Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 239 240 241 242 243 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15,601 do 15,665 z 30,541 ]

15,601

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Wszystkie dziewczynki!!!!

Zobacz podobne tematy :

15,602

Asiu a może byś zrobiła z nimi coś szalonego, jakiś meksyk na głowie ? big_smile Np na krótko: http://www.fryzuryisuknie.pl/wp-content … wka_02.jpg ?? wink

15,603

ale ja nie chcę ścinać... tak długo je zapuszczałam... myślałam tylko o takiej jakiejś fryzurce na weselisko...
a co do fryzurki zaproponowanej, to świetna, no ale chyba nie dla mnie...przyzwyczaiłam się do długich...

15,604

Dziękuję London, fajnie, że podoba się Wam mój avatarek smile
Marta nie przejmuj się, jeszcze tylko kilka ciężkich dni i wtedy luz. :*
Tosiu skarbie wybaczam Ci to, że mnie zostawiłaś. smile :*

15,605 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-09 22:12:53)

Mówisz że masz długie... To może jakiś kok, ładne upięcie ? Ja bym na Twoim miejscu coś pokombinowała, poszła wcześniej do fryzjera, żeby Ci taką fryzurkę na próbę zrobiła. smile

Zazdroszcze Ci długich włosów... Ja miałam do pasa, ale ścięłam w 2kl. gimnazjum na krótko (coś mniej więcej jak na zdjęciu które Ci zaproponowałam) i żałuje, bo jednak długie włosy to długie włosy. tongue Ale już zapuszczam na studniówkę lol Moja znajoma kiedyś powiedziała, że picie herbatki z pokrzywy dobrze wpływa na wzrost włosów. I faktycznie, ta znajoma ścięła włosy rok temu do ramion a już ma dłuższe ode mnie. Chyba się skuszę na tą herbatkę. tongue

15,606

A może coś w tym stylu: http://ikf.styl.fm/fryzury-wieczorowe/fryzura638166.htm smile

15,607

London69 napisał/a:

Asiu a może byś zrobiła z nimi coś szalonego, jakiś meksyk na głowie ? big_smile Np na krótko: http://www.fryzuryisuknie.pl/wp-content … wka_02.jpg ?? wink

Fajna ta fryzurka jak na krótką. smile

15,608

no ja zapuszczałam 3 lata i obiecałam sobie ściąć dopiero po maturze.... smile mam nadzieję dotrwać...

15,609

Muszę się z Wami Kochane pożegnać!!! Dobranoc Wam!!!!  wink Pa Pa Do Jutra!!!!

15,610

Dobranoc Darinia. smile
Ja też zapuszczam, ale końcówki i tak muszę ścinać, o mi się rozdwajają.

15,611 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-09 22:25:57)

Mi też się strasznie rozdwajają przez to że mam kręcone i ciągle są wysuszone. Ostatnio mniej, bo kupiłam fajny szamponik i odłożyłam w kąt prostownicę. tongue Polubiłam moje falowania. tongue

Ja też zmykam dziewczyny muszę się wyspać na jutro. Wam też życzę miłej nocki i kudłatych snów. wink O i żeby pogoda była u was tak śliczna jak u mnie dziś (28stopni). Buziaki ! wink

15,612 Ostatnio edytowany przez Joanna18 (2010-06-09 22:31:09)

darinia288 napisał/a:

A może coś w tym stylu: http://ikf.styl.fm/fryzury-wieczorowe/fryzura638166.htm smile

no też misterne... będę musiała się porozglądać... muszę uważać, bo te moje ciężkie włosiska są strasznie nieposłuszne i często fryzura się rozpada...
dobra kochane... mykam spać.. jutro o 6 pobudka... normalnie barbarzyństwo...

15,613 Ostatnio edytowany przez natalia1710 (2010-06-09 22:37:02)

Śpijkaj dobrze London. smile :* Dobranoc.

Ale to dobranoc nie było do wszystkich. tongue Gdzie jesteście ludzie?

15,614

Cześć wink Jest ktoś jeszcze??

