Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 237 238 239 240 241 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15,471 do 15,535 z 30,541 ]

15,471

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Idę sobie bo to raczej nie pisanie jak myślami jestem między paragrafami wink

Zobacz podobne tematy :

15,472

Ja Emcia nie kojarzę tego utworku. tongue

15,473

karola napisał/a:

Hahaha Ema co Ty dziś brałaś ?? big_smile big_smile  Aaa nie to od tych ciasteczek zapewne są z czekoladą hahah lol

hahaha lol lol naprawde wierzysz,ze w tych ciasteczkach byla tylko czekolada ? hahahahaah  lol tongue tongue

A ty MARTYNA to zobaczysz....takiego faceta spotkasz,ze tym wszystkim kumpelkom GALY Z ORBIT WYSKOCZA  !!!!!!! 

darinia napisał/a:

Dobre Ema!!!!l lol    Ale kto sięgnie do tych stóp u mnie ciężko lol

No wlasnie o tym mowie..:lol:  A jaki jest twoj rekord w dochodzeniu do lazienki ? tongue  Bo ja to biore laske a jeszcze sie sciany trzymam lol i tak bite 25 minut z salonu do lazienki lol lol tongue

15,474

U mnie jest jeszcze gorzej mąż musi mnie na hulajnodze dowozić i to tak schodzi około 30-40 min lol

15,475

darinia288 napisał/a:

U mnie jest jeszcze gorzej mąż musi mnie na hulajnodze dowozić i to tak schodzi około 30-40 min lol

hahahaahahaahaha  lol  no ja nie moge !!!  To mnie teraz rozwalilas lol hahahahah  teraz chwile potrwa zanim sie z podlogi podniose  lol  <padlam ze smiechu ! > 

U ciebie to juz nie przelewki lol  hahahahaah  az mnie brzuch boli ze smiechu hahaha

15,476 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-08 21:53:05)

Hej;) Wrocilam z rowerka;p To,że 27letni facet woli 18 czy tam 19nastkę to nie prawda... Przekonalam się o tym;/

15,477

Oj  Caroline  nie lubie tej piosenki Agi ... ups.. tongue    Nie kojarzysz utworku bo smarkata jestes tongue tongue hahahah

Ja ja znam tylko dlatego,ze rodzice sluchali jak bylam mala... smile

http://www.youtube.com/results?search_q … pomaranczy  >>>>  to jest to pierwsze na stronie big_smile

15,478

Zalezy jeszcze jaki facet... Ilu ludzi, tyle wymagań lol

Jak tam po rowerku ?

15,479 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-08 21:56:46)

madziunia napisał/a:

Hej;) Wrocilam z rowerka;p To,że 27letni facet woli 18 czy tam 19nastkę to nie prawda... Przekonalam się o tym;/

Hej smile  Ale nie znasz wszystkich facetow smile   Moim zdaniem to calkiem normalne,kiedy facet chce mlodsza dziewczyne...i kiedy to kobieta chce starszego faceta big_smile

PS> mala rada dla ciebie..kiedy starasz sie zrobic buzke..musisz zrobic odstep miedzy slowami,tak aby znaki sie nie dotykaly..np.   

slowo ,,lewo''potem spacja ,,buzka''spacja i nastepne slowo big_smile

15,480

Ema ale dziewczyny będą miały niezłą bekę z Nas lol

15,481

Upss... Nie trafiłam lol Ja za nią też nie przepadam, ale jak mnie ktoś wkur... to lubie sobie posłuchać lol

Ooo milusia ta pioseneczka o pomarańczy... Jak ją teraz przesłuchałam to stwierdziłam, że kojarzy mi się z wakacjami. tongue

15,482

No Darinia tak mysle lol  hahahaha  a widzialas nowy HIT ??!!!  szczeka platynowa !!  WOW ! tongue  Od 115 roku zycia jest znizka lol tongue 
Zalapiesz sie ??  tongue

15,483

London69 tak wiem... zależy jaki facet, ale ten akurat gdy dowiedzial sie, ze jestem nim zainteresowana to ... zerwal kontakt.
No dobrze;p bylam jeszcze z przyjaciolka i jej coreczka na placu zabaw. Fajnie;p

