Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 222 223 224 225 226 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14,496 do 14,560 z 30,541 ]

14,496

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

to ognicho na którym byłas to nasze ostatnie wink
o ostatnio pisałysmy powiesc ale chyba nici z tego
MArtus musisz skonczyc szkole i w wakacje odrobisz wink

Zobacz podobne tematy :

14,497

mi to sie ostatnio w niedziele grila zachciało...no i był tyle ze lało niesamowicie siedzielismy na tarasie ale i tak było fajnie smile

14,498

No jasne wink Heh

14,499 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-01 21:31:32)

Alu na wycieczce oj dużo ludzi hihi... Z tamtejszych to przemiłych włochów, francuzów, ale i z mojej wycieczki nowe twarze poznałam z innej szkoły. wink Wszyscy przemili, naprawdę pojechałabym jeszcze na jakąś wycieczkę z tą samą ekipą. Jak to mówią nie ważne gdzie, ważne z kim. smile

14,500

Kochane, zmykam spac ;*

Pozdrowienia dla całej reszty Emy, Beaty, Tośki, Adama, Juniora wink

14,501

Elnett  Dobranoc wink

14,502

A miałas jakąś niesamowitą sytuację? po angielsku rozmawiałas ?

14,503 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-01 21:44:36)

Po angielsku z pomocą koleżanki która zna ten język w ciut lepszym stopniu ode mnie lol

Niesamowite to to nie było ale najbardziej zapadło mi w pamięć: robiłyśmy sobie zdjęcie z koleżankami i poprosiłyśmy pewnego francuza żeby nam zrobił, później dziewczyny poszły, a ja z dwoma koleżankami zostałam w parku i rozmawiałyśmy z nim chwilę. Miał takie cudowne oczka, że aż żal mi tyłek ściska, że nie zrobiłam z nim sobie pamiętkowej foty ! grrr... tongue Francuzi są całkiem inni niż grecy czy włosi (jesli chodzi o urodę). Ale ten był w ogóle inny, taki powalający na maksa... Ehh... tongue

Ja też już spadam bo jutro do szkoły.

Dobranoc ! smile

14,504

CZESC KOCHANI smile  big_smile  mam nadzieje ze nie bylo wojny o buziaki big_smile tongue

Tyle slonca w calym miescie..lalala ile rodzynek w ciescie hahaaah lol

COCO59 napisał/a:

A ja musze jechac dzisiaj do Polski do dentysty,tutaj mi za drogo leczyc zeba...a przy okazji zobacze sie z rodzinka..

Tylko wroc do nas szybko sad  Juz tesknie... :***

ultrafiolet napisał/a:

Ema, to ja wpadnę, po to co rozdajesz tongue wink . A poza tym sam może spróbuję tych truskawek z czekoladą, pokusiłaś i nie straszne mi mdłości. Też uwielbiam czekoladę, ale myślę (albo mi się tak wydaje tongue , że mam dosyć duży umiar. Truskawki nareszcie, też miło je zagościć w ustach.

Oj Adam...ale wiesz co...tak sie nie robi ..  Specjalnie powiedziales ze wpadniesz po to co rozdaje,bo wiedziales,ze mnie nie bedzie tongue   Ale po pustym talerzu,na ktorym wczesniej lezaly sobie truskawki w czekoladzie,domyslam sie ze byles u mnie !  I ani jednej nie zostawiles .. yikes  Czy ty cos mowiles o umiarze ??  tongue   teraz pewnie lezysz gdzies w kacie i Cie mdlii  lol

Moze chociaz powiesz mi,czy Ci smakowalo ? tongue   Aha jeszcze jedno....nie widziales moze gdzies tabliczki czekolady,ktora lezala sobie bezpiecznie na stole ?  <podejrzenie> tongue

PS>hmm..to te Marzeny tak kraza wokol Ciebie big_smile

Martyna 777 napisał/a:

Nie mam zamiaru się tak szybko starzeć wink

JA TEZ NIE !!!    To napewno Ty Martynko ?? 