15,615

Jaaa... smile

15,616

Kurcze, ale mi się nudzi:/

15,617

Jest jeszcze jakaś dusza? czy zostało mi posprzątać po imprezce?
Asia jesteś ciekawą osobą smile miałam nosa! tongue hahaha
Tosiu- teraz jestem smile wcześniej nie miałam jak smile
co do tej fryzury na wesele- to zależy od owalu twarzy. a może po prostu zapleciesz parę warkoczy i upniesz razem z prostymi włosami?

15,618 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-09 23:32:28)

big_smile big_smile

Ala lubisz mnie?

15,619 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-09 23:47:47)

Martyna LUBIĘ smile nie lubie tylko Twoich dolin ponieważ juz nie mam pomysłów na to żeby pomóc a nie chcesz isc do psychologa.
A skąd to pytanie ?

15,620

Upewniam się jak znosisz moją depresję, hmm a może ja jestem częściowo Holenderką skoro żyję w depresji? tongue

15,621 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-10 00:08:36)

nie za bardzo wiem co ma piernik do wiatraka.
I skąd taka szumna diagnoza?
A Ty? lubisz Wiśnię czy nie ?

ponawiam pytanie: skąd to pytanie?

Dobranoc smile

15,622

Oj nie uczyłaś się geografii tongue Holandia to kraj położony poniżej poziomu morza, czyli depresja!
Lubię Wiśnię. Zwłaszcza taką dojrzałą, bordową hmmm niebiańska przyjemność big_smile

15,623 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-10 02:10:24)

Hejka..

natalia1710 napisał/a:

Hej Ema. smile :* Ach dziękuję smile
A na jaki kolorek się walnęłaś? tongue

Wiesz kolor to juz sobie wczesniej w domu zrobilam...niewiem  jakis tydzien temu chyba...a dzisiaj bylam u fryzjera podciac koncowki i troche wymodelowac te wlosy smile  A kolor mam zloty braz ale preferuje bardziej mahoniowy braz..ale takiej farby nie znalazlam..

No MARTYNA jak czytam co dzis nawypisywalas to mnie krew zalewa !!  yikes  Kobieto...liczysz kazda minute ktora stracilas ??  Chyba na wlasne zyczenie .  Cholera jasna..studjujesz..rodzice Cie finansuja....Ja  w zyciu nie mialam nic...a nie sorry  mialam..PIeklo.. !
Kiedy maialam 15 lat zaczelam sama na siebie zarabiac,musialam opiekowac sie rodzenstwem,prowadzic dom,znosic wszystkie okropne rzeczy w domu...sluchac jaka to ja jestem glupia i bezwartosciosiowa ! Chyba rozumiesz,ze nie maialam szansy na zadna rozrywke..na zadne sweterki ani duperele ?   Wiesz co jest najgorsze ??  Ze wszystko co poswiecilam,poswiecilam cala siebie....okazalo sie zbyteczne.....bo stracilam osoby ktore kocham nad zycie...niewiem czy sie jeszcze kiedys zobaczymy?
tesknota rozrywa mi serce kazdego dnia....   Tak strasznie narzekasz.....Powiedz mi..co bys mowila ,jesli teraz zamiast studiowac,sprzatalabys za pieniadze albo pracowala fizycznie ?  Co bys czula,jesli nikomu by na tobie nie zalezalo odkad skonczylas 10 lat ???  Kiedy twoj los kazdy ma gdzies...kiedy rodzice nie spelniaja sie w tej roli ?  Kiedy jestes zdana tylko i wylacznie na siebie ?   O wszystko musisz walczyc sama?  A jeszcze martwic sie czy rodzenstwo ma co zjesc?? 
Na co ty narzekasz ?? !!   Na to ze idziesz do przodu ? Ze rodzice ci pomagaja?Kiedys spotkasz faceta.  Powinnas sie cieszyc ze jestes zdrowa!!!!  Przeciez moglabys byc kaleka i byc zmaknieta w czterech scianach !!  NIE DOCENIASZ NIC !!  KOmpletnie nic... 

Musisz sie uczyc...No przeciez robisz to dla samej siebie !  jak ci kierunek nie pasuje to go zmien. Zacznij doceniac ze mozesz chodzic...  Zyj Martyna !! 

