Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 226 227 228 229 230 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14,756 do 14,820 z 30,541 ]

14,756

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Tosia ja jestem na 2 roku wink

Zła jestem bo uczyłam się 2 miesiące na coś co normalnie robić się w 2 tygodnie, bo mnie kobieta nie powiem w co robiła, mówiąc za tydzień panią zapytam ja przychodziłam obryta i niewyspana a ona do mnie "ja niestety dziś nie mogę pani zapytać bo mam dziś obronę doktorat, albo nie mogę pani zapytać bo muszę na jutro napisać recenzję" pomija fakt że zapytanie zajęło by jej max 20 min.

Zobacz podobne tematy :

14,757

I kto tu zasnął tongue

14,758

Śpicie??

14,759

Ja nie śpię!

14,760

Ja też.. strasznie mi sie nudzi hmm Nie moge zasnąc.

14,761 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 01:54:59)

smile

14,762

Z nią nie da się rozmawiać sad Zawsze się chociaż jedna taka trafi. Co gorsza zazwyczaj to są kobiety sad

14,763

Cześć Antoninaa ;D  Jeszcze nie śpicie? Widac, że nie tylko mi się nudzi...

14,764

A jednak Antoninaa idzie spać;p Nie doczytalam do końca... sad
Ja chyba zaraz też pójdę spać.. Ehh..Sama nie wiem.

14,765 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 01:55:21)

smile

14,766

Pierwsza, pierwsza smile

Super uczucie - mieć wrażenie, że to poniedziałek i uświadamiać sobie, że jednak piątek smile

14,767

W takim razie ja jestem druga, a z małego przeziębienia zrobiło się duże sad

14,768 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 01:55:48)

smile

14,769

Hej kochani smile

Coco odbierz e-mail. smile

Witam nową koleżankę Madzię wink Jeśli byłaś tu wcześniej to chyba nie miałyśmy okazji się poznać, tak więc- miło mi <rąsia> smile

U was pada i pada a u mnie od wczoraj słoneczko świeci i nawet można się opalić. Dzisiaj w cieniu mamy 20 stopni <jupiii>. Trzeba coś z tym zrobić, czyt. jakiś spacerek. wink

U mnie dziś i jutro są dni mojego miasta, chyba wieczorkiem się przejdę. Ma być Doda, Strachy Na Lachy i Boys lol.

Marzenka słoneczko gdzie Ty się podziewasz ? sad Tęęęsknieeeeee !! :*

Miłego dnia !

14,770

Witam Dziewczynki!!! U mnie Również piękne słoneczko świeci więc wzięłam się za porządki wink

14,771

Oj to obie Karolinko zaszalejesz wink

14,772

Nawet się Wam 2 zdań do mnie nie chce napisać, lenie! Obrażę się, zobaczycie!

14,773

cześć. Masz ładne imię Martynka smile
Miłego dnia wszystkim

14,774 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 01:56:16)

smile

14,775

Hej dziewczyny!;) Jestem tu nowa;D I próbuje się troszkę wmieszać w towarzystwo

14,776

Madziu ile masz lat i co w życiu robisz?
Masz drugą połówkę?

Tosia, jemu się tylko moje imię podoba wink
Mam niesamowite trudności z kaszlem i katarem. Jakim olejkiem powinnam się nacierać a raczej jakiś pana powinien mnie nacierać?

14,777

No więc nie wiem czy mogę być na tym forum no bo.. hm w sumie jestem mlodsza od was. Ale tak jakoś weszlam... i stwierdzilam, że może to mi pozwoli troszkę zabić czas. Mam 19lat. Wlasnie skonczylam liceum, czekam za wynikami matur. Zlozylam już dokumenty do szkoly policealnej, bo narazie nie chce wybierać się na studia bo raczej sobie nie poradzę. No a aktualnie siedze w domu i mysle co ze sobą zrobić... smile

14,778

Aaa.. co do polowki no to nie mam.. hm.. chyba z wlasnej winy...;/ Zreszta. Sama nie wiem. Źle lokuje swoje uczucia,zakochuje sie w facetach którzy mnie traktują jak super kumpele.. albo w ogole olewają...