Martyna 777 napisał/a:

Nie wiem czy praca jest czymś przyjemnym ale za to daje coś co pozwoli mieć coś innego big_smile

Ponawiam pytanie..Martyna to Ty ?  wink  Taka optymistyczna ??  WOW ! Super big_smile big_smile big_smile

Jak milo mi sie czytalo duskusje Martyny i UV..  wow...bardzi ciekawe... smile 

UV ale Ty madrosci wypisujesz...jeszcze uwierze smile  <serio..madrze piszesz Martynce smile > A ty Martynka ...No az zaniemowilam z wrazenia !  Taka jestes radosna i wesola ...no PIEKNIE big_smile A chodz to Cie wysciskam :****

Tosia...a ja tak zapytam dla pewnosci...To ,,ciacho'' o ktorym mowilas Martynce....to jaki ma kolor oczu ??  tongue tongue tongue

JA TEZ KIEDYS POJADE DO KARKOWA !!  i DO PARYZA !!  Pojade i koniec big_smile

UV napisał/a:

Najbardziej oczywistą oczywistością jest to, że kocham moją żonę

WOW.....ale sie wzruszylam.....  jakie to piekne wyznanie na forum smile ahhhhh

London69 napisał/a:

Marzenko cukiereczku skusiłaś mnie na te truskawki z czekoladą lol Chorwacja następna, zgadza się widzę że jesteś na czasie wink

Karola..no nie mow mi ze Adam sie z toba truskawkami nie podzielil ??  <szok > tongue
Jestem na czasie lol  bawie sie w BIG SISTER lol     

Wiem o Was wiecej niz myslicie tongue lol   Strzezcie sie ....uuuuuuu  Nawet wiem czym <kim>bedziesz sie Karola zajmowac w lato .. wink

Karola...mam prosbe.. Tam gdzies w Szczecinie mieszka moj chrzestny..idz do niego i zapytaj czy mnie jeszcze pamieta ? Bo od komuni ani widu ani slychu lol   I jak powie ze nie..to daj mu kopniaczka lol haha  Pozwalam..

Marta a Ty nie sciemniej lepiej juz...przyznaj sie wszystkim...Spotkalas sie z Rafixem i teraz On tez jest chory....wszystko uklada sie w calosc lol hahah  Ale czy musialas go zarazic?  Jak sie jest chorym,to sie ludzie nie caluja tongue tongue  ehh wink

Elnett napisał/a:

Kochane, jak reagujecie na pobieranie krwi?
Cholera jutro mnie to czeka ;(

Ja zawsze chce byc bardzo dzielna i chce patrzec..ale jakos w ostatniej chwili glowa sie sama odwraca lol   Oddawac nie moge sad  Jestem za slaba podobno ehhh

OO Nawet Junior sie pojawil smile   I kogo moje brazowe oczy widza ???? Kasia31a1 !!  Pamietasz o nas jeszcze ?  big_smile big_smile Fajnie smile Junior jak masz na imie ?

Kasiu u mnie jest spoko maroko big_smile Robie co chce,kiedy chce,jak chce i z kim chce lol hahaha  wszystko jest OK...i idzie do przodu...wiec tylko usmiech mam na gebie przyklejony big_smile  o taki wlasnie smile

NO wiesz Karola... sad  Zawiodlam sie....o czy Ty myslalas ? No zeby francuzowi zdjecia nie zrobic ? ehhh tongue

BUZIAKI DLA WAS MOJE SERDELKI big_smile :*******Kurcze glupio tak konczyc,nic sie do Ali i Vinngi nie odezwalam ..hmmmm 

Juz wiem !         Ala i Beatka  Bardzo was lubieee :*************  To dla Alika    bo Vinnga nie lubie mojej sliny smile  :*

14,505

Ala przepowiadała o 23 tłumy w kafejce a tu pustooo... I sam wieszcz też przepadł smile

Marzenko, czytając ostatnie wpisy Martynki też odniosłam podobne wrażenie - zupełnie jakby pisała je inna osoba. Chyba nam Martynkę ktoś podmienił? Czyżby UV?

Kobieto, dlaczego piszesz, że nie lubię twojej śliny? Dlaczego pozbawiasz mnie złudzeń? Bo ja liczyłam na to, że się nie ślinisz przy buziakach i już się miałam poświęcić i pozwolić wycałować...

14,506 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 02:17:55)

smile

14,507

O. i znowu mogę bajkę opowiedzieć o wyłaniającej się z kurzu Tośce smile

Spokojnej nocy? A co to za niemiłe życzenia?