Przepraszam,ale nie moglam sie powstrzymac ...

Joanna smile  Ja sie NIGDY nie ubieralam modnie...zawsze nosze to co chce i w czym sie dobrze czuje smile Nikt nie bedzie mi dyktowal co mam nosic wink 
Korzystam z ciucholandow i naprawde znajduje tam ubrania czesto calkiem nowe,jeszcze z metkami....sa piekne i wiem,ze istnieje mala szansa na to,abym spotkala kogos w tym samym smile
Co do fryzury na wesele...zrobilabym ci piekne loki !!!  Mozesz zopstawic rozpuszczone,albi jakos ladnie je spiac.. big_smile

Przyznam sie Tobie,ze ja BARDZO tesknie za Polskimi lasami sad  OJ tak bym poszla sobie na spacer tam !!!  Lubie patrzec w gwiazdy. Lubie biegac po deszczu smile   

Martyna777 napisał/a:

Wiem, że świat się nie kończy na sweterku, w sumie lato, ale ja chodziłam 2 razy dziennie na pocztę, pytać się  czy już przyszło, a moj tatuś, no cóż sad

A sama nie masz mozliwosci na siebie zarobic ? Nie mow ze czasu nie masz...inni jakos godza nauke z praca.  Szczesciara z Ciebie...ze tatus pieniadze wysyla.   Ja bym nawet nie potrafila o to poprosic w tym wieku..moja godnosc by mi nie pozwolila.

Marta co sie dzieje ???  sad

martyna777 napisał/a:

Wiem jak się ostatnio w S nie zmieściłam to się tak zdenerwowałam, że 2 dni nie jadłam.

No to straszne naprawde.... przestan juz..

Dziewczyny ja zawsze mialam wlosy poza ramiona,ale chcialam cos zmienic i scielam krocej..a teraz czekam z niecierpliwoscia az odrosna !  Karola musze kupic herbatke z pokrzyw !!! 

Ja juz po imprezce..ale nie byla taka jak sie spodziewalam...kolezanka mi tylko uswiadomila co ja wyprawiam ze swoim zyciem ... ?!
Dlaczego zyje tak jak wcale nie chce...cholera ona ma racje..a zreszta nie bede tu nudzic wam.

15,624

Też musiałam się martwić o rodzeństwo dodatkowo w obcym mieście bo się przeprowadziłam i zostałam tam sama i braćmi na głowie.
Fakt nie musiałam jak dotąd na siebie zarabiać, jednak ta laba nie będzie trwać długo bo mi rodzice nie chcą już tego robić. We święta Wielkiejnocy usłyszałam że mogę robić to jak chcę, ale każdą złotówkę i mam oddać. I co? Fajnie?  Przyznałam się do tego że to było dziecinne ale ja mam prawo czuć się jak 15latka bo tego nigdy nie miałam, nigdy. Musiałam się martwić tym jak sobie poradzić z trudnymi sprawami, nie było mi łatwo. A co tu teraz mam raj? Na pierwszym roku od mojej exprzyjaciółki usłyszałam że mam 2 dni żeby sie wyprowadzić bo ... ja nie byłam tak ponura jak ona. Miałam nadzieję, uważałam, że zaczynam wszystko od nowa. Później było gorzej. Nie było mi zbyt łatwo, nie.
Jednak nie poddałam się. Tak wybrałam sobie taki kierunek i taką uczelnię inna nie wchodziła w grę. Nie mówię nic że muszę się uczyć że to czy tamto. Zabolało mnie kiedy Natalia napisała, że nie wiem co to znaczy uczyć się 3 dni oj wiem dobrze co to znaczy uczyć się nie 3 dni a 3 tygodnie, a nawet więcej. Szczerze jestem w stanie to znieść. Postanowiłam sobie, że osiągnę to co chcę i będę do tego dążyć. Cieszy mnie to niezmiernie, że proponujesz mi zmianę kierunku, szkoda tylko, że ja nie napisałam nigdy, iż on mi się nie podoba.

