Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 236 237 238 239 240 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15,406 do 15,470 z 30,541 ]

15,406

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Przedwiośnia
Lekturki się nie przeczytało! Heh

Zobacz podobne tematy :

15,407

Haha;D Dobree;p Rozbawilaś mnie tym London69;) W sumie... racja! Ale ja mam za ostry charakter, ale cóż jak komuś to nie odpowiada no to ma pecha;D

15,408

Przedwiośnie? Ehh nie lubilam tej lektury;p Ja żadnej nie przeczytalam przez 3 lata liceum:/ I troszkę zaluje...

15,409

dlaczego żałujesz?

15,410

Bo może mialabym lepszą ocene z polskiego.. i w ogole.No, ale już kit. Teraz to juz nic nie zrobie. Zreszta w sumie polski mi niepotrzebny dalej do tego co chcę robic, także... niby nie ma nad czym plakać.

15,411

Troche poczytałam, Madziunia to sukces 3 kg w tydzien no no...a jaka to dieta...
London zdjecia przesliczne,juz raz pisałam Monaco, i dalsze ale oceanarium >klasa>no to powiedz jeszcze jakim aparatem robiłas....
Enett dziewcze ciagle bidna sie uczysz...ale tak trzeba...
A teraz od siebie,zamowiłam te rajstopy w sprayu....no dziewczyny rewelacja nożki opalone,u mnie wyglada swietnie..gdyby nie ten cholerny żylak na łydce....ale chyba da sie zlikwidowac...

Pozdrawiam

15,412

coco59 w sumie nie jakaś specjalna taka moja haha;p Nie jem po 18, pije duzo wody, cwicze na rowerku (w domu mam taki), jem pieczywo waza, nie uzywam masla, no i poczatkowo nie jadlam obiadow, a teraz gotowane mięso albo rosól ale malotlusty... No i tyle:)
Jakie rajstopy w sprayu?;D

15,413

a do tego mięsa jesz warzywa?
to nie jest żaden szał Magda- jak wrócisz do normalnego jedzenia od razu przybierzesz.
Lepiej pomyśl o diecie zrównoważonej na dłuższy czas. Schudniesz wolno ale skutecznie.

15,414

Nie wroce juz do normalnego jedzenia, ani mi się śni... Jak ladnie schudne i bedą super efekty to juz nie sięgne po zadne inne jedzenie...
No jem pomidory, ogórki, marchewkę.

15,415

Dokladnie Madzia, ja też bym na Twoim miejscu pomyslała o jakiejśc dietce na dluższy czas. Polecam Ci diete dr. Dukana, moja mama ją stosowala i od marca schudla już prawie 10kg. I przyzwyczaiła się szybko do jedzenia zalecanego w tej diecie. Składa się ona bodajże z czterech etapów w tym z etapu stabilizacji wagi, więc jesli się człowiek dostosuje i postara to nie przytyje. wink

Grazynko nie ma co się chwalić aparatem zwykłym cyfrówką były robione foteczki. tongue Ale tak szczerze to marzy mi się lustrzanka <buja w obłokach>.

15,416 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-08 18:18:13)

a to w porządku. Bo ważne zebyś nie omijała składników odżywczych. Oczywiście fast food, alkohol, słodycze za nie nie uważam smile
ile ćwiczysz na rowerku ?
powiem Wam od siebie że z wiekiem się pokornieje co nie znaczy że pazurki mi stępiały lol

a ja nie jestem przekonana do Dukana- cholernie dużo białka. można wątrobę uszkodzić.
KArola a ja mogę poprosic o widoczki z Marocco na majla ?

15,417 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-08 18:20:49)

Oczywiście na dłuższą metę taka dieta nie jest zdrowa Alu, ale jak się zostawi z niej parę składników to nie powinno zaszkodzić. wink

Ja to mam taki słomiany zapał do ćwiczeń że aż wstyd się przyznawać......... tongue

Jasne Ala, za chwilkę Ci wysyłam. smile

15,418

Nie no zobaczymy co z tą moją dietą bedzie... Najwyżej znowu wszystko rzucę ;/

15,419

Nie Magda nie rzucaj tylko jedz z głową smile nie wiem ile chcesz stracić ale najlepiej przejdz się do lekarza on Ci ustali dietę.
Super że się za siebie zabrałas smile

15,420

Nie chce isc do lekarza.. Wymysli mi niestworzone jedzenie i bedzie dopiero hehe;p
Jakos tak wole sama... Kiedys schudlam 6kg fakt potem przybralam, ale teraz nie zamierzam się poddać. Musze schudnać tak z 10kg;p Mam nadzieje, ze dam rade przez te moje dlugiee wakacje;) A teraz kochane smigam na rower z kumpela ;p do zoba;*

15,421

Oj i mylisz się. 10 kg - 3 miesiące lekko wystarczą smile  nawet nie poczujesz ze na diecie jesteś smile
miłego smigania smile

Dzięki Karola smile pooglądam jak wróce.
Papa smile

15,422 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-08 18:58:08)

Alik odbierz e-mail. smile

No i poszły sobie dziewczynki w plener. tongue

15,423 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-08 19:40:37)

Hejka big_smile 

Alik nie mow mi tylko,ze nie zrobilas sobie tej trwalej ???  !!  Dlaczego nie ???