14,508 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-01 23:07:27)

Emm ale szczeliłas posciora! hahaha lol Ty się marnujesz  na tej wyspie tongue
ślicznie dziękuję za buziaki :******************* ( dla Ciebie Kotku- moze polubisz wink )
są tłumy ale obserwatowów- taka nowa moda zapoczątkowana przez Adama a jak powszechnie wiadomo każdy chce być trendy hahaha

Wilczku! jesteś nareszcie normalnie się chyba stęskniłam wink smile

14,509

Alu, kota całujesz a za wilkiem tęsknisz? O obłudnico ty!

Emuś strzeliła pościora, ale jej komputer chyba uznał to za limit na najbliższy tydzień i się jej wyłączył...

14,510 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-01 23:14:24)

ja mam pojemne serduszko choć malutkie smile a ty mi pazurkiem nie groz wink wolna jestem jak orzełek haha mogę robic co mi się żywnie podoba smile
----mam wizje----: Emmm zjawi się tu do kwadransa <łoooo>
Toska pisz coś smile

14,511

O wolności jest najnowszy numer "Sensu". Ale królik mi go zeżarł, a ja przeczytałam tylko pierwsze kilka stron sad

Myślę, że twoje przewidywania co do marzenki się sprawdzą. Wtedy oficjalnie zstaniesz wieszczem kafejki smile

Tośka, pisz coś smile

14,512

Ten Sens kojarzy mi się z reklamą na forum - 1 laska usilnie w kazdym poscie sie do niego odnosila - ciekawe pismo ?
-----kolejna wizja------: jezdziec na czarnym koniu z przepaską na oczach i w kapeluszu krąży niedaleko. ale trafić nie może Beatko pomachaj chusteczką może pomoże wink

14,513

Hejka ludzie big_smile A kto tu sie we wrozke bawi ??  hmmm lol

14,514

Macham, macham smile Może poszukam stringów?

Alu, też zauważyłam to dziewcze reklamujące jak nawiedzone smile Ale gazetka bardzo ciekawa. Taka mocno psychologiczna napisana w sposób przyjazny. Wnika głęboko między szare komórki smile

14,515

23:13:08---> 23:27:58... 14 minut i 50 sekund...

Alu.... Wieszczu.... Nostradamusie XXI wieku....

14,516

<łooooooooooooooo> ale 1 jaskółka wiosny nie czyni wink
Beatko nie wiem czy stringi z takiej oddali dojrzy.. może lepsza  będzie kołdra  hahaha
ciekawszy od Charakterów ?

14,517

Cześć dziewczyny smile Co ja widzę niewiele osób, ale same moje ulubienice smile Zostałem subtelnie wywołany, więc jestem.

14,518 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-01 23:36:30)

Chyba ciekawszy. Ale może na mnie tak nowości działają smile Charaktery mnie tak w nałóg nie wciągnęły i nie poluję na każdy kolejny numer, a Sens wciągnął bardzo smile Alu, nie nadaję się na marketingowca - kup sobie i ocenisz smile

1 jaskółka? A kto przepowiedział, że o 23 ruch się tu zacznie? Wprawdzie się jeszcze nie przepychamy, ale się rusza smile

Biorę kołdrę i macham. I nadal nic smile

A jednak kołdra działa!!!

14,519 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-01 23:41:24)

haha Czesc smile
kurczę coś mi nie pasuje.. biorąc pod uwagę pogodę za oknem powinna byc lepsza frekfencja.
no chyba ze juz się objedliście wiśnią .... czy ki diobeł..
o czym poklikamy? jaki temat zwrócił Waszą uwagę na forum?
skoro tak prawisz zaopatrzę się w go smile

wyjdzie na to ze tu zlot czarownic jest Beata a Zorro to czarnoksiężnik ;D z/W

14,520

Hej Raf smile   Ala ty mnie zaskakujesz !!  A ja mam stringi i zadnej Z nie mam wycietej... tongue 

Hej Vinnga big_smile

14,521

Beata te stringi już zobaczyłem, więc kołdra nie była potrzebna wink Po prostu daleko miałem, a koń to nie Lamborghini smile

Odnośnie forum jedna refleksja - sporo jest wątków na temat zdrady. Zastanawia mnie po co kobiety zdradzone często w sposób ewidentny i po prostu bezczelny dają szansę takiemu facetowi, a później w takim związku katują siebie i mimo wszystko jego? Nie rozumiem tego. Albo potrafię wybaczyć i mimo wszystko żyć dalej, albo daje sobie spokój i szukam szczęścia w spokoju. Rozumiecie takie podejście? Wiem, że ciężko przekreślić kilka czy kilkanaście lat wspólnego życia, ale jaki jest sens być z kimś, na kogo patrzy się z obrzydzeniem i nie ufa się w żadne jego słowo?