14,779 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 01:56:40)

smile

14,780

No to fajnie, że wiek nie jest istotny;)

14,781

Madzia my aż takie stare nie jesteśmy tongue

14,782

Wiem wiem wink Spoko hehe.

14,783 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-04 15:32:01)

Madzia , ale najmłodsza to Ty nie jesteś. wink Witamy Cię serdecznie. smile

Martynka czy ja wiem czy się wybawie ? Jestem tak chora, że nawet nie wiem czy tam pójdę... Może na trochę zawitam ale szaleć to ja tam nie będę (chyba) lol

Daria skąd jesteś ? tongue

14,784

OO;D Faktycznie;p London69 Ty masz 18 lat;p Ja mam rocznikowo 19;p dopiero skoncze we wrzesniu

14,785

Madziunia, tu na prawdę nie patrzymy tak bardzo na wiek, nie przejmuj się tym, że jesteś 2 czy 3 a nawet 5 lat młodsza. No chyba, że się obawiasz, że nie będziesz miała z kim o czym pogadać. Ja pamiętam jak to było ja miałam 19 lat, aż tak dawno to nie było tongue

14,786

Nie no ja bardzo lubie gadać i w ogole. Forum to fajna sprawa.Znaczy się pierwszy raz jestem na takim forum dla babek;p I wciągnelo mnie to;D Super sprawa;D Chcialabym sie troszku dowiedziec o zyciu innych, o problemach. Dać radę jesli bede umiala.. Tylko wiesz Martyna777 ktoś widząc moj wiek i np rade jakaś powie : co za laska taka mloda i sie udzielaa... Może tak być.

14,787

No pewnie że może tak być. Jednak wiesz czasem jest tak że ktoś musi bardzo szybko dorosnąć wink

14,788

No wlasnie;/... Czasem tak niestety jest.

14,789

Niestety. Każdy z nas ma inne życie. To dlaczego nie masz tej drugiej połówki?

14,790

Bo chyba źle lokuje swoje uczucia... Zbyt szybko się zakochuje i w sumie nie wiem nawet dlaczego...
Każdy facet robi sobie ze mnie super kumpele,która zawsze doradzi.
Jeden pisal do mnie (wypytywal o mnie moja przyjaciolke z ktora krecil kiedyś) , mielismy sie spotkac, podrywal mnie - tak mi sie wydawalo, a  okazalo sie, ze kreci z inna i ze ja kocha...byl z nia, potem zerwala z nim... pocieszalam go, chcialam sie spotkac. Napisalam, ze czuje cos do niego, ze podoba mi sie z charakteru itp... mowil ze moge na cos liczyc po czym zapytal mnie o moja przyjaciolke - bo mu się podobala. Wiec skasowalam jego nr gadu i kom. I tyle...
Kolejny..hm trzymie mnie jakis ponad rok.. myslalam,ze jak pojawil sie tamten idiota to ten juz nic dla mnie nie znaczy...
Pisalam z nim, rowniez pocieszalam bo laska go zostawila (zreszta ta laska to obca mi nie bylo-moja kuzynka), pisalam z nim itp, bylo fajnie, czulam ze mnie lubi.. cos mnie walnelo i napisalam, ze sie zakochalam... A on.. uciekl. Napisal, ze znajde kogos innego i inne takie tam.. Nawet nie potrafi odp jak cos mu pisze;/ Ehhhh
Widocznie na żadnego nie zasluguje:/

14,791

No i przed  tymi dwoma bylo jeszcze kilku... Ehh. Kazdy mnie ranil. Jeden pisal ze mna itp, wszystko bylo ok, ale zauwazyl ze chyba sie zakochuje i zerwal kontakt. Po 2-3 latach sie odezwal i przepraszal za swoje zachowanie.... ;/ Ehh a teraz sie poklocilismy i obiecalam sobie, ze wiecej mnie nie zrani bo przeciez nic juz do niego nie czuje. Mimo ze nic nie czuje.. zabolalo mnie to ze znowu nasza znajomosc sie skonczyla...