15,625

Martyna jestes wieczna pesymistka i tego nie ukryjesz ! Zachowujesz sie czasem jak stara baba,ktora nie ma juz nic ciekawego do zrobienia.   Mowisz ze masz prawo czuc sie jak 15latka..oczywiscie ze masz..masz prawo do wszystkiego czego chcesz . Nie moglas sie nigdy poczuc jak 15latka ? OK  Ja tez nie !! 
Jesli chodzi o wyprowadzke,moja rodzina zostala eksmitowana w srodku srogiej zimy,z czworka malych dzieci..do budynku bez ogrzewania,cieplej wody,szczelnych okien a toaleta byla na korytarzu.  Przezylismy .
Ale tu nie chodzi o jakies porownanaia...Kazdy z nas ma swoje problemy !  Ale chodzo o to,aby one nas nie przytlaczaly !!  Co bedziesz miec z tego zycia jak bedziesz non stop taka anty ?  Podpowiem ci ..NIC ...

Martyna777 napisał/a:

Nie mówię nic że muszę się uczyć że to czy tamto.

Mowilas miliony razy !!!!! Nie wypieraj sie teraz... To chyba oczywiste,ze jak sie idzie do szkoly to trzeba sie uczyc...nikt nie robi z tego tragedii...

Ja ci nie proponuje zmiany kierunku.....To byla taka mysl... Jak mam myslec ze podoba ci sie twoj kierunek,jak narzekasz ile to masz nauki ??

15,626 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-10 03:50:37)

Lepiej będzie jak nie będę się tu pojawiać

Chciałabym Ci tylko Marzenko napisać, że przykro mi z powodu twojej rodziny  sad

15,627 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:59:19)

smile

15,628 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:59:44)

smile

15,629

hej... witam miłe panie i życzę kolejnego miłego, ciepłego dnia... pełnego pracy i obowiązków.... lecę do szkółki... pa:):*

15,630

Druga, druga smile Jakaś małolata mi palmę pierwszeństwa wyrwała smile

Asiu, ja też nie jestem specjalnie odległa od twoich zainteresowań. Ja jestem dziecko natury i całe dzieciństwo i wczesną młodość szlajałam się po lasach, łąkach, polach, o każdej porze dnia i nocy. Kiedyś z przyjaciółką całą noc leżałyśmy na drodze (dosłownie - na środku asfaltowej drogi) i liczyłyśmy spadające gwiazdy. Było ich 63 - tyle okazji na spełnione życzenia marnuje się każdej czerwcowej nocy wink

Martynka - nikt cię stąd nie wygania. Jesteś ciekawą osobą, wnosisz do kafejki specyficzną nutę. Czasem tylko niektórym puszczają nerwy. Najpierw kilkadziesiąt stron twojego pesymizmu, potem 1 strona z optymistyczną nutą i znowu powrót do starej śpiewki... Miniony czas nie wróci i trzeba robić wszystko, żeby móc kiedyś z uśmiechem wspominać to co się dzieje teraz.

Aha - usprawiedliwienie:
Proszę o usprawiedliwienie nieobecności kafejkowiczki vinngi zwanej czasem Beatą w dn. 8-9.06.2010 z powodu wyjazdu dnia pierwszego i zasypywania dołka dnia drugiego. Dołek znacznie płytszy, więc jestem z wami ponownie wink

Miłego dzionka smile

15,631

Hej dziewczęta... Jako, że jestem nowa nie do końca wiem co pisać, ale się postaram wink

Widzę, że niektóre do szkół pouciekały, a ja mogę wreszcie poleniuchować big_smile
Zaczęła się u mnie sesja, a ja mam tylko 1 egzamin za tydzień, ponadto w pracy również mam wolne... Więc postanowiłam wykorzystać dzisiejsze promienie słońca i się troszeczkę opalić.

Życzę miłego dnia wszystkim wink

15,632 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-06-10 10:30:22)

Witam was kochane dziewczyny...życze bardzo spokojnego dnia bez szalenstw....dużo usmieszku..     
Emcia kochana czekałam na Ciebie,i nie denerwuj sie bo nie ma czym,ciekawa jestem jaka masz fryzurke,
Vinga ta twoja praca mi sie podoba,cos dla mnie...nie lubie normalnosci...Pozdrawiam Cie..
Martyna bez urazy,mam wrażenie ze chcesz bys w centrum uwagi,i robisz takie tam foszki....
Joanna ciekawa z Ciebie osóbka,masz ciekawe podejscie do zycia....