14,522 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-01 23:48:50)

Czarnoksiężnik pogardził naszym towarzystwem i zniknął... Ciekawe gdzie będzie swoje zetki wycinał?
Pojawia się i znika... Chyba, że mi wzrok po sangrii szwankuje...

Temat: co myślicie o związkach nastolatków? Czy mają szansę przetrwać długie lata (czyt.do późnej starości?

Temat2: jak rzucić palenie?

Do wyboru smile

14,523

Uuuu. Rafix - rzuciłeś temat bardzo mi bliski... Takie kobiety nie zawsze czują obrzydzenie do faceta. Czasem one go dalej kochają (?). Myślą, że będą umiały wybaczyć i zapomnieć. Myślą, że będzie tak jak dawniej. Czekają na skruchę i poprawę i nie umieją pojąć, że ona nigdy nie nastąpi...

14,524 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-01 23:57:01)

Beata napisał/a:

Pojawia się i znika

bo taki jego los big_smile

ad1
obróce pytanie: dlaczego mężczyzni zdradzają - nie mozna z honorem odejsc?! tylko bzykac się na boku raniac kobietę i kochankę?!
dlaczego pozwalaja wrócic i zatruwają życie sobie- bo to jest ich zemsta. albo są zbyt słabi zeby zacząc wszystko od nowa.
ad2
mają ale muszą byc elastyczni. 19 latek mysli inaczej niz 29 latek. Tu potrzebna jest prawdziwa miłosc a nie to co sie nazywa nią.
ad3
powiedziec sobie nie palę i nic sie nie dzieje. w razie głodu rzuc nikorette. albo zwykłą gumę. i zbijac mysli o fajce.

14,525

Jestem i nigdzie nie znikam smile Co do Twoich pytań.

Ad.1 Osobiście nie wierzę w takie związki, ale życie pokazuje, że się takie zdarzają. Mnie się wydaje, że trzeba pobyć w 2-3 związkach by mieć jakieś porównanie. Wiedzieć czego się szuka. Ale może myślę tak dlatego, że mój pierwszy młodzieńczy związek nie przetrwał. Pamiętam o czym myślałem mając np 18 czy 20 lat. Czy wtedy wiedziałem czego tak naprawdę szukam u kobiet? Raczej nie. Jednak odpowiadając na pytanie - tak myślę, że to możliwe.

Ad.2 Jak rzucić? Nagle i zdecydowanie. Po pierwsze Beata będziesz się czuła silniejsza. To tylko głupi nałóg. Z każdego można wyjść jak są chęci. Umocnisz w sobie wiarę w swój silny charakter. Po drugie kwestia zdrowia. Tu chyba nie muszę się rozwodzić. Po trzecie oszczędzisz zawsze trochę pieniędzy wink

14,526 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-02 00:07:26)

no dobrze Rafi a Ty jak się zapatrujesz na pytanie które nam zadałeś?

czy posiadanie porównania jest konieczne do tego zeby być szczęśliwym? jesli trafi się na odpowiednia osobę to nawzajem mozna wykształcic kompromisy. podobno trawa za płotem wydaje sie tylko bardziej zielona wink

14,527 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 02:14:50)

smile

14,528

alaclaudie napisał/a:

ad1
obróce pytanie: dlaczego mężczyzni zdradzają - nie mozna z honorem odejsc?! tylko bzykac się na boku raniac kobietę i kochankę?!
dlaczego pozwalaja wrócic i zatruwają życie sobie- bo to jest ich zemsta. albo są zbyt słabi zeby zacząc wszystko od nowa.

Alu, to dotyczy obu płci. Kobiety też zdradzają i tłumaczą to tak samo: nie układa im się w związku, z mężem łączą je tylko dzieci itp, itd...

Zemsta - nie sądzę, żeby to był powszechny powód. Ale faktycznie tak czasem jest.

alaclaudie napisał/a:

ad2
mają ale muszą byc elastyczni. 19 latek mysli inaczej niz 29 latek. Tu potrzebna jest prawdziwa miłosc a nie to co sie nazywa nią.