15,484

Ja spadam dziewczynki pewnie zajrzę jutro rano. smile

Dobranoc ! smile

15,485 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-08 22:04:18)

London69 napisał/a:

Upss... Nie trafiłam lol Ja za nią też nie przepadam, ale jak mnie ktoś wkur... to lubie sobie posłuchać lol

Ooo milusia ta pioseneczka o pomarańczy... Jak ją teraz przesłuchałam to stwierdziłam, że kojarzy mi się z wakacjami. tongue

Co kto lubi Karolko :**** ja nie oceniam...przeciez podobno ja slucham szmiry lol hahahah

Bardzo lubie ta piosenke o pomaranczach...sama nie wiem dlaczego...ma to cos.. big_smile

Dobranoc Ty moja landryneczko przeslodziutka buzi buzi :***  Wyspij sie big_smile

15,486 Ostatnio edytowany przez madziunia (2010-06-08 22:04:04)

Ema ale on wlasnie nie chcial mlodszej laski...

15,487

Jeszcze ta nowość nie doleciała do mnie ale by się przydała bo jedynki mi do wylotu szykują. Kurczę grzejnik mi zaczął przeciekać tylko zanim ja dojadę do niego to będę miała staw w pokoju lol

15,488

Madziunia ..no tacy faceci tez istnieja big_smile 

Darinia,a umiesz plywac ??  Kurcze...to ty jeszcze masz jedynki ??!!  No prosze...przyznaj sie..wstawiane lol  hahahaha  ojej   zeby to w naszym wieku...takie rzeczy sie dzialy hahahahahaa    lol

15,489

Już chyba nie bo skurcze mi doskwierają!!! Ja bym chyba z domu nie wychodziła wiesz co żarty żartami ale i tak nas to kiedyś czeka sad

15,490

E tam faceci to w ogole są dziwni..

15,491

Ema, czego Ty się dziś najadłaś, sama chetnie spróbuję tongue

15,492

Darinia  no wiesz co ??!!   Po co mi mowisz ze nas to kiedys czeka ??   <nie wolno> wink  ja raczej umre mlodo,aby swoich zmarszczek nie zdazyc zobaczyc hahaha  lol   

Madziunia   a wiesz....oni o nas mowia podobnie smile  A ja sie czuje zupelnie norlmalna big_smile

15,493

Ja jestem troszke skomplikowana, ale bez przesady hehe;D

15,494

Idę się wykąpać. Mucha ze złamaną nogą mi tu wyskakuje!!!!

15,495 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-08 22:23:10)

Czuć, a być -to różnica marzenko winklol

Złam jej skrzydło wink
Może jakaś dziwna jestem, ale jak mi się nudzi to muszkom obrywam skrzydełka, heh tak do laby ;p

Jesteście tu, czy was nie ma?

15,496 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-08 22:25:30)

Laseczki padam na mordkę wiec dzis długo nie pociągnę tongue
Emm ponieważ Pani Fryz-jerka nie chciała mi zrobić trwałej. Powiedziała ze mam za ładne włosy i nie zrobi smile
KAROLA- szkoda że poszłaś. MAm nadzieje ze czytasz wstecz wink wiec: BARDZO BARDZO podobają mi się te foty! I uwaga wstępnie zbieram grupę na wyjazd do Marocco smile Te budynki super , plaża az ma się ochotę człowiek rozebrać i do wody! bomba! a ta ryba to zjadliwa jest lol wink  dziękuję :*
Nie rozumiem pojęcia - nie dbam o siebie. Serio nie zależnie czy mam kogoś czy nie- jestem kobietą smile
Acha i gratki dla naszej MM - jak zawsze ona musi miec najgorzej tongue <zart>
a i fajnie że przypomniałyscie jak Ch. fajnie potrafi grzeć mordkę- przy nowych klipach można się popłakać (dosłownie).
o kim/czym zapomniałam ??
a juz wiem a popros tych dziadków szukających młodego mięska - żal smile ( jak on ma 50 a ona 20) lub chęć podporządkowania ( on 30 ona kolo 20).
MArta ja Ci zaraz cos oberwę! sadystka tongue:P:P:P:P:P