Tak mam przestawiona klawiature,nie moge znalezsc nawiasu by pisac pogrubionym drukiem,

Miłego Dnia?

Czesc kochana Monia pisz o wszystkim,i czuj sie tu swietnie ,w tej kafejce sa bardzo  fajne i miłe dziewczyny...wkrotce sie przekonasz...Masz jakies pasje ulubione....

15,633 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 01:00:26)

smile

15,634 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 01:00:53)

smile

15,635

Tosiu, ja strasznie lubię czytać twoje monologi smile Fajnie, że komuś nie przeszkadza brak odzewu smile

<fuj> <fuj> nie lubię jak mnie baby przytulają!!! A sio!

Plany? Praca, praca, praca... Nie chce ktoś do nas przyjść pracować od jutra? Serio pytam. Koleżanka w ciąży poszła sobie na zwolnienie i szukamy rozpaczliwie kogoś na jej miejsce... Kasa marna, ale moje towarzystwo przecież bezcenne smile

A potem do psiapsiółki na ploty... Niejednej osobie będą się uszy rumienić od obgadywania smile

15,636

Witajcie dziewczyny smile

Asia, Monia - miło mi poznać, bawcię się dobrze tutaj wink

Vinnga - mam nadzieję, że dołek zasypany zupełnie, brakował Ciebie tutaj smile Coś kiepsko reklamujesz tę robotę - powinnaś napisać kasa fajna i do tego moje towarzystwo jeszcze smile

Tosia - piracisz na drodze? wink I gdzie ten Twój telefon polazł?

15,637 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:55:03)

smile

15,638 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-10 11:52:27)

*Tosia* przesyłaj więcej linków z taką muza!!!!!!
Matryna mam dla Ciebie cwiczenie: codziennie przez 10 min. wyjdz poza swoje : "ja, mnie, mój, moje" - rozumiesz ?!
Emm- nie produkuj się wiecej. Ona i tak nie zaczai póki nie przeżyje na własnej skórze.
A jak ja Ci mówiłam to co koleżanka to bez echa przeszło <zart> - buziaki dla Cb smile
Kotek - przyjęłam do wiadomości. Niezależnie jaki masz humor- wchodz albo wal na gg. smile
Witaj Rafał smile

15,639 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:55:28)

smile

15,640 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-10 11:51:26)

a czy ja napisałąm <teraz> oj Tosia chyba się nie wyspałas tongue
o i tulimy od rana wink wiec korzystam <wyciąga łapki>
ach Ci tancerze pięknie smile

Witaj Moniko (z numerkami) napisz coś o sobie smile

15,641

Fuj, fuj, fuj, fuj!!!! Faktycznie nie wiem, jak to jest przytulać się z Tośką, ale pewną blondynę się kiedyś zdarzyło obściskiwać smile Czego się nie robi, żeby pozbyć się niechcianego adoratora... Chłopaczek nie chciał przyjąć do wiadomości, że ja do klubu na podryw nie chodzę, więc mu powiedziałam, że niestety jestem innej orientacji i przyczepiłam się do blondi, która mnie wcześniej zaczepiała smile

Rafix - słaba reklama? A czymże jest kasa wobec mojego towarzystwa na codzień? To najmocniejszy argument, a jeśli ktoś nie umie docenić to trudno - będzie żałował nawet o tym nie wiedząc smile

Ale - moje dołki biorą się ze zmęczenia. Dlatego nie szukam wtedy kontaktu, bo wiem, że jak się wyśpię to znowu życie stanie się fajnym polem bitwy... A jak jestem zmaltretowana to wtedy wszystko zaczyna mnie przerastać, robię się zaczepna i agresywna - wolę wtedy przewegetować i wrócić w pełni sił witalnych smile To co wczoraj było straszne dzisiaj już podlega moim naturalnym prawom "przecież świat się nie zawali jak czegoś nie zrobię/zrobię źle" smile

15,642 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:55:52)

smile

15,643 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-10 11:55:43)

smile wiem co masz na mysli smile
ale z tą Laską to się usmiałam hahaha

Toska to mniej niż Napoleon! Waryjotko a Ty wybiórczo traktujesz "spowiedz" lol juz się z Tobą policzę ale chyba nie dziś smile

15,644 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-10 12:03:28)

3 godzinki? A ja narzekam, że do żywotności 4 potrzebuję... Tośka, wlazłaś mi na ambicję!