Niby mam blisko przykład takiego związku (moi rodzice), ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że większość takich związków kończy się po kilku latach małżeństwa

alaclaudie napisał/a:

ad3
powiedziec sobie nie palę i nic sie nie dzieje. w razie głodu rzuc nikorette. albo zwykłą gumę. i zbijac mysli o fajce.

Kurde, motywacji mi brakuje...

14,529 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-02 00:14:04)

Ja podałam tylko 1 z opcji. po prostu nie potrafie zrozumiec tchórzostwa. jest zle to albo rozmawiam i się staramy albo baj.
tak to są bardzo żadkie przypadki- 1 partner całe życie ale możliwe.
nieee wymyślasz. to musi wyjść od Ciebie mam coś: http://www.youtube.com/watch?v=nJGqNrSr … re=related

no tak na mnie z jęzorem a do innych z uśmiechem zaczynam żałować ze nie jestem facetem tongue big_smile

14,530

alaclaudie napisał/a:

czy posiadanie porównania jest konieczne do tego zeby być szczęśliwym? jesli trafi się na odpowiednia osobę to nawzajem mozna wykształcic kompromisy. podobno trawa za płotem wydaje sie tylko bardziej zielona wink

Alu, to chyba nie tyle chodzi o porównywanie związków, co porównywanie samego siebie dawniej i teraz smile Mój pierwszy związek to był taki spontan, pójście na żywioł (mimo, że miałam więcej niż naście lat). Właściwie niewiele tam było myślenia i rozważań. Dopiero teraz jestem skłonna do jakiś kompromisów, a w każdym razie przyjmuję do wiadomości, że takie słowo istnieje.

Rafał - podoba mi się to co napisałeś o paleniu. Ten argument zazwyczaj nie jest używany a do mnie przemawia. Tylko obawiam się, że to poczucie siły padnie, kiedy zacznę się na całym świecie wyżywać...

14,531 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-02 00:21:13)

Ok Beata rozumiem, ale ja czytam wątki, gdzie kobieta pisze, że to strasznie boli i że patrzy na niego z obrzydzeniem, niemal nienawiścią. W sercu czuje tylko pustkę i ból, ale jednak myśli, że nadal kocha i czeka że coś się zmieni. A czy się zmieni, to śmiem wątpić. Szczerze? Dla mnie to strach przed byciem samym.

Ala dlaczego zdradzają? Są tysiące powodów. Ja brzydzę się zdradą. Wiem, że nie powinno się mówić nigdy, ale ja spokojnie mogę powiedzieć, że nigdy nie zdradzę swojej kobiety. Na tyle siebie znam i jestem pewny. Tak samo zdrady bym nie wybaczył. Nie potrafię sobie wyobrazić, że miałbym żyć z kimś, kto mnie zdradził.

Ala niektórzy faceci są wygodni. Lubią mieć domek, żonkę, obiadki i wszystko zrobione, a na boku kogoś dla urozmaicenia życia. Niestety, ale na to nic nie poradzisz. Co można zrobić? Jako facet mogę mieć dla kobiet dwie rady. Po pierwsze unikać kontaktów z facetami, którzy mają żony. Po drugie jeśli widzicie u swojego faceta oznaki niewierności, to nie zastanawiajcie się tylko coś z tym róbcie. Nie warto czekać, gdy jest za późno.

Hej Wilczyco smile

14,532 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-02 00:27:57)

porównywanie samego siebie hmm smile mozna też razem dojrzewac. kurcze ktos kto w takim układzie wytrwał mogłby powiedzieć jak to jest.
Napisałes tysiące powodów i nie wymieniłes ani 1.
No cóż powiem otwarcie - brzydzę się żonatymi którzy szukają u mnie szczęscia. taki koleś na starcie ma czerwoną kartkę. żadna łapówka go nie uratuje.
tak samo gdyby doszło do takiej syt. nie wyobrażam sobie wspólnego przebywania na jednym terenie nie mówiąc o innych sprawach.

