Hej Kochani ;* Piękna u mnie dziś pogoda, nareszcie 
Witaj Madziu i Dario ;* Miło Was poznać 
Madziu, jesteś jeszcze młoda i całe piekne lata jeszcze przed tobą nie możesz już teraz załamywać się tym, że nie masz partnera. Nie szukaj miłości na siłe, sama Cię znajdzie. Ja nie szukałam- a mam. Moja koleżanka jest w podobnej sytuacji jak ty, ma sporo kumpli w których się buja, a oni traktują ją jedynie jak super przyjaciółkę ! Nie załamuj się! Proszę!
Marzenka, <nawołuje> GDZIE JESTEŚ??? Tęsknię
Karola współczuję Ci
zresztą mnie męczy to samo, okropny ból gardła i kaszel ;( Poprawa pogody a my chorujemy.
Dni twojego miasta -fajnie. Główne miasto mojego powiatu też obchodzi takie dni 25-27czerwca będzie: Katerine, Dżem, Boney M i Eleni.
Co roku także w pobliskiej miejscowości przy rzece obchodzono w czerwcu Noc Świętojańską. W tym roku się nie odbędzie bo plac woda zalała ;( Heh ;p Nie będzie melanżu 
hej, alu odezwij sie do mnie ;p Wiesz gdzie... muszę pogadać 
Byłam dziś na pobraniu krwi na badania. Niby wszystko ok, ale wychodząc z przychodni nie wiem dla czego, w momencie zrobił mi się słabo i zemdlałam ;( Zawsze jak pobierają mi krew mdleję, chociaż robie co mogę by tylko nie zemdleć, ale to nic nie daje ;(
Pobierać krew mi będą przez całe życie kilka razy w roku, ze względu na tarczycę ;( Nie wyobrażam sobie, że mam za każdym razem omdlewać. To jest silniejsze ode mnie ;(