieci na miesiac wakacji... bede sama ze soba ale za to w pieknych miejscach smile Maciek zostaje bo praca a ja ruszam w swiat smile

15,844

o tym nie pomyślałam...

15,845

Iza - ty mi się coraz bardziej podobasz smile
A jaką część świata będziesz podbijać?

15,846

no gadu skasowane a link zaraz sprawdzę...

15,847 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:48:30)

smile

15,848

takie brojące są najlepsze nie;P a link już działa...:):*

15,849

Tosia tych koncertów w ten weekend jest 120. Chopin open. Ty, wkręciła? To jak powiedzieć wypiję szklankę wody smile Oby wypicie tej wody nie stało się trudne smile.
Ala może jeszcze dasz radę na jakiś smile
Ja idę dzisiaj na dwa i jutro na jeden.

Wola zamknięcia forum jest trudna smile

15,850

HAhah nie rozpędzaj się tak big_smile jeszcze odstraszymy skutecznie wszystkich adoratorów podczytujących kafejkę lol
nie wiem jak Ty ale ja bym chciała zostać mamą wink

15,851

hmmm jade na mazury pote wylot na 4dni do Paryza i pewnie jeszcze troche polski no i urzadanie mieszkania smile
Szkraby sa taaaakie kochane ze czasami mam ochote wystawic ich na balkon big_smile a poza tym dostaje duzo ciepla i milosci od nich. Moja cora ostatnio przyszla do mnie i powiedziala ze jest ze mnie dumna i cieszy sie ze kocham Macka bo on mnie kocha a ona kego smile Cholercia skad te dzieciaki tak duzo wiedza??

15,852

Dzieci widzą wiecej niż nam się wydaje smile i są szczere smile super wakacje Ci sie kroją Iza smile
Adam nie mam szans za daleko ta nasza stolica wink

15,853

Cześć smile

15,854

czesc smile
O ta melodia też mi siada smile
Ale nie jest tak zle u mnie też organizują wszelakie koncerty smile

15,855 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:49:02)

smile

15,856

Oj tak wiedza wiedza... Az czasami mnie to przeraza...
Czesc Martyno smile
O jej jak ja bym chciala juz z tej stolicy uciec sad

15,857 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-11 10:52:04)

Spoko, Ala niech wiedzą za wczasu wink. Samolot leci najdłużej około 20 godzin przez pół kuli ziemskiej. To gdzie Ty mieszkasz? wink Żart, wybacz nie mogłem się powstrzymać smile
Dzięki Tosia, będe się starał smile

15,858

Dlaczego chcesz uciec ze stolicy? Ja czasem myślę, że powinnam tam trafić tongue

15,859

Cale zycie tu mieszkam i szczerze nie nawidze tego miasta... Chce spokoju a tu go nie ma niestety

15,860

Cześć Martynko... lubi ktoś z was Dżem ?? gwoli ścisłości chodzi mi o zespół muzyczny:):P

Posty [ 15,796 do 15,860 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 242 243 244 245 246 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024