14,533

Ja rozumiem wszystkie te zdradzone kobiety z forum. Tak jakbym słyszała ich myśli, czuję ich emocje. Zdrada prawie zawsze jest zaskoczeniem. Bardzo trudno w nią uwierzyć, nawet mając niezbite dowody. Bo jak uwierzyć, że ktoś komu się ufało całkowicie zrobił coś takiego? Jest takim szokiem, że nie myśli się wtedy racjonalnie - to jest właśnie ta pustka, obrzydzenie i nienawiść. A jeśli sytuacja się powtarza -staje się swego rodzaju normą. Już tak bardzo nie zaskakuje, nie ma tego szoku. Kobiecie spada poczucie własnej wartości poniżej zera i nie ma pomysłu (odwagi), żeby to zakończyć...

14,534 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 02:15:17)

smile

14,535 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-02 00:34:57)

Ale Beata potrafię sobie wyobrazić szok, ból rozgoryczenie. Ale nie potrafię tego ze z tym można życ zgadzać się na taki obrót sprawy.
Przecież zawsze się powtórzy. Jak można z siebie zrobić coś malutkiego zabiegać o uwagę godzić się na resztki. wspominac?!

Tośka nawet nie trzeba uwodzić widzisz kto szuka przygody.

14,536 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-02 00:39:57)

Chcesz powodów? Proszę bardzo: bo nowa partnerka jest młodsza i ładniejsza, bo seks z żoną jest nudny, bo życie w rodzinnym domku jest monotonne, bo kochanka zachwyca się nim a żonie spowszedniał, bo słyszy od niej komplementy, bo myślał że jest już stary i do niczego a tu taka fajna laska się nim zainteresowała, bo na niej robią wrażenie jego prezenty, bo jest tak fajnie jak kiedyś było na początku z żoną, bo chce sprawdzić jak jest z inną kobietą. Dla mnie żaden z tych powodów nie powinien prowadzić do zdrady, ale wiem jak myślą faceci, bo wielu znam. Mógłbym pisać kolejne powody, ale po co? Jak ktoś chce zdradzić Ala to znajdzie powód.

Beata kiedyś sam pozbyłem się jednego nałogu. Wiem ile daje takie zwycięstwo wink

Tosia - wiem, że kobiety potrafią. Macie swoje metody, potraficie dążyć do celu. Gdybym miał ze 20 lat podpisałbym się pod tym co napisałaś. Jednak trochę już siebie poznałem i wiem, że w pewnym wieku facet potrafi już się upilnować, by nie mieć tej chwili zapomnienia. Zapominać to ja się mogę codziennie z moją kobietą smile Tak jak nie każda kobieta to słodka naiwna idiotka, która daje się nabierać na każdy bajer żonatego, tak nie każdy facet to dureń myślący tylko jedną częścią ciała (nie chodzi o mózg) i nie potrafiący utrzymać oręża w spodniach smile

14,537

Alu, ty jesteś strasznie mądra czasami i celnie trafiasz... Właśnie - wspomnienia. Być może zdrada jest tak wielkim ciosem, że łatwo daje się spychać do podświadomości? Po prostu tak trudno o niej myśleć, że lepiej nie myśleć i żyć wspomnieniami dobrych momentów?

Rafał - przez długi czas uważałam, że każdy facet jest do zdobycia. Kwestia właściwej chwili i ilości wypitego alkoholu... Dalej tak twierdzę, aczkolwiek poznałam kilku, którzy się nie upijają co zwiększa ich szanse na wytrwanie w wierności...

14,538

Ala co do zdrady zgadzamy się w 100%. Dla mnie nie ma po tym przyszłości absolutnie żadnej. Nie mogę przytulać co wieczór kobiety, którą się brzydzę i co do której się zastanawiam, czy dziś po pracy nie spotkała się z kimś akurat.

Beata ja też na wszelkich imprezach pilnuje się co do alkoholu wink Chyba, że wiem iż mi nic nie grozi tongue Jakby nie było stan upojenia alkoholowego to nie jest stan świadomego podejmowania decyzji. Chociaż dla mnie i to nie tłumaczy faceta.

14,539 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-02 00:48:15)

Ale widzisz Rafał powody które wymieniłes mają na własne zyczenie nie rzadko.
Żona = trafiona zatopiona! nie trzeba się starać, kupować kwiatów, zorganizować czegos fajowego. wielofunkcyjny mebel dla ktorego jest sie miłym gdy przyjdzie ochota. I taka kobieta po mału zapomina jaką ma płeć.
2 sprawa- po co Ci nowa sukienka - ta która masz ( 5 lat) nadal świetnie lezy. po co te kosmetyki i tak czasu nie wrócisz.
i robi się malutka przestaje wierzyć w swoje piękno.