14,792

Madziu masz tak nie wiele latek jeszcze wiele pięknych chwil przed Tobą smile

14,793

Ale nie chce być sama... , nie chce byc raniona..Ja też chce raz kogoś zranić, odplacic sie za to wszystko.....
Faceci są chamscy... ehh;/ Przynajmniej ja na takich trafiam...

14,794

Madzia a co ja mam powiedzieć? W twoim odczuciu co stale podkreślasz jestem już stara, a też jestem sama.

14,795

Oj Martyna777 nie mów tak, nie podkreślam tego. Wcale nie jesteś stara! Tylko po prostu starsza ode mnie...
Ale czemu jesteś sama jesli mozna zapytać???

14,796

Witam ponownie!!! Właśnie wróciłam z zakupów i padam, nogi mnie strasznie bolą.

14,797

hej darinia288 smile

14,798

Witam Madziunia!!!Miło Mi Ciebie Poznać!!!!

14,799

Mi Ciebie też;D  Jestem tu nowa, chcialam się troszke zaklimatyzować;p Ale chyba Martyna777 się troszkę na mnie obrazila:/ Nie chcialam zeby zrozumiala, ze jest stara czy coś.. Wcale tego nie podkreślam.. Tylko mowilam, ze jestescie starsze o te 2-3lata.. I nic wiecej:D Nie zrozumcie tego źle.

14,800

Ja również jestem tu nowa ale mi nie przeszkadza Twoja wypowiedz wink

14,801

No to super;D  Weszlam na to forum bo bylo podane w gazecie, a mi sie calymi dniami nudzi więc coś robic trzeba ;D

14,802

Ja czegoś tam szukałam w necie i natrafiłam na to forum!!!! wink

14,803

Hej Kochani ;* Piękna u mnie dziś pogoda, nareszcie wink

Witaj Madziu i Dario ;* Miło Was poznać wink
Madziu, jesteś jeszcze młoda i całe piekne lata jeszcze przed tobą nie możesz już teraz załamywać się tym, że nie masz partnera. Nie szukaj miłości na siłe, sama Cię znajdzie. Ja nie szukałam- a mam. Moja koleżanka jest w podobnej sytuacji jak ty, ma sporo kumpli w których się buja, a oni traktują ją jedynie jak super przyjaciółkę ! Nie załamuj się! Proszę!

Marzenka, <nawołuje> GDZIE JESTEŚ??? Tęsknię

Karola współczuję Ci sad zresztą mnie męczy to samo, okropny ból gardła i kaszel ;( Poprawa pogody a my chorujemy.
Dni twojego miasta -fajnie. Główne miasto mojego powiatu też obchodzi takie dni 25-27czerwca będzie: Katerine, Dżem, Boney M i Eleni.
Co roku także w pobliskiej miejscowości przy rzece obchodzono w czerwcu Noc Świętojańską. W tym roku się nie odbędzie bo plac woda zalała ;( Heh ;p Nie będzie melanżu hmm

hej, alu odezwij sie do mnie ;p Wiesz gdzie... muszę pogadać wink

Byłam dziś na pobraniu krwi na badania. Niby wszystko ok, ale wychodząc z przychodni nie wiem dla czego, w momencie zrobił mi się słabo i zemdlałam ;( Zawsze jak pobierają mi krew mdleję, chociaż robie co mogę by tylko nie zemdleć, ale to nic nie daje ;(
Pobierać krew mi będą przez całe życie kilka razy w roku, ze względu na tarczycę ;( Nie wyobrażam sobie, że mam za każdym razem omdlewać. To jest silniejsze ode mnie ;(

14,804

Czemu ja jestem sama nie wiem tak wyszło i powoli do tego przywykłam wink Nie mam zamiaru się użalać, bo są gorsze rzeczy a przede wszystkim ważniejsze smile

14,805

Lecę na kawkę do Mamy Wrócę później. Do Usłyszenia!!!