I polazły w cholerę... Rozumiem, że to taka aluzja "weź się za robotę"?

No to biorę się. Czasem trzeba posłuchać innych smile

15,645 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:56:28)

smile

15,646 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-10 12:08:27)

hahahaha ja nie jestem miętka tongue:P:P hahaha droga zajmująca przeokropnie Tosiu big_smile

taaa Laski licytujcie się   big_smile  a kto wytrzymał bez snu 3 dni ??

jeszcze nie polazłam lol ale szykuję się wink

15,647 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-10 12:10:02)

Zorro i poezja? yyyyy lepiej nie smile Nie chcę być ten pierwszy wyrzucony siłą z kafejki wink

Niestety w robocie mi się linki nie otwierają, więc dopiero w domu ocenię czego Tośka słucha smile

Beata ja też ostatnio jadę na 4-godzinnych porcjach snu i powiem Ci że z godzinka więcej by się przydała smile

Cześć Wisienko smile Co słychać?

Dziewczyny się tak ściskacie i całujecie, że aż się gorąco zrobiło smile A może to ta pogoda tongue

Zdjąłbym pelerynę, ale w samej masce i kapeluszu, to tak dziwnie...... smile

15,648 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:57:12)

smile

15,649 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-10 12:11:04)

Ja!!! Nie tylko bez snu, ale w dodatku w pracy smile Młoda byłam i uboga, więc w hipermarkecie siedziałam 52 godziny, bo taki ładny chłopaczek prosił, żebym została na kolejne godzinki bo mu ludzi do pracy brakowało smile

A dużo później wytrzymałam kolejne kilka dni PRAWIE bez snu - to było wtedy jak poznałam moją bliźniaczą duszę na czacie i rozwijaliśmy znajomość na gg dniami i nocami smile

Hmmm... A to Zorro pod peleryną stringów nie nosi?

15,650 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-10 12:13:09)

Hejka big_smile

No Toska to tez sie wczoraj..a raczej dzisiaj  wink popisalas hehe  :*****

Vinnga napisał/a:

Druga, druga smile Jakaś małolata mi palmę pierwszeństwa wyrwała smile

NO I JEST BEATKA W KONCU !!  :****  tesknilam smile  No tak jak Joasia mogla?  tongue  Wybacz jej..ona jeszcze tradycji naszych nie poznala smile

Vinngus..hmm  o jakim dolku mowa ?  ,mysli>  No dobra....usprawiedliwienie przyjete :*****Ale teraz to Cie wycalowalam lol  Wiem ze to kochasz lol tongue

Witaj Monia smile

Oj Grazynko..ja bylam bardzo pozno wczoraj...ale zostawilam wiadomosc na kafejce ze wlasnie bede pozno ehh  :*****   Nie bede sie juz denerwowac smile 

Grazynko moze uda sie wieczorem zobaczyc na spiku to bedziesz mogla obejrzec moja fryzure smile smile 

Aha ..Tosia ja slucham teo samego co ty big_smile smile  Ladny utworek wkleilas :********

Ty to jestes taka energetyczna....naladowalam sobie baterie twoja energia i spadam na zakupy smile   

Ala masz racje..nie warto sie juz produkowac...ale wczoraj taki humor mialam i go wykorzystalam smile

Ja tam moge spac dwie godziny i bede normalnie funkcjonowac..no problem big_smile

Pozdrawiam was smile i caluje :*******************************************

15,651

Cześć Marzenko smile Nawet mnie nie zauważyłaś, powinienem się obrazić chyba smile Mądrze napisałaś Martynie, tylko pytanie jak to odbierze. Pewnie tak, że jej tu nikt nie chce na forum.