Beata dobrze że tylko czasami wink ja na prawdę się bardzo cieszę że potrafię się wczuć to pomaga w rozmowie, by zrozumieć i pomóc 2 osobie.
a i zapominasz ze nie przyjeciałam na ziemię wczoraj wink

14,540 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-06-02 00:52:55)

No cóż ja kiedyś też byłam święcie przekonana, że gdyby facet mnie zdradził, to bym mu natychmiast rzeczy za drzwi wystawiła... A teraz dziwi mnie tylko jakie życie jest przewrotne smile
A najzabawniejsze jest to, że sama nie bardzo umiem teraz wytłumaczyć swoje postępowanie...

Mimo tego, że uważam, że każdy facet może zdradzić - wg mnie niektórzy mają do tego dużo większe skłonności od innych. Przyczyny (też wg mnie) to: dzieciństwo, wychowanie i środowisko.

14,541 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 02:13:13)

smile

14,542 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-02 00:56:55)

ja bym nie pakowała sam by to zrobił o wyznaczonej przeze mnie h.
Beata rozumiem że cięzko to zrobić ale trwanie przy takiej osobie to powolne umieranie. Ważne że znalazłaś w sobie tą siłę. Nie dusisz się i córeczka ma szansę na poznanie wzorcowego zachowania.

Tosia Ty nic nie zrobisz w tej sytuacji. Dobranoc Ludziku smile

Tak Rafał zgadzamy się w teori mam nadzieję ze w praktyka będzie pełnym odwzorowaniem.

14,543 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-02 00:58:16)

Ala jasne, że tak. Ale kobiety też zdradzają z powodów, które często mają na własne życzenie. Lepszy taki nowy młodszy facet, bo pochwali nową fryzurkę, powie że ślicznie pachnie, bo zachwyci się nawet butami. A mąż siedzi w domu i tylko by tv oglądał. A czemu tak jest? Bo jak jedna osoba się przestaje starać, to i drugiej się nie chce. Wiem to po sobie chociażby.

Beata życie jest przewrotne. Gdyby mi ktoś kiedyś powiedział, że będę siedział po nocach na forum dla kobiet, to bym się postukał w głowę wink

Tosia z jednej strony to co piszesz smutne, z drugiej strony pokazuje, że życie jest nieprzewidywalne. Też bym się wyprowadził. Dobranoc.

14,544

Rafał owszem skoro starszy facet tego nie zauważa. Masz rację trzeba się starac niezależnie od stażu inaczej klapa.

14,545

Zdradzaja i kobiety i mezczyzni..dobrze ze nie ma trzeciej plci,bo ta tez by zdradzala... ...

14,546

Dobranoc Przyjaciele smile trzeba się wyspać by jutrzejszy dzień unieść. PA smile

14,547

Rafix, to nie są "powody na własne życzenie" tylko zwykła niedojrzałość i nieumiejętność stworzenia satysfakcjonującego związku. Niewłaściwe dobranie partnerów (no bo ile jedna strona może się starać skoro druga nie uważa tego za nic istotnego) albo droga po najmniejszej linii oporu (no bo skoro ten nie docenia, to ja sobie poszukam takiego doceniającego fryzurkę). Generalnie, po analizie różnych wątkó stwierdzam, że zdradzające kobiety są kalekie emocjonalnie i nawet nie bardzo rozumieją, że coś złego czynią. Być może z facetami jest podobnie?

14,548

Rafał przeczytałam twoją wypowiedź i trochę mnie ona zdziwiła, bo kiedy ja pisałam, że jestem już za stara na pierwszy raz pisałeś nie, nie prawda. A teraz co? Piszesz, że każdy musi mieć porównanie?

14,549

Ja juz lepiej zmykam stad..  DOBRANOC .

14,550

Martynko: obie wypowiedzi Rafixa nie wykluczają się. Będziesz mogła sobie swój drugi związek z okolic 30-stki porównać z ty z wieku lat np 22 smile

Ja też już znikam. Nie zauważyłam godziny...