U mnie wszystko pieknie-ladnie...praca byla...obiadek byl....sprawy zalatwione...a teraz mam czas posiedziec smile 

W czwartek bede miala wolne.. big_smile <JUPIIIIIIIII>  ale moze nie powinnam mowic hop,poki nie przeskocze ? Ostatnio tez sie tak cieszylam za wczasu a potem co.....odebrali mi wolne ...ehh

15,424

London69 napisał/a:

Dokladnie Madzia, ja też bym na Twoim miejscu pomyslała o jakiejśc dietce na dluższy czas. Polecam Ci diete dr. Dukana, moja mama ją stosowala i od marca schudla już prawie 10kg. I przyzwyczaiła się szybko do jedzenia zalecanego w tej diecie. Składa się ona bodajże z czterech etapów w tym z etapu stabilizacji wagi, więc jesli się człowiek dostosuje i postara to nie przytyje. wink

Grazynko nie ma co się chwalić aparatem zwykłym cyfrówką były robione foteczki. tongue Ale tak szczerze to marzy mi się lustrzanka <buja w obłokach>.

Napewno sobie kupisz,tylko poczekaj jak jakis zagraniczniak >zakocha sie > w twoich nogach....i w czyms jeszcze....

A tak po drodze,masz jeszcze fotki z oceanarium...tak skromnie poprosze i Dziekuje..

Buziaczuszki....

15,425

Już jestem w domku zjadłam mega obiad a dalej jestem głodna. big_smile

15,426

Hej laseczki..  big_smile  ja niby tez po obiedzie...ale cos bym jeszcze zarzucila na zab big_smile    To ciastko tak na mnie patrzy.... <walczy>...zjesc je ..nie zjesc..zjesc ??

15,427

Ema zjedz ciasteczko.... No zjedz... smile big_smile tongue
Też bym coś jeszcze zjadła.. tongue

15,428

Nie żałuj sobie Marzenko i zjedz lol :*

Grażynko już Ci chyba wysyłałam foteczki z oceanarium z tego co pamiętam, a więcej niestety nie mam sad smile

15,429

Ja tam nie mam faceta mogę być gruba a co mi tam tongue

15,430

No i zjadlam !  Wielkie dzieki !  tongue tongue  hahahaha  wiecie co jest najgorsze ??  Ze mam swiadomosc,ze w kuchni jest wiecej ciasteczek... yikes     Isc po nie.....nie isc.....isc ??  tongue

15,431

Ema nie idź... BIEGNIJ!!! big_smile  Hehe i weźkaj jeszcze dla mnie. smile

15,432

Dla mnie też możesz z jedno wziąć. big_smile

15,433

Ja też bym chciała jeśli mogę. Hejka Wam co tam u Was widzę że się zajadacie ciasteczkami!!! wink

15,434

http://image.lagata.pl/images/95600463607673603950.jpg

15,435

Ema.. Ślinka mi z dwóch stron cieknie.. tongue

15,436

Ale Nas kusisz!!!

15,437

Ema, przypomniałaś mi, że muszę zjeść kolacje, ogłupieje zaraz od tej nauki ;(

15,438

Biedna jesteś Elnett, że musisz się teraz uczyć. :* Ale Ty dasz radę. smile

15,439

Właśnie dziś nie daje... sad

15,440

Ja też muszę się uczyć i jakoś nie płaczę tongue

15,441

A masz jakiś sprawdzian jutro? Tych  nauczycieli czasem warto by było wystrzelić w kosmos.. Żeby w połowie czerwca tak męczyć uczniów..

15,442

Wiesz Martynka, jeśli trzeba się uczyć 3-4 dni non stop bardzo intensywnie to jest dosyć męczące..