15,497

Elnett napisał/a:

Ema, czego Ty się dziś najadłaś, sama chetnie spróbuję tongue

Tam gdzies na stronie wstecz,sa moje ciasteczka z czekolada i nie tylko tongue  Poczestuj sie....zobaczysz rozowe swinki hahahahaah  lol

15,498

Elnett napisał/a:

Czuć, a być -to różnica marzenko winklol

Złam jej skrzydło wink
Może jakaś dziwna jestem, ale jak mi się nudzi to muszkom obrywam skrzydełka, heh tak do laby ;p

Jesteście tu, czy was nie ma?

Hmmm  mowisz ze czuc a byc to roznica....no to mi dalas do myslenia lol tongue hahahaa 

Obrywasz skrzydelka ?  To ty okrutna kobieta jestes !!  tongue   A moze ja ci cos wyrwe ? hahha lol tongue

15,499 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-08 22:28:06)

Żartowałam, jesteś normalna...chyba:lol: <zart>

Zależy co chciałabyś mi wyrwać? Słucham lol

Dobrze, że mam skrzydełka, ale takie niewidoczne big_smile Przynajmniej nikt mnie ich nie pozbawi.
Zresztą Aniołów skrzydeł się nie pozbawia ! lol

15,500

Hej Alik.....kurcze...a co ona ma do twoich wlosow !!  Ona ma tylko zrobic co jej kazesz..  ehhh  moim zdaniem powinnas zalowac ze nie zrobilas sobie...  no ale sie nie wtracam..pewni cie sprytnie przekonala..

15,501

Elnett napisał/a:

Żartowałam, jesteś normalna...chyba:lol: <zart>

Zależy co chciałabyś mi wyrwać? Słucham lol

Dobrze, że mam skrzydełka, ale takie niewidoczne big_smile Przynajmniej nikt mnie ich nie pozbawi.
Zresztą Aniołów skrzydeł się nie pozbawia ! lol

Dobra nie mam sumienia Cie dluzej oszukiwac..Ja nigdy nie bylam,nie jestem i nie bede NORMALNA  tongue Do tego mi bardzo daleko hahahaha  tongue  Ale dzieki temu jescze jakos funkcjonuje smile

Podoba mi sie to  ,,chyba" haha  wink

A wyrwalabym ci jeden nos i moze jakies ucho ??  tongue     Hmmm  no Diablicy raczej daleko do aniola !  tongue lol  hahaa

15,502

Wpadłam na parę minutek do Was smile
Czy mam najgorzej nie wiem, chyba nie wink

15,503

Hej Martyno smile   Powiedz nam cos smiesznego smile  no dawaj....  big_smile

15,504 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-08 22:37:37)

Kochana nie zaproponowała mi zadnej koperty haha. PO prostu zobaczyłam przerażenie w jej oczach jak usłyszała mój pomysł na fryzurę - to wystarczyło smile
a i tak jestem zadowolona smile
juz myślałam ze mnie kompletnie zlałyście wink
Martynka przytul mnie smile

15,505

Jestem już czysta i pachnąca.

15,506

alaclaudie napisał/a:

Kochana nie zaproponowała mi zadnej koperty haha. PO prostu zobaczyłam przerażenie w jej oczach jak usłyszała mój pomysł na fryzurę - to wystarczyło smile
a i tak jestem zadowolona smile
juz myślałam ze mnie kompletnie zlałyście wink

Hmmm u mnie wode zakrecili tongue      Ok rozumiem...przerazlila sie....ale skoro masz takie piekne wlosy...to po trwalej szybko by doszly do siebie.... smile  Kurcze no i sie znowu wtracam <gryzie sie w jezyk>  Kto nie ryzykuje ten nie zyje tongue   Hmm juz ci to kiedys mowilam chyba.... ?  smile