Beata - a zaglądałaś kiedyś pod pelerynę Zorro? tongue

15,652 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-10 12:21:44)

smile u mnie juz lepiej smile jestem bardziej zmęczona wiec nie mam ochoty na wywody haha.
a zapomniałam dodać: piękna pogoda, tyyyyle słońca wink
tak Dzieciaczki smile hehe najdłużej wytrzymałam. Choc nie w pracy wink rekord był ( w tej dziedzinie Vinnga wygrała).
Rafał haha na pewno od słońca takie porno w pokoju lol a Ty chyba nie nosisz bielizny pod tymi skórzanymi gatkami lol
no chyba ze bezszwowe big_smile

15,653

Oj Zauwazylam Cie bardzo dobrze big_smile   Tylko mam focha na Ciebie tongue  <zart>  Zagroziles,ze sprubojesz sie nie pojawic..i dotrzymales slowa sad tongue

15,654 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:57:52)

smile

15,655

Wróciłam... trzeba zrobić przerwę i zobaczyć co się tutaj dzieje smile

Dziękuje za miłe przywitania big_smile

Pytacie pasje... Kocham podróże... Z racji, że przez 19lat mieszkałam w górach to kocham wspinaczki górskie, ale takie wycieczki do innych krajów też nie byłby najgorsze...

No ja jeszcze mam 1 egzamin przed sobą, ale jakoś da się radę wink

Właśnie się dowiedziałam, że mój były ma mnie odwiedzić... SZOK!! Postanowił, że będziemy się znać, ale nic więcej a tu proszę, chce przyjechać, ciekawe po co...??

15,656

Monia zobaczyć czy jeszcze drżysz na jego widok lol haha chcesz się z nim spotkać czy nie ?

o my też kochamy podróże smile na pewno ja smile

15,657 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-10 12:30:14)

Raz widziałam Zorro i pod peleryną miał spodnie z frędzelkami. Za szybko uciekł, żebym głębsze bardziej wnikliwe badania mogła przeprowadzić...
Za to z pewnością wierszy nie recytował. Co wy macie z tymi wierszami? Fuj! No, chyba, że Baczyński albo inne wojenne smile

Ja też kochać podróże!

15,658

Musze uciekac papapapa  :******************************

15,659 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 00:58:23)

smile

15,660

Oj drżę... Bardzo mi na nim zależy, chciałabym walczyć o to by do mnie wrócił, ale wydaje mi się, że to chyba nie możliwe... Bynajmniej z jego strony... Rozmawiałam z nim, mówiłam, że kocham i chce walczyć, ale on uznał NIE!!

Wiem, że na siłe nic nie da się zrobić... Wiec chyba znajomość pozostaje... Moja koleżanka do niego napisała z tekstem, że popełnił błą, bo po jakimś czasie może się okazać, że on przemysli wszystko i bedzie chciał wrócić a tu nie będzie do kogo... tongue

15,661

A co to za czas pożegnań?

To ja też pójdę smile Papa smile

15,662

Ala - Zorro nie nosi bielizny i tego się trzymajmy smile Po prostu trzeba uważać na pelerynę jak się siada szczególnie tongue

Ema - tak wyszło, ale groziłem w żartach smile A myślałem, że na mnie się nie można gniewać smile

Tosia - ten Zorro zdobywa kobiece serca prozą big_smile żarcik oczywiście wink

Monia - też uwielbiam góry, dużo bardziej niż np morze, jesteś góralka? smile

Eh i wszyscy sobie poszli.

15,663

NIe wiem czy mogę siebie nazwać góralką...

Pochodzę z Karkonoszy... CHoć tam prawdziwych góralów jak w Zakopanym nie ma sad

15,664

smile zgadłam hehehe tongue  a i dziekuje za zaintetesowanie smile co u Ciebie Rafał?
Monia cóz ciężko doradzić gdy serce się rwie. Czy to ten typ o którym pisałas w pewnych wątkach ?

15,665

Dokładnie ten sam, o kótrym pisałam już...

Ale kurcze cały czas ja tu o sobie pisze... A Wy opowiedzcie coś o sobie big_smile

Posty [ 15,601 do 15,665 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 239 240 241 242 243 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024