15,443 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-08 20:58:11)

Natalia a co ja mam powiedzieć jest tak ciepło tak pięknie a ja muszę zagłębiać się w krainy kodeksów sad
Nie załamuj mnie bo ja muszę się intensywnie uczyć nie 3 dni nie tydzień nie dwa tylko dużo dużo więcej

15,444 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-08 20:59:39)

A rzuccie ta nauke w pieruny !!  tongue    lol   Poobjadajcie sie ciasteczkami big_smile   czekolada dobrze wplywa na humor big_smile hahahahaah Powiedzcie mi ludzie...czy jak sie bardzo mocno bedzie myslec,ale tak bardzo intensywnie o sprzataniu...to czy balagan sam sie sprzatnie ??  tongue

Wiecie co ??  Czuje sie wsrod was staro sad sad    Chyba sobie pojde.....same mlodziaki z was ehh

15,445

Rozumiem Cię Martyna..
Ema niestety takich cudów chyba nie ma. smile
Ja idę się wykąpać, potem zrobić manicure, bo jutro pierwszy taki porządny dzień praktyk. smile
A potem już pójdę spać, koniki mnie dzisiaj wykończyły..

To dobranoc dziewczynki, miłego wieczorku. smile :*

15,446

Ema to ja też powinnam się staro czuć wink

15,447

Wiesz Martyna, ale ja już taka jestem, że innych rzeczy tak nie przeżywam jak to, że mam sporo nauki, a w rzeczywistości mam lenia jak stąd do Irlandi na przykład tongue

Ema, już tak kiedyś próbowałam, nie posprzątało się samo... Heh, ale masz dziś genialny humorek:)

15,448

Też bym sobie chciała zrobić manicure, mieć czas dla siebie, ale zapomniałam ja nie mam 3 dni nauki, sorry ale to było tak nie na miejscu

15,449

Dobranoc Natalio!!! smile

15,450 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-08 21:07:16)

Ohoh jakie pyszności nam tu dajesz Emcia lol Dzię-ku-je-my !

A co wy za głupoty gadacie nie jesteście stare tylko starsze od nas. tongue A kobieta jest jak wino- im starsza tym lepsza lol

15,451

To dlaczego faceci wolą młodsze?

15,452

Bo są nie dojrzali i nie wiedzą co tracą!!!

15,453 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-08 21:12:42)

Taki jest już ten świat że zwykle facet ma młodszą od siebie kobitkę. tongue Nawet jeśli on ma 60 a ona 50 to i tak dla niego nie będzie stara. Chociaż nie powiem, znam wyjątki, że to mężczyzna jest młodszy od kobitki. tongue

A jeśli chodzi o to, że facet np. 27 lat woli dziewczyne 18 niz 25 to już inna bajka... Wtedy to większość z nich urządza sobie polowanie na 'świeże mięsko'... Ehh niestety tacy oni są.

15,454

natalia17... napisał/a:

Ema niestety takich cudów chyba nie ma. smile

sad sad sad           eh....Dobarnoc smile

darinia napisał/a:

Ema to ja też powinnam się staro czuć wink

Podaj grabe staruszko tongue

Elnett napisał/a:

Wiesz Martyna, ale ja już taka jestem, że innych rzeczy tak nie przeżywam jak to, że mam sporo nauki, a w rzeczywistości mam lenia jak stąd do Irlandi na przykład tongue

Ema, już tak kiedyś próbowałam, nie posprzątało się samo... Heh, ale masz dziś genialny humorek:)

hmmm nie czuje twojego lenia az tutaj tongue       Nie posprzatalo sie samo ??  ehhh  poprobuje jeszcze troszke.. wink 

Humorek mam zaczepisty tongue lol 

Martyna nie masz czasu dla siebie ??  Nie masz czasu na pazurki ?  Hmm   A teraz masz czas..to dlaczego nie zrobisz sobie paznokci ?

Ja jakos tez czasu nie mam za duzo,ale jakos wyrabiam abu dobrze sie prezentowac smile  Paznokcie,brwi i cala reszta musza w koncu jakos wygladac tongue 

A w tym tygodniu ide do fryzjera big_smile  I do salonu pieknosci <JUPIIII >  big_smile  Ale bedzoe superrrrrrrrrrrrrrrrasnie smile

15,455

Smacznego zmykam na kolacje, za późną jak dla mnie, ale przeciez głodować nie bedę

15,456

Młodsze to wolą egoistyczni 30-60latkowie lol

15,457 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-08 21:13:49)

London69 napisał/a:

Ohoh jakie pyszności nam tu dajesz Emcia lol Dzię-ku-je-my !