Ja mam cienkie wlosy,mialam trwala i nic sie nie stalo smile  Boze co to by bylo jakbym miala fryzjerek sluchac hahaha  one same czesto maja takie okropne fryzury,ze az zal mi patrzec lol  oczywiscie nikogo nie obrazam tongue  <gryzie sie w jezyk> 

To powiadasz masz braz na glowie WOW  ja tez !!  smile

15,507

22.18  Darinia idzie sie kapac....   22.38 Darinia wraca....   Czy ty napewno jestes kobieta !!! ??  tongue

15,508 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-08 22:48:02)

tak ja już mam wprawę już jest wszystko opanowane do perfekcji!!! :lol
Kochana Ty jeszcze nie znasz moich możliwości!!!!

15,509

Kurcze....no to brawo !!!!  Ja pod prysznicem spedzam minimum 30 minut  smile  A nawet nie mowie ile czasu w wannie....  smile  Jak nic bede na starosc pomarszczona sad

15,510

wiesz jesli chodzi o włosy wole nie ryzykować Emm. Jest różnica między odwagą a kamikadze wink
spoko wtrącaj się big_smile ta akurat wyglądała  normalnie smile a brązowe mam naturalnie tylko ciut jaśniejsze smile ufff lol

Daria az tu pachnie wink smile

15,511

Ja też bardzo szybko się kąpię big_smile A w 100% jestem kobietą!

Mnie osobiście podobają się włosy w naturalnym odcieniu i w formie takiej jak były zawsze. Nigdy jeszcze nie farbowałam, ani żadnych trwałych fryzur nie robiłam wink Zacznę robić i farbować, jak będę siwiec i tracić włosy.

Jakie plany na jutro macie?

15,512

Ala jak uwazasz smile  Mam zgode na wtracanie sie ??  WOW  big_smile  napewno skorzystam big_smile hahhaa

hahaha Marta  ale mnie rozbawilas lol   Mi tam nudno by bylo non stop z ta sama fryzura...lubie sie zmieniac big_smile

15,513

Ala no nie wiem czy mogę Cię przytulić tongue
Jeszcze ktoś będzie zazdrosny tongue
Marzenko ciężko mi jest powiedzieć coś śmiesznego, chyba nie mam weny sad

15,514

Nie chcę sobie włosów niszczyć i patrzeć na to jak pojawiają się powoli odrosty.
Podobają mi się moje włosy i nie muszę nic w nich zmieniac-jak na razie

15,515

Martyna ja bede zazdrosna,ale mozesz przytulic Ale ewentualnie smile  <wtracam sie > tongue

Rozumiem Marta smile

15,516

Ja też lubię zmieniać fryzurkę!!!

15,517

Martus i dobrze nikt Ci nie każe smile od czasu do czasu fajnie jest coś zmienić ale nic radykalnego na głowie nie miałam. Nie ten typ big_smile
MM no dawaj zimno mi smile a i nie przejmuj się to moja sprawa komu się daję przytulic tongue

15,518

Zmykam spać, głowa mnie rozbolała sad

Dobranoc :*

15,519

Dobranoc Marta smile

15,520 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-08 23:12:22)

Ala <przytula>

Marzenka Ciebie też <przytula>

Dobranoc wink

15,521 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-08 23:12:45)

Dobranoc MArtus smile :*

ooooo w końcu <błogostan> jak miło smile:):):) dziękuję :* jaka Ty cieplutka jesteś wink

15,522

Dobranoc Elnett!!!

15,523

Dobra  kawe sobie zrobilam big_smile   gadamy cos ?

15,524

alaclaudie napisał/a:

MM no dawaj zimno mi smile  a i nie przejmuj się to moja sprawa komu się daję przytulic tongue

To mnie nie zraza Alu tongue  bede sie nadal wtracac hahaa

15,525

wiem Emm tongue:P w końcu Ci się znudzi hahahahaha
gdzie jest Tosia? i Adam? i ( proszę wstawić swoje imię drodzy Nieobecni) - boo będzie karne klęczenie na grochu i śpiewanie disco polo lol

15,526

hahahah  disco polo lol  Ala ty to masz wyobraznie smile  Lepiej dla nich aby sie pojawili........ tongue

Oj Aliku.. :***

15,527 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-08 23:37:21)

alaclaudie napisał/a:

lub chęć podporządkowania ( on 30 ona kolo 20).