14,806 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-04 18:18:52)

O widzisz Madziu tak się składa, że ja też mam 18ście rocznikowo. wink W ten wiek wejdę dopiero w październiku. tongue

Daria co kupiłaś ciekawego na zakupach, opowiadaj. tongue

Marta gdzie się jutro bawimy ? big_smile Sobota, trzeba zaszaleć lol

Martyna, kiedy masz egzaminy ? Tak pytam wink

14,807

Nie dowiecie się tongue

No ładnie jedna nazywa mnie starą, druga 18 szaleje a ja muszę siedzieć w domu, co to ma być tongue

14,808

Witam Nowe Dziewuszki smile
Madzia ważne co masz w główce smile brakiem chłopaka się nie przejmuj. Równie dobrze możesz mieć kolegów z którymi miło spędzisz czas.
A zakochać się jeszcze zdążysz spokojnie smile
Ludki dostałam tą książkę co wygrałam. Jest zarąbista! Szczególnie Tobie- Kotku powinna się spodobać smile jak skończę to opowiem ją Wam.
Ci co chorzy- Toska podała mnóstwo sposobów na ozdrowienie smile także do dzieła tongue
Adam czyżbyś kiedyś grał ociupinkę za dużo wink ?
Życzę Wam miłego wieczorku smile

14,809

W poszukiwaniu tych olejków już byłam w 3 aptekach do jasnej anielki na co ja mam sobie wyrwać przystojniaka czy mnie będzie smarował tongue

14,810

olejki kupisz w drogerii tongue a one są do kominka big_smile
a okład z męskiej piersi na pewno załagodzi bóle wink

14,811

No wiesz tak ciężko mi się oddycha, taki mam kaszel, z pewnością przytulnie i "okład z męskiej piersi" postawiłby mnie na nogi big_smile

14,812

haha tylko ciekawe czy znósł by  nalot z glutów wink i ciągłe charkanie wink ale podobno istnieją jeszcze Rycerzyki co Damie nie dadzą cierpiec w osamotnieniu big_smile

14,813

Martynka, może jakieś ogłoszenie wywieś "Szukam przystojniaka do ... smarowania" ;p

Karola, a dasz radę imprezować z katarem?
Możemy tutaj zrobić małą imprezke, zapodamy jakaś muzę, zrobimy reszcie drinki ;* Bądz soczki, jak kto woli ;p

Heh, w niedziele lecę na imieninki do przyszłej teściowej big_smile lol

14,814

Bardzo śmieszne tongue
Wcale nie będę mu charkać wink

14,815

Martuś to już macie datę ślubu?

14,816

tylko zagrasz jak na trąbce - jak w orkiestrze haha od razu się zakocha wink i jeszcze ten seksowny ochrypły głosik - nie ma dla niego ratunku!
lece 3majcie się (byle nie poręczy) big_smile smile

14,817

"okład z męskich piersi" dobre ;* Ja też lubię ;*

Z damskich podobno jest lepszy... tak przynajmniej mówi mój R*

14,818

Wybacz jednak wolę męskie ciało big_smile

14,819

Witajcie ludziki smile  Co slychowac u was ?   Jak smiecie raczyc sie meska piersia bezemnie ? sad  tongue

14,820

Kochane zbieram się wink stare baby muszą się coś jeszcze dziś zrobić smile

O tak męska pierś coś pięknego, taki cudowny tors big_smile

Posty [ 14,756 do 14,820 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 226 227 228 229 230 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024