A co wy za głupoty gadacie nie jesteście stare tylko starsze od nas. tongue A kobieta jest jak wino- im starsza tym lepsza lol

Smacznego hehe tongue 

No KOCHAm ta dziewuszke <buziaczki> Karola jak ty madrze piszesz tongue  To znaczy,ze bede najlepsza kiedy bede miala 120 lat ???  lol   Ciekawe co na to panowie ????? buahahahahaaa  lol

Marta idz na kolacje,nie gloduj dziewczyno...jeszcze schudniesz albo co i dopiero bedzie afera wink lol  <buziaczki >   :*****  Nie wolno tak tongue  <to zarty takie>

15,458

Oj tam Emcia big_smile Oczywiście nie mówię że teraz nie ! Ale w każdym wieku kobieta... jest po prostu kobietą i ma w sobie to coś co pociąga facetów lol Hm... ciekawe co by pociągało facetów w 120letniej babince lol

15,459

Marzenko, bo padam, na pyszczek, sorry ale po takim czasie na uczelni też byś padała.
Kurcze a miałam dobry humor.
Nie ja nie muszę być ładna, bo jestem sama to po co zdanie większości moich koleżanek

15,460

Martyna777 napisał/a:

Nie ja nie muszę być ładna, bo jestem sama to po co zdanie większości moich koleżanek

Po co ? Dla siebie. smile Ach te Twoje koleżanki mad

15,461

Ja chociaż jestem stara wink to i tak staram się o siebie dbać!!! A jak Ty staruszko Ema??? smile

15,462

Karolko nie wiesz co by pociagalo facetow w babince ??????    DOSWIADCZENIE  lol  hahaha  no i by nie uciekala hahahahaha  lol

MARTYNA  ja tobie mowilam,ze te kolezanki to nie kolezanki !!!   To sa zaprzeproszeniem suki jakies....  zaloze sie,ze jestes pewnie o niebo ladniejsza od nich wszystkich razem wzietych...i tak z zazdrosci takie glupoty ci gadaja !!!  I nawet pasowaloby mi to do sytuacji..kiedy one nie chca nigdzie z toba wychodzic...boja sie ,ze TY jako jedyna bedziesz zauwazalna big_smile 

NIE musisz byc ladna ...skoro tak twierdzisz...nikt nie bedzie Cie zmuszal  smile

15,463

Dobrze powiedziane, London wink
Laski, jak jutro się tutaj nie pojawię to bedzie oznaczać, że wpadłam w ręcę Polonistki, udaję się do niej jutro na pewną rozmowę w imieniu klasy oczywiście, nie swoim ;p

Jest taką Małpą, że aż się jej obawiam... lol

15,464

darinia288 napisał/a:

Ja chociaż jestem stara wink to i tak staram się o siebie dbać!!! A jak Ty staruszko Ema??? smile

Ja sie nie staram smile Ja o siebie dbam big_smile  lol  No tak...my staruszki to mamy zycie...jak pomalowac sobie paznkocie u stop..kiedy w kregloslupie strzyka... tongue  Albo jak wyregulowac sobie brwi..kiedy reka sie trzesie lol  buahahahahaah  lol

15,465

Elnett napisał/a:

Dobrze powiedziane, London wink
Laski, jak jutro się tutaj nie pojawię to bedzie oznaczać, że wpadłam w ręcę Polonistki, udaję się do niej jutro na pewną rozmowę w imieniu klasy oczywiście, nie swoim ;p

Jest taką Małpą, że aż się jej obawiam... lol

A coz to za sprawa jesli to nie TOP SECRET ??? big_smile   Nie obawiaj sie jej....  jestem pewna ze Ona sie ciebie bardziej boi lol hahaha

15,466 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-08 21:31:09)

Hahaha Ema co Ty dziś brałaś ?? big_smile:D Aaa nie to od tych ciasteczek zapewne są z czekoladą hahah lol

A wiecie o tym samym pomyślałam- że te Twoje koleżanki MM, po prostu zazdroszczą Ci urody i widzą u Ciebie konkurencję, boją się że nikt na nie nie zwróci uwagi, tylko wszystkich oczka będą skierowane na Ciebie. wink

15,467

One są ładne, w końcu ktoś je chciał wink

15,468

Dziewczynki mam coś na dobry humorek.... Słuchałam tego w kółko jak się rozstałam z moim eks tongue http://www.youtube.com/watch?v=OiK2Cs1Ww-E No, no ! big_smile I porównać to z jej słodkim "Chce byś mnie miaaaał !" big_smile Szczególnie końcówka lol

15,469 Ostatnio edytowany przez darinia288 (2010-06-08 21:35:22)

Dobre Ema!!!!:lol:    Ale kto sięgnie do tych stóp u mnie ciężko lol

15,470

Kto to pedzi tak przez miasto,komu w tych ulicach ciasno?
Biegne gryzac pomarancze,ziemia pod nogami tanczy.
Biegne gryzac pomarancze,ziemia pod nogami tanczy.
lalala..lalala..lalalaal..lala...
Na okolo kipi zycie i ja mam sie znakomicie ..lalala   Znacie to mlodziki ???  tongue

Posty [ 15,406 do 15,470 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 236 237 238 239 240 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024