Znam taką parę i nie istnieje tam podporządkowanie. Znam ich dobrze. Bardzo pozytywna relacja isnieje między nimi. Aktualnie ich wiek to 29 i 39.
Ala nie wywyłuj do odpowiedzi smile To nie kara to wyzwanie, kto dłużej wytrzyma wink
Widzę, że jakieś przytulania są. Miło popatrzeć tongue:).
Ema, nieźle sobie pogadujecie z darinia288. Dobre to było smile
Martyna na pewno jest coś śmiesznego w Twoim życiu. Już byś tak nie ściskała wszystkiego dla siebie smile

Edit.
Nie boję się klęczenia, to przypadek obserwacji wink

15,528

OOOOOOO  Adam!!!   To ty jednak nas szpiegujesz caly czas ????  I tak siedzisz cicho...no nie wierze...  no.. tongue tongue  Niegrzeczny jestes..

Ciesze sie ze komus podoba sie co ja pisze smile

15,529 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-08 23:45:24)

O pojawił się pan Adam ( + w notesie wink )
wiesz mi się wydaje ze jest róznica miedzy 20 latką a 29 latką. Oni są 9 lat razem?
poza tym tyle wiemy ile sami chcą nam zaprezentować wink tongue panie Obserwatorze big_smile
No tak dzis dostaliście laurki a mi ostała się sucha buła tongue dobrze że chociaż Rybka zdobyła się na miły gest smile

uwierz mi na słowo że to wcale nie jest przyjemne no chyba ze ktos lubi jak go boli.. albo nie ma w zwyczaju myć kolan lol <zart>

15,530 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-08 23:49:20)

Jestem jak najbardziej grzeczny. Nie chodzi o przeszpiegi, mam tylko dorywczy dostęp do komputera i jak się udziele to już zostaje i to jest zgubne Ema:)
Oni się już znają 13 lat. Wiem, że w to trudno uwierzyć, ale oni bardzo dobrze pasują do siebie.

15,531

Jak pasują i są szczęśliwi to czemu nie? Ala z tego co pamiętam to Ty mi pisałaś za 10 lat poznasz 40latka i będziesz szczęśliwa z nim tongue czyli ile 9 lat różnicy?

15,532

Martyna kota ogonem się nie przestawia! tak Tobie napisałam. Kurka wodna!
a poza tym nie jestem taka stara tongue ( co wcale nie znaczy że Kotek i spółka to wapniaki smile )

15,533

No widzisz Ala czyli jak to, dla mnie wapniak jest dobry a dla kogoś innego nie?

15,534 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-09 00:05:25)

Ala. Nie sprawdzałem, dlatego się nie boję. To ja może się wycofam po cichu... smile Dobrze, że wywołałyście wilka z lasu, przyjemny by nie był taki karny jeżyk tongue
Zaraz i tak będę musiał iść niestety. Chwilowo tylko jestem. Właściwie już smile Dobranoc.
Czekaj niech tylko ten kotek się wyłoni tongue:) Już on wam pokaże. Zbledły by niektórym oczy smile.
O mnie nie wspomnę, ale przemilczę tongue:) Nie rozbudzać wink

15,535 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-09 00:15:29)

MARTYNA!!!!! do jasnej cholery!!!!!
jesli chodzby jutro poznam ciekawego faceta nie będę patrzyła na jego wiek tylko na to czy np. nie ma obrączki na palcu.
TY NIE ZROZUMEISZ PROSTYCH ZDAN! napisałam tak żeby mi się nie dostało od Adama czy reszty która ma 29 bądz bedzie miała szybciej niz ja - nie chodziło o Ciebie - capito?!

jeżyk to pikus w porównaniu z poduszką pełną grochu tongue

a mnie juz też nie ma - DOBRANOC smile

Posty [ 15,471 do 15,535 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 237 238 239 240 241 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024