14,551 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-06-02 01:18:03)

Beata pewnie masz rację. Faceci są na pewno mniej skomplikowani. Generalnie jeśli czegoś szukają na boku, to przede wszystkim urozmaicenia życia łóżkowego. Tak myślę. Wkładają w to mniej uczuć. Kobiety jednak bardziej się angażują i później nawet te kochanki bardzo przeżywają rozstanie. Widać takie wątki na forum.

Cześć Martyna. A gdzie ja tak napisałem? Napisałem co ja myślę i to tylko na podstawie tego, że mój pierwszy związek nie przetrwał. Na forum jak widać wiele osób poznało kogoś po raz pierwszy i są razem do teraz. Widać można. Poza tym uwierz mi, że przeciętny facet w wieku 21 lat i kobieta mająca 21 lat to przepaść emocjonalna. Jeśli wiesz czego oczekujesz od faceta, to możesz się związać z kimś i być z nim całe życie. Nie potrzebujesz mieć porównania. Ja wiem co zwracało moją uwagę w kobietach kiedyś i wiem co teraz zwraca. Musiałem pobyć jak widać z osobą A, by docenić co ma w sobie osoba B smile

Lecę spać bo faktycznie późno. Dobrej nocy wszystkim życzę.

P.S. Martyna śledzę co piszesz na bieżąco i podoba mi się Twoja postawa ostatnio. Tak trzymaj dziewczyno. Pamiętaj, że ja trzymam kciuki za Ciebie smile

14,552

Kiedyś też tak myślałam, że trzeba mieć porównanie. Czy trzeba nie wiem, wiem jedno, że ja dobrze wiem czego chce.
Może nie jest mi to pisane i rozmyślanie o facetach jest zwykłą stratą czau? Całkiem możliwe. Jednak nie ma zamiaru się tym nawet w najmniejszym stopniu przejąć, mówi się trudno i idzie się dalej. W życiu jest wiele rzeczy dla których warto żyć i się z nich cieszyć.

14,553

Pierwsza, pierwsza smile
Wczoraj powiedziałam, że znikam spać i internet mi się rozłączył smile Maszyny czytają moje myśli smile
Ostatni dzień pracusi i wolne. Długim weekendem nazwać tego nie mogę, bo w piątek pracuję, ale fajnie, że taki przerywnik będzie smile

Miłego dnia, ludki smile

14,554

Czesc smile
Fajnie tak poczytać Was z rana przy kawie smile

Miłego dnia życze smile

14,555 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 02:14:03)

smile

14,556

Witam wszystkich i życzę miłego dnia smile

Beata kiedy rzucasz palenie? wink

14,557

Rafix - czuję nacisk w tym pytaniu, a nacisk rodzi BUNT! wink Nawet jeśli ów bunt jest absolutnie głupi i nie na miejscu smile

Szukam natchnienia i właściwej daty smile

Ludki - jak u was z "długim weekendem"? Macie, nie macie?

14,558

Żaden nacisk, conajwyżej motywacja wink Poczujesz się taka wolna i silna, warto smile

Długi weekend mam, plany też były, ale chyba się zmyły z uwagi na moje gardło hmm

14,559 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-02 12:43:38)

Hey!
Beata bunt powinien wyglądać tak: - szybciej niż myślisz Zorro tongue:P
powiem Ci tylko tyle: będziesz lekka, z większą przyjemnością przyjdzie Ci jedzenie ( dym zaśmieca kubki smakowe), a w oczach Twojej córeczki jaaaaaak urosniesz! Nie mówiąc już o tym jak wspaniale będzie pomyśleć: ale jestem silna- super!

Rafał gardło pokrzyżuje Ci plany?! dalej boli?

MM- porównania są zdradzieckie. Nie zaprzątaj sobie nimi głowy. Odpowiednio wybierz chłopaka. I będzie dobrze smile

Bianko witamy big_smile chętnie bym z Tobą popisała jak za starych, dobrych czasów smile:)

Miałam dziś piękny sen. śniło mi się morze. i namiot ( sprawka MM wink ) cudnie- byłam szczęśliwa w tym śnie smile

Have nice day!

14,560

Alu - ja wcale nie chcę mieć większej przyjemności z jedzenia smile Mam zdecydowanie za dużą smile Cała reszta - ok smile

Rafix - a jak gardło krzyżuje plany? Najwyżej będziesz mniej mówił smile Być może to plus będzie smile

Posty [ 14,496 do 14,560 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 222 223 224 225 226 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024